Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

13 37.14%
  • Berabere Biter

9 25.71%
  • Chelsea Kazanır

13 37.14%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 224 sonuç

Konu: Galatasaray - Chelsea | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Galatasaray - Chelsea | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

TT Arena
    26 Şubat 2014
    21:54
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1-0 olsun, bizim olsun.

Yönetim, teknik ekip, futbolcu, taraftar bir bütün olsun, güzel bir maç izleyelim hep birlikte.

Nesil
    2006

Galatasaray keşke kazanabilse; ama çok zor. Berabere biteceğini düşünüyorum. Galatasray çok istekli başlayacaktır. Özellikle Drogba ve Sniejder. Ama Chelsea bu Mourinho etkisi görünecektir.

2-2 skor tahminim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yenilmeyelim,aslanlar gibi oynayalım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Chelsea'nin gol yollarında sıkıntısı var.Maçta büyük olasılık savunma yaparak başlayacaklar, Galatasaray üstlerine gidecek, kontra,duran top'tan vb. gol bulmayı amaçlıyorlar.Klasik Mourinho takımı.Ama eğer Galatasaray baskısını daha da arttırıp iyice gaza gelirde disiplinden çıkarsak durum vahim olur.Fatih hoca'nın döneminde böyleydi ne yazık ki.Mükemmel bir futbol izliyorduk ama ortada savunma denen bir şey yoktu.Mancini geldiğinde de bu takıma savunma yapmasını öğretmek ilk amacım demişti.O yüzden tedbiri elden bırakmadan,rakibi baskı altına alarak 1-0 veya 2-0, 2-1 yeneriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Çok önemli eksikler ile geliyorlar istanbula matic statüye takıldı ramires david luiz obi mikel sakat oscar'ın everton maçına çıkmadan ağrıları varmış ancak oynamış onun durumu belirsiz. Mourinho nun elindeki kadro daraldı ancak iyi de oynatmıyor değil dikkatli olmak lazım

skorun önemi yok.

o müziği duyacak mıyız ?
    yine "gala, turkish giants vs" gibi terimler geçecek mi gazetelerde?
    drogba-sneijder ve parçalı fotografları susleyecek mi uefa.com'u ?
    mourinho bizim hakkımızda konuşacak mı?
    cehennem diyecek mi?
    latin amerika'dan asya'ya 2 maçlık da olsa bizi destekleyen insanlar olacak mı?
    barcalı cityli milanlı oyuncular muhtemel rakip olabilecegimizden mutevellit maçımızı izleyecekler mi?
    arap spiker çıldıracak, ingiliz spiker umutlanacak mı?

gerisi önemli değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçı alıcaz başka yolu yok ! Burada alacağımız her türlü galibiyet bizi çeyrek finale taşır. Eğer burada galibiyet alırsak 18 Mart'ta yani tam da gününde Çanakkale geçilmezi oynayıp turlarız

Dırogbaaaaaa, dis is incıredibıll...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chelsea'nin çok formda zamanına denk geldik. Bu maçta savunmaya daha çok ağırlık vereceğimizi düşünüyorum. Mancini'nin ilk hedefi gol yememek olacaktır. Bu maçta Burak'tan çok ŞL'de bizi buralara getiren Umut Bulut'a daha çok ihtiyacımız var. Keza Burak'ın ŞL'de golü yok zaten. Hırsı da bi yere kadar düştüğü ofsaytların haddi hesabı yok. İlk 11 başlasa bile erken çıkarılmalı Umut bu maçta kilidi açabilecek oyuncularımızdan birisi. Chedjou ve Eboue'de ilk 11'de olacaklardır büyük ihtimalle. İki-üç maçtır oynamıyor iki oyuncu da ancak bu kötü oynayacakları anlamına gelmiyor iki isim de kalitesiyle elinden geleni yapacaktır. Allah yardımcımız olsun 0-0'a bile razıyım ben yeterki gol yemeden bitirelim mücadeleyi. Bu maça iddaa olarak tercihim ise KG Yok olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mourinho yine akıl oyunlarına başlamış. Ligdeki gibi oynayacağımızı hiç düşünmüyorum o yüzden bu maçı değerlendirirken ligdeki oyun tarzını hesaba katmıyorum. Özellikle yabancı oyuncuların Şampiyonlar Ligine bakış açısı çok farklı. Drogba, Sneijder, Eboue bu maçlarda çok daha istekli oynuyor. Umarım evimizde kazanarak Londra'ya avantajlı şekilde gideriz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten başkan primi de açıkladı BJK galibiyeti ve Chelsea karşısında alınacak turdan sonra 1 Milyon prim verilecek yanılmıyorsam. Son maçlarda hatta sezonun genelinde kötü oynayan Selçuk ve Drogba bi zahmet bu maçta bir şeyler yapsınlar. Mourinho'dan korkulur zaten City ve Arsenal'den sonra şimdi de kafayı Liverpool'a takmış. Bize saygı duyuyor Allah'tan.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Mourinho basın toplantısında 10-0 gibi bir skoru tercih ederim dedi, sonra şaka yaptığını söyledi.Yok, gerçek sandık bizde sanki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç büyük ihtimalle 0-0, 1-0 veya 1-1 bitecek. Mancini hurraa saldıralım oynatmaz takımı. Fakat evimizde güçlüyüz yine de. Öncelik gol yememek, elbet bir tane atarız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gol yemeyelimde atamasakta olur deplasmanda bi tane tıkıp arkamıza yaslanırız , ki hazardı durdurusak chelsea yi büyük ölçüde durdururuz bence

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Maça özel bir koreografi hazırlığı var mı, bilen var mı beyler? Alıştık artık uA her maç yapacak neredeyse

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maçı Galatasaray'ın gol yemeden bitirmesi düşük bir ihtimal. Bu rakibin güçlü ve zayıf olmasından değil; Bu tip maçlarda yaptığımız olağanüstü hataların çok kolay cezalandırılmasından kaynaklanıyor. Bu problem çözülmedikçe biraz zor.

Her skora açık, ortada bir maç olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

chelsea deplasmanlarda temkinli oynuyor kontrollu futbol oynuyor , ben 1-0 kazancagimizi dusunuyorum.. golude drogba atar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Drogba bana bu maçı bekledi gibi geldi kaç maçtır atamıyor. İnşAllah güldürür yüzümüzü reis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Maça özel bir koreografi hazırlığı var mı, bilen var mı beyler? Alıştık artık uA her maç yapacak neredeyse
    Büyük maçlarda koreografi uğursuzluğu olduğu için yapılmayacaktır yine

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Golü atan kazanır gibime geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Drogba'nın bu maçta göstereceği performansı çok merak ediyorum. GS'nin de kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

drogba'nin bbc'de bugunku macla ilgili roportaji yer aldi. ozetle soyledikleri;

- "Are Chelsea better than Galatasaray? Yes, they are 10 times better,"
    - "If I play it is to win. It will be tough but Juve were better than us, so anything can happen. If there's a 1% chance of us winning. I'll believe it."
    - "It will be difficult. You don't stay eight years in a place you don't like, especially in football - it is very emotional. I love Chelsea but I play for Galatasaray now and I will give everything for them."

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yazıdan anladığım kadarıyla Chelsea, Galatasaray'dan 10 kat iyi ve onlara karşı galip gelmemiz %1 ihtimal diyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

3 ingiliz takımı da 2-0 lık sonuçlarla yenilmisler bu maçta seriyi bozmayız umarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yazıdan anladığım kadarıyla Chelsea, Galatasaray'dan 10 kat iyi ve onlara karşı galip gelmemiz %1 ihtimal diyor.
    Tam olarak öyle dememiş. Kazanma olasılığımız %1 bile olsa buna inanarak oynarım demiş.

Bol pozisyonlu güzel bir maç olur diye düşünüyorum. En büyük iş kalecilere düşecektir. Tahminim Chelsea 3-0 kazanır.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Juventus'u da , R.Madrid' ide yendik daha önce sahamızda , bu gün de iyi bir skor alacağımıza inancım tam ,
    2-1' gibi bir skorla galibiyet bekliyorum , en kötü olarakta berabere bitiririz gibi geliyor .

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

https://www.facebook.com/photo.php?v...&stream_ref=10
    NtvSpor'un Galatasaray-Chelsea maçı için hazırladığı özel klip.Tüylerim diken diken oldu şimdiden.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Stadın metro çıkışında maç öncesi yapay kar yağdırılacakmış THY sponsorluğunda

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri