View Full Version : Spor Toto Türkiye Kupası 2014
footballer33
16.Aralık.2013, 17:03
Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Spor Toto Erkekler Türkiye Kupaları’nda çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:
4 Şubat Salı
Galatasaray Liv Hospital – Tofaş
Beşiktaş Integral Forex – Anadolu Efes
5 Şubat Çarşamba
Pınar Karşıyaka – Türk Telekom
Fenerbahçe Ülker – Trabzonspor Medical Park
footballer33
16.Aralık.2013, 17:05
Hastayım şu kura şansımıza! Bayanlarda GS, erkeklerde Efes...
CeNTeR_TR
16.Aralık.2013, 17:25
Hastayım şu kura şansımıza! Bayanlarda GS, erkeklerde Efes...
Bayanlarda Beşiktaş'ın pek bi iddaası yok zaten.O yüzden Galatasaray gelmese bile maximum 1 tur geçebilecekti Beşiktaş.
attirson
05.Şubat.2014, 23:56
Bu sene Ankara'da düzenen Spor Toto Türkiye Kupası başladı.Maç programı şöyle ;
Çeyrek Final
5 Şubat Çarşamba
18:00 Pınar Karşıyaka – Türk Telekom
20:30 Fenerbahçe Ülker – Trabzonspor Medical Park
6 Şubat Perşembe
18:00 Galatasaray Liv Hospital – Tofaş
20:30 Beşiktaş Integral Forex – Anadolu Efes
Yarı Final
7 Şubat Cuma
18:00 1. Maçın Galibi - 2. Maçın Galibi
20.30 3. Maçın Galibi - 4. Maçın Galibi
Final
9 Şubat Pazar
16:00 5. Maçın Galibi - 6. Maçın Galibi
attirson
05.Şubat.2014, 23:59
İlk maçta Pınar Karşıyaka Türk Telekom'u 87-80 yenerek ilk yarı finalist oldu.
Fenerbahçe Ülker-Trabzon Medical Park maçı devam etmekte.
24 farktan 4e indirdi farkı Ts , 59-55lik üstünlügümüz var 8 dakika var maçın bitimine.
attirson
06.Şubat.2014, 00:28
Trabzonspor'u 72-66 yendik ve ilk yarı final eşleşmesi belli oldu Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka.Ksk'ya genelde şansımız tutmaz umarım bu şanssızlıgı kırarız yarın.
Ts maçına gelince Efes maçında oldugu gibi yine rakibi umutlandırdık çok rahat kazanacagımız maçta rakibi maçın içine soktuk bunu engellememiz gerek artık.Yeni transfer Sekulic'e gelince Zoric'ten de Vidmar'dan da yararlı olacaga benziyor zaten İspanya'da ki istatistikleri de bunu gösteriyor.Kleiza artan formuyla takımı taşımaya devam ettiriyor sene basındaki elestirileri yutturuyor resmen umarım böyle devam eder.
himone
06.Şubat.2014, 01:00
Ben Sekulic'de bi numara göremedim. Umarım beni yanıltır ama çok etkili olacağına inanmıyorum. Bogdanovic de artık tamamen bitmiş, seneye de gider zaten. Bu saatten sonra kendine gelebileceğini zannetmiyorum, moral olarak çökmüş ve o kadar saçma işler yapıyor ki anlamak imkansız.
Kenan'ın da kolu kırıldı maalesef, gerçekten çok yazık oldu. Umarım düzgün bir şekilde iyileşir, geçmiş olsun.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Şubat.2014, 02:31
bu kupa maclarinda bir lanet var, mutlaka bir kirik vukuati oluyor. kenan cabucak doner umarim. kirik yok, catlak var deniyordu. son durum nedir acaba.
attirson
06.Şubat.2014, 03:10
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Doktoru Koray Tarımcı, FB TV’ye yaptığı açıklamada, karşılaşmada sakatlanan Kenan Sipahi’yi hastaneye götürdüklerini belirterek, "Maç esnasında Kenan Sipahi’nin düşme sonucunda kolunda yaralanma meydana geldi. Oyuncumuzu hastaneye götürdük, hastanede çekilen röntgen ve tomografi sonucunda sağ kolunda dirseğe yakın bölgede, maalesef parçalı kırık saptandı" diye konuştu.
Kenan’ın İstanbul’a döneceğini kaydeden Tarımcı, "Oyuncumuzun kolunu geçici olarak sabitledik. Kolundan bir ameliyat geçirmesi gerekiyor. Bizim için büyük bir şanssızlık oldu. 10-12 hafta arasında bizim aramıza katılabilecek" ifadelerini kullandı.
Çok büyük şanssızlık..
footballer33
07.Şubat.2014, 01:59
Anadolu Efes de, Beşiktaş'ı 76-59 yenerek yarı finalde G.Saray ile eşleşti. GS-FB finali süper olur; ama bence Efes-FB Ülker oynayacak finali.
attirson
07.Şubat.2014, 21:49
Pınar Karşıyaka ilk finalist oldu.Berbat bir basketbol oynadık , maç boyu Karşıyaka maçı önde götürdü ve hakettikleri galibiyeti aldılar.Maç sonucu 82-73.
europeanconquer
08.Şubat.2014, 00:49
Bizde Efes'e yenildik.Sıkıcı bir final bizi bekliyor.
footballer33
08.Şubat.2014, 01:18
Bizde Efes'e yenildik.Sıkıcı bir final bizi bekliyor.
GS-KSK finali de sıkıcı olurdu, tribün atraksiyonları dışında. FB-GS ya da FB-Efes finali oynansın isterdim ben.
attirson
08.Şubat.2014, 01:20
Karşıyaka bırakmaz bence finali çok saglam oynuyorlar çok çabuk ritme giriyorlar girdikleri zamanda hem savunmada hem hucumda çok etkili oluyorlar.Daha önce kazanmadıkları için onun hırsı da olacaktır.
europeanconquer
08.Şubat.2014, 01:23
GS-KSK finali de sıkıcı olurdu, tribün atraksiyonları dışında. FB-GS ya da FB-Efes finali oynansın isterdim ben.
Zaten atmosfer açısından söyledim ben,yoksa iki takım da zevkli bir oyun oynayabilirler.
footballer33
09.Şubat.2014, 19:50
Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i finalde 66-65 yenerek tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazandı. Yarı finale kalan takımlar arasında, şansı en az görünen takımdı. Büyük bir iş başardılar, önce FB Ülker'i, finalde de Efes'i yenerek.
attirson
09.Şubat.2014, 19:58
Bence favoriydi Ksk inanılmaz bir taraftarı var ve oyunlarını çok begeniyorum ligin en kaliteli basketbolunu oynuyorlar sadece Gs durdurabilirdi onları o da denk gelmeyince aldılar kupayı.
Leonadias
20.Ağustos.2014, 20:42
Yapılan kura çekimiyle; Erkekler Türkiye Kupası'nda da gruplar belirlendi. Grup eşleşmeleri şu şekilde..
https://pbs.twimg.com/media/BvfCiloCUAEx1W3.jpg
footballer33
20.Ağustos.2014, 21:38
Anadolu Efes ile birlikte çıkarız bence gruptan. Diğer gruplarda da; G.Saray, Royal Halı G.Antep, F.Bahçe, Tofaş, Banvit ve Karşıyaka ilk 2'ye girer.
Leonadias
20.Ağustos.2014, 23:14
Telekom'la oynanan maç çok kritik olur o grupta yabana atılacak bir ekip değil bana kalırsa Telekom 2.olur