View Full Version : Elazığspor - Fenerbahçe | STSL 22. Hafta
IcedEarth
20.Şubat.2014, 00:38
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/849/cdhx.jpg (https://imageshack.com/i/nlcdhxj)
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Şubat.2014, 00:48
lig tablosuna bakinca kolay bir macmis gibi gorunse de hic oyle bir mac olmaz. elazig yeni yilla birlikte cikis yakaladi, kadro olarak epey degistiler. bize zorluk cikaracaklardir. umarim dusundugum gibi olmaz ve deplasmandaki kotu gidisata bir son veririz. derbi haftasinda 3 puan cok cok onemli.
Kryptonite
20.Şubat.2014, 00:50
Deplasmanda kazanıp deplasman fobimize bu maçla son veririz diye umuyorum.Eğer maçında başında direnci kıramazsak zor maç olur.Elazığ zor deplasman.
himone
20.Şubat.2014, 21:50
Kolay olmayacak ama kazanacağımıza inanıyorum. Özellikle Emenike oynarsa gol atar diye düşünüyorum. Yine en büyük silahımız Alper. Orta sahada Emre yokken, Alper kanada alınmışken, Meireles, Cristian ve Holmen formsuzken Salih yine oynamazsa artık ne diyeyim.
ReaList
21.Şubat.2014, 10:21
Emenike'nin ayağına bakacaz. Artık şu adamın o parayı hakettiğini göstermesi gerek. Maliyeti 40 milyon TL'yi geçen adamın hala 2 elin parmak sayısı kadar gol atamamış olması ölü yatırımın dibidir. Allah'tan Alper var aksi halde bu yaz transferleri, Fenerbahçe tarihinin en kötü transferleri olarak tarihteki yerini alacaktı.
BaGa TaRKaN
21.Şubat.2014, 11:13
Bende Tam Tersini Düşünüyorum Fenerbahçe Uzun Bir Aradan Sonra Deplasmandan Rahat Dönecektir
Mike Shinoda
21.Şubat.2014, 12:31
Emenike'nin dönüşü çok rahatlattı bizi. Salih 90 dakika olmasa bile bu maçta mutlaka oynamalı. Meireles'in performansından hiç memnun değilim.
Golü erken bulursak rahat bir maç olur bizim için. 3 puandan daha fazlası olabilir bu maç.
davidvilla
21.Şubat.2014, 14:47
kendi maçımızı kazanıp bu maçta okan buruk'un suprizini bekleyeceğiz.
inşallah istediğimiz sonuç çıkar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Şubat.2014, 01:28
Asagi yukari kadromuz belli sayilir. umarim salih ve mert ilk 11 de olurlar, temennim oyle ama holmen ve volkan oynar buyuk ihtimal. sow'un durumu nedir acaba, en azindan 18 e girebilirse harika olur.emenike de fit duruma gelmistir umarim. hazir olmadan oynarsa yeniden sakatlanmasi kabus olur bizim icin.
http://img691.imageshack.us/img691/5536/62nt.png
Namzet
22.Şubat.2014, 01:36
zor bir maç olur tek farklı galibiyet alırız
Universal
22.Şubat.2014, 01:37
Alper'in yüksek performansı daha da artar. Emenike'nin olması büyük avantaj olacak. 3 gol ile zafer gelir.
CocukMenajer
22.Şubat.2014, 16:20
Emenike-Alper şov olur :D
Redrum
22.Şubat.2014, 16:29
Alves sakatlanmış diyorlar? O da oynamazsa biraz sıkıntı yaşayabilir Fenerbahçe.
Hsyn53Yvz
22.Şubat.2014, 16:38
Alves oynayamayacak sanırım, öyleyse eğer Kadlec-Bekir iyi iş çıkarır diye umuyorum. Zor bir maç olacak ama 2-1 veya 3-1 kazanırız gibi.
Fearless Coward
22.Şubat.2014, 16:45
Formda Elazığspor'un kazanmasını beklediğim bir karşılaşma.İçerde rakiplerini zar zor yenen Fenerbahçe dışarda formda rakibinden puan alamaz bence.
Gncl1905
22.Şubat.2014, 16:48
Son 3-4 iç saha maçını kazanmış bir Elazığ var. Fenerbahçe'de de eksikler var. Favori hala Fenerbahçe olsa da Elazığ'dan bir sürpriz sonuç çıkarsa iyi olur :)
himone
22.Şubat.2014, 18:29
Alves'in sakatlığı dezavantaj gibi görünüyor ama son zamanlarda neredeyse her maçta hata yaptı ve gol yedik. Yediğimiz son 10 golün en az 6-7 tanesinde doğrudan hatası var. Ben çok büyük bir kayıp olarak görmüyorum öyle zannedildiği gibi oyun kurmada da iyi değil zaten. 2 hafta yokmuş biraz dinlensin, son zamanlarda yaptığı kırmızı kartlık hareketlere de ara verir böylece.
William Rookwood
22.Şubat.2014, 18:51
Egemen'in iki maç cezası var sanırım. Alves'in sakatlığından sonra da stoper mevkisinde Serdar Kesimal ve Bekir İrtegün kaldı. Fakat Ersun Yanal, Mehmet Topal'ı stoper mevkisine çekerek Bekirle birlikte oynatır diye düşünüyorum.
Sekopej
22.Şubat.2014, 18:56
Kadlec ve Bekir oynayacaktır, Topal ve Serdar'ı orada kullanmaz, Caner takıma döndü, orta sahadaki duruma göre Alper eğer ortaya kaydırılırsa Hasan Ali sola Caner sol öne geçer, Alper'in kanatta daha etkili olabileceğini düşünürse Caner eski yerine sol beke döner.
Orta saha nasıl oluşacak o önemli.
Universal
23.Şubat.2014, 14:38
Kadlec oynar zaten son maçlarda formada giymeye başladı. Bu form düzeyini artıracaktır.
Serdar için şans yedek kulübede inşallah olur. Tamamen kaybetmeyelim.
furkan58
23.Şubat.2014, 15:20
Emenike'nin ayağına bakacaz. Artık şu adamın o parayı hakettiğini göstermesi gerek. Maliyeti 40 milyon TL'yi geçen adamın hala 2 elin parmak sayısı kadar gol atamamış olması ölü yatırımın dibidir. Allah'tan Alper var aksi halde bu yaz transferleri, Fenerbahçe tarihinin en kötü transferleri olarak tarihteki yerini alacaktı.
Abi tamam oyun zekası olarak çok iyi biri değil belki ama 17 maçta 8 gol 7 asist çokta kötü bir performans sayılmaz heralde biraz haksızlık ediyorsun gibi :)
Alves son maçlarda Volkan ile beraber takımı batıran kişi oluyordu Kadlec kötü oynamadığı sürece sakatlık hayırlı bile olabilir bizim için 1-2 hafta kendine gelir belki Alves. Alper yükselen formuyla en etkili isim olucaktır gene Caner'de dönüyor. Kazanıp en yakın takipçiyle aramızdaki puan farkını 6 ya çıkarıp rahat rahat yolumuza devam etmemiz gerekiyor.
ReaList
23.Şubat.2014, 18:28
@furkan58
Bence kötü. Kendisinden yaşlı, yavaş, piyasası ucuz ve kalite bakımından zayıf olan Pierre Webo ile performansları aynı. Emenike'nin fazlasını vermesi gerekiyor. Webo'nun verebileceğinden daha fazlasını vermeyecek bir oyuncuya 40 milyon TL dökmek anlamsız kalıyor o zaman. Ayrıca sakatlığa oldukça eğilimi yüksek bir oyuncu. Peşinen konuşmak yanlış olur belki ama gelen oyuncu Emenike değil de Cardozo olsaydı şu hücum oynayan ve sürekli golü düşünen takımda çoktan 15'e göz kırpmıştı.
Hsyn53Yvz
23.Şubat.2014, 19:50
Böyle yorum yapıp Elazığ'a oy vermişim yanlışlıkla :D
Alves oynayamayacak sanırım, öyleyse eğer Kadlec-Bekir iyi iş çıkarır diye umuyorum. Zor bir maç olacak ama 2-1 veya 3-1 kazanırız gibi.
Bu arada Bruno, 2-3 hafta forma giyemeyecekmiş.
nannar
23.Şubat.2014, 22:37
Elazığ puan almak istiyorsa en az 2 gol atmalı. Fenerbahçe vasat futbol oynuyor ama kadro kalitesiyle gol bulur. Okan sevindirse bari bizi :)
Önder HOCA
23.Şubat.2014, 23:23
Böyle yorum yapıp Elazığ'a oy vermişim yanlışlıkla :D
Bu arada Bruno, 2-3 hafta forma giyemeyecekmiş.
adama ne desem boş adam rövaşata çekerken omzunun üstüne düşüp sakatlanıyor bizim bu portekizlilerde var biraz
uAburak89
23.Şubat.2014, 23:28
Yuh, Alves cidden bu sebeple mi sakatlanmış?
Maç berabere bitecek gibi geliyor bana, ne zaman böyle hissetsem Fenerbahçe farka gidiyor ama, bakalım.
Önder HOCA
23.Şubat.2014, 23:46
Yuh, Alves cidden bu sebeple mi sakatlanmış?
aynen öyle adam ayak tenisi oynarken rövaşataya yatıyor sol omzunun üstüne düşüyor
Universal
24.Şubat.2014, 17:49
Elazığ son 4 iç saha maçını kazanmış. Düşecek denilen takım ligde kalacak pozisyona geldi. Zor maç olacak; ama şampiyonluk istiyorsak ve üç dış saha derbi maçımız var ise kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Kaldı ki iki hafta önce 4 puan olan fark geçen hafta 5 bu hafta ise 6 puana çıkacak. İkili averajıda düşünürsek Galatasaray bizi geçmesi için 3 maç fark atması demek.
antiochia
24.Şubat.2014, 19:37
Bence maçı Elazığ alır..Malum deplasman fobimiz, orta sahamızın bence yumuşaklığı maçın ibresini Elazığ'dan yana...
Elazığ son 4 iç saha maçını kazanmış. Düşecek denilen takım ligde kalacak pozisyona geldi. Zor maç olacak; ama şampiyonluk istiyorsak ve üç dış saha derbi maçımız var ise kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Kaldı ki iki hafta önce 4 puan olan fark geçen hafta 5 bu hafta ise 6 puana çıkacak. İkili averajıda düşünürsek Galatasaray bizi geçmesi için 3 maç fark atması demek.
..............
edit: yanlış anlama
World Hollow o1
24.Şubat.2014, 21:01
Bence maçı Elazığ alır..Malum deplasman fobimiz, orta sahamızın bence yumuşaklığı maçın ibresini Elazığ'dan yana...
3-1 ve 2-0 'ı var Fenerbahçe'mizin rahat ol sen. ;)
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2014, 21:31
deplasman fobisi mi? dune kadar tek maglubiyet almistik, onun da nasil oldugu asikar. son iki maglubiyetten bahsetmeye bile gerek yok. evet, mac zor ama bunun deplasman olmasiyla alakasi yok bence. elazig formda ve ligde kalmak istiyor. bizi zorlayacaklardir. tahmin olarak beraberlik verdim ama beklentimiz tabi ki de kazanmak.
http://img32.imageshack.us/img32/1774/z20.bmp
sarianet
24.Şubat.2014, 21:54
alırız maçı
CocukMenajer
24.Şubat.2014, 22:03
Emenike hızlı başladı :D
CocukMenajer
24.Şubat.2014, 22:05
Alper Potuk muhteşem vurdu aynı güzellikle çıkardı İveşa
sananes
24.Şubat.2014, 22:12
Ya arkadaş ben avuta giden topu savunan defans oyuncuları kendini yere bıraktığında faul veren hakemlerden bıktım. Kanun mudur arkadaş bu?
Homer J.S
24.Şubat.2014, 22:15
Ya arkadaş ben avuta giden topu savunan defans oyuncuları kendini yere bıraktığında faul veren hakemlerden bıktım. Kanun mudur arkadaş bu?
Ezilen futbolseverlerin sesi oldun, gonlumuze taht kurdun su soylediginle. Kesinlikle ayni fikirdeyim
sananes
24.Şubat.2014, 22:25
Çok kolay eziyoruz pozisyonları ama bu oyuncularla bu normal. Kuyt,Mehmet'ler,Cristian bu adamlar yaratıcılıktan uzak oyuncular.
Ayrıca şu an hakemle Caner'in tartıştığı pozisyon hakkında bir şeyler söylemek istiyorum Caner pas atarken düşürüldü,pas yerini buldu hakem avantajı gösterdi. Kağıt üzerinde herşey normal ama be adam şu oyunu süzerek yönetsene! Caner verdi gidiyordu,gidemeyince Emenike'ye pas ulaştı ama 4 savunmacı arasında tek başına kaldı. Neyleyim öyle avantajı. Avantaj için etkin hücumun devam etmesi gerek, pasın yerine ulaşması değil.
antiochia
24.Şubat.2014, 22:26
atamayana atmasınlar..Sanki içimde öyle kötü bir his geçti
sananes
24.Şubat.2014, 22:30
Maç dengelendi, hatta Elazığ iyi geliyor. Bu arada gol yemezsek maçı kazanırız.
eng1n
24.Şubat.2014, 22:33
ilk 10 dakikada bi gs-bjk derbisi kadar pozisyon yakaladık, atamadık. Bi de Caner'e faul yapılıyor avantaj gösteriyor hakem, saniyesinde Emenike topu kaybediyor ama faulu çalmıyor madem çalmıcan niye avantaj gösteriyon ? ?
Universal
24.Şubat.2014, 22:39
Güzel başladık sonra ortasahayı kaybettik. Ortada bir maç.
sananes
24.Şubat.2014, 22:44
Daha neyi atacaksın Kuyt allah aşkına
attirson
24.Şubat.2014, 22:46
İnşallah 2. yarıda bu kaçırdıklarımızı aramayız.Yazık olur bu maçta puan kaybedersek.
William Rookwood
24.Şubat.2014, 22:48
Onur Ayık attı 1-0 önde Elazığspor. Devre bitmeden atmaları onlar için büyük avantaj oldu.
Universal
Hay Allahım bu maçı nasıl çevireceğiz çok merak ediyorum.
byariff
onur muthis atti
sananes
Mehmet Topal topçu falan değil. Pozisyon elle oynama olsa dahi.
attirson
Nefret ettigim futbolcu tipi = Maç devam ederken itiraz eden futbolcu
Biz kaç kere cıktık bu kontralara bir cacık olmadı adamlar bir kere geldi attı gitti.Şimdi bu kadroyla aç açabilirsen 2. yarı Elazıg savunmasını.Geçmiş olsun bu maçın dönmesi çok çok zor.
antiochia
24.Şubat.2014, 22:50
Valla bu maçı alamayacaksak Trabzon'u, Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı mı deplasmanda yeneceğiz Allah aşkına. Geçmiş olsun bu maçı Fenerbahçe kazanamazsa biter bu iş. Ersun Yanal ile Aziz Yıldırım ile bir cacık olmaz..
sananes
24.Şubat.2014, 22:51
Ya Eskişehir'de sol ayakla pas fetişistliği yaptığı için basit pas hatası yapıp golü yedirdi, şimdi lan düzeltiyim de vuruyum kaleye diye uğraşırken golü yedirdi. Sen önliberosun arkadaş gol atma,gollük pas atma gol yedirme yeter.
byariff
24.Şubat.2014, 22:51
o kadar yakindan el olmaz , ki kollari kapali.
uAburak89
24.Şubat.2014, 22:53
Maçı açtım gol oldu. Güzel attı Elazığ.
Fenerbahçe maça hızlı başlamış yorumlardan anladığım, yine aynısı olursa maç dönebilir.
ReaList
Bence kötü futbol oynamıyoruz ancak topla alakalası olmayan 2 adamla oynuyoruz (ne bekte işe yarayan ne de stoper'de işe yarayan Kadlec, 2 tane %100'lük gol pozisyonunu hiç eden ve yine formunun zirvesinde olduğunu gösteren Cristian)
Yazık ki serbest bıraksan bu maaşlara kendine dünyada 1 tane bile kulüp bulamayacak bu 2 oyuncu gram şu takıma yakışmamasına rağmen 11 oynuyor. Kötü futbolcu seni skordan eder şuan sadece onu yaşıyoruz.
Önder HOCA
gol temiz el filan yok bizim mehmet efendi hakemle uğraşıcağına bir zahmet adama müdahale etmeye çalışsa golü yemiycez
2. yarı mehmet topuz yada kuyt çıkar alper kanada geçer
OrcunFB
24.Şubat.2014, 22:54
o kadar yakindan el olmaz , ki kollari kapali.
Arkadaş pozisyonda el var dememiş şayet pozisyonda elle oynama olsa dahi maçı bırakmayacaksın demek istemiş.
davidvilla
El yok zaten en son bi açıdan verdi sirtina carptigi belli oluyor ama tabi o aciyi trtye vermeyecekler adım gibi eminim.
mpaker66
Fener maçı çevirir. Beklenenden kolay olur bence.
sarianet
Kuyt bugün garip sanki ikizi gelmiş de o oynuyor
baroni bildiğimiz baroni yanındaki adamın önüne yuvarlayamıyor
nası brezilyalısın meksikadan iltica mı ettin ne kardeşim adamlar doğuştan o pası verecek kaabiliyette oluyolar
kuyt çıkmaz ama baroni muhakkak çıkmalı
4-5 gol atıcamız maçta skor 1-0
hadi hayırlısı
William Rookwood
24.Şubat.2014, 22:57
Stoper oyuncuları cezalıyken ben Serdar Kesimal ve Bekir İrtegün oynar diye düşündüm çünkü Kadlec'i geldiğinden beri hiç beğenmedim. Ne sol bekte ne de stoperde iyi bir performans gösteriyor saatli bomba. Fenerbahçe'nin ortasahası bilindiği kadar iyi değil. Meireles bitmiş, Cristian istediği zaman oynuyor. Şuanda tek iyi olan isim Alper Potuk. Kuyt'ın da yaşı kemale gelmiş artık.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2014, 22:59
saha cok kuru sanki, atilan uzun toplar bir anda duruveriyor. geriye dustugumuzu de hesaba katarsak elazig icin buyuk avantaj olacak bu. cok da hizlilar, bekir belki ama kadlec birebir kalirsa gecilir.
macin basindaki gibi onde bassaydik hakimiyetimizi kaybetmezdik. nedense macin son yarim saati kendi alanimiza cekildik nerdeyse. baroni kuyt ve topuz fazla geriye geliyor. defans hatti da cok geride, belli ki ozguven acisindan problemleri var stoperlerimizin. keske en bastan salih olsaydi, topuz hic islemiyor. buyuk ihtimal cikarilir. baroni berbat otesi.
GeorgeWeah
24.Şubat.2014, 22:59
Kuyt ve Baroni'nin çıkıp Salih ve Meireles'in girmesi lazım. Alper'i sol kanada göbeğe de Salih ve Meireles. Meireles'ten performans beklemek akıl işi olmasa da şu an iyi Meireles iş yapar orta sahada.
furkan58
24.Şubat.2014, 23:00
Bir kacirdiklarimiza bakıyorum bir de yediğimiz gole vallahi adaleti yok bu futbolun. Orda adamın topun dokunuyorlar arkadasinin önüne pas oluyor.
sananes
24.Şubat.2014, 23:01
Şimdi okuyor da spiker en çok sprint atan oyuncu 26 kez ile Kuyt tamam da güzel kardeşim adamın sprint hızı çoğu sahadaki 22 oyuncunun en az 20'sinden yavaştır,sprint atsa ne olur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2014, 23:03
Bir kacirdiklarimiza bakıyorum bir de yediğimiz gole vallahi adaleti yok bu futbolun. Orda adamın topun dokunuyorlar arkadasinin önüne pas oluyor.
adamlar bizim yapamadigimizi yaptilar. onurun attigi gol a kalite bir goldu. bizde bunu yapacak adam yok sahada. baroniden bekledigimiz hareketi onur cok iyi tatbik etti. baroni o kontrada vurmayip sola cekse kale han gibi karsisinda olacakti ama nerdee.
William Rookwood
24.Şubat.2014, 23:04
Saha hep kuruydu. Zaten Türkiye Kupası maçında sahanın kuruluğundan dolayı itfaiye ile sulamışlardı sahayı ve bu sahada Aydın Yılmaz'dasakatlanmıştı. Bunlara rağmen saha için pek bir şey yapmamış Elazığ yönetimi.
ardaskoc
24.Şubat.2014, 23:05
Stoper oyuncuları cezalıyken ben Serdar Kesimal ve Bekir İrtegün oynar diye düşündüm çünkü Kadlec'i geldiğinden beri hiç beğenmedim. Ne sol bekte ne de stoperde iyi bir performans gösteriyor saatli bomba. Fenerbahçe'nin ortasahası bilindiği kadar iyi değil. Meireles bitmiş, Cristian istediği zaman oynuyor. Şuanda tek iyi olan isim Alper Potuk. Kuyt'ın da yaşı kemale gelmiş artık.
Yalnız Serdar da sakat... :D Mecburen Kadlec'i izliyoruz. Ha sakat olmasa da büyük ihtimal yedekte başlardı Serdar o ayrı konu.
Escochae
24.Şubat.2014, 23:10
Gene verilmedi penaltımız
attirson
24.Şubat.2014, 23:19
Elazığspor bizden daha istekli basladı 2. yarıya.
bilmania
24.Şubat.2014, 23:21
Baroni kırmızı kart gördü.Hakem neden kırmızıyı gösterdi anlamış değilim.
Escochae
24.Şubat.2014, 23:23
Bırakın alla aşkına böyle kırmızı mı olur
sananes
24.Şubat.2014, 23:23
Ya bırakın allah aşkına bu kırmızıysa Melo'nun lisansının elinden alınması gerekir ayıptır. Her deplasmanda şapkadan tavşan çıkartıyorlar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2014, 23:24
:zuhaha boyle kirmizi mi olur ya, yan hakem halusinasyon gordu galiba.
sui generis
24.Şubat.2014, 23:24
Hak etmiş kırmızıyı. Ayağa kalkarken adama vurmuş bir tane.
Rezalet yahu. böyle kart yiyen adamın varsa kazanma zaten.
attirson
24.Şubat.2014, 23:25
Bu kurallar sıfır toleransla bir tek bizim maçlarda uygulanıyor maşallah.Bence de bu hareket kırmızı kart ama yüz maçta bir verilir o da bizim maçı bulur.Belli bir standart yok bu olaylarda.
sananes
24.Şubat.2014, 23:26
Ya bırakın allah aşkına adamdan 2 kez normal bicimde kurtulmaya çalışıyor adam bırakmamakta nedense ısrar ediyor,baroni de ittiriyor rakibini,tekme olsa o adam hastaneye gitmek için kalkabilir ancak oradan.
TeNaciOUS MidFieLdeR
Hak etmiş kırmızıyı. Ayağa kalkarken adama vurmuş bir tane.
Rezalet yahu. böyle kart yiyen adamın varsa kazanma zaten.
ironi miydi muhammet :n:
soyle bir sarsti gibi gordum, adam kene gibi yapisti cunku. kenetlendi yani. :n:
jevox06
Bu Baroni'ye sabredebilen Fenerbahçe taraftarını gönülden kutluyorum.
sui generis
24.Şubat.2014, 23:28
ironi miydi muhammet :n:
soyle bir sarsti gibi gordum, adam kene gibi yapisti cunku. kenetlendi yani. :n:
Abi adam onunla uğraşıyor ama Cris o hareketi yapmayacak. Tek sıkıntı o adamın kart görmemesi. Bence Baroni'nin kartında sıkıntı yok.
antiochia
24.Şubat.2014, 23:30
Arkadaşlar Geçmiş olsun Hakemlere bir lafım yok zaten üç yıldır böyleler... Aziz Yıldırım ile Gs ne kadar gurulansa azdır. GS'nin en parlak başkanı. Öne geçip şampiyonluğu verdiğimiz benim bildiğim bu üçüncü oldu.(Bariç ve DAum), Kupa'dan erken elendik Lig dediler. Lig de bana göre bu maçla bitti.Ersun Yanal'da Nisan'da kovulur. FB'nin yabancıları bir ikisi dışında rezalet. E. Yanal'ın takımlarının 2. yarı düşüşe geçeceği bilinmesine rağmen alını. Bana göre beğenmediğimiz AYkut Kocaman'dan da kötü.. Lig GS ile BJK arasında geçer. Sow ve Emenike hariç bütün yabancılar gönderilmeli..
Homer J.S
24.Şubat.2014, 23:31
Bence de kart dogru, Fenerbahce yine de en kotu bir beraberlik koparir dusuncesindeyim
Escochae
24.Şubat.2014, 23:34
Tekme attığı felan yok. Adam abarttı sadece hakemde yedi tıpkı Ersan'ın kartı gibi. Böyle bir kırmızı hiç bir yerde verilmez.
William Rookwood
24.Şubat.2014, 23:36
Karta doğru diyen de var yanlış diyen de. Pozisyonu izlemediğim için bir şey demiyorum. Kırmızı kart pozisyonun resmini paylaşbilecek biri var mı?
europeanconquer
24.Şubat.2014, 23:38
80 olmadan bir tane atar Fenerbahçe,90 veya 90'a yakın dakikada da galibiyet golü gelir veya Elazığ 2-0 yapar biter maç.
doomsdoor
24.Şubat.2014, 23:40
Karta doğru diyen de var yanlış diyen de. Pozisyonu izlemediğim için bir şey demiyorum. Kırmızı kart pozisyonun resmini paylaşbilecek biri var mı?
cristian düşürülüyor elazığlı üstünde daha sonra kalkarken elazığlı oyuncuya çifte atıyor. olay bu. net kırmızı yani. gerçi fenerli arkadaşlar da haklı böyle pozisyonlar görülmez genelde gs ve fbye karşı. riera,melo,alves,meireless gibi örnekler verebiliriz. bu karar başlangıç olur umarım.
Suicider
24.Şubat.2014, 23:41
Kırmızı kart pozisyonu bu.
https://vine.co/v/MmTDxwuqHLK
attirson
24.Şubat.2014, 23:43
Bizim oyuncular şut atana kadar Elazığ baraj olusturuyor.
europeanconquer
24.Şubat.2014, 23:44
Net kırmızı kart.Bu kadar akılsızca bir müdahale olamaz.
William Rookwood
24.Şubat.2014, 23:44
Valla pozisyon için ne desem bilemedim. Şimdi Baroni orada kalkmaya çalışıyor desem doğru olmaz, öyle kalkma şekli mi olur? Oyuncuyu sağ ayağıyla ittiriyor tekme şeklinde fakat bunu gerçekten kötü niyetli mi yapıyor yoksa kalkmaya çalışırken itekliyor mu bilmiyorum. Ama hakemin anlık kararlar verebilen bir insan olduğunu hesaba katarsak pozisyonun ilk görünümü kırmızı kart gibi duruyor. O yüzden hakemin yanlış karar verdiğini söylemek doğru olmaz.
Edit: Mesaj yazarken Mehmet Topal gol attı 1-1 oldu skor.
europeanconquer
24.Şubat.2014, 23:45
Valla pozisyon için ne desem bilemedim. Şimdi Baroni orada kalkmaya çalışıyor desem doğru olmaz, öyle kalkma şekli mi olur? Oyuncuyu sağ ayağıyla ittiriyor tekme şeklinde fakat bunu gerçekten kötü niyetli mi yapıyor yoksa kalkmaya çalışırken itekliyor mu bilmiyorum. Ama hakemin anlık kararlar verebilen bir insan olduğunu hesaba katarsak pozisyonun ilk görünümü kırmızı kart gibi duruyor. O yüzden hakemin yanlış karar verdiğini söylemek doğru olmaz.
https://vine.co/v/MmTDV7aulwM
Şu daha net açı.
Escochae
24.Şubat.2014, 23:45
Goooll bee
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2014, 23:46
topal atti 1-1 oldu ama artik cok gec. 1 puani koruyalim yeter bu saatten sonra.
sananes
24.Şubat.2014, 23:47
bu video eksik başta baroni düzgünce kalkmaya çalışıyor yanılmıyorsam 2 kez ama adam ısrarla bacaklara sarılmaya devam ediyor. o da bu şekilde bi itmeyle tekmeleme arası bir hareket yapıyor.
Kesinlikle bundan 1000 kez olmuştur ligde ve ilk kez kırmızı çıkıyor,tabi ki fenerbahçeye.
90+'da atarmıyız gene ? :D
Homer J.S
24.Şubat.2014, 23:47
En kotu 1 puan demistim, belli olmaz Fenerbahcenin galibiyet sansi yuzde 60 halen daha
William Rookwood
24.Şubat.2014, 23:48
Şu daha net açı.
Teşekkür ederim. Evet çok daha net bir açı bu ve daha net bir şekilde kırmızı kart olduğu gözüküyor. Hakem karar verirken oyuncunun iyi niyetle mi kötü niyetle mi olduğuna bakmaz. Mesela bundan iki yıl önce Elmander bir oyuncunun topuğuna basmıştı koşu esnasında ve direk kırmızı kart görmüştü. Elmander kötü niyetli bir futbolcu olmadı hiçbir zaman ama orada yaptığı harekete göre bir kart vermek zorundaydı hakem. Burada da Baroni'nin istemeyerek mi yada bilerek mi yaptığını bilmemiz mümkün değil ama hakemin ve bizim gördüğümüz pozisyona bakarsak kırmızı kart doğru karar.
europeanconquer
24.Şubat.2014, 23:49
Eğer tahminim tutarsa 3-4 dk'ya kalmaz Fenerbahçe 2. golü de atar.
uAburak89
24.Şubat.2014, 23:52
Baroni'nin kartı ağır bence. Atılması daha iyi oldu yalnız Fenerbahçe için zaten sahada yok gibiydi bu şekilde atılarak diğer oyuncuları hırslandırdığı gibi Elazığspor'un da dengesini bozdu.
Önder HOCA
25.Şubat.2014, 00:01
golden önce emenikeye yapılan bir müdahale vardı penaltıydı hakem atladı gene
antiochia
Ersun Yanal'dan bir cacık olmaz..Bizimkiler teknik direktörün ve futbolcunun kötüsünü nasıl buluyorlar? Helal olsun bu da bir yetenek sonuçta
TeNaciOUS MidFieLdeR
weboyu ariyoruz. onun gol azmi kimsede yok, su 90da emenikenin pozisyonunda webo olsa tavana cakmisti topu. gokhan da cizgiden cikardi batuhanin kafasini. son dakkalarda mac gitti geldi.
bence 1 puan iyidir, 2 hafta once de fark 4 puandi. belli oldu ki bir hafta fark 4 olacak bir hafta 7. :D
William Rookwood
Maç 1-1 bitti. Lig bu yıl çok enteresan gerçekten. Herkes kendi evinde kazanıyor, deplasmanlarda takımlar yokları oynuyor. Bu gidişle kim evinde daha fazla maç kazanırsa o şampiyon olacakmış gibi duruyor.
uAburak89
25.Şubat.2014, 00:02
Geçen hafta birşey bitmedi demiştik, bu sonuçla da biten birşey yok. Bu işi derbiler çözecek gibi.
sarianet
25.Şubat.2014, 00:02
saçma sapan bi maçtı
antiochia
25.Şubat.2014, 00:04
Maç 1-1 bitti. Lig bu yıl çok enteresan gerçekten. Herkes kendi evinde kazanıyor, deplasmanlarda takımlar yokları oynuyor. Bu gidişle kim evinde daha fazla maç kazanırsa o şampiyon olacakmış gibi duruyor.
Bence deplasman daha öncelikli..Ama fikstür avantajıyla GS bir adım önde
attirson
25.Şubat.2014, 00:04
Son dakikalarda kadronun en teknik oyuncusu olan Alper'i çıkarıp Selçuk'u almak harikaydı.
Deplasmanlarda çözülecek bu iş biz 2. yarı deplasmanlarda bittik Gs zaten sene basından beri öyle bakalım ne çıkacak.
antiochia
25.Şubat.2014, 00:06
Fenerbahçe'nin sorunu fiziksel güçteki düşüş ve yumuşak yaratıcı olmayan orta saha ile beceriksiz forvetler
ReaList
25.Şubat.2014, 00:07
Cristian'ın kırmızı kartındaki pozisyonu hayatımda ilk kez görüyorum. Yani ne bileyim ilk kez bir futbolcunun önde hareket eden bir futbolcuyu iki kolunu açarak kündeye yatırdığını gördüm, onu geçtim adamın üstüne çullanmış ve bir türlü kalkmasına izin vermiyor. Amacı da zaten Cristian'dan bir refleksif hareket yemekti; onu da yeyip çok güzel rolünü oynayarak Cristian'a kırmızı kartı göstertti. Onurdu herhalde, tebrik etmek gerekiyor.
Ayrıca bir tebrik de Emenike'yi ceza alanı içinde kündeye yatırdıklarında da; tekmeler atıldığında da soğukkanlılığını koruyan hakeme. Daha bir pozisyon nasıl penaltı olabilir? diye sormadım değil.
İlk yarı bitiminde Kadlec ve Cristian'ın bu takım için ne kadar gereksiz oyuncular olduğundan bahsetmiştim. Ersun Yanal oyunu son anlarında Selçuk Şahin'i de oyuna alarak Muhteşem üçlemeyi tamamladı. Altıpas içinde önüne düşen topu Elazığ'dan Diyarbakır'a yollayarak o da formunun zirve noktalarda olduğunu gösterdi.
