PDA

View Full Version : Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Pages : 1 [2] 3

Rsa
22.Mart.2014, 03:20
Sakaryalı kardeşimiz kadar başbakan uğraşmıyor kendini aklamak için. Takdir edilesi bir azim. Ciddi diyorum dalga geçmiyorum.

sakary Ali
22.Mart.2014, 03:21
Özgür vereceğim cevap yine aynı olacak. Artık bir sonuç vermiyor. Sen neyin düzmece olduğunu çözmüşsün zaten. Ben de çözdüm. Sorun yok gibi.

sakary Ali
22.Mart.2014, 03:21
Sakaryalı kardeşimiz kadar başbakan uğraşmıyor kendini aklamak için. Takdir edilesi bir azim. Ciddi diyorum dalga geçmiyorum.

İşin buralara geleceğini bilsem hayatta girmezdim bu işe.

Corpus
22.Mart.2014, 03:26
Ali affına sığınarak üzerinden örnek vereceğim.Bence burada hatalı olan ne biz ne Ali. Hatanın tamamı muhalefet partilerinde. Neredeyse 1 aydır bu ses kayıtları yayınlanıyor. AKP destekçileri bu ses kayıtlarının montaj olduğuna inandırılmaya çalışılıyor. E bu da normal. Fakat hiçbir muhalefet partisi, bu kayıtları inceletip, kayıtların şu bölgelerinde montaj yoktur diyemiyor. Haliyle AKP seçmenleri de montaj diye düşünmeye devam ediyor. E o zaman muhalefet olmalarının ne anlamı var ?

Sen muhalefetlik yapama, aklını kullanıp iktidar aleyhine yapılan yolsuzluk iddiialarını kullanama, sonra AKP düşsün biz gelelim de. Yok öyle bir dünya. Gerçekçi olmak lazım.

Eğer AKP tarafından kayıtlar montaj dendiğinde, muhalefetler çıkıp kayıtların orjinal olduğunu kanıtlayamıyorsa, Ali de istediği gibi savunabilir. Biz de Ali de sabaha kadar çırpınırız burada birbirimizi ikna etmek için.

Belki biraz siyasete kaydım ama. Bu yorumu yapmak zorundaydım.

Aydin
22.Mart.2014, 03:29
Kaydın orjinal olduğunu muhalefet kanıtlamak zorunda değil. Savcılık makamları kanıtlamak zorundaydı. Onların da yeri değişti, sürüldüler falan.

Corpus
22.Mart.2014, 03:32
Kaydın orjinal olduğunu muhalefet kanıtlamak zorunda değil. Savcı makamları kanıtlamak zorundaydı. Onların da yeri değişti, sürüldüler falan.

Peki. Savcı görevini yapmıyorsa, muhalefet neden bunun üzerine gitmiyor ? Neden araştırmıyor bu kayıtları. Sonuçta bir yerden alacakları detaylı bir belge resmi olmayacak mı ? O belgeyi alıp savcılığa başvuru yapsalar, soruşturma açılmak zorunda kalmayacak mı ?

Anlıyorum, bir diktatörlük rejimine kayış var onların da durumu zor. Ama, bu halkın döktüğü kan ve terin binde birini muhalefet dökse, bu iş böyle olmazdı

Gezide ve bilimum yerlerde gözümüze uyku girmez sokaklarda paralanırken, hiç mi 2 damla ter döküp uğraşacak bir muhalefeti haketmedik. Bunu hiç anlayamıyorum.

mwaru
22.Mart.2014, 03:59
Ben akplilerle tartışma olayını çözdüm onlar gibi yapıyorum. Adam bana montaj bunlar diyor, ben olsun montaj da olsa inanıyorum yapmıştır kesin diyorum. Bak Kılıçdaroğlu SSK'da yolsuzluk yaptı diyor ben herkes yapıyor kim çalmıyor ki diyorum. E o zaman başbakana niye laf ediyorsun diyorlar ben anlamam o hırsızlık yapmıştır adam öldürtmüştür diyorum. Kafam rahat, yıllardır mantıkla izah etmeye çalışıyoruz olmuyor azıcık da onlar mantık kursunlar. Hem iyi geliyor analiz yapma yetileri gelişiyor tavsiye ederim.

omersal
22.Mart.2014, 06:03
Ben akplilerle tartışma olayını çözdüm onlar gibi yapıyorum. Adam bana montaj bunlar diyor, ben olsun montaj da olsa inanıyorum yapmıştır kesin diyorum. Bak Kılıçdaroğlu SSK'da yolsuzluk yaptı diyor ben herkes yapıyor kim çalmıyor ki diyorum. E o zaman başbakana niye laf ediyorsun diyorlar ben anlamam o hırsızlık yapmıştır adam öldürtmüştür diyorum. Kafam rahat, yıllardır mantıkla izah etmeye çalışıyoruz olmuyor azıcık da onlar mantık kursunlar. Hem iyi geliyor analiz yapma yetileri gelişiyor tavsiye ederim.

Bu seçimde Adana MHP büyükşehir başkan adayı Hüseyin Sözlü de tayyip gibi 'aniden zenginleşenlerden' (daha doğrusu öyle söylüyorlar genelde,çok araştırmadım) ama muhtemelen seçimi kazanacak ve ben de ona oy vereceğim. AKPlilerin hepsi bana o şöyle o böyle dediklerinde onların tayyip olayında davrandıkları gibi davranıyorum ve inan seçimi kazanacağını bilerek bunu yapmak o kadar zevkli ki , anlıyorum adamları :D Senin gibi yapıyorum kim yemiyor ki diyorum , yiyor ama hizmet ediyor diyorum :D Ha adamı düzgün bir şekilde de savunabilirim ya da şu yönden dolayı oy veriyorum diyebilirim ama yılların acısı çıkmalı :D

Sekopej
22.Mart.2014, 12:16
Rövanş alma duygusuyla yanıp tutuşan, ben mağdurum, mağdurum da mağdurum diyen birisi, bu kasetler montaj olsaydı, günde 3 defa 4 defa miting yapıyor, (sanki her ilin belediye başkanı kendisi olacak - gerçi tv de geçen altyazıya müdahale eden adam elbette her şeyin kontrolünü elinde tutacak), çıkar o kürsüde dümdüz ederdi ortalığı. Bunu öyle güzel kullanırdı ki değil %50 %70'e çıkarırdı oylarını. Çıkıp bu sahte peygamber diyecek kadar sözünü esirgemeyen başbakan, eminim elinde belgelerle duman ederdi herkesi.

Fazla karmaşaya gerek yok aslında;

- Başkanın resmi bir kuruma yaptırdığı inceleme var mı? (TRT dışında, nasıl seçim yasaklarını deldiğini RTÜK açıkladı)

- Rapora imza atmış bilim adamı var mı?

- İddia edilen görüşmeleri yapmadığını, montaj olduğunu söylüyor, iddia edilen saatlerde o telefon görüşmelerini yapmış mı?

- 5 sene öncesine kadar yapılan tüm telefon görüşmeleri kayıt altında tutulur hem de tek kaynaktan değil, bunu bir dilekçeyle isteyip sana iftira atanların gözüne sokabilirsin. (Saniyesine kadar yazar hangi telefondan kaç dakikalık görüşme yapıldığı)

- Kendi açıklaması var, duyarsanız ki Recep Tayyip Erdoğan zengin olmuş, haram yemiştir diye. Çık yaz tüm dünyadaki ülkelere, ülkenizdeki bankalarda, şahsımın, eşimin, çocuklarımın üzerine kayıtlı para var mı? Bunu sorup istemesi de 2 saat en fazla 3 saatini alır ama mal varlığını açıklamayan bir başbakan var.

- Çalmış ama çalışmış, sanki gelen daha mı iyi mantığı var, yahu adam evine girmiş, tabletini çalmış, der misin aman iyi bari bilgisayar duruyor, insaflı hırsızmış şikayetçi olmayacağım diye? Çalmayacak o kadar basit.

- Ve bu dinlemeler, özellikle kayıt dışı dinlemeler (savcıların dinlemeleri yasal ama ortada ne savcı kaldı ne adalet) vatana ihanet suçudur. Sen bunu ortaya çıkaramayacak kadar aciz bir hale düşürmüşün devleti, devletin kriptolu telefonlarını bile dinletmişsin ve bunun sorumlusu olarak istifa edip ben beceremedim bu işi demiyorsun.

- Senin kriptolu telefonun dinleniyorsa sorumlusu sensin, devleti bu kadar iş yapamaz, sadece çıkar için, rant için, para için çalışan bir kurum haline getirmişsin.

- Seçimi niye bekliyorsun, git yakala bu vatan hainlerini, ben de helal olsun diyeyim vereyim sana oyumu.

- Yapılan yolsuzluk ne kadar suçsa bunu yasa dışı dinlenmesi de suç, umarım bunu yapanlar da yakalanır ve yargılanır.

William Rookwood
22.Mart.2014, 12:32
Sayın başbakan dns ayarlarına da el atmış. Sabahtan beri neden internete girmiyor diye uğraşıp duruyorum, meğersem 8.8.8.8, 8.8.4.4 dns ayarlarından dolayı girmiyormuş. :)

Lesandro Parleo
22.Mart.2014, 13:02
Sayın başbakan dns ayarlarına da el atmış. Sabahtan beri neden internete girmiyor diye uğraşıp duruyorum, meğersem 8.8.8.8, 8.8.4.4 dns ayarlarından dolayı girmiyormuş. :)

Arkadaşlar DNS ile hiç uğraşmayın..

ZenMate adlı programı indirerek istediğiniz siteye rahatlıkla girebilirsiniz..

Tek dezavantajı var, sadece internet biraz ağırlaşıyor..

https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme

jevox06
22.Mart.2014, 13:13
Yeni DNS

208.67.222.222
208.67.220.220

dir arkadaşlar. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar teknolojinin asla önüne geçemezler.

furkan58
22.Mart.2014, 13:29
Beyler adam yol köprü marmaray yaptı konya-ankara arası 2 saat oldu internete girmeyiverin :) Yolsuzluklarını , yeni çıkacak kasetleri görmeyiverin nolcak :)

Aydin
22.Mart.2014, 13:38
Beyler adam yol köprü marmaray yaptı konya-ankara arası 2 saat oldu internete girmeyiverin :) Yolsuzluklarını , yeni çıkacak kasetleri görmeyiverin nolcak :)

Adam dindar yahu daha ne olsun :)

sarianet
22.Mart.2014, 14:16
Adam dindar yahu daha ne olsun :)

Başbakanın dindar olmasından ziyade dini yaşama saygısına oy veriyor halk
Sen yıllarca Laiklik sopasıyla millete vur ondan sonra neden bize oy verilmiyor
Muhafazakar kesim CHP'ye oy vermez bunu kimse beklemesin bu yüzden CHP normal seçim yoluyla hiç iktidar olmamıştır olamayacaktır da ha darbe falan alavere dalavere olur orası ayrı
Gerçi CHP de değişiyorum diyor seçimden seçime başörtülü aday koymalar reklamlarda başörtülülere chpye oy veriyorum dedirtmeler falan
Tekrar söylüyorum halk dindar başbakan değil hangi din olursa olsun dini yaşama saygı gösteren başbakan ister bunu göremeyen hiçbir lider bu ülkede başa geçemez diye düşünüyorum :)

Aydin
22.Mart.2014, 14:38
Muhafazakar kesim CHP'ye oy vermez bunu kimse beklemesin bu yüzden CHP normal seçim yoluyla hiç iktidar olmamıştır olamayacaktır da ha darbe falan alavere dalavere olur orası ayrı
Gerçi CHP de değişiyorum diyor seçimden seçime başörtülü aday koymalar reklamlarda başörtülülere chpye oy veriyorum dedirtmeler falan
Tekrar söylüyorum halk dindar başbakan değil hangi din olursa olsun dini yaşama saygı gösteren başbakan ister bunu göremeyen hiçbir lider bu ülkede başa geçemez diye düşünüyorum :)

Başbakanın dini yaşama, mezheplere olan saygısı ile alakalı bir ton örnek vermek geldi içimden ama üşendim.

Hayır bi de adamı savunurken laiklik sopasıyla vur falan diyorsun da o savunduğun başbakanın ne kadar saygılı olduğuna dair bir örnek vereyim: "şimdi biliyorsunuz kendisi alevi".

Bana gelmiş dini yaşamaya saygıdan bahsediyorsun bir de. Neyse zaten bahsettiğin gibi din diyerek Allah diyerek bu zamana kadar geldi. Sonrasını göreceğiz artık.

omersal
22.Mart.2014, 14:38

Bu bakımdan haklısın. Bizim yaşımız küçük daha ama annemden duyduğum kadarıyla namaz kılmanın , başını örtmenin yasak olduğu zamanlardan dolayı halk biraz da böyle. Tayyip te bunu kullanarak bu kadar oy aldı. Tayyip'in bu kadar oy alması kesinlikle sağ muhalefetin güçsüzlüğünden kaynaklı. Güçlü bir sağ parti tekrar atağa geçmedikçe ya da Devlet Bahçeli istifa etmedikçe de bu düzen böyle gider. Ama benim garipsediğim nokta MHP tek başına iktidar olsa o da getirir başörtüyü ama nedense halk MHPyi koalisyon dönemiyle değerlendiriyor. İşte ben buna anlam veremiyorum. AKPnin şu ana kadar dinsel düzenlemelerinin hangisinde MHP karşısında yer aldı AKPnin ? Ama cidden merak ediyorum kürtlere tanıdığı bu kadar özgürlüğü nasıl içinize sindiriyorsunuz(kürt düşmanı olduğumdan değil zaten art niyeti olmayan anlar demek istediğimi) , andımızı kaldırması , TCyi kaldırmak istemesi , pkk ile masaya oturması , öcalan posterli nevruz kutlaması hiç mi sizi rahatsız etmiyor. Ama açıkçası vereceğiniz cevaptan korkmuyor da değilim sayın yolcu :)

goosfraba
22.Mart.2014, 14:49
abi şu adamın neyini savunuyorsunuz hala? gülerek okuyorum bazı yorumları :)

Gncl1905
22.Mart.2014, 14:53
Ne güzel ümidiniz var da tartışabiliyorsunuz. Benim yok şahsen. Ha CHP ha AKP kim geçerse geçsin başa bir şey değişmeyecek bence.

