PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Pages : 1 [2]

attirson
11.Kasım.2013, 22:39
Şuan LigTv'de bunun tartısmanın bile saçmalık oldugunu konusuyorlar.Dortmund-Münih finalinde Bayernli oyuncuların şortlarında hep Dortmund forması oldugunu filan söyledi mesela Tümer.Markus hayatında böyle bir tartısma görmedigini söyledi. :D Yahu ayrıca bu adamlar maçtan sonra seyirciyle sevinc yasıyor Baroni'nin elinde atkı filan var maç sonu baska nereye koyucak Gs formasımı sallasın sevinirken yada çorabamı sıkıstırsın muhabbete bak yaa :D Zaten soyunma odasına giderken cıkarıp eline alıyor formayı.

Nocna Mora
11.Kasım.2013, 22:56
Yahu ne kadar da sacmasapan takıntılarınız var. Adam formayı istediği yerine koyar ki ben artniyet olmadıgını düsünüyorum. Eger bir oyuncuyla forma degismisliginiz varsa ve macı kazanmıssanız formayı sortunuza sıkıstırırsınız. Artniyetli, sacmasapan yorumlar yapmaktan zevk alanlar görüyorum. Komiksiniz.

CeNTeR_TR
11.Kasım.2013, 23:07
Şu formayı şorta sokma olayına birde şöyle bakalım :)

Hangi futbolcu böyle derbi mücadelerinde değiştiği formayı üstüne giyer ? Kimse.

Birde takabileceği yerlere bakalım.

1 - Boynuna takabilir

2 - Şortuna sokabilir

3 - Tozluklara sıkıştırabilir

4 - Atar sahanın herhangi biryerine.

Şimdi birde bunları yapsalar neler olacağına bakalım.

1 - Boynuna sarması en doğal karşılanılacak hali ama yine de formayı bir nebze olsun giymiş sayılır kendi taraftarları tarafından eleştirilebilir.Ek olarak çoğu rakip taraftara malzeme çıkar.

2 - Şortuna sokabilir :) Bunu zaten şuanda yaşıyorsunuz kendi aranızda baya dert edenler de var hiç dert etmeyenlerde tabi tamamıyle bakış açısı.

3 - Tozluğa sokabilir ; Verilcek tepki şortdan fazla olur eminim :) Ohaaaa bizim formamızı ayağının altına aldı şerefsiz haysiyetsiz gibi bir ton laf kalabalığı.

4 - Sahanın bir kenarına atılırsa da ; vay karaktersiz adi herif adam seni adam bilmiş forma değişmiş sen gidiyorsun formayı atıyorsun da falan da filan da.

Kısacası boş bomboş überboş :)

SAİT71
11.Kasım.2013, 23:42
Bizim ülkede yanlış anlaşılacağı için yedek kulübesine koymak, malzemeciye vermek en mantıklısı. Formaları şortun içine falan koymak şahsen çok hoş durmuyor. Hangi takım olursa olsun rahatsız edici. Herkesin bakış açısı farklı ancak ben kesinlikle karşıyım bu duruma.

byariff
11.Kasım.2013, 23:43
giymesine gerek yok omuzuna atabilir , sortun içine koymak nasil aklina geliyorsa insanin omuzanada koymasi gelebilir yani.

Kaka Leite
11.Kasım.2013, 23:54
giymesine gerek yok omuzuna atabilir , sortun içine koymak nasil aklina geliyorsa insanin omuzanada koymasi gelebilir yani.

Bu aklınıza geliyor da o an sevinç ile hoplayıp, zıplarken koldan yere düşebileceği gelmiyor mu yahu ?

En rahatı şorta sıkıştırmak olacaktır. Bir şey bulma çabalarına girmeye gerek yok.

William Rookwood
12.Kasım.2013, 00:01
Hangi futbolcu böyle derbi mücadelerinde değiştiği formayı üstüne giyer ?

Metin Oktay gibi, Can Bartu gibi karakter sahibi adamlar giyer. Fakat giymesede neden giymedin diye bir şey denmez. Saygıdan ötürü eline alıp gezersin. Pascal Nouma gol sevinci yaparken elini müstehcen yere soktu diye yapılmayan kalmadı.

Kaka Leite
12.Kasım.2013, 00:04
Metin Oktay gibi, Can Bartu gibi karakter sahibi adamlar giyer. Fakat giymesede neden giymedin diye bir şey denmez. Saygıdan ötürü eline alıp gezersin. Pascal Nouma gol sevinci yaparken elini müstehcen yere soktu diye yapılmayan kalmadı.

İkisi aynı şey değildi ama.

Kenara vermesi uygun olurdu ama yapmadı diye illa bir art niyet aramaya gerek yok.

CeNTeR_TR
12.Kasım.2013, 00:08

Bu örneğe şunla karşı çıkabilirim.Öncelikle şunu açıklayayım ne Fenerbahçeyi Ne Galatasarayı savunmak ya da eleştirmek değil amacım.İki takıma da bir destekçi tarafım yok.

Hani annelerimize babalarımıza sizin devrinizle bizim devrimiz bir derdik ya ergenlik çağlarında.Halen daha öyle mesela şuan 10 yaşında olan bir çocukla bizim 10 yaşımızdaki dünya bir değil.

Can Bartu - Metin Oktay gibi efsanelerin futbol oynadığı zamanlarla şu zamanki futbolun oynandığı zamanlardaki karakter kişilik kültür tribüncülük arasında dünyaların farkı var.

William Rookwood
12.Kasım.2013, 00:08
İkisi aynı şey değildi ama.

Kenara vermesi uygun olurdu ama yapmadı diye illa bir art niyet aramaya gerek yok.

Ben şahsen futbolcu olsam hangi takım olursa olsun yinede kötü lanse edilir diye sokmazdım saygıdan ötürü elime alırdım.

Baroni'nin daha önce yaptığı gol sevinçlerinde ve formayı şorta sokma olaylarını sık sık tekrarladığı için art niyetli bir futbolcu olduğunu düşünüyorum doğrusu.

di canio
12.Kasım.2013, 00:55
Formayı değiştikten sonra saha ortasında alkışla, hoplayarak, zıplayarak kutlama yaptıkları için omzuna atsa düşer, elinde tutsa alkış yapamaz. Sıkıştırmış şortuna. Baroni ve hiç değinilmemesine rağmen bir diğer şorta sıkıştıran Webo'nun art niyetli, Galatasaray yöneticisinin deyimiyle ahlaksız olduğunu kabul ettik diyelim. Şimdi ne yapılacak? Yapılması gereken ne? istenen ne? Centilmence bir maç geçti. Olay yok, kavga yok, küfür çok yok. Ama yaratmak için bahane çok. Böyle bir derbinin ardından bile bir şeyler yaratma derdinde olanlar var.

Gncl1905
12.Kasım.2013, 01:17
Nereden ne çıkartsak diye uğraşıyor yönetim; benim anladığım bu. Sanki kendileri Fenerbahçe formasını başının üstünde taşıyor. Yenildin mi, yenildin; sadece yenilmek de değil, takım kötü gidiyor/oynuyor. Onun cevabı nerede? Yok tabii ki nerede olabilir ki. FT gönderilmesiyle alakası yokmuş da, toplantıda bir şey konuşulmamış da geçiştirme cevaplar. Ancak Baroni formayı şortuna sokmuş; büyük olay vesselam! Bunu atlamadan polemik oluşturmak lazım ki kötü oyun unutulsun.

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. FT gittiğinden beri dediğim gibi; bu sezonu zaten unutmuştum. 4. yıldızı takmak varken rakiple şampiyonluk sayısını eşitleyeceğiz yani durup dururken kendi ayağımıza sıktık. En azından takımda iyi oyun görsek, istek görsek bu mağlubiyet bir şey değil toparlarız deriz ama o yok, bu yok; hiçbir şey yok.

MeMo
12.Kasım.2013, 01:29
Ciddi ciddi işi gücü bıraktık Baroni'nin formayı şortun içine koymasını tartışıyoruz çok ilginç gerçekten. Fenerbahçe'nin yendiği önemli maçlardan alışığız da önceden en azından malzeme iyiydi. Bilica'nın penaltı noktasını kazması gibi olaylar, maçta çıkan kavgalar, galibiyetten sonra sevinme falan gibi ama bu seferki iyice saçma oldu. O kadar saçma oldu ki rakibin soyunma odasında tahtaya yazdığı şeyler, yenilgiden sonra sevinmeleri, tribünleri tahrik etmek için birbirlerini kaldırmaları bu olayın çeyreği kadar konuşulmadı.

davidvilla
12.Kasım.2013, 11:19
Beyler bizim yönetim başarısızlıgını ortbas etmeye çalışıyor konuyu başka yere cekmeye calısıyor bu oyuna gelmeyin o forma olayında olagandışı hiçbir şey yok.
Bu tartışmayı uzatmayıp kapatalım oyuna gelmeyelim.

anil luque
12.Kasım.2013, 12:15
Evet arkadaşlar maçla ilgili kritik yapmaya devam edelim bu forma konusunda söylenenler bitsin artık.

BoMccalebb
12.Kasım.2013, 13:05
Forma olayı değilde saha ortasındaki tezahürata dün Şükrü Ergün'ün bugün ultraslan'ın tepkisi komik. Geçen sene aynı tezahüratı 4 tribünü dolaşarak yaptı bizimkiler, o zaman hiç sesleri çıkmamıştı.