Log in

View Full Version : FM 2014 Alışamadım

mete14
21.Aralık.2013, 15:30
fm13 ü orjinal almıştım geçen yıl bayağı oynamıştım ve çok zevk almıştım.Çoğu kariyerimde başarılı olmuştum.fm14 çıkınca o hevesle oyunu aldım ama sonra pişman oldum.6-7 tane kariyer açtım sadece 1 tanesinde 1.5 sezon ilerleyebildim ve çok başarılı olamadım.yaptığım hiçbir taktik tutmuyor.fm13de değişik taktikler yapardım olurdu ama bu oyunda denediğim hiçbir taktik hiçbir komut yaramıyor takıma.çok detaylı yapıyorum ondan olabilirmi.mesela sen kendi taktiğinde kaç takım komutu verdin ? Bide oyuncu komutlarını ayarlıyormusun.yardımlarını bekliyorum 1-2 gündür fm13 oynuyorum ama bir an önce 14e dönmek istiyorum.

fmhastasi
21.Aralık.2013, 15:37
ben de de aynı

husoo18
21.Aralık.2013, 15:55
ben ilk sezon taktiğimi takıma oturtana kadar çok sıkıntı yaşadım ama takım taktiğe alışınca takır takır top oynuyorlar çok iyi maçlar oluyor... bu sene öncekilere göre yapay zeka daha etkin maç içinde taktik değiştirip bir anda maçın seyrini değiştirebiliyorlar o yüzden bir taktik yap o taktiğin antrenmanını yaptır takımın uyumu artsın ve maçın gidişatına göre maç içinde komutları kullan derim ben sana.. Bir de personellerin iyi olursa takımının performansı da o ölçüde artıyor benim gözlemlediğim bu

mete14
21.Aralık.2013, 16:40
Zaten hangi takımı alsam ilk yaptığım şey personelleri yenilemek oluyor.Alabildiğim en iyilerini getiriyorum o konuda sıkıntı yok. Kayserisporla başarılı olmuştum sadece ondada topla oynama hep rakipte oluyordu ama golü ben atıyordum o kariyerden sonra bir daha başarılı olamadım. Hazır taktik kullanmakta istemiyorum zevki kalmıyor. Takım komutlarında 3-4 tane ayarlayıp gerisini serbest bıraksam iyi olur mu çünkü benim yaptığım taktiklerde 9-10 dan aşağı komut yok.

CocukMenajer
23.Aralık.2013, 19:56
Zaten hangi takımı alsam ilk yaptığım şey personelleri yenilemek oluyor.Alabildiğim en iyilerini getiriyorum o konuda sıkıntı yok. Kayserisporla başarılı olmuştum sadece ondada topla oynama hep rakipte oluyordu ama golü ben atıyordum o kariyerden sonra bir daha başarılı olamadım. Hazır taktik kullanmakta istemiyorum zevki kalmıyor. Takım komutlarında 3-4 tane ayarlayıp gerisini serbest bıraksam iyi olur mu çünkü benim yaptığım taktiklerde 9-10 dan aşağı komut yok.
Ben 2-3 komut veriyorum bazen hiç komut vermeden maçın gidişatına göre komutlar veriyorum genelde başarılı oldum.

E.Cartman
23.Aralık.2013, 20:13
Aynı şey bu konuda mevcut, buradan devam edelim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=118260