Log in

View Full Version : Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta

Pages : [1] 2

Kaka Leite
29.Kasım.2013, 08:35
http://img22.imageshack.us/img22/5141/sx90.png

manager725
29.Kasım.2013, 12:35
Kazanırsak ligde bir seri yakalayıp tekrar zirveye dönebiliriz. Kaybedersek Fenerbahçe bir süre şampiyonluk yolunda daha rahat adımlar atabilir fakat ben böyle olsa bile altını çizdiğim gibi farkın yine kapanacağını düşünüyorum. Aradaki farkı tek maçta eriten umarım Beşiktaş olur. Beklediğim ilk 11: (Tabi Bilic gereksiz bir korkuya kapılmazsa)

---------------Tolga-----------------
Serdar---Sivok---Ersan---Motta
----------Atiba---Oğuzhan--------
Töre------Fernandes------Olcay
--------------Almeida----------------

fmhastasi
29.Kasım.2013, 12:38
beşiktaş agır basıyor kagıt üstünde ama saracoglu cehenneminden cıkması zor.en kötü beraberlik ve fenerbahce galibiyeti bekliyorum.beşiktaşın galip gelmesi halinde zirve yarısı cok kızısır en zor maclardan bırı .skor tahminim 1-1 alırsa 2-1 fenerbahce alır

playeray
29.Kasım.2013, 14:21
Hele hele Kadıköy'de yenebileceğimize ihtimal vermiyorum. Beşiktaş ilk yarıyı önde kapattı diyelim. İkinci yarı çok da yetenekli olmayan savunmasıyla geriye çekilecek. Galatasaray maçında olanlar olacak. İlk yarıyı Fenerbahçe önde kapattı diyelim. O maçtan da zaten geri dönüş yok.

anil luque
29.Kasım.2013, 14:37
Bilic rakipten korkup da ona göre kadro çıkaracak adam değil. Çıkar normal kadrosunu kurar, topunu oynatır.

8 yıllık galibiyet hasretimiz var Kadıköy'de. İç saha derbilerinde çok iyi olduğu aşikar Fenerbahçe'nin ancak ben geçen senelere oranla çok daha fazla güveniyorum takımıma. Belki Bilic etkisi belki başka bir şey. Alacağımız bir galibiyet beni hiç şaşırtmaz ama beraberliğin daha ağır bastığını düşünüyorum.

sananes
29.Kasım.2013, 15:02
beşiktaş'ın nasıl üstün bastığını anlamıyorum. Cüneyt Çakır ligde makas iyice açılmasın diye saçmalamazsa rahat bir derbi izleriz.

Ralph
29.Kasım.2013, 15:13
Fenerle maçlarımız hep zevkli olmuştur, bol gollü olmuştur. Yine seyir zevki yüksek ve zevkli bir maç bekliyorum.

Suicider
29.Kasım.2013, 15:38
Beşiktaş kendi evinde Fenerbahçe'ye karşı iyi oynuyor ama Kadıköy'de en son galibiyetini yanlış bakmadıysam 2006'da almış sanırım.Özellikle Fenerbahçe bu kadar formda ve kazanmaya alışmışken Beşiktaş için zor maç olacaktır.Benim favorim Fenerbahçe ama tabiki derbi bu hiç belli olmaz.

Night_Mare17
29.Kasım.2013, 15:59
Benim bu maça favorim yok Fenerbahçe çok daha iyi bir takım fakat Beşiktaş bazı maçlarda çok iyi top oynuyor ne yapacağı belli olmuyor. Ya Fenerbahçe galibiyeti ya da beraberlik diyorum ama benim için beraberlik daha ağır basıyor.

CeNTeR_TR
29.Kasım.2013, 16:00
Bu ligin büyükler arasındaki kuralı geçerli olur bence :)

Fenerbahçe Galatasarayı yener , Beşiktaş Fenerbahçeyi yener , Galatasaray Beşiktaşı yener.

Ligdeki büyük takımların genel olarak bu sürkülasyon içinde döndüğünü düşünürsek ; Beşiktaşın kazanmaya daha yakın olduğunu düşünüyorum.

anil luque
29.Kasım.2013, 16:28
Benim bu maça favorim yok Fenerbahçe çok daha iyi bir takım fakat Beşiktaş bazı maçlarda çok iyi top oynuyor ne yapacağı belli olmuyor. Ya Fenerbahçe galibiyeti ya da beraberlik diyorum ama benim için beraberlik daha ağır basıyor.

Görüşüne saygım sonsuz ama bence bu kısım biraz abartı olmuş. Evet kadro kalitesi bizden yukarıda Fenerbahçe'nin ama "çok daha iyi bir takım" ifadesi yanlış.

MoisHaLe
29.Kasım.2013, 16:32
Fenerbahçe hem güzel top oynuyor hemde baskıyı 90 dakikaya yayabiliyor. Yani Bjk 1-0 önde girse son 7-8 dakikaya Fener o maçı değiştirebilir. Önemli hücum elemanları var. Kadro kalitesi ve tecrübesi bakımından da Fenerbahçe üstün. Herhangi bir hakem hatası vs olmazsa Fener'in adına rahat bir maç olur diye düşünüyorum.

davidvilla
29.Kasım.2013, 17:07
Şimdiden söyleyeyim Oguzhan'ın ani çıkışlarında taktik fauller sarı kart ile cezalandırılmazsa Beşiktaş'ın çok zorlanacagı karşılaşma olacaktır.
Çakır'ın ev sahibi baskısından etkilenmemesi durumunda ise Beşiktaş'ın formda oldugunu ve galip geleceğini düşünüyorum.

attirson
29.Kasım.2013, 17:11
Oğuzhan gözdağı vereyim derken bizim taraftarı paylasmıs. :D

http://m1311.hizliresim.com/1h/x/uzx8p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

nerazzuri
29.Kasım.2013, 17:42
Süpriz bi' mağlubiyet bekliyorum yine.

manager725
29.Kasım.2013, 17:45
Bilic rakipten korkup da ona göre kadro çıkaracak adam değil. Çıkar normal kadrosunu kurar, topunu oynatır.

8 yıllık galibiyet hasretimiz var Kadıköy'de. İç saha derbilerinde çok iyi olduğu aşikar Fenerbahçe'nin ancak ben geçen senelere oranla çok daha fazla güveniyorum takımıma. Belki Bilic etkisi belki başka bir şey. Alacağımız bir galibiyet beni hiç şaşırtmaz ama beraberliğin daha ağır bastığını düşünüyorum.

Her şeyi söyle de bunu söyleme. Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalar ve o GS'ye karşı çıkardığı 11 korkaklığını gösteriyor. Atiba-Veli diye bir orta saha mı olur? Bu sefer de aynı hatayı yaparsa maçı oynamayalım daha iyi. Direkt 3-0 yazsınlar.

Night_Mare17
29.Kasım.2013, 18:03
Görüşüne saygım sonsuz ama bence bu kısım biraz abartı olmuş. Evet kadro kalitesi bizden yukarıda Fenerbahçe'nin ama "çok daha iyi bir takım" ifadesi yanlış.

O konuda haklısınız ben şu an ki form durumlarına nasıl bir havada olduklarına itafen öyle bir ifade kullandım.

ReaList
29.Kasım.2013, 18:16
Emre'nin sakatlığı kötü oldu, Hazır Meireles, Topal ve Alper de varken Cristian efendi kızağa çekilecekti, yine kendine yer bulacak. Bu Beşiktaş için büyük avantaj, oynaması durumunda kafadan 11'e 10 bir mücadele olacaktır.

Fenerbahçe'nin erken gol atacağını tahmin ediyorum, Eğer 2. gol akabinde gelirse net bir skorla sahadan ayrılır, Aksi halde Beşiktaş dengeyi yakalar ve maç berabere biter. Bu skor üzerindeki tahminim.

Maça gelecek olursak, maç 0-0 başlar ve daha fazla gol atan kazanır, ne bekliyorsunuz yani? : )

Keyifli bir maç bizleri bekliyor.

anil luque
29.Kasım.2013, 18:27
Her şeyi söyle de bunu söyleme. Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalar ve o GS'ye karşı çıkardığı 11 korkaklığını gösteriyor. Atiba-Veli diye bir orta saha mı olur? Bu sefer de aynı hatayı yaparsa maçı oynamayalım daha iyi. Direkt 3-0 yazsınlar.

Oğuzhan sakattı o maç. Veli-Atiba yapmayıp ne yapacaktı?

manager725
29.Kasım.2013, 19:00
Oğuzhan sakattı o maç. Veli-Atiba yapmayıp ne yapacaktı?

Sadece kadro değil oynattığı futbolda defansifti, özellikle ikinci yarı. Bireysel hatalardan gol yesek de bence maçı kaybetme de bir etkendi. Yaptığı değişiklikler zaten bir acayip.

Dave S Mustaine
29.Kasım.2013, 19:45
3-0 veya 3-1 lik bir skor bekliyorum. erken bir gol olucak bence maçta. beşiktaş'ın kilit isimleri gününde olmazsa sıkıntı olmadan kazanırız.

titates1
29.Kasım.2013, 19:48
Kadro kalitesi olarak rakibimizden üstünüz , ayrıca takım uyumu , kimsenin sorun çıkarmaması , performansların 90 dakikaya yayılması , her maç kendi oyunumuzu oynamamamız ve ligin en iyi istatistiklerine sahip olmamız vb. gibi sebeplerle de çok daha iyi takımız şu anda.

Ancak derbi maçı , bütün bu olayları ters düz oluyor , pozitif futbol oynamaya çalışan iki ekibin , güzel bir mücadele yansıtacağından şüphem yok , haydı hayırlısı.

Fearless Coward
29.Kasım.2013, 20:50
Bence çok rahat bir maç.Zaten iddaa oranları bile bunu gösteriyor tek maçı geçtim 1.45 oran açmışlar. :D O kadar güçlü bir Fenerbahçe ile oynuyorlar.Fenerbahçe şanssızlıklar yaşamazsa 2-3 farklı rahat bir galibiyet alacaktır.Skor tahminim 3-1.

kaanbjk07
29.Kasım.2013, 21:12
Beşiktaş'dan süpriz bekliyorum açıkcası.

Hsyn53Yvz
29.Kasım.2013, 21:13
Beşiktaş formda olsa da Kadıköy'de kazanmak çok zordur. 2-1 veya 3-1 gibi bir skorla kazanacağımızı umuyorum.

Cengo
29.Kasım.2013, 23:00
Derbinin favorisi olmaz. O kazanır, bu kazanır bu laf olur bunlar. Maç düdüğü çalar, ne olacağını izleriz.

GeNç KaRTaL
29.Kasım.2013, 23:31
Kabul edelimki derbi bu,ne olacağı belli olmaz klişesi son zamanlarda Fenerbahçe'nin evindeki maçlarda pek geçerli olmuyor.En kötü yenilmiyorlar evlerinde.Bu maçta da hem bu yüzden hem de formda olmasından dolayı favori Fenerbahçe'dir bence.Favori olmaları maçı farklı veya çok rahat kazanacakları manasına gelmiyor.Tabii bunlar da olasılık dahlinde ama yüksek değil diye düşünüyorum.

