PDA

View Full Version : Beşiktaş - Antalyaspor | STSL 23. Hafta

Nedvedmania
27.Şubat.2014, 13:49
http://img833.imageshack.us/img833/5716/7qgx.png (http://img833.imageshack.us/i/7qgx.png/)

Lesandro Parleo
27.Şubat.2014, 16:58
Gökhan Töre sakatlığından dolayı oynayamayacakmış maçta..

Biliç umarım Holosko'ya forma şansı verir, bu sezon hiç yoktu, artık takıma katkı yapmanın zamanı geldi..

Eksiklerimize ve kötü futbolumuza rağmen kesinlikle galip geleceğimizi düşünüyorum..

Ralph
27.Şubat.2014, 20:57
Daha önce de demiştim Ersan'ın cezası 1 maça iner diye, yarın sahada olacak cezası indirilmiş.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Şubat.2014, 21:08
bjk ilk yariya da 4G 1M ile baslamisti, ikinci yari da ayni performansla basladi. sezonbasina gore takim daha uyumlu, hucum hatti cok formda. yeniden bir dusus beklemiyorum. 3 puani bjk alir bence. ama kolay bir mac olmaz gibi.

William Rookwood
27.Şubat.2014, 22:55
Antalya'nın futbol mantelitesinden nefret ediyorum gerçekten şu ligde en beğenmediğim takım. Beşiktaş'ın ilk yarı işi bitirmesi lazım, maç ikinci yarıya kalırsa Antalya skorun üzerine yatacaktır.

Universal
27.Şubat.2014, 23:15
2-2 biter düşüncesindeyim. Beşiktaş saçma sapan hatalardan gol yiyecek. Antalya'da beraberliği seven bir takım.

ozan42
28.Şubat.2014, 00:26
Gökhan Töre son zamanlarda çok formdaydı hem hücumda hem savunmada onun sıkıntısını yaşıyacağız gibime geliyor eğer kazanamazsak gene düşüş başlar.

footballer33
28.Şubat.2014, 03:12
Gökhan Töre'nin yokluğunda Ömer ya da Kerim oynamalı. Holosko kadroya bile alınmasın, ki alınmaz zaten; çünkü Jones iyileşti ve kontenjan meselesi var. Ersan döndüğü için Dany'nin de bu maçta oynatılmaması taraftarıyım. Sağ bekte Necip ya da Serdar şans bulmalı bence.

Tolga

Serdar (Necip) - Franco - Ersan - Motta

Veli - Atiba

Ömer (Kerim) - Oğuzhan - Olcay

Almeida

Cenk, Necip, Kerim, Jones, İsmail, Uğur, Dany...

Kerem-19
28.Şubat.2014, 03:14
Antalya iyi pas yapan bir takım , ön tarafta da etkili oyuncuları var.Beşiktaş bir adım önde ama maç kolay olmayacaktır.

attirson
28.Şubat.2014, 03:32
Bjk son zamanlardaki futbolunu devam ettirirse 3-4 tane atar Antalya ancak Bjk kötü oynarsa puan alabilir.

anil luque
28.Şubat.2014, 04:11
Bundan sonra puan kaybı diye bir şey yok lugatımızda. Hem ilk yarının rövanşı alınır hem yeni bir seri başlatılır. Umarım Kerim oynar bu arada.

davidvilla
28.Şubat.2014, 11:48
ligin adam gibi oynayan, son günlerin deyimiyle kompakt tek takımı olan beşiktaş'ın "atiba veli oguzhan olcay gokhan" tarzı ortasahasını yanlış rotasyon ile bozmaması durumunda rahat kazanabileceği karşılaşma. biliyoruk sakat ve cezalılar var işte o yüzden bu tarz bir ortasahayı yine bu tarz tutabilecek oyuncular kullanmalı bilic.

byariff
28.Şubat.2014, 15:02
Tolga-Atiba-Pedro-Ersan-Motta-Jones-Veli-Oguzhan-Olcay-Holosko-Almeida at fava. :D

anil luque
28.Şubat.2014, 19:14
Tolga-Atiba-Pedro-Ersan-Motta-Jones-Veli-Oguzhan-Olcay-Holosko-Almeida at fava. :D

Oğuzhan yüksek ihtimalle yedek başlayacak Arif. Atiba-Jones-Veli orta sahası olur sağ bekte maalesef ve maalesef Serdar başlar yine.

Yaratıcılık açısından sıkıntılı bir orta saha olur ama mücadele açısından hani çıtır çıtır yeriz desek yeridir.

sakary Ali
28.Şubat.2014, 19:23
Pektemek nerelerde?

Facx
28.Şubat.2014, 19:46
sir samet aybaba yine puan alır gibi geliyo hadi bakalım :D

kumbara
28.Şubat.2014, 20:12
Pektemek nerelerde?

Mümkünse ortalıkta gözükmesin. Tez zamanda holosko ile birlikte anadolu'ya tura çıksınlar.

Suicider
28.Şubat.2014, 20:30
Beşiktaş XI: Tolga - Necip, Pedro, Ersan, Ramon Motta - Veli, Atiba, Jones - Holosko, Olcay, Almeida.

eng1n
28.Şubat.2014, 20:43
3 ön libero gibi olmuş, ileri top taşımakta sıkıntı yaşayabilir Beşiktaş.

William Rookwood
28.Şubat.2014, 20:53
Oğuzhan ve Fernandes yok. Beşiktaş bu ortasaha ile yaratıcılık sorunu çeker gibi gözüküyor.

Ralph
28.Şubat.2014, 21:17
Sıkıcı bir mac olacak. Karambolden gol attik attik, yoksa 0-0 biter.

William Rookwood
28.Şubat.2014, 21:54
Jones, Veli ve Atiba benzer tipte oyuncular. Kadroya baktığımızda üç tane ön libero oyuncusu ile oynuyor Beşiktaş, tabii dizilişte bu oyuncular daha farklı rollerde oynayabilir. Ama Oğuzhan ve Fernandes gibi yaratıcı bir oyuncusu olmadan Beşiktaş'ın zorlanabileceğini düşünüyorum. Bunlara Gökhan Töre'yi de eklediğimizde çok kısır bir maç olabilir.

uAburak89
28.Şubat.2014, 22:03
Ben tam tersi güzel bir maç bekliyorum, Beşiktaş orta sahasındaki üçlü yapacağı pres ile top kapabilir ve devamında gol şansı doğabilir. Oyunu kitlerse Antalyaspor kitler. Beklentim Antalyaspor'un puan alması tabii ki ama, gerçekleşmesi zor bunun. Kazanır bugün Beşiktaş.

Banega
28.Şubat.2014, 22:04
Bakalım Jones neler yapacak? Merakla bekliyorum.

ozan42
28.Şubat.2014, 22:37
Yaratıcılık sıkıntısı yaşıyoruz özellikle 2 ortasahanın önüne koyulan Jones daha çok defansif özellikleri ön planda olunca pozisyona girmekte zorlanıyoruz.Sol kanattan ileri çıkan Ramon olmasa pozisyon bulamıcaz.Olcayı bir maçta forvetin arkasına koymuştu oraya düşünürse sol kanatada Kerim girse daha iyi olacak sanki.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Şubat.2014, 22:47
oguzhanin etkinligini son yarim saat icin kullanmaya niyetli sanirim bilic. genelde tum ofansif gucunu ilk 60 dakikada harcadiklari icin son yarim saat sikintili geciyordu. bugun oguzhan kerim ve omer hamleleriyle oyuna mudahale etme sansi var bilicin. ozellikle oguzhan taze kan olarak cok katki saglayabilir ikinci yari, fit durumdaysa.

ozan42
28.Şubat.2014, 22:50
Risk almamız lazım evimizde 1 puan kabul edilemez.Kerim hamlesi bekliyorum bakalım.Bu Kerim neden oynatılmıyor anlamış değilim geldiğinden bu yana 2-3 maç dışında görmedim onlarda sonradan girmeler.

byariff
28.Şubat.2014, 23:44
antalya bildigin otobus cekti hucuma bile cikmiyorlar top ceviriyorlar boyle takimlardan nefret ediyorum

William Rookwood
28.Şubat.2014, 23:47
Maç 90. dakikaya geldi gol sesi yok. Beşiktaş nasıl oynuyor?

Suicider
28.Şubat.2014, 23:54
Maç 0-0 bitti.Puan kaybetmenin yanı sıra sanırım Almeida'da ciddi sakatlandı.

Esssteban
28.Şubat.2014, 23:56
Ya lanet olsun yine aynı senaryo ! Nolmuş gs ye yeniliyorsak arkadaş dünyanın sonu mu anlamıyorum.

jevox06
28.Şubat.2014, 23:58
Beklediğim gibi berabere ve alt bitti maç. Bu kadroyla bu kadardı bence. Orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği çekti Beşiktaş. 3 maçta da sadece 1 gol atması yaratıcılık sorunu çektiğini gösteriyor.Tabi Antalya da hiç oynamadı sadece defans yaptı ama Beşiktaş'ın büyük takım olarak defansı açması lazımdı. Açamayınca puanlar da paylaşıldı zaten.

Ralph
28.Şubat.2014, 23:59
Sıkıcı bir mac olacak. Karambolden gol attik attik, yoksa 0-0 biter.

Maci mactan once ozetlemistim

manager725
01.Mart.2014, 00:11
Almeida'nın sol ayak tarak kemiğinde kırık varmış. Geçmiş olsun, zaten kafada bitmiş lig oyunda da biter tamamen.

William Rookwood
01.Mart.2014, 00:14
Almeida'nın sakatlığına üzüldüm. Bu yıl sakatlanmasa 20 gole ulaşırdı.

europeanconquer
01.Mart.2014, 00:18
Almeida'nın sol ayak tarak kemiğinde kırık varmış. Geçmiş olsun, zaten kafada bitmiş lig oyunda da biter tamamen.

İnşallah doğru değildir,biz Milan Baros'u bu şekilde kaybettik.Zaten ondan öte bu adam Dünya Kupası'na gidecek.Umarım o kadar ağır değildir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mart.2014, 00:20

bu sakatliktan cikmasi ne kadar surer ki acaba, onun eksikligi bjk icin buyuk kayip. 1 ay falansa gecmis olsun, daha cok puan kaybederler.

William Rookwood
01.Mart.2014, 00:22
Bildiğim kadarıyla bir aydan fazla sürüyor bu tür sakatlıklar ama inşallah hemen sahalara döner. Önünde Dünya Kupası var ve çok formdaydı bu sezon.

Fearless Coward
01.Mart.2014, 00:33
Almeida'da gittiğine göre artık şampiyonluk gitti diyebiliriz herhalde. Yanlış 11'le çıktı bence Bilic. Görkem'de 0-0 biteceğini söylemişti zaten öyle oldu Beşiktaş'ı ne kadar bildiğini bir kez daha anladım tebrik ediyorum onu.

CocukMenajer
01.Mart.2014, 00:41
Almeidanın yokluğunda Beşiktaş sıkıntı çekicektir.Sivasspor 3.lüğü zorlayabilir.

footballer33
01.Mart.2014, 00:48
Hocanın yanlış kadro seçimi ve Antalyaspor'un berbat ötesi futbol anlayışı (Samet'e sevgiler!) yüzünden üretkenlik yoktu sahada ve kaçınılmaz skor da buydu. Almeida da gitti, artık 3.'lük mücadelesi yaparız bundan sonra. Geçmiş olsun.

GeNç KaRTaL
01.Mart.2014, 00:52
Uğur veya Holosko kale dibinde gol kaçırmasalardı bu kritik puan kaybını yaşamayacaktık ama olmadı malesef.Almeida'nın uzun süreli sakatlığı zaten 2 hafta üst üste kaybettiğimiz puanlarla şansımızın baya azaldığı zirve yarışında şansımızı iyice azaltır.

footballer33
01.Mart.2014, 00:56
Lig TV söylemiş az önce, Almeida 2 hafta yok diyorlar. Ben de arkadaştan öğrendim. Öyleyse 1-2 maç kaçıracak demektir.

playeray
01.Mart.2014, 01:48
Şişmanoğlu idare eder bence

CaptainAmerica
01.Mart.2014, 02:37
Atakan Kurt ‏Twitter

Almeida'nin cekilen Mr'in da ciddi bir soruna rastlanmadi.Ezilme ve odem var .Gelecek hafta forma giyecek

davidvilla
01.Mart.2014, 12:30
herkes söylemiş zaten yaratıcı oyuncu eksikliğini.
Maç sonrası bilic de söyledi.
maç öncesi o kurguyu bozmayacak şekilde rotasyon yapması gerekiyor derken demek istediğim buydu.

İyi oynadıkları dönemlerde;

atiba: sertlik, pas istasyonu
veli : fazla alan kapama, koşmak
olcay : top taşımak,koşmak
oguzhan : top taşımak yaratıcılık, koşmak
gokhan: top taşımak, yaratıcılık,koşmak

bu maçta ise;

Atiba: sertlik,pas istasyonu
Veli : fazla alan kapama, koşmak
Olcay: top taşımak,koşmak
Jones: sertlik,pas istasyonu *
Holosko: sadece top taşıma *

jones ve atiba zaten benzer oyuncular. koşu km'lerini bilmiyorum ama bir olcay veli kadar koştuklarını tahmin etmiyorum yanılabilirim de. bu adamlar daha çok işte bizim melo gibi. ikili mücadelede sert olmak ve sade pas alışverişleri yapabilirler.

tabi burada amacım bilic'i eleştirmek değil kadro derinliği bu kadar izin veriyor.

footballer33
01.Mart.2014, 15:17
herkes söylemiş zaten yaratıcı oyuncu eksikliğini.
Maç sonrası bilic de söyledi.
maç öncesi o kurguyu bozmayacak şekilde rotasyon yapması gerekiyor derken demek istediğim buydu.

İyi oynadıkları dönemlerde;

atiba: sertlik, pas istasyonu
veli : fazla alan kapama, koşmak
olcay : top taşımak,koşmak
oguzhan : top taşımak yaratıcılık, koşmak
gokhan: top taşımak, yaratıcılık,koşmak

bu maçta ise;

Atiba: sertlik,pas istasyonu
Veli : fazla alan kapama, koşmak
Olcay: top taşımak,koşmak
Jones: sertlik,pas istasyonu *
Holosko: sadece top taşıma *

jones ve atiba zaten benzer oyuncular. koşu km'lerini bilmiyorum ama bir olcay veli kadar koştuklarını tahmin etmiyorum yanılabilirim de. bu adamlar daha çok işte bizim melo gibi. ikili mücadelede sert olmak ve sade pas alışverişleri yapabilirler.

tabi burada amacım bilic'i eleştirmek değil kadro derinliği bu kadar izin veriyor.
Bilic'i geçen hafta eleştiren olsaydı adam ne yapabilir ki, malzeme bu derdim çıkardığı 11'e göre; ancak dün gece Oğuzhan, Ömer ve Kerim'den en az 1'i ilk 11'de olmalıydı. Atiba-Jones-Veli aynı anda olmaz, Holosko'dan da sağ açık olmaz, hatta ilk 11 futbolcusu olmaz. Dün, maçı Bilic'in hataları yüzünden kazanamadık bence.

Lesandro Parleo
01.Mart.2014, 16:57
Düşündüğümden çok farklı bir maç oldu, gerek kadro gerekse oyun olarak kötüydük..

Olcay'ın topuk pası dışında maçta olumlu birşey yoktu..

Holosko'dan ümidim vardı ama sanırım artık hiçbir zaman geçen seneki oyununu oynayamayacak, 5 yılı aşkın süredir Türkiye'de ya yerli statüsüne geçmeli ya da gitmeli, yabancı kontenjanını işgal ediyor..

eXcitinG
02.Mart.2014, 14:44
Biraz bizde TFF binasına yürüsek te böyle maçlarda bir kaç penaltı atarak maç aLsak fena oLmaz. Sahi biz kaç haftadır penaltı atmıyoruz. Sanırım en son geçen sezon attık herhalde.