PDA

View Full Version : Galatasaray - Chelsea | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

Nedvedmania
24.Şubat.2014, 17:40
http://i.hizliresim.com/KrpRvB.jpg (http://hizliresim.com/KrpRvB)

TT Arena
26 Şubat 2014
21:54

uAburak89
24.Şubat.2014, 17:44
1-0 olsun, bizim olsun.

Yönetim, teknik ekip, futbolcu, taraftar bir bütün olsun, güzel bir maç izleyelim hep birlikte.

Universal
24.Şubat.2014, 17:47
Galatasaray keşke kazanabilse; ama çok zor. Berabere biteceğini düşünüyorum. Galatasray çok istekli başlayacaktır. Özellikle Drogba ve Sniejder. Ama Chelsea bu Mourinho etkisi görünecektir.

2-2 skor tahminim.

europeanconquer
24.Şubat.2014, 17:52
Yenilmeyelim,aslanlar gibi oynayalım.

Banega
24.Şubat.2014, 17:52
Chelsea'nin gol yollarında sıkıntısı var.Maçta büyük olasılık savunma yaparak başlayacaklar, Galatasaray üstlerine gidecek, kontra,duran top'tan vb. gol bulmayı amaçlıyorlar.Klasik Mourinho takımı.Ama eğer Galatasaray baskısını daha da arttırıp iyice gaza gelirde disiplinden çıkarsak durum vahim olur.Fatih hoca'nın döneminde böyleydi ne yazık ki.Mükemmel bir futbol izliyorduk ama ortada savunma denen bir şey yoktu.Mancini geldiğinde de bu takıma savunma yapmasını öğretmek ilk amacım demişti.O yüzden tedbiri elden bırakmadan,rakibi baskı altına alarak 1-0 veya 2-0, 2-1 yeneriz diye düşünüyorum.

urwrdskkn
24.Şubat.2014, 18:03
Çok önemli eksikler ile geliyorlar istanbula matic statüye takıldı ramires david luiz obi mikel sakat oscar'ın everton maçına çıkmadan ağrıları varmış ancak oynamış onun durumu belirsiz. Mourinho nun elindeki kadro daraldı ancak iyi de oynatmıyor değil dikkatli olmak lazım

davidvilla
24.Şubat.2014, 18:05
skorun önemi yok.

o müziği duyacak mıyız ?
yine "gala, turkish giants vs" gibi terimler geçecek mi gazetelerde?
drogba-sneijder ve parçalı fotografları susleyecek mi uefa.com'u ?
mourinho bizim hakkımızda konuşacak mı?
cehennem diyecek mi?
latin amerika'dan asya'ya 2 maçlık da olsa bizi destekleyen insanlar olacak mı?
barcalı cityli milanlı oyuncular muhtemel rakip olabilecegimizden mutevellit maçımızı izleyecekler mi?
arap spiker çıldıracak, ingiliz spiker umutlanacak mı?

gerisi önemli değil.

E.Cartman
24.Şubat.2014, 18:22
Bu maçı alıcaz başka yolu yok ! Burada alacağımız her türlü galibiyet bizi çeyrek finale taşır. Eğer burada galibiyet alırsak 18 Mart'ta yani tam da gününde Çanakkale geçilmezi oynayıp turlarız :D

Dırogbaaaaaa, dis is incıredibıll...

Fearless Coward
24.Şubat.2014, 18:34
Chelsea'nin çok formda zamanına denk geldik. Bu maçta savunmaya daha çok ağırlık vereceğimizi düşünüyorum. Mancini'nin ilk hedefi gol yememek olacaktır. Bu maçta Burak'tan çok ŞL'de bizi buralara getiren Umut Bulut'a daha çok ihtiyacımız var. Keza Burak'ın ŞL'de golü yok zaten. Hırsı da bi yere kadar düştüğü ofsaytların haddi hesabı yok. İlk 11 başlasa bile erken çıkarılmalı Umut bu maçta kilidi açabilecek oyuncularımızdan birisi. Chedjou ve Eboue'de ilk 11'de olacaklardır büyük ihtimalle. İki-üç maçtır oynamıyor iki oyuncu da ancak bu kötü oynayacakları anlamına gelmiyor iki isim de kalitesiyle elinden geleni yapacaktır. Allah yardımcımız olsun 0-0'a bile razıyım ben yeterki gol yemeden bitirelim mücadeleyi. Bu maça iddaa olarak tercihim ise KG Yok olacaktır.

William Rookwood
24.Şubat.2014, 18:42
Mourinho yine akıl oyunlarına başlamış. Ligdeki gibi oynayacağımızı hiç düşünmüyorum o yüzden bu maçı değerlendirirken ligdeki oyun tarzını hesaba katmıyorum. Özellikle yabancı oyuncuların Şampiyonlar Ligine bakış açısı çok farklı. Drogba, Sneijder, Eboue bu maçlarda çok daha istekli oynuyor. Umarım evimizde kazanarak Londra'ya avantajlı şekilde gideriz.

Fearless Coward
24.Şubat.2014, 18:54
Zaten başkan primi de açıkladı BJK galibiyeti ve Chelsea karşısında alınacak turdan sonra 1 Milyon prim verilecek yanılmıyorsam. Son maçlarda hatta sezonun genelinde kötü oynayan Selçuk ve Drogba bi zahmet bu maçta bir şeyler yapsınlar. Mourinho'dan korkulur zaten City ve Arsenal'den sonra şimdi de kafayı Liverpool'a takmış. Bize saygı duyuyor Allah'tan. :p

Banega
24.Şubat.2014, 18:59
Mourinho basın toplantısında 10-0 gibi bir skoru tercih ederim dedi, sonra şaka yaptığını söyledi.Yok, gerçek sandık bizde sanki :D

Redrum
24.Şubat.2014, 19:10
Maç büyük ihtimalle 0-0, 1-0 veya 1-1 bitecek. Mancini hurraa saldıralım oynatmaz takımı. Fakat evimizde güçlüyüz yine de. Öncelik gol yememek, elbet bir tane atarız.

europeanconquer
24.Şubat.2014, 19:14
http://inciswf.com/8bit.swf

Ver coşkuyu.

Facx
24.Şubat.2014, 19:20
gol yemeyelimde atamasakta olur deplasmanda bi tane tıkıp arkamıza yaslanırız , ki hazardı durdurusak chelsea yi büyük ölçüde durdururuz bence

Banega
24.Şubat.2014, 19:27
Maça özel bir koreografi hazırlığı var mı, bilen var mı beyler? Alıştık artık uA her maç yapacak neredeyse :D

ReaList
24.Şubat.2014, 19:50
Bu maçı Galatasaray'ın gol yemeden bitirmesi düşük bir ihtimal. Bu rakibin güçlü ve zayıf olmasından değil; Bu tip maçlarda yaptığımız olağanüstü hataların çok kolay cezalandırılmasından kaynaklanıyor. Bu problem çözülmedikçe biraz zor.

Her skora açık, ortada bir maç olacak.

byariff
24.Şubat.2014, 20:23
chelsea deplasmanlarda temkinli oynuyor kontrollu futbol oynuyor , ben 1-0 kazancagimizi dusunuyorum.. golude drogba atar.

Fearless Coward
24.Şubat.2014, 20:28
Drogba bana bu maçı bekledi gibi geldi kaç maçtır atamıyor. :p İnşAllah güldürür yüzümüzü reis.

Nedvedmania
24.Şubat.2014, 21:06
Maça özel bir koreografi hazırlığı var mı, bilen var mı beyler? Alıştık artık uA her maç yapacak neredeyse :D

Büyük maçlarda koreografi uğursuzluğu olduğu için yapılmayacaktır yine :)

mpaker66
24.Şubat.2014, 23:00
Golü atan kazanır gibime geliyor.

footballer33
24.Şubat.2014, 23:13
Drogba'nın bu maçta göstereceği performansı çok merak ediyorum. GS'nin de kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Şubat.2014, 18:07
drogba'nin bbc'de bugunku macla ilgili roportaji yer aldi. ozetle soyledikleri;

- "Are Chelsea better than Galatasaray? Yes, they are 10 times better,"
- "If I play it is to win. It will be tough but Juve were better than us, so anything can happen. If there's a 1% chance of us winning. I'll believe it."
- "It will be difficult. You don't stay eight years in a place you don't like, especially in football - it is very emotional. I love Chelsea but I play for Galatasaray now and I will give everything for them."

William Rookwood
26.Şubat.2014, 18:22
Yazıdan anladığım kadarıyla Chelsea, Galatasaray'dan 10 kat iyi ve onlara karşı galip gelmemiz %1 ihtimal diyor.

AhmetBilgin
26.Şubat.2014, 18:27
3 ingiliz takımı da 2-0 lık sonuçlarla yenilmisler bu maçta seriyi bozmayız umarım :)

Rsa
26.Şubat.2014, 18:41
Yazıdan anladığım kadarıyla Chelsea, Galatasaray'dan 10 kat iyi ve onlara karşı galip gelmemiz %1 ihtimal diyor.

Tam olarak öyle dememiş. Kazanma olasılığımız %1 bile olsa buna inanarak oynarım demiş.

Dave S Mustaine
26.Şubat.2014, 19:01
Bol pozisyonlu güzel bir maç olur diye düşünüyorum. En büyük iş kalecilere düşecektir. Tahminim Chelsea 3-0 kazanır.

benzema35
26.Şubat.2014, 19:30
Juventus'u da , R.Madrid' ide yendik daha önce sahamızda , bu gün de iyi bir skor alacağımıza inancım tam ,
2-1' gibi bir skorla galibiyet bekliyorum , en kötü olarakta berabere bitiririz gibi geliyor .

Banega
26.Şubat.2014, 19:45
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152087778998859&stream_ref=10
NtvSpor'un Galatasaray-Chelsea maçı için hazırladığı özel klip.Tüylerim diken diken oldu şimdiden.

Nedvedmania
26.Şubat.2014, 19:56
Stadın metro çıkışında maç öncesi yapay kar yağdırılacakmış THY sponsorluğunda :)

aytekin79
26.Şubat.2014, 20:02
Sebep ne acaba kar yağdıracaklarmış :)

Nedvedmania
26.Şubat.2014, 20:11
Aynı atmosfer olsun diye. Totem :D Çok iyi düşünülmüş :)

semih99999
26.Şubat.2014, 20:36
o degil maçta hava durumu nasıl olacak ki yagmur kar filan yok mu :n:

Bordo61Mavi
26.Şubat.2014, 20:53
Su totemi bizimkilerde uygulassa :D

Lesandro Parleo
26.Şubat.2014, 20:54
Gönlüm temsilcimiz Galatasaray'dan yana ama Chelsea'nin maçı zorlamadan kazanacağını düşünüyorum, skor tahminim 1-3

Nedvedmania
26.Şubat.2014, 21:09
Sadece kar değil hoparlörlerden "Allah'ım gooooool" sesini de veriyorlarmış. Laaaan beni bi 10 saniye ışınlayın oraya ya :uzgun:

anil luque
26.Şubat.2014, 21:47
Galatasaray kontratak oynayan takımlara karşı hep zorlandı içerde de dışarda da. Chelsea de bunu Avrupa'nın en iyi yapan takımlarından biri. Dolayısıyla Galatasaray'ın kaptırdığı toplarda son derece konsantre ve hızlı bir şekilde defansa yerleşmesi lazım. Aksi takdirde başta Hazard olmak üzere Willian ve Eto'o gibi isimler büyük sıkıntı yaratır.

Bana kalırsa maçın 3 kilit ismi var. Sneijder , Semih Kaya ve Muslera'nın performansları iyi olursa Galatasaray avantajlı bir skor çıkarabilir. Özellikle Sneijder silik kalırsa Galatasaray top tutmakta zorlanır ve fazlasıyla kontra yer.

Son olarak Chelsea maçı alır görüşündeyim. Yanılırsak ne ala.

Namzet
26.Şubat.2014, 22:30
2-1 biter kim kazanır bilemiyorum.Başarılar Galatasaray

Walter Sakana
26.Şubat.2014, 22:31
İspanyol hakemlere sallamıştım da bu hakem iyiydi hatırladığım kadarıyla. Son dönemde yönettiği maçlarımız:

Galatasaray-Man Utd 1-0
Hollanda-Türkiye 2-0
Arsenal-Fenerbahçe 2-0

Maça gelirsek; Basel bu takımı 2 maçta da yenmeyi başardı, biz niye başarmayalım diyesi geliyor insanın ama o dönemde hem formları daha düşüktü hem de bu bir eleme maçı olduğundan bize karşı çok daha ciddi oynayacaklardır.

Mourinho'nun vazgeçilmezi Ramires yok. David Luiz sakatlıktan çıktı. Ayrıca Mourinho'nun "elimde forvet yok" şeklindeki bir sohbeti basına sızdı. Forvetleri buna baya bozulmuştur ister istemez. Bunun sonucunda hırslandılar mı yoksa isteksiz mi oynarlar bilemiyorum.

Son dönemde Chelsea formda deniyor ama kendi sahalarında West Ham'ı deplasmanda da West Bromwich'i yenemediler ve iç sahada Everton karşısında zar zor son saniyelerde kazandılar. Son dönemde formda olmalarından ziyade çok zor gol yedikleri dikkat çekiyor.

David Luiz ön liberoda oynayacak muhtemelen. Yanında Lampard, daha önde ise Oscar ve muhtemelen Hazard ile Willian gibi teknik ve hareketli oyuncular olacak. Forvette de Eto'o. Orta sahada Obi Mikel sürprizi de olabilir bu arada.

Duran toplar en büyük çekincem. Terry başta olmak üzere özellikle kornerlerde çok tehlikeliler.

Drogba'nın Terry ve Cahill gibi 2 fizikli, güçlü ve havadan etkili stoper arasında etkili olması çok zor. Bence asıl iş Burak ile Sneijder'a düşüyor. Tabi Telles ile Eboue'nin performansları da çok önemli. Bu oyuncular orta yapmak yerinde bindirdiklerinde içe doğru kat ederlerse çok daha etkili olabiliriz.

Banega
26.Şubat.2014, 22:35
Yayıncı kuruluş Mourinho'nun telefonla konuşurken kendisinin kameranın çektiğinin bilincinde olduğunu söyledi.Şayet öyleyse, Mourinho dehalar dehası, gene kafasında var bir fikirler.

Walter Sakana
26.Şubat.2014, 22:38
Muslera, Eboue, Hakan Balta, Chedjou, Alex Telles, Melo, Hajrovic, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

Nasıl yani ya: Eboue-Chedjou-Hakan-Telles? Chedjou-Hakan ilk kez yanyana oynayacak değil mi?

semih99999
26.Şubat.2014, 22:38
o degil ne oluyo bütün sitelerde semih kaya yedek yazmışlar antremanda sakatlandı mı ? yarıda bırakmış sanırım :uzgun:

Suicider
26.Şubat.2014, 22:48
Ceyhun yerine hajrovic,veysel yerine eboue,semih yerine chedjou var bakalım inşallah savunma da problem yaşamayız.

Gncl1905
26.Şubat.2014, 22:51
Bana Semih sakat denmedi arkadaş, bana öyle bir bilgi gelmedi, bana Semih sakat denseydi :( :( :(

Güya Chelsea sakatlarla boğuşuyordu! Pazartesi antrenmanda Semih'e bir şey olmuş ve yok. Neyse vardır bunda da bir hayır, inşallah kazanır aslanlarımız.

Walter Sakana
26.Şubat.2014, 22:51
Stadın metro çıkışında maç öncesi yapay kar yağdırılacakmış THY sponsorluğunda :)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1623627_10152088277608859_1172271799_n.jpg

Walter Sakana
26.Şubat.2014, 22:52
Haydaa, Ramires oynuyor, hani yoktu?

Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Torres, Schürrle, Hazard

Banega
26.Şubat.2014, 22:52
GALATASARAY’IN 11’İ
Muslera, Eboue, Hakan Balta, Chedjou, Alex Telles, Melo, Hajrovic, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

CHELSEA'NİN 11'İ
Cech, Ivanovic, Terry, Luiz, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Torres, Schürrle, Hazard

Torres var, hayırlısı olsun.

*David Luiz Cahill'in yerine oynuyor.

William Rookwood
26.Şubat.2014, 22:54
Semih niye yok onu anlamadım ben.

Facx
26.Şubat.2014, 22:57
GALATASARAY’IN 11’İ

CHELSEA'NİN 11'İ
Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Torres, Schürrle, Hazard

Torres var, hayırlısı olsun.

cahill yok luiz var ortasahaları çok yumuşak olmuş oscar da yok matic zaten oynamayıcaktı ama oraya luizi koyup stopere cahill i oynatabilirdi hadi bakalım

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Şubat.2014, 23:01
GS kadrosu biraz ofansif degil mi, bana mi oyle geliyor. ligde bile boyle bir kadro gormedik henuz manciniden. terimvari bir 11 gordum ben.

Banega
26.Şubat.2014, 23:03
Semih niye yok onu anlamadım ben.

Semih 2 gün önce antrenmanı yarıda bırakmış fakat dünkü antrenmanın hepsinde varmış.Fakat Mancini tercihini Hakan'dan yana kullandı.Herhalde riske etmek istemiyor yada farklı bir amacı var bizim bilmediğimiz.Bu arada üst üste 16 maçta Galatasaray farklı bir savunma kurgusu ile sahaya çıkmış.

Kerem-19
26.Şubat.2014, 23:11
Ben Semih dışında ki tercihlerini beğendim hocanın.İçerde oynuyoruz ve gol atmamız şart.Hajrovic'in olması kanatları daha kullanılabilir hale getiriyor.Burak'ın sol önde başlamasını bekliyorum.Tipik 4-2-3-1 gibi oynayacağız böylece Sneijder'in etkinliği de artacak ama kanatlarda oynayacak futbolcuların defansif anlamda da katkı sağlaması şart.Eto'o yok , bu bizim için avantaj gibi görünse de Torres'te çok tehlikeli bir forvet.Son olarak Hazard'a dikkat.İnşallah kazanırız.Vurduğun gol olsun Cimbomum.

Walter Sakana
26.Şubat.2014, 23:11
edit.........

Bordo61Mavi
26.Şubat.2014, 23:19
Hazard, Schurrle, ve Willian bu uclu inanilmaz hizli ataga cikiyor. Melo'ya cok is dusecek, bugun gercekten pitbull gibi oynamasi lazim.

Lampard bu adamlari besliyen futbolcu, Selcuk ona karsi neler yapacak cok merak ediyorum. Son zamandaki kotu formundan uzak bir mac gecirmesi dilegi ile.

