So what?
Saike
Deplasmanda, Kayserispor'a karşı şansımız ne yazık ki tutmuyor, uzun bir süredir. Bizim de, son 6 maçta gözle görülür bir düşüşümüz var futbol ve skor anlamında. Bu maçı da kazanabileceğimizi düşünmüyorum. Beraberlik içimden geçen sonuç.
Derbi haftasında BJK galip gelecek bence. Üstelik maçın Cumartesi olması "Kazanalım da rahat rahat izleyelim" dedirtecektir futbolculara.
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Kayserispor maçı kadrosuna şu futbolcularımızı dahil etti:
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Günay Güvenç
Tomas Sivok
İsmail Köybaşı
Ersan Gülüm
Uğur Boral
Ramon Motta
Mehmet Akgün
Atiba Hutchinson
Veli Kavlak
Olcay Şahan
Kerim Frei
Necip Uysal
Manuel Fernandes
Gökhan Töre
Oğuzhan Özyakup
Filip Holosko
Michael Eneramo
Ömer Şişmanoğlu
Hugo Almeida
2 tane stoper var sadece? Diğerlerine bir şey mi oldu?
So what?
Saike
Beşiktaş'ın şansı yine tutmaz gibi geliyor bana.Zaten Galatasaray maçından beri büyük bir düşüş yaşanıyor bu düşüş devam edecektir.Derbinin olduğu haftada Kayserispor ile oynamaları da büyük şanssızlık.
Hani iddaa oynarken bu takım bu hafta kazanmalı diye riske attığımız maçlar olur ya bu hafta Beşiktaş içinde tam o durum geçerli esasında.
Tahmin ediyorum Beşiktaş kazanacakdır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ofsayt gibi geldi gol bana ilk izledigimde. 0-1 olcay atti.
Skandal bi' golle öne geçti Beşiktaş. 2 kere ofsayt var pozisyonda.
![]()
Yan hakem tatile çıkmış![]()
Tiviterda denk geldim bjk lı olan arkadaşlarım bile isyanda.Biz böyle gol istemeyiz vs vs diye.
Helal olsun dedim kendi kendime.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hakemler stajami gelmis bizim maca?
FM Gazetesi
Ahahah bu nasıl hakem yahu.Motta adam sakatlandı diye dışarı attı topu.Hakem faul vermiş gibi başlattı oyunu rezillik![]()
Hakem beyni bavulda bırakmış.
Golümüz haksızdı, ne bileyim içim rahat değil..
Ramon Motta ile 2-0 öne geçti Beşiktaş.
Tam ramon mottayi ovecektim kirmizi yedi.
Bu mac cok begendim ama. Marcelo gibi kanat oynadi bugun.
FM Gazetesi
Eneramo attı 3-0.
Eneramo attı 3-0 oldu. Maç bitti.
Eneramo gözlerimi yaşarttı çok iyi oynadı.
Devre arasi gelince golcu alacakmiyiz cok merak ediyorum.
FM Gazetesi
eneramo cok daha iyi forvet almeidadan. tebrikler besiktas.
Tebrikler Beşiktaş'a. Kayseri zaten düşecek gibi bu sene. Bana göre iki Kayseri takımı ve Antep yolcu...
Atiba şut çektiği anda Almeida ofsaytta galiba (Gol ofsayttan). Orası tamam da Almeida'nın pası nasıl ofsayt orayı anlamadım. Kaleci ile defans arasındaki bir oyuncu istediğine pas atar.
Kafayı da degerlendirirsen aynı çizgide oluyorlar hatta Olcay daha yakın bence penaltı noktasına. Ofsayt yok orada yani bence. Öncesini bilemem ama.
Prosinecki'nin istifasına üzüldüm. Sene başında iyi transfer yapamadıkları icin bu durumdalar yoksa gayet pozitif ve iyi top oynuyordu Kayseri.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu maçta cleyton 88 kere atılmalıydı aynı zamanda abdullah ve sefa yılmaz'da.
Bizim attığımız golü veren yardımcı halı saha maçı izler gibiydi. Orta hakem zaten ayrı bir skandal.
Biliç neden almeida gökhan ve olcayda bu kadar ısrarcı onu anlamış değilim. Kerim ve enaramo girdikten sonra kayserinin stoperleri enaramo'ya çift basmaya başladı. Bu takımın bence direk ileri uç oyuncusu enaramodur. Ayrıca şu olcay ruh gibi dolaşmaya devam edicek ise kerim artık ilk 11 başlasın.
Ersanı çok beğendim bugün, kritik hamleler yaptı ama daha güçlü bir hücum hattına karşı nasıl oynar bilemem.
Almeida'yı gönderip yerine adam akıllı bitirici bir eleman gelse bu takımı kimse tutamaz bence. En azından karşı karşıya kaçırmasın yeter, çünkü en az 1 tane atılıyo önüne maç içinde. Bir de motta'ya birileri hakemle ve atlamalarla oyununun gelişmeyeceğini anlatsın.