Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

11 68.75%
  • Berabere Biter

4 25.00%
  • Antalyaspor Kazanır

1 6.25%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Beşiktaş - Antalyaspor | STSL 23. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Beşiktaş - Antalyaspor | STSL 23. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Gökhan Töre sakatlığından dolayı oynayamayacakmış maçta..

Biliç umarım Holosko'ya forma şansı verir, bu sezon hiç yoktu, artık takıma katkı yapmanın zamanı geldi..

Eksiklerimize ve kötü futbolumuza rağmen kesinlikle galip geleceğimizi düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önce de demiştim Ersan'ın cezası 1 maça iner diye, yarın sahada olacak cezası indirilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bjk ilk yariya da 4G 1M ile baslamisti, ikinci yari da ayni performansla basladi. sezonbasina gore takim daha uyumlu, hucum hatti cok formda. yeniden bir dusus beklemiyorum. 3 puani bjk alir bence. ama kolay bir mac olmaz gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Antalya'nın futbol mantelitesinden nefret ediyorum gerçekten şu ligde en beğenmediğim takım. Beşiktaş'ın ilk yarı işi bitirmesi lazım, maç ikinci yarıya kalırsa Antalya skorun üzerine yatacaktır.

Nesil
    2006

2-2 biter düşüncesindeyim. Beşiktaş saçma sapan hatalardan gol yiyecek. Antalya'da beraberliği seven bir takım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre son zamanlarda çok formdaydı hem hücumda hem savunmada onun sıkıntısını yaşıyacağız gibime geliyor eğer kazanamazsak gene düşüş başlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Gökhan Töre'nin yokluğunda Ömer ya da Kerim oynamalı. Holosko kadroya bile alınmasın, ki alınmaz zaten; çünkü Jones iyileşti ve kontenjan meselesi var. Ersan döndüğü için Dany'nin de bu maçta oynatılmaması taraftarıyım. Sağ bekte Necip ya da Serdar şans bulmalı bence.

Tolga

Serdar (Necip) - Franco - Ersan - Motta

Veli - Atiba

Ömer (Kerim) - Oğuzhan - Olcay

Almeida

Cenk, Necip, Kerim, Jones, İsmail, Uğur, Dany...

Antalya iyi pas yapan bir takım , ön tarafta da etkili oyuncuları var.Beşiktaş bir adım önde ama maç kolay olmayacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bjk son zamanlardaki futbolunu devam ettirirse 3-4 tane atar Antalya ancak Bjk kötü oynarsa puan alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bundan sonra puan kaybı diye bir şey yok lugatımızda. Hem ilk yarının rövanşı alınır hem yeni bir seri başlatılır. Umarım Kerim oynar bu arada.

ligin adam gibi oynayan, son günlerin deyimiyle kompakt tek takımı olan beşiktaş'ın "atiba veli oguzhan olcay gokhan" tarzı ortasahasını yanlış rotasyon ile bozmaması durumunda rahat kazanabileceği karşılaşma. biliyoruk sakat ve cezalılar var işte o yüzden bu tarz bir ortasahayı yine bu tarz tutabilecek oyuncular kullanmalı bilic.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tolga-Atiba-Pedro-Ersan-Motta-Jones-Veli-Oguzhan-Olcay-Holosko-Almeida at fava.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Tolga-Atiba-Pedro-Ersan-Motta-Jones-Veli-Oguzhan-Olcay-Holosko-Almeida at fava.
    Oğuzhan yüksek ihtimalle yedek başlayacak Arif. Atiba-Jones-Veli orta sahası olur sağ bekte maalesef ve maalesef Serdar başlar yine.

Yaratıcılık açısından sıkıntılı bir orta saha olur ama mücadele açısından hani çıtır çıtır yeriz desek yeridir.

sakary Ali Misafir

Pektemek nerelerde?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sir samet aybaba yine puan alır gibi geliyo hadi bakalım

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Pektemek nerelerde?
    Mümkünse ortalıkta gözükmesin. Tez zamanda holosko ile birlikte anadolu'ya tura çıksınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş XI: Tolga - Necip, Pedro, Ersan, Ramon Motta - Veli, Atiba, Jones - Holosko, Olcay, Almeida.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 ön libero gibi olmuş, ileri top taşımakta sıkıntı yaşayabilir Beşiktaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Oğuzhan ve Fernandes yok. Beşiktaş bu ortasaha ile yaratıcılık sorunu çeker gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sıkıcı bir mac olacak. Karambolden gol attik attik, yoksa 0-0 biter.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Jones, Veli ve Atiba benzer tipte oyuncular. Kadroya baktığımızda üç tane ön libero oyuncusu ile oynuyor Beşiktaş, tabii dizilişte bu oyuncular daha farklı rollerde oynayabilir. Ama Oğuzhan ve Fernandes gibi yaratıcı bir oyuncusu olmadan Beşiktaş'ın zorlanabileceğini düşünüyorum. Bunlara Gökhan Töre'yi de eklediğimizde çok kısır bir maç olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben tam tersi güzel bir maç bekliyorum, Beşiktaş orta sahasındaki üçlü yapacağı pres ile top kapabilir ve devamında gol şansı doğabilir. Oyunu kitlerse Antalyaspor kitler. Beklentim Antalyaspor'un puan alması tabii ki ama, gerçekleşmesi zor bunun. Kazanır bugün Beşiktaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bakalım Jones neler yapacak? Merakla bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yaratıcılık sıkıntısı yaşıyoruz özellikle 2 ortasahanın önüne koyulan Jones daha çok defansif özellikleri ön planda olunca pozisyona girmekte zorlanıyoruz.Sol kanattan ileri çıkan Ramon olmasa pozisyon bulamıcaz.Olcayı bir maçta forvetin arkasına koymuştu oraya düşünürse sol kanatada Kerim girse daha iyi olacak sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

oguzhanin etkinligini son yarim saat icin kullanmaya niyetli sanirim bilic. genelde tum ofansif gucunu ilk 60 dakikada harcadiklari icin son yarim saat sikintili geciyordu. bugun oguzhan kerim ve omer hamleleriyle oyuna mudahale etme sansi var bilicin. ozellikle oguzhan taze kan olarak cok katki saglayabilir ikinci yari, fit durumdaysa.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Risk almamız lazım evimizde 1 puan kabul edilemez.Kerim hamlesi bekliyorum bakalım.Bu Kerim neden oynatılmıyor anlamış değilim geldiğinden bu yana 2-3 maç dışında görmedim onlarda sonradan girmeler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

antalya bildigin otobus cekti hucuma bile cikmiyorlar top ceviriyorlar boyle takimlardan nefret ediyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maç 90. dakikaya geldi gol sesi yok. Beşiktaş nasıl oynuyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Maç 0-0 bitti.Puan kaybetmenin yanı sıra sanırım Almeida'da ciddi sakatlandı.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri