PDA

View Full Version : Fenerbahçe-Akhisar Bld. | STSL 15. Hafta

Kaka Leite
12.Aralık.2013, 02:28
http://img4.imageshack.us/img4/9654/ret9.png

Hsyn53Yvz
12.Aralık.2013, 15:51
2 veya 3 farklı galibiyet alırız diye umuyorum.

fmhastasi
12.Aralık.2013, 15:53
akhisar direnebildigi kadar direnir. fenerbahce ıcın mac kolay gececek.akhisar süprizi sever fakat yanlıs takım var karsısında tahminim fenerbahce kazanır

sarianet
12.Aralık.2013, 15:56
seyircimizin olmaması büyük handikap o yüzden 3-0 gibi bi skorla alırız maçı

nannar
12.Aralık.2013, 15:57
Eğer akıllı ve sakin oynarlarsa Akhisar ilk deplasman galibiyetini alır bu maçta...

fmhastasi
12.Aralık.2013, 15:57
:icon_biggrin:

Redrum
12.Aralık.2013, 16:23
Güzel kontratak yapar akhisar, diğer anadolu takımlarına benzemez. Fenerbahçe yine hurra saldıralım şeklinde tedbirsiz oynarsa şok yaşayabilir.

SacrificeGGTC
12.Aralık.2013, 16:34
Akhisar'ı gerçekten bir Fenerbahçeli olarak kıskanıyorum. Ligin takım olma ruhunu taşıyan tek takım olduğunu düşünüyorum. Gerçekten pozisyon olarak en zayıfından en iyisine kadar birbirlerini tamamlamaya çalışan, yapılan hatalarda moral bozmayan ve açık vermelerine rağmen atak futbolundan vazgeçmeyen bir takım. Ben Akhisar konumunda olan bir takımın başında olsam, bu atak futbolumu deplasmanda bile olsam Fenerbahçe'ye oynamaya devam ederim. Aldıkları sonuçlarda büyük olarak tabir ettiğimiz takımlara taş çıkaracak cinsten. 3-0 Trabzonspor galibiyeti sonrasında 2-1 Galatasaray galibiyeti ve 3-3 Beşiktaş beraberliği ile büyük takımlardan 3 maçta 7 puan çıkarması yeni çıkmış bir takım için muhteşem bir performans. Fenerbahçe'ye de aynı şekilde yüklenecektir, yukarıda bahsettiğim ufak tefek hatalardan çokça yaparlarsa ilk defa puan alamadan evine dönerler. Eğer süpriz bir sonuçla Fenerbahçe'yi yenerlerse de hiç şaşırmam.

davidvilla
12.Aralık.2013, 16:36

3 ay sonra 28 yaşımı dolduracağım ve kendimi bildim bileli futbol izleyicisiyim
Fenerliler bu raddeye geldiği zaman işte, mutlaka işler onlar açısından ters gitmeye başlıyor.

Alınmaca yok küçük bir izlenim sadece.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2013, 16:40
Güzel kontratak yapar akhisar, diğer anadolu takımlarına benzemez. Fenerbahçe yine hurra saldıralım şeklinde tedbirsiz oynarsa şok yaşayabilir.

akhisarin deplasmanda golu yok,pek ayni fikirde degilim sahsen. tespitten cok temenni gibi duruyor yorum.

zorlanacagimizi dusunmuyorum, seyircisiz maclarin klasigi kaotik ortam maca etki etmez umarim. sahadaki maci da kaosa surukluyor bu durum zaman zaman. handikapli bir galibiyet bekliyorum, normal sartlarda boyle olmasi gerekir. hakem faktoru de onemli tabi. ne kadar favori de olsan 2 kirmizi cikar macta, tepe taklak gidersin (:

Cengo
12.Aralık.2013, 16:46
Fenerliler bu raddeye geldiği zaman işte, mutlaka işler onlar açısından ters gitmeye başlıyor.

Taraftar öyle düşünebilir ama oyuncu böyle düşünmedikten sonra hiç bir önemi yok bunun. Oyuncular her maçı final olarak görüyorlar bu sezon. Hele kupadaki hayal kırıklığından sonra rehavetin r'si yaşanamaz.

fmhastasi
12.Aralık.2013, 16:47
emin aladağ 'dan gol bekliyorum

mwaru
12.Aralık.2013, 16:54
Sakin oynayıp kazanacağımızı düşünüyorum. Ersun Yanal anadolu takımlarını hepimizden daha iyi tanıdığı bir gerçek. Hem dikine oynayıp pres yapmak da suçmuş bakalım Ersun hoca neler yapıcak.

Redrum
12.Aralık.2013, 17:09
akhisarin deplasmanda golu yok,pek ayni fikirde degilim sahsen. tespitten cok temenni gibi duruyor yorum.

zorlanacagimizi dusunmuyorum, seyircisiz maclarin klasigi kaotik ortam maca etki etmez umarim. sahadaki maci da kaosa surukluyor bu durum zaman zaman. handikapli bir galibiyet bekliyorum, normal sartlarda boyle olmasi gerekir. hakem faktoru de onemli tabi. ne kadar favori de olsan 2 kirmizi cikar macta, tepe taklak gidersin (:

Seyircisiz maç olduğu için deplasman gibi düşünmedim, akhisarı izlediğim kadarıyla iyi kontraatak yapan bir takım olduğunu düşünüyorum özellikle Bruno, niasse ve bilal üçlüsü, Fenerbahçe'nin açık yakalandığı anlarda cezayı kesebilecek kapasitede ancak bu zaten sadece bir ihtimal, yoksa Fenerbahçe zaten favori. Temennim ile alakası yok yoksa tabii ki temennim akhisarın fenerbahçeyi 5-0 yenmesi :D

ReaList
12.Aralık.2013, 17:17
Oyuncuların inisiyatifini kalmış. Rakibini küçümsedikleri zaman başına ne geleceklerini iyi biliyorlar.

himone
12.Aralık.2013, 18:22
Ben çok rahat bir skor beklemiyorum ama kazanırız. Akhisar'ın belirli silahları var ama zayıf tarafları da bayağı bir fazla. FB kalitesi ile kazanır bu maçı, hiç olmazsa fizik gücümüz çıkar ortaya. Ama artık güzel futbol peşine de düşmeliyiz.

Solda acaba Hasan'ı mı oynatacak yoksa Kadlec'i mi, Türk olması Hasan'ı favori yapıyor ama yine de belli olmaz.

World Hollow o1
12.Aralık.2013, 18:35

Fenerbahçe'nin bu sezon hurra saldıralım diye futbol oynadığını görmedim. Sen nasıl izledin bu oyunu anlamış değilim.

Hoş, daha deplasmanda Süper Lig'de gol atamamış neyin kontrası acaba ?

Redrum
12.Aralık.2013, 19:18
Fenerbahçe'nin bu sezon hurra saldıralım diye futbol oynadığını görmedim. Sen nasıl izledin bu oyunu anlamış değilim.

Hoş, daha deplasmanda Süper Lig'de gol atamamış neyin kontrası acaba ?

maçta göreceğiz o halde :)

zeck17
12.Aralık.2013, 19:35
fenerbahçe kardan etkilenmeyen stadında en az 5 tane atar bu maç

MeMo
12.Aralık.2013, 20:31

Benim hatırladığım Fenerbahçe ne zaman toparlanamaz artık dense lig sonuna kadar sürdürüyor yarışı. Yanlış gözlem yapmış olmayasın?

SAİT71
12.Aralık.2013, 20:33
bu maçlarda artık puan kaybı olmamalı ilk yarıda ne kadar az puan kaybı olursa son haftalar o kadar avantajlı geçecek kazanırız 3-1.

William Rookwood
12.Aralık.2013, 23:48
Akhisar evinde olsa bir ihtimal derdimde Kadıköy'de hiç bir şansları yok bence. Fenerbahçe 3-1 kazanır.

anil luque
13.Aralık.2013, 20:03
Akhisar'ın deplasman performansına bakınca Fenerbahçe sadece ter atar gibi gözüküyor ama futbol bu. Seyircinin olmayışı , Akhisar'ın etkili kontratak futbolu Fenerbahçe'ye zorluk yaşatabilir ve umarım da yaşatır. Beraberlik hiç fena olmaz açıkçası.

ReaList
13.Aralık.2013, 21:05
http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vh21b.png

Kaka Leite
13.Aralık.2013, 21:09
Caner cezalı falan mı?

Yedeklerde bile yok adı sanırım öyle.

sui generis
13.Aralık.2013, 21:11
Kart cezalısı.

CocukMenajer
13.Aralık.2013, 21:21
Arkadaşlar herkes seyirci yok demiş ama Fenerbahçenin bayan taraftarları diğer takımların aksine bir çok maçta stadı neredeyse doldurdu.

fmhastasi
13.Aralık.2013, 21:22
http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vh21b.png
kadro güzel teşekkürler

Kaka Leite
13.Aralık.2013, 21:26
Arkadaşlar herkes seyirci yok demiş ama Fenerbahçenin bayan taraftarları diğer takımların aksine bir çok maçta stadı neredeyse doldurdu.
Bize ceza falan sökmüyor zaten.

Kadın ve çocuklar nöbeti anında devralıyor.

byKpln
13.Aralık.2013, 21:50
Sizce Kuyt ve Emenike'nin yerleri değiştirilmiş olsa daha iyi olmaz mı?Holmen yine yok...

CocukMenajer
13.Aralık.2013, 21:58
Sizce Kuyt ve Emenike'nin yerleri değiştirilmiş olsa daha iyi olmaz mı?Holmen yine yok...
Emenike Galatasaray maçında o bölgede çok kötü oynamıştı.

Cengo
13.Aralık.2013, 22:15
Bir istatistik. Bu sezon Akhisar'ın deplasmanda golü yok.

Kaka Leite
13.Aralık.2013, 22:18
Bilal sakatlandı büyük fırsat.

himone
13.Aralık.2013, 22:18
Bir istatistik. Bu sezon Akhisar'ın deplasmanda golü yok.

O zaman kesin atarlar.

CocukMenajer
13.Aralık.2013, 22:19
Bilal sakatlandı büyük fırsat.
Katılıyorum büyük avantaj olur.

fmhastasi
13.Aralık.2013, 22:21
hasan alı cok kotu oynuyor

goosfraba
13.Aralık.2013, 22:27
maça 5 dakikadan fazla dayanamadım. o 5 dakikalık gözlemimde tempo düşük ve kulağıma gelen tiz bir ses vardı. kapattım gitti.

Kaka Leite
Hakeme helal olsun. Çok zevkli maç oluyor ya. :)

CocukMenajer
Sonko KIRMIZI PENALTI

byariff
13.Aralık.2013, 22:28
Penalti fenerbahce kullancak , 10 kisi kaldi akhisar

kuyt kacirdi evren cikartti

CocukMenajer
13.Aralık.2013, 22:29
Yapma KUYT

attirson
13.Aralık.2013, 22:31
Kuyt'ın penaltısını kim 20 yaptı bu Fm 2012'de :D Yahu Cristian atsın işte ne diye Kuyt atıyorsa.

fmhastasi
13.Aralık.2013, 22:32
100 de 100 penaltı .kuyt kaçırdı

Fearless Coward
13.Aralık.2013, 22:34
Evren'e helal olsun Akhisar'ın kalecileri de neymiş ya öyle Oğuz'dan sonra şimdi de Evren. :)

CocukMenajer
13.Aralık.2013, 22:35
10Kişi kalan Akhisarın penaltı gol olmadığı için direncinin artacağını düşünüyorum.Fakat Fenerbahçe golü bulacaktır.

sarianet
13.Aralık.2013, 22:46
emenikeeee

attirson
13.Aralık.2013, 22:46
Emenike resmen kapak yaptı. :n: Spikerler tam Webo girer mi dedikten 5 saniye sonra gol geldi. :D Evren'in golde pozisyon hatası var gibi.

Fearless Coward
13.Aralık.2013, 22:47
Fener çok iyi zamanda açtı kilidi 2-3'te gelir gibi.

fmhastasi
13.Aralık.2013, 22:49
fenerbahce zorlanmıyor hiç.eğer atmak isterlerse 2-3 gol daha atarlar fakat zorlamazlarsa sıkıntı olur rehavete gerek yok akhisar golü bulur 2 gelmezse

Universal
13.Aralık.2013, 22:51
Antreman havasında geçiyor, Akhisar bu saatten sonra mucize yaratması lazım. Bunu başarabileceklerini sanmıyorum. Maç sonuna doğru fark gelir.

Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)

Universal
13.Aralık.2013, 22:52
Kuyt'ın penaltısını kim 20 yaptı bu Fm 2012'de :D Yahu Cristian atsın işte ne diye Kuyt atıyorsa.

FMde de kaçırıyor, ben Kuyt'a attırmıyorum da bu takımda penaltıları kim atacak 2 yıldır belli değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)

fmhastasi
13.Aralık.2013, 22:53
hasan ali 5.9 falan ile oynuyor :D

uAburak89
13.Aralık.2013, 22:55
Fenerbahçe maçlarını izlerken aklıma Gerets ile şampiyon olduğumuz sezon geliyor.

sarianet
13.Aralık.2013, 22:57
hasan çok etkisiz oynuyor ama ikinci yarıda tek kale bi futbol farklı bi skor bekliyoruz

sarianet
13.Aralık.2013, 23:15
sowda attı sıra weboda
yalnız maç tam salihlik kadroda varsa oyuna alınmalı

attirson
13.Aralık.2013, 23:17
Emenike'nin verilemeyen penaltısı efsane yalnız.2. penaltıyı verirsem ayıp olur dedi heralde.

CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 23:22
Webo da attı 3 oldu.Bu arada Hakem büyük ihtimal bi maçta 2 penaltı olmaz diye düşündü :zuhaha

uAburak89
13.Aralık.2013, 23:24
0-0 olsa tereddütsüz verirdi o penaltıyı. Gördüklerini çalsalar kral olacaklar ama hepsi hesap kitap yapmaktan sürekli adam gibi maç yönetemiyorlar.

Universal
13.Aralık.2013, 23:27
1) Munih
2) Fener

Açık ara şampiyon olacaklar.

Bu sene cidden oturmuş bir takım var sahada gözüküyor. Transfere ihtiyaç yok. Antreman havasında geçen bir maç.

Ersun Yanal daha önce nerelerdeydin?

CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 23:31
Bruno Alves attı 4 oldu.Maç çok rahat geçiyor.

attirson
13.Aralık.2013, 23:31
Rakip 10 kisi ama inanılmaz bir istekle oynuyor takım izlemeye doyamıyor insan.

Fearless Coward
13.Aralık.2013, 23:38
Bu takımı ancak kendisi durdurur bu gidişle.Ancak 2. yarı başında da böyle gitmeleri gerekir 1 aylık ara oyuncuları nasıl etkiler onu da görmek lazım.Bu maçta tamam rakip 10 kişi ama adamlar takır takır atıyor golleri bizim bu sezon ligde 4 gol attığımız maç bile yok 2. olsak büyük başarı olur yine ŞL gitmiş olucaz.

CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 23:39
Bu arada Salih'e neden üvey evlat muamalesei yapılıyor hala çözemedim.

Skor olmuş 4-0 bu adam girmeli oyuna diye düşünüyorum.

fmhastasi
13.Aralık.2013, 23:40
Bu arada Salih'e neden üvey evlat muamalesei yapılıyor hala çözemedim.

Skor olmuş 4-0 bu adam girmeli oyuna diye düşünüyorum.
salihi göremedim yedeklerde kadrodamı?

himone
13.Aralık.2013, 23:42
Salih'in kesinlikle kiralanması lazım. Nasılsa oynatmıyor, takım da orta saha dolu. Şu çocuğu hazırlayamadılar helal olsun gerçekten.

CeNTeR_TR
13.Aralık.2013, 23:42
Kadroda ilk 18 de var yani.Fenerbahçenin genel bu özelliği zaten gençleri bitirmek.

sarianet
13.Aralık.2013, 23:57
tek kale oynanan maçta daha çok gol bekliyordum ama buna da şükür

MeMo
14.Aralık.2013, 00:04
Eğer akıllı ve sakin oynarlarsa Akhisar ilk deplasman galibiyetini alır bu maçta...

Arkadaşlar lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

Özellikle sen yolcu.

sarianet
14.Aralık.2013, 00:07
rahatsız olduğun şey nedir ?

ForsakeN
14.Aralık.2013, 00:07
Maçı izlerken bariz sıkıldım. Çok dirençsiz takım Akhisar

Sekopej
14.Aralık.2013, 00:12
Ersun Yanal büyük takım nasıl oynamalı buna uygun oynatıyor takımı. Devre arası bir forvet daha soktu oyuna, eğer aynı şekilde devam etselerdi tarihi fark olurdu, dört olduktan sonra ciddiyetten uzaklaştılar biraz.

Forvetlerin gol atmasına sevindim, Hasan Ali bir tek vasat bir performans sergiledi, Caner'den formayı alması çok zor, Caner olsaydı bu maçta daha keyifli bir maç izlerdik.

Büyük maçları kazanır, küme düşen takımlara kaybettiğimiz puanlarla şampiyonluklar kaçırdığımız sezonları hatırlarım, şimdi bakıyorum, derbileri çık, kalan maçları zaten böyle kazansan zaten şampiyonsun, üstüne derbilerde de kaybetmeyince bu puan farkı ortaya çıkıyor işte. Kayıpsız devreyi bitiririz diye düşünüyorum, Ersun Yanal bu tarzdan vazgeçmeyecektir ve zirvede haftalar ilerledikçe yalnız kalacak bir Fenerbahçe göreceğiz.

europeanconquer
rahatsız olduğun şey nedir ?

İroni yapıyor abi :0:

SacrificeGGTC
Çok ilginç bir maç yaşadık. Yaptığım ilk yorumdaki hatalardan çok fazla yaptılar ve fark oluştu. Evren'i tebrik ediyorum. Akhisar adına sahadaki en iyi oyuncuydu.

Redrum
14.Aralık.2013, 00:25
Arkadaşlar lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.

Özellikle sen yolcu.

Mehmet kardeşim şoku kırmızı kart + bilal'in sakatlanması ile Akhisar yaşadı. Aşağıdaki yorumumu da okursan favori zaten Fenerbahçe, ben sadece bir ihtimal söylüyorum dedim :) Tebrikler, şampiyon Fenerbahçe.

MeMo
14.Aralık.2013, 00:45
Mehmet kardeşim şoku kırmızı kart + bilal'in sakatlanması ile Akhisar yaşadı. Aşağıdaki yorumumu da okursan favori zaten Fenerbahçe, ben sadece bir ihtimal söylüyorum dedim :) Tebrikler, şampiyon Fenerbahçe.

Yok ben tahmine bir şey demedim. Yanılman normal zaten, herkes yanılır. Aradaki bir mesaj çok ilginçti ama hakikaten.

GebzeLi1907
14.Aralık.2013, 00:53
Aykut Kocaman olsa devre arası Emenike ya da Sow dan biri çıkıp Selçuk oyuna girmişti. Ersun hocanın Webo Alper değişikliği bence yanlış olsa da,- rakibi küçümsemiş gibi geldi-. Büyük takım nasıl olur bu takım kimseden korkmamalı ve devamlı hücum edicektir temasını verdiği ve sonucu da aldığı için mutluyum.
Haftaya Karabük deplasmanı bence en az bir derbi kadar önemli. Onu da kazanarak geçersek şampiyonluk için yolu yarılamış oluruz.

Ersun hocaya da 5 yıllık kontrat sunulsun, kalibresini belli etti yeterince

19karabulut07
14.Aralık.2013, 00:56
Salih'in kesinlikle kiralanması lazım. Nasılsa oynatmıyor, takım da orta saha dolu. Şu çocuğu hazırlayamadılar helal olsun gerçekten.

Kadroda ilk 18 de var yani.Fenerbahçenin genel bu özelliği zaten gençleri bitirmek.

Bir Fenerli olarak Genç konusundaki yoruma katılıyorum fakat Salih geçen sene Avrupa Liginde yarı Final oynamış bir futbolcu Türkiye Liginde benim diyen futbolcunun bile neredeyse böyle bir CV'si yok bence bu yıl Salih'in en büyük handikapı Ersun Yanal ile yönetimin 1 yıllık sözleşme imzalaması oldu , Ersun Yanal işini şansa bırakmadan en iyileri sahaya sürmeye çalışıyor Salih veya diğer gençlere bu yıl bu şartlarda şans vermesi çok zor , adam kendini riske atmaz Konya maçında ağzı birkere yandı şuan en mantıklı olanı banko oynayacağı bir takıma kiralanması

ForsakeN
14.Aralık.2013, 00:57
Aykut Kocaman olsa devre arası Emenike ya da Sow dan biri çıkıp Selçuk oyuna girmişti. Ersun hocanın Webo Alper değişikliği bence yanlış olsa da,- rakibi küçümsemiş gibi geldi-. Büyük takım nasıl olur bu takım kimseden korkmamalı ve devamlı hücum edicektir temasını verdiği ve sonucu da aldığı için mutluyum.
Haftaya Karabük deplasmanı bence en az bir derbi kadar önemli. Onu da kazanarak geçersek şampiyonluk için yolu yarılamış oluruz.

Ersun hocaya da 5 yıllık kontrat sunulsun, kalibresini belli etti yeterince

Aykut Kocaman Sow'u veya Emenike'yi çıkarıp Salih'i oyuna alırdı diye düşünüyorum. Geri kalan yorumlarına katılıyorum. Ersun Yanal'ın sözleşmesi uzatılmalı

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 00:58
Tamam belki 1 senelik sözleşmenin verdiği şeylerdir ama 4-0 olan bir maçta Mehmet Topuz'dan önce gençlere yönelmek daha mantıklı.Hele ki bu genç Salih Uçan ise.

Universal
14.Aralık.2013, 00:59
Gelecek sezon transfer yaparken Caner'in alternatifini bulmalıyız. Eğer yabancı kuralı böyle devam edecek ise yerli golcüler bulmamız gerek.

GebzeLi1907
14.Aralık.2013, 01:00
Salih'in üstüne koyması lazım. Takımın belirli bir fizik kalitesi var. Baroni bile zaman zaman rakibi ısırıyor bu sene. Salih ise o fiziki duruma ulaşmış gözükmüyor. Son dakikalar için Topuz'u tercih etti. Topuz sağ beki de yedekliyor birden fazla mevkide oynuyor ikinci yarı daha çok ihtiyaç olabilir kendisine, o yüzden normal. Ayrıca Topuz da mental anlamda kötü olsa da fizik olarak son dönemde toparlamış bi isim

19karabulut07
14.Aralık.2013, 01:01
Aykut Kocaman Sow'u veya Emenike'yi çıkarıp Salih'i oyuna alırdı diye düşünüyorum. Geri kalan yorumlarına katılıyorum. Ersun Yanal'ın sözleşmesi uzatılmalı

Tamam belki 1 senelik sözleşmenin verdiği şeylerdir ama 4-0 olan bir maçta Mehmet Topuz'dan önce gençlere yönelmek daha mantıklı.Hele ki bu genç Salih Uçan ise.

Ona bende sinirlendim 4-0 'da hala niye oyuna sokmuyor Salih'i diye ama benim bahsettiğim bir genellemeydi hatta Topuz girince iyice sinirlendim sonrada Selçuk girmeyince şükrettim :)

Sekopej
14.Aralık.2013, 01:05
Genç olduğu için oyuna girmesi zorunluluğunun düşünülmesi bence yanlış. Ersun Yanal eğer ki istediği seviyeye gelirse ilk onbire de koyacaktır, oyuna giren oyuncu da hep genç olacaktır diye bir durum olursa kendisiyle çelişmiş olur Ersun Yanal ki oyuna girmeyi Topuz hakettiyse onun girmesi normaldir.

Salih de fiziksel olarak bir seviyeye gelirse, Alper şu anda formunu kaybettiğinde formayı kapabilir, yeter ki çalışmaya devam etsin, düzenli oynayabilecek seviyeye gelebilirse o formayı bırakacağını hiç sanmıyorum.

19karabulut07
14.Aralık.2013, 01:06
Gelecek sezon transfer yaparken Caner'in alternatifini bulmalıyız. Eğer yabancı kuralı böyle devam edecek ise yerli golcüler bulmamız gerek.

Caner'in alternatifi Hasan var iyi kötü idare ediyor ama Gökhan müzmin sakat bence yönetim bu yıl orada hata etti , Gökhan'ın yerine yabancı sağ bek alınıp Kadlec hiç alınmamalıydı bu Kadlec'in bizde tutmadığı için söylemiyorum ben normaldede Hasan'ı beğeniyordum oynaya oynaya üstüne koyuyordu bu yılda Caner performansının üstüne çıktı ama Gökhanın altrenatifi hiç yok devşirme olarak Topuz götürüyor

Universal
14.Aralık.2013, 01:07
Caner'in alternatifi Hasan var iyi kötü idare ediyor ama Gökhan müzmin sakat bence yönetim bu yıl orada hata etti , Gökhan'ın yerine yabancı sağ bek alınıp Kadlec hiç alınmamalıydı bu Kadlec'in bizde tutmadığı için söylemiyorum ben normaldede Hasan'ı beğeniyordum oynaya oynaya üstüne koyuyordu bu yılda Caner performansının üstüne çıktı ama Gökhanın altrenatifi hiç yok devşirme olarak Topuz götürüyor

Aynen hem sağ hem sol bek bulunmalı. Hasan Ali, Caner gibi ofansif oynayamıyor. Eğer bu gün Caner olsa Akhisar 9 kişi kalır maç 7-0 biterdi. Ama Gökhan'ın yedeği sanırsam yabancı olacak gibi şuan ülkemizde göze çarpan bir performans yok.

OrcunFB
14.Aralık.2013, 01:17
Allah nazarlardan saklasın bu takımı diyecek başka da bi şey yok. :p

GebzeLi1907
14.Aralık.2013, 01:17

Muhtemelen de 10 kişiden gol yerdik :)

Şaka bi yana Salih kendini geliştirse fiziğini hazır tutsa forma şansı bulur. Ersun Yanal dan o konuda şüphem yok.
Bu ülkede genç yaşındayken güvenip ilk kez forma verdiği isimler Caner, Arda, Selçuk, Alper. Aklıma gelmeyenler de vardır belki.

Bu oyuncularının gelişimlerinde de büyük yeri olduğunu bizzat oyuncuların ağızlarından duyduk.

İş biraz da Salihte bitiyor yani

barahir
14.Aralık.2013, 01:18
Galibiyet Turgay Demir'i o kadar rahatsız etmiş ki. Saldırıyor yine sağa sola.

GebzeLi1907
14.Aralık.2013, 01:19
Aynen hem sağ hem sol bek bulunmalı. Hasan Ali, Caner gibi ofansif oynayamıyor. Eğer bu gün Caner olsa Akhisar 9 kişi kalır maç 7-0 biterdi. Ama Gökhan'ın yedeği sanırsam yabancı olacak gibi şuan ülkemizde göze çarpan bir performans yok.

tarık çamdal var çakı gibi ama alması çok zor. ve en oynamak zorunda olduğu dönem futbolunu geliştirmek adına

sui generis
14.Aralık.2013, 01:20
Fener gençleri harcıyormuş. Geçiniz bunları. Fenerbahçe harcıyorsa her kulüp harcıyor gençleri. Kulüplere çamur atmak yerine o gençlere bakmak lazım. Forma verilmez alınır. Bu oyuncularla 7/24 vakit geçiren kişi teknik adamdır. O kimin formayı hakkettiğini biliyordur. hak eden formayı alır.

19karabulut07
14.Aralık.2013, 01:22
Genç olduğu için oyuna girmesi zorunluluğunun düşünülmesi bence yanlış. Ersun Yanal eğer ki istediği seviyeye gelirse ilk onbire de koyacaktır, oyuna giren oyuncu da hep genç olacaktır diye bir durum olursa kendisiyle çelişmiş olur Ersun Yanal ki oyuna girmeyi Topuz hakettiyse onun girmesi normaldir.

Salih de fiziksel olarak bir seviyeye gelirse, Alper şu anda formunu kaybettiğinde formayı kapabilir, yeter ki çalışmaya devam etsin, düzenli oynayabilecek seviyeye gelebilirse o formayı bırakacağını hiç sanmıyorum.

Bence demişsin zaten saygı duyuyorum yorumuna ama Holmen'i hatırlayalım ilk maçında harika oynadı hatta takım Holmen'in oynadığı haftadan sonra rakibi ısırmaya başladı ama sonraki hafta Holmen biraz kötü oynayınca adam daha forma yüzü görmedi ben sanmıyorum Holmen'in antrenmanlarda kötü çalıştığını bu tamamen bence seneyi riske etmeme mesela Christian'ıda oyunda tutmasının en büyük nedeni kötü olsa bile duran toplarda vururum diyor rakibi Ersun Yanal , son haftaları hatırlayalım attığımız gollerin büyük çoğunluğu duran toplar , eğer Aykut Kocaman bu yıl takımın başında olmuş olsa senin dediğin yoruma %100 katılırdım sonuçta Salih geçen sezon neler yapabilieceğini bizlere gösterdi , derdimki geçen sene Aykut Kocaman bu adamı yarı finalde bile oynattı bu yıl oynamıyorsa bu adam çalışmıyor kendine bakmıyor fizik falan yerlerde

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 01:22
Fener gençleri harcıyormuş. Geçiniz bunları. Fenerbahçe harcıyorsa her kulüp harcıyor gençleri. Kulüplere çamur atmak yerine o gençlere bakmak lazım. Forma verilmez alınır. Bu oyuncularla 7/24 vakit geçiren kişi teknik adamdır. O kimin formayı hakkettiğini biliyordur. hak eden formayı alır.