Temsilicimize basarilar diliyorum.

byariff
26.Şubat.2014, 23:21
semihin dun ki antremanda hafif sakatligi vardi mancini risk etmemis

Cengo
26.Şubat.2014, 23:24
cahill yok luiz var ortasahaları çok yumuşak olmuş oscar da yok matic zaten oynamayıcaktı ama oraya luizi koyup stopere cahill i oynatabilirdi hadi bakalım

Ramires orada oynayabilir, tek başına doldurabilir orta sahayı. Oscar hücum performansını bir tık yükseltebilecek olsa da savunmada eksiklik yaratıyordu. O yüzden Oscar'dan pres verimi alınmaya çalışıyorlardı. Şimdi Schürrle var ki, Lampard ile beraber alanı paylaşıp parselleyeceklerdir. Galatasaray hücumları için kesinlikle iyi bir şey değil. Tam bir deplasman ilk 11'i çıkarmış Mourinho. Cahill yerine David Luiz kötü bir seçim değil, aksine David Luiz ayağı düzgün, pasör, şutör, çabuk bir stoper. Mourinho'nun kontra oyununda bir numaralı aktör haline dönüşebilir. Kanata uzun toplar ile Hazard ve Willian'dan kaleye kadar top taşımalarını bekleyecek kontralarda Morinho. Defans oyuncusunun uzaklaştırmak yerine kanata uzun top atmasını düşünmek pek de hoş olmamalı.

europeanconquer
26.Şubat.2014, 23:24
http://inciswf.com/8bit.swf

Aterileri açalım,ver coşkuyu.

byariff
26.Şubat.2014, 23:32
yine 3-5-2 5-3-2 oynucaz bence ceyhunun pozisyonun bu sefer melo ustlencek savunmanin arasina girerek hayrovic tercihi guzel akilli adam teknik ince paslari ile guzel birseyler olabilir + guzel dusunmus mancini hayrovic eboue ikilisini hazarda vericek..

http://i.imgur.com/H9ZStGU.jpg

europeanconquer
26.Şubat.2014, 23:35
http://www.footballuser.com/formations/2014/02/942691_Galatasaray_SK.jpg

True story...

byariff
26.Şubat.2014, 23:41
sampiyonlar muzigde bir baska be abi..

europeanconquer
26.Şubat.2014, 23:42
Ölümüne ölümüne ölümüne Galatasaray !

byariff
26.Şubat.2014, 23:50
muslera hatasini guzel telafi etti

bilmania
26.Şubat.2014, 23:52
Torres attı.

europeanconquer
26.Şubat.2014, 23:53
Ah Eboue ah,orada kaptırılırmı top.

Homer J.S
26.Şubat.2014, 23:56
Var mi golun goruntusu

Bordo61Mavi
26.Şubat.2014, 23:57
Defansi one cikarmaya calisiyor Galatasaray ama Lamparda baski yapan yok. Defans arkasina cok top gider daha

byariff
26.Şubat.2014, 23:59
Var mi golun goruntusu

https://vine.co/v/MKZTqUru1qt

Homer J.S
27.Şubat.2014, 00:01
Arif hocam sagol

anil luque
27.Şubat.2014, 00:03
Semih neden oynamıyor sakat mı ?

byariff
27.Şubat.2014, 00:05
ebouenin hatasi var goldede... musleraninda zamanlamasi yanlisti.

bilmania
27.Şubat.2014, 00:14
Hayrovic yerine Yekta oyuna girdi daha 31. dk.

uAburak89
27.Şubat.2014, 00:24
Mancini gaza gelmeseydi keşke. Riske girilecek maç değildi, yazık etti.

bilmania
27.Şubat.2014, 00:25
Olacak iş değil.

Terry Donk'a özenmiş.

William Rookwood
27.Şubat.2014, 00:26
Gol güme gitti iyi mi..

byariff
27.Şubat.2014, 00:27
2.donk vakasi oldu

Bordo61Mavi
Top toplayici cocuklar sahadakilerden daha iyi is cikariyor.

Terry Kasimpasali stoper gibi haraket yapti

europeanconquer
Yönetim bu maçtan sonra kesinlikle bir şey yapmalı golü hiç ettiler.

Üstelik ŞL maçı,böyle bir rezalet olamaz.

mustangshelby
2.donk vakasi oldu

pozisyon görüntüsü varmı merak ettim.

europeanconquer
27.Şubat.2014, 00:29

https://twitter.com/demarkesports/status/438772630402105345

uAburak89
27.Şubat.2014, 00:30
Şaka gibi bir akşam oluyor.

byariff
27.Şubat.2014, 00:30

https://vine.co/v/MKZYBrWuYTj

bilmania
27.Şubat.2014, 00:31
İlk yarı bitti.Verilmeyen gol gerçekten yazık oldu.

playeray
İyi de Donk top sahada oynanırken elinde topla müdahale yapmıştı. Burada top Terry'nin elindeyken asıl top oyun alanında değildi, Terry çirkeflik yapmış olabilir ancak top oyundayken tacı kullanan kişide asıl hata. Tamamen farklı 2 olay

CaptainAmerica
Terry Donk gibi topu topa atmadı ters yöne attı hakem devam ettirebilirdi gol olmazdı çünkü Cech düdüğü duyup ellerini çekti bilerek

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 00:33
Hakem hakkında zaten kötü sözler sarfedilmişti maçtan önce.Haklı çıktılar.Terry'e selamlar. :)

Suicider
27.Şubat.2014, 00:34
Hajrovic değilde Ebuoe'nin çıkması lazım acilen.O tarafta aksayan Hajrovic değildi bence.Eboue'nin her pası hatalı neredeyse.

europeanconquer
27.Şubat.2014, 00:35
İkinci yarı inşallah haksız penaltı alırız,ofsayttan gol atarız,en önemlisi Melo Terry'ye iyi bir ayar çeker.

Futbol kuralları içinde olmayan ne varsa hepsi lehimize sonuçlanır inşallah ikinci yarıda.

anil luque
27.Şubat.2014, 00:37
Maç öncesi yazdığım gibi gelişiyor her şey. Chelsea kaptığı toplarla ani atağa çıkmaya çalışıyor ve nitekim gol de bu şekilde geldi. Sneijder her zamanki gibi dolanıyor sahada. İkinci yarı Eto'o girerse işler daha da kötüleşir. Torres golünü attı ama O da yokları oynuyor , çok top ezdi.

Gncl1905
27.Şubat.2014, 00:37
İlk yarının son 2-3 dakikasını seyrettim, durum hiç iç açıcı değil. Bizimkiler defansı açmaya çalışırken bir pas hatası yapıyor anında 3-3'e atağa çıkıyorlar. 45 dk böyle oynadıysak 1-0 iyi skor.

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 00:38
Gol bence nizamiydi Terry bey bile koşmuştu taçtan sonra mis gibi gol attı Burak yazık oldu ama sıkıntı yok böyle oynarsak atarız zaten yediğimiz gol komedi oldu Muslera o kadar açılmamalıydı her şeyden önce.

Banega
İkinci yarının başlarında bir gol bulursak, devamı gelir diye düşünüyorum.Yanlız bu Eboue'nin savunma sıkıntısı ne olacak, ciddi ciddi düşünüyorum.

Önder HOCA
hakem golü vermelimiydi; taç kullanılırken diğer top oyun alanı içinde tery'in elindeydi bu durumda oyunu başlatması saçma olurdu zaten.dolayısıyla golü vermedi tery'in yaptığı çakallığın cezasıda sarı karttı verildi şimdi hakem hakkında neden kötü söz söylenmesi lazım anlamadım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Şubat.2014, 00:39
@uaburak

hajrovic > yekta degisikligiyle mac dengelendi. bence de mancini gereksiz riske girdi mac basinda ama cabuk donmesi olasi farki onledi. oyle devam etseydi gs ilk yaridan handikap olurdu.

europeanconquer
27.Şubat.2014, 00:40
hakem golü vermelimiydi; taç kullanılırken diğer top oyun alanı içinde tery'in elindeydi bu durumda oyunu başlatması saçma olurdu zaten.dolayısıyla golü vermedi tery'in yaptığı çakallığın cezasıda sarı karttı verildi şimdi hakem hakkında neden kötü söz söylenmesi lazım anlamadım.

Elinde ki topu hakemin önüne fırlatıp Burak'ın peşine koşuyor.Evet çok yaşa hakem paşa.

Nocna Mora
4-4-2 çıkmaz çok gereksizdi. İşleyen sistemi bozmaya hiç gerek yoktu bence. İlk topları hiç çıkaramadık 30.dakikaya kadar ve de orta sahada sayısal üstünlüğümüz olmadığı için genel olarak sürklase olduk. Defans ile orta saha arası mesafe atak dönüşlerinde açılınca aralara çok top yedik. Fakat Yekta oyuna girince her şey düzeldi. Oyuna hükmetmeye başladık.

OYUNUN EN KÖTÜSÜ EBOUE. İnanılmaz ama inanılmaz kötü oynuyor. Bu kadar kötü oynanamaz. Kendisi çıksın Sabri girsin acilen. Sabri'nin en kötü hali bile bu adamdan iyidir. Ulan adam top kaptırıyor geri kovalamaya gücü yetmiyor. Çalım 0, orta yapma 0, savunma 0, tempo 0. Bitmiş abi bu adam. Kaptırdığı toplardan biri gol oldu zaten. Tamamen zarar.

BaGa TaRKaN
Galatasaray Çok Amatör Oynuyor Yahu Gürcü Spiker Bile Maçı Anlatırken Galatasaray'ı Böyle Beklemiyormuş

playeray

Hakem doğru olanı yaptı küfür edilmesi gereken kişi Terry

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 00:42
Umut'u erken alırsa güzel olacak Mancini.

TeNaciOUS MidFieLdeR
Galatasaray Çok Amatör Oynuyor Yahu Gürcü Spiker Bile Maçı Anlatırken Galatasaray'ı Böyle Beklemiyormuş

gurcu dilini nerden anladin ki :zuhaha

BaGa TaRKaN
Bu Arada Verilmeyen Gol Meselesinde Hakemin Yapacağı Bir Şey Yok Arkadaşlar Aynı An da 2 Top Nasıl Sahada Kalacak Siz Terry'e Sallayın

Alaycı Anlatımları Az Çok Çözeriz Usta :)

Önder HOCA
27.Şubat.2014, 00:43
Elinde ki topu hakemin önüne fırlatıp Burak'ın peşine koşuyor.Evet çok yaşa hakem paşa.

şöyle düşün serbest atış kullanıcaksın rakip takım kullanılmasını engellemek için topun önünde bekliyor hakem sarı kart veriyor sonra kullandırıyor. oyun kuralları içindede sahada 2 top varken maç oynanmaz.tery'ede sarı kart.normali bu donk un pozisyonuyla alakası yok çünki donk oyunda bile değil.ha bana kalırsa 2li mücadelelerde hakem gayette gsyi kolladı dua edinde torres hakan balta mücadelesinde foul çaldı

Walter Sakana
27.Şubat.2014, 00:44
Drogba efsane top oyuyor aslında da ayak uyduran olmadığı için belli olmuyor pek. Burak da çok çalışıyor. Telles aynı şekilde iyi çalışıyor ama fiziken zayıf.

Sneijder en etkisiz maçını oynuyor herhalde. Selçuk iyi gibi görünüyor ama o da hep boş pas yapıyor. Eboue'nin bindirmeleri ne kadar iyiyse geri dönüşleri de o kadar kötü ve çok top kaptırdı. Her kaptırdığı tehlike oluyor nitekim bunlardan biri tura mal oldu belki de.

Muslera'nın da Eboue kadar hatası var golde, gereksiz çıktı orda. Kalesinde kalsa gol olmazdı.

Bahsedilen pozisyonda kaleci Cech elini çekiyor zaten, hakem düdük çalmasa gol olmazdı o pozisyon.

Banega
27.Şubat.2014, 00:45
Zaten Terry elindeki topu hemen verse gene gol olurdu.Her türlü gol yendi.O zaman kırmızı gösterilsin.

mwaru
27.Şubat.2014, 00:46
Chelsea ciddiyetini kaybetmez ve geriye yaslanmazsa maç farka gider bence. Çok kopuktu Gs ilk yarı.

europeanconquer
27.Şubat.2014, 00:46
şöyle düşün serbest atış kullanıcaksın rakip takım kullanılmasını engellemek için topun önünde bekliyor hakem sarı kart veriyor sonra kullandırıyor. oyun kuralları içindede sahada 2 top varken maç oynanmaz.tery'ede sarı kart.normali bu donk un pozisyonuyla alakası yok çünki donk oyunda bile değil.ha bana kalırsa 2li mücadelelerde hakem gayette gsyi kolladı dua edinde torres hakan balta mücadelesinde foul çaldı

Donk'un pozisyonu ile birebir aynı değil ancak elinde ki topu bırakmasa Burak'ın peşinden yine koşsa hakem devam ettirirdi ancak hem kurnazlığına geldi hem de hakemin basiretsizliğine geldi,gol bile olmasa gol pozisyonunu hiç ettiler.

uAburak89
27.Şubat.2014, 00:47
@uaburak

hajrovic > yekta degisikligiyle mac dengelendi. bence de mancini gereksiz riske girdi mac basinda ama cabuk donmesi olasi farki onledi. oyle devam etseydi gs ilk yaridan handikap olurdu.

Bu riskin sebebi muhtemelen Mourinho ile aralarındaki sürtüşme. Lucescu olmasını beklediğim adamın Fatih Terim kadrosu çıkarmasına başka açıklama bulamıyorum.

Gncl1905
İlk golü şimdi izledim Muslera'nın çok güzel açıyı kapadığını düşünüyorum. Bir pas tercihi kalmış elemanın onu da arkadan gelen iki defans varken yine Chelsea'li adama gelmiş.

İkinci yarıda gol lazım, goller lazım ama böyle kontralar yemeye devam edersek fark açılır.

Walter Sakana
Bu arada Drogba 2-3 günde mi fiziksel olarak eski seviyesine geldi anlamadım. Madem böyle oynayabiliyordun 2.yarının başından beri nerelerdesin diye sormazlar mı adama... Futbolcunun maç seçmesi en nefret ettiğim şeylerden biri..

vivoperlei
27.Şubat.2014, 00:48
Cech herhangi bir hamle yapmaya bile kalkmadı. Gol olmayabilirdi o pozisyon.

BaGa TaRKaN
27.Şubat.2014, 00:48
Ahanda Semih Oyuna Girecek

benzema35
27.Şubat.2014, 00:54
Hakeme değilde Terry'ye istediğimiz küfürü edebiliriz pozisyonun içine ettiği için , ama Cech o pozisyonu kurtarırmış sanki hakem düdük çalınca bırakmış ellerini ..

Cengo
27.Şubat.2014, 00:58
Terry elindeki topu atmasa bile oyun başlayamazdı. Sahada 2 top varken oyun oynanamaz. Terry'nin çakallığından başka bir şey değil.

William Rookwood
27.Şubat.2014, 00:58
Burak yerine Umut oynasaydı o topu Drogba'ya verebilirdi.

Gncl1905
27.Şubat.2014, 01:02
Adam yere atlıyor sonra da itiraz ediyor, of Eboue :D

egebartu
27.Şubat.2014, 01:02
Sabri reis gerekiyor taraftarı heyacanlandıran :)

Korner hadi atınnn direķ

Bordo61Mavi
27.Şubat.2014, 01:05
Mustafa Sarp'in ruhu geri dondu (Selcuk Inan)

benzema35
27.Şubat.2014, 01:06
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll lll

egebartu
Goĺllllllllllllllllllllll

vivoperlei
Gol!!!!!!!!

Önder HOCA
yayın gitti golün videosu varmı :)

Bordo61Mavi
27.Şubat.2014, 01:07
ohhh bea.

Maci dengeleyen hamleyi yaptin Mancini

Simdi kazanmak icin hamleyi yap

William Rookwood
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ol Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooool

Gncl1905
GOL BE, çok iyi oldu bu.

europeanconquer
Korner golü korneeeeer !!!!

William Rookwood
27.Şubat.2014, 01:08
Hemde duran toptan :) :)

egebartu
27.Şubat.2014, 01:09
Hadi aslanlar

uAburak89
27.Şubat.2014, 01:10
Ah be hocam, macera aramasan ne olurdu sanki.

benzema35
27.Şubat.2014, 01:10
Bu Selçuk bitmiş ya kaybediyor topu almak için adama sert giriyor yakacak bizi valla..

egebartu
27.Şubat.2014, 01:11
20 Dakka kaldı

Bordo61Mavi
27.Şubat.2014, 01:13
Hadi Mancini yap su hamleyi atin su golu

egebartu
27.Şubat.2014, 01:14
İnşallah gol yemeyiz

benzema35
27.Şubat.2014, 01:16
Telles ne vurdu be az daha asıyordu ..

egebartu
27.Şubat.2014, 01:16
Telles vurdu kaleci kurtardı

byariff
27.Şubat.2014, 01:19
Selcuk galatasarayi durduruyor ama bunu mancini goremiyor!

ardaskoc
27.Şubat.2014, 01:21
Yalnız Chelsea'yi 2-1 yendiğimiz maçta da maçın başlarında geriye düşmüştük ve 64'te Kazım'la 1-1 yapmıştık. 2. golü de 80'de bulmuştuk. Yoksa... :)

playeray
27.Şubat.2014, 01:23
Bence Chelsea gol yiyecek. Galatasaray böyle dibine kadar yaslanan futbol oynayan takımları hep cezalandırıyor

egebartu
27.Şubat.2014, 01:25
Hadi sadece bir gol aslanlar

byariff
27.Şubat.2014, 01:25
mou yine 11 kisi defans yaptiriyor kontradan yemeseydik...

Walter Sakana
27.Şubat.2014, 01:26
Drogba niye çıktı ya. Burak ilk yarı çok çalıştı da 2.yarı sahada yok.

benzema35
27.Şubat.2014, 01:27
Vuracağın topunda seninde Sneijder ..

William Rookwood
27.Şubat.2014, 01:27
Yekta efsane oynuyor.

Bordo61Mavi
27.Şubat.2014, 01:29
Selcuk kac tane atak oldurdu. Bukadar nasi dustu bu adam ???

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1920249_955787707794779_263953795_n.jpg

byariff
27.Şubat.2014, 01:30
mancini artik gorur , yekta duzenli oynasin 2 selcuk eder. selcuk galatasarayin ataklarini hep kesiyor oyunu asiri derece yavaslatiyor.

playeray
27.Şubat.2014, 01:36
R Madrid 6-1 yendi Schalke'yi :D

Önder HOCA
27.Şubat.2014, 01:37
en azında ümidimizi 2. maça taşıyabildik

Walter Sakana
R Madrid 6-1 yendi Schalke'yi :D

Gürcü spiker Benzema deyip deyip duruyordu ondan mıymış :D

byariff
1-1 bitti , schalke maci gibi umutlarimizi londraya tasidik guldur yuzumuzu galatasaray gece detayli bi analiz yaparim. :D

europeanconquer
27.Şubat.2014, 01:38
İlk yarı yetersiz,ikinci yarı oynaması gerektiği gibi oynayan bir Galatasaray vardı.

Deplasmanda çok umut yok ancak Drogba şapkadan yumurta çıkarabilir.Tebrikler Galatasarayım,mücadelen yeter.

Banega
Geçen seneki sahamızdaki Schalke maçıda 1-1 bitmişti.Bence kötü skor değil.Hayırlısı..

davidvilla
Yekta efsaneydi hakikaten. Hakem de tam deplasman hakemiydi. Bence henüz hicbisey bitmis degil

SAİT71
Chelsea turu araladı gibi. 2-1 galip bile gelinseydi Chelsea'nin attığı o 1 deplasman golü bence herşeyi değiştirdi. Keşke 1-0 kazansaydı Galatasaray ya da 0-0 bitseydi.

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 01:39
3-2 Yeneriz Stamford'da 2-2'de olur. :D

Nocna Mora
27.Şubat.2014, 01:39
4-4-2, Selçuk, -İlk yarıdaki- Eboue, ŞL maçına sadece susup izlemeye gelen ve bağırmayan taraftar: OUT
3-5-2, Yekta, Sabri, bağıran taraftar: IN

Yapılması gereken değişiklikler bunlar. Maçın özeti. Ayrıca Semih oyuna girdikten sonra çok iyi top oynadı. Hakan'da iyiydi fakat yavaş kalıyordu. Semih baya iyiydi, kendine güveni de yerine ileri falan da çıktı. Chedjou'nun gol attıktan sonra çocuk gibi sevinmesi falan çok hoşuma gidiyor. Geçen yine gol attığı maç sonunda da böyle tezahüratlara eşlik edip zıplamıştı falan. Çok sevimli çocuk aslında. Bonservisi yüksek sadece. Bir de sakat diyorlar geldiğinden beri. Fiziği ile oynuyormuş yoksa. Fiziksel olarak tam değilmiş. Olsa keşke. İyi top oynayabiliyor çünkü iyi fizik kapasitede olduğu zaman.

Ayrıca Alex Telles çok iyiydi. Hem hava toplarını iyi karşıladı, hem hücumda harika bindirmeler yaptı, hem de savunma da genel olarak işini iyi yaptı. Çok potansiyelli bir bek. Çokta teknik.

europeanconquer
27.Şubat.2014, 01:41
Bu arada Yekta harbi efsane oynadı.Zaten kupa maçlarında da aynı şekilde oynuyordu.İyi ki Trabzon'dan fazla para istemiş çünkü Selçuk gün geçtikçe dibe batıyor,batmaya devam ediyor.

ozan42
Fatih Terimli Gs Chelsea'yi bu maçta ezerdi gibime geliyor..Bu arada Selcuğu bir maç kötü oynadı diye yerin dibine sokmayın Sneijder gelince ofansif özelliklerini gösterememeye başladı çünki daha geride oynamak zorunda kalıyor, gerçek mevkisinde oynamıyor kısacası.

anil luque
İlk yarı yetersiz,ikinci yarı oynaması gerektiği gibi oynayan bir Galatasaray vardı.

Deplasmanda çok umut yok ancak Drogba şapkadan yumurta çıkarabilir.Tebrikler Galatasarayım,mücadelen yeter.

Şapkadan çıkan tavşan değil miydi tosunum :zuhaha

vivoperlei
Bizimkiler kendilerini yere atmaya ne kadar meraklı yahu? Gına geldi artık bu hareketlerinden...

sarianet
27.Şubat.2014, 01:43
maçta izlediğimiz mavi renkli takım gerçekten chelsea mıydı
böyle bi chelseayı bulmuşken kaçırılan 3 puana üzüldüm ama malubiyetten kötüdür ya da mağlubiyetten

Banega
27.Şubat.2014, 01:44
Yanlız Yekta hakettiği değeri gerçekten alamıyor.Daha 15 gün önce falan bu adamı satmaya çalışıyorduk.İnanılmaz teknik bir oyuncu bence.Fenerbahçe'de yaratıcı,dribbling yapan orta saha kıtlığı olduğu için belki Fener'de olsa daha farklı bir konumda olabilirdi.Umarım bundan sonra daha fazla şans bulur.Hele ki Selçuk'un form düşüklüğü göz önüne alınırsa.

benzema35
27.Şubat.2014, 01:45
Kaybetmekten iyidir yine aldığımız skor umudumuzu rövanşa taşıdık en azından :)

europeanconquer
Şapkadan çıkan tavşan değil miydi tosunum :zuhaha

O kadar yapamaz abi yaş olmuş 36,yavaş gelsin.

:n:

Gncl1905
1-1 kötü skor ama umutlar devam ediyor en azından, hiç yoktan iyidir. İkinci yarıyı izleyebildim; Chelsea'den iyiydik.

Banega
27.Şubat.2014, 01:46
maçta izlediğimiz mavi renkli takım gerçekten chelsea mıydı
böyle bi chelseayı bulmuşken kaçırılan 3 puana üzüldüm ama malubiyetten kötüdür ya da mağlubiyetten
Kimse Chelsea'den atak oynamasını, topa hakim olmasını beklemiyordu ki.Morinho takımı işte, duran top veya kontra'ya yoğunlaşıyorlar.

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 01:47
Chelsea'yi böyle çaresiz bırakmak bence büyük iş kim ne derse desin.Stamford'da da 2. yarıda ki gibi oynarsak tura yakın taraf biz oluruz.Orada Schalke deplasmanındaki gibi ilk yarı da golü bulursak çok iyi olur.

uAburak89
27.Şubat.2014, 01:47
Mourinho istediğini aldı maalesef. Bence tur çok zor hatta imkansız. Tabii biz yine heyecanla bekleriz ama gerçekçi bakınca umudum yok.

Ilk 30 dakikayı hiç etmesek belki daha farklı olabilirdi. Ne olursa olsun buralarda olmak çok güzel, umarım futbolcular seneye yine ŞL'de olabilmek için ligde de mücadele etmeye başlarlar.

eng1n
27.Şubat.2014, 01:48
Galatasaray Chelsea'yı böyle yakalamışken yenmeliydi bence, 1-1 den sonra niye tempo düşürdüler anlamadım.

Bu arada Chelsea'nin cidden forveti yok ya Eto'o oyuna girdikten sonra topa dokundu mu acaba ?

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 01:50
Galatasaray Chelsea'yı böyle yakalamışken yenmeliydi bence, 1-1 den sonra niye tempo düşürdüler anlamadım.

Bu arada Chelsea'nin cidden forveti yok ya Eto'o oyuna girdikten sonra topa dokundu mu acaba ?

Chelsea'de forvet olmak da zor çok hızlı eleman lazım onlara ne Torres ne Ba ne Eto olmaz yani bunlarla. Adamlar zaten full contain oynadı forvetler nasıl top alsın. :p

E.Cartman
27.Şubat.2014, 01:53
Eboue 5 tane kritik top kaybı yaptı 1'i gol oldu zaten, ben 5'ten sonra saymadım. Selçuk yine bu maç iyiydi eski maçlara oranla daha hızlı oynadı. Yekta efsane oynadı, Melo'yu konuşmaya gerek yok, Sneijder'i kullanamadık yine, Drogba iyiydi ama ona ayak uydurabilen çıkmadı. Burak çabaladı baya, Chedjou iyiydi, Telles çok iyiydi, Semih çok iyiydi, Balta da aslında iyiydi ama rakibin yapısına ve oyun tarzına göre doğru adam değildi, Hajrovic belki iş yapabilirdi ancak o da Hakan gibi en azından şu an için Chelsea'ye karşı oynayacak bir adam değil.

Mancini biraz farklı düşündüğü belliydi aslında planı o Hajrovic'in tepeye vurduğu gibi şutları sıkça kullanmaktı belli ki ancak Hajro'nun aşırı etkisizliği ve heyecanı iptal etti planı, o da çabuk tepki göstererek Yekta'yı soktu. Hajro için üzüldüm ancak yapacak bir şey yok bunlar olabilecek şeyler. Semih'i de riske etmek istemedi muhtemelen ancak baktı ki tur riske giriyor onu da sürdü sahaya. Oyuna yanlış başlasa da doğru hamlelerle oyuna direk etki etti. Umut'un da girişi zamanlaması doğruydu. Chelsea top çevirmeye başlayınca önde basmak gerekti ve Drogba bu iş için uygun değildi, karar doğruydu ancak Sneijder çıksaydı daha iyi olabilirdi gibi geldi bana.

Maç için de konuşursak özellikle 2. yarı çok iyi oynadık ama olmadı bir türlü. 18 Mart'ta yine CL tarihine geçecek maçlardan birini oynamamız oldukça muhtemel bakıcaz artık.

Son olarak tribündekilere de selam olsun, rezaletlerdi. 50 bin kişi nasıl işe yaramaz gösterdiler sağolsunlar.

William Rookwood
27.Şubat.2014, 01:55
İlk 15 dakikada gol yemeseydik maç çok farklı olurdu. Zaten ilk 15 dakikada hızlı başlanan maçlardan hep nefret etmişimdir, ya gol atıyoruz ya da gol yiyoruz bu tür maçlarda.

Yekta'nın 2. yarı oyuna girmesinden sonra top kontrolü tamamen bizim elimize geçti. Yekta adeta yırttı kendini, basmadık yer bırakmadı sahada. Böyle güzel bir oyuna 1-1'lik skor yakışmadı ancak rövanş maçında da böyle oynarsak yenmemiz çokta uzak bir ihtimal olmaz.

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 02:01
Hajrovic ve Hakan Balta büyük kumardı golü Mancini'nin yanlış 11'i yüzünden yedik bence biraz da. En kötü Semih'le başlamalıydık hatasını en azından erken telafi etti Mancini ve kurtardık paçayı. 1-0 Kazanabilirdik yediğimiz basit gol bizi turdan etmez inşAllah. Chelsea evinde de ölümüne kapanmayacağına göre şansları eşit görüyorum ben. Maçın adamı kesinlikle Yekta'ydı helal olsun valla. :)

Kerem-19
27.Şubat.2014, 02:02
Turu zora soktuk.Yine bireysel hatadan gol yedik , böyle golleri yiye yiye ciğerimiz soldu.Hajrovic heyecanına yenik düştü sanırım ama hoca erken farkedip oyunu lehimize çevirdi.Mücadele ve oyun olarak iyiydik.1-1 i bulduktan sonra Eboue yerine Sabri girse oyuna bi dinamizm getirirdi hoca tercih etmedi.Çok umutsuz değilim bu takım orda da aslanlar gibi mücadele eder , tur gelir gelmez ama bu mücadele yeter de artar bile.Telles'te uyum sürecini aşmış gibi hem ofansta hem defansta çok iyi işler yaptı.

grkm33
27.Şubat.2014, 02:05
Selçuk 'a daha çok savunma yapıyor diyorlarda onu hem savunma hem hucüm yapsın diye hoca oynatmıyor mu box to box yani böyle oynamıyacaksa yekta ceyhun melo daha faydalı olur

Banega
27.Şubat.2014, 02:08
Taraftarı Nasıl Buldunuz?
Mancini:Fantastik.Zaten elde ettiğimiz bütün başarılarda onların katkısı var.Olağanüstüler............

..........İlk yarı Chelsea'ye fazla saygı duyduk ve boş alan bıraktık.Böyle yapmamalıydık.Bu maçtan sonra tur şansımız %40.

E.Cartman
27.Şubat.2014, 02:12
Taraftarı Nasıl Buldunuz?
Mancini:Fantastik.Zaten elde ettiğimiz bütün başarılarda onların katkısı var.Olağanüstüler.

Orada Mancini soruyu resmen geçiştirdi. Suratından, tonlamasından falan çok belliydi asıl hislerinin ne olduğu.

Börk
27.Şubat.2014, 02:13
Daha Fatih Terim olsaydı diye sallayıp durmayın abi.Mancini,nasıl oyuna müdahale yapılır gösterdi bugün.2.yarı aslan gibi oynadık olmadı çok kaçırdık çok zor diye bir şey yok biz böyle oynayalım gidebildiğimiz yere kadar gideriz.

semih99999
27.Şubat.2014, 02:14
yekta efsane oynadı girdikten sonra artık kadroya ceyhunun yerine monte edilir bu maçta sonra bu arada adın Selçuk olursa eleştirilirsin ama Sneijder olursa bi şey olmaz bi kıyaslayın bakalım kim daha iyi oynadı takım Sneijder nin eksigini kapatmak için daha fazla koşuyo deplasmanda selçuk yok o zaman anlarsınız ne kadar degerli bi oyuncu oldugunu bi yok cehennemiş abartmaları yok mu seyirci resmen sınıfta kaldı takım iyi oynarken herkes destekler

footballer33
GS'nin ilk yarı verilmeyen golünde düdük önceden çalındığı ve Cech de topu karşılamayı bıraktığı için çok da üzülmeye gerek yok bence. Terry'e bu hareketi sebebiyle daha farklı bir ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca. Sarı kartla geçiştirilmemesi gerekiyor. Maçın da berabere biteceğini tahmin ediyordum; fakat her şey bitmiş değil şu aşamada tabii. G.Saray'ın, İngiltere'de oynayacağı akıllı oyunu ile 2 gol atması imkansız değil.

Banega
Daha Fatih Terim olsaydı diye sallayıp durmayın abi.Mancini,nasıl oyuna müdahale yapılır gösterdi bugün.2.yarı aslan gibi oynadık olmadı çok kaçırdık çok zor diye bir şey yok biz böyle oynayalım gidebildiğimiz yere kadar gideriz.
Fatih Terim olsa 30'da Umut'u sokardı, saldır Allah saldır :D Ya fark yerdik ya da yenerdik :D

europeanconquer
27.Şubat.2014, 02:17
Orada Mancini soruyu resmen geçiştirdi. Suratından, tonlamasından falan çok belliydi asıl hislerinin ne olduğu.

Abartıyorsun Özgür,ben çoğunlukla tribünleri eleştiririm ancak bu eleştirilebilecek bir maç değil.Gayet güzel destek verdi taraftarlar.

mpaker66
27.Şubat.2014, 02:20
Alex Telles efsane oynadı. Keza Yekta'da öyle. Malesef maçın hakkı bu değildi ama gurur duydum takımımdan.

E.Cartman
27.Şubat.2014, 02:24
Abartıyorsun Özgür,ben çoğunlukla tribünleri eleştiririm ancak bu eleştirilebilecek bir maç değil.Gayet güzel destek verdi taraftarlar.

Vallah Oğuzhan, Drogba Sneijder Melo isyan etmeseler hiç ses çıkaracağı yoktu bugünkü taraftarın. Takımı itemediler, ne rakibi ne de hakemi baskı altına alabildiler net olarak maçın büyük çoğunluğunda bir işe yaramadılar. Hee bunun nedenleri konuşulur o ayrı ama performans çok kötüydü bence.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Şubat.2014, 02:34
Vallah Oğuzhan, Drogba Sneijder Melo isyan etmeseler hiç ses çıkaracağı yoktu bugünkü taraftarın. Takımı itemediler, ne rakibi ne de hakemi baskı altına alabildiler net olarak maçın büyük çoğunluğunda bir işe yaramadılar. Hee bunun nedenleri konuşulur o ayrı ama performans çok kötüydü bence.

bak bu cok dogru, seyirci takimi atesleyecegine takim onlari atesledi bugun. 2.yaridaki seyircinin destegi guzeldi ama bunu takim sagladi biraz da. zaman zaman seyirci maca fazla daliyor.

mac 34ten once ve sonrasi seklindeydi. alisik oldugu dizilise gecince mancini ipler gs ye gecti, deplasmanda da aynisini tekrar etmeli. mourinho buna bir cozum uretemezse tur sansini devam ettirir gs. oyle kolay gol atabilen bir takim degil chelsea, bu konuda zorlayabilirsek onlari heyecanli bir rovans maci olur. mancinin tur sanslarini %40a cikarma sebebi de bence taktiksel yonden 1 adim one gecmesindendir.

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 02:34
Bu maçı izleyenler kombine sahibi zaten çoğu lig maçlarını izlemiyordur bile ondan ben şaşırmadım taraftarın pasif kalmasına.

Kaka Leite
27.Şubat.2014, 02:35
Mancini'ye neden sallamayalım ki?

Adam maç boyunca kendi hatalarını düzeltti durdu. İzet lig maçlarında bile oynamıyor gidip böyle bir maçta oynatıyorsun diyecek bir şey yok valla.

Drogba'yı çıkarması da bence yanlıştı.

Kryptonite
27.Şubat.2014, 02:36
Bu maçı izleyenler kombine sahibi zaten çoğu lig maçlarını izlemiyordur bile ondan ben şaşırmadım taraftarın pasif kalmasına.

Çoğu kombine sahipleri bu maçlarda kombinesini satışa çıkarıyor ki kombine parası çıksın.Şahsen eniştem ve arkadaşları öyle yaptı.Bence taraftar kötü değildi.

Önder HOCA
27.Şubat.2014, 02:41
Çoğu kombine sahipleri bu maçlarda kombinesini satışa çıkarıyor ki kombine parası çıksın.Şahsen eniştem ve arkadaşları öyle yaptı.Bence taraftar kötü değildi.

bu tür maçlarda o kadar parayı verenler ne yazıkki taraftar olmuyor, seyirci oluyor

Kryptonite
27.Şubat.2014, 02:54
Adamlar daha ne yapsın arkadaşlar.Her Chelsea topu aldığında ıslıktan durmadılar.Sadece organize olamadılar o kadar.O da olur takılmayın böyle şeylere :)

davidvilla
27.Şubat.2014, 02:58
Chelsea li taraftarlar (forumlardan gordugum kadariyla) inan'i cok begenmisler. Hatta kendi ortasahalarinda oyun kurabilecek o tarz bir oyuncu olmadigindan yakinmislar. O yuzden iyi pas yapamadiklarini dusunuyorlar. Futbola bakis açımız cok farkli adamlarla.

Banega
27.Şubat.2014, 02:59
Adamlar daha ne yapsın arkadaşlar.Her Chelsea topu aldığında ıslıktan durmadılar.Sadece organize olamadılar o kadar.O da olur takılmayın böyle şeylere :)

Aslında ikinci yarı çok iyiydiler bence.Yanlız böyle maçlara yaş sınırlaması falan getirsinler ya, amcalar bağırmıyor :D :p

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 03:03
Selçuk çok ağır kaldı valla topuk pası iyiydi onu beğenmiştir onlar. :D

William Rookwood
27.Şubat.2014, 03:07
Chedjou'da takıma alışmaya başladı, fiziksel olarakta güçlüydü bugün iyi oynadı. Yalnız uzun zaman sonra duran toptan gol attık ve golü Chelsea'ye karşı atmamız beni çok sevindirdi. Her ne kadar golde Terry'nin hatası olsada Sneijder'de çok iyi bir orta kesti, hakkını vermek lazım.

Banega
27.Şubat.2014, 03:09
Galatasaray UEFA'ya başvuruyor!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Chelsea maçının ardından Terry'in oyuna ikinci topu sokması nedeniyle sayılmayan gol nedeniyle UEFA'ya başvuracaklarını söylediği iddia edildi..

Galatasaray ile Chelsea'nin 1-1 berabere kaldığı maçta John Terry'nin futbol sahasına attığı ikinci top nedeniyle Galatasaray'ın golünün sayılmaması büyük tepki çekti.

Ünal Aysal da maçın ardından yaptığı açıklamada bu pozisyona dikkat çekerek şunları söyledi:
"Biz UEFA'ya gerekli başvuruları yapacağız. Ya golün sayılmasını ya da maçın tekrarını istiyoruz."

Ajansspor yazmış.Onlarda Vatan'dan almışlar haberi.

davidvilla
27.Şubat.2014, 03:11
Selçuk çok ağır kaldı valla topuk pası iyiydi onu beğenmiştir onlar. :D

Aslinda ağırlık her zaman kotu bir sey değil. Aceleci oyuna gore de daha cok tercih edilir topum sende kalmasını sagladigi icin. Selcuk'un sneijder ve drogbanin takıma eklenmesiyle once pas opsiyonlari azaldi ve savunma yuku cok artti. Bakma melo patlayici kuvveti var fakat alan savunmasinda cok acik veren bir oyuncu cunku cok fazla pres yapmak isteyip yerini kaybediyor genelde. O yerini kaybedince takimin defansif şekli bozuluyor. Ama tabi bu melo kötü demek degil. Melo nun da daha fazla pres yapma isteği on tarafin umarsiz olmasindan kaynaklaniyor. Aslinda selcuk iyi bir oyun kurucu fakat bizde kurulan bir oyun yok bunun da en onemli sebebi oyuncularimiz bekleyerek oynamasi ve hic yer degistirmemesi. Hele bir de hajro eklenince drogba ve sneijder'e opsiyonlar iyice azaliyor cok markajda kalan adamlar bunlar. Bunun yanısıra takim ici rol dağılımı vardir onceden de bahsetmistim. Sneijder ve drogba gelince selcuk ve burak'in rolleri değişmiş oldu. Bu da cok buyuk etken.

Redrum
27.Şubat.2014, 03:14
Selçuk'un o kadar haftadan sonra ben ilk defa beğendim bence gayet iyi oynadı, böyle oynasa sezon sonuna kadar yeter zaten bizim takıma yanlış mıyım?

davidvilla
27.Şubat.2014, 03:16
Selçuk'un o kadar haftadan sonra ben ilk defa beğendim bence gayet iyi oynadı, böyle oynasa sezon sonuna kadar yeter zaten bizim takıma yanlış mıyım?

Tabi bu mac gayet iyiydi. Yektanin savunma yukunu almasindan itibaren bi anda selcuk farkli bi adam oldu

Kerem-19
27.Şubat.2014, 03:34
Galatasaray UEFA'ya başvuruyor!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Chelsea maçının ardından Terry'in oyuna ikinci topu sokması nedeniyle sayılmayan gol nedeniyle UEFA'ya başvuracaklarını söylediği iddia edildi..

Galatasaray ile Chelsea'nin 1-1 berabere kaldığı maçta John Terry'nin futbol sahasına attığı ikinci top nedeniyle Galatasaray'ın golünün sayılmaması büyük tepki çekti.

Ünal Aysal da maçın ardından yaptığı açıklamada bu pozisyona dikkat çekerek şunları söyledi:
"Biz UEFA'ya gerekli başvuruları yapacağız. Ya golün sayılmasını ya da maçın tekrarını istiyoruz."

Ajansspor yazmış.Onlarda Vatan'dan almışlar haberi.

Resmi sitede yalanlandı bu haber.

Banega
27.Şubat.2014, 03:39
Resmi sitede yalanlandı bu haber.

Zaten böyle bir şey olması mantıksız olurdu, iptal etmez asla UEFA bu maçı.

byariff
27.Şubat.2014, 04:19
Muslera : goldeki hata eboue ve musleraya aitti , orda cikmamasi lazimdi zamanlama hatasi yapti
Eboue : ilk yari berbatti 2. yari toparladi kotu olmasinin sebebinin 2-3 haftadir oynamiyordu kontenjana takiliyordu ona bagliyorum.
Chedjou: geldiginden bu yana en iyi 3. maci olmasi lazim , bana popescuyu andiriyor gibi geldi oda ilk geldiginde etkisizmis 2. takimin sigortasi olmus
hakan : iyiydi ilk yari fazla goze batmadi 2. yari cikmasinin sebebi bence semih ile daha hizli oynariz diye dusundu ki oylede oldu.
telles : sol tarafta fark yaratiyor gerçekten fizik sorununu hallederse cabuk zamanda elit seviyede olacak bence.
melo : konusmaya gerek yok cok iyiydi.
selcuk : bunuda konusmaya gerek yok berbatti bence. kimse demesin savunmada iyiydi diye ben ona bakmam oyunu asiri derece yavaslatiyor el freni.
hayrovic : eli ayagina dolasti heycana baglamak lazim + mancinin hatasiydi 2-3 hafta oynamayan adami ilk 11"de baslatti..
sneijder : kendiside acikladi zaten bana fazla top atilmiyor diye sneijder kilit isim daha cok ona vermeliyiz topu + sol kanatta oynamadigini bugun net bir dille soyledi roportajinda
burak : sac bas yoldurdu kotuydu , umut-burak degisikligi olmaliydi.
drogba: bugun begendim obur maclara gore cok mucadele etti gol atmak icin bencil oynadi ama normal drogbaya hak veriyorum.

mancini : yanlis kadroyla cikti neyse ki ilk 30 dakikadan sonra oyunu lehimize cevirdi
yekta : muthisti hizli oynadi chelsea ortasahasini rahatlika gecti

Walter Sakana
27.Şubat.2014, 04:33
Maç 0-0 da bitseydi Londra'da turu geçmek için gene 1-0 (veya herhangi bir skorla) kazanmamız gerekecekti. Bu açıdan 1-1 ile 0-0 arasında pek bir fark yok. Tek farkı 0-0'ın onlara yarıyor olması. Bizim kolay gol yememiz kadar Chelsea'nin de zor gol atma problemi olduğunu düşünürsek orada 1-0 kazanmamız çokta uzak bir ihtimal değil bence.

Mancini daha önceki maçlarda da zaman zaman oyuna yanlış tercihlerle (oyuncu veya dizilim) başlayıp hatasından erken dönmüştü. Veya kafasında bazı düşünceler oluyor ama maçta bunlar sahaya istediği gibi yansımayınca müdahale ediyor diye de düşünebiliriz. Bu kısmı beni çok ilgilendirmiyor.

Benim için asıl önemli olan, maç içerisinde hep doğru zamanlarda doğru değişiklikleri yapması. Bugüne kadar sadece bu maçtaki Drogba-Umut değişikliğini yadırgadım onun dışında takımın başında çıktığı yaklaşık 30 maçta yaptığı tüm oyuncu değişikliklerini çok beğendim. İnatçı olmaması çok hoşuma gidiyor. Bazı teknik adamlarda vardır ya o inat, illa kafasındaki oyun sistemini oturtmaya çalışır işler kötü gitse de vazgeçmez bir türlü... Mancini'de bu inat yok işte. Bir sistem düşünüyor, maçta baktı olmuyor mu, hemen değiştiriyor vakit kaybetmeden.

Bu maçta Mourinho'nun oyunu geride kabul edeceğini düşündüğünden Hajrovic'i 11'de başlattı bence. Kapanan o güçlü savunmayı açmak için uzaktan şutları etkili sürpriz bir oyuncuyu kullanmak istedi tahminimce. Savunma Drogba ile boğuşurken soldan Sneijder, sağdan Hajroviç içe katedip çekecekleri şutlarla tehlike yaratırlar diye düşündü bence. Ama ikisi de etkisiz kaldı maalesef.

Ancak Hajrovic-Yekta değişikliği Hajroviç kötü oynadığından değil, Chelsea etkili geldiğinden dolayı gerçekleşti bence. Çünkü Yekta (bazı bölümlerde Melo) savunmaya çok yakın oynadı. Bu sayede hem içe kateden kanat oyuncularına önlem almış oldu hem de stoperlerin iki yana daha rahat açılarak kanattan gelenlere hamle yapmalarına imkan sağladı. Ayrıca Willian'ın etkinliğini de azalttı. Tamamen taktiksel bir değişiklikti yani.

IcedEarth
27.Şubat.2014, 11:13
Yazık oldu. Kesinlikle kazanmayı hak etmiştik.

..JoaQuiN..
27.Şubat.2014, 11:43
Taraftar ilk yarı ve son 10 dakika çok kötüydü hiç bir işe yaramadılar..
onun dışında kalan yarım saatlik dilimde Melo, Sneijder ve Drogbanın cabalarıyla biraz gaza geldiler o sırada takım golüde buldu zaten..
Son 10 dk. Ultraslan hep seninle söyleyeceğine Haydi haydi haydii Allah Aşkınaa diye takımı gazlasalar belki de 2. golü de bulabilirdik...

Selçuk Eboue İlk yarı çok kötüydü 2. yarı toparladılar.
Bu maçın yıldızını Uefa Chedjou seçti ama bence Yekta veya Melo olmalıydı..
Bu arada Ramires, Hazard, Willian çok etkisizdi..Bu ramires milli takımda ise Melo O takımın değişmezlerinden olması lazım..MikeL, Lampard ve Ramires 2. yarıda Melo ve Selçuğu etkisiz Hale getiremediler...

Kaçan galibiyete ve dandirikten yediğimiz gole üzüldüm.
Ama Sağlık olsun 2. yarı takım umut verdi.
Stamford Bridge'de Maçı alabiliriz geçen yıl Schalke Maçı gibi birşey olacak tahminim..

davidvilla
27.Şubat.2014, 12:48
yalnız chelsea taraftarları melo'ya çok kızmışlar. özellikle lampard'a atarlandı diye falan.
maçta çoktan atılmalıydı tekme atıyor. joey barton gibi falan demişler.
stamford bridge'de biri onu sakatlasa kesinlikle üzülmem falan diyen var.

Redrum
27.Şubat.2014, 13:33
Ben Melo'nun yerinde olsam çoktan birisinini dövmüştüm. Adama 6-7 tane foul yaptılar hem de topla dikini dribling yaparken. Konuşmasınlar fazla.

Banega
27.Şubat.2014, 14:01
yalnız chelsea taraftarları melo'ya çok kızmışlar. özellikle lampard'a atarlandı diye falan.
maçta çoktan atılmalıydı tekme atıyor. joey barton gibi falan demişler.
stamford bridge'de biri onu sakatlasa kesinlikle üzülmem falan diyen var.
Kendi takımlarından 4 kişi sarı kart gördü.Bunlar hala neyin derdinde anlamıyorum.Lampard'ın dirseği geldi, sinirlenmesi gayet normal.Terry gibi bir örnek oyuncuları var, kızabilirler Melo'ya tabi.

aytekin79
27.Şubat.2014, 14:01
Tahmin ediyorum Melo'nun çabuk sinirlenen yapıya sahip olduğunu Mourinho oyuncularına anlatmıştır.Zaten Melo'ya yapılan faullerde onun kart görmesine oynadıklarını hakeme yaptıkları itirazları ile belli ettiler. Melo'nun yaptığı her faulde hakemi baskı altına alıp kart aldırtmaya çalıştılar.
Maç için de şunu söylemek istiyorum maçtan önce Chelsea son maçlarında kaç gol yemiş diye biraz araştırma yaptım. Son 11 maçta 3 gol (Liverpool 1 ,Mancshester United 1 , Westbromwich 1) yediğini gördükten sonra düşündüm ,maçı hiç izlemesem de biri bana maç 1-1 bitse ne dersin diye sorsa kabul ederdim,etmeliyim de . Duygusal boyutu bir tarafa bırakalım, bu sadece son 11 maçlarına bakıp da yaptığım bir yorum da değil bu Chelsea ki son 5 yılda 3 Avrupa finali görmüş bir takım. Ancaaak dünkü Chelsea'nin özellikle 2. yarıdaki kendi sahasına mahkum olan oyununu gördükten sonra bu 1-1 'lik skora üzülmemek elde değil. Koskoca Chelsea kontra ataklarla gol aradıysa üzülürüm bu skora.Nihayetinde bitti geçti. Umarım Galatasaray'ımız deplasmanda Chelsea'ye karşı bıraktığı yerde devam eder

ReaList
27.Şubat.2014, 14:20
Maçtan önce Galatasarayın maçı gol yemeden bitirmesi mucize demiştim deplasmanda da bu geçerli. Bu yüzden Galatasaray'ın geçen seneki gibi yediği kadar ya da fazlasını atması gerekecek. Chelsea güçlü takım ne olur bilinmez ama Allahtan umut da kesilmez işin beceri kısmı geride kaldı artık şansa bakar.

davidvilla
27.Şubat.2014, 14:51
valla ikinci maç kimse favori değil. ben premier ligi canlı takip eden biriyim genelde. öyle evinde ahım şahım oynayan bir takım değil chelsea. yine aynı böyle oynuyorlar. david luiz 2.maça oynayacak mı bilmiyorum. o fark yaratabilir sadece. biz de bu maç gibi iki ortasahayla başlamazsak o maç uzun süre 0-0 gider ve 60'tan sonra tur iyice ortada olur. ayrıca mancini bizdekinin aksine premier ligde deplasman maçlarıyla ön plana çıkmış bir adamdır. bizde benimde anlam veremediğim şeyler yapıyor fakat bildiğimiz mancini mourinho'nun tuzaklarına düşmeyecektir. mourinho da turu koparmak için saglı sollu saldırmaz yani çok böyle enteresan bir hata olmazsa uzun süre 0-0 gider

bonuce123
27.Şubat.2014, 15:28
insallah galatasaray eler avrupaya veda etmek için çok erken.

europeanconquer
27.Şubat.2014, 16:27
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1908242_648207121905114_1835702686_n.jpg

Bu Alaba ne ayak ya :n:

Banega
27.Şubat.2014, 16:30
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1908242_648207121905114_1835702686_n.jpg

Bu Alaba ne ayak ya :n:

Bayılıyorum bu adama ya, hep Galatasaray ile ilgili twitler atıyor :D Adam uA Üni :D

aytekin79
27.Şubat.2014, 16:38
Bu Alaba'nın sevdiği kulüpler arasında Galatasaray neden yok Football Manager'da ? Neye göre ekliyorlar sevdiği kulüpleri acaba, futbolculara sorup da ekliyorlarsa, o zaman beyler bi saniye tuzak bu :n:

davidvilla
27.Şubat.2014, 16:41
beyler terry'nin neden bu maçta donk'luk yaptığı belli oldu;

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25904887.asp

ayrıca ingiliz yahoo'da oyuncularımıza puanlama yapılmış.
iki taraf dahil en yüksek puanı alan oyuncu selçuk inan. (expert olana bakacaksınız)

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/champions-league/2013-2014/galatasaray-chelsea-624091.html

E.Cartman
27.Şubat.2014, 18:17
Bu Alaba goygoyu daha öncede dönmüştü. En yakın arkadaşlarından biri Türkmüş ve sağlam Galatasaraylıymış uzun zamandır Galatasaray'ı takip ediyormuş onun sayesinde.

Fearless Coward
27.Şubat.2014, 18:23
O dediği arkadaşı Emre Can diye biliyorum ben. :D Kop gel Alaba sağ bekte de oynatırız no problem. :zuhaha

byariff
27.Şubat.2014, 19:26
alabanin cogu arkadasi turkmus zaten galatasaray sevdasida ordan geliyormus

Nedvedmania
28.Şubat.2014, 18:00
Aşağıda taraftar kötü diyenler olmuş ama bu sizin "alışmanızdan" kaynaklanıyor :) Bizim en pasif halimiz bile dünya çapında çok yukarlarda bir seviye. Twitter'dan maç sonunda taraftara yabancı insanlardan bir çok övgü vardı. Kaldı ki Mou ve futbolcular da övdüler zaten. Bir de şu var, bizim Star'ın yayınındaki ses ile yabancı kanallardaki ses aynı değil. Bizde sesi çok çok kızıyorlar. Yabancı kanaldan izlediğiniz zaman farkı görürsünüz.

Dediğim gibi biz çok yüksek atmosfere alıştığımız için bi durgunluk olduğu zaman bize abartı geliyor. Ama ne olursa olsun 90 dakika boyunca susmayan bir kale arkası var. O ses sahaya çok güzel geliyor. Rakip üzerinde de olumsuz etki oluyor. Ve dünya çapında baktığımız zaman bu çok önemli bir düzey.

Facx
28.Şubat.2014, 19:53
ben tezerühat olarak bilmem ney nasıl oldu ama tv den izlediğim kadarıyla top ne zaman chelsea de olsa deli gibi ıslıklandı tabi o juventus maçının 1-0 ından sonraki kadar ıslık var mıydı yoktu ama yinede yeterli bi seviyeydi ki bence avrupa maçlarında en önemli şey ıslık, yuhalama

byariff
28.Şubat.2014, 19:56
3 buyuklerden tezahürat anlaminda bana gore en kotusu galatasaray tribunu , islikla vs tamam baski altina guzel vs aliyoruz ama "TEZEHURAT" konusunda en kotusuyuz laylalay lay saldir galatasaray baska birsey yok.

Banega
28.Şubat.2014, 20:33
Valla Türk tribünlerinde tek hayran kaldığım şey şşşşşşşşş 1....2....3...... Cimbom bom lay lay lay... :D Mükemmel bir şey ya.Ama Arifin dediği gibi yeni marşlar vb. bulmalıyız artık.Kareografi kalitesini tezahüratta da yakalarsak artık demeyin keyfimize.O da olacak inşAllah, büyük stada geçmenin eziyetleri bunlar.

Walter Sakana
01.Mart.2014, 03:55
...
Bu maçta Mourinho'nun oyunu geride kabul edeceğini düşündüğünden Hajrovic'i 11'de başlattı bence. Kapanan o güçlü savunmayı açmak için uzaktan şutları etkili sürpriz bir oyuncuyu kullanmak istedi tahminimce. Savunma Drogba ile boğuşurken soldan Sneijder, sağdan Hajroviç içe katedip çekecekleri şutlarla tehlike yaratırlar diye düşündü bence. Ama ikisi de etkisiz kaldı maalesef.

Ancak Hajrovic-Yekta değişikliği Hajroviç kötü oynadığından değil, Chelsea etkili geldiğinden dolayı gerçekleşti bence. Çünkü Yekta (bazı bölümlerde Melo) savunmaya çok yakın oynadı. Bu sayede hem içe kateden kanat oyuncularına önlem almış oldu hem de stoperlerin iki yana daha rahat açılarak kanattan gelenlere hamle yapmalarına imkan sağladı. Ayrıca Willian'ın etkinliğini de azalttı. Tamamen taktiksel bir değişiklikti yani.

Hajrovic'in İsviçre basınına açıklaması:

Teknik Direktör Roberto Mancini'nın maçtan sonra kendisini neden oyundan aldığıyla ilgili açıklama yaptığını ifade eden genç oyuncu, "Mancini, bana sistemi 4-4-2'den 4-3-3'e değiştirdiğini, merkezi daha stabil tutmak istediğini, bu değişikliğin benim performansımla alakası olmadığını söyledi. Taktik değişikliğinin kurbanıydım. Mancini, burada olduğum 6 hafta boyunca gösterdiğim gelişimden de çok memnun olduğunu ekledi. İtalyan teknik adam, bu değişikliğe kesinlikle takılıp kalmamamı ve bugüne kadarki gibi devam etmemi istedi" ifadelerini kullandı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mart.2014, 04:36
eski cehennemden eser yok beyler, kendimizi kandirmayalim. son kale inonudeki carsi grubuydu, o da yeni stadla kaybolabilir. profil yavas yavas degisiyor. zaten yillardan beridir bu bizde ozlemdir. hep derdik, su ingilizlere bak ne guzel oturup izliyorlar. stadlarda konfor arttikca bizim cehennemler de kayboluyor. zaten kadro kalitesi ve kluplerin ekonomisi yukseldikce taraftarin caydiriciligi da gereksiz hale gelecek. sahadaki eksigimizi tribunde kapatiyorduk eskiden (:

avrupa avrupa duy sesimizi :zuhaha

Nedvedmania
01.Mart.2014, 05:25
Eski cehennem var diyen yok ki zaten :)

Walter Sakana
01.Mart.2014, 11:18
Bu arada kaçtır yazacağım unutuyorum; maçın hakemi süperdi. Hani iyi bir futbolcuyu izlemek keyiftir ya, iyi bir hakeme o kadar hasret kalmışız ki maçı bıraktım hakemi izledim (inanmayın) o derece yani. Dünyanın en kötü hakemlerinin ülkesi diyebileceğim İspanya'dan böyle bir hakemin çıkması şaşırtıcı.

davidvilla
01.Mart.2014, 12:17
Bu arada kaçtır yazacağım unutuyorum; maçın hakemi süperdi. Hani iyi bir futbolcuyu izlemek keyiftir ya, iyi bir hakeme o kadar hasret kalmışız ki maçı bıraktım hakemi izledim (inanmayın) o derece yani. Dünyanın en kötü hakemlerinin ülkesi diyebileceğim İspanya'dan böyle bir hakemin çıkması şaşırtıcı.

bence hakem çok çok iyiydi diyemem açıkcası.
zaten zorlayacak pek pozisyon olmadı. işte bir terry muhabbeti var onda da bocaladı biraz.
ispanyol hakemlerin ortak bir olayı var oyunu en ufak faullerde sık sık durduruyorlar.
bundan özellikle ingiliz takımları çok müzdarip bizim de oyunumuzun sertliği onlara benzediği için biz de muzdarip oluyoruz biraz.
oyunu bu kadar durdurup sarı kartları çok geç vermesi haliyle maç içinde oyuncuları taktik faullere yönlendiriyor.
yani artık 2. kasıtlı faullerde vermesi lazım sarıları ki o iş taktik faule dönmesin.
bence o kadar iyi değildi madem bu kadar faul çalacaksın o zaman sarıları daha erken vermelisin.
mesela schürle bildiğin faulle savunma yaptı adam maç boyu çok geç verdi.
aynı şekilde bunu gören melo da öyle yaptı.
ispanyol hakemliğinin standardı zaten yukarıda anlattıgım şekilde.
mesela aç barca maçlarını hemen 2. kasıtlı faulde basıyorlar sarıyı.
o yüzden hakem iyiydi diyemem.