Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
2 veya 3 farklı galibiyet alırız diye umuyorum.
akhisar direnebildigi kadar direnir. fenerbahce ıcın mac kolay gececek.akhisar süprizi sever fakat yanlıs takım var karsısında tahminim fenerbahce kazanır
Eğer akıllı ve sakin oynarlarsa Akhisar ilk deplasman galibiyetini alır bu maçta...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Güzel kontratak yapar akhisar, diğer anadolu takımlarına benzemez. Fenerbahçe yine hurra saldıralım şeklinde tedbirsiz oynarsa şok yaşayabilir.
Akhisar'ı gerçekten bir Fenerbahçeli olarak kıskanıyorum. Ligin takım olma ruhunu taşıyan tek takım olduğunu düşünüyorum. Gerçekten pozisyon olarak en zayıfından en iyisine kadar birbirlerini tamamlamaya çalışan, yapılan hatalarda moral bozmayan ve açık vermelerine rağmen atak futbolundan vazgeçmeyen bir takım. Ben Akhisar konumunda olan bir takımın başında olsam, bu atak futbolumu deplasmanda bile olsam Fenerbahçe'ye oynamaya devam ederim. Aldıkları sonuçlarda büyük olarak tabir ettiğimiz takımlara taş çıkaracak cinsten. 3-0 Trabzonspor galibiyeti sonrasında 2-1 Galatasaray galibiyeti ve 3-3 Beşiktaş beraberliği ile büyük takımlardan 3 maçta 7 puan çıkarması yeni çıkmış bir takım için muhteşem bir performans. Fenerbahçe'ye de aynı şekilde yüklenecektir, yukarıda bahsettiğim ufak tefek hatalardan çokça yaparlarsa ilk defa puan alamadan evine dönerler. Eğer süpriz bir sonuçla Fenerbahçe'yi yenerlerse de hiç şaşırmam.
Last edited by SacrificeGGTC : 13.Aralık.2013 at 11:10
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
akhisarin deplasmanda golu yok,pek ayni fikirde degilim sahsen. tespitten cok temenni gibi duruyor yorum.
zorlanacagimizi dusunmuyorum, seyircisiz maclarin klasigi kaotik ortam maca etki etmez umarim. sahadaki maci da kaosa surukluyor bu durum zaman zaman. handikapli bir galibiyet bekliyorum, normal sartlarda boyle olmasi gerekir. hakem faktoru de onemli tabi. ne kadar favori de olsan 2 kirmizi cikar macta, tepe taklak gidersin (:
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
emin aladağ 'dan gol bekliyorum
Sakin oynayıp kazanacağımızı düşünüyorum. Ersun Yanal anadolu takımlarını hepimizden daha iyi tanıdığı bir gerçek. Hem dikine oynayıp pres yapmak da suçmuş bakalım Ersun hoca neler yapıcak.
Seyircisiz maç olduğu için deplasman gibi düşünmedim, akhisarı izlediğim kadarıyla iyi kontraatak yapan bir takım olduğunu düşünüyorum özellikle Bruno, niasse ve bilal üçlüsü, Fenerbahçe'nin açık yakalandığı anlarda cezayı kesebilecek kapasitede ancak bu zaten sadece bir ihtimal, yoksa Fenerbahçe zaten favori. Temennim ile alakası yok yoksa tabii ki temennim akhisarın fenerbahçeyi 5-0 yenmesi![]()
Oyuncuların inisiyatifini kalmış. Rakibini küçümsedikleri zaman başına ne geleceklerini iyi biliyorlar.
...
Ben çok rahat bir skor beklemiyorum ama kazanırız. Akhisar'ın belirli silahları var ama zayıf tarafları da bayağı bir fazla. FB kalitesi ile kazanır bu maçı, hiç olmazsa fizik gücümüz çıkar ortaya. Ama artık güzel futbol peşine de düşmeliyiz.
Solda acaba Hasan'ı mı oynatacak yoksa Kadlec'i mi, Türk olması Hasan'ı favori yapıyor ama yine de belli olmaz.
fenerbahçe kardan etkilenmeyen stadında en az 5 tane atar bu maç
bu maçlarda artık puan kaybı olmamalı ilk yarıda ne kadar az puan kaybı olursa son haftalar o kadar avantajlı geçecek kazanırız 3-1.
Akhisar evinde olsa bir ihtimal derdimde Kadıköy'de hiç bir şansları yok bence. Fenerbahçe 3-1 kazanır.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Akhisar'ın deplasman performansına bakınca Fenerbahçe sadece ter atar gibi gözüküyor ama futbol bu. Seyircinin olmayışı , Akhisar'ın etkili kontratak futbolu Fenerbahçe'ye zorluk yaşatabilir ve umarım da yaşatır. Beraberlik hiç fena olmaz açıkçası.
Caner cezalı falan mı?
Yedeklerde bile yok adı sanırım öyle.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kart cezalısı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Arkadaşlar herkes seyirci yok demiş ama Fenerbahçenin bayan taraftarları diğer takımların aksine bir çok maçta stadı neredeyse doldurdu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sizce Kuyt ve Emenike'nin yerleri değiştirilmiş olsa daha iyi olmaz mı?Holmen yine yok...