Yapma Lütfen bu düşünceyi ben yazdım o yüzden üstüme alınıyorum doğal olarak :)

Bu takıma kimler geldi gitti genç gelecek vaad ediyor diye hepsi güme gitti.Gençlere gereken önem verilmiyor Fenerbahçe'de bu herkesin kabul edeceği bir gerçektir bence.

sui generis
14.Aralık.2013, 01:23

Bu takıma kimler geldi gitti genç gelecek vaad ediyor diye hepsi güme gitti.Gençlere gereken önem verilmiyor Fenerbahçe'de bu herkesin kabul edeceği bir gerçektir bence.

Gelen gençlerin parladığı bir kulüp gösterir misin bana.

sarianet
14.Aralık.2013, 01:26

Dortmund :)

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 01:26

Bunu da gösteremem ama alt yapılarından çıkan gençlerin parladığı kulüp gösterebilirim.

Daha doğrusu şöyle demek daha güzel olacak belki buna katılabilirsiniz yıldız adayı olarak gösterilip Fenerbahçeye transfer olan genç oyuncular Fenerbahçe'de süre alamayarak çöküş dönemine geçiyor.

19karabulut07
14.Aralık.2013, 01:27

Mert kötümüydü Volkan'ın cezaı biter bitmez adamı kestiler yedek kulübesinden emekli olacak alt yapısından çatır çatır oyuncu çıkartanlar var biz sabırlı bir kulüp değiliz bizim yapımız bu maalesef

sui generis
14.Aralık.2013, 01:29
Bunu da gösteremem ama alt yapılarından çıkan gençlerin parladığı kulüp gösterebilirim.

Daha doğrusu şöyle demek daha güzel olacak belki buna katılabilirsiniz yıldız adayı olarak gösterilip Fenerbahçeye transfer olan genç oyuncular Fenerbahçe'de süre alamayarak çöküş dönemine geçiyor.

Bu tüm kulüpler de böyle. Ben sadece gençler konusunda Fenerbahçe'den farklı bir kulüp göstermeni istiyorum. O kulübü söyle, sonra ikisine bakalım. Bir de Fenerbahçe hangi gençleri harcamış onları da belirtirsen iyi olur. Fenerbahçe'den sonra kariyerleri ne olmuş, sorun oyuncuda mı kulüpte mi anlayalım.

GebzeLi1907
14.Aralık.2013, 01:30

Dostum Oğuzhan gibi adam geldi de çürüdü mü ? Gökhan genç geldi oynadı, Alper bu sene oynuyor 21 yaşında. Volkan da kale için genç denicek bir yaşta aldı formayı.

Rakiplerimizden Galatasaray'a bakalım Yiğit Gökoğlan, Furkan Özçal en yakın iki örneği. Yitip gittiler. Ama klupleri suçlamak doğru değil.

Bunlar yarışmacı klupler. Oyuncular formayı kapmak için deli gibi çalışmaz ise klup onları beklemez kaybolur giderler.

Hasan Ali keza genç idi. Defalarca forma buldu oynadı ha kötü değil ama fiziğini hucumunu bir türlü Fenerbahçe düzeyine çekemedi şuan klubeye mahkum.

Tuncay genç yaşında gelmişti Serhat genç yaşında gelmişti. Bunlar çalıştılar hırslarını korudular ellerinden geleni yaptılar ve hep yer buldular takımda.

Sorun biraz oyuncu profillerinde bana göre

barahir
14.Aralık.2013, 01:31
Mert kötümüydü Volkan'ın cezaı biter bitmez adamı kestiler yedek kulübesinden emekli olacak alt yapısından çatır çatır oyuncu çıkartanlar var biz sabırlı bir kulüp değiliz bizim yapımız bu maalesef

Türkiyedeki şartlar böyle. Daum Fenerbahçe'de olduğu dönemde Enes Ünal elinde olsa ilk 11 başlatır mıydı? hayır. Ama Bursa'da başlatabiliyor mu? Evet. Türkiye'de bilhassa büyük kulüplerde FM'deki gibi yapıp gençleri toplayıp onlarla oynayamazsınız. Herkes ister gençlerin gelişmesini, ama o riski alamazlar.

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 01:33
Bu tüm kulüpler de böyle. Ben sadece gençler konusunda Fenerbahçe'den farklı bir kulüp göstermeni istiyorum. O kulübü söyle, sonra ikisine bakalım. Bir de Fenerbahçe hangi gençleri harcamış onları da belirtirsen iyi olur. Fenerbahçe'den sonra kariyerleri ne olmuş, sorun oyuncuda mı kulüpte mi anlayalım.

İsim olarak tek tek sayabileceğimi sanmıyorum fakat bu böyle bana göre.En basiti bi Kemal Aslan diyebilirim mesela.Gençleri harcamayan kulüp olarak Galatasaray'ı örnek verebilirim.

Arda Turan , Semih Kaya hatta Aydın Yılmaz son yıllar için söylememiz gerekirse.Hem kendi alt yapılarından yetişen oyuncular hemde ciddi ciddi süre alan oyuncular ve oyunculardı.

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 01:34
Bu arada ek olarak ben hepsi yıldız olacak demiyorum.
Sadece bu sezonu baz alarak geçen sezon mükemmel oynayan Salih'in sürekli oturmasını söylüyorum yanlış olarak.

sui generis
14.Aralık.2013, 01:40
İsim olarak tek tek sayabileceğimi sanmıyorum fakat bu böyle bana göre.En basiti bi Kemal Aslan diyebilirim mesela.Gençleri harcamayan kulüp olarak Galatasaray'ı örnek verebilirim.

Arda Turan , Semih Kaya hatta Aydın Yılmaz son yıllar için söylememiz gerekirse.Hem kendi alt yapılarından yetişen oyuncular hemde ciddi ciddi süre alan oyuncular ve oyunculardı.

Tek tek sayamazsın. Çünkü; Fenerbahçe'den ayrılıp da öyle oooo Fenerbahçe bu adamı harcadı diyebileceğin performans gösteren olmadı. Hepsi kendini sıradan anadolu kulüplerinde ya da alt liglerde buldu.

Galatasaray daha iyi ?? Cafercan,Özgürcan, Oğuz Şabankay, Cem Sultan, Yaser, Yiğit, Okan... vs diye uzar.

Fenerbahçe gençleri harcıyor diye ezbere konuşuyorsunuz. O isimlerden sadece Arda parladı. Semih bana kalırsa sıradan bir anadolu topçusu yeteneğinde. Aydın belli zaten.

19karabulut07
14.Aralık.2013, 01:40
Türkiyedeki şartlar böyle. Daum Fenerbahçe'de olduğu dönemde Enes Ünal elinde olsa ilk 11 başlatır mıydı? hayır. Ama Bursa'da başlatabiliyor mu? Evet. Türkiye'de bilhassa büyük kulüplerde FM'deki gibi yapıp gençleri toplayıp onlarla oynayamazsınız. Herkes ister gençlerin gelişmesini, ama o riski alamazlar.

Benim burada söyleyeceğim şeyler bu saatten sonra artık Fenerbahçe'den başka takımları övmek olur onun için ben burada noktalıyorum :) size iyi muhabbetler

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 02:06
Tek tek sayamazsın. Çünkü; Fenerbahçe'den ayrılıp da öyle oooo Fenerbahçe bu adamı harcadı diyebileceğin performans gösteren olmadı. Hepsi kendini sıradan anadolu kulüplerinde ya da alt liglerde buldu.

Galatasaray daha iyi ?? Cafercan,Özgürcan, Oğuz Şabankay, Cem Sultan, Yaser, Yiğit, Okan... vs diye uzar.

Fenerbahçe gençleri harcıyor diye ezbere konuşuyorsunuz. O isimlerden sadece Arda parladı. Semih bana kalırsa sıradan bir anadolu topçusu yeteneğinde. Aydın belli zaten.

Tamam fikir belirtmeyelim.Ezbere konuşmuş olayım problem yok :)

Kemal Aslan , Hakan Bayraktar , Celil Sağıroğlu , Zafer Biryol , Murat Hacıoğlu eski olarak aklıma gelen isimler.

Şimdiden ise Recep Niyaz , Beykan Şimşek , Furkan Aydın , Onur Karakabak , Mert Günok , Serdar Kesimal.

sui generis
14.Aralık.2013, 02:14
Fikir belirtmeyin demedim ki. Örnek verin üzerinden konuşalım dedim. Ben de sizin söyledikleriniz üzerinden fikrimi söyledim. Yıllarca ezbere konuşulan ama astı astarı olmayan bir konu. Çünkü her kulüp aynı.

O saydığın isimler Fenerbahçe'den ayrılınca ne yapmışlar ?

Recep Buca'ya kiralandı. Geçen sene kupa da hatta Avrupa Liginde bile şans buldu.

Onur, Furkan kim bunlar, ne yapmışlar da yetenekli olmuşlar ? FM de yer alan her oyuncu yetenekli genç olmuyor.

Serdar yeterince şans buldu Şike olaylarının ertesi sezonunda. ama şansını iyi kullanmadı.

Beykan, kendini geliştirmeyi bilecek. Karabük'te şuan şans bulamıyorsa Fenerbahçe'de oynamayı beklemesin zaten.

Mert zaten en fazla 1 sene sonra o formayı alacak. Şuan Volkan'ın olması onun için dezavantaj.

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 02:18
Fikir belirtmeyin demedim ki. Örnek verin üzerinden konuşalım dedim. Ben de sizin söyledikleriniz üzerinden fikrimi söyledim. Yıllarca ezbere konuşulan ama astı astarı olmayan bir konu. Çünkü her kulüp aynı.

O saydığın isimler Fenerbahçe'den ayrılınca ne yapmışlar ?

Recep Buca'ya kiralandı. Geçen sene kupa da hatta Avrupa Liginde bile şans buldu.

Onur, Furkan kim bunlar, ne yapmışlar da yetenekli olmuşlar ? FM de yer alan her oyuncu yetenekli genç olmuyor.

Serdar yeterince şans buldu Şike olaylarının ertesi sezonunda. ama şansını iyi kullanmadı.

Beykan, kendini geliştirmeyi bilecek. Karabük'te şuan şans bulamıyorsa Fenerbahçe'de oynamayı beklemesin zaten.

Mert zaten en fazla 1 sene sonra o formayı alacak. Şuan Volkan'ın olması onun için dezavantaj.

Ezbere konuşuyorsunuz diye peşin hükme ben öyle yazdım yoksa öyle birşey söylemediğinizi ve söylemeyeceğinizi bende biliyorum elbette.

Onur ve Furkan Sakarya'dan ilk gelirken Furkan yeni Hakan Şükür olarak nitelendiriliyordu.Eğer olaya FM de yer alan genç oyuncular olarak bakma konusuna gireceksek yukarıda Galatasaray'da yazılan isimlerde FM'nin bize abarttığı oyuncular.

Neyse gel gelelim al birini vur ötekine.Bizim insanımız değil mi ki Sercan Yıldırım'ı Premier Lig golcüsü yapıp şimdide Urfa'da bazı maçlarda yedek kulübesinde izleyen :)

sui generis
14.Aralık.2013, 02:21
Zaten ben de aynı şeyi söylüyorum.

1- Her kulüp gençler konusunda aynı. (Özellikle büyük kulüpler)

2- Sorunu kulüplerde aramak yerine o gençlere bakmak gerekiyor.

Yoksa Fenerbahçe'ye özgü bir 'gençleri harcama' durumu yok.

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 02:24
Benim gözüm de de Fenerbahçe bi tık öndedir.Yoksa her takım yapıyor bunu.O konuda hem fikiriz.Sadece Fenerbahçe dediğim gibi bi tık öndedir diğer takımlara göre.
Doğal olarak başarı için kısa yola başvuruyor büyük kulüpler bu yüzden de olan gençlere oluyor.

Tabi bu çıkışı yakalamayan gençler için de tamamıyle sorunu onlarda aramak lazım.Parayı ve İstanbul'u gördükten sonra bi tarafların oynuyorsa dediğin gibi oturmaya ve hatta bitmeye de mahkum olsunlar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Aralık.2013, 02:56
turkiyede futbolcunun patlama yasi 26-27 maalesef. boyle cok ornek var. say say bitmez. salih o yaslara kalmadan parlar ama yine de 1-2 senesi var bence hala. kiralik gonderilmesi en akilci olani. teknik taktik bilgisi zaten cok iyi, sadece mac kondusyonu kazanip fizigini yukseltmesi yeterli olacaktir. ozellikle fizige dayali futbol oynatan ersun yanalin ona pek sans verecegini dusunmuyorum.

Önder HOCA
14.Aralık.2013, 03:58
Kemal Aslan , Hakan Bayraktar , Celil Sağıroğlu , Zafer Biryol , Murat Hacıoğlu eski olarak aklıma gelen isimler.

bu isimlerden sadece kemal genç yaşta geldi diğerleri geldiğinde 25'i çoktan devirmişlerdi. bu arada kemalin yaşadığı sakatlıklarıda göz önünde bulundurmak lazım

Kaka Leite
14.Aralık.2013, 04:34
Olayı kulüplere sallayıp çekilmemek gerek. Türkiye de genç oyuncu yetişmemesinin sebebi yine genç oyunculardır.

Bir şeyler yapıp büyük kulüplere geldikten sonra üstüne koyamıyorlar. Üstüne koyamayan ve gelişim göstermeyen adamı ben de oynatmam kardeşim.Bir süre sonra oyuncu da oynamadığını görünce yatışa geçiyor.

Genç oyuncuların vizyonu benim gözümde şu olmalı; Sen bu işten para kazanıyorsun, ekmek yiyorsun o zaman bu işi en iyi şekilde yapmak zorundasın. Bu adamlar bunu iş olarak görmüyorlar hele ki Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş seviyesine çıktıktan sonra.

Şunu da unutmayın bir maç oynatılmadı diye hiç kimse bitmez. İyi oyuncu bu sebeple bitecekse zaten iyi bir oyuncu değildir. Bu adam antreman görüyor mu?

Evet, o zaman bir problem yok. Elbet oynar zaten bu aralar Salih'in anlam veremediğim sıkıntıları var.

Fethiye maçında da huzursuzdu. O maçta Salih'in esmesi gerekirken bence iyi oynamadı. Salih'in biraz daha fiziksel olarak gelişmesi gerek.

Kiralık gönderilmesi fikrine katılırım ama bir maçla oyuncu bitti muammelesine katılamam.

Bundan önceki maçlarda da 18'de vardı, o zaman neden konuşulmadı?

Bu meseleler ile Fenerbahçe performansını hiçe saymaya gerek yok.

