View Full Version : Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta
ReaList
07.Mart.2014, 09:34
http://i.hizliresim.com/Kqklqd.jpg
sui generis
07.Mart.2014, 12:12
Maçın muhtemel senaryosu; Zokora 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir. Biz de ya erken bir gol atarız 2-0, 3-0 gibi bir skorla yeneriz ya da gol atmak da gecikir 1-0 geriye düşer , son dakikalarda 1-1 yaparız, maç biter.
Sekopej
07.Mart.2014, 12:31
Trabzon deplasmanları genelde zorlayıcı olmuyor, farklı bir galibiyet bekliyorum, 2-0 ya da 3-0 Fenerbahçe kazanacaktır.
Banega
07.Mart.2014, 12:42
Bu sefer Fenerbahçe'nin puan çıkaracağını düşünmüyorum.Tek farklı Trabzon kazanır.
Namzet
07.Mart.2014, 12:47
olaylar cıkar hükmen kazanırız
nerazzuri
07.Mart.2014, 13:25
Zokora'nın ve takım arkadaşlarının Emre'yi öldüresiye dövmediği, Tüm stadın Emre'ye küfür etmediği bir maç diliyorum.
Universal
07.Mart.2014, 13:49
Maç berabere biter diyordum; ama şunu fark ettim Trabzon'da Onur dışında bize karşı mücadele edecek bir oyuncu yok. O yüzden eğer biz maç başında gol bulursak taraftarın takımına yapacağı negatif baskı ile maçı çok rahat şekilde başlarız. Kaldı ki maç başlarına bu aralar çok iyi başlıyoruz. Tek eksiğimiz gol bu maçta umarım bunu çözeriz.
europeanconquer
07.Mart.2014, 14:08
Zokora'nın ve takım arkadaşlarının Emre'yi öldüresiye dövmediği, Tüm stadın Emre'ye küfür etmediği bir maç diliyorum.
Bu taraftar açısından pek mümkün değil,Emre Belözoğlu her deplasmanda mutlaka küfür yiyen bir futbolcu.Trabzon'a özel değil yani.
Maça gelirsek,taraftarın sakin olursa Trabzon'un puan çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu bir maç ancak yine aynı atmosferi yaratırlarsa rahat galibiyet alır Fenerbahçe.
KaRaBükLü KraL
07.Mart.2014, 14:45
Fenerbahçe'nin son zamanlardaki deplasman performansı beni çok ümitlendiren bir olay.Eğer Trabzon saçmalamazsa 2-1 kazanacak öyle umuyorum :)
Kryptonite
07.Mart.2014, 15:41
Trabzon deplasmanında puan kaybı beklemiyorum.Zor olsa da maçı alırız.
Redrum
07.Mart.2014, 16:00
Maçın muhtemel senaryosu; Zokora 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir. Biz de ya erken bir gol atarız 2-0, 3-0 gibi bir skorla yeneriz ya da gol atmak da gecikir 1-0 geriye düşer , son dakikalarda 1-1 yaparız, maç biter.
Bence de maçın muhtemel senaryosu, Emre her maçta olduğu gibi bu maçta da 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir :)
SAİT71
07.Mart.2014, 16:54
Trabzonla son oynadığımız farklık maça da bakarsak, Trabzon'un çok zorlayacağını sanmıyorum. Eğer rahat olursak Juve gibi antrenman yapıp döneriz diye düşünüyorum. Yalnızca sakin kalmayı başarmalıyız.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mart.2014, 16:57
bu deplasmandan 3 puan cikarirsak onumuzdeki haftanin senaryosu nasil olur merak ediyorum. bir hafta 4 bir hafta 6 puan rutinini ilk kiran cok buyuk avantaj saglar bu yarista. o yuzden boylesine zor bir deplasman haftasinda bunu gerceklestirirsek buyuk moral olur. zor dedim ama son yillarda ezici de bir ustunlugumuz mevcut. tek handikap trabzon maclarinin kahramani baroninin cezali olusu.
Dave S Mustaine
07.Mart.2014, 17:32
Kolay bir galibiyet bekliyorum. Caner, Gökhan, Emre ve Emenike maçı koparır. Skor tahminim 3-1 veya 3-0.
sui generis
07.Mart.2014, 18:46
Bence de maçın muhtemel senaryosu, Emre her maçta olduğu gibi bu maçta da 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir :)
Benim senaryo gerçekleşeceğine inşallah seninki gerçekleşir :)
byKpln
07.Mart.2014, 18:58
bu deplasmandan 3 puan cikarirsak onumuzdeki haftanin senaryosu nasil olur merak ediyorum. bir hafta 4 bir hafta 6 puan rutinini ilk kiran cok buyuk avantaj saglar bu yarista. o yuzden boylesine zor bir deplasman haftasinda bunu gerceklestirirsek buyuk moral olur. zor dedim ama son yillarda ezici de bir ustunlugumuz mevcut. tek handikap trabzon maclarinin kahramani baroninin cezali olusu.
Salih var abi.Hiç abartmıyorum Cristian'dan nefret etmeme rağmen Trabzon maçlarında Salih'in oyun stiline benzer bir oyun oynuyordu ve hep galibiyetlerin baş aktörü oluyordu.
Universal
07.Mart.2014, 19:07
Kolay bir galibiyet bekliyorum. Caner, Gökhan, Emre ve Emenike maçı koparır. Skor tahminim 3-1 veya 3-0.
Emenike hiçbir şey yapamaz. Son maç yerlerdeydi devam da eder. Tekrar bir yedeği yiyip azar yemesi lazım. Sow bu maçta farklı olacaktır.
William Rookwood
07.Mart.2014, 19:17
Bende tam tersi kısır bir maç olacağını düşünüyorum. Oyunun büyük bir bölümü ortasahada geçecektir. 1-0, 1-1 ya da 0-0lık skorlardan biriyle sonuçlanır maç.
Aykut Kocaman dönemindeki soğukkanlı ve sakin oyunu oynamamız lazım. Kaos oyunu Trabzonspor'a etki etmiyor ne yazıkki ama olurda erken bir gol bulursak maçı kopartırız.
CocukMenajer
08.Mart.2014, 13:57
Fenerbahçe rahat kazanır ve yoluna devam eder :D
Hsyn53Yvz
08.Mart.2014, 15:11
Egemen Korkmaz sakatlanmış.
Kerem-19
08.Mart.2014, 16:37
Trabzon top oynamaya çıkarsa kazanır.
Bordo61Mavi
09.Mart.2014, 01:12
Zokora efendi halen ulkesinin milli takimindan donmemis, iyikide donmemis. Bu saaten sonra gelse bile Hami kadroya almiyacagini soylemis.
Onur
Bosi Musti Aykut Olcan
Borceanu
Colman Ozer
Yusuf Henrique Malouda
Buyuk olasilikla boyle bir 11'le sahada oluruz.
Taraftar elbette olaylar cikartacaktir umarim abartmazlar. Bilsinlerki su anda Fenerbahceye verebilecegin en buyuk zarar onlari yenmek olur. Futbolcular bunun farkina varmali.
Trabzonun erken one gecmesi olaylarin 80%'ni onler. Umarim oyle olur. Diger 20% zaten engelenemez, ilk mac sonrasi olanlar icin Selcuk Sahin ve Volkan'i baya bir anacaklar stadda.
Iyi olan kazansin, hakem Yildirim yanlis bir atama olmaz umarim. 2 tarafinda hakkini yemez
nannar
09.Mart.2014, 01:16
Trabzon kendi evinde seyirci baskısını kaldıramıyor. O yüzden Fenerbahçe 1 adım öne geçiyor. Fakat sonuçta deplasman maçı olduğundan zor maç olacak. Şahsi fikrim bu maç 0-0 ya da 1-1 biter... Ama bir galip olacaksa bu takım Fenerbahçe olur.
uAburak89
09.Mart.2014, 02:04
Zokora olsaydı iyiydi, umarım Trabzonspor kazanır.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2014, 03:54
futbol katili adamin oynamasinin neresi iyi, tek yaptigi tribunu ve rakibi provoke etmek. emre icin de ayni seyi soylemek belki mumkun ama en azindan top oynamaya calisiyor. zokorada o da yok. o emreye attigi tekmeden sonra irkci dedigi emreden beter irkci oldugunu ispatlamis futbol fakiri bir karakter. oyunu cirkinlestirmesi yuksek ihtimal bir oyuncunun oynamayacak olmasi herkesi aksine memnun etmeli bence. yapacagi 2-3 cirkeflikle takimina puan kazandiramaz, bir yerde eksigi var ki bu islere yonelip o tarafini kapatma cabasinda. onun oynamamasi trabzonspor icin de hayirli olur bence ayrica.
Kaka Leite
09.Mart.2014, 04:06
Valla oynayacak olmasının neresi iyi ben söyleyeyim ancak bu tarz şeylerle puan kaybı umudu var sanırım.
İyi ki oynamıyor diyorum ben çünkü Zokora ve Emre aynı anda sahada olduğunda maalesef maç konuşulmuyor. İkiside benim gözümde eşit kategoride oyunculardır.
William Rookwood
09.Mart.2014, 07:12
Zokora yerine o yeni gelen ortasaha oyuncusu oynar, ikiside defansif ön libero tipinde oyuncu.
Namzet
09.Mart.2014, 11:57
Zokora olsaydı iyiydi, umarım Trabzonspor kazanır.
neden? Maçın önüne geçecek hareketleri sizin için çok önemli sanırım
davidvilla
09.Mart.2014, 12:29
neden? Maçın önüne geçecek hareketleri sizin için çok önemli sanırım
Yahu iyice psikopat oldunuz. Cocuk zokora iyi oyuncu oldugu icin söylemiş. Trabzon ortasahasinin en iyi oyuncusu. Bence de keske olsaydı.
uAburak89
09.Mart.2014, 12:55
Zokora olmayınca Özer oynayacak çünkü, sebebi basit.
Bordo61Mavi
09.Mart.2014, 23:10
Mac Fenerin :)
Yine elimize 4'cu olma firsati geldi ve biz yine o firsati tepecegiz. Bu sezon kac kere oldu yine olacak
Bordo61Mavi
10.Mart.2014, 03:11
Malouda ve Janko( her milli mac sonrasi) sakat
Zokora milli takimdan gec dondugu icin kadroya alinmadi . Drogba ile beraber gittiler, Drogba Cumartesi oynadi ligde bizimki Turkiyeye bile donmemisti. Aradaki profesyonellik farki
Emre Gural kalp ritminde bozukluk var.
Onur
Bosi Musti Aykut Olcan(M.Akbas)
Borceanu
Colman Ozer
Adrian
Yusuf(Olcan) Henri
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mart.2014, 04:43
trabzonun yumusak karni defansi gibi gorunuyor. bundan faydalanmamiz lazim kesinlikle, tek umidimiz onurun gununde olmamasi. gununde olursa onur'u 2'ye 1 yakalamaktan baska care yok gol icin (: zevkli ve gollu bir mac olacakmis gibi hissediyorum. henrique kesin atar, o yuzden minimum 2 gol bulmak lazim (:
sananes
10.Mart.2014, 11:37
Henrique oynamasa keşke. tek korkum kendisi,çok güçlü. Eğer stoperimizde Kadlec oynamak zorunda kalırsa vay halimize.
Bunun dışında ben garip bir şekilde Onur'un abartılı bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Şu topu köşeye vursun bizim fotvetler yeter. genelde üstüne geliyor Onur'un yani bizim maçlarda.
Güzel maç olmasını umuyorum. Kazanan biz olursak daha güzel olur.
sui generis
10.Mart.2014, 11:46
Zokora her türlü oynar. Forvetlerimiz ile onur arasında geçer maç.
ReaList
10.Mart.2014, 11:46
Her ne kadar tam formda olmasalar da tam kadro ile oradayız. Webo ne kadar hazır bilmiyorum ama oynayacak durumda olursa avantaj. Emre ve Meireles'in aynı anda sahada olması lazım çünkü oyunu tutmak gerekiyor. Alper ise kanatta oynarsa çok iş yapacaktır. Zira Sow'un kanatta vereceklerinden fazlasını verir. Aynı Sow'un bu maç ilerideki tek adam olması bu maç için daha sağlıklı. Emenike için kulübe vakti en azından ikinci yarı sahada olması diri bir Emenike için daha faydalı olur.
Kaka Leite
10.Mart.2014, 12:24
Onur beni en korkutan isim çünkü Trabzonspor böyle maçlardan puan alırsa onun sayesinde alıyor.
Janko oynamış, Henrique oynamış pek önemi yok açıkcası. Bana göre Trabzonspor'un forvetleri çok çok yetersizdir.
Kuyt'un maçı olur diyorum ben ve goller bekliyorum kendisinden bakalım neler olacak.
nerazzuri
10.Mart.2014, 13:45
Hortlatmak gibi oldu ama, Emre mi yapar acaba yoksa Emre'ye mi yaparlar da hakem sarı kartla geçiştirir ya da kartsız bitirirler ayırmak lazım. 2 maçtır öldüresiye dövülüyor çünkü Emre Trabzon deplasmanlarında.
Zokora ve Colman tarafından özellikle. :)
footballer33
10.Mart.2014, 13:49
İki takımın da sahaya nasıl bir 11 ile çıkacağını son ana kadar öğrenemeyeceğiz sanırım. Kadro üzerinden yorum yapmak istemiyorum o yüzden. Umarım güzel, zevkli bir maç olur ve sahada tekmeler, ağız dalaşları falan değil; futbol izleriz.
sananes
10.Mart.2014, 14:16
Emenike böyle maçlarda oynamadığında psikolojik olarak çok geriliyor ama aynı zamanda sahada olduğunda adeta become a legend oynar gibi takılmasını da görmezden gelemeyiz.Bakalım hoca ne karar verecek ama Meireles'i oynatmaması gerekiyor. Alper'i kesip Meireles'i oynatırsa kötü bir sonuçta başı büyük belaya girer Ersun Hoca'nın.
Walter Sakana
10.Mart.2014, 18:54
Trabzon yerel basınından Manşet 61'in haberine göre, Trabzonsporlu taraftarlar Fenerbahçe maçı için ilginç bir eyleme hazırlanıyor.
Herkesin nefesini tuttuğu bu maçta Trabzonspor taraftarının nasıl bir tavır takınacağı konuşulurken bordo mavili taraftar yapacağı protestoyu hazırladı. Maçın 34. dakikasında tüm taraftarlar stadyuma sırtını dönerek "hırsızlar şarkısını" söyleyerek Fenerbahçe'yi protesto edecek.
http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/fbahceye-34-dakika-protestosu/616585/5
İnşallah bu kadarla sınırlı kalır. Tatsız bir olay yaşanmasın da bu tür protestolar zararsız.
LifeYourself
10.Mart.2014, 19:17
Hırsızlar diye protesto edildikleri her maçı Fener kazanmadı mı yav :zuhaha
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mart.2014, 19:47
Muhtemel 11
http://img594.imageshack.us/img594/2278/6sq6.png
jevox06
10.Mart.2014, 20:26
Defans patlayabilir fenerde. Ben maçın berabere biteceğini tahmin ediyorum. Trabzon bu sefer taraftar desteğini arkasına alıp maçı kaybetmez. Fenerbahçe'de Emre tercihi de çok iyi tercih olmuş. Taraftar sövdükçe falan sanki daha çok gaza gelen bir oyuncu gibi Emre :) Eğer Trabzon top oynamaya çalışır ve oyunu ileriye yıkarsa Fenerde bekler ileri çıkamaz. Bu da sistemi baltalar. Trabzon ancak bu şekilde kazanabilir. Skor tahminim 2-2
ReaList
10.Mart.2014, 20:38
10 kişi oynanır, Kadlec'le oluşan tandemle 11 kişi oynanmaz. Hani siz sual edersiniz de Allah size en kötüsünü gösterir ya; Ziegler'den daha beteri var mıdır? dedik dedik Allah bize Kadlec'i gönderdi. İyi niyetli, profesyonel ve işini yapmaya çalışan dürüst bir futbolcu ancak kesinlikle Fenerbahçe seviyesinde değil. Bu açık ve net. Hani Bekir de o seviyede değil ama yeteneği olmasa bile en azından sertliğini kullanıyor. Bu adamda o da yok. Bek oyuncularıyla kıyas tutacam ama Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali nere Kadlec nere?
Geçen sene Krasiç bu sene Kadlec para fazla tabi çöpe attıkça atıyoruz.
sananes
10.Mart.2014, 21:52
Egemen yok, Kadlec var.
Henrique madara eder Kadlec'i fiziksel üstünlüğüyle.
