So what?
Saike
Kadıköy'den çıkış yok diyerek Fenerbahçe'mize başarılar diliyorum![]()
Özledik valla.Fener yenerse %85 şampiyonluk gelecektir bizim için böyle bir deplasmanda 1 puan bile çok önemli.Eray'a bu sefer iş düşecektir ama bu işi başarıyla tamamlayabilecek mi orası meçhul.Allah yardımcımız olsun galibiyet için en az 2-3 gol gerekecek umarım hasret sona erer.Son olarak bu takım bu deplasmandan en kötü zamanında bile puan aldı derbilerin havası her zaman farklıdır bu yüzden her türlü sonuç çıkabilir Pazar günü Fenerbahçe farklı da kazanabilir Galatasaray hasretini de sonlandırabilir 0-0'da bitebilir her sonuca gebe bir maç.
Bu maçla beraber ligin 3'te 1'i bitiyor. Galatasaray için ya tamam ya da devam maçı. Lig uzun maraton ancak 9 puan da az buz puan değil. Rakibinin kaybetmesini beklemenin yanı sıra senin de hiç kaybetmeden yola devam etmen gerekiyor, zor iş. Her sene Fener geriden takip ediyor ve başaramıyordu. Kolay bir iş değil. Elinde ligden başka mücadelesi olmayan, geniş ve rotasyonlu kadrosuyla pek oyuncu sıkıntısı çekmeyecek bir Fenerbahçe için uzun süreli tökezleme dönemi de biraz zor görünüyor. Bu şartlarda Fenerbahçe'yi 9 puanla geriden takip etmek, havluyu havaya kaldırmakla eş değer. Sonraki haftalar ise o havlunun yere düşmesini bekler.
Bundan dolayı Galatasaray'ın kontrol ve kontra oyunu oynamasını bekliyorum. Tahminimce Mancini kazanamazsak bile yenilmeyelim mantığını güdecektir. Fenerbahçe kapalı savunmalara karşı zaafı olan bir ekip, çünkü bu savunmaları açacak üst düzey teknik oyuncuya sahip değil. O gün sahada olacaklar arasında Emre dışında çalımlayarak adam ekarte etme kapasitesine sahip 2. bir oyuncuya da sahip değil. Golü tamamen kaleye yüklenme ile arayan bir takım hüvüyetinde. Galatasaray kapanırsa Fenerbahçe'yi keser. Aksi halde açık oynarsa Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürer, goller erken gelir ve maç rolantiye döner.
İzlemesi zevkli bir maç olur umarım, favori yok. Tahminim berabere biteceği yönünde, maç öncesi tercihler her şeyi belirler.
...
çok erken gol atıp öne geçeriz sonra nolur bilmiyorum. inşallah bu maçı alırız hasret biter.
...14 senelik bu çile
Bitsin artık bu sene...
Muslera'nın yokluğu büyük sıkıntı bizim için ancak artık galibiyet almamız gereken bir stad Saraçoğlu. Ayrıca Baldemir'in dediği gibi bu maçı kaybedersek şampiyonluk şansımızı iyice azalacak, 9 puandan geri dönmek öyle kolay iş değil.
Screw you guys, I'm goin' home
fenerbahce net favori , onemli eksiklerimiz var gelenek devam eder fenerbahce kazanir 2-0 yada 3-1.
mancini taktik antremanda bu oyunculari denemis
Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan, Ceyhun, Selçuk, Melo, Bruma, Burak, Drogba
Last edited by byariff : 07.Kasım.2013 at 21:31
fenerbahçe rahat alacak bence
neyse ki artık eskisi kadar ütopik değerler atfetmiyorum böyle şeylere
Derbi maçtan umutluyum ama sonuçta Galatasaray Kopenhag'taki gibi silik bir şekilde gelmeyecek. Çok daha farklı olacak bu maç. Ancak yinede tek farklada olsa kazanabiliriz diye tahmin ediyorum. Galatasaray'ın fizik gücü bize göre çok kötü. Artı savunması felaket. En önemli sorunu pres yapıp top alacak adamı neredeyse sıfır. Bizde ise fizik gücü fit durumda. 90 artılarda bile hem fit hem konsantreyiz. Geriye düşsek bile çevirebilecek ruh var. Onun dışında hücum hattımız, orta sahamız çok iyi. Savunma ise daha geride olmasına rağmen fena sayılmaz. Kıyaslama yapınca benim fikrime göre son haftalara bakınca Fenerbahçe ağır basıyor. Fakat yinede derbi maç...
Genelde derbilerde kim ağır favoriyse hep diğer taraf kazanmıştır. Bakalım pazar ne olacak.
Fenerbahçe ağır favori,sürpriz beklemiyorum.
Tabi ki umarım kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Farklı bir galibiyet almamız durumunda, bu gazla şampiyon oluruz. Aksi durumda, son dakikalara kadar savaşma ruhumuzda aksamalar yaşanacaktır.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Herkes tarafından ''ağır favori'' diye nitelendirince, korkuyorum desem yalan olmaz.
Galatasaray'dan defansif bir futbol bekliyorum, tıpkı Juventus maçında ki gibi. Fenerbahçe ise allah ne verdiyse saldıracak. Benim tahminim bu yönde.
Yorulur muyuz? bilemiyorum. Ama eğer yorulursak Galatasaray 10-15 dakika zor anlar yaşatır.
Bu maç ağır favori olan tek şey beraberlik bence. Geçen sene şampiyon olarak gittik, onun dışında son dönemlerdeki derbilerde hep berabere kaldık.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şampiyonlar Ligi'nde istediğimiz skoru alamadığımızdan moralim bozuk; benim için Kopenhag maçı bu maçtan daha önemliydi. Takımın da muhtemelen morali bozuktur. İyi de oynamıyoruz zaten. Fenerbahçe ise daha moralli, istekli ve iyi oynuyor. Kadıköy'e favori gittiğimizde bile kazanamazken bu durumda puan çıkarmak bile bayağı zor olacak. Bir de bunların üstüne Muslera ve Sneijder'in oynayıp oynayamayacağı muamma ki bu adamları topla zaten takımın yarısı eder. Başımızda yine FT olsa bir şeyler beklerdim ama o da yok.
Kısaca acil puana ihtiyacımız olması dışında hiçbir artımız yok. O da ne kadar etkileyebilirse artık. Derbidir, sonuç belli olmaz denir ama ağır favori Fenerbahçe. Kazanırsa da lig biter gibi bir şey zaten. 9 puan çok çok zor kapanır ki o da kapanabilirse.
İnşallah bir sürpriz gerçekleştiririz demeden de geçmeyeyim. Beraberlik bile bizi şampiyonluk potasında tutacaktır.
Fenerbahçe rahat kazanır, farklı skor bekliyorum.
Tahminim 4-1.
G.Saray formsuz, F.Bahçe ise tam tersine formda. Muslera ve Sneijder faktörüde eklenince ibre kayıyor F.Bahçe'ye.
Maçın yıldızı da Kuyt olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gs umutsuz gelince puan alma ihtimali daha yüksek oluyor umutsuz gelmesinler.![]()
Hücum hattı nasıl olacak merak içerisindeyim.
Webo geçen hafta golünü attı. Çok büyük bir meziyet ile atmadı belki ama ne zaman görev versek işini yapıyor.
Emenike de çok formda, Sow biraz düşüşe geçti gibi sanki. Kuyt zaten garanti oynayacak isimlerden birisi.
Kuyt'ın bu takımda tek olayı yerinin değişmesi. Bunun haricinde bir sakatlık veya ceza durumu olmadığı sürece her maç 11 olmalı zaten.
Sonunda geldi beklenen derbi. Kazanırsak harika olacak ve liderlik konusunda büyük bir avantaj alacağız elimize.
Galatasaray açısında kayıp pek iyi olmaz. Sonucu bekleyip göreceğiz, güzel ve bol gollü bir maç olur umuyorum.
Last edited by Kaka Leite : 08.Kasım.2013 at 01:15
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Rüyamda 2-0 yeniyordu Galatasaray . Rüyaların hep tersi çıkarmış bu gazla devam eder sezon sonu şampiyonluğu kaldırır yolumuza bakarız.
Favoriyiz ve kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım kazanırız, kazanırsak çok çok büyük bir adım atmış olacağız.