Biz de formdayız son 2 haftadır ama bu maçta kilit oyuncularımızın ekstra performans sergilemeleri gerekecek maçı alabilmemiz için.Umarım maçı biz kazanırız ve şampiyonluk yarışına tekrar dahil oluruz.Yenemiyorsak da,yenilmeyelim.En azından fark iyice açılmaz zirveyle.

kumbara
30.Kasım.2013, 00:35
Yenilsek dahi yarıştan kopmayız, dereden daha çok su akar. Daha 13. haftadayız.

eXcitinG
30.Kasım.2013, 01:25
8 yıldır aynı sözlerle kendimizi kandırıyoruz. Yenemiyoruz Fenerbahçe yi Kadıköyde işte. Çok fazla bir beklentiye girmeden izleyeceğim maçı. Hakem konuşmayalım da, skor ne olursa olsun.

footballer33
30.Kasım.2013, 01:32
Beşiktaş'ın sıkıntısı, F.Bahçe'ye oranla daha fazla. Bir kere sağ bek, en büyük problemlerden biri. Serdar bana hiç güven vermiyor. Hele önünde Caner ve Sow ikilisi olacakken o bölge folloş olabilir. Gelgelelim, Atiba'yı sağ beke koysak bu defa da Veli orta alanda oynayacak ve Atiba'nın orta saha katkısından yoksun kalacağız. Ayrıca, Veli'ye orta alanda oynadığı hiçbir maçta güvenemiyorum. G.Saray derbisinde yaptığı hatanın bir benzerini bu derbide de yapabilir. İki ucu ...lu değnek yani kısaca. Bu bölgelerde yapılacak tercihler maçın bizim açımızdan gidişatını belirleyecek. Ben, Serdar'ın yedek kalmasını tercih ederim şahsen. En azından, Caner-Sow ikilisini durdurma konusunda ve sağdan atağa çıkma konusunda daha az problem yaşarız. Bir detay daha var: forvet. O bölgede %100 Almeida olacak elbette; ancak Egemen-Bruno Alves ikilisinin arasında ezilebilir hava topu alma konusunda. O yüzden, Almeida bu maçta daha gezgin oynamalı ve sürekli boşa kaçmalı. Yaratacağı boş alanları da, hızlı adamlarımız iyi değerlendirmeli. Bu şekilde, F.Bahçe'ye karşı bir şansımız olabilir.

SacrificeGGTC
30.Kasım.2013, 01:37
Gerilim artarsa bizim aleyhimize olur. Sakin bir maç çıkarmalıyız. Böyle durumlarda taraftarımızın da tepkisi çok önemli. Soğukkanlı olan taraf kazanacaktır diye umuyorum.

himone
30.Kasım.2013, 01:46
Bu ligin büyükler arasındaki kuralı geçerli olur bence :)

Fenerbahçe Galatasarayı yener , Beşiktaş Fenerbahçeyi yener , Galatasaray Beşiktaşı yener.

Ligdeki büyük takımların genel olarak bu sürkülasyon içinde döndüğünü düşünürsek ; Beşiktaşın kazanmaya daha yakın olduğunu düşünüyorum.

FB ve BJK arasındaki maçlara uzun süredir bakmamışsın belli, FB son yıllarda hep önde ve BJK'a öne geçme şansı vermiyor. Özellikle son 8 maçtan sadece 1 galibiyet almışlar.

Derbilerde favori olmaz diye bir şey olmaz, hem saha avantajı hem de oyun olarak FB favori ama derbilerde sürpriz de bol olur. Ben zevkli ve gollü bir maç bekliyorum.

Cüneyt Çakır'ın da bu maça özellikle atandığını düşünüyorum, kendisi Fırat Aydınus gibi TFF'nin tetikçiliğini yapmaya devam edecektir.

mwaru
30.Kasım.2013, 03:18
Gökhan Töre zorlayabilir bizi. Onun dışında Bjk-Gs maçında görüldüğü gibi Beşiktaş Veli ile oynadığı zaman en küçük pres de eli ayağına dolaşıp önemli hatalar yapabiliyor. Yalnız Beşiktaş Fernandes, Oğuzhan ve Atiba gibi 3 tane yumuşak ayaklı ortasaha ile çıkarsa presimizi bertaraf edebilir. Bu durumda kanatlardan saldırmak zorunda kalıcaz. Serdar gibi bir bekin olması da bizim için önemli bir avantaj.

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 11:17
Bu akşam bizleri adrenalini yüksek bir derbi bekliyor..

Bence ; iki takımda çok pozisyona girecek ama skor olarak kısır biteceğini düşünüyorum.. Skor tahminim 1-1..

Cüneyt Çakır da bu maçı başarılı bir şekilde yönetecektir , güvenim sonsuz..

Fair-Play ruhuna yakışan bir derbi olması dileğiyle , Başarılar Beşiktaş'ım :)

Universal
30.Kasım.2013, 12:09
Tribünde çArşı olmadıktan sonra bu maçın benim için bir anlamı yok!

Onun dışında kıran kırana bir maç bekliyorum, 3-1 gibi skorla kazanırız. Emenike'den artık bir patlama görmek istiyorum. Büyük ihtimalle Sow yedekte kalacak, Emenike, Webo ve Kuyt oynayacak.

nannar
30.Kasım.2013, 12:56
Cüneyt Çakır maça damgasını vurur.Bunu yazın kenara.Fenerbahçe kazansa bile bu maçın ardından maç esnasındaki eyyam dolu kararlar konuşulur. Şu adamı verelim yurt dışında maç yönetsin.Sevmiyorum ben yönetimini falan.

Maçta Fenerbahçe favori diyenler çoğunlukta. Geride kalan haftalarda sanırım 10 galibiyet aldı Fb ve bunların 4 tanesi son dakika golüyle.İster şans deyin,ister hırs ,azim,mücadele vs... Beşiktaş işe Galatasaray maçına kadar rakipleri eze eze geliyordu. Aralarındaki puan farkı son dakika golleriyle oluşmuş durumda.Mücadele ve pres anlamında ben Beşiktaş'ı hem genç hem de dinamik bir kadrosu olduğundan 1 adım önde görüyorum fakat saha içi tecrübesi ve olgunluğu anlamında Fenerbahçe önde. Eğer Fenerbahçe öne geçerse Beşiktaş maçı çok zor çevirir fakat Beşiktaş öne geçerse o zaman maç güzelleşir.Böyle bir durumda da Beşiktaşın hızlı hücumları sokoru belirler. İyi olan ya da hak eden değil,Beşiktaş kazansın. Hem de son dakika golüyle kazansın ve sona ersin artık şu "son dakika şansı" :)

uAburak89
30.Kasım.2013, 13:05
Motta atılır, gerisini bilmiyorum.

CeNTeR_TR
30.Kasım.2013, 13:08
@ nannar ; "son dakika şansı" çok kişiyi gerer boşuna Fenerbahçe - Beşiktaş maç konusu yerine senin ve Fenerbahçeli arkadaşların atışmasına döner gerek varmı :)

nannar
30.Kasım.2013, 13:14
atışmaya girmek gibi bir amacım falan yok. yalnız Fenerbahçe ciddi ciddi beşiktaş maçını da son dakikada falan alırsa çok trajikomik bir durum oluşacak. eskiden 5 dakikada beşiktaş deyimi oluşmuştu... şimdi de "maç biter fenerbahçe bitmez" deyimi oluşur :)

CeNTeR_TR
30.Kasım.2013, 13:24
İllaki öyle bir amacın vardır demedim zaten yanlış anlaşılmasın :) Ama şu da var ki son dakika golü kaza bela atılan bir gol değil ise yani rakibe çarpıp girmiyorsa ne bileyim defans uzaklaştırmak için vururken hücumcuya çarpıp gol olmadıysa diğer atılan tüm organize goller gibi gol değerinde.Sonuçta 90 a kadar atılan gollerde aynı şekilde paslaşmalar ve belirli bir organizasyon şeklinde oluyor 90 ve sonrasında atılan gollerde :) yani bu benim şahsi fikrim 1-89 a kadar atılan goller ne ise 90 ve +sında atılan goller de aynı değerde sonuçta :)

Sheriff
30.Kasım.2013, 13:43
Ben FB ve BJK'nin oyun anlayışlarını bir birine benzetiyordum BJK'nin de bu sezon çok başarılı olacağını düşünyordum ancak sezon başında ki tempoyu ve havayı sonraki haftalara taşıyamadılar.

Sonuçta bir derbi maç favorisi olmaz ancak kendi sahamızda olmamız ve son zamanlarda ki formumuz sayesinde avantajın bizde olduğunu düşünüyorum.

manager725
30.Kasım.2013, 14:45
FB ve BJK arasındaki maçlara uzun süredir bakmamışsın belli, FB son yıllarda hep önde ve BJK'a öne geçme şansı vermiyor. Özellikle son 8 maçtan sadece 1 galibiyet almışlar.

Derbilerde favori olmaz diye bir şey olmaz, hem saha avantajı hem de oyun olarak FB favori ama derbilerde sürpriz de bol olur. Ben zevkli ve gollü bir maç bekliyorum.

Cüneyt Çakır'ın da bu maça özellikle atandığını düşünüyorum, kendisi Fırat Aydınus gibi TFF'nin tetikçiliğini yapmaya devam edecektir.

CeNTer_TR'nin söylediği kural özellikle son 5 yıldır bozuldu. Yine de size katılmıyorum, derbiler sürpriz maçlardır, her an her şey olabilir. 8 maçta 1 galibiyet galiba Kadıköy için geçerli ama ben de Beşiktaş açısından pozitif bir bilgi paylaşayım. Son 3 Fener-Beşiktaş maçının 2'sini Beşiktaş kazandı.:D

Neyse umarım temiz bir maç olur. (Hem mücadele hem de hakem kararları)

MeMo
30.Kasım.2013, 15:47
Cüneyt Çakır maça damgasını vurur.Bunu yazın kenara.Fenerbahçe kazansa bile bu maçın ardından maç esnasındaki eyyam dolu kararlar konuşulur. Şu adamı verelim yurt dışında maç yönetsin.Sevmiyorum ben yönetimini falan.

Maçta Fenerbahçe favori diyenler çoğunlukta. Geride kalan haftalarda sanırım 10 galibiyet aldı Fb ve bunların 4 tanesi son dakika golüyle.İster şans deyin,ister hırs ,azim,mücadele vs... Beşiktaş işe Galatasaray maçına kadar rakipleri eze eze geliyordu. Aralarındaki puan farkı son dakika golleriyle oluşmuş durumda.Mücadele ve pres anlamında ben Beşiktaş'ı hem genç hem de dinamik bir kadrosu olduğundan 1 adım önde görüyorum fakat saha içi tecrübesi ve olgunluğu anlamında Fenerbahçe önde. Eğer Fenerbahçe öne geçerse Beşiktaş maçı çok zor çevirir fakat Beşiktaş öne geçerse o zaman maç güzelleşir.Böyle bir durumda da Beşiktaşın hızlı hücumları sokoru belirler. İyi olan ya da hak eden değil,Beşiktaş kazansın. Hem de son dakika golüyle kazansın ve sona ersin artık şu "son dakika şansı" :)

atışmaya girmek gibi bir amacım falan yok. yalnız Fenerbahçe ciddi ciddi beşiktaş maçını da son dakikada falan alırsa çok trajikomik bir durum oluşacak. eskiden 5 dakikada beşiktaş deyimi oluşmuştu... şimdi de "maç biter fenerbahçe bitmez" deyimi oluşur :)

Şüphemiz olmasın.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 16:38
Beşiktaş'ın sıkıntısı, F.Bahçe'ye oranla daha fazla. Bir kere sağ bek, en büyük problemlerden biri. Serdar bana hiç güven vermiyor. Hele önünde Caner ve Sow ikilisi olacakken o bölge folloş olabilir. Gelgelelim, Atiba'yı sağ beke koysak bu defa da Veli orta alanda oynayacak ve Atiba'nın orta saha katkısından yoksun kalacağız. Ayrıca, Veli'ye orta alanda oynadığı hiçbir maçta güvenemiyorum. G.Saray derbisinde yaptığı hatanın bir benzerini bu derbide de yapabilir. İki ucu ...lu değnek yani kısaca. Bu bölgelerde yapılacak tercihler maçın bizim açımızdan gidişatını belirleyecek. Ben, Serdar'ın yedek kalmasını tercih ederim şahsen. En azından, Caner-Sow ikilisini durdurma konusunda ve sağdan atağa çıkma konusunda daha az problem yaşarız. Bir detay daha var: forvet. O bölgede %100 Almeida olacak elbette; ancak Egemen-Bruno Alves ikilisinin arasında ezilebilir hava topu alma konusunda. O yüzden, Almeida bu maçta daha gezgin oynamalı ve sürekli boşa kaçmalı. Yaratacağı boş alanları da, hızlı adamlarımız iyi değerlendirmeli. Bu şekilde, F.Bahçe'ye karşı bir şansımız olabilir.

katılıyorum

fmhastasi
30.Kasım.2013, 16:40
kırmızı kart olur bu maçta.en az 2-3 tane

HooijDonk07
30.Kasım.2013, 17:21
kırmızı kart olur bu maçta.en az 2-3 tane

7-8 kişi vurulur 10 kişi bıçaklanır 64 kişi kafasına şişe yer benim tahminimde bunlar

kumbara
30.Kasım.2013, 17:25
7-8 kişi vurulur 10 kişi bıçaklanır 64 kişi kafasına şişe yer benim tahminimde bunlar

El bombası ile roket atar benden :D

Büyük ihtimal kırmızı kart çıkmaz bu maçta.