ReaList
14.Aralık.2013, 04:52
Akhisar 10 kişi kalınca rahat bir galibiyet oldu. Kayıpsız yola devam etmek önemliydi. Gençler mevzusuna gelince, Futbolu az çok bilen, Türkiye şartlarını iyi okuyan herkes, Ersun Yanal'a imzalatılan 1 yıllık sözleşmenin açılımının " Ya şampiyon yaparsın ya da gidersin" olduğunu bilir. Bu yüzden Ersun Yanal, Aykut Kocaman döneminden kalan bazı antrenörlerle (başta başantenör) çalışmayı kabul etti. Keza bu yüzden Aykut Kocaman'ın Alex sonrası yarattığı oyun dizilimiyle oynamaya devam etti. Çünkü onun için kahramanlık yapıp yeni bir felsefe inşa etmek yerine günü kurtarmak tek çıkar yoldur.

Normal şartlarda Avrupadan 2 yıl men yemiş, Sadece lokal düzeyde mücadele edecek takımın geniş bir revizyondan geçmesi, 2 yıl sonraya yeni bir iskelet, felsefe ve takım ruhuyla hazır olması beklenir, Böyle bir yapılanmaya gitmesi arzulanır ve hedeflenir. Ama bakıyorsunuz çoğu maça neredeyse 30 yaş ortalamasıyla sahada olacak bir Fenerbahçe var! Umduğunuz tam tersi olması gerekirken,sizin başınızda günü kurtarayım mantığıyla yarını düşünen bir Başkan oldukça sabaha kadar burada didişseniz nafile.

Salih Fenerbahçe'de kalırsa gelişemez, yükselemez ve kötüye gider. Zamanı gelince her topçu oynar, sıkıyosa mücadele etsin de alsın formayı havasına girmeye lüzum yok. Biz Salih'in mecburiyetten oynatılan maçta 2 gol atıp parmak ısırttığı haftanın ötesinde 3 hafta sahaya çıkarılmadığına şahit olduk. Burası böyledir. Salih Avrupa Ligi Yarı Finalinde kalitesi, yeteneği veya becerisi yüzünden değil yokluk yüzünden 11'de başladığını da biliyoruz.

Recep Niyaz ve Salih için en ideal yol, Futbol temel eğitiminin sağlam şekilde verildiği Hollanda ve Belçika gibi ülkelerde 1-2 sene kalmaktan geçer. Onlar için geçiş düzeyi olur. Bugün Buca'ya kiralanan Recep Niyaz'ı kim ne amaçla kiralamıştır bilinmez ama onun futbol hayatını karartabilecek saçma sapan bir tercih olduğu da yadsınamaz bir gerçek. Umarım Salih için de aynı yol tercih edilmez.

CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 05:03
Dediklerim yanlış anlaşıldı büyük ihtimalle.

Neyse aynı şeyleri farklı yollardan söylüyoruz.Olaylara bi Salih olarak bide genç oyuncular olarak bakılmış yanlış olmuş.

Benim demek istediğim şu maçla ilgili Salih neden oyuna girmedi.Skor 4-0 a gelmiş oynaması gerekmez miydi ? Fakat uzadı da uzadı :)

19karabulut07
14.Aralık.2013, 05:10
O değilde Webo 8 , Sow 7 , Kuyt 6 Emenike 6 adamlar king :)

19karabulut07
14.Aralık.2013, 05:35
Olayı kulüplere sallayıp çekilmemek gerek. Türkiye de genç oyuncu yetişmemesinin sebebi yine genç oyunculardır.

Bir şeyler yapıp büyük kulüplere geldikten sonra üstüne koyamıyorlar. Üstüne koyamayan ve gelişim göstermeyen adamı ben de oynatmam kardeşim.Bir süre sonra oyuncu da oynamadığını görünce yatışa geçiyor.

Genç oyuncuların vizyonu benim gözümde şu olmalı; Sen bu işten para kazanıyorsun, ekmek yiyorsun o zaman bu işi en iyi şekilde yapmak zorundasın. Bu adamlar bunu iş olarak görmüyorlar hele ki Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş seviyesine çıktıktan sonra.

Şunu da unutmayın bir maç oynatılmadı diye hiç kimse bitmez. İyi oyuncu bu sebeple bitecekse zaten iyi bir oyuncu değildir. Bu adam antreman görüyor mu?

Evet, o zaman bir problem yok. Elbet oynar zaten bu aralar Salih'in anlam veremediğim sıkıntıları var.

Fethiye maçında da huzursuzdu. O maçta Salih'in esmesi gerekirken bence iyi oynamadı. Salih'in biraz daha fiziksel olarak gelişmesi gerek.

Kiralık gönderilmesi fikrine katılırım ama bir maçla oyuncu bitti muammelesine katılamam.

Bundan önceki maçlarda da 18'de vardı, o zaman neden konuşulmadı?

Bu meseleler ile Fenerbahçe performansını hiçe saymaya gerek yok.

Peki Cenker 80 milyonluk Nüfusu olan Türkiye'de Dünya çapı genç oyuncu çıkmazken Almanya'da yaşayan 3-5 milyon gurbetçililerden nasıl dünya çapı Türk oyuncular çıkıyor şimdi buradaki kulüplerin hiç mi suçu yok belki kaçtane Mesut kaçtane İlkay harcadık fark etmeden belki Salih Dortmund'da olsa şuanda piyasa fiyatı 20-25 mn€'lardan bahsediliyor olurdu tamamen günü kurtarmaca başka bişey değil ama illaki senin dediğin şekildede çok var buraya gelip dağılan genç oyuncular ama hepsimi böyle

Kaka Leite
14.Aralık.2013, 05:51
Peki Cenker 80 milyonluk Nüfusu olan Türkiye'de Dünya çapı genç oyuncu çıkmazken Almanya'da yaşayan 3-5 milyon gurbetçililerden nasıl dünya çapı Türk oyuncular çıkıyor şimdi buradaki kulüplerin hiç mi suçu yok belki kaçtane Mesut kaçtane İlkay harcadık fark etmeden belki Salih Dortmund'da olsa şuanda piyasa fiyatı 20-25 mn€'lardan bahsediliyor olurdu tamamen günü kurtarmaca başka bişey değil ama illaki senin dediğin şekildede çok var buraya gelip dağılan genç oyuncular ama hepsimi böyle
Şimdi böyle bakınca kulüplerin tutumları da çok farklı oluyor. Kulüplerin en büyük suçu oyuncu 1 sezon parladı mı?

Hemen alalım da rakiplerimiz kapmasın kafasıdır. Bir dur yahu adam bir istikrar yakalasın, yook illa ki alacağız.

Durum böyle olunca transfer edildikten sonra maalesef forma şansı bulamıyor. Yanlış anlaşılmasın benim sitemim kesinlikle Salih oynamasın falan değil.

Ben bugün 3. değişiklikte Topuz'un girdiğini görünce ''Salih neden girmedi lan'' dedim kendi kendime.

Benim demek istediğim bir maç ile ah, vah demeyelim. Ersun hocaya saygı duyuyorum onun gözünden bakarsak bu sene onun için çok kritik çünkü ya uzun bir maratona girecek Fenerbahçe ile ya da sezon sonu yollar ayırılacak.

Uzun maraton halinde Salih için uygun bir yeri elbet vardır kafasında. Benim isyanım Fenerbahçe'yi direk genç oyuncuları yok ediyor olarak gösterilmesine.

Galatasaray ya da Beşiktaş da durum farklı mı?

En son bir Furkan vardı Galatasaray da bir daha gören oldu mu?

Beşiktaş içinde örnek var. Fenerbahçe içinde daha bir sürü örnekler var amacım takımlara gönderme falan değil yanlış anlaşılmasın. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın genç oyuncuları hemen bünyemize katalım olayını sevmiyorum ben.