Cemaat topluca bir reaksiyon göstermezse AKP yine seçilir zaten, her şey cemaate bağlı. Buradaki birkaç arkadaşın AKP'den vazgeçmediği gibi genel olarak halk da vazgeçmez. Haklılar mı; haklı sayılırlar, AKP yoksa başkası da çok iyi değil; en azından benim için, bilmiyorum başkası ne düşünür.

sarianet
22.Mart.2014, 14:54
Başbakanın dini yaşama, mezheplere olan saygısı ile alakalı bir ton örnek vermek geldi içimden ama üşendim.

Hayır bi de adamı savunurken laiklik sopasıyla vur falan diyorsun da o savunduğun başbakanın ne kadar saygılı olduğuna dair bir örnek vereyim: "şimdi biliyorsunuz kendisi alevi".

Bana gelmiş dini yaşamaya saygıdan bahsediyorsun bir de. Neyse zaten bahsettiğin gibi din diyerek Allah diyerek bu zamana kadar geldi. Sonrasını göreceğiz artık.

burda başbakanı savunma yok halkın neden ona oy verdiğini anlatıyorum
sen istediğin kadar kaset çıkar montaj yap fezleke muhabbeti yap Başörtüsü kanununu AYM'ye götürdüğün kalır halkın aklında kimse fezleke oldu kaset maset bakmaz
Sadece Din diyanet demedi bunun arkasını da getirdi hiçbir şey olmasa bile 28 şubatın getirilerini sildiği için gene halk oyunu verir.

Bu bakımdan haklısın. Bizim yaşımız küçük daha ama annemden duyduğum kadarıyla namaz kılmanın , başını örtmenin yasak olduğu zamanlardan dolayı halk biraz da böyle. Tayyip te bunu kullanarak bu kadar oy aldı. Tayyip'in bu kadar oy alması kesinlikle sağ muhalefetin güçsüzlüğünden kaynaklı. Güçlü bir sağ parti tekrar atağa geçmedikçe ya da Devlet Bahçeli istifa etmedikçe de bu düzen böyle gider. Ama benim garipsediğim nokta MHP tek başına iktidar olsa o da getirir başörtüyü ama nedense halk MHPyi koalisyon dönemiyle değerlendiriyor. İşte ben buna anlam veremiyorum. AKPnin şu ana kadar dinsel düzenlemelerinin hangisinde MHP karşısında yer aldı AKPnin ? Ama cidden merak ediyorum kürtlere tanıdığı bu kadar özgürlüğü nasıl içinize sindiriyorsunuz(kürt düşmanı olduğumdan değil zaten art niyeti olmayan anlar demek istediğimi) , andımızı kaldırması , TCyi kaldırmak istemesi , pkk ile masaya oturması , öcalan posterli nevruz kutlaması hiç mi sizi rahatsız etmiyor. Ama açıkçası vereceğiniz cevaptan korkmuyor da değilim sayın yolcu :)

sağlam muhalefet konusunda haklısın mhpde sağlam bir lider çıkmadı Türkeşten sonra keşke Yazıcıoğlunu getirselerdi belki böyle olmazdı
Öcalanın posterlerinden elbette rahatsız oluyorum ama bu BDPlilerin hükümetin iyi niyetini suistimal etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum bu ülkede hakim savcı var her şey de ortada gereğini yapsınlar ha çözüm süreci var bekliyoruz bakalım sonu ne olacak

Türkiyenin sağlam bi iktidara değil sağlam bi muhalefete de ihtiyacı var umarım o zamanları da görürüz

LadroN
22.Mart.2014, 14:59
Mesajların çok azını okudum ama şunu söylemek istiyorum.

Bir insanın aklanacağı tek yer mahkemelerdir.Yani yerelde %70 oy da alsa AKP bu başbakanı ve çevresini aklanmış yapmayacak.Yüreği olan abdestinden, namazından şüphe etmeyen insan yüce divanın önüne çıkar çatır çatır aklanır.Sonra da paralel devlet mi dik devlet mi neyse üstüne çatır çatır gidersiniz.(Bilmeyenler için söyliyeyim yüce divan görevini Anayasa Mahkemesi üstlenir.)

sarianet
22.Mart.2014, 15:02
Mesajların çok azını okudum ama şunu söylemek istiyorum.

Bir insanın aklanacağı tek yer mahkemelerdir.Yani yerelde %70 oy da alsa AKP bu başbakanı ve çevresini aklanmış yapmayacak.Yüreği olan abdestinden, namazından şüphe etmeyen insan yüce divanın önüne çıkar çatır çatır aklanır.Sonra da paralel devlet mi dik devlet mi neyse üstüne çatır çatır gidersiniz.(Bilmeyenler için söyliyeyim yüce divan görevini Anayasa Mahkemesi üstlenir.)

tabi aynı durum yolsuzluk konusunda itham almış sarıgül ve kılıçtaroğlu için de geçerli

anil luque
22.Mart.2014, 15:22
tabi aynı durum yolsuzluk konusunda itham almış sarıgül ve kılıçtaroğlu için de geçerli

He işte biz de onu diyoruz keşke onlar gibi aklansa da bu kadar yırtındığınıza değse..

LadroN
22.Mart.2014, 15:30

Egemen Bağış'ın durumuna düşeceksin ama:
http://www.radikal.com.tr/politika/egemen_bagis_kilicdaroglunun_yolsuzlukla_mucadeles ini_paylasti-1172535

http://www.radikal.com.tr/politika/chp_erdogan_o_fotografta_tahrifat_yapti-1172850

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/33913/Sarigul_Erdogan_in_belge_diye_gosterdigi_suclamada n_aklanmisti.html#

Linklerin hepsine bak.Allah aşkına Akit, Yeni Şafak okuyup Sarıgül rörörö Kılıçdaroğlu rörörö yapmayın.

goosfraba
22.Mart.2014, 15:35
http://www.radikal.com.tr/politika/egemen_bagis_kilicdaroglunun_yolsuzlukla_mucadeles ini_paylasti-1172535

http://www.radikal.com.tr/politika/chp_erdogan_o_fotografta_tahrifat_yapti-1172850

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/33913/Sarigul_Erdogan_in_belge_diye_gosterdigi_suclamada n_aklanmisti.html#

Linklerin hepsine bak.Allah aşkına Akit, Yeni Şafak okuyup Sarıgül rörörö Kılıçdaroğlu rörörö yapmayın.

ellerine sağlık, deminden beri yazdıklarımı ağır bulup silip duruyordum. bunlar cevap niyetine cuk oturmuş...

anil luque
22.Mart.2014, 15:37

Dostum ben dün aynılarını söyledim ama en son yolcu gülüyordu , Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği davalardan ödediği paralarla köprü yapıyorduk falan..

LadroN
22.Mart.2014, 15:42
Yani hepsini okuyamadım:D.Benden sonra 4 sayfa yazılmış ama birazdan evden çıkmam gerektiği için üstünkörü baktım.

Aydin
22.Mart.2014, 16:19

ben o yolsuzluk geyiklerini bize sunduğu anda tartışmayı bıraktım. yolcu aynı başbakanın ağzıyla geliyor. milleti aptal yerine koyan bir başbakan var ama bu tayfa yemiyor bunları. diğer tayfa yiyor maalesef ve önümüze getirip koyuyorlar.

neyse yolcu'nun ufkunu açtığın için teşekkürler Ladron :) sonuçta bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. sonuçta başbakanın her söylediğine kayıtsız şartsız inanma olayına girip, araştırmadan, öğrenmeden önümüze argüman olarak koyan birinin ayıbını gidermiş oldun.

furkan58
22.Mart.2014, 16:44
Yahu din diye yırtınıyorlar oy verdikleri partinin bakanı bakara makara diye dalga geçiyor her cuma ayet sallıyorum diyor onları görmüyorlar ama :) Çünkü adam köprü yaptı, çünkü kömür makarna dağıtıyor yersen :)

Sekopej
22.Mart.2014, 18:15
Egemen Bağış'ı kapının önüne koysaydı yine gaza gelecek birileri olurdu ama şu anda korkuyor, anlatırım her şeyi ha diyen Reza Zarrab nasıl salıverildiyse, Tayyip şimdi Egemen Bağış'ı kapının önüne koysa belki o bile tehdit edecek, anlatırım ha diye.

Yoksa bu Egemen Bağış'ın ne faydası var şu millete şu anda yahu, ülke için vazgeçilmez biri mi, dinle nasıl dalga geçtiği ortada, kendini savunurken nasıl da sıvama işine giriştiği ortada ama hala tık yok, dini böyle kullanıyorlar işte ama sorsan hepsi dinar hepsinin alnı secdeden kalkmıyor.

Aydin
22.Mart.2014, 18:21
Egemen Bağış'ı kapının önüne koysaydı yine gaza gelecek birileri olurdu ama şu anda korkuyor, anlatırım her şeyi ha diyen Reza Zarrab nasıl salıverildiyse, Tayyip şimdi Egemen Bağış'ı kapının önüne koysa belki o bile tehdit edecek, anlatırım ha diye.

Yoksa bu Egemen Bağış'ın ne faydası var şu millete şu anda yahu, ülke için vazgeçilmez biri mi, dinle nasıl dalga geçtiği ortada, kendini savunurken nasıl da sıvama işine giriştiği ortada ama hala tık yok, dini böyle kullanıyorlar işte ama sorsan hepsi dinar hepsinin alnı secdeden kalkmıyor.

Adamlar o kasette ego'nun eşinin arkadan gelen sesini bile montajlamışlar. Paraleller kesin japon. Yaparsa japonlar yapar bunu anca.

ReaList
22.Mart.2014, 19:18
Bu ülkenin asıl düşmanı ne Akp ne Chp ne Mhp ne de Bdp. Ne bunların başındaki isimler ne de halk tabanı. Asıl düşman Cehalet. Gözleri kor eden gerçeği yadsıyan bir cehalet. İsimler gelir gider partiler de. Ama baki kalan cehalet oldukça arpa boyu yol alamazsın. Bu yüzden yaşanan bunca şeyi bir suça ve suçluya bağlayacaksınız önce aynaya bakın. Bir şeyleri değiştirecekseniz önce aynada gördüğünüzü değiştirin. Bu karanlık çehre değişmedikçe, Bu coğrafyanın alın yazısı değişmez.

attirson
22.Mart.2014, 19:30
AKP Antalya M.pasa belediye baskan adayı. :D Adamlar sucuk ekmekle oy toplamaya calısıyor şaka gibi.Hemde Muratpasa ilçe sınırları dısında o da ayrı fail. :D Ama eminim sırf bunun icin oy verecek cok kisi vardır.

http://i.hizliresim.com/x8BYLk.jpg (http://hizliresim.com/x8BYLk)

Facx
22.Mart.2014, 21:00
AKP Antalya M.pasa belediye baskan adayı. :D Adamlar sucuk ekmekle oy toplamaya calısıyor şaka gibi.Hemde Muratpasa ilçe sınırları dısında o da ayrı fail. :D Ama eminim sırf bunun icin oy verecek cok kisi vardır.

http://i.hizliresim.com/x8BYLk.jpg (http://hizliresim.com/x8BYLk)

22.03.2014 bu gün yalnız :D

attirson
22.Mart.2014, 21:02
22.03.2014 bu gün yalnız :D

Düzeltme mesajı geldi merak etme. :D

http://i.hizliresim.com/xEomdB.jpg (http://hizliresim.com/xEomdB)

hatta bir kere daha düzeltme geldi hepsini koyayım. :D

http://i.hizliresim.com/wjZgG9.jpg (http://hizliresim.com/wjZgG9)

davidvilla
22.Mart.2014, 21:49
Bu ülkenin asıl düşmanı ne Akp ne Chp ne Mhp ne de Bdp. Ne bunların başındaki isimler ne de halk tabanı. Asıl düşman Cehalet. Gözleri kor eden gerçeği yadsıyan bir cehalet. İsimler gelir gider partiler de. Ama baki kalan cehalet oldukça arpa boyu yol alamazsın. Bu yüzden yaşanan bunca şeyi bir suça ve suçluya bağlayacaksınız önce aynaya bakın. Bir şeyleri değiştirecekseniz önce aynada gördüğünüzü değiştirin. Bu karanlık çehre değişmedikçe, Bu coğrafyanın alın yazısı değişmez.

Iktidarlar gelir gecer
Cehaletin bize yeter
Ankarada istanbulda
Bu millet hep yanında

furkan58
22.Mart.2014, 21:55
Google DNS'den sonra Open DNS'i de engellediler sanırım Twitter için. Adamlar inatçı ama biz daha inatçıyız teknolojide çare tükenmez!

furkan58
22.Mart.2014, 22:02
Şuan hiç bir DNS'den girilmiyor Twitter'a sanırım umarım sorun Twitter'dan kaynaklıdır eğer DNS engellemeyse cidden sinir bozucu. Ama bi çaresi bulunur adam diktatör kesildi başımıza. Seks kasedi mi çıkacak ne olacak da bu kadar korku sardı merak ediyorum açıkcası.

Facx
22.Mart.2014, 22:17
IP engellemesi ile tamamen kapatılmış Türkiye de twitter , vpn ve proxy dışındaki yöntemler çalışmıyor hotspot shield , chrome için zenmate kullanarak girebilirsiniz

furkan58
22.Mart.2014, 22:22
https://pbs.twimg.com/media/BjVis7iCMAEznCS.jpg

Tüm DNS'ler. Ben 111.67.16.202 ile girebiliyorum şuan.

Sadixx
22.Mart.2014, 22:40
IP engellemesi ile tamamen kapatılmış Türkiye de twitter , vpn ve proxy dışındaki yöntemler çalışmıyor hotspot shield , chrome için zenmate kullanarak girebilirsiniz
Hotspot ile giremedim :/

Facx
22.Mart.2014, 22:46
Hotspot ile giremedim :/

ben chrome da zenmate eklentisi ile giriyorum uk vpn yi seçtim

https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl=en

bilmania
22.Mart.2014, 23:18
Başlığa bakıp girerseniz bu konuya konuda twitterdan çok siyaset konuşulmuş.Güya siyaset bu forumda yasak.O kadar yasak ki moderatörler bile siyaset yapıyor.Eğer Twitter yasağı konuşulmayacaksa lütfen konu kilitlensin :)

furkan58
22.Mart.2014, 23:21
Başlığa bakıp girerseniz bu konuya konuda twitterdan çok siyaset konuşulmuş.Güya siyaset bu forumda yasak.O kadar yasak ki moderatörler bile siyaset yapıyor.Eğer Twitter yasağı konuşulmayacaksa lütfen konu kilitlensin :)

Rahatsızsan konuya girmezsin okumazsın bu kadar basit. Konuya girip lütfen konu kilitlensin yorumlarınıda anlamıyorum hoşuna gitmiyorsa konuya girme arkadaşım.

sarianet
22.Mart.2014, 23:32

hani bi reklam vardı sen yenisin galiba diye :D

mpaker66
23.Mart.2014, 00:20
Beyler bu zemate neti vayağı yavaşlatıyor ya. başka yöntemi yokmu bunun?

goosfraba
23.Mart.2014, 00:26
spotflux vpn önerisi aldım az önce. kullanmadım henüz ama kullananlar memnun.

Önder HOCA
23.Mart.2014, 00:35
Beyler bu zemate neti vayağı yavaşlatıyor ya. başka yöntemi yokmu bunun?

yukarda paylaşılan dns leri denedinmi

mpaker66
23.Mart.2014, 00:39
dnsler de olmuyor.

sui generis
23.Mart.2014, 00:44
furkan58'in paylaştığı dns 111.67.16.202 ile giriyorum ben. hızda da bir sıkıntı olmuyor.

mpaker66
23.Mart.2014, 00:48
valla ben o dns ile giremedim.

Önder HOCA
23.Mart.2014, 00:50
http://internetisfreedom.com/tr cyberghost u burdan indirip kurarsan girmesi lazım

mpaker66
23.Mart.2014, 00:58
netin hızına bi etkisi olmaz demi?

çok sağolun.

omersal
23.Mart.2014, 01:05
https://pbs.twimg.com/media/BjVis7iCMAEznCS.jpg

Tüm DNS'ler. Ben 111.67.16.202 ile girebiliyorum şuan.

Ben de bu dns ile girdim hızına etkisi olmadı ama programdan girilirse aşırı yavaşlayabiliyor.

Önder HOCA
23.Mart.2014, 01:17
benim verdiğim programdan şimdi giriş yaptım yavaşlatma filan yapmadı haberiniz olsun romanya üstünden bağlandım gayette hızlı

http://www.speedtest.net/result/3389061450.png

mpaker66
23.Mart.2014, 01:18
bu ne rezilliktir arkadaş böyle ya. yazık ülkeme

Nedvedmania
23.Mart.2014, 01:24
furkan58'in paylaştığı dns 111.67.16.202 ile giriyorum ben. hızda da bir sıkıntı olmuyor.

2. Satıra ne yazıyorsunuz?

footballer33
23.Mart.2014, 01:25
Beyler bu twitter yüzünden dns'yi değiştirdim; ama bu defa da bağlantı hızı acayip yavaşladı. Tekrar eski dns'ye döndüm, yine değişmedi hız. Bütün sitelerde böyle üstelik, tek bir site için de geçerli değil yani.

furkan58
23.Mart.2014, 01:32
2. Satıra ne yazıyorsunuz?

Boş bırakıyoruz.

mpaker66
23.Mart.2014, 01:33
Beyler bu twitter yüzünden dns'yi değiştirdim; ama bu defa da bağlantı hızı acayip yavaşladı. Tekrar eski dns'ye döndüm, yine değişmedi hız. Bütün sitelerde böyle üstelik, tek bir site için de geçerli değil yani.
bendede bugün nette acaip bi yavaşlama var gibi.

di canio
23.Mart.2014, 01:35
VPN programı kullanan kullanan arkadaşlar o etkinken alışveriş yapmamaya dikkat etsinler bence. Tehlikeli olabilir. CyberGhost sanırım bağlantı hatası veriyormuş. Ben de indirdim, denedim 2-3 kez bağlanmayı ama olmadı. Şu an nedir durumu bilmiyorum. DNS'e güvenmeyin, şimdi açar, birazdan o da açmaz. IP'den engelliyorlarmış, DNS çare değilmiş. Teknik bilgim çok iyi olmadığı için sağdan soldan duyduklarımı yazdım. Bilenler daha açık yazarlarsa daha faydalı olur.

Nedvedmania
23.Mart.2014, 01:36
Boş bırakıyoruz.

Sinir oldum girmiyor bir türlü. DNS yi boş bıraksam da google a bile girmiyor

footballer33
23.Mart.2014, 01:37
bendede bugün nette acaip bi yavaşlama var gibi.
Ne yapabiliriz peki? Böyle bir yavaşlık yok, kaplumbağa bile yanında tazı kalır!

furkan58
23.Mart.2014, 01:38
Sinir oldum girmiyor bir türlü. DNS yi boş bıraksam da google a bile girmiyor

1. satıra 111.67.16.202 yazıyoruz 2. satırı boş bırakıyoruz ve giriyor olması gerek :confused:

Önder HOCA
23.Mart.2014, 01:41
VPN programı kullanan kullanan arkadaşlar o etkinken alışveriş yapmamaya dikkat etsinler bence. Tehlikeli olabilir. CyberGhost sanırım bağlantı hatası veriyormuş. Ben de indirdim, denedim 2-3 kez bağlanmayı ama olmadı. Şu an nedir durumu bilmiyorum. DNS'e güvenmeyin, şimdi açar, birazdan o da açmaz. IP'den engelliyorlarmış, DNS çare değilmiş. Teknik bilgim çok iyi olmadığı için sağdan soldan duyduklarımı yazdım. Bilenler daha açık yazarlarsa daha faydalı olur.

pc yi ve modemi resle ve antivürüs programını devre dışı bırak abi.ilkinde bendede girmemişti.ayrıca verdiğim linkten 1 sene ücretsiz aktivasyon alabiliyorsun

di canio
23.Mart.2014, 01:46
Aktivasyonu falan hallettim. Deneyip giremeyince, ekşi'de birisi ile de bağlantı sıkıntısının başkalarında da yaşandığı ile ilgili yazıştıktan sonra vazgeçtim. Ben twitter kullanmıyorum zaten, o yüzden en azından şimdilik büyük sıkıntı yok. Sadece ekşisözlük'te falan gördüğüm paylaşımları merak edip açıyorum o kadar.

mpaker66
23.Mart.2014, 01:54
Ne yapabiliriz peki? Böyle bir yavaşlık yok, kaplumbağa bile yanında tazı kalır!

bende aynı dertten müzdaripim valla.

ReaList
23.Mart.2014, 01:57
Google Chrome kullananlar için ZenMate var, ücretsiz kurabilirsiniz. Kolay bir şekilde sunucularını değiştirebilirsiniz. Twitter'a girmekte sorun yaşamazsınız.

footballer33
23.Mart.2014, 02:20
Google Chrome kullananlar için ZenMate var, ücretsiz kurabilirsiniz. Kolay bir şekilde sunucularını değiştirebilirsiniz. Twitter'a girmekte sorun yaşamazsınız.
Daha önceden kurmuştum, aktif değilmiş. Aktifleştirdim ve kaplumbağa hızından tavşan hızına geçiş yaptım bir anda. :)

anil luque
23.Mart.2014, 13:56
Bu ZenMate benim interneti acayip yavaşlattı. Mehmet abi senin Zenmate'te iyi mi ne diyorsun ?

mpaker66
23.Mart.2014, 14:09
Bu ZenMate benim interneti acayip yavaşlattı. Mehmet abi senin Zenmate'te iyi mi ne diyorsun ?

Bnde de yavaşlamıştı.

anil luque
23.Mart.2014, 14:13
Bnde de yavaşlamıştı.

Şu an sıkıntı yok gibi. İsviçre'den bağlanıyor gözüküyordum değiştirdim onu. Şu an iyi. Bir dene istersen.

footballer33
23.Mart.2014, 14:15
Bende iyi valla beyler. Az önce pc'yi açtım, bağlanmıyordu hiçbir siteye; ancak dns'yi otomatik seçince eski haline döndü. Zenmate aktif ve bağlantım iyi yani kısacası.

sui generis
23.Mart.2014, 14:51
Adamlar anlayana kadar şu siteyi kullanabilirsiniz.

https://tweetdeck.twitter.com/

Aydin
23.Mart.2014, 16:54
sene 2014, çektiğimiz şu rezilliğe bak :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 16:57
21. yy da kitap yakmak gibi birşey bu, güzel söylemiş eski pm. Bizim kitap yakma olayımız çok eski değil gerçi, batı bunu ortacagda bırakmıştı :)

anil luque
23.Mart.2014, 17:11
Twitter vakasıyla pek ilgisi yok ama yeni konu da açsam mı bilemedim doğrusu o yüzden var olandan devam edeyim dedim.

Suriye ile savaşa an meselesi. TSK , Suriye'nin savaş uçağını sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle düşürdü. Başbakan bunu marifetmiş gibi Kocaeli mitinginde çığıra çığıra söylerken de Suriye'de ölen insanlara ağıtlar yakan pek muhterem AKP seçmeni çılgınlar gibi alkışladı.

Yorumsuz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 17:17
1 haftadır dedikodusu vardı, gerçek oldu. Seçimi sabote etmek için suriye ile savaş oyunlari oynanabilir, umarız TSK oltaya gelmez deniyordu. henüz uçağı düşüren hakkında net bilgi yok ama haberturk daha ilk dakikada TSK yaptı dedi. Ne olacak bakalım gidişat.

Edit: haber kesinleşmiş, yazık.

anil luque
23.Mart.2014, 17:27
Meydanlarda savaş çığırtkanlığı yapıp alkış alan bir başbakanımız olduğu sürece bu tarz olaylara hazırlıklı olmalıyız Aytaç abi. Yapacak bir şey yok ..

Ralph
23.Mart.2014, 17:31
Sözleri öyle anlamlı ki...

https://www.youtube.com/watch?v=Arr-TrcDZwI

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 17:51
Suriyeli pilot paraşütle kurtulmuş.

Ralph
23.Mart.2014, 17:59
Bu arada kız arkadaşım anlattı bunu. mitinge gitmek için yengesine 300 lira vermek istemişler ve otobüse bindirmek istemişler. akp mitingi için.

sarianet
23.Mart.2014, 18:15
Yav arkadaş biride bize versin şu 300 liralardan biz de saf gibi bedavaya gittik gördün mü :)

İphone 6'dan tapatalk
aracılığı ile gönderildi

Del Piero_10
23.Mart.2014, 18:16
Sınır ihlali yapan Esad uçağına çok ayıp etmişiz gerçekten. Derhal paralel bir savcı bulup, önce o pilotu, sonra ona emri vereni, sonra da onu tebrik edeni ifadeye çağırmalı.

Ralph
23.Mart.2014, 18:17
Yav arkadaş biride bize versin şu 300 liralardan biz de saf gibi bedavaya gittik gördün mü :)

İphone 6'dan tapatalk
aracılığı ile gönderildi

Yalan mı söylüyorum sence ben?

ReaList
23.Mart.2014, 18:20
Bu arada kız arkadaşım anlattı bunu. mitinge gitmek için yengesine 300 lira vermek istemişler ve otobüse bindirmek istemişler. akp mitingi için.
Bunu hemen hemen kalburüstü her parti yapar. Yapmıyorum diyen yalan söyler. Mesela dün biz Karşıyaka-Konak arasında vapura bedava biniyorduk. Chp mitingi var diye. Burası Türkiye : )

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 18:20
Tabi, 1.5 km ihlal etmiş. Çok büyük bir mesafe. Düşürmek lazımdı. Esadin ucagi nedir ayrıca, bu uluslararasi bir ilişki. RTE ile Esadin kavgası değil. Çok kolay sağduyu gösterilebilirdi. Yunan uçakları da ihlal ediyor, onları da düşürelim o zaman.

Benim derdim bu değil ayrıca, 1 haftadır bunun spekulasyonu yapılıyordu. Bu olan hiç tesadüf gibi durmuyor. İsyanım buna esas olarak.

Ralph
23.Mart.2014, 18:22
Bunu hemen hemen kalburüstü her parti yapar. Yapmıyorum diyen yalan söyler. Mesela dün biz Karşıyaka-Konak arasında vapura bedava biniyorduk. Chp mitingi var diye. Burası Türkiye : )

300 liradan bahsediyorum yahu :)

E.Cartman
23.Mart.2014, 18:22

Yalnız 300TL iyi para bi deneyebilirdi :zuhaha

Ralph
23.Mart.2014, 18:24
Yalnız 300TL iyi para bi deneyebilirdi :zuhaha

Benim de aklıma geldi aslında :icon_biggrin: Dedim keşke yengen gitseydi otobüsten inip geri dönseydi ama işte onlar eşşeğini sağlam kazığa bağlar. Akşam dönerken verirler parayı.

ReaList
23.Mart.2014, 18:25
300 liradan bahsediyorum yahu :)
Ama diğer tarafta da mevcut belediyenin imkanlarını bir partinin lehine kullanması var. Her ikisi de yanlış, miktar değil etik kurallar önemli.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 18:29
Ama diğer tarafta da mevcut belediyenin imkanlarını bir partinin lehine kullanması var. Her ikisi de yanlış, miktar değil etik kurallar önemli.

En azından mevcut hizmeti parasız yapmış sadece. Bütün belediye otobüslerini kullanıp şehirin ulaşım hatlarını felç etmemişler. Buna da şükür.

davidvilla
23.Mart.2014, 18:55

Bir de o 300lerin nereden verildigi onemli di mi? :)

ReaList
23.Mart.2014, 19:03
Bir de o 300lerin nereden verildigi onemli di mi? :)
İşin o kısmına hiç girmek istemiyorum. Burada kakari kikiri olarak konuşulan bir çok şeyin aslında bizlerin hakkına yapılan bir hırsızlık olduğu gerçeğiyle karşı karşıya kalınca sinir katsayılarım yükseliyor.

Ralph
23.Mart.2014, 19:18
Aha bunlarda 100 lira almış videolu :D izleyin

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151934331287751&set=vb.689837750&type=2&theater

Aydin
23.Mart.2014, 19:26
Bu sene dolar yükseldi. Daha fazla alırlar.

Del Piero_10
23.Mart.2014, 20:22
Adam başı 300'den, milyar dolar gitmiştir.

https://pbs.twimg.com/media/BjbBVpPIgAAh2XQ.jpg

antiochia
23.Mart.2014, 20:26
arkadaşlar konu Twitter'in kapatlması mı değil mi? onu anlamadım hedefte Youtube ve Facebook da var demokrat Hükümetimizin!

Del Piero_10
23.Mart.2014, 20:29
Bu görüntü bana güç tapınma ayinlerini ve Nürnberg Mitingini hatırlattı

İşte hep makarna, kömür, rüşvet ve de fotoşop.

