1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Spor Toto Türkiye Kupası 2014

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Default Spor Toto Türkiye Kupası 2014

Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında Spor Toto Erkekler Türkiye Kupaları’nda çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

4 Şubat Salı
    Galatasaray Liv Hospital – Tofaş
    Beşiktaş Integral Forex – Anadolu Efes

5 Şubat Çarşamba
    Pınar Karşıyaka – Türk Telekom
    Fenerbahçe Ülker – Trabzonspor Medical Park

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hastayım şu kura şansımıza! Bayanlarda GS, erkeklerde Efes...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hastayım şu kura şansımıza! Bayanlarda GS, erkeklerde Efes...
    Bayanlarda Beşiktaş'ın pek bi iddaası yok zaten.O yüzden Galatasaray gelmese bile maximum 1 tur geçebilecekti Beşiktaş.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Default Spor Toto Türkiye Kupası 2014

Bu sene Ankara'da düzenen Spor Toto Türkiye Kupası başladı.Maç programı şöyle ;

Çeyrek Final

5 Şubat Çarşamba

18:00 Pınar Karşıyaka – Türk Telekom
    20:30 Fenerbahçe Ülker – Trabzonspor Medical Park

6 Şubat Perşembe

18:00 Galatasaray Liv Hospital – Tofaş
    20:30 Beşiktaş Integral Forex – Anadolu Efes

Yarı Final

7 Şubat Cuma
    18:00 1. Maçın Galibi - 2. Maçın Galibi
    20.30 3. Maçın Galibi - 4. Maçın Galibi

Final

9 Şubat Pazar
    16:00 5. Maçın Galibi - 6. Maçın Galibi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İlk maçta Pınar Karşıyaka Türk Telekom'u 87-80 yenerek ilk yarı finalist oldu.
    Fenerbahçe Ülker-Trabzon Medical Park maçı devam etmekte.
    24 farktan 4e indirdi farkı Ts , 59-55lik üstünlügümüz var 8 dakika var maçın bitimine.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Trabzonspor'u 72-66 yendik ve ilk yarı final eşleşmesi belli oldu Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka.Ksk'ya genelde şansımız tutmaz umarım bu şanssızlıgı kırarız yarın.

Ts maçına gelince Efes maçında oldugu gibi yine rakibi umutlandırdık çok rahat kazanacagımız maçta rakibi maçın içine soktuk bunu engellememiz gerek artık.Yeni transfer Sekulic'e gelince Zoric'ten de Vidmar'dan da yararlı olacaga benziyor zaten İspanya'da ki istatistikleri de bunu gösteriyor.Kleiza artan formuyla takımı taşımaya devam ettiriyor sene basındaki elestirileri yutturuyor resmen umarım böyle devam eder.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben Sekulic'de bi numara göremedim. Umarım beni yanıltır ama çok etkili olacağına inanmıyorum. Bogdanovic de artık tamamen bitmiş, seneye de gider zaten. Bu saatten sonra kendine gelebileceğini zannetmiyorum, moral olarak çökmüş ve o kadar saçma işler yapıyor ki anlamak imkansız.

Kenan'ın da kolu kırıldı maalesef, gerçekten çok yazık oldu. Umarım düzgün bir şekilde iyileşir, geçmiş olsun.
    Last edited by himone : 06.Şubat.2014 at 01:25

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu kupa maclarinda bir lanet var, mutlaka bir kirik vukuati oluyor. kenan cabucak doner umarim. kirik yok, catlak var deniyordu. son durum nedir acaba.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Doktoru Koray Tarımcı, FB TV’ye yaptığı açıklamada, karşılaşmada sakatlanan Kenan Sipahi’yi hastaneye götürdüklerini belirterek, "Maç esnasında Kenan Sipahi’nin düşme sonucunda kolunda yaralanma meydana geldi. Oyuncumuzu hastaneye götürdük, hastanede çekilen röntgen ve tomografi sonucunda sağ kolunda dirseğe yakın bölgede, maalesef parçalı kırık saptandı" diye konuştu.

Kenan’ın İstanbul’a döneceğini kaydeden Tarımcı, "Oyuncumuzun kolunu geçici olarak sabitledik. Kolundan bir ameliyat geçirmesi gerekiyor. Bizim için büyük bir şanssızlık oldu. 10-12 hafta arasında bizim aramıza katılabilecek" ifadelerini kullandı.

Çok büyük şanssızlık..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anadolu Efes de, Beşiktaş'ı 76-59 yenerek yarı finalde G.Saray ile eşleşti. GS-FB finali süper olur; ama bence Efes-FB Ülker oynayacak finali.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Pınar Karşıyaka ilk finalist oldu.Berbat bir basketbol oynadık , maç boyu Karşıyaka maçı önde götürdü ve hakettikleri galibiyeti aldılar.Maç sonucu 82-73.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizde Efes'e yenildik.Sıkıcı bir final bizi bekliyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bizde Efes'e yenildik.Sıkıcı bir final bizi bekliyor.
    GS-KSK finali de sıkıcı olurdu, tribün atraksiyonları dışında. FB-GS ya da FB-Efes finali oynansın isterdim ben.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Karşıyaka bırakmaz bence finali çok saglam oynuyorlar çok çabuk ritme giriyorlar girdikleri zamanda hem savunmada hem hucumda çok etkili oluyorlar.Daha önce kazanmadıkları için onun hırsı da olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    GS-KSK finali de sıkıcı olurdu, tribün atraksiyonları dışında. FB-GS ya da FB-Efes finali oynansın isterdim ben.
    Zaten atmosfer açısından söyledim ben,yoksa iki takım da zevkli bir oyun oynayabilirler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i finalde 66-65 yenerek tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı kazandı. Yarı finale kalan takımlar arasında, şansı en az görünen takımdı. Büyük bir iş başardılar, önce FB Ülker'i, finalde de Efes'i yenerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence favoriydi Ksk inanılmaz bir taraftarı var ve oyunlarını çok begeniyorum ligin en kaliteli basketbolunu oynuyorlar sadece Gs durdurabilirdi onları o da denk gelmeyince aldılar kupayı.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yapılan kura çekimiyle; Erkekler Türkiye Kupası'nda da gruplar belirlendi. Grup eşleşmeleri şu şekilde..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anadolu Efes ile birlikte çıkarız bence gruptan. Diğer gruplarda da; G.Saray, Royal Halı G.Antep, F.Bahçe, Tofaş, Banvit ve Karşıyaka ilk 2'ye girer.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Telekom'la oynanan maç çok kritik olur o grupta yabana atılacak bir ekip değil bana kalırsa Telekom 2.olur

Mesaj Yetkileri