Özil, İlkay örnekleri vermişsin ama abi olaya bir de şu yönden bak. İlkay genç bir oyuncu ama bizim ligimizdeki her oyuncudan daha görmüş, geçirmiş bir duruşu var. Almanya'nın alt yapısında işler buradakinden çok farklı işliyor demek ki.

İlkay örneğinden gidelim eğer Dortmund takımında oynamış ve kalıcı olmuşsa bu birazda alt yapı sisteminden kaynaklanıyordur.

William Rookwood
14.Aralık.2013, 12:36
Kağıt üzerinde olması gereken olmuş, o yüzden skor şaşırtıcı değil. Penaltı pozisyonunda penaltımı değil mi emin değilim, net olarak göremedim çünkü. Fakat kırmızı karttan sonra zaten kağıt üzerinde açık ara önde olan bir Fenerbahçe'nin farka gitmesi kaçınılmaz olmuş.

fmhastasi
14.Aralık.2013, 12:40
ikinci yarı izlemedim gollere bir bakayım işim vardı en son 1-0 yeniyoduk daha sonra tel geldi 4-0 diye:D

davidvilla
14.Aralık.2013, 13:50
Lamı cimi yok FB haketti kazandı.

Maç öncesi söylediklerimiz dokunmuş olsa gerek alıntılanıp onumuze serilmiş. Sıkıntı yok ben sadece böyle bir gözlemim oldugunu söyledim. Yıllardır böyle olmuştur bu. Demek ki FB klubu bazı şeyleri aşıyor anlamına gelir. Laf dokundurmak "komik" falan demek yerine bu açıdan bakmak bence daha mantıklı.

He ama daha lig bitmedi. Biz de hala iddialıyız. Gözlemimin de arkasındayım.
Bakalım hep beraber izleyip göreceğiz.

19karabulut07
14.Aralık.2013, 14:44
Şimdi böyle bakınca kulüplerin tutumları da çok farklı oluyor. Kulüplerin en büyük suçu oyuncu 1 sezon parladı mı?

Hemen alalım da rakiplerimiz kapmasın kafasıdır. Bir dur yahu adam bir istikrar yakalasın, yook illa ki alacağız.

Durum böyle olunca transfer edildikten sonra maalesef forma şansı bulamıyor. Yanlış anlaşılmasın benim sitemim kesinlikle Salih oynamasın falan değil.

Ben bugün 3. değişiklikte Topuz'un girdiğini görünce ''Salih neden girmedi lan'' dedim kendi kendime.

Benim demek istediğim bir maç ile ah, vah demeyelim. Ersun hocaya saygı duyuyorum onun gözünden bakarsak bu sene onun için çok kritik çünkü ya uzun bir maratona girecek Fenerbahçe ile ya da sezon sonu yollar ayırılacak.

Uzun maraton halinde Salih için uygun bir yeri elbet vardır kafasında. Benim isyanım Fenerbahçe'yi direk genç oyuncuları yok ediyor olarak gösterilmesine.

Galatasaray ya da Beşiktaş da durum farklı mı?

En son bir Furkan vardı Galatasaray da bir daha gören oldu mu?

Beşiktaş içinde örnek var. Fenerbahçe içinde daha bir sürü örnekler var amacım takımlara gönderme falan değil yanlış anlaşılmasın. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın genç oyuncuları hemen bünyemize katalım olayını sevmiyorum ben.

Özil, İlkay örnekleri vermişsin ama abi olaya bir de şu yönden bak. İlkay genç bir oyuncu ama bizim ligimizdeki her oyuncudan daha görmüş, geçirmiş bir duruşu var. Almanya'nın alt yapısında işler buradakinden çok farklı işliyor demek ki.

İlkay örneğinden gidelim eğer Dortmund takımında oynamış ve kalıcı olmuşsa bu birazda alt yapı sisteminden kaynaklanıyordur.

Kardesim eger alt yapıdan bahsediyorsak demekki benim dediğine geliyoruz suç komple yönetimlerin sen alt yapını adam gibi yapmiyorsan demekki genç oyuncu harciyorsun

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nocna Mora
15.Aralık.2013, 00:24
Salih'i ve Recep'i oynatmayarak hata yapıyor Fenerbahçe. Özellikle Salih, Cristian'dan kumaş olarak çok daha iyi bir oyuncu. Şans verilmeli ve forma şansı bulmalı ki kendini daha da geliştirsin ve bir kaliteli oyuncu daha kazanalım. Hayır anlamadığım şu. Maç ikinci yarı tamamen tek kale oynanıyor rakip bitmiş alsana çocuğu oyuna bari. Ama yooook kral Mehmet Topuz oynayacak.. :)

nerazzuri
15.Aralık.2013, 02:52
taraftar profili olarak söylüyorum, acımazsız olursanız tabii ki şans bulamaz genç oyuncular.

salih'in geçen sezon ki antalya maçını hatırlayın içerdeki, kornere bütün takım gitmiş geride bi' tek salih kalmış dönen topta gol yemişiz tüm stad ıslıklıyor, yuhalıyor salih'i.

kusura bakmayın ama profil olarak değişim geçirmezse taraftar böyle devam eder bu devran.

bunun içine iğrenç basın, sabırsız paragöz yönetimleri de katmamak hata olur.

bu sistemin içinde hepimiz varız.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Aralık.2013, 02:59
@ nocna mora

salih aslinda cok kenara itilmis de degil. bursa macinda galiba, skoru cevirmek icin salih kozunu kullanacakti ersun yanal. 2-1 one gecince onu oturtup selcuku sokmustu oyuna. galiba salihi daha onemli anlarda kullanmak niyetinde hoca. zaten kazanilmis bir macta formalite degisikligi olarak kullanmak istemiyor benim anladigim. onemli bir koz oldugunu kendisine hissettirmek istiyor olabilir. bu macta skor 4-0 ken oyuna sokmak ona pek birsey kazandirmaz gibi.

davidvilla
15.Aralık.2013, 03:39
taraftar profili olarak söylüyorum, acımazsız olursanız tabii ki şans bulamaz genç oyuncular.

salih'in geçen sezon ki antalya maçını hatırlayın içerdeki, kornere bütün takım gitmiş geride bi' tek salih kalmış dönen topta gol yemişiz tüm stad ıslıklıyor, yuhalıyor salih'i.

kusura bakmayın ama profil olarak değişim geçirmezse taraftar böyle devam eder bu devran.

bunun içine iğrenç basın, sabırsız paragöz yönetimleri de katmamak hata olur.

bu sistemin içinde hepimiz varız.

Nokta tespit . Biz takim tutmuyoruz. Kazanan tarafta olup egomuzun oksanmasini seviyoruz. Hayatin her alaninda loser olan bir halk da haliyle tutunacak bir dal arıyor. Yani tamamen sonuc odakli. Takimin neyi temsil ettigi onemli degil başarı başarı. Kazandin mi alkislaniyorsun kaybettin mi isliklaniyorsun. Eger oyle olmasaydi kazanmak harici degerlerin özellikle temsiliyetin degeri bilinseydi arda canli yayinda aglamazdi bilal ve olcan su an takim kaptaniydi. Neyse konusacak pek de bisey yok. Her zaman soylerim bu ulkede hangi kurum ya da sektör saglikli yuruyor da futbol saglikli olsun. Yanal bugun salih'in hatasindan mac kaybedecegine meireles in hatasindan kaybetmeyi tercih eder cunku birinde direkt kendi suclanacakken digerinde belki adi bile gecmeyecek.