View Full Version : Elazığspor-MP Antalyaspor | STSL 15. Hafta
Kaka Leite
12.Aralık.2013, 02:28
http://img845.imageshack.us/img845/6682/uaha.png
Universal
14.Aralık.2013, 19:21
Elazığ dakiak 61 da Serdar Özkan ile penaltıdan gol buldu, Antalya ise penaltı ile birlikte 10 kişi kaldı. Elazığ umarım uzun süre sonra galibiyet alarak lige birazda olsa tutunabilecek.
5267
14.Aralık.2013, 20:23
Elazığ sonunda 4-1 kazandı, Okan Hoca'yla bir form tutarız inşallah.
fmhastasi
14.Aralık.2013, 20:43
elazıg kazandı tebrik ederim
Corpus
14.Aralık.2013, 21:17
Haftanın en beklemediğim skoru çıktı
CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 21:26
O değil Beşiktaş taraftarı Samet Aybaba'ya nasıl tahammül etti hala çözemiyorum.
Haftanın flaş sonucu tebrikler Elazığ'a.
Nocna Mora
15.Aralık.2013, 00:23
O değil Beşiktaş taraftarı Samet Aybaba'ya nasıl tahammül etti hala çözemiyorum.
Bende anlayamıyorum onu. Fazlasıyla iticiydi üstelik. Senin bunu yazma nedenin nedir peki yine bir sey mi oldu.. :) ?
BaGa TaRKaN
15.Aralık.2013, 00:28
Reis Bu Forumda ve Benimle Aynı Düşünen Binlerce İnsan Var Samet Aybaba'yı T.D'lüğe Başladığı İlk Yıllardan Beri Ukalalıklarıyla Kendisinden Nefret Ettirmiş Bir İnsandır. Bırak Bizdeki Günlerini Öncesine Dayanır Bu Nefret
Kabiliyetli Bir Hoca Olsa İçimiz Yanmaz Ama Kabiliyetinin K'sı Yok.
CeNTeR_TR
15.Aralık.2013, 00:28
Bende anlayamıyorum onu. Fazlasıyla iticiydi üstelik. Senin bunu yazma nedenin nedir peki yine bir sey mi oldu.. :) ?
Antalya gibi sezon başı hedefleri farklı olan bir takıma bu kadar rezil top oynatması :)
Malum bunu en iyi Beşiktaşlılar bilir diye düşündüm ve en iyi düşünceleri de onlardan alabilirim diye düşündüm.
Reis Bu Forumda ve Benimle Aynı Düşünen Binlerce İnsan Var Samet Aybaba'yı T.D'lüğe Başladığı İlk Yıllardan Beri Ukalalıklarıyla Kendisinden Nefret Ettirmiş Bir İnsandır.
Kabiliyetli Bir Hoca Olsa İçimiz Yanmaz Ama Kabiliyetinin K'sı Yok.
Çok itici orası ayrı da şu takımla bu kadar formsuz Elazığ'dan 4 tane yemek bile lisansı için 40 defa düşünmesine sebep olmalı ama sanmıyorum böyle birşey düşündüğünü.
William Rookwood
15.Aralık.2013, 12:23
Bu skoru rüyamda görsem inanmazdım. :D
attirson
15.Aralık.2013, 13:46
İstifa bekliyordum maç sonu ama ne ara Samet'te öyle şeyler. :) Antalyaspor bu sezon tarihinin en iyi sezonunu yasayabilirdi ancak Samet Aybaba engeline takıldı.Baskan iyi hoş ama İstanbul takımlarını gözünde çok büyütüyor hep orda oynamıs oyuncuları transfer etme cabası icinde bu can sıkıyor bir süre sonra.Samet Aybaba'yı getirme nedeni de sırf önceki sezon Bjk'yi calıstırmıs olması.
MoisHaLe
15.Aralık.2013, 13:54
Kırmızı kart ağır olmuş gibi geldi bana. Antalya'da Samet Aybaba faktörü gerçekten üzücü takım için. Elazığ da toparlanır umarım ligde kalmalarını isterim..