Ayriyetten şöyle bir şey söyleyelim. Galatasaray maçından önce Beşiktaş'ın düşüşe geçeceğini söylemiştim ve bu tahminimde yanılmadım. Aynı şekilde Fenerbahçe'ninde düşüşe geçeceğini düşünüyorum. Tipik Ersun Yanal takımları gibi bir hava yakalandığını düşünüyorum. Bu maç bana kalırsa berabere biter fakat Galatasaray kazanırsada şaşırmam.
Elinde bu kadar geniş bir kadro olan takımın performans düşüşü durumunda diğer takımlardan daha çabuk toparlanabileceğini düşünüyorum.
Tabii bu başındaki hocayla da alakalı bir olay ama takımdaki herkesi formda tutmaya çalışıyor hoca. Ben düşüş yaşayacağımızı sanmıyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben Türk takımlarının istikrarlı bir şekilde başarılı olabileceğine inanmyorum açıkçası, bu herkes için geçerli. 2012 yılındaki Galatasaray'ın kadrosu ile şuanki kadrosu arasında dağlar kadar fark var. Hem daha geniş hemde daha kaliteli bir kadro. O sıralarda takım o kadar iyi giderken bu denli düşüşe geçmesinin kadro kalitesinden veya derinliğinden daha farklı bir sebep olduğunu düşünüyorum.
Fenerbahçe ilk 20 dakika kuracağı baskı ile maçı bitirir.
F.Bahçe'yi ben de çoğu arkadaş gibi favori görüyorum; ancak bunun sebebi, kalelerinin tecrübesiz bir isme emanet edilecek olması. FB-GS derbisinin atmosferi, heyecanı çok başkadır. Kopenhag maçına benzemez. Eğer ki, Eray olası bir hatada moral anlamında dağılırsa, kötü olan defansın etkisiyle GS de dağılabilir. Yine de, futbol bu tabii. Sonuç, sahaya çıkıp oynamadan belli olmuyor. Güzel, zevkli ve kavga-gürültü olmadan bir derbi izleriz umarım.
Fenerbahçe kazanırsa Galatasaray, Galatasaray kazanır veya berabere biterse Fenerbahçe şampiyon olur.
Net olarak senesini hatırlamıyorum ama yine böyle bir Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesi vardı.Yine yanlış hatırlamıyorsam Galatasaray baya bir eksikti.Herkes çok farklı Fenerbahçe galibiyeti beklerken maç beraber bitmişti ve Galatasaray daha baskın oynayan tarafdı maç sonunda.Tabi bu yıllar öncesinin bir maçı ve oyuncuları fakat yine de ben öyle aman aman bir fark beklemiyorum.
Fenerbahçeli oyuncular da bir baskı olması muhtemel.Galatasaray medya ve kağıt üzerinde favori olmamanın verdiği rahatlıkla da maça çıkacak.Ve üstelik son zamanların bütün psikolojik üstünlükleri Galatasaray'da bu stadda Şampiyonluk kutlamaları bile Galatasaraylı oyuncular için ekstra bir motivasyon.O yüzden çok farklı geçeceğini düşünmek zor geliyor bana.
Ama tabiyki futbol ve Galatasarayda önemli eksikler var.Erken gelen bir Fenerbahçe golü maçı koparabileceği gibi tam tersi olup Galatasaray'ın erken atacağı bir gol de Fenerbahçeyi baskıya sokup maçın tüm gidişatını değiştirebilir.
İki takıma da başarılar.Keşke 2 takım da tam kadro olsaydı maçı izleyecek olan seyirciler için de seyir zevki daha güzel olabilecek bir maç oynanabilecek olsaydı![]()
Last edited by CeNTeR_TR : 08.Kasım.2013 at 04:19
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe'nin savunduğu alana kale yerine pota koyulmasının konuşulduğu ve Samuel Johnson'un golüyle 1-0 kazandığımız maçtan önceki 1 haftayı ve maçın hemen önünü yaşamış, televizyondan da olsa maçı canlı izlemiş birisi olarak bu maçlarda isterse taraflardan birisi amatör kümede yer alsın, bu takım favori asla demem. Fenerbahçe kazanacak derim taraftar olmam nedeniyle. Ama pota koyalım, ağır fark yapıcaz, kesin kazanıcaz falan gibi bir düşüncem ve söylemim 2000 Mart'ından beri hiç olmadı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...