Günü gününden bunu dile getirdiğim için içim rahat, Puan Farkı 9-10 iken bile Ersun Yanal'ın pek bir dalgası yok dediğimde kızanlar olmuştu. İşte kapı işte sapı. Hadi bakalım, bir lig nasıl kaybedilebilir, nasıl riske edilebilir hep beraber izliyoruz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Şubat.2014, 00:08
acikcasi ben deplasman sorunumuz oldugunu dusunmuyorum. ikinci yari basladi baslayali kendi evimizde de ite kaka kazaniyoruz. sorun genel olarak form durumumuzun dusuk olmasi. deplasmandaki tek dezavantaj penaltilarin kolay calinmamasi, kirmizi kartlarda tereddutlerin ortadan kalkmasi.
KK bence de cok sacma, agir oldu biraz. adamlar zaten yapisik, nasil tekme atti acaba baroni. dusundurucu.
furkan58
25.Şubat.2014, 00:14
Yahu geçin deplasman sorunuymuş falan. Son 3 deplasmanada çok iyi giriyoruz golleri atamıyoruz sonra saçma bir gol yiyoruz. Her hafta aynı şey. Son 2'sinde de hakemler bi güzel doğruyor. Geçen Sivas maçı aynı şekilde bu maç aynı şekilde. Adam Cristian'ın ayaklarına sarılıyor kalkmıyor 5-10 saniye adamda ittiriyor napsın saatlerde altında mı beklesin ? Melo dün onca hareketine rağmen sarı kart bile görmeyip şu harekete kırmızı veriliyorsa bişey konuşmaya gerek yok. Emenike güçlü, devrilmiyor diye ayağına her maç 3-5 tekme yiyor hangisine penaltı çalınıcak merakla bekliyorum 22. hafta da bitti hala çalmıyorlar ısrarla.
Homer J.S
25.Şubat.2014, 00:15
Edit: gerek yok
ReaList
25.Şubat.2014, 00:16
https://vine.co/v/MmTxD6OP3Q2
Şu pozisyona penaltı vermeyeceksen oraya 6 hakem değil 66 hakem koysan ne yazar. Bugün rakip futbolcuların eli Emenike'nin omuzundan, sırtından eksik kalmadı. Yediği tekmelerin haddi hesabı yok ama gel gör ki verilen kararlar akla ziyan.
Escochae
25.Şubat.2014, 00:20
Şu pozisyona penaltı vermeyeceksen oraya 6 hakem değil 66 hakem koysan ne yazar. Bugün rakip futbolcuların eli Emenike'nin omuzundan, sırtından eksik kalmadı. Yediği tekmelerin haddi hesabı yok ama gel gör ki verilen kararlar akla ziyan.
Kesinlikle haklısın. Ayrıca kırmızı kart olmadan önce Emenikenin rakip oyuncunun eliyle çekilerek dengesinin bozulduğu pozisyonda kesinlikle penaltıydı. Ama çalınmıyor nedense.
antiochia
25.Şubat.2014, 00:20
Hakemler konusunda haklısınız ama biz de onlara çanak tuttuk.
William Rookwood
25.Şubat.2014, 00:21
Pozisyon penaltı fakat Emenike'nin kendini yere atış şekli biraz abartı. Oluruna bıraksa hakem penaltıyı çalabilirdi ancak bu tür açılardan karar vermek oldukça kolay. Çünkü hakemler anlık olaylara karar vermek zorundalar ve Emenike aldığı darbeye göre abartılı şekilde bırakıyor kendini. Çünkü o şekilde darbe alan bir insan uçar gibi yere düşmez.
Nocna Mora
25.Şubat.2014, 00:23
Penaltı diye bağırdığınız pozisyonda penaltı falan yok. Emenike temas almaya çalışıyor ve ona doğru gelen bir hamlede direk kendini hamleye takıp atıyor kendisini. Hamle düşürebilecek bir hareket değil. Emenike rol yapmaya çalıştı ve inandıramadı, zaten kimse de itiraz etmedi.
Cristian'ın kırmızısı doğru. Rakibe tekmenin karşılığı kırmızı kart.
Batuhan Karadeniz daha fazla forma şansı bulmalı ayrıca bence. 70e doğru yoruluyor çünkü. Çok geç yaptı oyuncu değişikliklerini Okan Buruk. Bu nedenle gol yediler. Takım çok yoruldu, çok düştü. Serdar Gürler'in de tercihleri hep yanlış oluyor. Hiç beğenmiyorum. Serdar Özkan çok daha yararlı oynuyor. Ayrıca Bilica da tam bir DMC olmuş. Güzel ve zevkli bir maçtı. Beraberlik maçın hakkıydı bence.
himone
25.Şubat.2014, 00:24
O pozisyonun kırmızıyla yakından uzaktan alakası yok, adam resmen Cristian'a yapışmış bırakmıyor ve Cristian orada adama kesinlikle vurmuyor, vursa bile haklı. Üstüne ceza sahası içinde Emenike'nin pozisyonunda bir hakem penaltı vermiyorsa biz boşuna futbol oynuyoruz. Selçuk Şahin'in dediği çok doğru boşuna bizi uğraştırmayın silin 4 puanı da kafa kafaya oynayalım. Hatta kupayı verin GS'ye herkes rahatlasın. Bir de FB'nin deplasman sorunu var diyorlar, bu hakemlerle tabiki olur. Bu hakemlerle değil 10 20 puan da kapanır.
Hakem ne kadar rezalet maç yönetmiş olsa da bu maçın kaybedilmesinin birinci sebebi Ersun Yanal'dır. Maçın 20. dakikasına doğru bu Topal bize gol yedirticek dedim 45'te yaptı. İlk yarıda rezalet oynayan Cristian, Kuyt ve Topal inatla sahada kaldı. Cristian'a zaten diyecek bir şey yok, Kuyt ta açıkça söylüyorum halı sahaya çağırmam, benim gözümde Selçuk Şahin daha iyi futbolcu. Mehmet Topal da son haftalardaki rezalet futboluna devam ediyor, kız gibi defansif orta saha. Ne düzgün top kapabilir, ne düzgün kafa topu alabilir ne de düzgün pas verebilir. Topu alıp dönmesi abartısız 10 saniye bu sürede rakip defans hattını 2 kere falan düzene sokuyor.
Ayrıca bu Salih Uçan'ı sen bana lazımsın deyip bu maçta sahaya sokmayan adama ben hoca falan demem. Kimse kusura bakmasın ben oraya geçsem FB bugün maçı kazanırdı. Bu kadar yeteneksiz bir hoca ne yazıkki bizim kaderimiz, yıllardır aynı beceriksiz adamlara emanet ediliyor bu takım.
Her seferinde Emenike için söylediklerimde haklı çıkıyorum, çöpe atılmış 13 milyon Euro. Bu adamın bu kadar abartılması beni çileden çıkarıyor. Ben sahada bir tane olumlu hareketini görmedim.
ReaList
25.Şubat.2014, 00:25
@William Rookwood
Öyle bir şey yok, oyuncuların o anki ruh hallerine göre kararlar verilecekse sahada hakeme gerek yok. Normalde hakemler hakkında konuşmayı sevmem ama bugün göze batan o kadar saçma kararları vardı ki hani futbol konuşacak şevk kalmadı.
Bir pozisyon daha var burada senin dediğin gibi doğal bir refleksle pozisyonu abartmadan yerde kalıyor sonuç? Nafile.
https://vine.co/v/MmTHTHjlYKz
Kaleyi açısına almış, dönmüş ve son hamleyle artık topa vuracak ancak yine aynı adam bu defa Allah ne verdiyse indiriyor yere. Yani bir pozisyona penaltı çalınması için Emenike'yi ceza alanında şakağından vurmak mı gerek?
Saçma sapan kararlardı.
furkan58
25.Şubat.2014, 00:26
Penaltı diye bağırdığınız pozisyonda penaltı falan yok. Emenike temas almaya çalışıyor ve ona doğru gelen bir hamlede direk kendini hamleye takıp atıyor kendisini. Hamle düşürebilecek bir hareket değil. Emenike rol yapmaya çalıştı ve inandıramadı, zaten kimse de itiraz etmedi.
Cristian'ın kırmızısı doğru. Rakibe tekmenin karşılığı kırmızı kart.
Batuhan Karadeniz daha fazla forma şansı bulmalı ayrıca bence. 70e doğru yoruluyor çünkü. Çok geç yaptı oyuncu değişikliklerini Okan Buruk. Bu nedenle gol yediler. Takım çok yoruldu, çok düştü. Serdar Gürler'in de tercihleri hep yanlış oluyor. Hiç beğenmiyorum. Serdar Özkan çok daha yararlı oynuyor. Ayrıca Bilica da tam bir DMC olmuş. Güzel ve zevkli bir maçtı. Beraberlik maçın hakkıydı bence.
Melo'nun hareketi de sempatikti dimi :) Yahu az biraz objektiflik lütfen
uAburak89
25.Şubat.2014, 00:26
Emenike penaltı almaya çalıştı o pozisyonda, hakem yemedi.
Fenerbahçe'de sakatlık ve form düşüklüğü sorunu olsa da tek kulvar ve puan farkının avantajı da var. Hala en şanslı takım durumunda haliyle.
William Rookwood
25.Şubat.2014, 00:28
Cristian'ın orada yapabileceği bir çok hareket şekli varken o tekme atarak kalkmayı deniyor. Madem hakemler kötü o zaman bir futbolcuda aklını çalıştırması lazım. Eğer orada Onur Cristian'ın üstüne yatıyorsa ve kalkmasını engelliyorsa yüz üstü duran Cristian kendi ekseni etrafında dönerek yüzünü Onur'a doğru çevirebilir tekme atmayarak. Ve orada elini kaldırarak Onur'un onun üstünde durduğunu ve kalkmasını engellediğini söyleyebilir. Böylelikle hakemde orada eğer gerçekten kasti bir şekilde Cristian'ın üzerine yatıp kalkmasını engelliyorsa gerekeni yapar. Bunları yapmak varken rakibe tekme atarak kalkmaya çalışıyorsa kırmızı kart yer, bunun kaçarı yok. Oyuncu oyun içinde biraz aklını kullanması lazım ve bu kadar yıl bu ülkede oynuyorsa birşeyleri de anlaması lazım. Yoksa her türlü yanlış anlamaya mahal verebilir.
Bir pozisyon daha var burada senin dediğin gibi doğal bir refleksle pozisyonu abartmadan yerde kalıyor sonuç? Nafile.
https://vine.co/v/MmTHTHjlYKz
Bu pozisyonda net bir şekilde çekme olduğu görülüyor. Normalde sabit bir şekilde duran birini çektiğinde dengesini kaybetmeyebilir ancak koşu esnasında olan bir futbolcuyu çektiğinde kolayca dengesini kaybeder. Bu maçı hangi hakem yönetti bilmiyorum ancak amatör kararlar vermiş.
Escochae
25.Şubat.2014, 00:30
Emenike penaltı almaya çalıştı o pozisyonda, hakem yemedi.
Fenerbahçe'de sakatlık ve form düşüklüğü sorunu olsa da tek kulvar ve puan farkının avantajı da var. Hala en şanslı takım durumunda haliyle.
Burakla karıştırıyorsunuz herhalde? Emenike'ye müdahele var ve pozisyon sonrasında düşüyor doğal olarak. Bunun hakemin yemesi yada yememesiyle ne alakası var? Aldatma yok sonuçta
davidvilla
25.Şubat.2014, 00:31
Melo'nun hareketi de sempatikti dimi :) Yahu az biraz objektiflik lütfen
Kardes bu forumda objektiflikten bahsedecek son kisilerden birisin. Simdi seni kaale alıp melo nun ve Kuyt'un hakeretlerini karsilastirip cevap veririm fakat anlamak istemeyeceksin. Ayrica melo'yu da fazla agziniza almayin, biz de konusmaya baslarsak bunun sonu gelmez
Escochae
25.Şubat.2014, 00:32
Cristian'ın orada yapabileceği bir çok hareket şekli varken o tekme atarak kalkmayı deniyor. Madem hakemler kötü o zaman bir futbolcuda aklını çalıştırması lazım. Eğer orada Onur Cristian'ın üstüne yatıyorsa ve kalkmasını engelliyorsa yüz üstü duran Cristian kendi ekseni etrafında dönerek yüzünü Onur'a doğru çevirebilir tekme atmayarak. Ve orada elini kaldırarak Onur'un onun üstünde durduğunu ve kalkmasını engellediğini söyleyebilir. Böylelikle hakemde orada eğer gerçekten kasti bir şekilde Cristian'ın üzerine yatıp kalkmasını engelliyorsa gerekeni yapar. Bunları yapmak varken rakibe tekme atarak kalkmaya çalışıyorsa kırmızı kart yer, bunun kaçarı yok. Oyuncu oyun içinde biraz aklını kullanması lazım ve bu kadar yıl bu ülkede oynuyorsa birşeyleri de anlaması lazım. Yoksa her türlü yanlış anlamaya mahal verebilir.
Hahahaha :D Bacaklarınızın üstüne çökmüş biri var nasıl döneceksiniz yahu :D komik olmayın
Önder HOCA
25.Şubat.2014, 00:33
Burakla karıştırıyorsunuz herhalde? Emenike'ye müdahele var ve pozisyon sonrasında düşüyor doğal olarak. Bunun hakemin yemesi yada yememesiyle ne alakası var? Aldatma yok sonuçta
ilk pozisyon için dedi sanırım onu elle çekme olayı
William Rookwood
25.Şubat.2014, 00:36
Hahahaha :D Bacaklarınızın üstüne çökmüş biri var nasıl döneceksiniz yahu :D komik olmayın
Burada pozisyon net şekilde gözüküyor. Burada dizlerinin üzerine basarak yerden kalkmaya çalışan biri yüzünü Onur'a doğru dönebilir, bunun nesi komik? Bu pozisyonda Onur onun sadece bacaklarının üstüne düştüğü ve kalkmadığı gözüküyor. Bacaklarını ona tekme atmayacak şekilde döndürebilir fakat Cristian burada dönmeden kalkmak istediği için böyle bir pozisyon yaşanıyor.
attirson
25.Şubat.2014, 00:37
Ben maç icinde görmemistim Emenike'nin pozisyonunu helal olsun gerçekten nereye kadar gidecek bakalım bu hakemlerle.Aslında Hüseyin Göcek'in maça atandıgını gördükten sonra tahmin ediyordum böyle seyler olacagını çokta sasırmamak lazım.Birde yukarıda Emenike hakemi kandırmaya calıstıgı icin faul calınmadı kendini abartı attı filan denmiste maçın sonlarında Kadlec diziyle Batuhan'a dokunuyor Batuhan kurşun yemiş gibi yere düsüyor ve Hüseyin Göçek hemen olay yerinde.Yani abartıyla filan alakası yok bunların.
Escochae
25.Şubat.2014, 00:40
Herhangi biri baldırlarının üstüne bassın veya çöksün. Ancak o zaman anlarsın çünkü demek istediğimi. Baroni'yi gram sevmediğim gibi kişiliğinden ve hareketlerinden de hoşlanmam. Fakat burda haksızlık yapıldığı açıktır.
Cengo
25.Şubat.2014, 00:43
Hakem Onur'a 2. sarı göstermiş, Emenike de kırmızı nerede diye itiraz etmiş deniliyor. Maçı tekrar izlemek lazım.
Edit: Alper Potuk da açıklama yapmış 2. sarı kart gösterildi ama Cristian atılınca hakem unuttu diye.
https://pbs.twimg.com/media/BhRDl2lCUAActc3.jpg:large
Kardes bu forumda objektiflikten bahsedecek son kisilerden birisin. Simdi seni kaale alıp melo nun ve Kuyt'un hakeretlerini karsilastirip cevap veririm fakat anlamak istemeyeceksin. Ayrica melo'yu da fazla agziniza almayin, biz de konusmaya baslarsak bunun sonu gelmez
Son kişi bence :)
William Rookwood
25.Şubat.2014, 00:45
Herhangi biri baldırlarının üstüne bassın veya çöksün. Ancak o zaman anlarsın çünkü demek istediğimi. Baroni'yi gram sevmediğim gibi kişiliğinden ve hareketlerinden de hoşlanmam. Fakat burda haksızlık yapıldığı açıktır.
Bu tartışmayı yüz yüze yapsak orada Cristian'ın ne yapması gerektiğini canlı olarak gösterebilirdim ama burada tam olarak anlatamıyoruz birbirimize. Burada Cristian'ın pozisyon içerisinde yaptığı tekme hareketi en son yapacağı hareketti bence. Belki yanlış anlaşılmış istemeden yapmış olabilir çünkü niyetini anlamamız mümkün değil. Fakat bu şekilde kalkmak yerine dediğim gibi kalkarak yanlış anlamalara mahal vermeyerek kart görmezdi. Eğer siz burada bir şey yok tekme atarak kalkması doğru napacaktı başka derseniz bir şey diyemem, düşüncenize saygı duyarım.
attirson
25.Şubat.2014, 00:46
Hakem Onur'a 2. sarı göstermiş, Emenike de kırmızı nerede diye itiraz etmiş deniliyor. Maçı tekrar izlemek lazım.
Edit: Alper Potuk da açıklama yapmış 2. sarı kart gösterildi ama Cristian atılınca hakem unuttu diye.
Bu gerçekse trajikomik bir durum.
Universal
25.Şubat.2014, 00:48
Baroni'nin ayağına yapışıyorlar adam sinirleniyor çıkmak için tekme atıyor, sonra kırmızı. O pozisyonda yaptığı yanlıştır; ama diğer oyuncunun hiç mi suçu yok. Kaybedecek bir oyun oynamadık; ama 1-1'de hak etmedik.
Sıkıntı yok geriye bile düşsek 34. haftada Bağdat Caddesinde kutlayacağız...
Nocna Mora
25.Şubat.2014, 00:49
O pozisyonun kırmızıyla yakından uzaktan alakası yok, adam resmen Cristian'a yapışmış bırakmıyor ve Cristian orada adama kesinlikle vurmuyor, vursa bile haklı. Üstüne ceza sahası içinde Emenike'nin pozisyonunda bir hakem penaltı vermiyorsa biz boşuna futbol oynuyoruz. Selçuk Şahin'in dediği çok doğru boşuna bizi uğraştırmayın silin 4 puanı da kafa kafaya oynayalım. Hatta kupayı verin GS'ye herkes rahatlasın. Bir de FB'nin deplasman sorunu var diyorlar, bu hakemlerle tabiki olur. Bu hakemlerle değil 10 20 puan da kapanır.
Hakem ne kadar rezalet maç yönetmiş olsa da bu maçın kaybedilmesinin birinci sebebi Ersun Yanal'dır. Maçın 20. dakikasına doğru bu Topal bize gol yedirticek dedim 45'te yaptı. İlk yarıda rezalet oynayan Cristian, Kuyt ve Topal inatla sahada kaldı. Cristian'a zaten diyecek bir şey yok, Kuyt ta açıkça söylüyorum halı sahaya çağırmam, benim gözümde Selçuk Şahin daha iyi futbolcu. Mehmet Topal da son haftalardaki rezalet futboluna devam ediyor, kız gibi defansif orta saha. Ne düzgün top kapabilir, ne düzgün kafa topu alabilir ne de düzgün pas verebilir. Topu alıp dönmesi abartısız 10 saniye bu sürede rakip defans hattını 2 kere falan düzene sokuyor.
Ayrıca bu Salih Uçan'ı sen bana lazımsın deyip bu maçta sahaya sokmayan adama ben hoca falan demem. Kimse kusura bakmasın ben oraya geçsem FB bugün maçı kazanırdı. Bu kadar yeteneksiz bir hoca ne yazıkki bizim kaderimiz, yıllardır aynı beceriksiz adamlara emanet ediliyor bu takım.
Her seferinde Emenike için söylediklerimde haklı çıkıyorum, çöpe atılmış 13 milyon Euro. Bu adamın bu kadar abartılması beni çileden çıkarıyor. Ben sahada bir tane olumlu hareketini görmedim.
Vursa bile haklı ? :D Tamam.
Cengo
http://www.ligtv.com.tr/haber/alperden-kirmizi-kart-iddiasi
sui generis
Ahaha böyle bir şey olabilir mi ya :) Eğer gerçekten böyleyse maç tekrar edilir :D
Nocna Mora
25.Şubat.2014, 00:53
2. değil ilk sarı kartıydı o Onur'un diye biliyorum.
Universal
25.Şubat.2014, 00:55
Maçkolikden baktım tek sarı kart görmüş. Şehir efsanesi o.
Homer J.S
25.Şubat.2014, 00:56
Boyleyse tekrar edilir zaten
Cengo
25.Şubat.2014, 00:56
Mevzu şöyle olmuş. Avantajdan dolayı devam eden oyun durduğunda Onur'a sarı kart göstermek için sarı kartı çıkarmış Hüseyin Göçek ama o sırada yardımcı hakem söyleyince Cristian'a kırmızı çıkarmış. Unutulmuşsarı kart. Onur Ayık kalkmış tartışmanın arasına girmiş. Hakem Onur'a tartışmadan dolayı sarı kart gösterince 2. sarı gitmiş oldu. Eğer hakikaten sarı kartı çıkarıp göstermediği durumun videosu varsa durum vahim. Kural hatasına girer mi bilemiyorum. Sarı kart çıktı ise neden çıkardın diye sorarlar adama. Gerçekten inanılmaz.
Önder HOCA
25.Şubat.2014, 00:57
alperin açıklaması; onura sarıldığı için sarı kartı göstermeyi unuttu, akabinde onura itirazdan sarı gösterdi.dediği doğruysa ortada hakem hatası var ama kural hatası değil
Nocna Mora
25.Şubat.2014, 00:57
Ben maç icinde görmemistim Emenike'nin pozisyonunu helal olsun gerçekten nereye kadar gidecek bakalım bu hakemlerle.Aslında Hüseyin Göcek'in maça atandıgını gördükten sonra tahmin ediyordum böyle seyler olacagını çokta sasırmamak lazım.Birde yukarıda Emenike hakemi kandırmaya calıstıgı icin faul calınmadı kendini abartı attı filan denmiste maçın sonlarında Kadlec diziyle Batuhan'a dokunuyor Batuhan kurşun yemiş gibi yere düsüyor ve Hüseyin Göçek hemen olay yerinde.Yani abartıyla filan alakası yok bunların.
Batuhan'ın pozisyonunu bir daha izle. Kadlec sol ayağı ile topa vururken Batuhan'ın goğsüne vuruyor. Gözünüz kör ve fanatik bir şekilde subjektif yorumlar yapıyor maçın sıcaklığı ile Fenerbahçe taraftarları ki bu seni-sizi-onları komik duruma düşürüyor. Bir tek bizim ülkemizde var ama bu. HAKEM ŞÖYLE, HAKEM BÖYLE, HAKEM BİZİ SEVMİYOO, HAKEM TARAFLI, TARAFSIZ ZART ZURT.. Yahu açın bir La Liga maçı izleyin hakemler o kadar aptalca kararlar veriyorlar ki ofsayttan çatır çutur goller oluyor, aynı şekilde Şampiyonlar Ligi son grup maçlarında 2 tane ofsayttan gol ile tur atladı bir takım ki barizdi ofsaytlar. Kırmızı kart bu oyunun parçası değilmiş gibi ya da aynı maçta aynı takımdan 2 oyuncu kırmızı kart göremezmiş gibi hatta ve hatta hakemleri robotmuş gibi yargılayan insanlar var.
Futbol bilincinden o kadar yoksunuz ki hala maçlardan sonra bahane atacak, suçlayacak adam arıyoruz. Bütün takımlar bütün taraftarlar için geçerli bu söylediğim. Herkes kendi işini yapmaya odaklanmalı..
Nocna Mora
25.Şubat.2014, 00:58
Mevzu şöyle olmuş. Avantajdan dolayı devam eden oyun durduğunda Onur'a sarı kart göstermek için sarı kartı çıkarmış Hüseyin Göçek ama o sırada yardımcı hakem söyleyince Cristian'a kırmızı çıkarmış. Unutulmuşsarı kart. Onur Ayık kalkmış tartışmanın arasına girmiş. Hakem Onur'a tartışmadan dolayı sarı kart gösterince 2. sarı gitmiş oldu. Eğer hakikaten sarı kartı çıkarıp göstermediği durumun videosu varsa durum vahim. Kural hatasına girer mi bilemiyorum. Sarı kart çıktı ise neden çıkardın diye sorarlar adama. Gerçekten inanılmaz.
2. çıkardığı kart ilk sarı karttır. Kural hatasından çok hakemin zamanlama hatası gibi duruyor.
sui generis
25.Şubat.2014, 00:59
Bence hakem Onur'a sarı verecekti, Emenike'nin hareketini duyunca Onur'un kartının yanlış olduğunu düşünüp vazgeçti.
Cengo
25.Şubat.2014, 01:01
2. çıkardığı kart ilk sarı karttır. Kural hatasından çok hakemin zamanlama hatası gibi duruyor.
Zamanlama hatası ne demek?
İki ayrı pozisyondan bahsediliyor. İlki başka, ikinci bambaşka şeyler.
Hakem sarı kartı çıkarıp oyuncuya gidip başka bir oyuncuya dönüp kırmızı kart gösterebilir mi? Kurallara tekrar bakacağım. İhlal olabilir.
Homer J.S
25.Şubat.2014, 01:01
Bence bu hakeme isyan isini biraz abartiyorsunuz.
himone
25.Şubat.2014, 01:05
Vursa bile haklı ? :D Tamam.
Senin yazdığın mesajları sürekli görüyorum ve hiçbirine özellikle cevap vermiyorum çünkü yaptığın 1 tane bile yorum samimi değil. Benim orada o lafı söylemem tamamen mübalağa ama sen istediğin gibi anlayabilirsin. Yukarıda Kadlec- Batuhan pozisyonu için yaptığın yorum dediklerimi sonuna kadar haklı çıkarıyor. Batuhan orada abartmıyorsa ben de neyim. Bir de insanlara objektiflik dersi vermeye kalkıyorsun komik olma.
sananes
25.Şubat.2014, 01:08
Marcus Merk, kırmızı değil sarı bile yok burada dedi.
davidvilla
25.Şubat.2014, 01:11
Senin yazdığın mesajları sürekli görüyorum ve hiçbirine özellikle cevap vermiyorum çünkü yaptığın 1 tane bile yorum samimi değil. Benim orada o lafı söylemem tamamen mübalağa ama sen istediğin gibi anlayabilirsin. Yukarıda Kadlec- Batuhan pozisyonu için yaptığın yorum dediklerimi sonuna kadar haklı çıkarıyor. Batuhan orada abartmıyorsa ben de neyim. Bir de insanlara objektiflik dersi vermeye kalkıyorsun komik olma.
Dostum iyi soyluyorsun da her mac burak atiyor diye konusuyorsunuz e herkes atıyor. Emenike penalti diyosunuz mesela adam 5 dakika sonra atiyo kendini Emenike'de lag var sanki. E batuhan da hafif temas hisetti birakti kendini zaman gecirmeye yatiyor bunlar futbolda var. Fakat emenike'nin pozisyonuna penaltı diyebilecek kadar alcaliyorsunuz. Ayni pozisyonda burak'a penalti calsalar yikarsiniz burayi. Bak objektif olmak zorunda da degil kimse fakat bir pozisyonu degerlendirirken rakip takimdan bir oyuncu olmuş olsaydi ne olurdu diye düşünün. Cristian'in hareketini melo yapsa ve atilmasa yine yikarsiniz burayi. Yanlissam soyle?
Nocna Mora
25.Şubat.2014, 01:15
Samimiyetimden kuşku duymanı anlayamadım. Nedenini söylersen sevinirim.
Kadlec-Batuhan pozisyonunu izleyen ve aldığı darbeyi gören biri olarak gelip burda bir şeyler söylüyorum. Abartı tabii ki de vardır. Bizler de futbol oynarken en ufak darbeyi bile abartırız zaman zaman. Benim söylediğim orada direk göğsüne gelen bir ayak darbesi olduğuydu. Anlık korkuya ve acıya göre abartı her zaman olur. Rivaldo ile Hakan Ünsal'ın pozisyonu gibi artniyetli de olabilir. Rakip oyuncu sert bir şekilde topu kayarak aldığında düşen oyuncunun taklalar atması gibi de. Hatta ve hatta geçtiğimiz senelerde Serkan Balcı'nın ikili tartışma sırasında yüzüne darbe aldıktan 30 saniye sonra kendini yere atması ve takla atması gibi de olabilir.. :)
Ayrıca Marcus Merk 'mağdur Donk'tan sonra kaale alınabilitesini kaybetti bence.
Gncl1905
25.Şubat.2014, 01:23
Penaltı beklenen pozisyonlarda bir şey yok, penaltı değiller. Kadıköy'de taraftar penaltıyı aldırabilirdi ama ucuz penaltı olurdu.
Kırmızı da ağır olmuş ama hakeme de neden verdin diyemezsin. Turuncu diyebiliriz. Sonuçta Christian'ın öyle bir tepki vermemesi gerekirdi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçında Roberto Carlos Keita'nın sırtına binmiş, Keita da sinirlenip yumruk atmıştı haliyle de kırmızıyı yemişti. Bu tip pozisyonlarda sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz sonra.
Bu iki sarı kart mevzusu çok ilginç ama :) Daha önce de böyle ikinci sarı unutulan bir maç hatırlıyorum ama tekrar edildi mi onu hatırlamıyorum. Yabancı lig olabilir. Tabi burada unutulma var mı, yanlış anlaşılma mı var bilmiyorum. Yine de bizim hakemler formunda, unutabilirler; inanırım :)
Sonuca gelirsek yine deplasman ve yine kayıp. İlk 3 sıra deplasman karnesini düzelten şampiyon olacak diyorum kaç haftadır düzelten çıkmadı. Çok garip bir sezon oluyor.
Önder HOCA
25.Şubat.2014, 01:26
Penaltı beklenen pozisyonlarda bir şey yok, penaltı değiller. Kadıköy'de taraftar penaltıyı aldırabilirdi ama ucuz penaltı olurdu.
Kırmızı da ağır olmuş ama hakeme de neden verdin diyemezsin. Turuncu diyebiliriz. Sonuçta Christian'ın öyle bir tepki vermemesi gerekirdi. Bir Fenerbahçe-Galatasaray maçında Roberto Carlos Keita'nın sırtına binmiş, Keita da sinirlenip yumruk atmıştı haliyle de kırmızıyı yemişti. Bu tip pozisyonlarda sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz sonra.
Bu iki sarı kart mevzusu çok ilginç ama :) Daha önce de böyle ikinci sarı unutulan bir maç hatırlıyorum ama tekrar edildi mi onu hatırlamıyorum. Yabancı lig olabilir.
Sonuca gelirsek yine deplasman ve yine kayıp. İlk 3 sıra deplasman karnesini düzelten şampiyon olacak diyorum kaç haftadır düzelten çıkmadı. Çok garip bir sezon oluyor.
ilki bana görede penaltı değil ancak 2.si dany nin penaltısını andırdı bana.bjk maçında veysel dany gelirken kendini bırakmaya hazırlanmıştı daha.bana göre emenikenin 2.si ve veyselin pozisyonları penaltı
Gncl1905
25.Şubat.2014, 01:31
ilki bana görede penaltı değil ancak 2.si dany nin penaltısını andırdı bana.bjk maçında veysel dany gelirken kendini bırakmaya hazırlanmıştı daha.bana göre emenikenin 2.si ve veyselin pozisyonları penaltı
İkincisinde Emenike'nin düşüşü problem, biraz normal düşse penaltı çalınabilirdi. Belli atladığı.
attirson
25.Şubat.2014, 01:34
Batuhan'ın pozisyonunu bir daha izle. Kadlec sol ayağı ile topa vururken Batuhan'ın goğsüne vuruyor. Gözünüz kör ve fanatik bir şekilde subjektif yorumlar yapıyor maçın sıcaklığı ile Fenerbahçe taraftarları ki bu seni-sizi-onları komik duruma düşürüyor. Bir tek bizim ülkemizde var ama bu. HAKEM ŞÖYLE, HAKEM BÖYLE, HAKEM BİZİ SEVMİYOO, HAKEM TARAFLI, TARAFSIZ ZART ZURT.. Yahu açın bir La Liga maçı izleyin hakemler o kadar aptalca kararlar veriyorlar ki ofsayttan çatır çutur goller oluyor, aynı şekilde Şampiyonlar Ligi son grup maçlarında 2 tane ofsayttan gol ile tur atladı bir takım ki barizdi ofsaytlar. Kırmızı kart bu oyunun parçası değilmiş gibi ya da aynı maçta aynı takımdan 2 oyuncu kırmızı kart göremezmiş gibi hatta ve hatta hakemleri robotmuş gibi yargılayan insanlar var.
Futbol bilincinden o kadar yoksunuz ki hala maçlardan sonra bahane atacak, suçlayacak adam arıyoruz. Bütün takımlar bütün taraftarlar için geçerli bu söylediğim. Herkes kendi işini yapmaya odaklanmalı..
Bence sen kendini anlatmıssın.Ben tamamen objektifim pozisyonlar hakkında.Batuhan'a tekme atmıs topa vururken yahu adam yerde kıvrandı omzu delinmis gibi pozisyon tekrarı gösterildi 5 saniye sonra bir baktım Batuhan ceza sahası icine gecmis top bekliyor bu kadar agır bir darbeden sonra ne ara toparlandı ne ara gitti.Ben kırmızı kartın dogru oldugunu düsünüyorum o yüzden bu dedigin genelleme olmus.Maçların düzgün yönetilmesini istemek futbol bilincinden yoksun olmakmış senin sayende bunu ögrendik teşekkürler.Sen bizim üstadımızsın.Ayrıca neden ''HAKEM BİZİ SEVMİYO'' algısı olustu onu düsünmek lazım.Söylenmeyen ''lan'' veya argo bir söz icin kaç ülkede kırmızı kart verilmistir acaba.