William Rookwood
10.Mart.2014, 22:01
Kadlec - Bekir saatli bomba, özellikle Kadlec'in ne yapacağı hiç belli değil. Bakalım maçın sonucu ne olacak ben berabere biter diye düşünüyorum.
SAİT71
10.Mart.2014, 22:07
tam istedigim gibi basladi maç savunmadan bir safca hata gelmezse gol buluruz
uAburak89
10.Mart.2014, 22:12
Bu yapılanların yanlış olmasını geçtim, en büyük zararı kendine takımlarına verdikleri gibi karşı takıma da gaz veriyorlar bu şekilde.
Haklı davalarında, haksız duruma düşüyorlar. Volkan'ı, Emre'yi yaralasan ne olur, ne geçer eline.
Çıkıp yeneceksin, sen takımını iteceksin, senin görevin bu. Bu gerginlik hep rakibe yarıyor, bugün de öyle olur. İlk golü Fenerbahçe bulursa, farka gider maç.
Bordo61Mavi
10.Mart.2014, 22:16
Fenerbahce stoperleri bir daha boyle bulunmaz, bu ikilinin oynadigi macta gol atamamak beceriksizliktir.
byariff
10.Mart.2014, 22:21
Hami yanlis kadro cikarmis mustafa akbasdan sol bek olmaz , yusufu sol beke koy ozeri sol a cek adriani oyuna sok adrian gibi bir adami nasil harciyorlar anlamiyorum.
Banega
10.Mart.2014, 22:23
Emenike 0-1
uAburak89
10.Mart.2014, 22:23
Bu maç ya farka gider şimdi ya da tatil edilir.
ForsakeN
10.Mart.2014, 22:24
Muthis gol attik
byariff
10.Mart.2014, 22:24
Mustafa akbas sol bek olmaz demistim...
Universal
10.Mart.2014, 22:26
Bu maç hakkında söyleyebileceğim şu;
Eğer maç başından beri takımını desteklemek yerine üstünde Sarı-Lacivert olanlara küfrederseniz bu maçı kaybedersiniz. Tek sebep Trabzon taraftarıdır.
Bu maç farka gider 3-0, 4-0 kazanırız.
Escochae
10.Mart.2014, 22:26
Emenike çok güzel vurdu. Gerçekten şaşırdım :D
Suicider
10.Mart.2014, 22:27
Hep aynı senaryo hep aynı sonuçlar hala akıllanmadı taraftar :)
caner485
10.Mart.2014, 22:28
Maç tatil olmazsa çok iyi.
Universal
10.Mart.2014, 22:28
İnternette okudum, Volkan'a kaldırım taşı mı atıldı?
SAİT71
10.Mart.2014, 22:29
o atılan maddeler umarım bi kisiyi yaralamaz hep aynı senaryo
byariff
10.Mart.2014, 22:30
Volkan golde tribunleri tahrik etti ama trabzon taraftarininda yaptigi ayip kaya atilirmi hic arkadas insaniz yahu kafasina gelse napacan ? resmen takimina zarar veriyorsun
Universal
Ya valla Trabzon yıllardır bu atmosferi sağlıyor ve yıllardır kaybediyor. Bu atmosfer bize değil kendi takımlarına zarar veriyor. Yahu Trabzon'da hiçbir futbolcu kendi evinde maç oynamak istemez. Strese baksana gol yiyorsun 10 dk maç duruyor.
CocukMenajer
Kac mac saha kapatma gelicek bu cirkef ordusuna...
caner485
10.Mart.2014, 22:31
Volkan tahrik ederse olacağı bu bilinçli yapıyor ve taşı yiyiyor :D
uAburak89
10.Mart.2014, 22:31
Bir taş attılar ama detayını bilmiyorum.
O gol sevincinden sonra Volkan'a sadece taş atmış olmaları şaşırtıcı bu kalabalık adına.
Öyle ya da böyle Fenerbahçe en kritik maçlarından birinden 3 puanı alıyor, ilk eşiği atlatıyor. Önemli bir kırılma noktasıdır bu.
Escochae
10.Mart.2014, 22:33
Volkan taraftara bişey mi yaptı ?? Yoksa sadece sevinmesine mi tahrik oldular. Önce onu anlamak lazım. Volkan'a kızmadan önce o kayayı atan mantaliteye bişey denmeli.
byariff
10.Mart.2014, 22:35
Yuh artik bunuda atarlarsa :D :D
https://pbs.twimg.com/media/BiYujOHCIAEG-QE.jpg
CocukMenajer
10.Mart.2014, 22:39
Volkan tahrik ederse olacağı bu bilinçli yapıyor ve taşı yiyiyor :D
Adam onu atmaya gelmis maca zaten golden sonra bulmadiya tasi
Universal
10.Mart.2014, 22:39
Yuh artik bunuda atarlarsa :D :D
https://pbs.twimg.com/media/BiYujOHCIAEG-QE.jpg
Yakında bina atacaklar. :D
SAİT71
10.Mart.2014, 22:40
kayayi atan adaminda vardir bir bildigi belki tahrik falan etmislerdir anlamadan dinlemeden niye atti falan demeyin bence
attirson
10.Mart.2014, 22:41
Bence Ts taraftarı kazanmak icin gelmiyor maça tam tersine Fb ne kadar gol atarsa iyi diye düsünüyorlar sanırım.Birşeyler atmak icin nedenleri olacak cünkü.
caner485
10.Mart.2014, 22:45
Taraftarın yaptığı zaten ayıp yıllardır trabzonda olan olaylar savunulcak yanı yok o ayrı ama sen o taraftarın önünde şunu yaparsan söyleyecek söz yok. Zaten gergin ortam bu harekete gerek yok.
http://i.hizliresim.com/e51rXR.png (http://hizliresim.com/e51rXR)[/IMG]
attirson
10.Mart.2014, 22:45
Ts'li futbolcuları da anlayabilmis degilim taraftarları ellerine ne gelirse atıyor Ts'li futbolcularda bizimkilere zaman gecirmemeleri gerektigini söylüyor iterek korneri atmaya götürüyor filan.İyi iş valla siz ceza almayın diye adam hayatını tehlikeye atacak bizimkiler nasıl bu kadar sakin helal olsun gercekten ben Tv basından delirdim.
uAburak89
10.Mart.2014, 22:48
Bu Kadlec'ten stoper olmaz, sol bekte de iyi değil yeteri kadar. Sezon sonu gönderilecek ilk isim olur herhalde.
Universal
10.Mart.2014, 22:48
Volkan'ın yaptığı haraket yanlıştırda sanada durmadan küfür etsinler sende yaparsın bu olayı kurcalarsak çok giderde, hiçbir şey sahaya atılanların sebebi olamaz.
Maçtan gram zevk almadım... Twitterda geyik muhabbet kovalıyorum.
Homer J.S
10.Mart.2014, 22:49
Yanlış anlamayın kaya atılmasını normal karşıladığımdan değil de Volkan bunu hep yapıyor.
europeanconquer
45+10 da 2-0 olur taraftar daha çok çıldırır. :n:
caner485
En iyisi survivor yine maç zaten bitti çoktan :D
byariff
Mustafa akbas 3. lig topcusu bile olamaz golude o yedirdi zaten nasil sabretti hami suna anlamiyorum 2. yari cikmazsa trabzona 1 degil 3-5 gol daha yedircek gibi
Suicider
10.Mart.2014, 22:50
Ne Volkan'ı abi adamın kafasına kapı kolu,kaldırım taşı atıyolar golden sonra böyle bir patlama yaşaması normal.He yapmasa daha iyi olur tabi ama ortamda hiçbir şey normal değil ki o olsun.
byariff
10.Mart.2014, 22:54
61. dakkada fuzeler falan sahada ucacak galiba , bi futbol izliyemedik arkadas ya
SAİT71
10.Mart.2014, 22:54
resmen sessiz sinema izlitoruz mac sonunda umarim olay cikmaz
Universal
10.Mart.2014, 22:55
İlk yarı bitmedi maç bitti. :D
SAİT71
10.Mart.2014, 22:56
olacagi buydu adamların uzerine kapi kolundan kaya parçasına meşaleden taşa herşey atıldı
Önder HOCA
10.Mart.2014, 22:57
Volkan golde tribunleri tahrik etti ama trabzon taraftarininda yaptigi ayip kaya atilirmi hic arkadas insaniz yahu kafasina gelse napacan ? resmen takimina zarar veriyorsun
adam kendi yedek klübesinin ordaydı yahu adam kendi yedek kübesinin oraya doğru kaymadımı ben öyle gördüm yukardaki resimdede belli oluyor zaten köşe gönderine dikkat edin
DaveJones
Yalnız uzatmalarla birlikte 2 kez 61. dk olma ihtimali vardı. Sanırım ucuz atlattık :n:
CocukMenajer
Adamin annesine kufur ediliyor o hareketi yapti diye birde oldurmeye tesebbus o tas kafasina gelse ne olacak
William Rookwood
Kaldırım taşı mı? :D
byariff
61. dakkada gercekten birseyler olcak gibi o ne abi ya. :D
https://pbs.twimg.com/media/BiYzqXnCEAA2r3K.jpg:large
Universal
10.Mart.2014, 22:58
Dakika 61'i göreydik bari :D
europeanconquer
10.Mart.2014, 22:58
Yanlış görmediysem Emenike 10 saat sonra yabancı maddenin verdiği acıyı hissedip yere kapaklanıyor.
attirson
10.Mart.2014, 22:59
Allah herkese Trabzonspor gibi rakip versin.Ruhsuz futbolcuları bile hırslandıran bir taraftar.
Suicider
10.Mart.2014, 23:00
O kadar alıştık ki bu olaylara dalga geçiyoruz artık :D Bizi bunlara alıştıranlar utansın.
Universal
10.Mart.2014, 23:00
Abi maçdan bir pozisyon sorun söyleyemem gol dahil; twitterda ki geyik daha keyifli. :)
Escochae
10.Mart.2014, 23:01
Gecenin kazananı gene Telegol olacak sanırım
Banega
10.Mart.2014, 23:01
Bu böyle olmayacak, sağlıklı bir ortam yok.Ts-Fb derbilerini özel izinle Almanya'da oynatın diyecem ama adamlar yasa çıkardı malum GS-FB hazırlık maçından sonra :D
SAİT71
10.Mart.2014, 23:02
zamaninda da bjk maçında meloya laf ettirilmiyordu tahrik olayı falanki bence meloda ya da baskasinda da suc yoktu orada olay cikarmaya gelmis holiganlar vardi burda da oyuncular her mactaki aksiyonlari ile oynadilar ancak evinden cephane ile olay cikarmaya gelen holiganlar vardi allahtan emniyet iyi aramis adamlari her turlu techizat varmis
uAburak89
Trabzonspor taraftarını anlamıyoruz, kızıyoruz belki ama onlara göre onlar haksızlığa uğradılar. Mağdurlar. Bu adaleti sağlamanın yolu değil elbet ama, tek suçlu da onlar değil.
Adaletin olmadığı yerde, anarşi başlar.
Yanlış görmediysem Emenike 10 saat sonra yabancı maddenin verdiği acıyı hissedip yere kapaklanıyor.
10 saniye içinde de iyi oldu.
https://vine.co/v/MqQa76g0K9L
Lag var, lag. :)
attirson
Şunu da merak ediyorum bizim stadda 500 kisi 10 saniye küfür etti diye stadımız kapatıldı buna ne ceza gelecek.
byariff
10.Mart.2014, 23:03
saka dalga bi yanada Adaleti kurumlar saglasaydi, tribunler bu islere bulasmazdi diye dusunuyorum trabzon taraftarina biz kiziyoruz ama onlara gore boyle bu 3-5"i yok haklarini ariyor adamlar
Bordo61Mavi
10.Mart.2014, 23:04
Emenike Ozerin frikik kullanmasina izin vermiyorki kendi hocasi bile topun onunde durma diyor. Yok yere bir daha taraftari alevlendiriyor.
Kale arkalari zaten mac izlemek icin gelmemis, sende az biraz gayret gosterde su mac oynansin bitsin.
uAburak89
10.Mart.2014, 23:05
Şunu da merak ediyorum bizim stadda 500 kisi 10 saniye küfür etti diye stadımız kapatıldı buna ne ceza gelecek.
Minimum 5 maç bence.
davidvilla
Adaletin olmadığı yerde, anarşi başlar.
Bunu yazmaya girmiştim
Önder HOCA
olay emenikenin göğsüne cisim gelmesimi yoksa emenikenin kendini yere atmasımı
ReaList
Zamanında her türlü olaya rağmen maçı yarıda bitirip hükmen verdirmediğin için her sene daha kötüsü ve ağırı oluyor. Eğer bugün bu maç burada bitirilmezse seneye daha kötüsü olacak. Artık caydırıcı kararların alınması lazım. Sene olmuş 2014 rezilliğe bak. Şu maça yurt dışından bir hakem getir, 10 defa maç bitmişti.
attirson
10.Mart.2014, 23:06
saka dalga bi yanada Adaleti kurumlar saglasaydi, tribunler bu islere bulasmazdi diye dusunuyorum trabzon taraftarina biz kiziyoruz ama onlara gore boyle bu 3-5"i yok haklarini ariyor adamlar
Bak bu laftan sonra sen yalnız hiçbir tribün olayına laf söyleyemezsin haberin olsun.Herkes bir haksızlık yapıldıgını düsünüp olay cıkarır cünkü.Herkes hakkını böyle arasa maç oynanmaz.
sananes
10.Mart.2014, 23:06
he he anarşi he
furkan58
10.Mart.2014, 23:07
Ya gelmiş adalet yok tahrik falan ayıptır günahtır ya hala yorumlara bak. Adam öldürmeye teşebbüs var orada yok anarsiymis yok adalet yokmuş adalet yoksa bize yok her konuyu şikeye getirmeye calisan gsliler artık baydi. 10 saniye küfüre saha kapama alıyoruz adamlar kaldırım taşı atti ya kaldırım taşı
William Rookwood
10.Mart.2014, 23:08
Bu ülkede futbolcu olmak istemezdim. Hele kaleciler için böyle maçlarda arkadan kafama taş atarlar mı diye düşünmekten maça konsanstre olamaz insan.
uAburak89
10.Mart.2014, 23:08
Zamanında her türlü olaya rağmen maçı yarıda bitirip hükmen verdirmediğin için her sene daha kötüsü ve ağırı oluyor. Eğer bugün bu maç burada bitirilmezse seneye daha kötüsü olacak. Artık caydırıcı kararların alınması lazım. Sene olmuş 2014 rezilliğe bak. Şu maça yurt dışından bir hakem getir, 10 defa maç bitmişti.
FB - GS maçında yardımcı hakemin kafası yarılmıştı ve dikiş atılıp devam edilmişti maça. Küfüre müdahale etmeden önce bu tarz olaylara el atmaları lazım ama Beşiktaş'ı bitiren adam ülke de futbolu yönetiyor, bu beklentilerimiz yersiz haliyle.
alexdeozil
10.Mart.2014, 23:09
Ne hakları varmışta arıyorlarmış orasıda enteresan
Bordo61Mavi
https://www.facebook.com/photo.php?v=633451300056359&set=vb.265455100189316&type=2&theater
Hakeme donunce kendini yere firlattan adam :)
Banega
Lig tv muhabiri hakemin maçı devam ettirmek istemediğini söyledi, ama net bilgi değil dedi.
europeanconquer
olay emenikenin göğsüne cisim gelmesimi yoksa emenikenin kendini yere atmasımı
İkisi de olay tabi bu tartışılacak bir şey değil çünkü hükmen kazandı Fenerbahçe,maç devam etseydi bile kazanırdı.
Maç tatil edilir,PFDK'da hükmen Fenerbahçe galibiyeti verir.
Namzet
olaylar cıkar hükmen kazanırız
ne güzel yorumlamışım =)
furkan58
Kendini yere bıraktı yada bırakmadı orada cisim geliyor mu geliyor olay bitmiştir.
SAİT71
10.Mart.2014, 23:10
adalet yok diye oyunculari dograyalim o zaman harbi yaziklar olsun bu zihniyete
sui generis
10.Mart.2014, 23:11
Bu yapılanları normal bulanlara Allah akıl fikir versin
ReaList
10.Mart.2014, 23:12
FB - GS maçında yardımcı hakemin kafası yarılmıştı ve dikiş atılıp devam edilmişti maça. Küfüre müdahale etmeden önce bu tarz olaylara el atmaları lazım ama Beşiktaş'ı bitiren adam ülke de futbolu yönetiyor, bu beklentilerimiz yersiz haliyle.
Yanlış işte. Sırf burada ve bu olay üzerinden konuşmuyorum. İnsan hayatının hiçe sayıldığı her yer için geçerli. Bitir bakalım o an maçı. Bunları yapanlara ve en ağır cezaları bakalım yapan oluyor mu artık. Yüzlerce polis kamerası var orada. Çekmiyorlar mı sanki orada bunları yapanları ama işte caydırıcı hiç bir şey yok. Yapanın yanına kâr kalıyor sadece.
William Rookwood
10.Mart.2014, 23:12
Kapı kolu, kaldırım taşı, direk falan bu nedir arkadaş ya. Onu da geçtim bu FB düşmanlığı nedir bu kadar, iyice çığırından çıktı olaylar kan davasına döndü.
Banega
10.Mart.2014, 23:14
Karşılaşma tatil edildi.
Bordo61Mavi
10.Mart.2014, 23:14
Mac tatil edildi
sarianet
10.Mart.2014, 23:15
tahrik ediyosa bile tahrik olmayacaksın
beni tahrik edene istediğimi yapmam mübah mı şimdi
aklımızı başımıza alalım beyler onlar her şeyden önce insan ayıptır ya hala savunanlar var
davidvilla
10.Mart.2014, 23:16
Eger sike davasi herhangi bir şekilde sonuclanmazsa seneye yine ayni seyler olacak. Istedigin kadar tatil et. Bu işin iyi veya kotu sonuclandirilmasi lazım. Fener taraftarlari haric tum spor kamuoyunun vicdani rahatsız bu dava yuzunden. Artik bir karar verilip kesin suretle uygulanması lazım
antiochia
10.Mart.2014, 23:16
adalet olmayan yerde anarşi diyen arakadaşlar ne idüğü belirsiz ÖYM'lerden çıkan kararları mı savunuyorlar? Bu arada AKP'nin mitinglerinde boy gösterip kupa isteyen de mi adalet sağlayacak. Şike yapılmışsa bunu spor mahkemesi adil ve tarafsız şekilde yargılasın. Cezamız neyse çekeriz. Bu kadar basit...
furkan58
10.Mart.2014, 23:17
Neyse havadan 3 puan zaten yenerdikte 45 dk az oynadik :)
sarianet
maç tatil edilmiş iyi de olmuş
ReaList
Maç tatil edildi hadi bakalım tükkanın önünü boşaltın. Hafta içindendir yaratılan ortam zaten mevcut durumun bu noktalara geleceğini gösteriyordu. Artık radikal kararların alınması gerekiyor çünkü iş çığrından çıktı.
Bu arada sizlerden ricam lütfen birbirinizi küçük düşürücü veya hakaret içeren mesajlardan uzak durmanız, aksi halde mesajlar silinmekle kalmayacak ceza almanıza sebep olacaktır, lütfen.
davidvilla
10.Mart.2014, 23:20
Telegol hangi kanalda beyler :) ?
Beyaz Tv basit kanalın basit insanları çok seviyoruz milletin birbirini yemesini :)
Kerem-19
10.Mart.2014, 23:21
Saha dışında adalet yoksa bunlar sahalar da her zaman görebileceğimiz şeyler.
ReaList
@davidvilla
Spor mahkemesi olmadığı gibi tamamen bir kesimin çıkarları için kurduğu Özel Yetkili Mahkemelerin verdiği kararların teker teker yaprak dökümüne uğradığı bir yerde o mahkemelerin aldığı tüm kararlar benim için gayriresmidir. Alınan tüm hukuki kararların bir kesimin emri ve itaatine bağlıdır. Zaten mevcut siyasi durum boy gösterince alınan kararların ne denli hukuki olduğunu bugünlerde verilen kararlarla görüyoruz.
Aynı dava ve dosya Spor Mahkemesinde görülsün, aynı kararlar çıkıyorsa benim vicdanım Fenerbahçe'yi suçlu görmeyi kabul eder. Ama bir üst gücün kendi mahkemesi tarafından alınan her karar benim gözümde hukuk dışıdır. Eğer kamuoyunun bir vicdanı varsa önce buna bakmalı.
sui generis
En kolay deplasman yahu burası :)
europeanconquer
10.Mart.2014, 23:22
6-7 maç ceza gelsin maçlar Trabzon'dan 1000 km uzakta oynansın.Çok fazla seyirci de olmaz o maçlarda bence.
Universal
10.Mart.2014, 23:23
Trabzon'a üzülüyorum. Bir sene seyircisiz oynasın daha fazla puan toplar.
furkan58
10.Mart.2014, 23:23
Saha dışında adalet yoksa bunlar sahalar da her zaman görebileceğimiz şeyler.
O zaman bizim taraftar herkesi asıp kessin şike diyenleri falan adalet sağlanmadı çünkü
jevox06
10.Mart.2014, 23:24
Trabzon top oynamaya çalışırsa en kötü berabere kalır dedim. Aksini seçtiler. Hayırlısı olsun. Trabzon'a da artık kaç maç ceza gelir bilemem. Süper zekalı TFF yetkilileri güzel bir paket ayarlarlar bunlara. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi. Trabzon bu mağlubiyetten sonra ilk 5'i unutsun.
William Rookwood
10.Mart.2014, 23:25
Maç tatil edileceğine İstanbul'da ya da müsait olan bir stadda oynansa keşke. Taraftarların yapmış olduğu hareketler kulüplerin başını yakıyor.
SAİT71
10.Mart.2014, 23:25
fenerbahce taraftari bu sike olayi sonuclanmasin demiyorki muebbet alan cok buyuk suc işlemiş gibi gosterilip simdide serbest birakilanlari goruyoruz bastan beri diyoruz bu mahkemelerle bu savcilarla uydurma kanitciklarla bu suclamayi kabul etmiyoruz bizden baska sike yapan takimda ortalarda gorunmuyor zaten bu nasil bir fiyaskodur her olayı buna bagliyorsunuz
Universal
10.Mart.2014, 23:26
Biz adalet istiyoruz diyip 450 bin kişi yürüdük kimse bize adalet bizim yüzümüzden yok demesin. Biz eşit ve adil mahkemelerde yargılanmak istiyoruz.
Kaldı ki 6-7 yıldır yatanlar bu gün teker teker çıkıyorsa daha da söylenecek söze gerek yok.
Çünkü; "şeytanla aynı yatağa girdiler, çarpılıp çıktılar."
Homer J.S
Maçın hakkı 3-0 Fenerbahçe lehinedir. Hacıosmanoğlu o kadar konuşacağına şu maçı güvenlik içerisinde oynattırmayı becermeliydi, sınıfta kaldı.
Önder HOCA
iyi en azından sakat ve cazalı vermeden deplasmandan 3 puanla ayrıldık hem de takım kendini yormadı
uAburak89
10.Mart.2014, 23:28
Trabzonspor taraftarının yaptığı ne olursa olsun yanlış.
Bu takım ne malum sezonun kupasını geri alabilir, ne de intikam alabilir. Bu takım ve taraftar sadece 3 puan alabilir, fazlasını değil. Geri kalan tüm beklentilerini karşılamanın yolu başka.
Yapacakları tek şey desteklemek, bunun farkına varmaları lazım.
Herşeyi şikeye bağlamayalım tamam da bu olayların sebebi şike. Siz de 4 temmuz 2011'de doğmuş gibi davranmayın bence.
Ek olarak bu çok duyarlı arkadaşları ne hikmetse hakemlerin kafası kendi statlarında yarıldığında, futbolculara çakı atıldığında, Gerets'in, Hasan Şaş'ın kafası yarıldığında, polis arabaları devrildiğinde pek göremiyoruz. Keza aynı şekilde emek hırsızlığı, tahrik gibi konularda da. Gerçi oyun kuralları içerisinde yapılan bir eylem nasıl emek hırsızlığı oluyor o da başka bir konuya, neyse. Bence insanın bir çizgisi olması lazım, renge bakmadan yürüyebileceği.
Daha da uzatmayayım, Türkiye için bir utanç akşamı daha yaşadık.
Fenerbahçe'lilere tebrikler. Şampiyonluk şansları iyice arttı bugün.
davidvilla
10.Mart.2014, 23:28
@davidvilla
Spor mahkemesi olmadığı gibi tamamen bir kesimin çıkarları için kurduğu Özel Yetkili Mahkemelerin verdiği kararların teker teker yaprak dökümüne uğradığı bir yerde o mahkemelerin aldığı tüm kararlar benim için gayriresmidir. Alınan tüm hukuki kararların bir kesimin emri ve itaatine bağlıdır. Zaten mevcut siyasi durum boy gösterince alınan kararların ne denli hukuki olduğunu bugünlerde verilen kararlarla görüyoruz.
Aynı dava ve dosya Spor Mahkemesinde görülsün, aynı kararlar çıkıyorsa benim vicdanım Fenerbahçe'yi suçlu görmeyi kabul eder. Ama bir üst gücün kendi mahkemesi tarafından alınan her karar benim gözümde hukuk dışıdır. Eğer kamuoyunun bir vicdanı varsa önce buna bakmalı.
Dogru soyluyorsun yuzde yuz katiliyorum. Ama iste sonucta boyle bir kamuoyu yaratildi artik bir sike davasi var ortada bunun bitmesi lazim oym ya da spor mahkemesi ya da isvicrede fln gorulsun ama bu is sonlanmadikca bu olaylar daha cok ve şiddetli olacak.
Downey Jr
10.Mart.2014, 23:32
hacıosmanoğlu lafa değil icraata bakmaya devam etsin
Universal
10.Mart.2014, 23:34
Bu takım ne malum sezonun kupasını geri alabilir, ne de intikam alabilir. Bu takım ve taraftar sadece 3 puan alabilir, fazlasını değil. Geri kalan tüm beklentilerini karşılamanın yolu başka.
Herşeyi şikeye bağlamayalım tamam da bu olayların sebebi şike. Siz de 4 temmuz 2011'de doğmuş gibi davranmayın bence.
Ek olarak bu çok duyarlı arkadaşları ne hikmetse hakemlerin kafası kendi statlarında yarıldığında, futbolculara çakı atıldığında, Gerets'in, Hasan Şaş'ın kafası yarıldığında, polis arabaları devrildiğinde pek göremiyoruz. Keza aynı şekilde emek hırsızlığı, tahrik gibi konularda da. Gerçi oyun kuralları içerisinde yapılan bir eylem nasıl emek hırsızlığı oluyor o da başka bir konuya, neyse. Bence insanın bir çizgisi olması lazım, renge bakmadan yürüyebileceği.
Doğru söylüyorsun; ama şimdi bizim sahamızdan örnek verirsek şampiyon olduğunuz maçta ben o şiddeti canlı yaşadım ve astım krizinde locada baygın olarak yatıyordum.
Herşeyi geçtim ben şimdi çıkıp biz şampiyon olarak geldiğimiz maçta yaşananlardan mı bahsedeyim. Her taraftar kendi içinde aynı hiçbir fark yok. Sorun bu ülkenin iyi eğitim almaması ve sporun ne olduğunu bilmemesi.
William Rookwood
10.Mart.2014, 23:35
Hacıosmanoğlu zaten iyi bir örnek olmuyor ki taraftara. Kulüp başkanları ve yetkilileri taraftara örnek olmak zorunda. Hele ki böyle bir durum da söyleyecekleri sözler çok önemli. Fakat onlarda taraftar dilinde konuşmaya devam ettikçe taraftarların yaptıkları bu eylemler çokta anormal olmayacaktır. En kısa zamanda Trabzonspor camiasına yakışır bir başkan gelir umarım.
Bordo61Mavi
10.Mart.2014, 23:37
Baskan Haci olmassa Hoca olsa yine aynisi olacak, taraftari bu haraketlere iten baskan degil
Gncl1905
10.Mart.2014, 23:40
Maçı izlemedim az çok tahmin ettiğim için. Maç öncesi, maçta atıldığı söylenen taş vb. şeyler için birkaç kelam edelim.
Yıllardır aynı senaryo. Zaten maçtan önce Trabzonspor'un son haftalardaki formu ve Fenerbahçe'yi evinde taraftarı yüzünden bir türlü yenememesi gibi nedenlerden dolayı Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyordum. Olay çıkmaz inşallah derken yine olay çıkmış. Sene sonuna kadar kapatsınlar sahalarını da görsünler. Taş nedir abi, bir kupa insan hayatından mı önemli? Kafasına gelse ne olacak? Volkan'dan da nefret ederim de o kadar da değil yani; yakında stada silah sokup vuracaklar ondan korkuyorum.
Fenerbahçe bu şike davasında çok şey kaybetti deniyor da Türk futbolu da çok şey kaybetti, Trabzonspor'da o kupada takılı kaldığı için çok şey kaybetti. Hala da süreç bitmedi. Seneye de muhtemelen aynı şeyler olacak. Nasıl çözülür bilmiyorum artık. Yazık.
uAburak89
10.Mart.2014, 23:40
Doğru söylüyorsun; ama şimdi bizim sahamızdan örnek verirsek şampiyon olduğunuz maçta ben o şiddeti canlı yaşadım ve astım krizinde locada baygın olarak yatıyordum.
Herşeyi geçtim ben şimdi çıkıp biz şampiyon olarak geldiğimiz maçta yaşananlardan mı bahsedeyim. Her taraftar kendi içinde aynı hiçbir fark yok. Sorun bu ülkenin iyi eğitim almaması ve sporun ne olduğunu bilmemesi.
Yanlış, hepsi yanlış. Polis arabalarının devrilmesi de yanlış, güvenlikçilere saldırılması yanlış, GS - FB maçının sulu derbi olarak anılmasını sağlayan şeyler yanlış, Arena'da viski şişesi atılması yanlış, sahada futbolcu kovalanması yanlış, alt yapı maçlarında gencecik çocuklara saldırılması yanlış, dinlenme tesisinde küçük kızlara saldırılması yanlış kere yanlış. Şiddetin her türlüsü yanlış. Aynı şekilde bu şiddeti körükleyen futbolcuların tavrı da yanlış. Bunun rengi, takımı yok.
Bunları savunmak mümkün değil, sadece balık hafızalı olmamak lazım diyorum. 3 Temmuz'dan önce Avni Aker'de ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç. Bazı arkadaşlar Trabzonspor taraftarı sebepsiz yere böyle yapıyormuş gibi davranıyor, ona takıldım o kadar.
SAİT71
10.Mart.2014, 23:41
o degilde lig tv den tek mac satin alanlarin magduriyeti ne olacak yarim mac için tam parasi ödediler :D
jevox06
10.Mart.2014, 23:43
Bu emek hırsızlığı(!) konusunda bir daha böyle bir yakıştırmada bulunan olursa uzun bir yazı yazıcam. Artık gına geldi o konuda. Semih Kaya'da bu konuda yaptığı hareket ile bu emek hırsızlığı(!) diyenlerin ekmeğine bal sürdü aslında.
Maçta olaylar çıkacağı belliydi. Oyuncular ısınırken "Organize İşler" müziği çalındı. Taraftarı resmen gaza getirdi yönetim. Büyük bir ceza gelmesi lazım Trabzonspor'a.
Şike davası konusunda herkes adil yargılanma istiyor o konuda hiç sıkıntı yok. Aziz Yıldırım eğer mümkünse başvursun dosya tümden yeniden açılıp yeniden yargılanma başlasın. Ama benim fikrime göre eğer böyle bir şey olursa öncelikle başkanlıktan çekilmesi lazım. Eğer adil yargılanma istiyorsa. Diğer şike ile bağlantılı tüm takımlarda incelensin ve eğer gerekiyorsa ceza verilsin.
sananes
10.Mart.2014, 23:46
İddaa kuponları yalan oldu küçük çapta zengin olmayı kaçırdım trabzon taraftarı yüzünden.
Universal
10.Mart.2014, 23:48
Yanlış, hepsi yanlış. Polis arabalarının devrilmesi de yanlış, güvenlikçilere saldırılması yanlış, GS - FB maçının sulu derbi olarak anılmasını sağlayan şeyler yanlış, Arena'da viski şişesi atılması yanlış, sahada futbolcu kovalanması yanlış, alt yapı maçlarında gencecik çocuklara saldırılması yanlış, dinlenme tesisinde küçük kızlara saldırılması yanlış kere yanlış. Şiddetin her türlüsü yanlış. Aynı şekilde bu şiddeti körükleyen futbolcuların tavrı da yanlış. Bunun rengi, takımı yok.
Bunları savunmak mümkün değil, sadece balık hafızalı olmamak lazım diyorum. 3 Temmuz'dan önce Avni Aker'de ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç. Bazı arkadaşlar Trabzonspor taraftarı sebepsiz yere böyle yapıyormuş gibi davranıyor, ona takıldım o kadar.
Neden yapıldığı belli şike süreci tamamen. Ama sırf bir kupa içinde bunlar yapılmamalı. Ben Fenerbahçe'nin temiz olduğunu ve bununla birlikte adil yargılanmadığını savunuyorum. Ne yapıyoruz Bağdat Caddesinde 450bin kişi toplu katliam mı yaptık? Hep birlikte yürüdük. Tabii ki GS Store'a saldıran beyinsizler var; ama yapacak bir şey yok. Trabzon başkanı çıkıp şu sözü söylemesi gerek taraftara sesleniyorum sakin olalım dostça oynayalım. Hakkımızı hukuk yolu ile arayalım. Biz gerekli yanıtı sahada futbolumuz ile verelim. Taraftarı sakinleştirecek kişiler o kulübün yöenticileri ve sporculardır.
Downey Jr
10.Mart.2014, 23:48
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/03/10/fft104mm2824567.jpg
Nedvedmania
10.Mart.2014, 23:52
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/03/10/fft104mm2824567.jpg
Fotoğraf öyle bir gösterilmiş ki kurşun yarası gibi :D Amacım olayları küçük göstermek değil tabiki. Zaten sahaya atılanlar ortada :) Ama Fotodaki şey pek önemli birşey değil . Meşale yanığıdır. Benimde çok giysim yandı. Ele gelse bile çok yakmıyor. Sigara külünün elinize temas etmesini düşünün.
Bordo61Mavi
10.Mart.2014, 23:54
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1898023_10152341842478933_799363601_n.jpg
Mac oncesi taraftari geren Vali'de cekip gitmeli bu sehirden.
"Gerekirse balkonlara bile polis yerlestiririz " demisti
Catilara kesin nisanci cikartmissin daha ne
Namzet
10.Mart.2014, 23:54
o madde kafasına da gelebilirdi allah korumuş
uAburak89
10.Mart.2014, 23:55
Neden yapıldığı belli şike süreci tamamen. Ama sırf bir kupa içinde bunlar yapılmamalı. Ben Fenerbahçe'nin temiz olduğunu ve bununla birlikte adil yargılanmadığını savunuyorum. Ne yapıyoruz Bağdat Caddesinde 450bin kişi toplu katliam mı yaptık? Hep birlikte yürüdük. Tabii ki GS Store'a saldıran beyinsizler var; ama yapacak bir şey yok. Trabzon başkanı çıkıp şu sözü söylemesi gerek taraftara sesleniyorum sakin olalım dostça oynayalım. Hakkımızı hukuk yolu ile arayalım. Biz gerekli yanıtı sahada futbolumuz ile verelim. Taraftarı sakinleştirecek kişiler o kulübün yöenticileri ve sporculardır.
Trabzonspor başkanı taraftarı üzerinde etkili değil, zaten önce yapılan yalan haberi yalanladı, sonra da bu konuda bizim camialar ile sorunumuz yok, olamaz, biz belirli kişiler için konuşuyoruz sadece dedi. Tabii bir işe yaramadı, çünkü Trabzonspor taraftarı aynı zamanda onu da sorguluyor kaldı ki başka biri daha olsa çok işe yaracağını sanmıyorum açıkçası.
Fenerbahçe de mağduruz, haklıyız diyor, Trabzonspor'da. Birisi ÖYM diyor, öteki UEFA. Kısacası bu süreç olabilecek en kötü şekilde yönetildi, onlarca çarpık şey var.
3 Temmuz'dan beri futbolseverler komplo teorisyeni oldu, artık kimse şampiyon olamıyor. Şampiyon yapılıyor, algı bu. Herkes mağdur ve haklı. Önce reset tuşuna basmalı, sonra da güven ortamını sağlamamız lazım. Yabancı sınırı, küfür gibi konulardan çok daha önemli şeyler var.
Ama bu olmayacak tabii ki, BJK - GS maçını haftalar sonra tescil eden, K. Paşa - BJK maçının akıbetini haftalar sonra belirleyebilen, ne yaptığı belirsiz olan, hiçbirşeyi doğru dürüst yapamayan bu TFF ile bu kaos, anarşi dolu ortam bitmez. Seneye çok daha kötüsünü göreceğiz, maalesef gerçek bu.
Downey Jr
10.Mart.2014, 23:56
Fotoğraf öyle bir gösterilmiş ki kurşun yarası gibi :D Amacım olayları küçük göstermek değil tabiki. Zaten sahaya atılanlar ortada :) Ama Fotodaki şey pek önemli birşey değil . Meşale yanığıdır. Benimde çok giysim yandı. Ele gelse bile çok yakmıyor. Sigara külünün elinize temas etmesini düşünün.
atılan ses bombaları yüzünden olduğunu yazmışlar olayları büyütmek gibi bir derdim yok galatasaraylıyım :)
sarianet
10.Mart.2014, 23:57
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t31/q77/s720x720/1617813_10152007962807058_639416857_o.jpg
Nedvedmania
10.Mart.2014, 23:58
atılan ses bombaları yüzünden olduğunu yazmışlar olayları büyütmek gibi bir derdim yok galatasaraylıyım :)
Doğrudur. Ses de olabilir sis de olabilir. Ben maçı izlemedim uyuyordum. Daha yeni uyandım. Telefondan bi baktım maç iptal edilmiş. Zaten belliydi olay çıkacağı.
Universal
11.Mart.2014, 00:07
Trabzonspor başkanı taraftarı üzerinde etkili değil, zaten önce yapılan yalan haberi yalanladı, sonra da bu konuda bizim camialar ile sorunumuz yok, olamaz, biz belirli kişiler için konuşuyoruz sadece dedi. Tabii bir işe yaramadı, çünkü Trabzonspor taraftarı aynı zamanda onu da sorguluyor kaldı ki başka biri daha olsa çok işe yaracağını sanmıyorum açıkçası.
Fenerbahçe de mağduruz, haklıyız diyor, Trabzonspor'da. Birisi ÖYM diyor, öteki UEFA. Kısacası bu süreç olabilecek en kötü şekilde yönetildi, onlarca çarpık şey var.
3 Temmuz'dan beri futbolseverler komplo teorisyeni oldu, artık kimse şampiyon olamıyor. Şampiyon yapılıyor, algı bu. Herkes mağdur ve haklı. Önce reset tuşuna basmalı, sonra da güven ortamını sağlamamız lazım. Yabancı sınırı, küfür gibi konulardan çok daha önemli şeyler var.
Ama bu olmayacak tabii ki, BJK - GS maçını haftalar sonra tescil eden, K. Paşa - BJK maçının akıbetini haftalar sonra belirleyebilen, ne yaptığı belirsiz olan, hiçbirşeyi doğru dürüst yapamayan bu TFF ile bu kaos, anarşi dolu ortam bitmez. Seneye çok daha kötüsünü göreceğiz, maalesef gerçek bu.
Bana göre TFF'nin resetlenmesi lazım. Kendi kulübünü batıran birisi şuan Türk futbolunun başında bu sonuçların olması zaten beklenen bir durumdu. Bana göre TFF tamamen değişip kurallarını baştan belirleyen bir federasyon olmalı. Çünkü meclis özerklik yetkisi verince çok değişik haller aldı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mart.2014, 00:09
fenerbahce gol oncesi 19 pas yapmis, hazirlanisi guzel bir gol oldu. emenikenin tek vurusu da olaganustuydu.
Namzet
11.Mart.2014, 00:12
başkanları cıkmış cezamız neyse cekeriz diyor allah akıl fikir versin
Banega
11.Mart.2014, 00:12
Aslında Hacıosmanoğlu maçtan önce ortamı gerecek bir şey de demedi.Dostane bir şekilde geçmesini diliyorum, umarım en iyi şekilde ağırlarız vs vs..Zaten demesine gerekte yok, ortam zaten gergin... Benim en büyük korkum taraftarların alttan almadan birbiriyle inat etmesi.''Sen misin bize ses bombası atan, taşkınlık yapan, siz bizim sahaya gelin görürsünüz'' vb uzayıp giderse gerçekten kötü olacak.Orta bir yol bulunmalı..
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 00:14
başkanları cıkmış cezamız neyse cekeriz diyor allah akıl fikir versin
Ne diyecekti ?
ceza verirseler affetmeyizmi diyecekti ?
sarianet
11.Mart.2014, 00:16
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1898023_10152341842478933_799363601_n.jpg
Mac oncesi taraftari geren Vali'de cekip gitmeli bu sehirden.
"Gerekirse balkonlara bile polis yerlestiririz " demisti
Catilara kesin nisanci cikartmissin daha ne
olaylara bakacak olursak vali az bile yapmış diyebiliriz
valiyi önlem aldığı için suçlamak da ayrı bi komedi
Banega
11.Mart.2014, 00:16
fenerbahce gol oncesi 19 pas yapmis, hazirlanisi guzel bir gol oldu. emenikenin tek vurusu da olaganustuydu.
Ortamda gündemi farklı olan tek kişi :n: Hocam seviyorum seni :)
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 00:17
olaylara bakacak olursak vali az bile yapmış diyebiliriz
valiyi önlem aldığı için suçlamak da ayrı bi komedi
Adammi vuracaklar ?
Namzet
11.Mart.2014, 00:18
Ne diyecekti ?
olayları kabullemesi size normal geliyorsa bir şey deyemem
sarianet
11.Mart.2014, 00:20
Adammi vuracaklar ?
arkadaşım hala şu terörü savunuyosun lütfen aklını başına al ya ayıp ediyosun bu kadr tarafgirlik normal değil dostum yapma :)
Universal
11.Mart.2014, 00:21
Ne diyecekti ?
Şunu diyecekti eğer bu olaylarda bizim bir suçumuz var ise kendi içimizde halledeceğiz ve ne yazık ki cezamızı kabul edeceğiz. Fenerbahçe'den özür diliyoruz.
Aynı olaylar geçmişte benim kulübümde yaşadı bizim başkanlarımız özür dilemedi. Keşke dileyebilseydi; ama bir kulüp başlamalı.
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 00:22
olayları kabullemesi size normal geliyorsa bir şey deyemem
Ya siz okumuyormusunuz, dinlemiyormusunuz, GORMUYORMUSUNUZ ?
Adam ortami yatistirmak icin sezon basindan beri ugrasta. Tek takintisi Aziz Yildirim. Fenerbahce taraftarina kotu bir soz kullanmismi ? hatta bizim taraftarla ters dustu Fenerbahceyi camia olarak ovdugu icin.
1 haftadan beri biz agirlariz diyor Fenerbahceyi, Rizeye gitmelerine gerek yok. Bide kucakmi acsin ?
Dedigim gibi, bu tepkiler cig gibi buyiyecek. Gecen sezon Senol Gunes taraftar onune gectide ne oldu ? 5 dk sonra devam ettiler. Olaylarin sebebi ne Haci'dir ne Hoca'dir
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 00:23
arkadaşım hala şu terörü savunuyosun lütfen aklını başına al ya ayıp ediyosun bu kadr tarafgirlik normal değil dostum yapma :)
Soruya cevap ver ? Adammi vuracaklar o keskin nisancilarda oraya yerlestirilmisler.
davidvilla
11.Mart.2014, 00:24
Hala şurada bile trabzon taraftarının üzerine gidiyorsunuz biraz adamların penceresinden bakmayi deneseniz.
attirson
11.Mart.2014, 00:25
Ya siz okumuyormusunuz, dinlemiyormusunuz, GORMUYORMUSUNUZ ?
Adam ortami yatistirmak icin sezon basindan beri ugrasta. Tek takintisi Aziz Yildirim. Fenerbahce taraftarina kotu bir soz kullanmismi ? hatta bizim taraftarla ters dustu Fenerbahceyi camia olarak ovdugu icin.
1 haftadan beri biz agirlariz diyor Fenerbahceyi, Rizeye gitmelerine gerek yok. Bide kucakmi acsin ?
Dedigim gibi, bu tepkiler cig gibi buyiyecek. Gecen sezon Senol Gunes taraftar onune gectide ne oldu ? 5 dk sonra devam ettiler. Olaylarin sebebi ne Haci'dir ne Hoca'dir
Sen Hacıosmanoglu'nu gercekten samimi buluyormusun ? Fenerbahce taraftarını hep övüyor ama bizim staddan cıkarken baskanınız gelsin ulan diyip ana bacı sövdü sonrada küfür filan etmedim cart curt diye gecistirmeye calıstı ama görüntüler cıkınca yalanı ortaya cıktı.Bugun ''cezamız neyse cekeriz'' demesi yani yaptıgımızdan pisman degiliz gelen cezayı cekeriz olur biter anlamındadır.Yapılanlardan dolayı üzgünüm cezamızı cekecegiz dese cok farklı birşey olurdu.
furkan58
11.Mart.2014, 00:26
Hala şurada bile trabzon taraftarının üzerine gidiyorsunuz biraz adamların penceresinden bakmayi deneseniz.
Pardon çok haklısın. Kaldırım taşı , tuğla falan yetmez stadı yıksalardı direk keşke yada oyunculardan 1-2 tanesini sakat bırakmaları yada öldürmeleri lazımdı az yaptılar üzerlerine gitmemek gerekiyor arkadaşlar lütfen anlayışlı olalım.
attirson
11.Mart.2014, 00:28
Bizde o pencereden bakıyoruz korkma.Onlara göre kupa onların hakkı ve bu olayları hesapta hak aradıkları icin yapıyorlar bizde kendimize göre magduruz 3 sene avrupaya gidemedik bizim yerimize Ts gitti şampiyonlar ligine şampiyon kadromuz bozuldu bir sürü olaylar oldu ve bunu yapmadıgımız şike yüzünden cekiyoruz bizim taraftarda böyle düsünüyor bu yönden magduruz.Gidip her Ts maçında böyle olay mı yapıcaz yani ?
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 00:29
Sen Hacıosmanoglu'nu gercekten samimi buluyormusun ? Fenerbahce taraftarını hep övüyor ama bizim staddan cıkarken baskanınız gelsin ulan diyip ana bacı sövdü sonrada küfür filan etmedim cart curt diye gecistirmeye calıstı ama görüntüler cıkınca yalanı ortaya cıktı.Bugun ''cezamız neyse cekeriz'' demesi yani yaptıgımızdan pisman degiliz gelen cezayı cekeriz olur biter anlamındadır.Yapılanlardan dolayı üzgünüm cezamızı cekecegiz dese cok farklı birşey olurdu.
Sen orda adama kufur edersen her turlu tepkiyi alirsin.
Aziz Yildirimin samimi bulundugu bir ortamda Haciyi samimi bulsam ne olur bulmasam ne olur
Partenopei
11.Mart.2014, 00:30
Hala Trabzonspor taraftarının gözünden bakın diyorsunuz arkadaşlar o kadar da değil. Bugün tribünlerde bu olaylara karışan insanlar zaten taraftar değiller kendi oyuncularının sahada akıttığı teri sabote edip emeklerini çaldılar bu kadar basit.
SAİT71
11.Mart.2014, 00:31
ne yaşanırsa yaşansın şu yapılanları savunmak doğru degil x penceresinden baksanda aynidr y penceresinden baksanda aynidir. Oradaki oyuncu taraftarlarin yargılayacagi sanik degiller orada onlari oldurseler volkanın basina o tas gelse komaya girse bizde trabzon taraftarı gibi dusunup hakli sebepleri var desek ne degisecek kim kazanacak bu olaylari savundugumuzda kazanan kim olacak onu biri aciklasin bizde dogrudır diyelim
Selim Atalay
11.Mart.2014, 00:32
Beyler konuyu çarpıtma ve tartışmaya yönelik devam ettiği sürece bu olaya karışan arkadaşlara uyarı uygulayıp konuyu kapatma gereksimi duyucam. Lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde yorumlar yapalım!
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 00:43
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1094985_633482160053273_1840111364_n.jpg
Laz61g
11.Mart.2014, 01:03
Onurun yaptığı açıklamaları dinliyorumda bu adam gerçektende bambaşka beyefendiliği karakteri yetiyor benden daha Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğuna inandım bir kez daha
sui generis
11.Mart.2014, 01:09
İyi ki oraya o nişancılar yerleştirilmiş. Tabii ki de adam vurur bu insanlar. Hiç anormal bir durum değil bu yaptıklarından sonra. Trabzonspor taraftarını anlayacakmışız bir de. Siz anlayın, bizim olanları anlamamız için akıl tutulması yaşamamız gerekiyor.
Bir de Emenike yere düştükten sonra 2 Trabzonsporlu futbolcu gidip çekiştirdiler çok fena. Keşke ceza alsalar.
Trabzonspor da 8-10 maç ceza alsa da taraftar kendine gelse. Gerçi çok zor artık.
Kaka Leite
11.Mart.2014, 01:14
Pardon çok haklısın. Kaldırım taşı , tuğla falan yetmez stadı yıksalardı direk keşke yada oyunculardan 1-2 tanesini sakat bırakmaları yada öldürmeleri lazımdı az yaptılar üzerlerine gitmemek gerekiyor arkadaşlar lütfen anlayışlı olalım.
Şunların hepsi yapılsa bile herkes sezon sonu cevabını alacak. Başkanları bile böyle şeylerin yapılacağını maç öncesi ima etti bence ötesini konuşmaya gerek yok.
Sadece bu olayların içinde olan taraftarlara yazık diyorum amacı maç izlemek olanların da hakkını yiyorlar bize bir şey olmaz zaten öndeydik ve 3 puanı da alırdık.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 01:15
İyi ki oraya o nişancılar yerleştirilmiş. Tabii ki de adam vurur bu insanlar. Hiç anormal bir durum değil bu yaptıklarından sonra. Trabzonspor taraftarını anlayacakmışız bir de. Siz anlayın, bizim olanları anlamamız için akıl tutulması yaşamamız gerekiyor.
Bir de Emenike yere düştükten sonra 2 Trabzonsporlu futbolcu gidip çekiştirdiler çok fena. Keşke ceza alsalar.
Trabzonspor da 8-10 maç ceza alsa da taraftar kendine gelse. Gerçi çok zor artık.
Söylediğin laflara katılmıyorum. Bu keskin nişancılar olayı alakasız ve gereksiz birşey kim kime gösteriş yapıyor ? Emenike dediğin adam öyle büyük bir karaktere sahip olan birisi değil öyle yalandan yerde acı çekip 10 dakika yatıyorsa haliyle kaldırmak isteyecektir!
Taraftar zaten kendinden bence sadece eve gelen misafirden biraz hoşlanmıyorlar o kadar ve saha içi tartışmaları doğru bulan söyler söylesemde o kapı kolu, boru vb gibi şeyleri pek doğru değil saha dışı olayıda aynı şekilde olmaması gereken şeylerdi.
SAİT71
11.Mart.2014, 01:19
Emenike'ye cisim isabet ediyor ve o konuşulmayıp direk yalandan yere attığı konuşuluyor. Orada oyuncunun kendini yere atmasından çok oyuncuya direk yaralayıcı şekilde nasıl madde attırıldığı ve saha içi güvenliğin konuşulması lazım. Burada birinci konuşulan şey saha dışı olaylar. Bu maçta futbol konuşulamaz.
sui generis
11.Mart.2014, 01:20
Sahaya o kadar şey atan adam silahı çıkarıp vurur da. O taşlardan biri bir futbolcunun kafasına gelseydi çok da farklı şey olmazdı. Maçın o dakikaya kadar oynatılması bile fiyasko. Adama taş atılmış ama adamın yere yatmasına takılıyorsunuz. Gelip Emenike'yi öyle kaldırma hakkını kim veriyor oraya. hakeme söyler gerekirse kart görür Emenike.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 01:21
Emenike'ye cisim isabet ediyor ve o konuşulmayıp direk yalandan yere attığı konuşuluyor. Orada oyuncunun kendini yere atmasından çok oyuncuya direk yaralayıcı şekilde nasıl madde attırıldığı ve saha içi güvenliğin konuşulması lazım. Burada birinci konuşulan şey saha dışı olaylar. Bu maçta futbol konuşulamaz.
Bu maçta futbol konuşan veya konuşmaya çalışan zaten kimseyi göremiyorum. Eline bir cisim geliyor onu zaten görüyoruz fakat öyle bir acı çekiyor ki sanki eli kolundan kopmuşcasına o maçta o kadar gergin bi maçta bir futbolcu bir futbolcuyu kaldırması kadar normal bişey yok! Bunu olay etmek bana kalırsa yalandan konu çıkarmaktır.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 01:23
Sahaya o kadar şey atan adam silahı çıkarıp vurur da. O taşlardan biri bir futbolcunun kafasına gelseydi çok da farklı şey olmazdı. Maçın o dakikaya kadar oynatılması bile fiyasko. Adama taş atılmış ama adamın yere yatmasına takılıyorsunuz. Gelip Emenike'yi öyle kaldırma hakkını kim veriyor oraya. hakeme söyler gerekirse kart görür Emenike.
Peki 2 dakikada adamı vurdun ya sonra ? Bu kadar kolay adam vurduğuna göre sonrasında ki olaylara açık bir nokta bırakıyorsun ki Trabzon terorist şehri değildir ve olmayacaktır! Zamanla bunu görmüş ve göstermiştik. Emenike'nin hareketi yalandan gündeme getirmek gereksiz neredeyse her hafta maçlarda olan bir konu bu! Taşlar dediğin olay nedir bi açıklar mısın ? 1 tane kaldırım taşı atıldı oda gelmedi!
SAİT71
11.Mart.2014, 01:24
Bu maçta futbol konuşan veya konuşmaya çalışan zaten kimseyi göremiyorum. Eline bir cisim geliyor onu zaten görüyoruz fakat öyle bir acı çekiyor ki sanki eli kolundan kopmuşcasına o maçta o kadar gergin bi maçta bir futbolcu bir futbolcuyu kaldırması kadar normal bişey yok! Bunu olay etmek bana kalırsa yalandan konu çıkarmaktır.
Orada oyuncunun sağlıklı bir şekilde futbol oynamasına izin verilmiş mi hayır, maç başından beri dışarıdan art niyetli bir şekilde silsile halinde yabancı madde atılıyor mu evet, büyük ya da küçük bir madde oyuncuya gelmiş mi evet. Ve bunlar olduğu halde maç hala oynatılıyor. Az önce küçük isabet eder biraz sonra o kaya isabet eder. Değişen bir şey yok. Siz hala bu yapılan yanlış yerine oyuncunun kendini yere atmasına takılıyorsunuz. O anki psikolojiyi yaşadınız mı? Belki oradaki bir çok oyuncu iç savaştaymışçasına kariyerinde maç oynamamıştır. O anki sinir durum korku ile öyle birşey yapabilir. Orası o kadar önemli mi?
Yani illa diyorsunuz ki atılan madde küçük değil büyük olacak, Volkan'a kaya atıldı, e o zamanda yere değil kafasına atılacak, kafasına atılınca da komaya girmeyecek illa mezara sokacak mı denmeli?
Kaka Leite
11.Mart.2014, 01:25
Peki 2 dakikada adamı vurdun ya sonra ? Bu kadar kolay adam vurduğuna göre sonrasında ki olaylara açık bir nokta bırakıyorsun ki Trabzon terorist şehri değildir ve olmayacaktır! Zamanla bunu görmüş ve göstermiştik. Emenike'nin hareketi yalandan gündeme getirmek gereksiz neredeyse her hafta maçlarda olan bir konu bu! Taşlar dediğin olay nedir bi açıklar mısın ? 1 tane kaldırım taşı atıldı oda gelmedi!
Tüh gelseydi keşke ya !
Orada bizim oyuncumuzu kaldırmak Trabzonsporlu oyuncuların işi değil ki söylesin hakeme gereken yapılsın !
attirson
11.Mart.2014, 01:26
Yukarıda yolcu'nun paylastıgı fotografta adamın elinde bıcak var ve skorbordun tepesine cıkmıs Fb bayragını kesiyor oraya cıkan adam sahaya atlayıp bir futbolcuyu da bıcaklayabilirdi kızmak icin illa birşeylerin olması gerekmiyor 50 metre yukarı kücücük bir bayragı kesip egosunu tatmin etmek icin cıkan bir holigan icin sahaya girip bir futbolcu bıcaklamak cok zor birşey olmasa gerek.
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 01:28
Yukarıda yolcu'nun paylastıgı fotografta adamın elinde bıcak var ve skorbordun tepesine cıkmıs Fb bayragını kesiyor oraya cıkan adam sahaya atlayıp bir futbolcuyu da bıcaklayabilirdi kızmak icin illa birşeylerin olması gerekmiyor 50 metre yukarı kücücük bir bayragı kesip egosunu tatmin etmek icin cıkan bir holigan icin sahaya girip bir futbolcu bıcaklamak cok zor birşey olmasa gerek.
:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
Selim Atalay
11.Mart.2014, 01:29
Orada oyuncunun sağlıklı bir şekilde futbol oynamasına izin verilmiş mi hayır, maç başından beri dışarıdan art niyetli bir şekilde silsile halinde yabancı madde atılıyor mu evet, büyük ya da küçük bir madde oyuncuya gelmiş mi evet. Ve bunlar olduğu halde maç hala oynatılıyor. Az önce küçük isabet eder biraz sonra o kaya isabet eder. Değişen bir şey yok. Siz hala bu yapılan yanlış yerine oyuncunun kendini yere atmasına takılıyorsunuz. O anki psikolojiyi yaşadınız mı? Belki oradaki bir çok oyuncu iç savaştaymışçasına kariyerinde maç oynamamıştır. O anki sinir durum korku ile öyle birşey yapabilir. Orası o kadar önemli mi?
Yani illa diyorsunuz ki atılan madde küçük değil büyük olacak, Volkan'a kaya atıldı, e o zamanda yere değil kafasına atılacak, kafasına atılınca da komaya girmeyecek illa mezara sokacak mı denmeli?
Emin ol ben öyle 2 saniyede adam öldürmüyorum! Öldüren arkadaşlara sormak lazım! Burada futbol konuşan yok ve saha içi olaylarını savunanda yok!
Tüh gelseydi keşke ya !
Orada bizim oyuncumuzu kaldırmak Trabzonsporlu oyuncuların işi değil ki söylesin hakeme gereken yapılsın !
Gelebilirdi! Orada taraftara oynaması gereken takım bizdik siz taraftarları karıştırdınız bunu bi öğrenemediniz herhalde
Onun amacını henüz çözemedim. Bir bayrağı kesmek nasıl bir amaca hizmet ediyor onuda kavrayamadım yani o konuda birşey diyemem.
sui generis
11.Mart.2014, 01:31
Sonrası ne mi ? O benim işim değil. polis o adamı nasıl yakalayacaksa yakalayacak. Orada nişancıların olması bence gayet doğru bir hareket olduğunu taraftar gösterdi zaten.
Emenike'nin olayını yalandan gündeme getirdiğim yok. sen yalandan diyorsun. Adamlar gelip çok fena çekiştirdiler. Normal bir maç olsa kesinlikle kırmızı kart görürdü.
Emenike'ye isabet ettiği için bir taşı gördük. Düşün artık sen durumu.
SAİT71
11.Mart.2014, 01:32
Emin ol ben öyle 2 saniyede adam öldürmüyorum! Öldüren arkadaşlara sormak lazım! Burada futbol konuşan yok ve saha içi olaylarını savunanda yok!
Bence yanılıyorsun, epey bir savunan ve gerekçeli olduğunu söyleyenlerde var. Neyse bize göre inşallah bu olaylar bir kişi yaralanmadan, ölmeden son bulur. Bir daha yaşanmaz. Nasıl ki Burak'a çakı fırlatan kendine göre haklı sebepleri olanları şiddetle kınıyorsak, Bugün taş, bomba, meşale vs. atıp kendine göre haklı sebepleri olanları kınıyoruz.
Ne diyelim illa birilerine bir şey olmasını bekleyip hak verecek olan zihniyetteki insanlara. İnşallah birilerine bu sahalarda bir şey olmaz da hep haksız biz oluruz.
attirson
11.Mart.2014, 01:32
:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
Adamın elindeki bıcagı normal karsılıyorsun benle dalga gecmeye calısıyorsun sonra neden keskin nisancı var diyorsun.Bu yüzden keskin nisancı var sizin bunları normal karsılamanız yüzünden keskin nisancı var.O adam ne amacla getirmis o bıcagı hiç düsündün mü ? Fb'li taraftarda olmadıgına göre amacı onu sahaya fırlatmak yada kendisi bıcakla sahaya girmek.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 01:34
Sonrası ne mi ? O benim işim değil. polis o adamı nasıl yakalayacaksa yakalayacak. Orada nişancıların olması bence gayet doğru bir hareket olduğunu taraftar gösterdi zaten.
Emenike'nin olayını yalandan gündeme getirdiğim yok. sen yalandan diyorsun. Adamlar gelip çok fena çekiştirdiler. Normal bir maç olsa kesinlikle kırmızı kart görürdü.
Emenike'ye isabet ettiği için bir taşı gördük. Düşün artık sen durumu.
Senin işin değilse bu öldürme vurma işlerine girmemelisin. Dediğin gibi polis işi ve maçlarda çatıya keskin nişançı ve asker koyulmaz! Görülmemiş bir olay!
Emenike çekiştirmekten kastın gören diyecek ki yerden yere vurdular adamı! Fenerbahçe çirkeflerini görmesek kırmızı kart dediğine haklısın diyeceğim fakat öyle bir pozisyon olmadı yani taraflı büyütüyorsun.
Çok büyük taş gelmiş herhalde Emenike'yi sakatlayıp elini kırmış. Ufak bir taş gelmiş onuda büyütmenin bir anlamı yok.
Laz61g
11.Mart.2014, 01:35
Ya anlayamadığım sahadaki olayları oh iyiki oldu daha beter olsun aman ölsün fenerliler diyen düşünen yok forumda sen çatılara keskin nişancı koyuyorsun onlar o silahı ateslediği anda orada olabilecekleri düşünebiliyomusunuz.Taraftara terörist muhamelesi yapılıyo biz polis arabalarının yakıldığı sahada futbolcuların tekme tokat birbirine girdiği sahaya taraftarların girdiği ne olaylar gördük meseleleri günü gününe yorumlamayın geçmişe baktığımızda temiz taraftar 5 büyük takımdada yok her taraftar grubu geçmişte bir olaya karıştı ve günümüzde en temiz grup ultrAslan bizim yaptığımız hata ama bir grup yaparken haklı direniş bir grup yaparken terörist muamelesi Trabzonspor taraftarlarının bulunduğu tellere elektrik verilmesi konusuldu bu psikolojiyide anlamaya çalışın fenerbahçeli taraftarlar haklısınız fakat dün dündür bugün bugündür düşüncesi yanlış
Nedvedmania
11.Mart.2014, 01:35
Arkadaşlar biraz daha sakin olalım.
Trabzonlu arkadaşlara önerim; trabzon şehrine dışarıdan birisinin gözüyle bakmayı deneyin. Özellikle o şehirde yaşamış öğrencilerin trabzon için neler söylediğini bi dinleyin. Çoğundan benzer sıkıntıları duyacaksınız ve sorunun kaynağını anlyacaksınız tabi anlamak isterseniz. Trabzon cidden (herkesi içine katmak haksızlık olur ancak merkezi yerlerde büyük çoğunluk böyle) en kibar tabir ile aşırı hatta çok aşırı milliyetçi bir şehir. Şehire dışarıdan gelipte bir müddet şehirde yaşayıp insanları tanıma fırsatı bulan büyük çoğunluk bu aşırı milliyetçilikten ve fazlasıyla çatışmacı zihniyetten ötürü kesinlikle trabzondan uzak durmak istiyor. Bunları bi ordu için, samsun vb. yerler için duyamazsınız ama trabzonda gidişat hiç iyi değil.
davidvilla
11.Mart.2014, 01:36
Polisle catisiyor ts taraftari ölüm de olabilir hala. O durumda bazıları da kına yakar artık.
sui generis
11.Mart.2014, 01:38
Trabzon'da olan olaylar da görülmemiş olaylar olduğu için keskin nişancı konması da o olanlar için gayet normal bir önlem.
Bence iyi izle, gayet Emenike'yi hırpalıyor. Fenerbahçe zaten hep çirkef :)
Taş gelmesini geçtik, normal karşılıyoruz onu. Artık büyük taş, küçük taş ona bakıyoruz. ve taş küçük olunca büyütmüyoruz. Oh ne güzel dünya !
Selim Atalay
11.Mart.2014, 01:40
Trabzon'da olan olaylar da görülmemiş olaylar olduğu için keskin nişancı konması da o olanlar için gayet normal bir önlem.
Bence iyi izle, gayet Emenike'yi hırpalıyor. Fenerbahçe zaten hep çirkef :)
Taş gelmesini geçtik, normal karşılıyoruz onu. Artık büyük taş, küçük taş ona bakıyoruz. ve taş küçük olunca büyütmüyoruz. Oh ne güzel dünya !
Şansal Büyüka ne güzel söylemiş " Ne ekersen onu biçersin " aynısını söylüyorum. :icon_cool:
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 01:45
Adamın elindeki bıcagı normal karsılıyorsun benle dalga gecmeye calısıyorsun sonra neden keskin nisancı var diyorsun.Bu yüzden keskin nisancı var sizin bunları normal karsılamanız yüzünden keskin nisancı var.O adam ne amacla getirmis o bıcagı hiç düsündün mü ?
Trabzonda kimsenin cebinden bicak eksik olmazki, sen bicagin adam bicaklamak icinmi geldigini saniyorsun ?
Bakin ben normal karsilamiyorum olaylari, olanlari en cok elestirenlerden biriyim ama bunlari kimse engeleyemez. En saygi duyulan adam Senol Gunes engelliyemedi ! Haci nasil engelesin Onur nasil engelesin.
ama bunlar Trabzonu Trabzonspor taraftarini terrorist etmez, terrorist muammelesi gormesini hakli duruma getirmez. Trabzonun yerinde baskasi olsaydi ayni seyleri yapardi belki daha fazlasini yapardi.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/10012988_686206554763344_1826071609_n.jpg
http://www.ajansspor.com/resim/gs_fb_derbi_petsise.jpg
http://image.cdn.haber7.com/haber/haber7/photos/olimpiyatta_mac_durdu13798739020_h1077162.jpg
Bunlar tek maclik sebeplerden dolayi yasanan olaylar, Trabzonspor icin bakin Trabzonspor icin diyorum halen soru isareti olan koskoca bir 2010-2011 sezonu var. Bu bosluk dolmadikca, sudur soyledir denmedigi surece. Aziz Yildirim aklanmadigi/Trabzonsporun hakki verilmedigi surece bu olaylar durmaz.
sui generis
11.Mart.2014, 01:50
Oradaki polislerin bir çoğu suçlu bulundu, ceza aldılar. Birkaç hafta önce açıklandı.
davidvilla
11.Mart.2014, 01:53
Oradaki polislerin bir çoğu suçlu bulundu, ceza aldılar. Birkaç hafta önce açıklandı.
Kim suçlu buldu? Inanmadiginiz mahkemeler.
Baska sözüm yok hakim bey
sui generis
11.Mart.2014, 01:55
Özel yetkili mahkemeler suçlu bulmadı. Error!
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 01:57
İyi ki oraya o nişancılar yerleştirilmiş. Tabii ki de adam vurur bu insanlar. Hiç anormal bir durum değil bu yaptıklarından sonra.
Polis Trabzon taraftarini vurdugunda hakli olacakti dimi :) Trabzona polis vursun ama Fenere vuran polis suclu olsun :)
Pek karışmayım dedim bu muhabbete ama.Fenerbahçe'nin ezilenin haklının yanında olma olayı sadece kendisine yapılınca geçerli.Eğer Fenerbahçe lehine bir karar alınıyorsa doğrudur eğer aleyhine bir karar alınıyorsa yalandır,uydurmadır,yanlıştır.Siz demediniz mi bu ülkede adalet yoktur diye - ki yok da- Şimdi geçen hafta alınan kararı konuşuyorsunuz ne polis ne hakim ne mahkemeler hiç biri benim için doğruyu göstermez.Kendi görüşüm de bugün Trabzonspor taraftarı haksızdır Fenerbahçe mağdur olmuştur.Trabzonspor taraftarı da bir bakımdan haklıdır çünkü kendilerine terörist muamelesi yapılmıştır.Son sözüm,keşke hepinizi Burak Yılmaz'ın yüzüne atılan maddeden sonra Burak Yılmaz'a emek hırsızı derken düşündüklerinizi kendi oyuncularınız kendi takımınız hakkında düşenebilseniz ?!
sui generis
11.Mart.2014, 01:59
Polis Trabzon taraftarini vurdugunda hakli olacakti dimi :) Trabzona polis vursun ama Fenere vuran polis suclu olsun :)
Yoo Trabzon taraftarını vursa haklı olmayacaktı. Eğer polisin bir müdahale etmesi gerekirse edecekti. Orada müdahale edeceği taraftar değil belki bir katil olacaktı.
mpaker66
11.Mart.2014, 02:00
Bence siz bunu takıntı hale getirmişsiniz :) Her konuda bu yazılınca komik olmuyor. Evet, Fenerbahçe'ye karşı birşeyler yapanlar var ama sizin takıntı yaptığınız kadar değil :)
Bu arada orda ki polislerin çoğu suçlu bulundu demişsiin ya link falan var mı merak ettim de? Haberin linki elbeet vardır demi?
sui generis
11.Mart.2014, 02:01
Fatih Portakal'ın sunduğu haber programında söylemişlerdi. Aratırsan bulabilirsin heralde.
mpaker66
11.Mart.2014, 02:03
Fatih Portakal'ın sunduğu haber programında söylemişlerdi. Aratırsan bulabilirsin heralde.
Arattım ve sadece 1 polis suçlu bulunmuş ona da erteleme vermişler.
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 02:04
Yoo Trabzon taraftarını vursa haklı olmayacaktı. Eğer polisin bir müdahale etmesi gerekirse edecekti. Orada müdahale edeceği taraftar değil belki bir katil olacaktı.
Yok yok katil denmez, terroristdir o.
Ne sacmaliyorsun sen Allahini seversen, cinayetmi islemis bu taraftarda haberimiz yok.
sui generis
11.Mart.2014, 02:04
Programda bir çok polis dendi, onların yalancısıyım. Kısa süreli cezalarda zaten genelde erteleme veriliyor.
Laz61g
11.Mart.2014, 02:06
Tüm dünya size karşıymış gibi yapmayın her takıma hakem hatası yapılıyor size yapıldığı an parlıyorsunuz.Herkes size oyunlar oynuyor tüm takımlar size karşı vs vs.Yahu haksısız tamam iyi hoş ta bordo61mavinin paylaştığı resimler ve eksik olan birkaç olay daha geçen tapeler(sahte olduğu söyleniyo fakat hamsi tapesi savunuluyo) ya hiçmi günahınız hatanız yok sadece 80 milyonluk türkiyede 20 milyonluk camiamı haklı 60 milyonun fikirleri değersizmi.Hep sizemi kötülük yapılır.Hep bizmi hatalıyız
Polis ceza haberi de çürütüldü bence daha fazla devam etme Muhammed.Tepedeki nişancıyla müdahale öyle ağzından çıktığı kadar kolay çıkmıyor.Bizim oynadığımız oyunlardaki gibi değil yani.Orada birisi vurursa nasıl karışır orası veya o anda hareket eden başka birisine gelse bunun vebalini nasıl ödersin ? Trabzonlu değilim ama siz bugün bu takımın taraftarına mal muamelesi yapıyorsunuz.
mpaker66
11.Mart.2014, 02:07
Programda bir çok polis dendi, onların yalancısıyım. Kısa süreli cezalarda zaten genelde erteleme veriliyor.
Evet habere baktım 1 polis. Lütfen güvenmediğin bilgileri burada paylaşma insanları zan altında bırakma. İşine gelene göre duymuşsundur. Adalet arıyosunuz ya siz hani, ona uygun davran bari.
sui generis
11.Mart.2014, 02:07
Yok yok katil denmez, terroristdir o.
Ne sacmaliyorsun sen Allahini seversen, cinayetmi islemis bu taraftarda haberimiz yok.
Bence konuşmanıza dikkat edin, yoksa ben de saçmalamayın diye konuşabilirim.
Ben cinayet işleyen mi var dedim. O ortamda olmayacak şey değil dedim. Olursa müdahale edilebilir diyorum. Orada keskin nişancı olması gayet normal o ortamda.
Ortam o kadar normal ki bizim takım daha stattan çıkamadı.
Ek: Allahalla haberlerde söyleneni söylüyorum. Yalancı oluyoruz :D Orada bir kişi denseydi , bir kişi derdim. Hani 3 temmuzda şike konusunu doldurduğunuz yalan haberler kadar önemli olmayan bir konu. Keşke o zaman da bu kadar hassas olsaydınız.
Keskin nişancı işi de basit bir iş demedim. Önlem alınması bu kadar anormal değil diyorum.
Laz61g
11.Mart.2014, 02:09
Ben cinayet işleyen mi var dedim. O ortamda olmayacak şey değil dedim. Olursa müdahale edilebilir diyorum. Orada keskin nişancı olması gayet normal o ortamda.
Başkanımızda 3 saat mahsur kalmıştı keskin nişancı varmıydı?
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:11
Kadıköyde 55 bin taraftarın önünde bekleyen ve saatlerce orada duran başkanımıza bi değinelim istersen. Kadıköyde hiç keskin nişancı veya böyle bir polis ordusu göremedim ben!
sui generis
11.Mart.2014, 02:13
Kadıköyde 55 bin taraftarın önünde bekleyen ve saatlerce orada duran başkanımıza bi değinelim istersen. Kadıköyde hiç keskin nişancı veya böyle bir polis ordusu göremedim ben!
Başkanınız kendisine söylenen kapıdan çıksaydı, o olaylar olmak zorunda kalmazdı. Taraftarın ortasına kendini attı.
William Rookwood
11.Mart.2014, 02:16
O taş ve tehlikeli maddeleri sahalara atan kişilerin kimliklerini tespit edip ömür boyu sahadan men cezası verilmesi lazım. Bence bunun çözümü artık katı kuraldan geçiyor. Taraftar niyetine gelip olaylar çıkartan, futbolcuları yaralayan futbol katillerine ağır cezalar verilmesi gerek. TFF'nin bu konuda çok daha duyarlı bir şekilde hareket etmesini umuyorum.
Laz61g
11.Mart.2014, 02:16
Başkanınız kendisine söylenen kapıdan çıksaydı, o olaylar olmak zorunda kalmazdı. Taraftarın ortasına kendini attı.
kendisine güvenlik müdürünün birşey söylemediği canlı yayında söylendi.Hatta ben merdivenlerden inerken kaç kişi gördü kimse sesini çıkarmadı ben nerden bileyim stadı söyleseler gitmezdim dedi hem Sebahattin Çakıroğlu hemde Hacıosmanoğlu
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:17
Sizin düşünceniz bu işte! Bazı yerleri hep kendinize göre yorumlayıp analiz ediyorsunuz bu konuda birazcık gelişmeniz lazım!
Kadıköy'de daha fazla taraftarın önünde beklediler ve neredeyse 3-4 saat bekleyişin ardından zırhlı bir araç gelmedi, böyle polis ordusu gelmedi, keskin nişancılar yerleşmedi!
Söylenen kapı dediğin taraftarların olmadığı kapı mı ? Söylediğine sen bile inanıyorsan söyleyebilecek bir sözüm yok sana :icon_cool:
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 02:18
Konusmamdan rahatsiz oluyorsan sikayet butonu orda, kullan.
Ayni seviyedeki yorumlara devam ediyorsun, ne demek o ortamda olmayacak sey degil. 2010-2011 sezonundan sonra ilk defa Trabzonda mac yapilmiyorki. Onceki maclarda cinayetmi islemis bu taraftar.
SAİT71
11.Mart.2014, 02:18
Maçtan öncede yöneticileri stada götüren otobüs taşlanmış. Bilmiyorum deplasmanda hiç otobüsün içinde sıkışıp camlardan uzak durun taş gelebilir korkusu yaşadınız mı ama çok pis bir duygu. Ben yaşadım. Yani şu yaşananlarda da provakasyon var denir mi acaba. Fikri neyse zikride odur işte. Baştan amaç belli.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/cammm538_38909_4788906.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/ts538_38909_4751592.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/cam1_38909_4728697.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/cammm1_38909_4788718.jpg
mpaker66
11.Mart.2014, 02:22
O taş ve tehlikeli maddeleri sahalara atan kişilerin kimliklerini tespit edip ömür boyu sahadan men cezası verilmesi lazım. Bence bunun çözümü artık katı kuraldan geçiyor. Taraftar niyetine gelip olaylar çıkartan, futbolcuları yaralayan futbol katillerine ağır cezalar verilmesi gerek. TFF'nin bu konuda çok daha duyarlı bir şekilde hareket etmesini umuyorum.
Kusura bakma da bu olaylar böyle bitmez. Şikeyi görmezden gelerek insanların akıllarıyla dalga geçersen o sahadan men edilen kişiler bitmez yenisi türer men ede men ede izleyecek taraftar bulamazsın. Şu ülkenin haline bak. Sonra da futbolun güzelliklerinden konuşalım diyoruz. Marca'nın haberini göreniniz var mı? Bu bi utanç tablosu. Şikeyi görmezden gelmek bazı kurumların rant sağlaması için TFF şike var ama sahaya yansımamış demesi... Bugün Trabzon taraftarının yaptıkları bunların yanında devede kulak kalır. Kimse Trabzon taraftarını suçlamasın kardeşim.
furkan58
Yahu renktaslarim adamlar şu olaylarda bile tahrikti zirtti zorttu bahane arıyor uğraşmaya değmez. Gelip sizde yaptınıza bağlıyor. Gsliler raki sisesi atıyordu bunlar kaldırım taşı atıyor alıştık. 45dk az oynayarak kazanılan 3 puana sevinelim deplasmandan kayıpsız döndük uzun süre sonra :)
Laz61g
Maçtan öncede yöneticileri stada götüren otobüs taşlanmış. Bilmiyorum deplasmanda hiç otobüsün içinde sıkışıp camlardan uzak durun taş gelebilir korkusu yaşadınız mı ama çok pis bir duygu. Ben yaşadım. Yani şu yaşananlarda da provakasyon var denir mi acaba. Fikri neyse zikride odur işte. Baştan amaç belli.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/cammm538_38909_4788906.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/ts538_38909_4751592.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/cam1_38909_4728697.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/cammm1_38909_4788718.jpg
Sanırım bana ve diğer arkadaşlara cevap olarak attınız fakat kimse yaşananları savunmuyo orada onu yapanları savunan insanlarında savunulacak tarafı olamaz.Amaç baştan belli doğrudur ama twitter takip ediyorsanız duyurular çok yapıldı taraftar olmayan çok insan vardı maçta(Fenerbahçeli demiyorum yanlıs anlasılmasın) Beşiktaş tribünlerinde yapılanın bir benzeri gibi geliyor bana ama doğrusunu Allah bilir.
sui generis
11.Mart.2014, 02:23
Sizin düşünceniz bu işte! Bazı yerleri hep kendinize göre yorumlayıp analiz ediyorsunuz bu konuda birazcık gelişmeniz lazım!
Kadıköy'de daha fazla taraftarın önünde beklediler ve neredeyse 3-4 saat bekleyişin ardından zırhlı bir araç gelmedi, böyle polis ordusu gelmedi, keskin nişancılar yerleşmedi!
Söylenen kapı dediğin taraftarların olmadığı kapı mı ? Söylediğine sen bile inanıyorsan söyleyebilecek bir sözüm yok sana :icon_cool:
Hangi konuda gelişeceğime yorum yapacak durumda değilsin.
O günkü olayları tam hatırlamıyorum ama 3-4 saat bekleme falan yoktu diyebiliyorum. Çıkarken de eminim polisler vardır.
Evet taraftarın olmadığı kapı. Genellikle arabaların çıktığı kapı. Bugüne kadar taraftarın arasına çıkmayı başaran tek rakip kulübü başkanı.
Neyse bu kadar tartışma yeter bana. 3 puanı aldık, bir de sağ salim varsınlar İstanbul'a. Gerisi önemsiz.
perpetua
11.Mart.2014, 02:24
Su provoke etmis, bu soyle yapmis bos laf artik.
Adaletin olmadigi yerde anarsi olur demisti Senol Gunes.
En aciklayici olani da bu zaten.
HooijDonk07
11.Mart.2014, 02:25
3-4 saat mi ? Güldüm sadece. Gidip saat 22.00 da çıktı doğal olarak zaten çıkış saatleri gösteriş yapıcam diyen başkandan beklemez misin , bunu sen. Çakma mafya adamı kırarım ederim havasında olan bi adam ki şayet onun yerinde gösteriş meraklısı olsam bende yapardım aynısı.
Edit : Biraz araştırırsan bulursun çıkış saatini.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:26
Hangi konuda gelişeceğime yorum yapacak durumda değilsin.
O günkü olayları tam hatırlamıyorum ama 3-4 saat bekleme falan yoktu diyebiliyorum. Çıkarken de eminim polisler vardır.
Evet taraftarın olmadığı kapı. Genellikle arabaların çıktığı kapı. Bugüne kadar taraftarın arasına çıkmayı başaran tek rakip kulübü başkanı.
Neyse bu kadar tartışma yeter bana. 3 puanı aldık, bir de sağ salim varsınlar İstanbul'a. Gerisi önemsiz.
Kimin gelişip gelişemeyeceğine tabi ki karışamam. Çocuk veya yetişkin geliştirme uzmanı değilim.
Bu tartışma dediğin gibi amacına ulaştı ama son bir sözle geceyi tamamlamak istiyorum. Size doğru gelen doğru yanlış gelen yanlıştır! Sizin sevgili külübünüz bu ülkenin polisi, savcısını vb tanımıyorken bu durumda sizi koruyanlara bi bakın derim. Malum atıp tutmak ile bu devran dönmüyor. Bu sözüm bu tanımama olayında destek veren kişilere gelsin :icon_cool:
Bordo61Mavi
11.Mart.2014, 02:26
İbrahim Hacıosmanoğlu: Biz seyircinin takıma destek olmasını bekliyorduk. Belki öyle olsaydı burdan galibiyetle ayrılabilirdik.
İbrahim Hacıosmanoğlu: "O Beyaz Tv'de yorum yapanlar adam gibi yorum yapsınlar..."
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ne yazık ki kendi hatalarımızla, kendi yanlışlarımızla oyuncularımızın sahada mücadele etmesine engel olduk"
İbrahim Hacıosmanoğlu: Türk futbolunu buraya getirenler de, taraftarlarımız da olanlardan ders alsın!
SAİT71
11.Mart.2014, 02:27
O halde şu saatten sonra Kadıköy'de Trabzonsporlu taraftar yönetici futbolcuların başlarına geleceklerden kimse sorumlu değildir ve her şey mübahtır. Ne uğraşıyoruz arkadaş. Madem herkes adaleti kendi sağlayacak bizde ayak uyduralım bundan sonra. Bir sonraki Kadıköy maçını bekleyelim...
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:27
3-4 saat mi ? Güldüm sadece. Gidip saat 22.00 da çıktı doğal olarak zaten çıkış saatleri gösteriş yapıcam diyen başkandan beklemez misin , bunu sen. Çakma mafya adamı kırarım ederim havasında olan bi adam ki şayet onun yerinde gösteriş meraklısı olsam bende yapardım aynısı.
Edit : Biraz araştırırsan bulursun çıkış saatini.
Hahaha çok komiksin kardeş!
Mafya dediğin adamı dış görünüşüyle yargılıyorsun! O adam sizin çakma başkanınızdan ve külüp yöneticilerinizden daha namuslu bunu bi not alalım istersen! 55 bin taraftarın önünde laf söyleyen kişiye mafya diyorsan seninle çok işimiz var kardeşim...
Bir kere de Fenerbahçe aleyhine bir şey söylediğiniz gün deve kestiricem köyde :)
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:30
O halde şu saatten sonra Kadıköy'de Trabzonsporlu taraftar yönetici futbolcuların başlarına geleceklerden kimse sorumlu değildir ve her şey mübahtır. Ne uğraşıyoruz arkadaş. Madem herkes adaleti kendi sağlayacak bizde ayak uyduralım bundan sonra. Bir sonraki Kadıköy maçını bekleyelim...
Her Avni Aker maçından sonra Fenerlilerin kullandığı söz bu "Kadıköy'de görüşürüz!"
Her sene olduğu gibi taraftara oynamadan! taraflarınız kışkırtmadan maçı tamamlıyoruz. Bi Kadıköyde Volkan ile Selçuk 55 bin taraftara oynadı fakat o oyun pek tutulmadı...
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:30
Bir kere de Fenerbahçe aleyhine bir şey söylediğiniz gün deve kestiricem köyde :)
Keçide benden olsun :)
SAİT71
11.Mart.2014, 02:33
Her Avni Aker maçından sonra Fenerlilerin kullandığı söz bu "Kadıköy'de görüşürüz!"
Her sene olduğu gibi taraftara oynamadan! taraflarınız kışkırtmadan maçı tamamlıyoruz. Bi Kadıköyde Volkan ile Selçuk 55 bin taraftara oynadı fakat o oyun pek tutulmadı...
Ama en azından maç 90 dakika olarak tamamlandı.
Hayır arkadaş bu ülkede adaletsizlik olduysa bunun hıncını sahadaki futbolcudan mı alacaksınız. Siz nasıl mantıktasınız anlayamıyorum. Madem adaletin olmadığına inanıyorsun git başka yolla hakkını ara. Yok anarşi başlarmış neymiş. Anarşi çıkarsa emin olun Fenerbahçe'den o kupayı alamazsınız... iddia ediyorum çıkacak anarşide de kazanamazsınız.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:35
Hayır arkadaş bu ülkede adaletsizlik olduysa bunun hıncını sahadaki futbolcudan mı alacaksınız. Siz nasıl mantıktasınız anlayamıyorum. Madem adaletin olmadığına inanıyorsun git başka yolla hakkını ara. Yok anarşi başlarmış neymiş. Anarşi çıkarsa emin olun Fenerbahçe'den o kupayı alamazsınız... iddia ediyorum çıkacak anarşide de kazanamazsınız.
Hoop ağır gel aslanım yere yetişiyorsun böyle!
Adalet her zaman üstündür Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran..
Anarşi başlar mı bilemem ama Anarşı başladığın emin ol Karadenizdeki isyan İstanbuldaki isyana benzemez. Karadeniz insanıyla şakaya gelmez... :icon_cool:
davidvilla
11.Mart.2014, 02:36
Ben de iddia ediyorum kardes harbiden bir anarsizm olursa birak kupayi herseyinizi aliriz hadi bakiym var mi arttiran? Siz ne saniyosunuz kendinizi? A.y. gazina gelip ağız yapiyorsunuz.
SAİT71
11.Mart.2014, 02:37
Hoop ağır gel aslanım yere yetişiyorsun böyle!
Adalet her zaman üstündür Cumhuriyet içinde Cumhuriyet kuran..
Anarşi başlar mı bilemem ama Anarşı başladığın emin ol Karadenizdeki isyan İstanbuldaki isyana benzemez. Karadeniz insanıyla şakaya gelmez... :icon_cool:
Bu hitap şeklini değiştirmeni öneriyorum arkadaşım.
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diyen Fenerbahçeliler değil.
Bir Karadenizli olarak Karadeniz insanını bende çok iyi biliyorum ancak anarşi çıkınca bunun İstanbullusu Giresunlusu gibi bir kıyaslama olmaz. Ama o konuda da eminimki Fenerbahçe kaybetmez.
Ben de iddia ediyorum kardes harbiden bir anarsizm olursa birak kupayi herseyinizi aliriz hadi bakiym var mi arttiran? Siz ne saniyosunuz kendinizi? A.y. gazina gelip ağız yapiyorsunuz.
Asıl sen kendine çok güvenmişsin kardeş :) ben değil. Üstelik ben senin tuttuğun takıma yönelik bir mesaj attığımı da sanmıyorum (Galatasaraylısın diye biliyorum)
Laz61g
Sana kaçıncı mesajım bilmiyorum ama en azından bu gecelik son mesajım herhalde sahadakileri savunmuyoruz Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar lafı Şenol Güneşindir.Adalet hakkımızıda 4 avukatımızla zaten arıyoruz.Anarşi çıkarsa kupayı alamazsınız gibi olursa edilirse vs türü laflarla ancak diğer renkdaşlarımı yorum yazmak zorunda bırakırsınız yıllar önce beraber maç seyrettiğim arkadaşlarımı özlüyorum ben eminim sizlerde özlüyorsunuz sahada olanları savunmadığımızı söylediğimiz halde neden hala tabiri caizse kışkırtıyosunuz
Bordo61Mavi
http://www.turkiyegazetesi.com.tr//Resources/2013/10/7/85712_onurk%C4%B1vrak_1.jpg
http://im.htspor.com/2013/10/08/884118_620x310.jpg?1381243329
http://img2.mynet.com/spr/article//2013/10/07/volkan-onur-kavga-640.jpg
bunlara kiz, hakliyim de
ondan sonra gel bunu yap
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2014/03/10/volkan-in-gol-sevinci-cildirtti-4147402.Jpeg
William Rookwood
2011 yılında bir konuya yorum yaptığımı hatırlıyorum. Bu ülkede averajla şampiyon olmak demek, yaşanacak en ufak bir olayda bile diğer taraftarın ateş püskürmesi demek diye. Şimdi bu şike olayları falan iyice ortalık karıştı zaten. Bunun yanında aynı puanda ligi bitiren iki takım vardı ve dolayısıyla Trabzonspor Fenerbahçe'ye karşı iyice düşman oldu. Belki iki kupa sistemi olsaydı bütün bunlar olmayacaktı.
Ama diyeceksiniz neden averajla şampiyon olunmazsın öyle saçma şey mi var diye. Valla burası Türkiye, bu ülke böyle durumlara karşı olan bakış açısı belli. Ülkeyi yada insanları küçültmek için söylemiyorum bunu, zaten herşey ortada.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:39
Bu hitap şeklini değiştirmeni öneriyorum arkadaşım.
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diyen Fenerbahçeliler değil.
Bir Karadenizli olarak Karadeniz insanını bende çok iyi biliyorum ancak anarşi çıkınca bunun İstanbullusu Giresunlusu gibi bir kıyaslama olmaz. Ama o konuda da eminimki Fenerbahçe kaybetmez.
Uslubum gayet iyi bence!
Emin ol Anarşi dediğin şey başladığında tek Trabzon ile başlamaz! Trabzon dediğimiz yer Karadenizin yıllardır başkenti yapılan yerdir. OF Cumhuriyetinden yola çıkarak bunu görebilirsin. İstanbul gibi çoklu takımlar yerine Anadoludan çıkıp 3 büyükleri dize getiren bir takımdır haliyle anarşide böyle olur...
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/988814_537435453037129_223306078_n.jpg
Şu görüntü yeter mi ne kadar dibe battığımızın ? Biri gelsin sonra da desin ki Kadıköy'ü de var bunun.Bunun sonu yok işte.Engelliler maçında kavga çıkıyor arkadaş.Onlar için olan bir aktivitede kavga çıkıyor hakemi dövüyorlar.Güce tapan insanlar var bu ülkede.Daha siz tartışın Fenerbahçe nasıl kurtulur,Galatasaray nasıl puan farkını kapatır,Trabzon kaç maç ceza yer,Fenerbahçe'ye laf gelmesin,Trabzonspor'a bir şey olmasın.Fenerbahçe mi haklı diyorsunuz tamam Fenerbahçe şampiyon olsun bırakın ama bu işleri.Neyse o bu değil de fanatik Galatasaray taraftarıyım ama şunu bildim şunu söylerim bu ülkede en dik duruşlu Beşiktaş taraftarıdır.
Nedvedmania
11.Mart.2014, 02:43
Haydi bakalııım savaşa gidiyoruz :)
Önceki mesajlarda Kadıköy'e de keskin nişancılar konulsaydı denmiş ama o stadın üstü kapalı değil mi ? Bilmediğimden soruyorum, dışardaki herhangi bir çatıdan stad gözüküyor mu ki ?
davidvilla
11.Mart.2014, 02:43
Yahu sunu anlamiyor adamlar en buyuk siz degilsiniz kardesim kabul edin artık. Gs neyse fb neyse trabzon da o kayseri de o. Hala biz buyuguz biz gucluyuz tavırları. Degilsiniz kardes hicbirsey yapamazsınız anca ligden çekiliriz gibi bos tehditler savurursunuz.
Laz61g
11.Mart.2014, 02:44
Haydi bakalııım savaşa gidiyoruz :)
Önceki mesajlarda Kadıköy'e de keskin nişancılar konulsaydı denmiş ama o stadın üstü kapalı değil mi ? Bilmediğimden soruyorum, dışardaki herhangi bir çatıdan stad gözüküyor mu ki ?
Evlerden bile gözüküyor bırak çatıları :)
attirson
11.Mart.2014, 02:47
Volkan'ın kaymasına takılmıssınızda Volkan orada bizim yedek kulubesine dogru kayıyor Selcuk'a dogru sonra yerden kalkıp ona sarılıyor öyle bir gösteriyorsunuzki sanırsın kale arkasında taraftara dogru kayıyor.
Nedvedmania
11.Mart.2014, 02:47
Evlerden bile gözüküyor bırak çatıları :)
Hadi ya :) Ben kapalı sanıyordum tamamen.
Bu arada
SON DAKİKA! 57 kişilik Fenerbahçe kafilesi 23 adet zırhlı araçla stadyumdan ayrılıyor.
SAİT71
11.Mart.2014, 02:48
Uslubum gayet iyi bence!
Emin ol Anarşi dediğin şey başladığında tek Trabzon ile başlamaz! Trabzon dediğimiz yer Karadenizin yıllardır başkenti yapılan yerdir. OF Cumhuriyetinden yola çıkarak bunu görebilirsin. İstanbul gibi çoklu takımlar yerine Anadoludan çıkıp 3 büyükleri dize getiren bir takımdır haliyle anarşide böyle olur...
Üslubun iyi falan değil arkadaşım. Ben sana saygılı bir şekilde hitap ederken sen bana aslanım koçum şeklinde hitap ediyorsun. Yani bi manada küçümser alaycı bir tavır. Neyse orası çok önemli değil.
Diğer konuyuda uzatıpta kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Bu olaylar kolay kolay kapanmaz bu gidişle. Ama eminimki bu futbol bizim milli bütünlüğümüze de çok ciddi zararlar verecek...
Yahu sunu anlamiyor adamlar en buyuk siz degilsiniz kardesim kabul edin artık. Gs neyse fb neyse trabzon da o kayseri de o. Hala biz buyuguz biz gucluyuz tavırları. Degilsiniz kardes hicbirsey yapamazsınız anca ligden çekiliriz gibi bos tehditler savurursunuz.
Neyse kardeş, ben en büyük biziz asarız keseriz demiyorum. 7 yıldır burada iyisi ile kötüsü ile tartışıyoruz ama şu konu gibi bir düşünce yapısı hiç bir başlıkta görmedim ben. Gerçekten abartmıyorum yani...
Nedvedmania
Volkan'ın kaymasına takılmıssınızda Volkan orada bizim yedek kulubesine dogru kayıyor Selcuk'a dogru sonra yerden kalkıp ona sarılıyor öyle bir gösteriyorsunuzki sanırsın kale arkasında taraftara dogru kayıyor.
Aynen. Volkandan nefret ederim ama o harekette bence birşey yok. Fotoyu görünce kale arkasına kayıyor sanmıştım ama özeti izleyince gördüm ki kendi klübesine kayıyormuş.
Laz61g
Hadi ya :) Ben kapalı sanıyordum tamamen.
Bu arada
SON DAKİKA! 57 kişilik Fenerbahçe kafilesi 23 adet zırhlı araçla stadyumdan ayrılıyor.
Akyazı kapalı olacakmıs :)
Ayrılmıs zatende basına verilmemiş havaalanına varmış olmalılar maksimum 2-3 dakika :)
perpetua
Mantigi adaletsizlige ugradigini dusunende arama.
Adaleti dagitmasi gereken, yonetenlerde ara.
O adaleti dagitamayanlar, yonetemeyenlerin sorumlulugudur futbolcularin cektigi. Onlar burada o yonetenlerin kullandigi piyon sadece.
mpaker66
11.Mart.2014, 02:50
Şimdi maç ne olcak? Hükmen mi? Kaldığı yerden tekrar mı? Ne olacak.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:50
Üslubun iyi falan değil arkadaşım. Ben sana saygılı bir şekilde hitap ederken sen bana aslanım koçum şeklinde hitap ediyorsun. Yani bi manada küçümser alaycı bir tavır. Neyse orası çok önemli değil.
Diğer konuyuda uzatıpta kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Bu olaylar kolay kolay kapanmaz bu gidişle. Ama eminimki bu futbol bizim milli bütünlüğümüze de çok ciddi zararlar verecek...
Küçümseme veya alaycı bir tavır sergilemiyorum. Gelişini durdurma amasında söylenen birşey!
Futbol 17 takım ile güzel oynanıyor ta ki Fenerbahçe gelene kadar! Taraftarıyla takımı öyle güzel birleşmiş ki onları anlatacak tek cümle var! Aynı tas aynı hamam
Laz61g
11.Mart.2014, 02:52
Şimdi maç ne olcak? Hükmen mi? Kaldığı yerden tekrar mı? Ne olacak.
Hükmen verilme hakkı varmış ve büyük ihtimalle kullanılacakmıs fakat kaldıgı yerden devam etmeside çok küçük bir olasılık tabi taraftarsız şekilde
SAİT71
11.Mart.2014, 02:52
Küçümseme veya alaycı bir tavır sergilemiyorum. Gelişini durdurma amasında söylenen birşey!
Futbol 17 takım ile güzel oynanıyor ta ki Fenerbahçe gelene kadar! Taraftarıyla takımı öyle güzel birleşmiş ki onları anlatacak tek cümle var! Aynı tas aynı hamam
Maalesef o 17 takımın yarısı da bizim gibi şikeci. :)
Bu arada umarım maç baştan tekrar edilir tarafsız bir yerde.
Selim Atalay
11.Mart.2014, 02:55
Maalesef o 17 takımın yarısı da bizim gibi şikeci. :)
Bu arada umarım maç baştan tekrar edilir tarafsız bir yerde.
Şike olayına vurgu yapmadığım halde kendin söylüyorsun. Kaşınıyorsanız kaşıyacak biri bulunmalı oda genellikle bizim taraftar oluyor olaylar vb.
William Rookwood
11.Mart.2014, 02:56
Hükmen verilme hakkı varmış ve büyük ihtimalle kullanılacakmıs fakat kaldıgı yerden devam etmeside çok küçük bir olasılık tabi taraftarsız şekilde
Bu durumda yapılacak en iyi çözüm, tarafsız ve müsait olan bir sahada maçın kaldığı yerden devam etmesi. Taraftar yüzünden kulüplerin başı yanıyor.
sui generis
11.Mart.2014, 02:57
http://i.hizliresim.com/eoRA9k.jpg (http://hizliresim.com/eoRA9k)
Baştan falan oynanmaz. Gittik oynamaya oynamadılar, biz ne yapalım. Canları isteyince mi oynayacağız.
Beşiktaş-Galatasaray maçı da baştan oynansaydı o halde.
Laz61g
11.Mart.2014, 02:58
Bu durumda yapılacak en iyi çözüm, tarafsız ve müsait olan bir sahada maçın kaldığı yerden tekrar oynanması. Taraftar yüzünden kulüplerin başı yanıyor.
Şanlıurfada yapılan maç hafızam beni yanıltmıyosa güzel bir atmosfer oluşturmuştu.Neden olmasın ufak çok ufak bir ihtimal ama hükmen olmasını istemiyorum samimi konusmak gerekirse senede 2 fener maçı var ve ben normal geçen maçları seyretmekten büyük keyif alıyorum kazanmak kaybetmek önemli değil hırs oluyo amaç oluyo derler ya :)
SAİT71
11.Mart.2014, 02:59
Şike olayına vurgu yapmadığım halde kendin söylüyorsun. Kaşınıyorsanız kaşıyacak biri bulunmalı oda genellikle bizim taraftar oluyor olaylar vb.
Bence işinize gelince vurgu yapıyorsunuz gelmeyincede futbol 17 takımla güzel falan. Neyse kişisel tartışmamız uzadı. Benle tartışma yaptığın için sağol.
benzema35
11.Mart.2014, 02:59
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Trabzonspor'un emeğini çalanlara, onlara gerekli cezaları vermeyen kollayanların cezası Türkiye dışından gelecek."
Ahmet Çakar: "3 Temmuz'u görmeyip, futbolun güzelliklerinden bahsedelim diye futbol kurtulmaz. Al getirdiğiniz hal ortada..."
Selim Atalay
11.Mart.2014, 03:00
Bence işinize gelince vurgu yapıyorsunuz gelmeyincede futbol 17 takımla güzel falan. Neyse kişisel tartışmamız uzadı. Benle tartışma yaptığın için sağol.
Kişisel olarak algılama genel olarak öyle düşünülüyor yani kardeş takımlarınız hariç :)
ne demek bu tür tartışmalara her zaman açığım mantıklı olduğu sürece :icon_cool:
attirson
11.Mart.2014, 03:00
Bence herkesi sinirlendiren tek şey şu olaylarda ''adamlar hakkını arıyor'' anlayısıdır.Yoksa biz bunların olacagını biliyorduk sasıran oldugunu sanmıyorum.Bu tür yazılar yazılmasa ben deginmeyecektim taraftar konusuna.
William Rookwood
11.Mart.2014, 03:01
90+2'de maç nasıl kaldığı yerden devam edecek ki? Maçın ilk yarısı bitmiş, koskoca 45+ uzatma dakikaları var. Oynamaya gittik oynamadılar demek pek doğru bir yorum değil, sonuçta oynatmayan taraftarlar, futbolcular sahada oynamıyor muydu?
byariff
11.Mart.2014, 03:01
ortaligi biraz sakinlestirelim :D araliksiz 4 dakikadir bakiyorum ben boyle oyunculuk gormedim hollywood"a tas cikartir yeminlen :D
emenike
Laz61g
11.Mart.2014, 03:02
Baştan falan oynanmaz. Gittik oynamaya oynamadılar, biz ne yapalım. Canları isteyince mi oynayacağız.
yanlız biz oynuyorduk hakem oynatmadı bu bir sanırım agresif bir tonla yazdın bu kadar sinirli olma nezih bir şekilde yazdım bana kalırsa ayıp olur bu üslup bu iki ve son olarak Canları isteyince falan biraz abartı olmadımı Tff de olmayan gücümüzle birde maçımı tekrar ettireceğiz zaten çok ufak bir ihtimal.
Ve son olarak bu güzel fotoğraf zırhlı aracı saymazsak günün en güzel fotoğrafı
Selim Atalay
11.Mart.2014, 03:02
ortaligi biraz sakinlestirelim :D araliksiz 4 dakikadir bakiyorum ben boyle oyunculuk gormedim hollywood"a tas cikartir yeminlen :D
emenike
Bunu Fenerbahçeli arkadaşlara söyleyince haksız oluyoruz! Taş çok büyük ve elini kırmış gülmemek gerekiyor. :icon_cool:
Selim Atalay
11.Mart.2014, 03:04
Sana katılıyorum. Canımız istediğinde oynamaya varız ama hakem oynatmadı yapacak birşey yok. :)
Beşiktaş - Galatasaray maçına nasıl bir giriş yaptın öyle böyle geçmişe bakarsak kaç maç tekrar oynanmalı :icon_cool:
SAİT71
Valla Emenike'den daha iyi oyunculuk yapanlarda var ligde :)
Bu arada bu futbolcular ömürlerinde bir daha bir maç çıkışında zırhlı araçla götürülecekler midir, bence iç savaş olan ülkelerde falan belki yaşarlar bu olayı :)
Nedvedmania
Zırhlı araç içindeki selfie fotoğrafı benim bile hoşuma gitti :)
Önder HOCA
11.Mart.2014, 03:05
bunu izleyipte hala eline geliyor diyorlar bir tekrar bakın adamın göğsüne geliyor orda ama sanırsın bacağı kırıldı :) biz diyoruz ya adamın kafa çalışmıyor diye acıyı bile geç hissediyor adam
bu arada biri olcanın kendini yere attuğı videoyu bulup koyabilirmi.kuyt çok güzel yemledi orda olcanı :D
sui generis
Sinirli bir tonla yazmadım yahu. Biz oynamak istedik Trabzon istemedi. En azından taraftarı istemedi. Bu durumda taraftarı ve kulübü mü ayıracağız ? Ee peki bizim takımın yaşadıkları ne olacak ? Çektikleri o kadar şey öylece kalacak mı ? Taraftar bunları yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.
Maçın tekrar oynanabileceğini de ilk kez burada gördüm. Beşiktaş-Galatasaray maçı en iyi örnek. O maç da tekrarlanabilirdi o halde ama hükmen kaybetti Beşiktaş.
Bir de maçta 1-0 öndeydik yahu :)
byariff
Valla Emenike'den daha iyi oyunculuk yapanlarda var ligde :)
oyuncu çok tabiki ama emenike kadar hollywood seviyesinde degill =))
Walter Sakana
İçeriye ilk kaçanın ya da bir başka deyişle gemiyi ilk terk edenin Ersun Yanal olması günün bir diğer bombası. Bununla ilgili caps'ler falan çıkmış hemen.
https://vine.co/v/MqQiJYprYeW
Selim Atalay
11.Mart.2014, 03:06
Sinirli bir tonla yazmadım yahu. Biz oynamak istedik Trabzon istemedi. En azından taraftarı istemedi. Bu durumda taraftarı ve kulübü mü ayıracağız ? Ee peki bizim takımın yaşadıkları ne olacak ? Çektikleri o kadar şey öylece kalacak mı ? Taraftar bunları yapıyorsa sonuçlarına katlanacak.
Maçın tekrar oynanabileceğini de ilk kez burada gördüm. Beşiktaş-Galatasaray maçı en iyi örnek. O maç da tekrarlanabilirdi o halde ama hükmen kaybetti Beşiktaş.
1-0 öndeydiniz fakat koskaca 45+ vardı :) buda demek oluyor ki heran herşey olabilirdi. Taraftar taşkınlık çıkardı ve hakem bu maçı bitirmek yerine serbest vuruş kullandırır ilk yarıyı bitirirdi. Gerekli uyarıları yapar devre arası taraftar ile konuşulurdu ama hakem kolayı seçti ve maçı tatil etti haliyle bu durumda biz oynamak istedik siz istemediniz oluyor. :icon_cool:
Walter Sakana
11.Mart.2014, 03:08
adamlar yemiyor içmiyor anında üretiyor :D
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/10320142229544808.jpg
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/10320142229566498.jpg
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/10320142229584286.jpg
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/10320142231525036.jpg
William Rookwood
11.Mart.2014, 03:09
Hocam biz burada tekrar oynansın demedik ki, kaldığı yerden devam etsin dedik. Beşiktaş - Galatasaray maçındaki olaylar maçın bitimine 1-2 dakika kala çıkmıştı yani 1-2 dakika için mi devam edecekti? Geriye kalan 45 dakika ve uzatmalar var, az bir zaman değil bu. Ama TFF'den hükmen mağlup kararı çıkması da büyük bir ihtimal.
sui generis
Eminim o taraftar sakinleşirdi ! Maçın 10.dakikasında maç ertelenmeliydi zaten. Bizden kaynaklanan hiçbir şey yok. Gelmişiz maçımızı yapmaya, yaptırmıyorlarsa sonuçlarına katlanacaklar.
Selim Atalay
adamlar yemiyor içmiyor anında üretiyor :D
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/10320142229544808.jpg
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/10320142229566498.jpg
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/10320142229584286.jpg
http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/10320142231525036.jpg
Hahaha :) Gemisini ilk terkeden adam Ersun YANAL! :icon_cool:
Laz61g
11.Mart.2014, 03:10
O zaman yanlıs anladım özür dilerim.Fakat hükmenin kesin olması gereken olaylar medyadan anladığım kadarıyla futbolcuların birbirine girmesi taraftarın sahaya inmesi vs.Taraftar taşları attı bu hükmenin en büyük gücü birde sahaya girselerdi o zaman tekrar olma ihtimali daha kalmıyodu fakat dediğim gibi %1 bile etmeyecek bir ihtimal sadece paylaşmak istedim olurda piyango vurursa bu konuyu gösterebileyim diye.
Maçta 1-0 önde olarak 45 dakika maç oynanır aynı oyuncular aynı şekil sadece taraftarsız :)
Laz61g
11.Mart.2014, 03:12
Eminim o taraftar sakinleşirdi ! Maçın 10.dakikasında maç ertelenmeliydi zaten. Bizden kaynaklanan hiçbir şey yok. Gelmişiz maçımızı yapmaya, yaptırmıyorlarsa sonuçlarına katlanacaklar.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1891152_10152273641474621_326326161_n.jpg
son mesajım artık yatmak zorundayım fakat bunda maç tatil edilmedi.Bundada edilmemeliydi demiyorum ama aynı hakem farklı duruş sanırım hatasından ders çıkardı
Nedvedmania
11.Mart.2014, 03:12
Yav arkadaşlar yeni yeni tartışma konuları nasıl bulmayı beceriyorsunuz cidden gülüyorum ya :D Tam içimden diyorum ki "Oh tartışma bitti. Herkes sakinleşti galiba" sonra hoop yeni bir şey daha çıkıyor.
Fenerbahçe maçı hükmen kazanır. Trabzonspor taraftarı da kendi bakış açılarından iyi, fakat klüpleri için kötü bir şey yapmıştır. Bunun olacağını çoğumuz biliyorduk. Hatta şimdiden seneye de olacağını çoğumuz tahmin edebiliyoruz.
Olan oldu, Fener şampiyonluk yolunda basit bir 3 puan aldı. Fenerli arkadaşlardan son ricam keyiflerine baksınlar. Rahat bir 3 puan, kimseye de zarar gelmedi. Diğer takım taraftarları da biraz daha sakin olsunlar.
William Rookwood
11.Mart.2014, 03:13
Benim adalet görüşümde maç kaldığı yerden tekrar oynanır. Trabzonspor taraftarının yapmış olduğu hareketlerden ötürü onlara verilebilecek en iyi ceza, tarafsız bir sahada ve taraftarsız bir şekilde maçın kaldığı yerden devam etmesi olur. Bu durumda Fenerbahçe için değişen bir şey olmayacak. Fakat hem kendi evinde hemde taraftarı olmadan oynayacak olan Trabzonspor, avantajlı konumdan dezavantajlı konuma düşecek. Tabii bu benim adalet anlayışım, TFF'de ki yetkililerden farklı bir karar çıkabilir.
Laz61g
11.Mart.2014, 03:16
Yav arkadaşlar yeni yeni tartışma konuları nasıl bulmayı beceriyorsunuz cidden gülüyorum ya :D Tam içimden diyorum ki "Oh tartışma bitti. Herkes sakinleşti galiba" sonra hoop yeni bir şey daha çıkıyor.
Fenerbahçe maçı hükmen kazanır. Trabzonspor taraftarı da kendi bakış açılarından iyi, fakat klüpleri için kötü bir şey yapmıştır. Bunun olacağını çoğumuz biliyorduk. Hatta şimdiden seneye de olacağını çoğumuz tahmin edebiliyoruz.
Olan oldu, Fener şampiyonluk yolunda basit bir 3 puan aldı. Fenerli arkadaşlardan son ricam keyiflerine baksınlar. Rahat bir 3 puan, kimseye de zarar gelmedi. Diğer takım taraftarları da biraz daha sakin olsunlar.
Kesinlikle katılıyorum.Tüm Arkadaşlara iyi geceler.Kimi mesajları saymazsak son derece kaliteli bir tartışma olduğunu düşünüyorum.Olurda kırdığım üzdüğüm yada yanlış anlaşıldığım durumlar varsa affola.İnşallah beraber kolkola maç seyredeceğimiz günleride görürüz.Tek ricam geçmişede bakıp olayları inceleyin
Not:Bugün taraftarımız sonuna kadar haksızdır.Volkan dışındaki diğer fenerbahçeli oyuncularında hareketlerinde en ufak bir olaylara teşfik görmüyorum.Volkanında o atmosferin gazıyla yaptığını düşünüyorum.
Herkese iyi geceler.
Walter Sakana
11.Mart.2014, 03:20
Futbol Müsabaka Talimatı'nın "GÜVENLİK NEDENİYLE MÜSABAKALARIN TAMAMLANAMAMASI" başlıklı 19. maddesine göre hakem soyunma odasına girdi. Talimatta şu ifadeler yer alıyor:
(1) Müsabaka hakemi;
b) Seyircilerin taşkın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya müdahaleleri sonucunda müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması halinde müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu hallerde TFF Yönetim Kurulu, ihlali gerçekleştiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına karar verebilir. Ayrıca disiplin kurulları eylemlerin ağırlığına göre galibiyet halinde verilen puan kadar puan tenziline karar verebilirler.
(4) TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirmede, müsabakanın tatil kararlarını uygun görmediği takdirde, maçın tekrarlanmasına veya yarıda kaldığı andaki sonucu ile tescil olunmasına karar verebilir.
Burada yazılanlara göre maçın tekrar edileceğine ihtimal vermiyorum. Tekrar edilmesi için TFF tarafından hakemin tatil kararının yanlış bulunması gerekiyor ki burada öyle bir ihtimal yok gibi.
I3esiktas
11.Mart.2014, 06:17
Sayfanın başlarını bakayım dedim de bazı galatasaraylı arkadaşlar '' Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar '' cümlesini kullanmışlar. Komik arkadaşlar sizi. Keşke bu cümleyi her zaman kullanabilirsenizde inandırıcı gelse.
Yazık vallahi, Şenol Güneş'in uyarı maksadıyla söylediği sözü taraflarlarımız benimsedi ve yapmaları gerekenin bu olduğunu düşünmeye başladı. Her olaydan sonra da bu sözü paylaşarak kendilerini haklı çıkartma çabası içine giriyorlar. Keşke taraftarlarımız değilde; yöneticilerimiz, teknik direktörümüz, oyuncularımız saha içinde oynadıkları futbol ile bir anarşi başlatabilseler.