1-0 olsun, bizim olsun.
Yönetim, teknik ekip, futbolcu, taraftar bir bütün olsun, güzel bir maç izleyelim hep birlikte.
Galatasaray keşke kazanabilse; ama çok zor. Berabere biteceğini düşünüyorum. Galatasray çok istekli başlayacaktır. Özellikle Drogba ve Sniejder. Ama Chelsea bu Mourinho etkisi görünecektir.
2-2 skor tahminim.
Yenilmeyelim,aslanlar gibi oynayalım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Chelsea'nin gol yollarında sıkıntısı var.Maçta büyük olasılık savunma yaparak başlayacaklar, Galatasaray üstlerine gidecek, kontra,duran top'tan vb. gol bulmayı amaçlıyorlar.Klasik Mourinho takımı.Ama eğer Galatasaray baskısını daha da arttırıp iyice gaza gelirde disiplinden çıkarsak durum vahim olur.Fatih hoca'nın döneminde böyleydi ne yazık ki.Mükemmel bir futbol izliyorduk ama ortada savunma denen bir şey yoktu.Mancini geldiğinde de bu takıma savunma yapmasını öğretmek ilk amacım demişti.O yüzden tedbiri elden bırakmadan,rakibi baskı altına alarak 1-0 veya 2-0, 2-1 yeneriz diye düşünüyorum.
Çok önemli eksikler ile geliyorlar istanbula matic statüye takıldı ramires david luiz obi mikel sakat oscar'ın everton maçına çıkmadan ağrıları varmış ancak oynamış onun durumu belirsiz. Mourinho nun elindeki kadro daraldı ancak iyi de oynatmıyor değil dikkatli olmak lazım
skorun önemi yok.
o müziği duyacak mıyız ?
yine "gala, turkish giants vs" gibi terimler geçecek mi gazetelerde?
drogba-sneijder ve parçalı fotografları susleyecek mi uefa.com'u ?
mourinho bizim hakkımızda konuşacak mı?
cehennem diyecek mi?
latin amerika'dan asya'ya 2 maçlık da olsa bizi destekleyen insanlar olacak mı?
barcalı cityli milanlı oyuncular muhtemel rakip olabilecegimizden mutevellit maçımızı izleyecekler mi?
arap spiker çıldıracak, ingiliz spiker umutlanacak mı?
gerisi önemli değil.
Bu maçı alıcaz başka yolu yok ! Burada alacağımız her türlü galibiyet bizi çeyrek finale taşır. Eğer burada galibiyet alırsak 18 Mart'ta yani tam da gününde Çanakkale geçilmezi oynayıp turlarız
Dırogbaaaaaa, dis is incıredibıll...
Screw you guys, I'm goin' home
Chelsea'nin çok formda zamanına denk geldik. Bu maçta savunmaya daha çok ağırlık vereceğimizi düşünüyorum. Mancini'nin ilk hedefi gol yememek olacaktır. Bu maçta Burak'tan çok ŞL'de bizi buralara getiren Umut Bulut'a daha çok ihtiyacımız var. Keza Burak'ın ŞL'de golü yok zaten. Hırsı da bi yere kadar düştüğü ofsaytların haddi hesabı yok. İlk 11 başlasa bile erken çıkarılmalı Umut bu maçta kilidi açabilecek oyuncularımızdan birisi. Chedjou ve Eboue'de ilk 11'de olacaklardır büyük ihtimalle. İki-üç maçtır oynamıyor iki oyuncu da ancak bu kötü oynayacakları anlamına gelmiyor iki isim de kalitesiyle elinden geleni yapacaktır. Allah yardımcımız olsun 0-0'a bile razıyım ben yeterki gol yemeden bitirelim mücadeleyi. Bu maça iddaa olarak tercihim ise KG Yok olacaktır.
