1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: FM 2014 Alışamadım

Default FM 2014 Alışamadım

fm13 ü orjinal almıştım geçen yıl bayağı oynamıştım ve çok zevk almıştım.Çoğu kariyerimde başarılı olmuştum.fm14 çıkınca o hevesle oyunu aldım ama sonra pişman oldum.6-7 tane kariyer açtım sadece 1 tanesinde 1.5 sezon ilerleyebildim ve çok başarılı olamadım.yaptığım hiçbir taktik tutmuyor.fm13de değişik taktikler yapardım olurdu ama bu oyunda denediğim hiçbir taktik hiçbir komut yaramıyor takıma.çok detaylı yapıyorum ondan olabilirmi.mesela sen kendi taktiğinde kaç takım komutu verdin ? Bide oyuncu komutlarını ayarlıyormusun.yardımlarını bekliyorum 1-2 gündür fm13 oynuyorum ama bir an önce 14e dönmek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben de de aynı

ben ilk sezon taktiğimi takıma oturtana kadar çok sıkıntı yaşadım ama takım taktiğe alışınca takır takır top oynuyorlar çok iyi maçlar oluyor... bu sene öncekilere göre yapay zeka daha etkin maç içinde taktik değiştirip bir anda maçın seyrini değiştirebiliyorlar o yüzden bir taktik yap o taktiğin antrenmanını yaptır takımın uyumu artsın ve maçın gidişatına göre maç içinde komutları kullan derim ben sana.. Bir de personellerin iyi olursa takımının performansı da o ölçüde artıyor benim gözlemlediğim bu

Zaten hangi takımı alsam ilk yaptığım şey personelleri yenilemek oluyor.Alabildiğim en iyilerini getiriyorum o konuda sıkıntı yok. Kayserisporla başarılı olmuştum sadece ondada topla oynama hep rakipte oluyordu ama golü ben atıyordum o kariyerden sonra bir daha başarılı olamadım. Hazır taktik kullanmakta istemiyorum zevki kalmıyor. Takım komutlarında 3-4 tane ayarlayıp gerisini serbest bıraksam iyi olur mu çünkü benim yaptığım taktiklerde 9-10 dan aşağı komut yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by mete14 View Post
    Zaten hangi takımı alsam ilk yaptığım şey personelleri yenilemek oluyor.Alabildiğim en iyilerini getiriyorum o konuda sıkıntı yok. Kayserisporla başarılı olmuştum sadece ondada topla oynama hep rakipte oluyordu ama golü ben atıyordum o kariyerden sonra bir daha başarılı olamadım. Hazır taktik kullanmakta istemiyorum zevki kalmıyor. Takım komutlarında 3-4 tane ayarlayıp gerisini serbest bıraksam iyi olur mu çünkü benim yaptığım taktiklerde 9-10 dan aşağı komut yok.
    Ben 2-3 komut veriyorum bazen hiç komut vermeden maçın gidişatına göre komutlar veriyorum genelde başarılı oldum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı şey bu konuda mevcut, buradan devam edelim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=118260
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri