Gökhan Töre sakatlığından dolayı oynayamayacakmış maçta..
Biliç umarım Holosko'ya forma şansı verir, bu sezon hiç yoktu, artık takıma katkı yapmanın zamanı geldi..
Eksiklerimize ve kötü futbolumuza rağmen kesinlikle galip geleceğimizi düşünüyorum..
Daha önce de demiştim Ersan'ın cezası 1 maça iner diye, yarın sahada olacak cezası indirilmiş.
bjk ilk yariya da 4G 1M ile baslamisti, ikinci yari da ayni performansla basladi. sezonbasina gore takim daha uyumlu, hucum hatti cok formda. yeniden bir dusus beklemiyorum. 3 puani bjk alir bence. ama kolay bir mac olmaz gibi.
Antalya'nın futbol mantelitesinden nefret ediyorum gerçekten şu ligde en beğenmediğim takım. Beşiktaş'ın ilk yarı işi bitirmesi lazım, maç ikinci yarıya kalırsa Antalya skorun üzerine yatacaktır.
2-2 biter düşüncesindeyim. Beşiktaş saçma sapan hatalardan gol yiyecek. Antalya'da beraberliği seven bir takım.
Gökhan Töre son zamanlarda çok formdaydı hem hücumda hem savunmada onun sıkıntısını yaşıyacağız gibime geliyor eğer kazanamazsak gene düşüş başlar.
Gökhan Töre'nin yokluğunda Ömer ya da Kerim oynamalı. Holosko kadroya bile alınmasın, ki alınmaz zaten; çünkü Jones iyileşti ve kontenjan meselesi var. Ersan döndüğü için Dany'nin de bu maçta oynatılmaması taraftarıyım. Sağ bekte Necip ya da Serdar şans bulmalı bence.
Tolga
Serdar (Necip) - Franco - Ersan - Motta
Veli - Atiba
Ömer (Kerim) - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Cenk, Necip, Kerim, Jones, İsmail, Uğur, Dany...
Antalya iyi pas yapan bir takım , ön tarafta da etkili oyuncuları var.Beşiktaş bir adım önde ama maç kolay olmayacaktır.
Bjk son zamanlardaki futbolunu devam ettirirse 3-4 tane atar Antalya ancak Bjk kötü oynarsa puan alabilir.
Bundan sonra puan kaybı diye bir şey yok lugatımızda. Hem ilk yarının rövanşı alınır hem yeni bir seri başlatılır. Umarım Kerim oynar bu arada.
ligin adam gibi oynayan, son günlerin deyimiyle kompakt tek takımı olan beşiktaş'ın "atiba veli oguzhan olcay gokhan" tarzı ortasahasını yanlış rotasyon ile bozmaması durumunda rahat kazanabileceği karşılaşma. biliyoruk sakat ve cezalılar var işte o yüzden bu tarz bir ortasahayı yine bu tarz tutabilecek oyuncular kullanmalı bilic.
Tolga-Atiba-Pedro-Ersan-Motta-Jones-Veli-Oguzhan-Olcay-Holosko-Almeida at fava.![]()
Pektemek nerelerde?
sir samet aybaba yine puan alır gibi geliyo hadi bakalım![]()
Beşiktaş XI: Tolga - Necip, Pedro, Ersan, Ramon Motta - Veli, Atiba, Jones - Holosko, Olcay, Almeida.
3 ön libero gibi olmuş, ileri top taşımakta sıkıntı yaşayabilir Beşiktaş.
Oğuzhan ve Fernandes yok. Beşiktaş bu ortasaha ile yaratıcılık sorunu çeker gibi gözüküyor.
Sıkıcı bir mac olacak. Karambolden gol attik attik, yoksa 0-0 biter.
FM Gazetesi
Jones, Veli ve Atiba benzer tipte oyuncular. Kadroya baktığımızda üç tane ön libero oyuncusu ile oynuyor Beşiktaş, tabii dizilişte bu oyuncular daha farklı rollerde oynayabilir. Ama Oğuzhan ve Fernandes gibi yaratıcı bir oyuncusu olmadan Beşiktaş'ın zorlanabileceğini düşünüyorum. Bunlara Gökhan Töre'yi de eklediğimizde çok kısır bir maç olabilir.
Ben tam tersi güzel bir maç bekliyorum, Beşiktaş orta sahasındaki üçlü yapacağı pres ile top kapabilir ve devamında gol şansı doğabilir. Oyunu kitlerse Antalyaspor kitler. Beklentim Antalyaspor'un puan alması tabii ki ama, gerçekleşmesi zor bunun. Kazanır bugün Beşiktaş.
Bakalım Jones neler yapacak? Merakla bekliyorum.
Yaratıcılık sıkıntısı yaşıyoruz özellikle 2 ortasahanın önüne koyulan Jones daha çok defansif özellikleri ön planda olunca pozisyona girmekte zorlanıyoruz.Sol kanattan ileri çıkan Ramon olmasa pozisyon bulamıcaz.Olcayı bir maçta forvetin arkasına koymuştu oraya düşünürse sol kanatada Kerim girse daha iyi olacak sanki.
oguzhanin etkinligini son yarim saat icin kullanmaya niyetli sanirim bilic. genelde tum ofansif gucunu ilk 60 dakikada harcadiklari icin son yarim saat sikintili geciyordu. bugun oguzhan kerim ve omer hamleleriyle oyuna mudahale etme sansi var bilicin. ozellikle oguzhan taze kan olarak cok katki saglayabilir ikinci yari, fit durumdaysa.
Risk almamız lazım evimizde 1 puan kabul edilemez.Kerim hamlesi bekliyorum bakalım.Bu Kerim neden oynatılmıyor anlamış değilim geldiğinden bu yana 2-3 maç dışında görmedim onlarda sonradan girmeler.
antalya bildigin otobus cekti hucuma bile cikmiyorlar top ceviriyorlar boyle takimlardan nefret ediyorum
Maç 90. dakikaya geldi gol sesi yok. Beşiktaş nasıl oynuyor?
Maç 0-0 bitti.Puan kaybetmenin yanı sıra sanırım Almeida'da ciddi sakatlandı.