Mourinho yine akıl oyunlarına başlamış. Ligdeki gibi oynayacağımızı hiç düşünmüyorum o yüzden bu maçı değerlendirirken ligdeki oyun tarzını hesaba katmıyorum. Özellikle yabancı oyuncuların Şampiyonlar Ligine bakış açısı çok farklı. Drogba, Sneijder, Eboue bu maçlarda çok daha istekli oynuyor. Umarım evimizde kazanarak Londra'ya avantajlı şekilde gideriz.
Zaten başkan primi de açıkladı BJK galibiyeti ve Chelsea karşısında alınacak turdan sonra 1 Milyon prim verilecek yanılmıyorsam. Son maçlarda hatta sezonun genelinde kötü oynayan Selçuk ve Drogba bi zahmet bu maçta bir şeyler yapsınlar. Mourinho'dan korkulur zaten City ve Arsenal'den sonra şimdi de kafayı Liverpool'a takmış. Bize saygı duyuyor Allah'tan.![]()
Mourinho basın toplantısında 10-0 gibi bir skoru tercih ederim dedi, sonra şaka yaptığını söyledi.Yok, gerçek sandık bizde sanki![]()
Maç büyük ihtimalle 0-0, 1-0 veya 1-1 bitecek. Mancini hurraa saldıralım oynatmaz takımı. Fakat evimizde güçlüyüz yine de. Öncelik gol yememek, elbet bir tane atarız.
http://inciswf.com/8bit.swf
Ver coşkuyu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
gol yemeyelimde atamasakta olur deplasmanda bi tane tıkıp arkamıza yaslanırız , ki hazardı durdurusak chelsea yi büyük ölçüde durdururuz bence
Maça özel bir koreografi hazırlığı var mı, bilen var mı beyler? Alıştık artık uA her maç yapacak neredeyse![]()
Bu maçı Galatasaray'ın gol yemeden bitirmesi düşük bir ihtimal. Bu rakibin güçlü ve zayıf olmasından değil; Bu tip maçlarda yaptığımız olağanüstü hataların çok kolay cezalandırılmasından kaynaklanıyor. Bu problem çözülmedikçe biraz zor.
Her skora açık, ortada bir maç olacak.
...
chelsea deplasmanlarda temkinli oynuyor kontrollu futbol oynuyor , ben 1-0 kazancagimizi dusunuyorum.. golude drogba atar.
Drogba bana bu maçı bekledi gibi geldi kaç maçtır atamıyor.İnşAllah güldürür yüzümüzü reis.
Golü atan kazanır gibime geliyor.
Drogba'nın bu maçta göstereceği performansı çok merak ediyorum. GS'nin de kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
drogba'nin bbc'de bugunku macla ilgili roportaji yer aldi. ozetle soyledikleri;
- "Are Chelsea better than Galatasaray? Yes, they are 10 times better,"
- "If I play it is to win. It will be tough but Juve were better than us, so anything can happen. If there's a 1% chance of us winning. I'll believe it."
- "It will be difficult. You don't stay eight years in a place you don't like, especially in football - it is very emotional. I love Chelsea but I play for Galatasaray now and I will give everything for them."
Yazıdan anladığım kadarıyla Chelsea, Galatasaray'dan 10 kat iyi ve onlara karşı galip gelmemiz %1 ihtimal diyor.
3 ingiliz takımı da 2-0 lık sonuçlarla yenilmisler bu maçta seriyi bozmayız umarım![]()
Bol pozisyonlu güzel bir maç olur diye düşünüyorum. En büyük iş kalecilere düşecektir. Tahminim Chelsea 3-0 kazanır.
Juventus'u da , R.Madrid' ide yendik daha önce sahamızda , bu gün de iyi bir skor alacağımıza inancım tam ,
2-1' gibi bir skorla galibiyet bekliyorum , en kötü olarakta berabere bitiririz gibi geliyor .
https://www.facebook.com/photo.php?v...&stream_ref=10
NtvSpor'un Galatasaray-Chelsea maçı için hazırladığı özel klip.Tüylerim diken diken oldu şimdiden.
Stadın metro çıkışında maç öncesi yapay kar yağdırılacakmış THY sponsorluğunda![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved