View Full Version : Kayserispor - Beşiktaş | STSL 11. Hafta
GeNç KaRTaL
07.Kasım.2013, 19:29
http://img163.imageshack.us/img163/2489/cany.jpg
footballer33
08.Kasım.2013, 03:07
Deplasmanda, Kayserispor'a karşı şansımız ne yazık ki tutmuyor, uzun bir süredir. Bizim de, son 6 maçta gözle görülür bir düşüşümüz var futbol ve skor anlamında. Bu maçı da kazanabileceğimizi düşünmüyorum. Beraberlik içimden geçen sonuç.
barahir
08.Kasım.2013, 04:50
Derbi haftasında BJK galip gelecek bence. Üstelik maçın Cumartesi olması "Kazanalım da rahat rahat izleyelim" dedirtecektir futbolculara.
footballer33
08.Kasım.2013, 18:29
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Kayserispor maçı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Tomas Sivok
İsmail Köybaşı
Ersan Gülüm
Uğur Boral
Ramon Motta
Mehmet Akgün
Atiba Hutchinson
Veli Kavlak
Olcay Şahan
Kerim Frei
Necip Uysal
Manuel Fernandes
Gökhan Töre
Oğuzhan Özyakup
Filip Holosko
Michael Eneramo
Ömer Şişmanoğlu
Hugo Almeida
GeNç KaRTaL
08.Kasım.2013, 18:43
2 tane stoper var sadece? Diğerlerine bir şey mi oldu?
Fearless Coward
08.Kasım.2013, 18:44
Beşiktaş'ın şansı yine tutmaz gibi geliyor bana.Zaten Galatasaray maçından beri büyük bir düşüş yaşanıyor bu düşüş devam edecektir.Derbinin olduğu haftada Kayserispor ile oynamaları da büyük şanssızlık.
CeNTeR_TR
08.Kasım.2013, 20:01
Hani iddaa oynarken bu takım bu hafta kazanmalı diye riske attığımız maçlar olur ya bu hafta Beşiktaş içinde tam o durum geçerli esasında.
Tahmin ediyorum Beşiktaş kazanacakdır.
byariff
09.Kasım.2013, 21:24
ofsayt gibi geldi gol bana ilk izledigimde. 0-1 olcay atti.
nerazzuri
09.Kasım.2013, 21:24
Skandal bi' golle öne geçti Beşiktaş. 2 kere ofsayt var pozisyonda.
http://i.imgur.com/BaAS7pC.jpg
SAİT71
09.Kasım.2013, 21:39
Yan hakem tatile çıkmış :)
CeNTeR_TR
09.Kasım.2013, 21:41
Tiviterda denk geldim bjk lı olan arkadaşlarım bile isyanda.Biz böyle gol istemeyiz vs vs diye.
Helal olsun dedim kendi kendime.
Ralph
09.Kasım.2013, 21:43
Hakemler stajami gelmis bizim maca?
Suicider
09.Kasım.2013, 21:44
Ahahah bu nasıl hakem yahu.Motta adam sakatlandı diye dışarı attı topu.Hakem faul vermiş gibi başlattı oyunu rezillik :)
barahir
09.Kasım.2013, 21:46
Hakem beyni bavulda bırakmış.
kaanbjk07
09.Kasım.2013, 21:54
Golümüz haksızdı, ne bileyim içim rahat değil..
nerazzuri
09.Kasım.2013, 22:44
Ramon Motta ile 2-0 öne geçti Beşiktaş.
sakary Ali
09.Kasım.2013, 22:46
Skandal bi' golle öne geçti Beşiktaş. 2 kere ofsayt var pozisyonda.
http://i.imgur.com/BaAS7pC.jpg
Almeida ne yapacak orada? Golü görmedim de.
Ralph
09.Kasım.2013, 22:47
Tam ramon mottayi ovecektim kirmizi yedi.
Bu mac cok begendim ama. Marcelo gibi kanat oynadi bugun.
nerazzuri
09.Kasım.2013, 22:49
Almeida ne yapacak orada? Golü görmedim de.
Almeida topa vurup gol atmak istiyor, yerden sekip havalanıyor, Olcay kafa vuruyor, gol oluyor.
Damigol
09.Kasım.2013, 22:55
Eneramo attı 3-0.
nerazzuri
09.Kasım.2013, 22:55
Eneramo attı 3-0 oldu. Maç bitti.
kaanbjk07
09.Kasım.2013, 22:57
Eneramo gözlerimi yaşarttı çok iyi oynadı.
Ralph
09.Kasım.2013, 23:14
Devre arasi gelince golcu alacakmiyiz cok merak ediyorum.
byariff
09.Kasım.2013, 23:17
eneramo cok daha iyi forvet almeidadan. tebrikler besiktas.
SAİT71
09.Kasım.2013, 23:54
Tebrikler Beşiktaş'a. Kayseri zaten düşecek gibi bu sene. Bana göre iki Kayseri takımı ve Antep yolcu...
manager725
10.Kasım.2013, 00:40
Atiba şut çektiği anda Almeida ofsaytta galiba (Gol ofsayttan). Orası tamam da Almeida'nın pası nasıl ofsayt orayı anlamadım. Kaleci ile defans arasındaki bir oyuncu istediğine pas atar.
barahir
10.Kasım.2013, 00:53
Atiba şut çektiği anda Almeida ofsaytta galiba (Gol ofsayttan). Orası tamam da Almeida'nın pası nasıl ofsayt orayı anlamadım. Kaleci ile defans arasındaki bir oyuncu istediğine pas atar.
Atar, ama attığı adam topun önündeyse ofsayt olur. Pozisyonda Olcay toptan ileride.
Nocna Mora
10.Kasım.2013, 01:24
Atar, ama attığı adam topun önündeyse ofsayt olur. Pozisyonda Olcay toptan ileride.
Kafayı da degerlendirirsen aynı çizgide oluyorlar hatta Olcay daha yakın bence penaltı noktasına. Ofsayt yok orada yani bence. Öncesini bilemem ama.
Prosinecki'nin istifasına üzüldüm. Sene başında iyi transfer yapamadıkları icin bu durumdalar yoksa gayet pozitif ve iyi top oynuyordu Kayseri.
kumbara
10.Kasım.2013, 02:38
Bu maçta cleyton 88 kere atılmalıydı aynı zamanda abdullah ve sefa yılmaz'da.
Bizim attığımız golü veren yardımcı halı saha maçı izler gibiydi. Orta hakem zaten ayrı bir skandal.
Biliç neden almeida gökhan ve olcayda bu kadar ısrarcı onu anlamış değilim. Kerim ve enaramo girdikten sonra kayserinin stoperleri enaramo'ya çift basmaya başladı. Bu takımın bence direk ileri uç oyuncusu enaramodur. Ayrıca şu olcay ruh gibi dolaşmaya devam edicek ise kerim artık ilk 11 başlasın.
Ersanı çok beğendim bugün, kritik hamleler yaptı ama daha güçlü bir hücum hattına karşı nasıl oynar bilemem.
Almeida'yı gönderip yerine adam akıllı bitirici bir eleman gelse bu takımı kimse tutamaz bence. En azından karşı karşıya kaçırmasın yeter, çünkü en az 1 tane atılıyo önüne maç içinde. Bir de motta'ya birileri hakemle ve atlamalarla oyununun gelişmeyeceğini anlatsın.
barahir
10.Kasım.2013, 03:55
Kafayı da degerlendirirsen aynı çizgide oluyorlar hatta Olcay daha yakın bence penaltı noktasına. Ofsayt yok orada yani bence. Öncesini bilemem ama.
Prosinecki'nin istifasına üzüldüm. Sene başında iyi transfer yapamadıkları icin bu durumdalar yoksa gayet pozitif ve iyi top oynuyordu Kayseri.
Yahu yukarda pozisyonun resmi var :) Nasıl ofsayt değil diyebiliyosunuz o pozisyona gerçekten anlamıyorum :) 6 pas çizgisini hiza alın, Olcayın toptan geri olabilmesi için 180 derece yatay olması lazım :)
byariff
10.Kasım.2013, 05:03
objektif olmak lazim tamam anladik besiktaslisinda.
Beşiktaş'ın attığı ilk golde Almeida'nın pasında Olcay Şahan'ın 1 metre 10 cm. ofsayt olduğu tespit edildi. (LİG TV)
ligtvyede inanmiyorsan video koyalim kendin olç karar ver golde 2 pozisyonda %10000 ofsayt.
ofsayt
manager725
10.Kasım.2013, 12:22
Burada yanıltan şey Almeida'nın kafası. Olcay'la kafası sanki aynı hizadaymış gibi duruyor ama bana göre de Olcay bir kaç santim önde. Bunun dışında Almeida kesin ofsayt.
Keşke 2-0 sayılsa maç.
LaigLeNoiR
10.Kasım.2013, 12:39
Yahu Almeida'nin kafasina niye bakiyorsunuz pas verirken.
Ofsayt olmasi icin Almeida'nin degil Olcay'in vucudu toptan geride olmaliydi. Almeidanin vucudu zaten enteresan :)
Matteo Ferrari
10.Kasım.2013, 15:53
Ben pozisyonun ofsayt olduğunu 100 metre öteden deplasman tribününden gördüm arkadaş.
5. hafta GS'nin yarış dışına çıkmamasını engellemek için bizi kullandılar şimdide bizim yarıştan kopmamamızı istiyorlar.
Bu bağlamda akşama FB'nin puan kayıpları muhtemeldir.
footballer33
10.Kasım.2013, 17:02
Arkadaşların son dakika sürpriziyle kendimi Kayseri deplasmanında buldum ve maçı tribünlerden takip etmeye çalıştım, olduğunca.
Attığımız ilk golün ofsayt olduğunu, konumum itibariyle göremedim; ama az önce izledim özetlerde ve buradaki fotolarda da görmüş olduğum kadarıyla, golün çok net ofsayt olduğunu anladım. Yazık olmuş yani! Bunun dışında, Motta'nın ve Eneramo'nun gollerini de izleyemedim tribünde ve yine özetlerde görebildim. Motta'nın golü, biraz enteresan olmuş. :)
Kayserispor'u, yeni stadında daha önce hiç yenememiştik. Ayağım uğurlu geldi ve dün gece çok net bir galibiyet elde ettik. Rakip, 2-3 pozisyon dışında çok etkisizdi. İnanılmaz bir düşüş yaşıyorlar bu sene. Hocalarının istifası, hayırlı olabilir.
Gidişiyle, dönüşüyle, skoruyla, kısacası her şeyiyle çok güzel bir deplasmandı. Tebrikler Beşiktaş! :)
CeNTeR_TR
10.Kasım.2013, 17:08
Pozisyonun ofsayt olduğunu tartışmak , rakamların 0'dan 100 e kadar olduğunu idda etmek gibi birşey yahu yapmayın :)
Nocna Mora
10.Kasım.2013, 17:29
objektif olmak lazim tamam anladik besiktaslisinda.
Beşiktaş'ın attığı ilk golde Almeida'nın pasında Olcay Şahan'ın 1 metre 10 cm. ofsayt olduğu tespit edildi. (LİG TV)
ligtvyede inanmiyorsan video koyalim kendin olç karar ver golde 2 pozisyonda %10000 ofsayt.
ofsayt
Beşiktaş'lı değil Galatasaray'lıyım. Tuttuğum takım ne olursa olsun asla fanatiklik yapmam ve objektif yaklaşırım yazdıklarımı okuyanlar billir. Ben gördüğümü söyledim. Yardımcı hakemin yeri zaten yanlış. Yanılmış olmasının nedeni bu olabilir dedim. Ayrıca sanki bir tek ülkemizde ofsayttan gol oluyor gibi bir triplerde herkes. La Liga maçlarının hakemleri rezalet açın izleyin her maç en az bir gol var ofsayttan. Abartmayın yani.
Yahu Almeida'nin kafasina niye bakiyorsunuz pas verirken.
Ofsayt olmasi icin Almeida'nin degil Olcay'in vucudu toptan geride olmaliydi. Almeidanin vucudu zaten enteresan :)
Topla oynayabileceği kaleye en yakın olan uzvu kafası olduğu için ofsayt çizgisi oradan çekilip bakılmalı.
anil luque
10.Kasım.2013, 17:57
Son haftalarda enteresan hakem yonetimleri oluyor ligimizde. Her zaman suregelen bir sorundu gerci iyiye gidecegine daha da vahimlesiyor gibi. Golu attigimiza sevinmemistim bile keske olmasaydi ama oyle veya boyle biz o maci alacaktik. 3 hafta aradan sonra 3 golle gelen 3 puan sevindirici. Tebrikler Kartallarimiz'a.
di canio
10.Kasım.2013, 19:31
Beşiktaş'lı değil Galatasaray'lıyım. Tuttuğum takım ne olursa olsun asla fanatiklik yapmam ve objektif yaklaşırım yazdıklarımı okuyanlar billir. Ben gördüğümü söyledim. Yardımcı hakemin yeri zaten yanlış. Yanılmış olmasının nedeni bu olabilir dedim. Ayrıca sanki bir tek ülkemizde ofsayttan gol oluyor gibi bir triplerde herkes. La Liga maçlarının hakemleri rezalet açın izleyin her maç en az bir gol var ofsayttan. Abartmayın yani.
Topla oynayabileceği kaleye en yakın olan uzvu kafası olduğu için ofsayt çizgisi oradan çekilip bakılmalı.
Bu pozisyonda pası atanın nerede olduğu değil, topun nerede olduğu önemli. Olcay'ın vücudunun toptan geride olması lazımdı ofsayt olmaması için. Bu pozisyonda eğer rakip kale çizgisine Olcay toptan daha yakınsa -ki yakın-, olması imkansız ama Almeida isterse rakip kale çizgisinde olsun pozisyon ofsayt olur.
Nocna Mora
11.Kasım.2013, 01:21
Bu pozisyonda pası atanın nerede olduğu değil, topun nerede olduğu önemli. Olcay'ın vücudunun toptan geride olması lazımdı ofsayt olmaması için. Bu pozisyonda eğer rakip kale çizgisine Olcay toptan daha yakınsa -ki yakın-, olması imkansız ama Almeida isterse rakip kale çizgisinde olsun pozisyon ofsayt olur.
Kaleci iki oyuncunun gerisinde kalmış olunca böyle olmuyor mu ? Normal ofsayt kuralının işliyor olması gerekmez mi burada ? Kaleci kaleye iki oyuncudan daha yakın cünkü ?
barahir
11.Kasım.2013, 01:29
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ofsayt burada anlatılmış. Attığınız ilk gol sağdaki resimlerden ikincisi gibi gelişiyor. Eğer kaleye en yakın oyuncu kaleci ise, ofsayt çizgisi topa bakılarak çizilir.
nerazzuri
11.Kasım.2013, 01:48
Abartmayın ne yahu? 1cm ile ofsayt kaçırırsın da 1 metre 10 cm ile ofsayt kaçmaz. Bunun adı skandal olur.
Bunu abartmayalım da neyi abartalım :)
Nocna Mora
11.Kasım.2013, 01:50
Anladım. Ögrenmis oldum kuralı. E o zaman büyük bir yardımcı hakem hatası var.. :)
di canio
11.Kasım.2013, 01:52
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ofsayt burada anlatılmış. Attığınız ilk gol sağdaki resimlerden ikincisi gibi gelişiyor. Eğer kaleye en yakın oyuncu kaleci ise, ofsayt çizgisi topa bakılarak çizilir.
Kaleci olmasına gerek yok, herhangi bir oyuncu da olur. Tek oyuncu kalmışsa demek daha doğru olur.
barahir
11.Kasım.2013, 01:57
Kaleci olmasına gerek yok, herhangi bir oyuncu da olur. Tek oyuncu kalmışsa demek daha doğru olur.
Evet eksik söylemişim orda. Haklısın.
GeNç KaRTaL
11.Kasım.2013, 02:07
O pozisyondan önce Atiba,Almeida'ya topu attığında ofsayt var zaten.Bilmiyorum bu maçta da son haftalarda puan kaybettiğimiz diğer maçlardaki gibi kilidi açan golü bulmakta zorlanır mıydık ama bu kadar net ofsayttan bir golle ilk golü atmamız hiç hoş olmadı gerçekten.Zirve yarışının şekillenmesinde büyük pay oynayacak Fenerbahçe derbisine önümüzdeki Konyaspor maçını da kazanarak çıkmamız gerekiyor.Alınacak üst üste 3 galibiyet zirve için bizi tekrar iddialı bir konuma getirecektir.