Nocna Mora
25.Şubat.2014, 01:43
Bence sen kendini anlatmıssın.Ben tamamen objektifim pozisyonlar hakkında.Batuhan'a tekme atmıs topa vururken yahu adam yerde kıvrandı omzu delinmis gibi pozisyon tekrarı gösterildi 5 saniye sonra bir baktım Batuhan ceza sahası icine gecmis top bekliyor bu kadar agır bir darbeden sonra ne ara toparlandı ne ara gitti.Ben kırmızı kartın dogru oldugunu düsünüyorum o yüzden bu dedigin genelleme olmus.Maçların düzgün yönetilmesini istemek futbol bilincinden yoksun olmakmış senin sayende bunu ögrendik teşekkürler.Sen bizim üstadımızsın.Ayrıca neden ''HAKEM BİZİ SEVMİYO'' algısı olustu onu düsünmek lazım.Söylenmeyen ''lan'' veya argo bir söz icin kaç ülkede kırmızı kart verilmistir acaba.
Maçların düzgün yönetilmesini bende istiyorum. Fakat olmuyorsa da olmuyor usta. Kimse kusursuz değil. Diğer liglerde de böyle hatalar oluyor. Adamlar maçtan sonra bile konusmuyorlar bunu. Biz abartıyoruz abartıyoruz abartıyoruz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Şubat.2014, 01:45
bu onurun sari kart olayi nedir? 2 tane sari kart mi gordu simdi bu cocuk. birincisi baroniye sarildigi icin verildi, sonra itirazdan da mi sari gordu. ben anlayamadim.
furkan58
25.Şubat.2014, 01:46
Yahu bunu diyende sen olunca garip oluyor işte. Siz Emre de Emre diye tuttururken bişey yok gerçekleri konuşuyoruz burada. Cristian'in pozisyonuna hiç bir yorumcu ve eski hakem kırmızı değil derken burada ısrarla kırmızı diye savunup tahrik edenlere söyle onları.
Son kişi bence :)
Evet berk en son kişiyim. Begenmiyorsan okumazsı yorumlarımı
Kryptonite
25.Şubat.2014, 01:46
Emenike pozisyonu penaltı değil diye yazan arkadaşlar var yukarıdaki yorumlarda ayıptır günahtır arkadaşlar ya.Sizin alışkın olmanız lazım penaltı almaya Burak Yılmazlar Arif Erdemler çok iyi yaptılar o işi.Adam sırtı dönük Pape Sow omuzdan çekiyor.Zaten Marvinin Emenikeye yaptığı pozisyon sonrasına da penaltı demeyen adamla futbol tartışmaya bile gerek duymam.
uAburak89
25.Şubat.2014, 02:04
Emenike'nin pozisyonlar penaltı değil, kırmızı kart da ağır. Bunlar benim düşüncem, Burak Yılmaz ile de karıştırmadım, merak eden arkadaşın merakını gidermiş olayım.
Bir kaç kişi hariç herkes her puan kaybı sonrası hakemi suçluyor, buna yöneticiler, teknik direktör ve futbolcular da dahil.
Fark daha fazlayken hakemler iyiydi, farkı 16 yapmak istiyoruz diyen yönetici, Arena'da şampiyonluk kutlarız diyen taraftar ne oldu da birden bizi şampiyon yapmayacaklar moduna girdi? Şike sürecinin yan etkileri bunlar, komplo teorisi üretmek alışkanlığa dönüşüyor. Fenerbahçe maçlarında daha maç başlamadan hakemler isimler üzerinden değerlendirmeye başlıyor zaten. Bugün maçın başındaki pozisyonlardan ikisi gol olsa, çok farklı şeyler yazılacaktı.
Umarım futbolcular ve teknik direktör işin kolayı olduğu için değil gerçekten inanarak hakem vs diyordur. Çünkü bu düşüşü inkar etmek, hatalardan ders çıkarmamak demek. Bizim için en güzeli.
ReaList
25.Şubat.2014, 02:04
Baylar ve Bayanlar burası taraftar forumu değil. Her ne olursa olsun fanatizme ve kişisel tartışmaya kaçmıyoruz, lütfen.
Kryptonite
25.Şubat.2014, 02:07
Yahu ustume alinmadimki. Seksüel bi imada bulunmussun ben de bu laflari git antu da soyle diyorum burasi bunun yeri degil burada soylersen ben rahatsiz olurum tepki veririm kusura bakma burada fbli olmayanlar da var akrabasi hatta kendisi hakem olan da var.
Tamam büyüğümsün kimseye saygısızlık etmek istemem.Yanlış anlaşılacak bir muhattap kullandıysam da özür dilerim.Ama git antu.com yan tarafta falan bunları demeye gerek yok. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Şubat.2014, 02:08
@uAburak89
ama bu fenerbahceye has bir durum degil ki. sike sureciyle de baslamadi. daha once bjk'nin onu kesildi[03/04]. bizim sampiyonlukta trabzonun[10/11], gecen sene de sampiyon olmaniza ragmen yine galatasaray[12/13] ayni seyden sikayet etti. yalniz kesildi derken takimlarin kendi camiasinin dusuncesini soyluyorum, yani kendi dusuncem degil, kesinligi hakkinda tartisilir. ayni hastalik bizim camiada da var haliyle. cunku oyle bir ulkede yasiyoruz. kimsenin kimseye guveni yok.
davidvilla
25.Şubat.2014, 02:10
Tamam büyüğümsün kimseye saygısızlık etmek istemem.Yanlış anlaşılacak bir muhattap kullandıysam da özür dilerim.Ama git antu.com yan tarafta falan bunları demeye gerek yok. :)
Komikti ama simdi hadi:)
Peki ben de ozür dilerim.
Analiz yapmaya geldim kasap gokhan olarak çıktım yemin ederim.
Banega
25.Şubat.2014, 02:20
Abi adamlar kalenin içinden geçen golü saymıyor, dünyanın her yerinde olur böyle şeyler.Elbetteki hepimiz taraftarız, yanlış bir karar verildiğinde içimiz acır.Allah hakemlerin yardımcısı olsun valla.Mehmet Demirkol'un dediği gibi; ''bu dönemde birinin hakem olması için, deli raporu olması lazım. Burda ben hakemlere suç bulmuyorum, yöneticiler sitelerinde öyle zehir zemberek açıklamalar yapıyorlarki daha maçtan bir hafta önce herkeste full stres oluyor.Bundan sonrada doğru bir yönetim bekleyemeyiz...
uAburak89
25.Şubat.2014, 02:20
@uAburak89
ama bu fenerbahceye has bir durum degil ki. sike sureciyle de baslamadi. daha once bjk'nin onu kesildi[03/04]. bizim sampiyonlukta trabzonun[10/11], gecen sene de sampiyon olmaniza ragmen yine galatasaray[12/13] ayni seyden sikayet etti. yalniz kesildi derken takimlarin kendi camiasinin dusuncesini soyluyorum, yani kendi dusuncem degil, kesinligi hakkinda tartisilir. ayni hastalik bizim camiada da var haliyle. cunku oyle bir ulkede yasiyoruz. kimsenin kimseye guveni yok.
Valla abi ben inanmıyorum buna. Hatalar üst üste gelince anlık olarak düşünülebilir veya kasıt aranabilir belki ama iş artık başka boyutta. Fenerbahçe ilk yarı maçları kazanırken de hakem hatası oluyordu lehine veya aleyhine. Son maçlara kadar hiç ses yoktu çünkü kazanıyordu. Sakatlık, ceza, formsuzluk derken işin şekli değişmeye başladı.
Verdiğin örnekteki gibi Beşiktaş girdi bu psikolojiye kaybetti, hem de sadece şampiyonluğu değil. Fenerbahçe'de de buna benzer belirtiler seziyorum, üstelik her hafta artıyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Şubat.2014, 02:33
Valla abi ben inanmıyorum buna. Hatalar üst üste gelince anlık olarak düşünülebilir veya kasıt aranabilir belki ama iş artık başka boyutta. Fenerbahçe ilk yarı maçları kazanırken de hakem hatası oluyordu lehine veya aleyhine. Son maçlara kadar hiç ses yoktu çünkü kazanıyordu. Sakatlık, ceza, formsuzluk derken işin şekli değişmeye başladı.
Verdiğin örnekteki gibi Beşiktaş girdi bu psikolojiye kaybetti, hem de sadece şampiyonluğu değil. Fenerbahçe'de de buna benzer belirtiler seziyorum, üstelik her hafta artıyor.
valla bunun duzelmesi imkansiz, ben umudu kestim. oyle bir hava yaratildi ki memlekette, herseyde komplo havasi var. haliyle futbola da sicriyor bu. dedigin gibi ozellikle yonetimlerin sogukkanli olmalari gerekir. yoksa her hafta hakemler onplana cikacaklar. verdikleri ya da vermedikleriyle.
ozellikle sivas maci cok talihsiz oldu, bu gerceklesmemis olsa taraflar daha sakin olurdu. ust uste bu tip seyler olunca insan huylaniyor ister istemez, biraz empati kurmak gerek. ben nihayetinde bizim takimin 03/04 sezonundaki bjk gibi mac tatil olana kadar kirmizi gormelerinden korkuyorum, en sonunda olacagi bu. o agresiflikte hemen 4-5 oyuncu sayabilirim fenerde (:
bu arada cok guvendigimiz averajimiz da kusa dondu. gs ile 2 gol farkimiz kaldi. olur da 2 farkli yenilirsek tt arenada is averaja kalabilir.
byariff
25.Şubat.2014, 02:58
birsey sorucam fenerbahce her puan kaybettiginde tff yemi sallicak hakemlerimi sallicak ayip yani sen buyuk takimsin bu kadar olmaz.
Kryptonite
25.Şubat.2014, 03:09
birsey sorucam fenerbahce her puan kaybettiginde tff yemi sallicak hakemlerimi sallicak ayip yani sen buyuk takimsin bu kadar olmaz.
Ayıp diyorsun da aynısını GSde geçen hafta yaptı.Maçtan önce açıklamalar yaptı hakemi baskı altına aldı.Kimse kusura bakmasında bu hakamler bu açıklamayı yapmaya zorluyorlar.Bu kadar amatörlük olmaz.Emek hırsızlığı resmen.
Raul Meireles
25.Şubat.2014, 03:12
Arkadaşlar maçı izleyemedim ama şöyle bir sorum olacak;
Bugün stoperde nasıl oynadı acaba Kadlec? Bazıları iyiydi kritik 1-2 hamle vardı diyor bazıları eh.
Yani adam tam bir profesyonel bence, o kadar yedek kaldı kadroya giremedi ama yine de gıkını çıkarmadı. Zaten basit futbol oynayan birisi acaba arada sırada stoper mevkiinde Ersun Hoca görev verse oynayabilir mi? Kontenjan'da sıkıntı olmadığı durumlarda.
BaGa TaRKaN
25.Şubat.2014, 03:12
Net kırmızı kart.Bu kadar akılsızca bir müdahale olamaz.
Edit: Mesaj yazarken Mehmet Topal gol attı 1-1 oldu skor.
Şu daha net açı.
Baroni'yi Günahım Kadar Sevmem Ama Bu Pozisyonda İkisine Birden Sarı Kart Gerekir. Elazığlı Oyuncu da En Az Baroni Kadar Art Niyetli Olaya Sadece Fenerbahçe Aleyhinde Bakmamak Lazım
Kerem-19
25.Şubat.2014, 03:34
Hakem avantajı oynatırken Baroni ağa ya basmış tekmeyi.Basbayada kırmızı bu hareket.Kazanırken her şey iyi kaybedince hakem.Geçiniz efendim.O kadar pozisyonu değerlendiremezsen puan kaybı yaşarsın zaten.Hemen Melo denmiş Burak denmiş cidden samimiyetsiz oluyor hoş olmuyor.
Kryptonite
25.Şubat.2014, 03:39
Abi Baroni nerde ayağa basmış.Adam ayağa da mı kalkmasın yatsın mı Onurla yerde? Markus Merk kart bile verilmemeli Cristiana dedi.
Kaka Leite
25.Şubat.2014, 05:04
Geçen hafta Emre'nin yaptıklarından dolayı geldim açık yüreklilikle kırmızı görmeliydi dedim. Şahsi fikrim de buydu zaten her neyse. Gördüğünüz gibi bir eksilmem falan yok bence herkes olaylara takımını kenara bırakıp bakabilir.
Bu hafta ortada bir Baroni olayı var. Ben bu pozisyonun açıklamasını ancak Emre'nin kartını bu hafta başkasına gösterdiler herhalde diye açıklayabilirim.
O pozisyonda Baroni'ye kırmızı kart vermenin başka bir açıklamasını düşündüm ama bulamadım çünkü. Adam yere düşmüş de demiyorum yere düşürülmüş, avantaj verilmiş ne yapsın kalkmasın mı yerden?
Adam düşürürken köylüsüne sarılır gibi sarılmış Baroni'ye o da hafif arkaya doğru gidip ayağa kalmış. Ben ne ayağa basma gördüm ne de oyuncunun canını yakacak bir hareket.
Hayır benim mi gözümde problem var yoksa hakemlerimizde mi sıkıntı. Baroni'nin o pozisyonda kart görmesi bile komik olacakken kırmızı görmesi.
Neyse gelelim maça başlarda çok net fırsatları yanlış kararlar ile hiç etmişiz. Alper'in her maç kendine güveni daha fazla artıyor. Sezon başında fiziksel olarak çok kötüydü ve topla yine çok oynayan ama yanlış işler yapan Alper vardı şimdi takıma alışınca göze hoş geliyor bu özelliği.
Takım genel olarak çok kötü. Sow gelince işler biraz daha rayına oturur diye düşünüyorum. Emenike'nin bu saçma düşüşleri ve karşı karşıya atamalarından nefret ediyorum artık.
Maç hakkında diyecek pek bir şey yok. Böyle yönetilen bir maç gördükten sonra futbol konuşası gelmiyor insanın açıkcası.
byariff
25.Şubat.2014, 05:52
Ayıp diyorsun da aynısını GSde geçen hafta yaptı.Maçtan önce açıklamalar yaptı hakemi baskı altına aldı.Kimse kusura bakmasında bu hakamler bu açıklamayı yapmaya zorluyorlar.Bu kadar amatörlük olmaz.Emek hırsızlığı resmen.
keske sag duyulu davranislarini , kasimpasanin emekleri calindigindada soleseydin burdada gorseydik... ayrica galatasaray hakemi baski altina alsaydi kazanirdi , maalesef zor kurtardi 1 puani..
Bordo61Mavi
25.Şubat.2014, 07:02
2 sezon once Super final heyecan katmisti lige (bize gore heyecan degildi sacmalikti, Ligtv biraz daha para kazansin diye yapilmisti)
Bu sezon ise Super hakemler heyecan katiyor :)
europeanconquer
25.Şubat.2014, 10:45
Baroni'yi Günahım Kadar Sevmem Ama Bu Pozisyonda İkisine Birden Sarı Kart Gerekir. Elazığlı Oyuncu da En Az Baroni Kadar Art Niyetli Olaya Sadece Fenerbahçe Aleyhinde Bakmamak Lazım
Ben Cristian'ın hareketini yorumladım abi,o kadar mantıksız,gereksiz bir müdahale olamaz.Onur'da yaptığı faulden sonra bilerek kalkmıyor üzerinden o da ayrı bir kart gerektiriyor.
ReaList
25.Şubat.2014, 10:51
Arkadaşlar maçı izleyemedim ama şöyle bir sorum olacak;
Bugün stoperde nasıl oynadı acaba Kadlec? Bazıları iyiydi kritik 1-2 hamle vardı diyor bazıları eh.
Yani adam tam bir profesyonel bence, o kadar yedek kaldı kadroya giremedi ama yine de gıkını çıkarmadı. Zaten basit futbol oynayan birisi acaba arada sırada stoper mevkiinde Ersun Hoca görev verse oynayabilir mi? Kontenjan'da sıkıntı olmadığı durumlarda.
Yaptığı kademe hatasının haddi hesabı yoktu, Enteresan bir oyuncu bekte oynadığı zaman yetersiz, stoperde oynadığı zaman yetersiz biz bu adamı ne diye aldık çok merak ediyorum. Birebirde geçmeye çok müsait bir oyuncu, bazen öyle müdaheleleri var ki hani keşke yapmasaydı diyorsunuz. Tam bir saatli bomba. Ona kızmıyorum tabi, verebileceği bu kadar. Asıl sorun bu tarz bir oyuncuya yılllık 2.1 milyon € veren yönetimde. Çünkü Dünya'da bu parayı verebilecek 2. bir kulüp bulamazsınız. Daha sonra bu adamı göndermeye çalıştığınızda ne oluyor? Doğal olarak aklı selim olan kulüpler max 300-400 bin € verdiğinden oyuncu gitmiyor.
Universal
25.Şubat.2014, 11:18
2 sezon once Super final heyecan katmisti lige (bize gore heyecan degildi sacmalikti, Ligtv biraz daha para kazansin diye yapilmisti)
Bu sezon ise Super hakemler heyecan katiyor :)
Kesinlikle daha bunlar başlangıç bana göre. Hele bir 30. hafta filan gelsin.
Trabzonlusun yazıyorum iki hafta sonra bu forumda sağlam kavgalar çıkacak. O maça hakem damga vurmazsa namerdim. :D
Raul Meireles
25.Şubat.2014, 13:20
Yaptığı kademe hatasının haddi hesabı yoktu, Enteresan bir oyuncu bekte oynadığı zaman yetersiz, stoperde oynadığı zaman yetersiz biz bu adamı ne diye aldık çok merak ediyorum. Birebirde geçmeye çok müsait bir oyuncu, bazen öyle müdaheleleri var ki hani keşke yapmasaydı diyorsunuz. Tam bir saatli bomba. Ona kızmıyorum tabi, verebileceği bu kadar. Asıl sorun bu tarz bir oyuncuya yılllık 2.1 milyon € veren yönetimde. Çünkü Dünya'da bu parayı verebilecek 2. bir kulüp bulamazsınız. Daha sonra bu adamı göndermeye çalıştığınızda ne oluyor? Doğal olarak aklı selim olan kulüpler max 300-400 bin € verdiğinden oyuncu gitmiyor.
Aykut Hoca'nın gitmeden yaptığı kıyaklardan birisi daha :)
Krasic'e nasıl alınsın diye onay verdi anlayamıyorum (Sercan'ın Sırp versiyonu). Kadlec aynı, Yobo desen bambaşka bir olay. 2 sene kirala yaşı geçtikten sonra 3 yıllık sözleşme imzala.
Sonra böyle klüp arıyoruz göndermek için. Neyse...
Teşekkür ederim bu arada verdiğiniz cevap için.
Bordo61Mavi
25.Şubat.2014, 15:00
Kesinlikle daha bunlar başlangıç bana göre. Hele bir 30. hafta filan gelsin.
Trabzonlusun yazıyorum iki hafta sonra bu forumda sağlam kavgalar çıkacak. O maça hakem damga vurmazsa namerdim. :D
O mac zaten bir cok yonuyle gundeme damga vuracaktir :D kavga felan cikmaz cunki 2 takimda 1 puan alip oturur asagi
CocukMenajer
25.Şubat.2014, 20:46
Cristian Baroninin poziyonuna kırmızı diyenin aklından şüphe ederim.
Universal
26.Şubat.2014, 13:39
O mac zaten bir cok yonuyle gundeme damga vuracaktir :D kavga felan cikmaz cunki 2 takimda 1 puan alip oturur asagi
Öyle gözüküyor 0-0 veya 1-1 biter. :)
nerazzuri
26.Şubat.2014, 13:44
Bu iki sarı kart mevzusu çok ilginç ama :) Daha önce de böyle ikinci sarı unutulan bir maç hatırlıyorum ama tekrar edildi mi onu hatırlamıyorum. Yabancı lig olabilir. Tabi burada unutulma var mı, yanlış anlaşılma mı var bilmiyorum. Yine de bizim hakemler formunda, unutabilirler; inanırım :)
ikinci sarıdan kırmızı çıkarmayı mı unuttu yoksa? böyle birşey varsa fenerbahçe-ç.rize maçı tekrar edilmişti. kural hatası oluyor o şekilde olursa. tam bilgi sahibi olmadığım için soruyorum.
Önder HOCA
26.Şubat.2014, 15:42
ikinci sarıdan kırmızı çıkarmayı mı unuttu yoksa? böyle birşey varsa fenerbahçe-ç.rize maçı tekrar edilmişti. kural hatası oluyor o şekilde olursa. tam bilgi sahibi olmadığım için soruyorum.
Kural hatasi yok hakem hatasi var dolayiaiyla tekrari soz konusu degil
Walter Sakana
27.Şubat.2014, 05:23
Fener yönetimi TFF'ye çıkartma yapmış:
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/470/yildirimtff7_G5PP8.jpg
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son haftalarda şikayetçi oldukları hakem kararları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na gelerek Başkan Yıldırım Demirören ile toplantı yaptı. Görüşmede Fenerbahçe ve TFF yöneticileri de yer aldı.
Son haftalarda hakem kararlarından şikayetçi olan ve kendilerine karşı yürütülen bir operasyondan bahseden Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ve yöneticiler, TFF'yi ziyaret etti...
Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına gelen Aziz Yıldırım ile yöneticiler Deniz Tolga Aytöre, Ömer Temelli ve Mahmut Uslu, burada TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı TFF yöneticileri ile toplantı yaptı.
Toplantıda Fenerbahçe heyetinin, maçlarda yaşanan pozisyonları teker teker dile getirmediği, ayrıntılı konuşmalar yapılmadığı, ligin genel gidişatı üzerine konuşulduğu öğrenildi.
Önceki bazı toplantılarda yaşananların aksine bu kez gerilimin yüksek olmadığı, tartışma yaşanmadığı da gelen haberler arasında.
NTV Spor Muhabiri Övünç Özdem'in edindiği bilgiye göre Fenerbahçe heyetinden TFF Yönetimi'ne "Hakemlerin daha dikkatli ve formda olmalarını istiyoruz" talebi iletildi.
Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yaklaşık 1.5 saat süren toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapmadan binadan ayrıldılar.
uAburak89
27.Şubat.2014, 10:29
Hayırlı işler.
Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamazsa Aziz Yıldırım'ın halini düşünemiyorum.