Ralph
30.Kasım.2013, 17:42
Besiktasa 4 oran nedir yahu? Bu kadar mi favori fenerbahce?

Umarim atariz soyle 3-5 tane bu oranlari yapana inat :p

ReaList
30.Kasım.2013, 18:21
Besiktasa 4 oran nedir yahu? Bu kadar mi favori fenerbahce?

Umarim atariz soyle 3-5 tane bu oranlari yapana inat :p
Galatasaray'a, Kasımpaşa karşısında 2 oran vermişler bence şaşırmamak lazım (:

sui generis
30.Kasım.2013, 18:37
Derbinin favorisi olmaz olur mu yahu, tabii ki de olur. Fenerbahçe favori. Evimizde, o taraftarın önünde kaybetme ihtimalimiz yok bence.

kaanbjk07
30.Kasım.2013, 18:48
@benbenim yanlış anlama hocam, amacım sizi kırmak veya kışkırtmak değil ama 2005'de Pancu'nun kaleye geçtiği maçtan önce de konuşuluyordu bu :) illaki seriler biter.

HooijDonk07
30.Kasım.2013, 18:55
@benbenim yanlış anlama hocam, amacım sizi kırmak veya kışkırtmak değil ama 2005'de Pancu'nun kaleye geçtiği maçtan önce de konuşuluyordu bu :) illaki seriler biter.

Kaybedersek Beşiktaş ve taraftarı illaki tebrik edicem.Ama kardeşim bu sene böyle bişeyin olması imkansız olduğunu düşünüyorum. Bitmeyeceğini düşünüyorum bu hırs bu istekle.

kumbara
30.Kasım.2013, 19:17
Derbinin favorisi olmaz olur mu yahu, tabii ki de olur. Fenerbahçe favori. Evimizde, o taraftarın önünde kaybetme ihtimalimiz yok bence.

Buna katılmıyorum ama sonuç ne olursa olsun zevkli bir maç olucağını düşünüyorum.

Ayrıca "Kaanbjk07" nin de dediği gibi pancu'lu maç ve ronaldo'nun iki gol attığı,serinin bozulduğu maç içinde favori her türlü fenerdi. Fakat tam tersi bir sonuç çıktı ortaya :)

Sekopej
30.Kasım.2013, 19:57
Maç sahasında olduğu için, sadece bu sebeple favori değil Fenerbahçe, şu anda ligin lideri, oyun olarak da keyif veren, sıkıştğında farklı yollardan bir şekilde gole ulaşan, moralli, liderlikte rahat bir Fenerbahçe var.Tüm bunlar birleştiğinde elbette Fenerbahçe favori, derbilerde sürpriz olur, bugünkü sürpriz de Beşiktaş'ın puan çıkartması olur bu maçtan.

4-1 skor tahminine yatırdım paramı, kazanırsa Fenerbahçe ve skor 4-1 olmazsa kazandık diye tam sevinemeyeceğim herhalde.:p

Ralph
30.Kasım.2013, 20:16

İhtimaller denizinde bogacagiz sizi :p

Sekopej
30.Kasım.2013, 20:17
FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Alper Potuk, Kuyt, Moussa Sow, Emenike

Eğer doğruya maça bu kadroyla başlayacağız, beklediğim kadro, Ersun Yanal en ideal kadroyu çıkartmış zaten tek soru işareti Emenike'nin olup olmamasıydı.

ReaList
30.Kasım.2013, 20:23
Ersun Yanal en sonunda elindeki tüm güçleri 11'de kullanmayı seçti. Bundan daha iyi bir kadro olamazdı, Eğer Fenerbahçe oyuna hızlı başlarsa, İlk yarıda maç bitebilir.

bilmania
30.Kasım.2013, 20:36
Kadro tam istediğimiz gibi çok güzel olmuş bence.İnşallah kazanırız.Ama asıl önemli olan bu maçta herhangi bir olay yaşanmaması.Çok klişe bir laf ama futbol sadece bir oyundur.Seyir zevki yüksek bir .Mac olur inşallah.Her iki takıma da başarılar.

Gncl1905
30.Kasım.2013, 20:46
Derbinin favorisi olmaz derler ama Fenerbahçe'yi Galatasaray derbisinde olduğu gibi favori görüyorum. Güzel maç olur inşallah.

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2013, 21:04
Beşiktaş: Tolga-Serdar-Sivok-Ersan-Atiba-Veli-Oğuzhan-Fernandes-Olcay-Gökhan-Almeida

attirson
30.Kasım.2013, 21:13
Sonunda görmek istedigim 11 sahada.

OrcunFB
30.Kasım.2013, 21:38
İlk 11 çok iyi. Bol gollü seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanacağımızı tahmin ediyorum umarım yanılmam. :p

kaanbjk07
30.Kasım.2013, 21:39
Motta'nın oynamasını çok isterdim fakat, Bilic agresifliğinden çekinmiş olsa gerek Hutchinson'ı izleyeceğiz. Yalnız Fenerbahçe'li arkadaşlarım sevinmesinler Hutchinson ağır olsada savunmada açık vermez :)

Cengo
30.Kasım.2013, 21:40
Tolga'yı tribüne çağırmak, geçmiş olsun dilemek, Tolga'nın alkışlaması..

Bunlar çok güzel şeyler, çok hoşuma gitti.

Universal
30.Kasım.2013, 21:53
Hababam Güm Güm Güm der, zaferi beklerim haydi Fenerbahçe'm... :)

attirson
30.Kasım.2013, 21:57
Güzel bir çalışma olmuş. :D

jevox06
30.Kasım.2013, 21:58
Galatasaraylıyım ama bu maçta Fenerbahçe'nin ağır favori olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe maça hızlı başlar ilk yarıdan maçı koparır bence. İlk yarı 3-0 gibi bir Fenerbahçe üstünlüğü olur gibi geliyor bana.

MoisHaLe
30.Kasım.2013, 22:12
Olcay çok güzel bir gol attı.

5267
30.Kasım.2013, 22:15
Emmanuel Emenikeeeeeeeee 1-1

nerazzuri
30.Kasım.2013, 22:18
Çok tempolu maç. İki tarafta oldukça hücum oynuyor.

mwaru
30.Kasım.2013, 22:20
Gökhan Gönül kötü başladı.

sarianet
30.Kasım.2013, 22:23
Eh emenike ah

İphone 6'dan Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)
aracılığı ile gönderildi

uAburak89
30.Kasım.2013, 22:24
Ne maç ama, başım döndü resmen.

MoisHaLe
30.Kasım.2013, 22:26
valla ya 90 dakka bu tempoda gitse keşke ne güzel olur :)

sarianet
30.Kasım.2013, 22:27
Fm11 deki devasto taktiğiyle oynuyorız paso adam kaçırıyoruz

aracılığı ile gönderildi

MoisHaLe
30.Kasım.2013, 22:32
meireles atıldı

5267
30.Kasım.2013, 22:32
Meireles kırmızı.

nerazzuri
30.Kasım.2013, 22:34
Cristian'ın bonus saçlarına kurban olun siz. Böyle futbolcu olmaz olsun. Rezil Meireles !

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 22:35
Meirelesin kırmızı kartları bıktırdı artık.Maçın temposu düşer gibi geliyo bana

attirson
30.Kasım.2013, 22:37
Oynanan güzelim maçtan eser kalmaz artık.

uAburak89
30.Kasım.2013, 22:38
Fernandes de çok gergin gözüküyor, onun da atılma potansiyeli var gibi.

byariff
30.Kasım.2013, 22:38
pozisyonun swfsi vs varmi merak ettim nasil kirmizi gordu

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 22:39
Moussa Sow

bilmania
30.Kasım.2013, 22:39
Goooooooollll Sow Sow Sow

nerazzuri
30.Kasım.2013, 22:40
Mouusssaa Soowww !!!

sarianet
İşte bu helal olsun çocuklar

aracılığı ile gönderildi

mwaru
gooooooooooll ahahahaha Sowwww

uAburak89
Alper yarattı resmen golü, o nasıl pas öyle.

Serdar Kurtuluş da maden oldu, Fenerbahçe farka gider yapacağı kontralar ile.

himone
30.Kasım.2013, 22:42
Tam içimden FB çok sert oynuyo hakem de müsaade ediyo dedim hakem kırmızıyı çıkardı. Ama üzüldüğüm tek konu haftaya Cristian oynayacak.

eng1n
30.Kasım.2013, 22:43
Meireles acayip bastı ya, izlerken içim acıdı. Almanya da ya da İngiltere de falan yapsa 8 maç falan alır. Türkiye şartlarında 3 maç yeterli.

MoisHaLe
30.Kasım.2013, 22:44
10 kişi kalması da etkilemedi Fener'i. helal olsun valla

uAburak89
30.Kasım.2013, 22:45
Vay anasını 2-2 oldu, Ersan'ın hareketi bence kırmızıydı.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 22:46
Almeida attı

SAİT71
30.Kasım.2013, 22:46
Arkadaş ondan sonra niye Cristian oynuyor diyoruz. O kadar ahmaklar varki zorla formasını Cristian'a veriyorlar. Cristian kadar hem gereksiz sayılan ama bir o kadar da avantadan oynama fırsatı bulan başka bir adam yok. Al buyur 2-2 oldu. Bravo meireles

bilmania
30.Kasım.2013, 22:48
Bu nasıl .Mac böyle ?

Önder HOCA
ulan meireles bir maç izlicez dedik içine ettin

uAburak89
Yok artık..

MoisHaLe
30.Kasım.2013, 22:49
yok artık ya bu nasıl bir maç. Almeida attı yine. Oğuzhan çok iyi organize etti..

OrcunFB
Bu nasıl maç.

Suicider
Şu maçın ilk yarısını kaçırdığım için o kadar pişmanım ki :(.İkinci yarıya yetiştim şimdide gol olmaz :(.

Lesandro Parleo
HuGOALmeida :p

nerazzuri
2-3 Almeida.

Fenerbahçe'de 44 resmi maça çıkan Meireles, kariyerinde kırmızı kart görmemişti. 4 kırmızı kart gördü Türkiye'de.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 22:50
ulan meireles bir maç izlicez dedik içine ettin

Spikerin gool bağırışı neydi öyle yav korktum... Almeidanın 3.golü

eng1n
30.Kasım.2013, 22:50
bu maç dönmez beyler. Meireleste devre arasına kadar tribünden izleri bizim maçları.

uAburak89
30.Kasım.2013, 22:51
Bir yanda Gökhan Gönül bir yanda Serdar Kurtuluş ikisi de çok kötü. Bir yanda Oğuzhan, bir yanda Alper ikisi de çok iyi. Uzun zamandır böyle maç izlememiştim ligimizde, 2. yarı da güzel olur umarım.

europeanconquer
Maç çok zevkli gidiyor,ikinci yarıda aynen devam etsin.

mwaru
Ersan kırmızı olmalıydı. Kuyt'ın çıkması lazım bi tane ortasaha girmeli oyuna.

byariff
30.Kasım.2013, 22:52
ne mac oluyor be guntekin

attirson
30.Kasım.2013, 22:52
Yahu Gökhan Gönül'ün berbat oyununun yanında yine Volkan yine Volkan yeter artık ya ! Kaleye her gelen top gol olur mu arkadaş ayıp olmasın diye dokun 1 tanesine Mert'e hakaret şu adamın bu performansla kalede olması kaç maçtır yeter artık !
Görüldügü üzere kaleye gelen bütün toplar gol diger şutta Almeida'nın orta sahadan vurdugu zaten.

http://l1311.hizliresim.com/1h/y/v1lgz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

manager725
30.Kasım.2013, 22:53
Allah'ını seven şu Serdar'ı alsın oyundan. Bu kadar kapasitesiz bir oyuncu var mı? Atiba sağa geçsin, yedekte var mı bilmiyorum ama Motta girsin.

Bilic Ersan'a çok kızdı, haklı da ama atağı kesti. Sarı kart doğru. Ne kırmızı kartı eşitlemeye çalışmayın. Bu konuda herkesi karşıma alırım.

antiochia
30.Kasım.2013, 22:54
volkan jübilesini yapsın Meireles'te ilk uçakla portekiz'e gitsin lütfen

İkinci yarı Beşiktaş farka gider Kalede Volkan durdukça

OrcunFB
30.Kasım.2013, 22:55
Maç bana da dönmez gibi geliyor şu şartlarda. Ancak içime doğan şu ki Emenike veya Sow'u sarkıtırsak savunma arkasına sarı kartlı Ersan'da kırmızı kart görebilir. Ancak o şekilde kazanabiliriz gibi.

mwaru
30.Kasım.2013, 22:55
Bilic Ersan'a çok kızdı, haklı da ama atağı kesti. Sarı kart doğru. Ne kırmızı kartı eşitlemeye çalışmayın. Bu konuda herkesi karşıma alırım.

Aslında orda kırmızıyı hak ettiğini bildiği için kızdı öyle pozisyon mu kesilir.

Cengo
30.Kasım.2013, 22:56
Ersan'ın girişinin topla alakası yok. Direk kırmızı karttı.

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2013, 22:59
Off ne maç oluyor yahu.Yarın çok önemli bir sınavım var,ona çalışıyorum.Arada göz atıyorum maça ntvspor 'un sitesinden.Bu maçı kaçırdığıma çok pişman olacağım sanırım.İnşallah ikinci yarıda avantajımızı yitirmeyiz.

SAİT71
30.Kasım.2013, 22:59
En fazla berabere biter bu maç. Defansımızın maşşallahı var. Galiiba Ersun hocanın ilk yarılık iyi performans istatistiği erken patlayacak. Bu maçla birlikte bir düşüş yaşayabiliriz.

mwaru
30.Kasım.2013, 23:00
Salih Kuyt değişikliği lazım bence Sow ve Emenike araya bugün bu kadar iyi kaçarken tam olması gereken değişiklik.

kaanbjk07
Çok güzel bir derbi oluyor ama hala bu maçın her an dönebileceğini hissediyorum. Ayrıca ilk yarı eleştirilerine gelecek olursak; Serdar Kurtuluş savunma yönünde çok verimsiz Slaven yerinde olsam Hutchinson'u sağa çeker Motta'yı oyuna alırım tabi kontenjan sorunu yoksa. Fenerbahçe'de Meireles istemesede çok sert bir hareket yaptı ve bence kart doğru bir karardı. Dediğim gibi maç her an dönebilir.

Ralph
Ramon girsin sol beke ikinci yari ozaman gorun

SAİT71
30.Kasım.2013, 23:02
43 ve 45'te yenilen 2 gol... Meireles'in sülalesinin kulakları bugün eminim çok çınlıyordur. Almeida gibi bir adam nasıl bize 2 gol atabilir onu anlayamıyorum hala. Hemde 2 dakikada :S

Fearless Coward
30.Kasım.2013, 23:03
Bir kaç gün önce Yanal'ın en büyük kozu Meireles diyordu NtvSpor'da gördük en büyük kozu. :D Beşiktaş'a helal olsun valla büyük iş yapıyolar.

attirson
30.Kasım.2013, 23:05
43 ve 45'te yenilen 2 gol... Meireles'in sülalesinin kulakları bugün eminim çok çınlıyordur. Almeida gibi bir adam nasıl bize 2 gol atabilir onu anlayamıyorum hala. Hemde 2 dakikada :S

Volkan sagolsun.

Bu arada Salih-Kuyt degisikligi lazım kesinlikle.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:06
En fazla berabere biter bu maç. Defansımızın maşşallahı var. Galiiba Ersun hocanın ilk yarılık iyi performans istatistiği erken patlayacak. Bu maçla birlikte bir düşüş yaşayabiliriz.

Böyle bir durum olacağını sanmıyorum.

byariff
30.Kasım.2013, 23:07
besiktasda 10 kisi kalicak bence

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:08
Oğuzhanın sarı kartı 2.yarının başında görmesi Fenerbahçe için avantaj oldu.

Ronaldinho 10
30.Kasım.2013, 23:09
2.yari harika basladi.. boyle devam etsin.

SAİT71
30.Kasım.2013, 23:10
Böyle bir durum olacağını sanmıyorum.

Bu tür bir durumda 2 seçenek olur. Ya mağlubiyetten sonra ayaklar yere sağlam basar aklınız başınıza gelir ya da olumsuz bir hava katar düşüş yaşarsınız. Yani %50 - 50 bana göre. Ve bence düşüş yaşayabiliriz. Önümüzde Rize deplasmanı ve Akhisar maçları var.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:10
Tolga neler yapıyor böyle!!

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 23:14
Önce Oğuzhan şimdi de Necip , bu kartlar hiç iyi değil her an 10 kişi kalabiliriz..

4'ü biran önce bulmalıyız..

byariff
30.Kasım.2013, 23:15
necipe cikarttigi karta bak cuneyt cakir only.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:16
Beşiktaş kırmızı kart görürse diyorum.Aklıma ALEX geliyor

bilmania
30.Kasım.2013, 23:17
Bu nasıl .Mac gözlerimi bir saniye ayırmaya gelmiyor.

Cengo
Buz gibi penaltıyı yedi Cüneyt Çakır.

Lesandro Parleo
Sen nelere kadirsin Tolgaaa , uzun yıllardır böyle bir kaleci arıyorduk..

attirson
30.Kasım.2013, 23:18
Bu maçı alırsa Bjk bunu sadece kaleci farkı olarak açıklarım.Bir yanda 3te3 pas geçmeden gol yiyen Volkan diger tarafta Tolga.

CocukMenajer
Bunlar nasıl kaçar FENERBAHÇE kendine gel

byariff
ulan kuyt ahahah :D

doomsdoor
30.Kasım.2013, 23:20
burak şu kuytın yaptığını yapsaydı, karakterinden girilir şerefinden çıkılırdı.

sarianet
30.Kasım.2013, 23:21
Tolga beşiktaşı ayakta tutuyor biraz daha iyi bitiricilikle alırız maçı

aracılığı ile gönderildi

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 23:22
burak şu kuytın yaptığını yapsaydı, karakterinden girilir şerefinden çıkılırdı.

Burak bu huyundan hiçbir zaman vazgeçmiyor , o kadar eleştiri ve küfür yemesine rağmen hala daha kendini yere atmaya devam ediyor..

byariff
30.Kasım.2013, 23:23
kuyt gibi oskarlik atmiyor ama :D nese valla bosverin bunlari guzel mac oluyor cidden

CocukMenajer
Top biraz yavaş gönderilse Alper atıcaktı

playeray
10 kişi takım top oynatmıyor bu maçı Fenerbahçe alır

uAburak89
30.Kasım.2013, 23:24
10 kişi kalan Beşiktaş sanki.

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 23:26
Laaayyynnn :D Kaç oldu bu...

Yüreğime inecek..

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:26
Atibada sarı kırmızı geliyo.

Cüneyt Çakır ......

MoisHaLe
30.Kasım.2013, 23:27
Fener'in 10 kişi olduğu hiç belli değil gerçekten. Ayrıca Kuyt'ın Tolga'yı engelleme gibi bir amacı yok gibi geldi bana faul tamamen yersiz bence.

playeray
Rakibe 10 kişi olduğunu kabul ettirmediğimiz sürece daha çok gol yiyeceğiz, ofsayt-faul olsun olmasın

sarianet
Cüneyt bi git allah aşkına

aracılığı ile gönderildi

byariff
fenerbahcenin buz gibi golunu yedi hakem

nerazzuri
Tertemiz gol. Hll spr dvm cnyt.

uAburak89
Cüneyt Çakır etkisini göstermeye başladı, kontrolü tamamen kaybetmiş durumda.

Cengo
30.Kasım.2013, 23:28
Buz gibi golü de vermedi Cüneyt Çakır. Rezalet.

bilmania
Necip kırmızı belliydi işte bu.

Yüzyılın maçı oluyor yalnız.

Lesandro Parleo
Rakibe 10 kişi olduğunu kabul ettirmediğimiz sürece daha çok gol yiyeceğiz, ofsayt-faul olsun olmasın

4'ü atamazsak eğer önce 3'ü sonra 4'ü yiyeceğiz..

mwaru
Yazıklar olsun Cüneyt Çakır

MoisHaLe
30.Kasım.2013, 23:29
Bjk için kalan zaman sıkıntılı geçebilir 10-10 oldular.

Lesandro Parleo
Belliydi , Necip gördü kırmızıyı..

uAburak89
Beşiktaş maçı kaybederse bunun 1 numaralı sorumlusu Bilic olur herhalde.

CocukMenajer
10a10 SALDIR FENER SALDIR FENEEEERR

SAİT71
Hakem faciası yine... Yazıklar olsun diyorum. Buz değil buz dağı gibi gol...

Ronaldinho 10
Ve Besiktas 10 kisi.. boyle olacagi belliydi.

Cengo
30.Kasım.2013, 23:30
Necip formadan çekmiş. Karar doğruydu.

byariff
30.Kasım.2013, 23:30
besiktasda 10 kisi kalicak bence

demistim cunki cuneyt cakir cok iyi eyyamcidir pozisyonda ikiside birbirine faul yapiyor ama kartlik birsey yok.

uAburak89
30.Kasım.2013, 23:32
Emenike'nin kafa atmasına sarı kart verdi, yuh.

SAİT71
30.Kasım.2013, 23:32
Bu maç taş çatlayıp ortadan ikiye ayrılsa o da şansımız yanımızda olursa en fazla berabere biter. 4-3'e falan gelirse Beşiktaş lehine gelir.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:33
Buz dağı gibi gol yorumuna sonuna kadar katılıyorum.

byariff
Eyyamci dedim ya iste kafa atiyor kirmizi nerde hani ?

doomsdoor
Necip formadan çekmiş. Karar doğruydu.

yok artık. karşılıklı çekişiolar formadan bu kadar da olmaz yani. tamam biraz önce hakem buz gibi golünü yedi fenerbahçenin ama bu kadar da kör olmamak lazım.

attirson
Emenike inanılmaz sorumsuz davrandı kırmızı verse kimse birşey diyemezdi.

Cengo
30.Kasım.2013, 23:34
Emenike'nin kafa atmasına sarı kart verdi, yuh.

Atmaya teşebbüs etti ama beceremedi, göğsü ile ittirdi. Yaptığı saçmalık. Veremediği golün etkisinde kaldı Cüneyt Çakır.

Suicider
Cüneyt Çakır kontrolü tamamen kaybetti.Verilmeyen gol.kafa atmaya sarı vermesi azıttı iyice.

CocukMenajer
Yine OFSAYT yine OFSAYT

playeray
30.Kasım.2013, 23:35
Ben radyodan dinliyorum radyodaki yorumcu Kuyt'ın faul yaptığını doğruladı

Cengo
30.Kasım.2013, 23:36
Her koşulda kazanmayı haketmiştik. Yazık oluyor.

SAİT71
Arkadaş bu hakemi eleştirince vay efendim sonra diyorlar eleştirenlere inat hakemimiz avrupa'da maç yönetiyor cart curt. Şöylesine yüksek yüzdeli hataları yap bakalım bi daha maç veriyorlar mı. Sen bi oyuncuyu attın kaç hafta maç vermediler sana avrupada.

CocukMenajer
Cüneyt Çakır resmen maçın katilidir.

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 23:39
Cüneyt Çakır resmen maçın katilidir.

İki takımında hem lehine hem aleyhine çok yanlış kararlar verdi..

Anlamıyorum bu hakemlerimizi , Avrupa'da üst düzey maçları soğukkanlılıkla yönetirken , bi derbiyi kaldıramıyorlar..

Süper Lig maçlarını yabancı hakemler yönetsin , en temizi..

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:41
İki takımında hem lehine hem aleyhine çok yanlış kararlar verdi..

Anlamıyorum bu hakemlerimizi , Avrupa'da üst düzey maçları soğukkanlılıkla yönetirken , bi derbiyi kaldıramıyorlar..

Süper Lig maçlarını yabancı hakemler yönetsin , en temizi..

Aynen öyle İskoç hakem istiyoruz. :icon_smile:

bilmania
30.Kasım.2013, 23:42
Goooooooolllll. Gpoooooolll kuyt kuyt kuyt

uAburak89
Bruno Alves dirsek var, bileğe basma var ama sanıyorum kartı bile yok. Beşiktaş 10 kişi kalınca Fenerbahçe iyice yüklenir demiştim ama son anları bekliyorlar herhalde tempo düştü.

Edit: Yazarken gol geldi..

byariff
alves atilmaliydi gibi sanki

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 23:43
Fenerbahçe bu golü çoktan haketmişti..

CocukMenajer
GOOOOLLLLLLLL KUYYTTTTTTTTTT

Bilic oyuncu değişikliklerinde hata yaptı.

byariff
3-3 fenerbahce hak etmisti coktan golu.

Ronaldinho 10
Simdi birde 90+3'te 4.golu de atarlar :D

SAİT71
30.Kasım.2013, 23:44
Sonunda bee :) Bu şekilde yenilmek çok koyacaktı valla. Hiç değilse 1 puan 1 puandır deyip geçiştiririz bu haftayı. Tabi gol yemezsek :)

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 23:44
Simdi birde 90+3'te 4.golu de atarlar :D

Hangi takıma söylüyorsun :D

90+3 Olcay deyip geçerim :D

LadroN
30.Kasım.2013, 23:45
Fernandes yine yok sahada.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:45
Selçuk ne alaka ya

uAburak89
30.Kasım.2013, 23:46
Skor ne olursa olsun maçın adamı Alper Potuk, rezili Cüneyt Çakır.

SAİT71
30.Kasım.2013, 23:46
Selçuk kazmadır falan ama şu son dakikalarda hiç değilse orta sahada dalar adama basar birşeyler yapar. Direnci artırmak adına olumlu bir hamle bence... Hatta gol bile atabilir yani :n:

Lesandro Parleo
30.Kasım.2013, 23:47
Skor ne olursa olsun maçın adamı Alper Potuk, rezili Cüneyt Çakır.

Rezili tamamda , bence 3 gol yemesine rağmen maçın adamı Tolga'dır.. :o

byariff
30.Kasım.2013, 23:49
bez getirin cuneyt cakir ortaya .... fenerbahcenin penaltisini yedi bence hakem

Cengo
30.Kasım.2013, 23:49
Bir penaltımızı daha yedi Cüneyt Çakır.

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:51
Tolga kesinlikle maçın adamı Cüneyt Çakırın yanına Volkanıda ekleyelim.

Mustafa Pektemek eliyle oynadı gibi geldi.

SAİT71
Bravo Çakır bravo... Ne kadar yeteneksiz bir hakem olduğun ortaya çıktı bir kez daha. İstersen dünya kupası finaline yazsınlar seni benim için dünyadaki en rezil hakemlerden birisisin...

Facx
emenikenin oyun zekası çok düşük bu seviyede oynayan bi futbolcu öyle bi pozisyonda sabit dururken o şekilde ofsayta düşmemeli defansın arkasına sarkarken ofsayt olsa anlarımda

bilmania
30.Kasım.2013, 23:55
Maalesef yenemedik bitti :(

CocukMenajer
30.Kasım.2013, 23:55
Haram zıkkım olsun Cüneyt Çakır.

europeanconquer
30.Kasım.2013, 23:56
Sezonun en zevkli maçı oynandı iki takıma da teşekkürler.

uAburak89
30.Kasım.2013, 23:56
Çok acayip maçtı, ben bile heyecanlandıysam iki takımın taraftarlarını düşünemiyorum.. Geçmiş olsun hepinize.

Fenerbahçe'de herkes ekstra oynadı ama Alper Potuk inanılmazdı. Beşiktaş 2. yarı top oynamadı desem abartmış olmam herhalde, bunun sorumlusu da kenarda maçı izleyen Bilic bence. Keşke hakemin konuşulmayacağı bir maç olsaydı ama maalesef gündem Cüneyt Çakır olacak. 5-6 tane çok ciddi hatası var, bu skora en çok kendisi sevinmiştir herhalde.

caner485
30.Kasım.2013, 23:57
Galatasaray'a yaradı yine

MoisHaLe
Seyir zevki son derece yüksek bir maç oldu. Fenerbahçe'de Alper çok etkiliydi. Hakemlerimizi anlamıyorum bir maç olsun hakemi konuşmadığımız olmadı şu ligde ama aynı adam gidiyor avrupa'da krallar gibi yönetiyor. Çok saçma kararlar verdi, Fener'in penaltısı verilmeliydi Emenike atılmalıydı vs vs

nerazzuri
2 net penaltı. 1 tertemiz gol.

sonuç 3-3. Hadi eyvallah :)

mwaru
Hakem yüzünden kaybettik bi penaltı bi gol daha ne olsun. Harika oynadık helal olsun hepsine raul hariç. Emenikeyi çıkarıp Weboyu daha erken alabilirdi Ersun Yanal almadı canı sağ olsun. Ne olursa olsun büyük hoca.

Edit: Beşiktaş adına da büyük hataları vardı fakat bizimki daha ağır basıyor. Yalan yok.

OrcunFB
30.Kasım.2013, 23:58
Harika bir maçtı. Maçı hakettiğimizi düşünüyorum olmadı sağlık olsun. Cüneyt Çakır penaltımızı yedi. Mustafa Pektemek'in elleri açık net penaltıydı, vermedi. Yapacak bir şey yok.

antiochia
volkan,meireles ve cüneyt çakır kombinasyonu sonucu. Bri de Ersun Yanal garip oyuncu değişikleri

Cengo
Fenerbahçe'nin 3 net golünü ve 3 penaltısını yedi Cüneyt Çakır. Oynanan oyundan dolayı gurur duydum. Kazandık sayıyorum maçı. 100 kere, 1000 kere hakettik maçı.

SAİT71
30.Kasım.2013, 23:59
Bir hakemin bir kaç ay maç alamamasına sebep olacak bariz hataların olduğu bu maçın kasetini alıp hakem adaylarına izletmek lazım. Cidden göstersinler bu rezillikleri.

BleedingMoon
volkan bir maçta daha yine yeniden geleni aldı. kaleciler yer değiştirse bu maç farka giderdi. net.

Lesandro Parleo
10 kişi kalmasına rağmen müthiş baskılı oynayan bir Fenerbahçe tebrikler..
Meireles hariç..

Fiziken 1 kişi fazla (ruhen eksik olan) takımıma bişey demiyorum..
Sadece Tolga muazzamdı..

Rezil bir yönetim sunan Cüneyt Çakır'a da diyecek çok şeyimiz var ama neyse..

Beşiktaş'lı olmama rağmen bu oyunuyla Fenerbahçe maçı haketti , bu maçı kim kazansa büyük bir yükselişe geçecekti kaybeden içinse herşey tersine dönecekti.Bu kötü hakem yönetiminden her iki takımın da 1'er puan alması sevindirici..

MeMo
Harika maçtı Beşiktaş'ı 10 kişiyken sahalarına hapsettik. Bu arada bizim her derbide hakemle uğraşma zorunluluğumuz var? Bir maçta da görülenler çalınsa?

sarianet
01.Aralık.2013, 00:00
tolga fbde volkan bjkde olsaydı tarihi bi fark olabilirdi

kaanbjk07
01.Aralık.2013, 00:01
Fenerbahçe'ye müthiş maça tutunması için tebrikler. Ayrıca müthiş bir derbi oldu bazı takımlar derbi nasıl oynanır görmesi lazım. Onun dışında Cüneyt Çakır çok bariz hatalar yaptı. Necip'in kırmızı kartınca Caner Necip'in formasından çekiyor. Bir pozisyonda da Fenerbahçe'nin net penaltısını vermedi.

Suicider
01.Aralık.2013, 00:01
Bizim Sivas maçının hakeminde olduğu gibi Cüneyt Çakır'da kesin yüksek bir puan alır beyler burası Türkiye burda böyle yürüyor işler maalesef.

fmhastasi
01.Aralık.2013, 00:02
müthis bir mac oldu gercekten ilk yarı muaazzam ikinci yarı fenerbahceyi beğenmedim.

Rsa
01.Aralık.2013, 00:03
Umarım Meireles bir daha Fenerbahçe forması giymez. Takımımı da tebrik ediyorum 10 kişi olmamıza rağmen çok iyiydik. İkinci yarı başlarken beraberlik kötü sonuç değil diyordum şimdi kaybettiğimiz 3 puana üzülüyorum.

antiochia
01.Aralık.2013, 00:03
Cüneyt Çakır'lar Halis Özkahya hakem falan değiller...

manager725
01.Aralık.2013, 00:04
Çok acayip maçtı, ben bile heyecanlandıysam iki takımın taraftarlarını düşünemiyorum.. Geçmiş olsun hepinize.

Fenerbahçe'de herkes ekstra oynadı ama Alper Potuk inanılmazdı. Beşiktaş 2. yarı top oynamadı desem abartmış olmam herhalde, bunun sorumlusu da kenarda maçı izleyen Bilic bence. Keşke hakemin konuşulmayacağı bir maç olsaydı ama maalesef gündem Cüneyt Çakır olacak. 5-6 tane çok ciddi hatası var, bu skora en çok kendisi sevinmiştir herhalde.

Hay ağzını öpeyim. Cüneyt Çakır gerçekten sefalet, rezillik. Türkiye'nin gururuymuş, hadi ordan bu mu Türkiye'nin gururu. 76 milyonluk Türkiye'de adam gibi gören yorumlayan adam çıkmaz mı?

Bilic'e artık bir şey söylemiyorum. Evde çıldırdık, yerden yere attık Eneramo'yu sok diye fakat nafile. Söyledim söyleyeceğim istediğiniz kadar haksız, erken, gereksiz, YEDİRMEYİZ deyin. Umrumda değil. Beşiktaş BİLİC ile olmadı, olmaz, olmayacak. Oyunu okuyamıyor ki bu adam. Sen okuyorsun diyenleri duyuyorum cevabım evet ben okuyorum.

davidvilla
01.Aralık.2013, 00:07
Normal bir hakem olsa fb 8 kisi kalir bjk rahat alirdi. Bunun disinda necip in kirmizida faulu yapan aslinda caner ve ayrıca ele carpan top cok net penaltı. Mac heyecanli ve zevkliydi ama futbol açısından bence zayıfti surekli uzun top oynayan iki takim planli programli bir tane hucum yok ama 6gol var oyle bir macti.

attirson
Helal olsun takıma 10 kişiyle rakibi ezdik Volkan ve Meireles dısında herkese helal olsun.Cüneyt Çakır'a söylenecek söz yok emegimizi çaldı.Maçta 1 dakika tempo düsmedi son yılların en iyi derbisiydi şüphesiz.Tolga'dan kişilik olarak nefret etsemde mükemmel bir iş çıkardı bugun tebrik etmek lazım.Volkan ise son 2 yıldır oynadıgı rezil oyunu devam ettirdi acaba nereye kadar sabredilecek çok merak ediyorum 3 top geliyor kalene 3üde gol olur karşı takımın kalecisine baktıgında ise tüm maç onun kalesinde geciyor ve o da senle aynı sayıda gol görüyor kalesinde.Biz bu inançla bu futbolla şampiyonlugu şuan almıs durumdayız zaten ama dedigim gibi bu oyunla oynarsak almıs durumdayız.

Lesandro Parleo
Derbi adına yakışır bir şekilde oynandı özellikle de Fenerbahçe mhteşemdi..

Sahada sırıtan 4-5 futbolcu ve FIFA kokartlı bir HAKEM vardı , bi onlar yakışmadı derbiye..[/B]

himone
01.Aralık.2013, 00:08
Sahada 21 tane aslan gibi futbolcu vardı. Hakeme bir şey söylemeye bile dilim varmıyor ama tahmin ettiğim gibi yine adının hakkını verdi!

Meireles'in artık bu takımdan uzaklaştırılması lazım, bu kadar karaktersizlik olmaz. 2 yıldır bu takıma verdiği hiç bir şey yok. Ama adım gibi eminim sırf aldığı para yüzünden affedilecek.

anil luque
01.Aralık.2013, 00:10
Fenerbahçe'nin 3 net golünü ve 3 penaltısını yedi Cüneyt Çakır. Oynanan oyundan dolayı gurur duydum. Kazandık sayıyorum maçı. 100 kere, 1000 kere hakettik maçı.
3 net gol ve 3 penaltı? Gollerin hiç biri nizami değil ve sadece Mustafa Pektemek'in pozisyonu penaltıyken neyin 3'ü?

Lesandro Parleo
01.Aralık.2013, 00:11
Sahada 21 tane aslan gibi futbolcu vardı. Hakeme bir şey söylemeye bile dilim varmıyor ama tahmin ettiğim gibi yine adının hakkını verdi!

Meireles'in artık bu takımdan uzaklaştırılması lazım, bu kadar karaktersizlik olmaz. 2 yıldır bu takıma verdiği hiç bir şey yok. Ama adım gibi eminim sırf aldığı para yüzünden affedilecek.

Aslan mı :o

Ya Kartal olsun ya kanarya , N'aptın sen yaw :D

En ufak hatasında kadro dışı bırakılar yerliler ve her ne yaparsa yapsın ister maçı satsın isterse idmana çıkmasın sevgi gösterisinde bulunulan yabancılar.. Türk sporseverler olarak ne zaman yerlilerimizin değerini anlayacağız bilmiyorum.. Meireles'in direk bu takımdan şutlanması lazım fakat , 3-4 hafta kesilip sonrasında tekrar kadroya girecektir , sonra bir maçta yine bilerek kırmızı görür , kısır döngü böylece devam eder..

Ralph
01.Aralık.2013, 00:11
Helal olsun fenerbahceye. Bu nasil bi fizik gucudur. Bu fizik gucuyle acik ara sampiyon olur.

Futbola doydum resmen. İki takimada tesekkur etmek lazim.

kumbara
01.Aralık.2013, 00:13
Beyler hakemi hiç tartışmayın, on numara maç oldu bence.

Penaltılar goller verilmedi falan yazanlar var, ben yanlış maçı izledim herhalde.

Cüneyt çakır direk katletti maçı net. Fakat maça ve üzülerek söylüyorum fenerbahçe'nin oyununa yazık oldu.

Ayrıca maçın 3-3 bitmesi çok iyi oldu en azından ortada bi kayıp yok. İki tarafta sakin kalabilir, kazara galip çıksaydı bu maçtan ortalık yeniden karışırdı.

Cengo
3 net gol ve 3 penaltı? Gollerin hiç biri nizami değil ve sadece Mustafa Pektemek'in pozisyonu penaltıyken neyin 3'ü?

Kuyt'ın bileğine basılması ve son dakikada topun göğüste 2 kol ile istopu da durdurulması da tartışılmaz net penaltılar.

Night_Mare17
1 gol , 1 penaltıyı yiyen , Emenike ve Alves'i atamayan bir hakem vardı sahada. Bunun dışında maç çok iyiydi.

Cengo
01.Aralık.2013, 00:14
1 penaltı değil Fenerbahçe'ye verilmeyen 3 net penaltı var.

anil luque
01.Aralık.2013, 00:15
Meireles çok haklı olarak atıldığı halde daha o saniye söyledim biz de 10 kişi kalacağız diye. Bu her zaman böyledir hele hakem Cüneyt Çakır ise..

Cengiz abi açık açık söylüyorum sen objektiflik kavramından yoksun olarak yorum yapıyorsun açık ve net. Gün gibi ortada. Ersan'ın hareketinde nasıl oluyorsa "net kırmızı karttı" yorumu yapabiliyorsun , Necip ve Caner birbirini formasından çekerken ne hikmetse Necip sarı kart görüyor ve sen de bunu gözlerinle görüyorsun (Caner'in çektiğini görmedim dersen tüm yazdıklarımı silerim ciddi ciddi) ama yaptığın yorum "Necip formadan çekti net sarı karttı."

Neyse iki takıma da bu güzel maçtan dolayı teşekkürler.

furkan58

Gollerin hiç biri nizami değil ? Kuyt faul yaptı yani o pozisyonda ? Cüneyt Çakır ile aynı kafayı yaşıyorsunuz sanırım.

10 kişi rakibi sahaya dar eden takımıma helal olsun. Meireles ve Volkan dışında hepsine helal olsun çabaladılar ettiler ama Cüneyt'i engelleyemediler. 1 %100 penaltı 1 tane %100 penaltı 1 tane de tartışmaya açık bir golü engelledi tebrik ediyorum bu adam şampiyonlar liginde maç yönetiyor bide.

kumbara
Kuyt'ın bileğine basılması ve son dakikada topun göğüste 2 kol ile istopu da durdurulması da tartışılmaz net penaltılar.

Sadece mustafa'nın pozisyonu penaltı, bunun dışında başka penaltı yok maçta.

anil luque
01.Aralık.2013, 00:16

Kuyt'ın bileğine ne ara basıldı inan hatırlamıyorum ama hatırlatmana da gerek yok Motta'nın pozisyonuna penaltı diyorsan zaten bu konuşmayı uzatmam. Hayırlı akşamlar abi :)

anil luque
01.Aralık.2013, 00:18
Gollerin hiç biri nizami değil ? Kuyt faul yaptı yani o pozisyonda ? Cüneyt Çakır ile aynı kafayı yaşıyorsunuz sanırım.

10 kişi rakibi sahaya dar eden takımıma helal olsun. Meireles ve Volkan dışında hepsine helal olsun çabaladılar ettiler ama Cüneyt'i engelleyemediler. 1 %100 penaltı 1 tane %100 penaltı 1 tane de tartışmaya açık bir golü engelledi tebrik ediyorum bu adam şampiyonlar liginde maç yönetiyor bide.

Tolga'nın saçlarının hareketinden bile müdahale edildiği anlaşılır tabi anlamak isteyene.

furkan58
01.Aralık.2013, 00:18
https://pbs.twimg.com/media/BaWGjCBIIAAHwM1.jpg:large

Şuna gözünün önünde yahu penaltı nasıl vermedi akıl alır gibi değil yazık valla.

Cengo
01.Aralık.2013, 00:19
Kuyt'ın bileğine ne ara basıldı inan hatırlamıyorum ama hatırlatmana da gerek yok Motta'nın pozisyonuna penaltı diyorsan zaten bu konuşmayı uzatmam. Hayırlı akşamlar abi :)

Atiba Kuyt'ın doğrudan bileğine bastı. Resmini bulur atarım, daha itiraz etmeyin.

İki kolunu kırıp göğsüne koyuyorsan, gelen topu karşılıyorsan net penaltıdır. Bilerek ve istenerek kolları saklamaktır, bilinçsiz vücuttan ayrılmayan bir hakeret değil, aksine bilinçli yapılan bir hareket. O yüzden net penaltı.

attirson
01.Aralık.2013, 00:20
Bana göre Kuyt'ın pozisyonu faul degildi yani goldü o pozisyon.Kornerde elden dönen top penaltıydı ve Necip konusunda kırmızı kart degil diyorsanız bunu sadece Bjkli oldugunuz için diyorsunuzdur baska acıklaması yok.Caner ataga cıkarken Necip habire koluyla itiyor sonra baktı durduramıyor formadan yakalıyor sonra Caner'de tutmaya baslıyor yani rakibini durdurmaya calısan kisi yerine ataga cıkan adamamı sarı kart verecekti ? Lütfen azıcık objektif olun.

antiochia
1 penaltı 1 nizami gol vermedi C.Çakır..Ersan'ı 2.sarıdan atamadı, Necip'e eyyamcılığımdan kırmızı göstedi..

Night_Mare17
1 penaltı değil Fenerbahçe'ye verilmeyen 3 net penaltı var.

El dışında bir penaltı görmedim. Bir de 3 nizami gol demişsiniz acaba ilk sayılmayan goldeki ofsaytı göremediniz mi ?

sananes
01.Aralık.2013, 00:21
Ön direkte beşiktaşlı oyuncunun eliyle kestiği top,kornerden gelen tartışmasız penaltı. Gördü ve vermedi. Bu yüzden diğer hakemler yetersizken Cüneyt Çakır eyyamcıdır.

Kuyt attıgımız ve verilmeyen golde Tolga'ya faul yapmadı. Bu kadar ucuz değil bu işler.

Son olarak Emenike'Nin attığı ama ofsayt denilen bir gol var ki onu ben hiç anlamadım.

Lesandro Parleo
01.Aralık.2013, 00:22
Hakemin yanlış kararalarını tartışırsak bu güzel maça gölge düşürürüz , harareti fazla yükseltmeyelim..

FIFA koakartlı hakemimiz Cüneyt Çakır her iki takım içinde çok yanlış kararalara imza atmıştır , pozisyonlara tek tek girersek işin içinden çıkamayız..

Bu güzel oyunuyla maçı Fenerbahçe haketmişti kabül ama Cüneyt Çakır Beşiktaş'ın tarafındaydı demeyin lütfen..

MeMo
01.Aralık.2013, 00:22
Maçla ilgili tek içimde kalan Olcay'ın golden sonra yaptığı gereksiz hareketler. Onun dersini almalıydı bir şekilde.

Crazycat
01.Aralık.2013, 00:23
Alves'in en az bir sarı kart alması gerekiyordu. Çok agresif oynuyor, hakeme yakalanmadığı için kart yemeden tamamladı bu maçı. Meireles'in bu kırmızı kartı gönderilmesine yol açar umarım, Meireles yanına Cristian'ı da alsın, istediği takıma gitsinler. Mustafa Pektemek'in pozisyonu penaltı bence ama Cüneyt Çakır topun Gökhan Gönül'den geldiğini ve ikisi arasındaki mesafenin çok kısa olduğunu düşündüğü için vermedi sanırım penaltıyı. Fenerbahçe için Meireles'in yaptığını Beşiktaş için de Necip yaptı. Göstere göstere, bile bile kart yiyorlar, ilginç gerçekten. Güzel maçtı, her iki takımı da tebrik ederim.

nannar
01.Aralık.2013, 00:24

:) Beni haklı çıkardı Cüneyt Paşa.... Rezalet bir maç yönetti...

Ralph
01.Aralık.2013, 00:24
Ha bu arada Necip'i cok severdim ama beni her zamanki gibi yine yaniltti. Saglam bir ceza verilmesi lazim. Her mac girdigi dakika sari yiyor zaten.

Ayrica velinin atilmasindan sonra atiba ortaya gecse ramon sola girse biz alirdik bu maci. Bilic amatorce bi hata yapti.

furkan58
01.Aralık.2013, 00:25
Ön direkte beşiktaşlı oyuncunun eliyle kestiği top,kornerden gelen tartışmasız penaltı. Gördü ve vermedi. Bu yüzden diğer hakemler yetersizken Cüneyt Çakır eyyamcıdır.

Kuyt attıgımız ve verilmeyen golde Tolga'ya faul yapmadı. Bu kadar ucuz değil bu işler.

Son olarak Emenike'Nin attığı ama ofsayt denilen bir gol var ki onu ben hiç anlamadım.

Bunu bende anlamadım. Adam bildiğin 2 gol + 1 penaltıyı vermedi çok bariz şekilde.

kumbara
Atiba Kuyt'ın doğrudan bileğine bastı. Resmini bulur atarım, daha itiraz etmeyin.

İki kolunu kırıp göğsüne koyuyorsan, gelen topu karşılıyorsan net penaltıdır. Bilerek ve istenerek kolları saklamaktır, bilinçsiz vücuttan ayrılmayan bir hakeret değil, aksine bilinçli yapılan bir hareket. O yüzden net penaltı.

Kuyt'ın pozisyonunu gayet net atladı yapmayın allah aşkına.

Motta elini ne yapıcaktı orda çok merak ediyorum ? Özellikle bu soruyu çok merak ediyorum :)

attirson
Bu arada hadi herşeye tamam dedim eger sen ön direkteki elle müdahaleyi göremiyorsan hakemligi bırakacaksın böyle bir hata olmaz tabii hataysa...

himone
01.Aralık.2013, 00:26
Maçla ilgili tek içimde kalan Olcay'ın golden sonra yaptığı gereksiz hareketler. Onun dersini almalıydı bir şekilde.

Kesinlikle! Gereksiz hareketlerle kasıtlı olarak taraftarı kışkırtmaya çalıştı, biz bir de Melo'ya falan laf atıyoruz ama demek ki bizim futbolcularımızın da çok farkı yokmuş.

anil luque
01.Aralık.2013, 00:28
http://www.ligtv.com.tr/haber/tolgaya-temasim-vardi-ama

Devam edelim mi tartışmaya ?

SAİT71
01.Aralık.2013, 00:28
Devre arası bir kaç adam göndermeliyiz bence. Bu tür maçlar kimlerin gidip gitmeyeceğini çok açık ortaya çıkarıyor. Ayrıca ivedi olarak Volkan insanatı da kesilip Mert oynamalı. Volkan devri çoktan kapandı. Tüplü televizyon gibi birşey. Biz artık led tv hatta 3D Led o da yetmez 3D Smart Led istiyoruz yeter artık bu tüplü televizyondan bıktık....

Kuyt'ın pozisyonunu gayet net atladı yapmayın allah aşkına.

Motta elini ne yapıcaktı orda çok merak ediyorum ? Özellikle bu soruyu çok merak ediyorum :)

Aslında çok basit cevabı. Kolunu topa doğru açmaması yeterli olurdu... :)

anil luque
01.Aralık.2013, 00:29

Burhan o pozisyonda top daha ilk atıldığında Emenike ofsayt. Havadan gönderilen topta yani. Sonrasında bir şey olmadığı için çözememiş olabilirsiniz ama pozisyonun ilk oluşumu ofsayt.

attirson
01.Aralık.2013, 00:29

İnanılmaz derecede deli oldum o harekete her golde onu andım.Hayır bizle ne alıp veremedigi varmıs Olcay'ın onu merak ettim.Taraftarımızın hiç sevmedigimiz Tolga'yı bile tribüne çagırdıgı bir gunde futbolcuların sarmas dolas cıktıgı bir günde nedir bu hareket ne yapmısız biz Olcay'a ?

furkan58
01.Aralık.2013, 00:30
Belki 3 puanı alamadık eyyamcı yüzünden ama 10 kişi kalmış olmamıza rağmen Beşiktaş'a sahayı dar ettik sene sonuda şampiyonluğu alıcaz inşallah böyle devam edersek.

anil luque
01.Aralık.2013, 00:32
Devre arası bir kaç adam göndermeliyiz bence. Bu tür maçlar kimlerin gidip gitmeyeceğini çok açık ortaya çıkarıyor. Ayrıca ivedi olarak Volkan insanatı da kesilip Mert oynamalı. Volkan devri çoktan kapandı. Tüplü televizyon gibi birşey. Biz artık led tv hatta 3D Led o da yetmez 3D Smart Led istiyoruz yeter artık bu tüplü televizyondan bıktık....

Yahu ne açması Sait :D adam göğsünde kavuşturdu kollarını ama o da yassahmış meğersem..

kumbara
01.Aralık.2013, 00:32

:D iyi akşamlar

Önder HOCA
01.Aralık.2013, 00:33
Burhan o pozisyonda top daha ilk atıldığında Emenike ofsayt. Havadan gönderilen topta yani. Sonrasında bir şey olmadığı için çözememiş olabilirsiniz ama pozisyonun ilk oluşumu ofsayt.

iyide topa temas etmiyorki orda geçen kural değişmişti topun üstünden atlamakla topu ıskalamak arasında fark yok bence

Universal
01.Aralık.2013, 00:33
Yemişim hakem hatalarını biz bu gün şampiyon olduk bu futbolu Türkiye'de oynayacak bir ikinci takım yok sahada 2 puan kaybettik; ama paha biçilemeyen bir zafer elde ettik.

sarianet
01.Aralık.2013, 00:35
http://www.ligtv.com.tr/haber/tolgaya-temasim-vardi-ama

Devam edelim mi tartışmaya ?

o pozisyona gol değil diyen ya ktü niyetlidir ya futbolu bilmiyordur.

anil luque
01.Aralık.2013, 00:35
iyide topa temas etmiyorki orda geçen kural değişmişti topun üstünden atlamakla topu ıskalamak arasında fark yok bence

Havadan atılan topa yükseldi ve vuramadı. Öyle olunca ofsayt olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?

Sheriff
01.Aralık.2013, 00:36
Hakem gerçekten maçı katletti, bunun dışında iki takımıda tebrik ediyorum, sahada herkes canla başla savaştı. Maçın büyük bölümünde biz daha etkiliydik. Kırılma anı Meireles'in atılmasıydı. Maç 11-11 olsa rahat kazanacağımız bir maçtı. Necip'in kırmızısında ikili mücadelede iki oyuncu da birbirinin formasından çekiyor, dikkat edin Necip'te Caner'in çekiyor ama Necip daha sonra kendisini yere bırakıyor. Tek tek pozisyonlardan bahsetmeyeceğim ama maçın kaderine etki edecek bariz 6-7 hakem hatası vardı. Bu maçı kazanmalıydık ama olmadı malesef.

ardaskoc
01.Aralık.2013, 00:38
Havadan atılan topa yükseldi ve vuramadı. Öyle olunca ofsayt olmuyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?

Kural değişti. Artık topa dokunmayınca ofsayt olmuyor. Hatta aynı şekilde bu sene attığımız bir gol var.

Önder HOCA
01.Aralık.2013, 00:38

belkide ofsaytta diye vurmadı kim ne bilir

Cengo
01.Aralık.2013, 00:39

Geçen hafta söylemişim ofsayt kuralını. Topa dokunarak etki etmen ya da topun yönünü değiştirecek oyuncuları engelleyecek girişim yapman lazım rakibi önünü kapamak, topa yakın beraber devam etmek gibi. Zıplamak ama rakibi bozmadan dokunamamak aktif pozisyona sokmaz. Önünden geçse ve vurmaya çalışıp yetişemesen bile ofsayt olmaz.

OrcunFB
O kural değişti hatta GS maçında Baroni'nin golünü öyle attık.

nannar
Kural değişti. Artık topa dokunmayınca ofsayt olmuyor. Hatta aynı şekilde bu sene attığımız bir gol var.

bize attınız :D

ardaskoc
01.Aralık.2013, 00:41
bize attınız :D

Doğru ya bir türlü hatırlayamadım kime attığımızı :)

anil luque
01.Aralık.2013, 00:43
Geçen hafta söylemişim ofsayt kuralını. Topa dokunarak etki etmen ya da topun yönünü değiştirecek oyuncuları engelleyecek girişim yapman lazım rakibi önünü kapamak, topa yakın beraber devam etmek gibi. Zıplamak ama rakibi bozmadan dokunamamak aktif pozisyona sokmaz. Önünden geçse ve vurmaya çalışıp yetişemesen bile ofsayt olmaz.

Kural böyleyse bilemem ama bir de şu açıdan bakıyorum; bizzat bana top şişiriliyor yani topun gönderiliş amacı benim ve bu esnada ofsayttayım. Topa hamle yapıyorum ama vuramadığım için ofsayt olmuyor.

Dünyanın en saçma kuralı.

IcedEarth
01.Aralık.2013, 00:43
Maçı izlemedim, aşağıda yapacağım yorumlar Trt 3'teki Arif'in ve Bünyamin Gezer'in olduğu spor programındaki geniş özete göre yapıyorum.

- Olcay'ın golü temiz ve çok güzel atmış gerçekten. Hakan Şükür'ün Leeds United'a attığı gole benzettim ben biraz.
- Emenike'nin golü müthiş bir kontra, yalnız pozisyonun başında Egemen'in müdahelesi olmasa muhtemelen 2-0 olmuştu maç.
- Sivok bilerek elle oynamış gibi geldi bana. Eli oynatıyor topa doğru.
- Meireles'in kırmızısı doğru. Bilerek basmış gibi görünüyor.
- Fenerbahçe'nin 2. golü temiz gibi. Serdar'dan inanılmaz hata, çizgiyi bozmasa 2 metre filan ofsaytta Emenike.
- Beşiktaş'ın 2. golü de temiz gibi. Egemen bozmuş orada da.
- Beşiktaş'ın 3. golü de temiz. Orada da çizgiyi Gökhan bozuyor.
- Oğuzhan'ın sarı kartı doğru. Dirsekle çıkarmış.
- Necip'in ilk sarı kartı doğru. Ayağa basmış.
- Kuyt'ın pozisyonu tam göremedim, ama müdahele yok gibi. Gördüğüm gibiyse pozisyon sarı kart doğru.
- Alves'in topsuz alanda Fernandes'e müdahelesini süzememiş hakem. Faul bence.
- Fenerbahçe'nin verilmeyen ilk golünde Sow'un pozisyonu bariz ofsayt.
- Fenerbahçe'nin sayılmayan ikinci golü de doğru karar. Kuyt koluyla engelliyor Tolga'yı.
- Necip'in ikinci sarısı da doğru. 5-6 metre boyunca Caner gitmeye çalışıyor, Necip engelliyor. Caner'in de çekmesi var, ama ilk hareket Necip'ten.
- Emenike'nin yaptığı müdaheleden sonra kırmızı görmesi lazım. Bunları süzemeyecekse kale arkası hakemler neden var?
- Fenerbahçe'nin 3. golü temiz. İyi bir duran top organizasyonu.
- Kornerde Beşiktaşlı 11 numaralı oyuncunun kolu açık. Bence penaltı.
- Son dakikalarda Kuyt'un vuruşunda penaltı yok. El tamamen vücuda kapalı.
- İlk yarıda daha dengeli bir mücadele var. Ama ikinci yarıda Fenerbahçe daha üstündü bana göre.
- Maçın adamı bana göre Tolga Zengin. Harika performans.

Hsyn53Yvz
01.Aralık.2013, 00:47
Maç berabere bitti ama Beşiktaş kazandı bence. Böylesine hak etmişken maçı son dakikalarda gol aramak çok koydu açıkcası.

anil luque
01.Aralık.2013, 00:49
Bireysel tatlı atışmalarla bu gece böyle devam edecek anlaşıldı ama şu konulara da açıklık getirirsek samimiyetinize inanacağım.

Emenike'nin sarı kartla Alves'in ise KARTSIZ tamamlayışı..

Lugano'nun Wagner'e yaptığı bir hareket vardı 3 sene önce falan sarı kartla atlatmıştı. Alışkın olduğunuzdan mıdır bu konulara girmeyişiniz?

Fearless Coward
01.Aralık.2013, 00:51
Geçen haftaki bizim Sivas maçının aynısı resmen.Hakem yine damga vurmuş maça.Yalnız Oğuzhan çok kötü kaçırmış be yazık olmuş. :D Bu arada konunun başında arkadaş 2-3 kırmızı çıkar demişti de dalga geçilmişti çıktı vallaha. :) Emenike yine Kasımpaşa maçında yaptığını yapmış ve yine sarı kart şaşırmadım ona ben şahsen. :)

fmhastasi
01.Aralık.2013, 00:52
ersun yanal fatih terim gibi arkadaşlar sonunda hocamızı bulduk

LaigLeNoiR
01.Aralık.2013, 00:52
Cok guzel mac oldu kalpten gidecektim neredeyse her iki takimada tesekkur ediyorum. Inanilmaz bir mucadele vardi sahada macin hakki beraberlikti oyle de bitti. Bir taraf kazansa diger tarafa yazik olacakti.

anil luque
01.Aralık.2013, 00:53
https://pbs.twimg.com/media/BaWExrmCAAAb4QK.png:large

müneccim suyu içmiş arkadaş :D

titates1
01.Aralık.2013, 00:53
Tebrikler iki takıma da , Ersum Hoca'nın açıklamaları çok güzel.

Cüneyt Çakır hep maçları katleder ama bizi daha bi çok katleder nedense.

Emenike'nin pozisyonunu görmeden kafa attıysa kırmızı görmelı demiştim , özette gördüm de yapmayın yahu öyle kırmızı mı olur , kafasıyla itiyo , öyle kafa atmak mı olur:)

Cengo
01.Aralık.2013, 00:54

Yok artık :n:

Fearless Coward
01.Aralık.2013, 00:55

*Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor...

OrcunFB
01.Aralık.2013, 00:56
Emenike bildiğin itiyo ya dokunduruyor kafayı öyle sert bir müdahale yok. :D

ardaskoc
Bir arkadaşım da 2'den 1 oynamıştı ve o maça kalmıştı. Tutsa 2 TL'ye 1500 TL geliyordu...

sui generis
Maç 3-2 olduğunda 1 kişi eksikken ve berbat oynuyorken bile kaybetme ihtimalini görmüyordum. Oyuncular bana bu inancı aşıladıysa takım doğru yolda demektir.

İkinci yarı takım tam beklediğim gibi saldırdı. Fizik olarak çok çok öndeyiz bu lig için.

Volkan, GG, Sow üçlüsünü beğenmedim. Topal, Alper ve Caner fevkaledenin fevkindeydiler. Özellkle Alper muazzam :) İyi ki almışız.

Hakem ( :) ) iki takım lehine/aleyhine kararlar vermiş olsa da Pektemek'in elle oynamasını penaltı olarak vermemesi ve Kuyt'ın pozisyonuna faul vererek golümüzü iptal etmesiyle skora etki eden hataları bizim aleyhimize oldu. Bu hakem böyle, şaşırmıyorum artık. Yarınki maçta da aradaki farkı kapatmak için hakem hataları olacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Ama engel olamayacaklar, şampiyon olacağız. Bu mücadele bambaşka boyutlarda artık. Ekstrem durumlar olmadıkça kaybetmemiz zor.

Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum bu müthiş maç için. Ama şampiyonluk yarışında olduğun rakibin 10 kişi kalmışsa ve öndeysen bu maçı kazanmama lüksün olamaz.

Şemsi ve Görkem; Almeida yorumlarınızı unutmadım :D

edit: Emenike'nin yenen golünü unutmuşum , o da ayrı bir olay :D

eXcitinG
01.Aralık.2013, 01:00
Biliç in taktiksel analizinden dolayı maçı 1 puan ile tamamladık. Takım geçen hafta ki gibi Konya maçında ikinci yarıda rakibi beklemeye başlayınca, şaşırmıştık, bugün de yine ikinci yarı rakibi bekleyelim, yakalarsak gideriz yapınca 1 puana razı oluyoruz. Bizim takım rakibi bekleyecek bir oyuncu grubuna sahip değil. Ne olursa olsun sadece ileriyi düşünmeliyiz öncelikle.

Ayrıca Fenerbahçe 30.dk dan itibaren 10 kişi oynadı biz de Necipten sonra 10 kişi kaldık ama Fernandes abi yüzünden maçın başından itibaren zaten biz 1 kişi eksik oynadık, bunu da atlamayalım. 90 dk eksik oynamaya, maçı kazanabilecek noktaya getirmemize rağmen bir puan bile olsa, tebrikler Beşiktaşım.

Bir tebrikte Fenerbahçe ye.

CocukMenajer
01.Aralık.2013, 01:01
Normal bir hakem olsa fb 8 kisi kalir bjk rahat alirdi. Bunun disinda necip in kirmizida faulu yapan aslinda caner ve ayrıca ele carpan top cok net penaltı. Mac heyecanli ve zevkliydi ama futbol açısından bence zayıfti surekli uzun top oynayan iki takim planli programli bir tane hucum yok ama 6gol var oyle bir macti.

Kardeşim yorumunu görünce açıkcası ben hangi maçı izledim diye sordum kendime :s7:

manager725
01.Aralık.2013, 01:04
Biliç in taktiksel analizinden dolayı maçı 1 puan ile tamamladık. Takım geçen hafta ki gibi Konya maçında ikinci yarıda rakibi beklemeye başlayınca, şaşırmıştık, bugün de yine ikinci yarı rakibi bekleyelim, yakalarsak gideriz yapınca 1 puana razı oluyoruz. Bizim takım rakibi bekleyecek bir oyuncu grubuna sahip değil. Ne olursa olsun sadece ileriyi düşünmeliyiz öncelikle.

Ayrıca Fenerbahçe 30.dk dan itibaren 10 kişi oynadı biz de Necipten sonra 10 kişi kaldık ama Fernandes abi yüzünden maçın başından itibaren zaten biz 1 kişi eksik oynadık, bunu da atlamayalım. 90 dk eksik oynamaya, maçı kazanabilecek noktaya getirmemize rağmen bir puan bile olsa, tebrikler Beşiktaşım.

Bir tebrikte Fenerbahçe ye.

Aynen katılıyorum. Hakemi, baskıyı vb. nedenleri bırakmak gerek. Sorgulanması gereken neden ikinci yarı neden böyle oldu? Neden her öne geçtiğimiz maçta oluyor. Bunun da pek araştırılacak bir tarafı yok. Maçın heyecanından kendini kaybeden Bilic keşke biraz da doğru işler yapsa.

Futbolcular oyundan memnun değildik, geriye çekildik diyor. Bilic memnunum diyor. Git kardeşim Beşiktaş'ta işin yok senin.

Nocna Mora
01.Aralık.2013, 01:10
Bilic'in stratejisi bu aslında. İlk yarı golleri atıp ikinci yarı kapanmak. Ne kadar sağlıklı tartışılır. Çok zevkli bir maçtı. İki takımı da, hakemi de kutluyorum ben. Güzel bir akşam yaşattılar.

eXcitinG
01.Aralık.2013, 01:13
Belki Veli sakatlanmasaydı, Fenerbahçe bu kadar baskı da kuramazdı üstümüzde. Veli ye hakikaten birşeyler oldu. Adamın içine Gattuso kaçmış gibi oynuyor. O varken Fenerbahçe bu kadar rahat geçemiyordu orta sahayı, Veli çıktı, orta saha tamamen Fenerbahçe ye kaldı. Takımın sistemin en önemli özelliği zaten kapılan toplarla ileriye çıkışlarda ki akıcılık ve hız. Top ta kapamayınca Veli den sonra ve kırmızıyı da yedikten sonra gardımız tamamen düştü.

Fearless Coward
01.Aralık.2013, 01:17
Necip'in yaptığı da amatörlük hadi kırmızı yanlış gibi görünüyor ama yine de bıraksaymış gitseydi olan takıma oldu 10 kişi kaldılar 11 kişi kesinlikle Beşiktaş maçı kazanırdı diye düşünüyorum.Ayrıca 2. yarıda Almeida Gökhan Töre'ye kesse maçı koparabilirlerdi orda da büyük hatası var Almeida'nın.Volkan'a gelirsek bizim Eray gibi oldu 3 şut kaleyi buldu 3 gol özellikle 2. golde adama kapı açıyor bırak açılma aynısını Romanya maçında yapmıştı boş hareketler bunlar.

Nocna Mora
01.Aralık.2013, 01:17

Sen gerçekten çok fanatiksin be abi :)

Cengo
01.Aralık.2013, 01:18
Sen gerçekten çok fanatiksin be abi :)

Fanatik ile zerre kadar alakası yok. Hangi takıma olsa bu pozisyon aynısıdır cevabm.

Bordo61Mavi
01.Aralık.2013, 01:23
Maci henuz izlemedim ama yapilan yorumlara gore cok guzel bir mac olmus, Cuneyt iyi baglamis beraberlige, emir alsa alsa bukadar guzel uyguliyabilirdi.

CocukMenajer
01.Aralık.2013, 01:25
Kuytın pozisyonunun penaltı olmadığını düşünüyorum.
Atibanın kendi kalesine attığı golde faul yok
Pektemekin pozisyonu net penaltı
Emenikenin golünde ofsayt yok İlk pozisyonda dokunmuyor

CocukMenajer
01.Aralık.2013, 01:28
Hadi bunuda vermesin...

https://www.youtube.com/watch?v=IbS4S5Tww08#t=18

mwaru
01.Aralık.2013, 01:31
Beşiktaş hiç uğraşmasın Fernandes ile daha önce Bjk'li arkadaşlardan çekindiğim için söylemiyordum da hiç bir numarası yok bu Fernandesin be anca duran top kullanır.

E.Cartman
01.Aralık.2013, 01:31
Motta'nın son pozisyonu penaltı değil yahu, göğsünde bağlıyor herif elleri topun yönüne falan bir etkisi yok ancak çizgi dibindeki bana göre net penaltı, elleri açık atlıyor. Birde Emenike'nin kafaya niye kırmızı göstermedi anlayamadım gerçi Emenike kafa da atmadı saçma sapan bir şey yaptı orda onu da çözemedim :zuhaha

footballer33
01.Aralık.2013, 01:36
Hakemin 2 taraflı yanlışları oldu. Ben daha çok iki takımı mükemmel mücadelelerinden dolayı kutlamak istiyorum. 3-4'lük maçtan sonra izlediğim en müthiş FB-BJK derbisiydi. Tebrikler iki takıma da.

manager725
01.Aralık.2013, 01:36
Beşiktaş hiç uğraşmasın Fernandes ile daha önce Bjk'li arkadaşlardan çekindiğim için söylemiyordum da hiç bir numarası yok bu Fernandesin be anca duran top kullanır.

Hiç çekinmene gerek yok biz ya da ben diyeyim bir halt olmadığını biliyorum zaten. Fark yaratan adam gol atar demiyorum ama önemli maçlarda sahneye çıkar, bu anca Karabük, Konya maçında iyi oynasın. Ayrıca çok iyi de duran top kullanmıyor. Bu sezon 1 tane falan gol var kornerden o da Bursa maçı.

EndoplazmiK RetikuluM
01.Aralık.2013, 01:37
Şu adam keşke sadece yurtdışında maç yönetse.

eng1n
01.Aralık.2013, 01:38
Motta'nın son pozisyonu penaltı değil yahu, göğsünde bağlıyor herif elleri topun yönüne falan bir etkisi yok ancak çizgi dibindeki bana göre net penaltı, elleri açık atlıyor. Birde Emenike'nin kafaya niye kırmızı göstermedi anlayamadım gerçi Emenike kafa da atmadı saçma sapan bir şey yaptı orda onu da çözemedim :zuhaha

Hani top önünde sağ ayakla şut atmaya hazırlenırken yanlışlıkla topa sol ayakla dokunup sağ ayağı boşa sallama olayı vardır ya Emenike'nin pozisyon öyle tam kafa atarken ittirdi böylece kafası boşa gitti :D