lig tablosuna bakinca kolay bir macmis gibi gorunse de hic oyle bir mac olmaz. elazig yeni yilla birlikte cikis yakaladi, kadro olarak epey degistiler. bize zorluk cikaracaklardir. umarim dusundugum gibi olmaz ve deplasmandaki kotu gidisata bir son veririz. derbi haftasinda 3 puan cok cok onemli.
Deplasmanda kazanıp deplasman fobimize bu maçla son veririz diye umuyorum.Eğer maçında başında direnci kıramazsak zor maç olur.Elazığ zor deplasman.
Kolay olmayacak ama kazanacağımıza inanıyorum. Özellikle Emenike oynarsa gol atar diye düşünüyorum. Yine en büyük silahımız Alper. Orta sahada Emre yokken, Alper kanada alınmışken, Meireles, Cristian ve Holmen formsuzken Salih yine oynamazsa artık ne diyeyim.
Emenike'nin ayağına bakacaz. Artık şu adamın o parayı hakettiğini göstermesi gerek. Maliyeti 40 milyon TL'yi geçen adamın hala 2 elin parmak sayısı kadar gol atamamış olması ölü yatırımın dibidir. Allah'tan Alper var aksi halde bu yaz transferleri, Fenerbahçe tarihinin en kötü transferleri olarak tarihteki yerini alacaktı.
...
Bende Tam Tersini Düşünüyorum Fenerbahçe Uzun Bir Aradan Sonra Deplasmandan Rahat Dönecektir
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Emenike'nin dönüşü çok rahatlattı bizi. Salih 90 dakika olmasa bile bu maçta mutlaka oynamalı. Meireles'in performansından hiç memnun değilim.
Golü erken bulursak rahat bir maç olur bizim için. 3 puandan daha fazlası olabilir bu maç.
Last edited by IcedEarth : 22.Şubat.2014 at 23:24
kendi maçımızı kazanıp bu maçta okan buruk'un suprizini bekleyeceğiz.
inşallah istediğimiz sonuç çıkar.
Asagi yukari kadromuz belli sayilir. umarim salih ve mert ilk 11 de olurlar, temennim oyle ama holmen ve volkan oynar buyuk ihtimal. sow'un durumu nedir acaba, en azindan 18 e girebilirse harika olur.emenike de fit duruma gelmistir umarim. hazir olmadan oynarsa yeniden sakatlanmasi kabus olur bizim icin.
zor bir maç olur tek farklı galibiyet alırız
Alper'in yüksek performansı daha da artar. Emenike'nin olması büyük avantaj olacak. 3 gol ile zafer gelir.
Emenike-Alper şov olur![]()
Alves sakatlanmış diyorlar? O da oynamazsa biraz sıkıntı yaşayabilir Fenerbahçe.
Alves oynayamayacak sanırım, öyleyse eğer Kadlec-Bekir iyi iş çıkarır diye umuyorum. Zor bir maç olacak ama 2-1 veya 3-1 kazanırız gibi.
Formda Elazığspor'un kazanmasını beklediğim bir karşılaşma.İçerde rakiplerini zar zor yenen Fenerbahçe dışarda formda rakibinden puan alamaz bence.
Son 3-4 iç saha maçını kazanmış bir Elazığ var. Fenerbahçe'de de eksikler var. Favori hala Fenerbahçe olsa da Elazığ'dan bir sürpriz sonuç çıkarsa iyi olur![]()
Alves'in sakatlığı dezavantaj gibi görünüyor ama son zamanlarda neredeyse her maçta hata yaptı ve gol yedik. Yediğimiz son 10 golün en az 6-7 tanesinde doğrudan hatası var. Ben çok büyük bir kayıp olarak görmüyorum öyle zannedildiği gibi oyun kurmada da iyi değil zaten. 2 hafta yokmuş biraz dinlensin, son zamanlarda yaptığı kırmızı kartlık hareketlere de ara verir böylece.
Egemen'in iki maç cezası var sanırım. Alves'in sakatlığından sonra da stoper mevkisinde Serdar Kesimal ve Bekir İrtegün kaldı. Fakat Ersun Yanal, Mehmet Topal'ı stoper mevkisine çekerek Bekirle birlikte oynatır diye düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kadlec ve Bekir oynayacaktır, Topal ve Serdar'ı orada kullanmaz, Caner takıma döndü, orta sahadaki duruma göre Alper eğer ortaya kaydırılırsa Hasan Ali sola Caner sol öne geçer, Alper'in kanatta daha etkili olabileceğini düşünürse Caner eski yerine sol beke döner.
Orta saha nasıl oluşacak o önemli.
"YÜCE ATATÜRK"
Kadlec oynar zaten son maçlarda formada giymeye başladı. Bu form düzeyini artıracaktır.
Serdar için şans yedek kulübede inşallah olur. Tamamen kaybetmeyelim.
Abi tamam oyun zekası olarak çok iyi biri değil belki ama 17 maçta 8 gol 7 asist çokta kötü bir performans sayılmaz heralde biraz haksızlık ediyorsun gibi
Alves son maçlarda Volkan ile beraber takımı batıran kişi oluyordu Kadlec kötü oynamadığı sürece sakatlık hayırlı bile olabilir bizim için 1-2 hafta kendine gelir belki Alves. Alper yükselen formuyla en etkili isim olucaktır gene Caner'de dönüyor. Kazanıp en yakın takipçiyle aramızdaki puan farkını 6 ya çıkarıp rahat rahat yolumuza devam etmemiz gerekiyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
@furkan58
Bence kötü. Kendisinden yaşlı, yavaş, piyasası ucuz ve kalite bakımından zayıf olan Pierre Webo ile performansları aynı. Emenike'nin fazlasını vermesi gerekiyor. Webo'nun verebileceğinden daha fazlasını vermeyecek bir oyuncuya 40 milyon TL dökmek anlamsız kalıyor o zaman. Ayrıca sakatlığa oldukça eğilimi yüksek bir oyuncu. Peşinen konuşmak yanlış olur belki ama gelen oyuncu Emenike değil de Cardozo olsaydı şu hücum oynayan ve sürekli golü düşünen takımda çoktan 15'e göz kırpmıştı.
...
Elazığ puan almak istiyorsa en az 2 gol atmalı. Fenerbahçe vasat futbol oynuyor ama kadro kalitesiyle gol bulur. Okan sevindirse bari bizi![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yuh, Alves cidden bu sebeple mi sakatlanmış?
Maç berabere bitecek gibi geliyor bana, ne zaman böyle hissetsem Fenerbahçe farka gidiyor ama, bakalım.
Elazığ son 4 iç saha maçını kazanmış. Düşecek denilen takım ligde kalacak pozisyona geldi. Zor maç olacak; ama şampiyonluk istiyorsak ve üç dış saha derbi maçımız var ise kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Kaldı ki iki hafta önce 4 puan olan fark geçen hafta 5 bu hafta ise 6 puana çıkacak. İkili averajıda düşünürsek Galatasaray bizi geçmesi için 3 maç fark atması demek.
Bence maçı Elazığ alır..Malum deplasman fobimiz, orta sahamızın bence yumuşaklığı maçın ibresini Elazığ'dan yana...