O gezi kalkışmasındaki bilinçli kitle, orantısız zekalı çiçek çocuklar nerdeee, bu bidon kafalı hüloooğ'lar nerde...

antiochia
23.Mart.2014, 20:32

O gezi kalkışmasındaki bilinçli kitle, orantısız zekalı çiçek çocuklar nerdeee, bu bidon kafalı hüloooğ'lar nerde...
Doğru biz çapucuyuz siz neo-Osmanlı torunussunuz. Bu kafayla zaten ülke bölündü...

antiochia
23.Mart.2014, 20:34
Bu hükümetten önce biz ahırda yaşayorduk, namaz kılamıyor, oruç tutamıyor, temiz su içemiyor, yemek bulamıyorduk. 1923'ten bu yana hiç bir hükümet tek çivi çakmamış...
Bence artık konu kapatılsın hükümet güzellemeleri ile hükümet eleştirilerine döndü bu iş. Hiç kimseyi ikna etmek zorunda değiliz. Zaten insanlar kandırıldığı için değil istediği için bir kişinin arkasından giderler...

LadroN
23.Mart.2014, 20:47

Gezi Kalkismasi:D.

Universal
23.Mart.2014, 21:06
Hazır konu amaç değiştirdi seçime bir hafta kaldı tahminmlerimi ve izlenimlerimi yazıyorum konu kapanmasın çünkü bu tahminlerime çok güveniyorum.

Türkiye genelinde oy oranlarını yazamam ama sıralama belli AKP, CHP, MHP...

Doğuda ki sonuçlar belli zaten BDP olacak.

İç bölgelerde AKP çok güçlü çıkacak.

İstanbul, Ankara ve İzmir CHP'in çıkacak ve gövde gösterisi yapılacak.

Karadeniz'de MHP'yi izleyeceğiz Rize ve Samsun dışında ben AKP'in başka şehir alabileceğine inanmıyorum. Ama alamadığı her yerde de ikinci parti olur.

Ege ve Akdeniz bölgesinde CHP'in güçlü olacağını Adana'da MHP'in güleceğini Mersinde ise AKP'in üçüncü parti olacağını söylüyorum.

Trakya kesimi ise zaten yüzde 60ları bulan CHP ile çıkacağı aşikar. İzmir'e kale deniliyor; ama bana göre Eskişehir ve Edirne CHP'in için asıl kaledir.

Neyse tahminlerimi yazdım; şimdi başkaları gelip itiraz edecek belki sert bir şeyler yazacak; ama bu benim tahminim 30 Mart akşamı saat 21.00'da görüşürüz. Hee oldu tutmadı zaten tutmazsa a politik insan olur giderim.

Universal
23.Mart.2014, 21:19
Tahminlerimin gerekçesi;

http://i.hizliresim.com/wv1db4.jpg

http://i.hizliresim.com/eWMAgm.jpg

Del Piero_10
23.Mart.2014, 21:26
Aydın Doğan canlı yayında fotoşoklamış demek ki.

eng1n
23.Mart.2014, 21:27
Görüntüleri tek bir yerden alıyorlar diye biliyorum ben.

Universal
23.Mart.2014, 21:29
Görüntüleri tek bir yerden alıyorlar diye biliyorum ben.

Aynen tek bir yer veriyor; çünkü her kanalı açtığınızda aynı açı oluyor. CHP'de bu sistemi kullanıyor.

Del Piero_10
23.Mart.2014, 21:32
O zaman illuminati. Canlı yayında bu işi yapacak teknoloji bi onlarda var.

Redrum
23.Mart.2014, 21:35
17:28in ilk saniyesi ile 17:29un son saniyesi arasında 119 saniye var. 119 saniyede 5 bayrak açar 5 bayrak kapatirim. Ayrıca son koydugun resim 16:33, özgür abinin ise 18:20. Yani o kadar insan dolabilir oraya saatlere dikkat edersen.

Nedvedmania
23.Mart.2014, 21:42
Yahu tamam eleştirin de böyle de yapmayın :) Açın yıldız TV yi, sardırın o dakika da görürsünüz ne olduğunu. Benim netim aşırı yavaşladığı için bakamıyorum .

Universal
23.Mart.2014, 21:42
O zaman illuıminati. Canlı yayında bu işi yapacak teknoloji bi onlarda var.

Dediği gibi milyonlarda gitmiş olabilir benim için sorun değil zaten yüde 40 lara yakın oran alacak AKP kaldı ki bu istanbul için milyonlar demek yani her oy atacak oraya giderse bu görüntüerde ortaya çıkabilir. Bunu Aziz Kocaoğlu'da söyledi geçen hafta AKP İzmirde yüzde 25-30 alıyor kısaca seçmeni gitse zaten o kalabalıkdan daha fazla eder bunlara takılmamak lazım diye. Neyse seçim haftaya ve ben büyük şehirlerini kazanacağına inanmıyorum. Bunda bu adamlar hizmet ediyor o yüzden AKP oy atıyorum diyen arkadaşlarımın artık oy atmayacağım demesinden de kaynaklanıyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mart.2014, 21:47
daha 1 hafta var secime, bunlari konusmak icin cok erken turkiye sartlarinda. her aksam gundem degisiyor (:

bi de twitter konusundan sapmasak mi acaba, iyice corbaya dondu burasi :D

Universal
23.Mart.2014, 21:52
daha 1 hafta var secime, bunlari konusmak icin cok erken turkiye sartlarinda. her aksam gundem degisiyor (:

Sende haklısın. :)

Aydin
23.Mart.2014, 22:16
Zamanında cumhuriyet bayramının kutlanması bile yasaklanır ama bugün nevruz kutlanır, akp miting yapar ve Türk bayrağı açılır. Ne güzel. tek sıkıntı, zamanında Türk bayraklarını satanları bile polis yaka paça içeri alıyordu.

Şimdi ise Türk bayrağı temalı reklamlarla falan milletin gözleri yaşarıyor :)

Neyse adamlar yol yapıyor. Bi de mitinglerde falan çok kişi gidiyor. halkın iradesi tabii.

furkan58
23.Mart.2014, 22:22
Yahu bir kerede otobüs kaldırmasın millete para vermesin halk kendi cabasiyls gitsin kac kisi olcak o mitingte bakalım. Fatih'ten her 20 metrede bir görevli belediye otobüsleri vardi içi tıklım tıklım dolu akp bayraklariyla süslenmiş otobüsler. Benimde elime bu kadar imkan verin size topliyim alana binlerce kişi.

Ralph
23.Mart.2014, 22:22
Bedava otobüsü mü düşünüyorsunuz? Adamlar para veriyor gitsinler diye yukarıda video attım izleyin :) Sadece ücretsiz olsa tamam eyvallah diyeceğim.

Aydin
23.Mart.2014, 22:25
Dün arkadaşta kaldığım için bugün marmarayla dönüş yaptım. Aşırı kalabalık vardı miting ve nevruz yüzünden. Turnikelerin orada yoğunluk varken elemanın biri bağırdı "burayı başbakanımız yaptı. biz ona gidiyoruz, neden bedava değil geçiş" diye. Arkasındakiler de destek verdiler vs.

İçleri gitti akbil basınca veya jeton alınca anasını satim.

Facx
23.Mart.2014, 22:31
Yahu bir kerede otobüs kaldırmasın millete para vermesin halk kendi cabasiyls gitsin kac kisi olcak o mitingte bakalım. Fatih'ten her 20 metrede bir görevli belediye otobüsleri vardi içi tıklım tıklım dolu akp bayraklariyla süslenmiş otobüsler. Benimde elime bu kadar imkan verin size topliyim alana binlerce kişi.

sadece otobüs mü ? bu gün üsküdardan geçiyodum tesadüfen denk geldim kaç tane vapur kaldırdılar

Banega
23.Mart.2014, 22:36
Bedava otobüsü mü düşünüyorsunuz? Adamlar para veriyor gitsinler diye yukarıda video attım izleyin :) Sadece ücretsiz olsa tamam eyvallah diyeceğim.
Hocam genelleme yapmak yanlış bence, illaki yapan vardır, insanlarda edep kalmamış fakat mesela bizim mahalledeki Akp temsilcisi de otobüs kaldırmıştı, bir sürü kişi geldi para vb. hiç bir şey verilmedi, olur böyle şeyler.Bugün de işçi partisinin eylemi vardı, gene otobüs kalkıyordu.Dediğim gibi illaki yapan vardır, ve çok yanlış bence. :)

sui generis
23.Mart.2014, 22:41
İstanbul emniyeti 220 bin kişi katıldı diye açıklama yapmış deniyor. Bu açıklamalar nerede yapılıyor biliyor musunuz?

Ralph
23.Mart.2014, 22:46
Hocam genelleme yapmak yanlış bence, illaki yapan vardır, insanlarda edep kalmamış fakat mesela bizim mahalledeki Akp temsilcisi de otobüs kaldırmıştı, bir sürü kişi geldi para vb. hiç bir şey verilmedi, olur böyle şeyler.Bugün de işçi partisinin eylemi vardı, gene otobüs kalkıyordu.Dediğim gibi illaki yapan vardır, ve çok yanlış bence. :)

Tabi ki para verilmeden de gidenler vardır. Hatta çoğunlukta belki de onlar vardır. Ama yine de yapıyorlar yani sonuç olarak. Onun dışında bedava yapanlar vardır, olacaktır da. Ancak para vermek apayrı bir şey.

furkan58
24.Mart.2014, 00:48
Otobüs bir örnekti birsürü şey yapiyorlar sonra konuşuyor yok su kadar insan topladım yok bu kadar kişi geldi. O imkanlar bende olsa bende toplarim çok zor birsey değil. Bu kadar yalanı görmeyen halk beleşe yolculuk fırsatı bulmuş gitmez mi :)

Nedvedmania
24.Mart.2014, 00:57
300 lira veriyorlarsa ben taa Samsun'dan kalkar gelirim valla. Hatta Salı günü Erdoğan buraya geliyor. Mitinge gitmek için ücretleri nerden alıyoruz ?

sarianet
24.Mart.2014, 01:04
mithingde 2 milyon olsa
1 milyonu montaj olsa
300 x 1milyon 300 milyon
300 trilyon
hadi yarısı gönüllü diyelim yarısı paralı 150 trilyon

valla ben izmirden de gelirim öyle bişi varsa

Aydin
24.Mart.2014, 01:12
bu para dağıtma olayı şehir efsanesi gibi bir şey oldu iyiden iyiye :)

Kaka Leite
24.Mart.2014, 03:05
Babannem rahatsızlandı bugün zaten bu ara günler hastanede geçiyor.

Hastaneye götürüyordum kadın resmen bayıldı bayılacak adam durmuş önümde hastaneye girişte miting olayı yüzünden bekliyorlar aşırı kalabalık.

İnsan gibi bi müsade eder misin abi dedim, baktım takmadı. Hastamız var abi bi kenara çekilir misin dedim adamın bana söylediği, ''Bizde Tayyip'e hastayız kardeşim, biz napalım?''

O an o sinirle bir küfür etmişim ki anlatamam bağıra bağıra. Elimde baston vardı kaldırdım koyacaktım kafasına ki elimi arkadan polis tuttu. İnsan gibi olanlar da mevcut işte ''Tamam kardeşim, sakin ol'' dedi sonra bunları azarlayıp dağıttı. Sağolsun hastaneye girdiğimde de çok yardımcı oldu.

Bu adam bu lafı söyledikten sonra da oradaki topluluğun verdiği tepki gülmek oldu. O adam dua etsin oradaki polise o bastonu kırardım onun kafasında çok net.

BaGa TaRKaN
24.Mart.2014, 03:35
Bugün Kırıkkale'de Yenimahalle Semtinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı Bizim Apartmana Geldi 250 Lira Harçlık Dağıttı. Valla Parada Çok Lazımdı Maaşı Tüketince İlaç Gibi Geldi :)

Şimdi 250 Liraya Oyumu Satayım mı ? Yoksa Hür İrademle Aklıma Yatan Memlekete Faydalı Olabileceğini Düşündüğüm Kişiye mi Oy Atayım ?

Aydin
27.Mart.2014, 15:57
Şu sıralar çok iğrenç kasetler dönmeye başladı.

fuatavni ne kadar doğru yazıyor bilmiyorum ama şu zamana kadar "başbakanın mitinglerinde yalandan bayılanlar olacak, başbakan onlara seslendiğinde ayılacaklar, ucuz kahramanlık" gibilerinden söylediği çoğu şey doğru çıktı.

ha şöyle bir şey var, fuatavni tayfasının da şu an başımızdakilerden bir farkı yok. ama sonuçta hırsız, hırsızı ispiyonladığında "bunu ispiyonlayan da hırsızdı zaten" deyip dinlememezlik edilmemeli.

Şimdi ise kullandığımız bant genişliğinin daraltıldığını söylüyor ki birkaç gündür ciddi ciddi yavaşlama var benim internetimde. yurt içindeki sitelerde bir sıkıntı görmüyorum ama yurt dışındaki bir yere bağlandığımda oldukça kastırıyor net. sadece evdeki bilgisayarımla sınırlı değil bu durum.

ayrıca terör bitti sanan arkadaşlar şu haberi (http://siyaset.milliyet.com.tr/silahli-pkk-lilardan-secim/siyaset/detay/1858061/default.htm) bir okusun. şehit vermiyoruz eskisi gibi. bu son derece güzel bir olay ama verilen tavizlerin de farkında olmak gerekiyor.

şu sıralar fuatavni'nin birkaç gündür söylediği "gündem değişsin, eli güçlensin diye savaş çıkaracaklar" tivitini doğrular nitelikte kayıtlar düşüyor nete. bunlar gerçekse düpedüz vatan hainliğidir yapılanlar. gerçi bundan önceki kayıtlar da vatan hainliğine girerdi ama ispatı olmadıktan sonra bu kayıtlar yine fasa fiso demek olacak bazı kesimler tarafından. tabii bazıları ispat olsa bile "oyum erdoğan'a" diyor ki onların durumu çok vahim.

SAİT71
27.Mart.2014, 16:03
Youtube'da videoyu çok zor izleyebiliyorum, google arada gidiyor veya yavaşlıyor. İnternet hızım düşük.

byariff
27.Mart.2014, 16:05
http://www.aljazeera.com.tr/makale/akp-van-mitingi

basbakanin bu seside montaj galiba. :D

europeanconquer
27.Mart.2014, 16:07
http://www.aljazeera.com.tr/makale/akp-van-mitingi

basbakanin bu seside montaj galiba. :D

Ahahahahahah :n:

Bu ne ya aksldjalkdjasldkjasldkja

SAİT71
27.Mart.2014, 16:09
O nasıl ses yahu :D :n:

europeanconquer
27.Mart.2014, 16:13
Yahu ses montaj sandım adamın sesi cidden böyleymiş.

ahahahahaha :n:

Ralph
27.Mart.2014, 16:15
Hayatımda bu kadar gülmedim ahahahhahahahahahahahahahaahaha

BaGa TaRKaN
27.Mart.2014, 16:18
Acınacak Halimize Gülende Hep Biz Oluyoruz Zaten :)

Videoyu İzledim Aydın Kardeşimin Dediklerinin Noktasına Kadar Katılıyorum Söylenecek Herşeyi Yazmış

Ralph
27.Mart.2014, 16:20
Acınacak Halimize Gülende Hep Biz Oluyoruz Zaten :)

Videoyu İzledim Aydın Kardeşimin Dediklerinin Noktasına Kadar Katılıyorum Söylenecek Herşeyi Yazmış

Bana diyorsan ben şu an tayyibin sesine gülüyorum :icon_biggrin:

europeanconquer
27.Mart.2014, 16:22
Bana diyorsan ben şu an tayyibin sesine gülüyorum :icon_biggrin:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LnKseJzuaeE#t=93

Şu adama döndüm :n:

Ralph
27.Mart.2014, 16:23
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LnKseJzuaeE#t=93

Şu adama döndüm :n:

Uzun zamandır böyle gülmedim yalnız :icon_biggrin:

Aydin
27.Mart.2014, 16:29
Arkadaş, konu sulanmasın diye mesajları siliyordum ama böyle bir şeyin önüne geçmek imkansız :)

Ralph
27.Mart.2014, 16:37
Gerçekten orada olmak isterdim. Oradakiler çok şanslı tarihe tanıklık ediyorlar.

E.Cartman
27.Mart.2014, 16:37
Dublajdır dublaj :zuhaha

Selim Atalay
27.Mart.2014, 16:48
Yorumları gördüğüm kadarıyla öyle komik bir durum vardıda ben mi kaçırdım acaba ? Herkes yalandan mı gerçekten mi gülüyor belli değil + twitter konusuyla mitinge nasıl bağladınız abi konudan şaşmadan devam etsek daha iyi olacak :)

LadroN
27.Mart.2014, 17:31
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/182395/bu-ulkenin-anasini-bellediniz-adnan-aybaba

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mart.2014, 17:42
bu sesle liderlige devam edebilmesi mumkun degil, kalici bir deformasyon mu acaba. pennsylvania bunu da mi yapacakti, saskinim. o.O

konu daha cok siyasi gundemi paylastigimiz bir platform oldu, o yuzden twitter ile alakasiz konulara girilmesi normal :)

@europeanconquer

nerden buldun o videoyu, fena guldum. moderator kafayi yemis :zuhaha

Suicider
27.Mart.2014, 17:55
Bence burda problem Başbakan'ı o sesle oraya çıkmaya ikna eden danışmanlarında.O sesle miting yapılır mu yahu? Danışmanların uyarması gerekiyordu inat ettiyse bilemiyeceğim.

Hsyn53Yvz
27.Mart.2014, 18:08
Keşke bi Cem Adrian-Sarı Gelin söyleseydi, sesi müsaitti aslında.

Ralph
27.Mart.2014, 18:18
Bence burda problem Başbakan'ı o sesle oraya çıkmaya ikna eden danışmanlarında.O sesle miting yapılır mu yahu? Danışmanların uyarması gerekiyordu inat ettiyse bilemiyeceğim.

Tam tersi, danismanlarini o ikna etmistir cikmak icin :)

Aydin
27.Mart.2014, 18:35
Çıkmasaydı 1000 tane spekülasyon üretilirdi. Bu halde çıkması mantıklı bence.

Addolorato
27.Mart.2014, 18:36
http://inciswf.com/ablalar.swf

ahahahahaha

Facx
27.Mart.2014, 18:42
youtube u kapatmışlar sanırım

LadroN
27.Mart.2014, 18:47
Birkaç saate youtube'da gidecek.Başlık Youtube ve Twitter'ın kapatılması olmalı :D

eng1n
27.Mart.2014, 18:48
youtube da gitmiş bu arada. O ses olayı da acayip komik ya :D

Ralph
27.Mart.2014, 18:51
Komple interneti kapasin bence. Yaptgi pislikleri anca oyle orter.

Aydin
27.Mart.2014, 19:03
ülkenin savaşa sokulmak istendiği kaseti devreye sürülünce kapattılar.

normaldir.

Nedvedmania
27.Mart.2014, 19:10
Youtube benim telefondan normal bir şekilde açılıyor. Yani başka bir program kullanmadan.

OrcunFB
27.Mart.2014, 19:14
Ben de girebiliyorum da, video izlenmiyo resmen. Ancak 144p izlenebiliyor. Rezillikten başka bir şey değil şu yapılanlar.

kasım akdemir
27.Mart.2014, 19:21
Youtube kapalı değil fakat Video izleme konusunda ciddi sıkıntı var.

Banega
27.Mart.2014, 19:23
Girip 1080 p'de video izledim şimdi, bende bir sorun yok şu an :D

eng1n
27.Mart.2014, 19:24
beyler karar çıkmış bugün veya yarın kapatılacak twitter kapatılırken de aynısı oldu.

Aydin
27.Mart.2014, 19:28
Kararın neden çıktığını bilen var mı?

LadroN
27.Mart.2014, 19:30
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26097022.asp

Sanırım DNS ayarları yüzünden daha etkilenmedik.

Aydin
27.Mart.2014, 19:33
Tedbir uygulanması o suriye ile savaş senaryoları planlaması için yapıldıysa cidden artık adamlar bağırıyor "biz bunları yaptığımız için kapatıyoruz" diye.

ve hala şimdi bunları koruyanlar çıkacaktır. cidden yazık.

sakary Ali
27.Mart.2014, 19:36
Dışişleri Bakanlığı da TİB'e ''Youtube'daki bazı içeriklerin ulusal güvenliğe 1. derecede tehdit oluşturduğunu" belirten yazı gönderdi.

Ralph
27.Mart.2014, 19:38
Ulusal guvenlige degil. İktidara 1. Derecede tehdit olusturuyor, dogrusu o.

attirson
27.Mart.2014, 19:39
Yahu cumhurbaşkanı konusma yapan adamlardan birini makamına cagırıyor kimse bu konusmaları yalanlamıyor yani bunun montaj olmadıgı apacık belli simdi de devlet sırlarını sızdırıyorlar diye saldırıyorlar inanamıyorum deliricem simdi bunları savunacaklar hala Allahımdan tek dilegim bunların zamanı geldiginde idam edilmesi.Hadi çaldılar cırptılar bunun cezası hapistir ama bu son yapılanlar vatan hainligidir.Sızdıran mı vatan haini bu konusmalar yapan mı ?

sakary Ali
27.Mart.2014, 19:41
O ses kaydını dinleyen kaç kişi var? Birisi çıkıp ne konuştuklarını söylesin?

Namzet
27.Mart.2014, 19:44
Başımız sağolsun,bu insanları iktidar yapanlar utansın

Aydin
27.Mart.2014, 19:44
Dışişleri Bakanlığı da TİB'e ''Youtube'daki bazı içeriklerin ulusal güvenliğe 1. derecede tehdit oluşturduğunu" belirten yazı gönderdi.

Evet. Ülkenin "dış" güvenliğinin ne durumda olduğunu apaçık gösteren bir kayıt o.

Peki ülkenin dış güvenliğine tehdit oluşturan bir video kimlerin işine yarar? Dış güçlerin. Sen bu videoyu kaldıramıyorsun ve ülkende yutubu kapatıyorsun. Neden?

Şimdi de yutubun yetkilileri ülkeye geldiğinde "diz çöktürdük" diye övünenler çıkar kesin ama cidden halimiz ağlanacak durumda. Savaş çıksın diye neler yapılıyor. Bunları gördükten sonra hala mideniz kalkmıyorsa, hala "montaj bunlar yieeaa, hep parallelerin oyunu" masalına inanıyorsanız, cidden bir aynaya bakmanız gerekiyor.

Aydin
27.Mart.2014, 19:46

Özet şu ama sen mutlaka tam versiyonunu dinlemelisin. Gerçi dinlediğinde de görüşlerinde bir şey değişeceğini sanmıyorum:

Hakan Fidan: Suriyeye 4 adam yollarım, füze attırırım, savaş çıkartırım

Suicider
27.Mart.2014, 19:46
http://vimeo.com/90208027

Burdan dinleyebilirsiniz.

3:06 dan sonra Hakan Fidan'ın söylediklerine bakın.

LadroN
27.Mart.2014, 19:48
Bence kaydı buradan paylaşmayın.Çatır çutur site kapatıyorlar.

Del Piero_10
27.Mart.2014, 19:51

Suç teşkil eden hiçbirşey yok. Devlet işlerinin nasıl yürüdüğünden habersiz bazı tez canlı arkadaşlar katılmasa da, bu bir savaş çıkarma değil, kapıya dayanan savaşın nasıl karşılanacağı toplantısı.

Aylardır, hükümet el kaide'ye yardım gönderiyor propagandası yapan esadistler bu konuşmalarda el kaide bağlantılı örgütlerden düşman olarak söz edildiğini de nedense atlıyorlar.

İçeriğe ucundan girmiş olsak da hatırlatayım, devletin en üst düzey görevlileri arasında geçen, ülke güvenliğini birinci dereceden ilgilendiren, illegal ortam dinleme vasıtası ile elde edilmiş kayıtların herhangi bir vasıta ile paylaşılması sadece casusluk değil aynı zamanda vatana ihanet kapsamında yargılanmaya yol açacaktır. Daha önce yayınlanan yolsuzluk temalı tape'lerden çok daha farklı değerlendirmek gerekir.

furkan58
27.Mart.2014, 19:54
Gündem degistirmek için kahramanlık gösterisi için savaş çıkartmaya çalışıyor adam resmen. Alsın % 50 si ile savassin.

Aydin
27.Mart.2014, 19:57
Şu kaseti dinleyip de "suç teşkil eden hiçbir şey yok" diyenlerin "Türkiye" sevgisinden şüphe ederim ki zaten karşı taraf da bizim dinimize, dilimize, ırkımıza karışmayı, laf söylemeyi çok sevdikleri için bu ettiğim şüpheyi fazla önemsemeyeceklerinden eminim.

Mide meselesi tabii. Benim midem kaldırmaz bu kaseti dinledikten sonra "kasette suç teşkil eden hiçbir şey yok" demeyi. Tebrikler mideli kardeş.

sakary Ali
27.Mart.2014, 19:59
Şimdi tamamını dinlemiş oldum. Fazla da bir şey demeyeceğim. Aa bak 4 adam göndereceklermiş, ulan yolsuzluğu Suriye'ye ile savaş çıkartarak kapatacaklar diyebilirsiniz. Sizin fikrinize de bunlar gider zaten.

Suicider
27.Mart.2014, 20:00
Oraya 8 tane füze atarım,buraya 4 adam gönderirim savaş gerekçesi bulunur söylemi sizin için suç teşkil etmeyip rahatsız etmiyorsa söyleyecek fazla bir şey yok.Bu dinlemeleri yapanlarda bulunup yargılanmalı en kısa zamanda onlarda suçlu.

Aydin
27.Mart.2014, 20:00
Şimdi tamamını dinlemiş oldum. Fazla da bir şey demeyeceğim. Aa bak 4 adam göndereceklermiş, ulan yolsuzluğu Suriye'ye ile savaş çıkartarak kapatacaklar diyebilirsiniz. Sizin fikrinize de bunlar gider zaten.

Bizim fikrimizi boşver de senin fikrin nedir?

E.Cartman
27.Mart.2014, 20:03
Bana Kuzey Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık ayarlayabilecek var mı gençlik. Bu gündem yordu beni artık sakin bir memlekette yaşamak istiyorum :D

Esssteban
27.Mart.2014, 20:05
Takım tutar gibi parti tutuluyor bu ülkede. Bu kadar kayıtlara rağmen hala o koltuklarda oturmaları bunun bir kanıtıdır.

Ralph
27.Mart.2014, 20:05
Bana Kuzey Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık ayarlayabilecek var mı gençlik. Bu gündem yordu beni artık sakin bir memlekette yaşamak istiyorum :D

Norveç, İsveç, Danimarka, Kanada, İsviçre... Buralara gitmek lazım vallahi.

Geçen İsviçre'ye gitmiş bir arkadaş anlattı. 3-4 sene yaşamış diyor ki insanlar kavga nedir bilmiyor. Çok saflar. Bi mahalleyi rahatlıkla haraca bağlarsın demişti. :icon_biggrin:

sakary Ali
27.Mart.2014, 20:12
Bizim fikrimizi boşver de senin fikrin nedir?

Herhalde daha büyük kaset bekliyordunuz, o yüzden konuşmaları manipüle etme peşinde olduğunuzu düşünüyorum. Ya da ne çıkarsa kardır.

Aydin
27.Mart.2014, 20:15
Herhalde daha büyük kaset bekliyordunuz, o yüzden konuşmaları manipüle etme peşinde olduğunuzu düşünüyorum. Ya da ne çıkarsa kardır.

Arkadaş, ülkede savaş çıkartmak istendiğinin, bunu isteyenin akp'nin adamlarının olduğu bir kaset ortaya çıkıyor, sen gelmiş bana "daha büyük kaset bekliyordunuz" diyorsun.

Vicdanınızı, aklınızı, mantığınızı kullanmanız için bir şeyler bekleyen sizsiniz. Biz değil.

Ortada sanki dallı budaklı bir konu var da onu manipüle edeceğiz. Apaçık ortada her şey. Cidden daha ne lazım size?

Aydin
27.Mart.2014, 20:20
Bu savaş sonunda "insanlar" canından olacak. Bak "insan" diyorum. Yemişim partisini, şusunu, busunu. İnsan diyorum. Ve kalkmış "daha büyük bir şey bekliyordunuz" diyorsun.

Yazık. Cidden yazık.

Sadixx
27.Mart.2014, 20:22
Vallahi ben gidiyorum zaten. Türkiye 40 yıl daha kendine gelemez. Alayim yanıma uçağın bagajında gidersin :D

sarianet
27.Mart.2014, 20:31
ortada savaş çıkarma yok
ihtimaller tartışılıyor
bu da çok normal bunu manupule etmenin anlamı yok

mwaru
27.Mart.2014, 20:32
Aylardır, hükümet el kaide'ye yardım gönderiyor propagandası yapan esadistler bu konuşmalarda el kaide bağlantılı örgütlerden düşman olarak söz edildiğini de nedense atlıyorlar.

Kime 2 tır silah gönderildiğini söyler misin? ha El kaide ha diğerleri ne farkeder. Dikkat ettiysen biz bunları iyi beslemezsek daha sonra bunlar bize döner diyor, kimden bahsettiklerini biliyor musun acaba.

Ralph
27.Mart.2014, 20:33
Aydın :)

"oraya 4 adam gönderir iki füze attırırım" lafına adamlar tepki vermiyor ve hatta tam tersi hala savunuyorlarsa sen daha niye soru sorup polemiğe giriyorsun ki?

E.Cartman
27.Mart.2014, 20:34
Norveç, İsveç, Danimarka, Kanada, İsviçre... Buralara gitmek lazım vallahi.

Geçen İsviçre'ye gitmiş bir arkadaş anlattı. 3-4 sene yaşamış diyor ki insanlar kavga nedir bilmiyor. Çok saflar. Bi mahalleyi rahatlıkla haraca bağlarsın demişti. :icon_biggrin:
Güzel sistem valla gidelim şöyle 3-5 kişi o zaman :zuhaha

Vallahi ben gidiyorum zaten. Türkiye 40 yıl daha kendine gelemez. Alayim yanıma uçağın bagajında gidersin :D
Soğuk oluyor kargo bölümü, dayanılmaz :D

sarianet
27.Mart.2014, 20:36
Aydın :)

"oraya 4 adam gönderir iki füze attırırım" lafına adamlar tepki vermiyor ve hatta tam tersi hala savunuyorlarsa sen daha niye soru sorup polemiğe giriyorsun ki?

ortadaki hainliği konuşmak yerine güvenlik ihtimallerinin tartışıldığı toplantı konuşuluyorsa hakkaten soru sorup polemik yapmaya gerek yok

sakary Ali
27.Mart.2014, 20:37
Konuşmanın hiçbir yerinde "hadi beyler bir şey olsun da Suriye'ye savaşa girelim " anlamı çıkan bir yer yok. Sen kalkıp "bak 4 adam yollar füze atarız savaş çıkartalım" dediler diyorsan bu konuşmayı manipüle ettiğinin en net göstergesidir bence.

Suriye konusunda son günlerde bir olumsuzluk var. Bu toplantının da bu son günlerdeki olaylara bir önlem olarak yapıldığını düşünüyorum.

Ancak bu kadar kritik bir konuyla alakalı, bu kadar kritik bir toplantının, muhtemelen "siyasi emelleri" yüzünden kamuoyuna servis etmek nasıl bir ihanettir, nasıl bir namussuzluktur çözemiyorum.

edit @Aydın

Ralph
27.Mart.2014, 20:37
ortadaki hainliği konuşmak yerine güvenlik ihtimallerinin tartışıldığı toplantı konuşuluyorsa hakkaten soru sorup polemik yapmaya gerek yok

Sizin eve hırsız girdi diyelim, ev kayıtları var elinde kameralar falan var. Sonra bunu siz nete yaydınız ve insanlar izledi. Senin anlayışına göre hırsız haklı ve bunu yayınlayanlar haksız. Bu mudur?

Edit: siz değil başkaları koydu nete. Yanlış yazmışım.

attirson
27.Mart.2014, 20:38
Şu ''Esadist'' diyen şahıs internette o meşhur özgürlük savascılarının videolarını izlememis.İzleyipte hala onları savunabildigini düsünmüyorum.Tırlardaki silahlar ha El Kaide'ye göndermis ha onlara ne fark eder ? Suriye açık açık PKKlılara yardım etse tırla silah gönderse üstüne sınırdan gelin kardeş diye her geceni alsa tepkiniz nasıl olurdu çok çok merak ediyorum.Şimdi diyeceksiniz ''durum farklı orda Esad sevilmiyor'' size yansıtılan o.Hani meşhur dış mihrakların yansıttıgı o.Milyon kisiye miting yaptı gecenlerde Esad.Sizin su meshur lafınızla sandıkta cıkıyor mu cıkıyor o zaman kimsenin isyan yapmaya hakkı yok degil mi ?

Del Piero_10
27.Mart.2014, 20:39
Kime 2 tır silah gönderildiğini söyler misin? ha El kaide ha diğerleri ne farkeder. Dikkat ettiysen biz bunları iyi beslemezsek daha sonra bunlar bize döner diyor, kimden bahsettiklerini biliyor musun acaba.

FSA, Özgür Suriye Ordusu. Tırlar onlara gidiyor. Bunlar bize döner derken bize karşı dönerler demiyor, savaşmadan dönerler diyor. Mühimmat lazım deniliyor.

Savaş çıkarmak dediğiniz şey zaten el kaide bağlantılı işid'e karşı yapılıyor.

Sadixx
27.Mart.2014, 20:46
Benim anlamadığım şuan bunun çok anormal bilinmedik birşeymiş gibi konuşulması . Bunu ne yazık ki her devlet yapıyor. Örn ikiz kuleler saldırısı alakasız ırağa girilmesi gibi. Önemli olan burada bana kalırsa savaşa sokulmanın yapılış şekli. Maalesef dünyamızın hali bu arkadaşlar böylede gidecek. Kendini düşün ve bunun için savaş.

Aydin
27.Mart.2014, 20:49
O toplantıyı servis eden ve bu toplantıdaki konuşmaları yapanlar, bunu planlıyanlar vatan hainliğinden yargılanmalı bence.

yolcu, hainlik demişsin. doğru söylüyorsun. atladığım bir hainlik var. bu konuşmayı yayınlayanların yaptığı hainlik. ama ne olursa olsun, bu konuşmayı dinledikten sonra "ne var bunda yiea" diyenler cidden insanlığından utanmalı.

manipüleymiş, ihtimalmiş, fasa fiso bunlar.

hiç yoktan savaş çıkartmak isteyen birinin yangına körükle gitmesine, kendi askerlerine saldırı düzenleme "ihtimaline" için cız etmiyorsa, dediğim gibi sağlam mideniz var.

sarianet
27.Mart.2014, 20:51
Sizin eve hırsız girdi diyelim, ev kayıtları var elinde kameralar falan var. Sonra bunu siz nete yaydınız ve insanlar izledi. Senin anlayışına göre hırsız haklı ve bunu yayınlayanlar haksız. Bu mudur?

Edit: siz değil başkaları koydu nete. Yanlış yazmışım.

verdiğin benzetme mantıktaki kıyas ilkesine aykırı
birileri senim evini yakmaya çalışıyor
sen evini nasıl korurum diye ailenle konuşuyorum
birileri de bu konuşmayı kaydedip düşmanlarına ifşa ediyor

birileri memleketi yakmaya çalışıyor
bana neden hükümeti destekliyorsun demeyin
kibriti tutanlar hükümete düşman oldukları için destekliyorum

Ralph
27.Mart.2014, 20:53

Evi yakmaya çalışan o evin ahalisinden birisi. İşte göremediğiniz bu.

Sadixx
27.Mart.2014, 20:53
Hiç yoktan yere savaş çıkarılacağını zannetmiyorum . Ama dediğin gibi kendi askerlerine saldırı gerçekten mide gerekli.

sarianet
27.Mart.2014, 20:56
Evi yakmaya çalışan o evin ahalisinden birisi. İşte göremediğiniz bu.

ben de senin gibi düşünüyorum ama evi yakmaya çalışanların kimler olduğu konusunda aynı fikirde değilim

furkan58
27.Mart.2014, 20:58

Hükümet zaten ülkeyi yakmis senin düşman dediklerin gerçeği ortaya çıkarıyor. Şu kasedi dinleyipte sadece paylasanlara vatan haini demek nasıl bir mantık akıl almıyor

Ralph
27.Mart.2014, 20:59
ben de senin gibi düşünüyorum ama evi yakmaya çalışanların kimler olduğu konusunda aynı fikirde değilim

Bu adam bu kayıtları ve sizin montaj dediğiniz olayları kabul etse ve itiraf etse bile sizin yine onu destekleyeceğinizi düşünüyorum.

sarianet
27.Mart.2014, 21:01
Hükümet zaten ülkeyi yakmis senin düşman dediklerin gerçeği ortaya çıkarıyor. Şu kasedi dinleyipte sadece paylasanlara vatan haini demek nasıl bir mantık akıl almıyor

paylaşanlara demiyoruz bunu dinleyip yayınlayanlara sonuçta ben de o paylaşımdan yararlanıp dinledim
hükümet konularını çok tartıştık sadece hükümetin yanında kim var karşısında kim var onlara bakarak bile kimin ne olduğu anlaşılır

Aydin
27.Mart.2014, 21:01

ama kendi askerlerine saldırma "ihtimali" konusunda hiç rahatsız değilsin anladığım kadarıyla?

sarianet
27.Mart.2014, 21:02
Bu adam bu kayıtları ve sizin montaj dediğiniz olayları kabul etse ve itiraf etse bile sizin yine onu destekleyeceğinizi düşünüyorum.

düşünebilirsin bunda herhangi bi beis görmüyorum
öyle olursa onu o zaman konuşuruz

sarianet
27.Mart.2014, 21:03
ama kendi askerlerine saldırma "ihtimali" konusunda hiç rahatsız değilsin anladığım kadarıyla?

kendi askerine nerede saldırıyor öyle bir şey dinlemedim görüşmede kaçırdım mı yoksa ?

Ralph
27.Mart.2014, 21:04
düşünebilirsin bunda herhangi bi beis görmüyorum
öyle olursa onu o zaman konuşuruz

Gerçi yanılıyorumdur büyük ihtimal. Çünkü o şekilde bir itiraftan sonra hiç bir insan gururu bunu kaldıramaz. İnsan o kadar karaktersiz ve boş olamaz. Afedersin senin hakkında ön yargılı davrandım.

Aydin
27.Mart.2014, 21:08
kendi askerine nerede saldırıyor öyle bir şey dinlemedim görüşmede kaçırdım mı yoksa ?

şu an konuşmayı dinleyecek bi durumda olmadığım için tam olarak söyleyemiyorum dakika olarak. belki diğer arkadaşlar yardımcı olurlar.

bu konuşmanın tamamını dinledikten sonra "hiçbir şey yok" ve "manipülasyon yapıyon" diyen arkadaşların aksine ben sende mide olduğunu düşünüyorum hala. bir umudum var :)

tekrar dinlersen, o parçayı yakalarsın diye düşünüyorum.

Selim Atalay
27.Mart.2014, 21:08
Açıkcası konuşmayı pek dikkatli dinleyip neler döndüğünü merak edenlerdenim. Başlarda pek inanamadım yani mevzu nedir o konuya oraya nasıl geldi nasıl gelişti bunlar niye toplantı veya bu kaset veya ses kaydı neden ortaya çıktı aklımda bin tane soru var. Montaj diyemem ama savunmak için birkaç kelam etmeyeceğim! çünkü bu olayların öncesi ve sonrasını bilmeden yorum yapmam pek doğru bulamam. Diğer arkadaşlara laf söylemeyeceğim çünkü herkes düşüncesini söylemiş ve buda bu ülkede doğru olan birşey odur! Burada birbirimize girip düşüncelerimizi alaşağı edip hakaret edeceğimize bekleyip sonuçları görmeliyiz. Şimdi bu ses kayıtlarından sonra youtube kapatıldı ve bu ses kayıtlarını doğrular tarzında yorum gelebilir veya gelmişte olabilir fakat bunun kapatılacağı zaten twitterdan bu yana söyleniyordu eh yani geç oldu güç olmadı diyelim.

Del Piero_10
27.Mart.2014, 21:09
Hiç yoktan yere savaş çıkarılacağını zannetmiyorum . Ama dediğin gibi kendi askerlerine saldırı gerçekten mide gerekli.

Boş alanların bombalanmasından söz ediliyor. Askerler vurulacak demek en hafif tabirle halüsinasyondur.

Bu sızma da hayırlara vesile olsun diye umalım. Diğer illegal dinlemeler ile zaten ahlaksızlığın dibine vurmuşlardı, bu sonuncusu cami duvarına yapmak oldu. Artık kimse 'bu paralelciler bu kadarını da haketmedi' diyemeyecek.

Mit tırının durdurulması ve bu son sızdırma affedilemez, dünyanın hiçbir yerinde affedilmez.

Bilerek görmezden gelinen bir gerçek var. Savaş artık kapımızda, etraf yangın yeri. Kapımızı bacamızı örtüp alevlerin binaya sarmasına haliyle izin vermeyeceğiz. Ne tesadüftür pyd, işid gibi örgütler Suriye'nin kuzeyini ele geçirdiği sırada 'görün bakın kimlerle komşu oluyoruz, hükümet göz yumuyor' diye höykürenler, onlara karşı yapılacak operasyona da karşı çıkıyor.

Hesap başka, mesele bağcıyı dövmek.

Facx
27.Mart.2014, 21:14
Açıkcası konuşmayı pek dikkatli dinleyip neler döndüğünü merak edenlerdenim. Başlarda pek inanamadım yani mevzu nedir o konuya oraya nasıl geldi nasıl gelişti bunlar niye toplantı veya bu kaset veya ses kaydı neden ortaya çıktı aklımda bin tane soru var. Montaj diyemem ama savunmak için birkaç kelam etmeyeceğim! çünkü bu olayların öncesi ve sonrasını bilmeden yorum yapmam pek doğru bulamam. Diğer arkadaşlara laf söylemeyeceğim çünkü herkes düşüncesini söylemiş ve buda bu ülkede doğru olan birşey odur! Burada birbirimize girip düşüncelerimizi alaşağı edip hakaret edeceğimize bekleyip sonuçları görmeliyiz. Şimdi bu ses kayıtlarından sonra youtube kapatıldı ve bu ses kayıtlarını doğrular tarzında yorum gelebilir veya gelmişte olabilir fakat bunun kapatılacağı zaten twitterdan bu yana söyleniyordu eh yani geç oldu güç olmadı diyelim.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/933644-disisleri-bakanligindan-flas-aciklama

kendileri kabul ediyolar zaten doğru olduğunu

E.Cartman
27.Mart.2014, 21:14
Kardeş kardeşe düşman olmuş, görevi halkı korumak olan polis halka düşman olmuş halk polise düşman olmuş, yasaklardan sonra ülkedeki bir çok bilgisayar kullanıcılar farkında olmadan siber ordulara oyuncak olmuş, ülkenin yarısı yoksulluk sınırının altında maaş alıyor, yolsuzluk tavan yapmış, cari açık uçmuş, komşularda dost kalmamış, devletin başındakiler gözü kapalı savaş çıkarma planları yapıyor ve hala bu yapılanlara göz yumuluyor. Hee pardon Ankara Konya arası 2 saat oldu.

Sadixx
27.Mart.2014, 21:16
Bilerek görmezden gelinen bir gerçek var. Savaş artık kapımızda, etraf yangın yeri. Kapımızı bacamızı örtüp alevlerin binaya sarmasına haliyle izin vermeyeceğiz. Ne tesadüftür pyd, işid gibi örgütler Suriye'nin kuzeyini ele geçirdiği sırada 'görün bakın kimlerle komşu oluyoruz, hükümet göz yumuyor' diye höykürenler, onlara karşı yapılacak operasyona da karşı çıkıyor.

Hesap başka, mesele bağcıyı dövmek.
Bu dediğine katılıyorum. Zaten yorumumdada belirttim boş yere savaş çıkarmak istemiyor. Şahsen bende girilmesi taraftarıydım. Erdoğan iyi bir lider fakat ekibi kötü. Şuan bu durumda olmamızın tek nedeni var oda inanılmaz dış politika yanlışları. Ak parti sandıktan lider olarak çıkmalı fakar oran düşmeli ki burnu sürtsün yoksa dahada felaketler bizi bekliyecek . Diğer bir arkadaşın dediği gibi bekleyip görmedkten başka şansımız yok.

Selim Atalay
27.Mart.2014, 21:17
http://www.haberturk.com/gundem/haber/933644-disisleri-bakanligindan-flas-aciklama

kendileri kabul ediyolar zaten doğru olduğunu

Dikkatini çekerim ben buna yalan demedim sadece bilgim yoktu diye böyle yazdım daha sonra bu konuşmanın öncesi ve sonrası nelerdir bilmeden sadece bu kısım için yorum yapılmaz. Yapan arkadaşlarımada saygı duyarım.

davidvilla
27.Mart.2014, 21:17
Komple kapatın ulkeyi de gidelim ya

Selim Atalay
27.Mart.2014, 21:20
Bu dediğine katılıyorum. Zaten yorumumdada belirttim boş yere savaş çıkarmak istemiyor. Şahsen bende girilmesi taraftarıydım. Erdoğan iyi bir lider fakat ekibi kötü. Şuan bu durumda olmamızın tek nedeni var oda inanılmaz dış politika yanlışları. Ak parti sandıktan lider olarak çıkmalı fakar oran düşmeli ki burnu sürtsün yoksa dahada felaketler bizi bekliyecek . Diğer bir arkadaşın dediği gibi bekleyip görmedkten başka şansımız yok.

İşte bu yorumu alkışlarım! Erdoğan bana göre iyi bir lider fakat her liderin yanında destekleyen ve yönlendirici akıl verebilen birileri olmalı fakat bu bizde yok! Erdoğan ekibiyle bütünleşse bile kötü bir ekip ile iyi işler çıkarmanız zordur. Dış politikayı geçtim iç olaylarda bile zararsız çıkamıyoruz ta ki adam gibi bir ekip getirip kendilerini yenilerse o zaman ülke azda olsa rahatlayabileceğini düşünüyorum.

Aydin
27.Mart.2014, 21:28
Erdoğan'ın ekibi mi "polise emri ben verdim" dedirtmiştir? sanmıyorum.

Hitap gücü kuvvetli derseniz anlarım ama lider demek "kontrol edebilme yeteneği" gibi bir anlama geliyor bildiğim kadarıyla. Gerçi medya vs. gibi yerleri kontrol konusunda lider derseniz ben de o yorumu alkışlarım :)

Facx
27.Mart.2014, 21:28
Dikkatini çekerim ben buna yalan demedim sadece bilgim yoktu diye böyle yazdım daha sonra bu konuşmanın öncesi ve sonrası nelerdir bilmeden sadece bu kısım için yorum yapılmaz. Yapan arkadaşlarımada saygı duyarım.

Ben yalan dedin demedim ki bilgin olmadığı bi konuda bilgilendirdim sadece

------

Ek olarak ne kadar çok savaş meraklısı , yanlısı varmış call of duty , battlefield falan sanıyolar heralde savaşı

LadroN
27.Mart.2014, 21:30
http://www.ntvmsnbc.com/id/25323806

Ben bu konuşmayı cemaatin yayınladığını düşünmüyorum.Bunu yayınlayan farklı bir güç bence.Cemaate karşı operasyona haklı bir sebep için ortaya atılmış olabilir.

Eğer bu konuşma dinlenmiş ve cemaat tarafından ortaya atılmışsa zaten Mit Müsteşarı bıraksın gitsin.Ulan İstihbarat servisinin başı kendisini dinletecek kadar beceriksiz mi?Eğer öyleyse kendisi ulusal güvenliği daha çok tehdit ediyor.

Konuşma içeridekilerden birinden sızmışsa orada daha büyük hesaplar dönüyor demektir.

Sonuç olarak bu konuşmayı yapanlar da dinletip yayınlatanlar da yargılanmalı.

Corpus
27.Mart.2014, 21:34
Adamlar gelip evlerini soysa, olsun fakirlere dağıtacaklardır diyecek insanlar var. Saflıklarına üzülüyorum.

Sadixx
27.Mart.2014, 21:42
Ek olarak ne kadar çok savaş meraklısı , yanlısı varmış call of duty , battlefield falan sanıyolar heralde savaşı
Olay savaş meraklılığı değil kardeşim . İyi okuyun şu yazılanları. Şu insanoğlunu çözemediniz gitti. Her şeyi güllük gülistanlık zannediyorsunuz. Özgür olalım kimse bize dokunmasın savaşmayalım malesef yok öyle bir dünya ve malesef ki olmayacakta. İnsan sevgisinden bahsedersin şimdi ona daha çok gülerim. He nolur gideriz tek başımıza her gezegende ayrı ayrı yaşarız ozaman olur . Gerçi ozamanda benim gezegen dandik seninki daha güzel diye kavga çıkar.

Aydin
27.Mart.2014, 21:51
"Boş araziler vurulacak, türbe vurulacak" diye olay savaş çıkartmaya doğru, yani bizim askerlerimizin katline doğru gitmeyecekmiş gibi konuşanları gördükçe şaşırıyorum.

Bunların "ihtimal" olarak konuşulmasını bile normal olarak karşılayanları gördükçe şaşırıyorum.

Abdullah Gül gibi her şeye şaşırır, hayret eder oldum.

mwaru
27.Mart.2014, 21:54
Boş alanların bombalanmasından söz ediliyor. Askerler vurulacak demek en hafif tabirle halüsinasyondur.

Bu sızma da hayırlara vesile olsun diye umalım. Diğer illegal dinlemeler ile zaten ahlaksızlığın dibine vurmuşlardı, bu sonuncusu cami duvarına yapmak oldu. Artık kimse 'bu paralelciler bu kadarını da haketmedi' diyemeyecek.

Hakan Fidan: gerekirse oraya da (süleyman şah türbesi) bir saldırı düzenleriz, oraya da, oraya da biz saldırtırız önden canım. şey yaparız yani ben şeyi anlamaya çalışıyorum.

Saldırtırız kendi toprağımıza diyor müsteşar efendi.

Paralelciler meselesine gelirsek. Cemaat iddiaları yalanladı biz yayınlamadık diye. Yayınlayandan çok dinleten önemli bence bi devlet bu kadar mı başıboş olur Allah aşkına. Yarın savaş çıksa koordine çalışamüyrüz diyecek bir Bakan var. Harbi rezillik.

FSA, Özgür Suriye Ordusu. Tırlar onlara gidiyor. Bunlar bize döner derken bize karşı dönerler demiyor, savaşmadan dönerler diyor. Mühimmat lazım deniliyor.

Savaş çıkarmak dediğiniz şey zaten el kaide bağlantılı işid'e karşı yapılıyor.

Yahu adamları besliyorsun sonra bunun sonu yok deyip silah, mühimmat yardımını kesiyorsun. Sence bu adamlar iyi bari Türkiye'ye gidip normal bir yaşantı sürelim, sözde özgür Suriye davamızdan vazgeçelim mi diyecekler. Yapmayın Allah aşkına, yapacakları şeyi söyleyeyim, sınır kentlerimizde bomba patlatıp bizi tehdit ederler. Bize dönerlerden cümlesinden ben bunu anlıyorum.

Del Piero_10
27.Mart.2014, 21:54
Ben de senelerdir 'Türk ordusu Kandil'e girsin' diyenlerin şimdi nasıl 'Gandi' kesildiklerine hayret ediyorum.

Aslında etmiyorum, hükümet ne dersi tersi...

Selim Atalay
27.Mart.2014, 22:00
Ben yalan dedin demedim ki bilgin olmadığı bi konuda bilgilendirdim sadece

------

Kusura bakma yanlış anlaşıldım galiba orada tersleme veya onun tarzında bir durum yok sadece öyle yazdım :) eğer yanlış anlaşıldıysam affola :)

Aydin
27.Mart.2014, 22:03
Bir tarafta teröristlere karşı mücadele verilmesi,

diğer tarafta ülkenin devlet adamlarının kendi kendilerine savaş çıkartması.

Anlamamanız normaldir. Bir de bize putlaştırdınız Ata'yı derler :)

LadroN
27.Mart.2014, 22:13
Hayir stratejik derinlikci bakanımız bizi niye israrla Ortadoğu'nun batagina sokmaya calisiyor? Bu ustunde savasin eksik olmadigi terör örgütlerinin cirit attigi cogragyaya niye girmeye çalışıyoruz.olasi bi savas ABD Irak savasina benzemez.ABD istedigini aldi cikti oradan.bu adamlar bizim komsumuz lan.olasi bi savaşta butun buyuk şehirlerde bombalar patlar. Reyhanliyi onleyememis hukumet istanbulda patlayacak bombalari mi onleyecrek? Istihbarat onler diyorsaniz acayip yerleriyle guler insanlar.gorduk istihnarati.

Neo osmanliciliginiz batsin.

5267
27.Mart.2014, 22:14
Twitter'a böyle girilir.

Aydin
27.Mart.2014, 22:14
Başbakan, perez'e karşı atarlandığında ben de gurur duymuştum. ta ki "moderatör'e atarlandım" diye geri vites yapana kadar.

Zamanında başörtülülere cüzzamlı gibi bakanlarla, "hükümet ne diyorsa tersini istiyorsunuz" diyenler aynı kafadalar. At gözlüğü takmışlar.

Neyse ucu size dokunmadıkça siz şu an rahattasınız. Gerçi dokunan dokunduruyor ama ruhunuz duymuyor ya da duymak istemiyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mart.2014, 22:15
bu ses kayitlari da gosteriyor ki devletin yonetildigi falan yok, boyle bir konusmanin gecmesi bile bir facia. amerikanin her turlu senaryo icin 10 tane plani var, bizimkiler 3 kafadar oturmus plan yapiyor. rezillik.

muhakkak ki bir devlet toresi, uluslararasi konjonkturu vardir ama bu secilmisler herseyi dumduz ettiler. herkes bunu biliyor zaten, dis iliskiler ve buyukelcilerin sikca soyledigi seylerdi. bunlar da acik kaniti...

Del Piero_10
27.Mart.2014, 22:16
Anlamayan ve anlamamakta ısrar eden arkadaşlar için bir kez daha özetliyorum;

Esad, Suriye'nin kuzeyini pkk'nın uzantısı olan pyd ile el kaide bağlantılı işid'e bırakıyor. Ses kayıtlarında da işid'in rejimle işbirliği yaptığını duyabiliyoruz.

Tam pkk olayı bitiyor derken, en uzun kara sınırına sahip olduğumuz devletin toprakları üzerinde iki yeni terör örgütünün peydah olmasına ve bir 30 seneyi de bunlarla uğraşarak geçirmeye niyetimiz yok.

Zaten bugün yarın o taraftan bir saldırı bekleniyor. Bu ahlaksızca sızdırılan konuşmada onların vurmasını beklemeden nasıl 'meşru bir bahane ile müdahale edebiliriz' konuşuluyor.

Suriye'ye girmek için türbenin vurulmasını bekleselerdi daha mı rahat edecektiniz yoksa ortalığı yangın yerine mi çevirecektiniz anlamadım ki?!

Şunu okuyun, savaş kapıda ''evde yokuz'' demenin bir manası yok.
http://www.mynet.com/haber/guncel/isidin-verdigi-sure-doldu-operasyon-icin-eller-tetikte-bekleniyor-1132034-1

SAİT71
27.Mart.2014, 22:16
Herifler resmen sebebsiz yere savaşı destekliyorlar iyi mi. Kaç tane masum askerimiz ölecek kim bilir. Ekonomi iyice geriye gidecek, zayıflayacağız. En önemlisi bizi ilgilendiren hiç bir halt yokken her olaya sanki süper güçmüşüz gibi burnunu sokan bir başbakan var. Ne yazıkki ülkemiz bölgesinde hiç bir ülkeyle iyi değil.

mwaru
27.Mart.2014, 22:18
bu ses kayitlari da gosteriyor ki devletin yonetildigi falan yok, boyle bir konusmanin gecmesi bile bir facia. amerikanin her turlu senaryo icin 10 tane plani var, bizimkiler 3 kafadar oturmus plan yapiyor. rezillik.

Yapsa yine iyi, birbirlerini şikayet ediyorlar liseliler gibi caymıyoruz beyler değil mi diyorlar abi rezillik ya.
Koordine çalışamıyoruz bu ne demektir ya. Tabi Başbakan sadece arsa satışıyla ile ilgilenirse olacağı bu.

BaGa TaRKaN
27.Mart.2014, 22:20
Sırada Ne Var ?

Facebook mu ? İnstagram mı ? Ya da Tüm İnternet Alêmi mi ?

Bilim Çağından Teknoloji Çağından Bahseden Biri Kendisiyle Çelişirse Ne Olur ? (Cevap Şekil A'da Olduğu Gibi)

Sadixx
27.Mart.2014, 22:21
Sırada Ne Var ?

Facebook mu ? İnstagram mı ? Ya da Tüm İnternet Alêmi mi ?

Bilim Çağından Teknoloji Çağından Bahseden Biri Kendisiyle Çelişirse Ne Olur ? (Cevap Şekil A'da Olduğu Gibi)
Abi senin turksportal hesabını kapıyacaklarmış :D

Aydin
27.Mart.2014, 22:22
:) adam diyor ki "türbeyi vururuz" bunun meali ne? yapılacak savaş propagandası ne?

"BUNLARIN DİNE SAYGISI YOK" yani her zaman dediğimiz gibi yine muhafazakar kesimin desteğini almak için oyunlar döndürecekler.

Suriye'ye girmek için meşru sebebe ihtiyacımız var mı? Bize ne? Hem dünya lideriysen direkt olarak girsene Suriye'ye. Aciz misin?

Ayrıca Süleyman Şah türbesi bu elemanların gönderecekleri adamlar sayesinde atılacak füze yüzünden vurulacaksa oradaki Türk askerlerine ne olacak? Kaç şehit verilmesi lazım savaş çıkması için? Ne verelim abimize?

Yok ama ya. Bizim kendi kendimize füze atmamız daha iyi olur değil mi?

Şu durumu hala savunan arkadaşın midesine cidden hayranım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mart.2014, 22:22
@Del Piero_10

oraya ben mi gonderdim militanlari. PYD dedigin sey bizim sozde cozum sureciyle gozumuzun onunde sinirin karsi tarafina silahlariyla gecmesine izin veren iktidarin bilincli yarattigi PKK uzantisi orgut. simdi tehlike olarak mi aniliyor, cok ilgincmis.

mwaru
27.Mart.2014, 22:27
Anlamayan ve anlamamakta ısrar eden arkadaşlar için bir kez daha özetliyorum;

Esad, Suriye'nin kuzeyini pkk'nın uzantısı olan pyd ile el kaide bağlantılı işid'e bırakıyor. Ses kayıtlarında da işid'in rejimle işbirliği yaptığını duyabiliyoruz.

Tam pkk olayı bitiyor derken, en uzun kara sınırına sahip olduğumuz devletin toprakları üzerinde iki yeni terör örgütünün peydah olmasına ve bir 30 seneyi de bunlarla uğraşarak geçirmeye niyetimiz yok.

Zaten bugün yarın o taraftan bir saldırı bekleniyor. Bu ahlaksızca sızdırılan konuşmada onların vurmasını beklemeden nasıl 'meşru bir bahane ile müdahale edebiliriz' konuşuluyor.

Suriye'ye girmek için türbenin vurulmasını bekleselerdi daha mı rahat edecektiniz yoksa ortalığı yangın yerine mi çevirecektiniz anlamadım ki?!

Şunu okuyun, savaş kapıda ''evde yokuz'' demenin bir manası yok.
http://www.mynet.com/haber/guncel/isidin-verdigi-sure-doldu-operasyon-icin-eller-tetikte-bekleniyor-1132034-1

http://www.haber7.com/ortadogu/haber/1140959-pyd-ve-oso-iside-karsi-birlesti Eee bu ne şimdi ?

Del Piero_10
27.Mart.2014, 22:31
http://www.haber7.com/ortadogu/haber/1140959-pyd-ve-oso-iside-karsi-birlesti Eee bu ne şimdi ?

Doğruysa bizim için tehditler bir eksildi. Yalnız orada dengeler her saat değiştiği için devlet her olasılığa karşı hazır olmakla yükümlü. Savaş da bunlardan biri.

di canio
27.Mart.2014, 22:38
Kendisi, zihniyeti ve yaptıklarıyla ilgili yanlış olduğu iddia(!) edilen iğrençliklerle ilgili tek savunması "dinleyenler vatan hainidir" ve tek eylemi site kapatmak olan aciz bir adam ve son yayınlanan savaş çıkarmak için üretilen planların iğrençliğinden bağımsız olarak tek bir şey hakkında yorum yapmak istiyorum ben.

Facebook'ta falan sıkça paylaşılıyor, görmüşsünüzdür muhakkak; "biz ona başbakan ol dedik, o gitti dünya lideri oldu" denilen bir zırva. Bir dünya lideri olduğu sanılan şahsın saçma sapan eylemleri ve söylemleri nedeniyle bütün dünya malum uzvuyla gülüyor kendisine. Sanıldığı kadar etkin bir lider olamamış dünyaya maalesef. Benim asıl üzüldüğüm konu güzel ülkemin şu anki iktidarının zamanında iktidara gelmesine yardım eden ama şimdi düşman olduğu zihniyetin en kritik kurumları rahatlıkla oyuncak gibi kullanması utanç verici. Bu zihniyetin devlet kurumlarının içinde bu kadar palazlanmasına zemin hazırlayan tüm yöneticilere yazıklar olsun. Bir başka utanç meselesi ise güzel ülkemin Genelkurmay 2. Başkanı ve MİT Müsteşarı gibi ülkenin gizlilik ve bilgi sızması konusunda en hassas olması gereken 2 kurumunun tepe isimlerinin ülke yönetiminin bir diğer tepe ismi Dışişleri Bakanı ile yaptığı iğrenç senaryolar ürettikleri bir toplantının bile gizliliğini sağlayamamaları azıcık şerefi ve karakteri olan insanlar için istifa sebebidir. Yazık bu ülkeye, bu ülkeyi getirdikleri noktaya.

Corpus
27.Mart.2014, 22:39
Yunanistan' a ajan gönderip, egeyi bombalatıp, onlarla da mı savaşsak ?

Yunanistan da artistlik yapıyor gibi

İsrail konusunda da bir an önce harekete geçmek lazım

LadroN
27.Mart.2014, 22:41
Ya suna biz esad'in devrilmesini istiyoruz.oso bunun icin ugrasiyor.pyd ve isid oso'nun isini zorlastiriyor.oso bir de bunkarla ugrasmak zorunda kaliyor.biz oso'nun elini rahatlatmaya calisiyoruz desenize.pyd isidin yanindatken tehlikeli iken oso'nun yaninda tehlikesiz mi oluyor?

sarianet
27.Mart.2014, 22:42
avrupadan hemen youtube yorumu gelmiş
ulan ingilterede almanyada olaylar oldu olaylar daha da büyüse twitteri feysbuku yutubu kapatacağız diye açıklama yaptılar
şimdi gelmiş yüzsüz yüzsüz Türkiyeye laf ediyolar

Aydin
27.Mart.2014, 22:50
avrupadan hemen youtube yorumu gelmiş
ulan ingilterede almanyada olaylar oldu olaylar daha da büyüse twitteri feysbuku yutubu kapatacağız diye açıklama yaptılar
şimdi gelmiş yüzsüz yüzsüz Türkiyeye laf ediyolar

"sen" buna bir laf söylemedikten sonra avrupa laf söyler tabii.

ama dur, şeydi di mi, "avrupalılar, esad falan başbakana karşı hareket ediyorsa başbakan haklıdır".

sarianet
27.Mart.2014, 22:53

ama dur, şeydi di mi, "avrupalılar, esad falan başbakana karşı hareket ediyorsa başbakan haklıdır".

Aydın ben diyorum mersin sen diyosun tersin saçmalama lütfen ya

Raheem Lawal.
27.Mart.2014, 23:00
Bu Adam Birşeylerden Korkuyorki, Sansür Getiriyor İnternete, Bu Adamı Destekleyenler Daha ne kadar Peşinden Gideceksiniz, Gerçekleri ne zmn göreceksiniz?

Aydin
27.Mart.2014, 23:13

dediğim gayet açık. sen bir tepki gösterebiliyor musun bu sansüre? devlet sırları açığa çıkıyorsa, önce açığa çıkaranı ve o konuşmada geçen olayları incelemen gerekir. bu yapıldı mı?

twitter sansürünün ne amaçla yapıldığını biliyoruz. gerçi sen buraya gelip "twitter'ı dize getirdik" yazmıştın. şimdi de "youtube"un avukatları gelince de sevinecek misin?

sarianet
27.Mart.2014, 23:15
Hala ihaneti savunuyosunuz inanamıyorum hükümete değil vatana ihaneti ideolojileriniz gözünüzü bu gada da mı gapadı yav

Gncl1905
27.Mart.2014, 23:15
Konuşmalar cidden çok ilginç. Ancak hükümetin ne yapmak istediğini ben çözemedim gitti.

Hakan Fidan'ın dediği gibi bizim asıl sorunumuz tüm sınırı korumak, sadece Süleyman Şah Türbesi'ni değil. Hatta sadece sınır da değil düşman içeride dışarıda var. Ancak bakıyorsun Suriye'de oluşan PYD oluşumu var, bizim ne yaptığımız belirsiz. AKP yanlıları, işte bir şeyler yapıyoruz; saldıracağız diyecekler ama o zaman da ben soruyorum; bu kadar sert kararlar alabiliyorken adı lazım değile masaya oturup anlaşmaya çalışan, İstanbul'da ismi lazım değilin posterlerini boy boy görmek zorunda kaldığımız, her gün bir partinin; zamanında senin halkını katleden adama sayın sayın dedirten aynı iktidar değil mi? Kandil'den adamları ülkemize davet ettik yahu, yuh yani. ABD U. B. Ladin'i fare gibi yakaladı. Biz yıllardır besliyoruz adamı(zamanında asamayanlara da selam olsun). Ha dersiniz; barış süreci, artık PKK'yı kızdırmak istemiyoruz; eee PYD'den bize ne o zaman?

Suriye konusuna hiç girmeyeyim, bize neyse adamların resmen iç işlerine karıştık. Başkaları Twitter yasağını bile eleştirince kızıyorlar ama adamlar Suriye'nin rejimini dışarıdan müdahale ile yıkmaya çalıştı. Konuşmalarda da açık açık belli oldu. ABD, İsrail yapsa işte kapitalizm de bilmem ne de falandı filandı denir; başta ben derdim. Şimdi de bizimkiler başladı herhalde. O sınır şimdi tamamen kararsız bir halde, hiç iyi bir şey olmadı bizim adımıza.

Şu konuşmaların sızdırılması da vatan hainliğidir cidden. Hadi biz içimizde bunu eleştiririz, oy veririz/vermeyiz de asıl uluslararası alanda nasıl bir etki bırakacak bu.

Neyse, devlet büyüklerimizin düşündüğü daha iyi planlar vardır herhalde ne diyelim.

mwaru
27.Mart.2014, 23:18
Doğruysa bizim için tehditler bir eksildi. Yalnız orada dengeler her saat değiştiği için devlet her olasılığa karşı hazır olmakla yükümlü. Savaş da bunlardan biri.

Savaşa her an hazır olmak ayrı, bir bahane yaratıp saldırmak ayrı. Önce bunu netleştirmek lazım.

Pyd ülke kurmasın yanı başımızda diyorsunuz sonra da onlarla işbirlği yaptığınız ortaya çıkıyor. Bunu da tehdit azaldı diye adlandırıyorsunuz. Pyd hiçbir zaman tehdit olmadı bize. Biz ite kaka zorla pyd'nin elini güçlendirdik. Aynısını işid denen naneye de yaptık. Zaten Başbakan'ın en büyük saçmalığı herkese ikili oynaması tabi sizler bunu siyaset olarak algılıyorsunuz. Siyaset bu kadar tutarsız birşey değildir. Siyaset yaparken bir stratejin olur ona göre hareket edersin.

Ülkemizin Suriye konusundaki stratejisini söyleyebilir misin? Öso'ya yardım ettik, eğittik. Sonra barış süreci adı altında pkk'lıların pyd'e geçişini sağladık. Ne için yaptık ? Esad'ın zulmüne karşı çıkmak için mi yaptık madem durum böyle pyd ne alaka ? Kuzey Suriye'de kurulacak Kürt devleti ne alaka?

Benim fikrim biz bu tiyatro oyununda yan rolde oynayan yeteneksiz oyuncuyuz. Yarın vur diyecekler vuracağız, öl diyecekler öleceğiz. Hiç bir etkinliğimiz yok. Öso'ya yardım edin dendi, ettik. Şimdi de İsrail Suriye üzerinde baskı oluşsun diye Kuzey'de kurulacak Kürt devletini destekliyor. Şuan için tehdit olarak gösterdiğiniz durumu yarın hükümet destekleyecek. O zaman ne yapacaksınız merak ediyorum.

sui generis
27.Mart.2014, 23:21
Neden kapattığını bir türlü çözemiyorum. Onun yerine çıkıp 'montaj,dublaj' desen zaten sana inananlar yine inanacak. Ne gerek var böyle şeylere.

Bir de bu son kayıt bambaşka bir şey. Cemaatin falan olduğuna inanmıyorum, o 4'lüden biri kaydetmiş. Kaydeden de bu planın içinde olanlar da keşke gerçekten cezalarını çekse.

Sheriff
27.Mart.2014, 23:22
Hala ihaneti savunuyosunuz inanamıyorum hükümete değil vatana ihaneti ideolojileriniz gözünüzü bu gada da mı gapadı yav
Şimdi sen hükümetin yediği nanelerin ortaya çıkarılımasını, bir çok kitleye yayılmasını engellemek için kapatılmadığını mı söylüyorsun?

SAİT71
27.Mart.2014, 23:26
ABD Irak'a bir girdi bir daha çıkamadı. Milyarlarca dolar zarar etti. Bir çok asker yitirdi. Şimdi Suriye ile savaşa sokulmak isteniyoruz. İsrail, ABD kendi isteklerini bizi kullanarak yaptırmak istiyorlar. Suriye ile savaşmamıza hiç bir haklı neden bulunamaz. Hepsi bahanedir. Oyun oynamıyoruz arkadaş savaşa giriyoruz, masa başında oturmaya benzemez bu.

Aydin
27.Mart.2014, 23:26

yahu yazdıklarımızı okumuyor musunuz anlamıyorum ki. diyoruz ki en başından beri, bu kayıdı sızdıranların da, bu kayıtı konuşturanların da vatan hainliğinden ötürü yargılanması gerekiyor.

bu konuda hemfikir miyiz seninle?

SAİT71
27.Mart.2014, 23:33
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1948022_547113528740955_732604497_n.jpg

AHİM kanunları...

mwaru
27.Mart.2014, 23:36
Yayınlamada sıkıntı yok dinleyen kim asıl sıkıntı o. Bu kadar ses kaydından sonra hala cemaat dinleyebiliyorsa devleti, kapatıp gidelim.

sarianet
27.Mart.2014, 23:46
abi anlamadığım şu
suriye uçağımızı vurunca
nasıl biülkesiniz neden cevap verilmiyor nedir bu pasiflik diyenler
suriye uçağını vuruyoruz
savaşa hayır
yav Allah aşkına bu nedir abi

di canio
27.Mart.2014, 23:50
abi anlamadığım şu
suriye uçağımızı vurunca
nasıl biülkesiniz neden cevap verilmiyor nedir bu pasiflik diyenler
suriye uçağını vuruyoruz
savaşa hayır
yav Allah aşkına bu nedir abi

Suriye sana saldırıyorsa karşılık vereceksin. Suriye uçağını neden vurduk? Sınır ihlali dendi. Bunu diyenler ise Suriye topraklarına tank sokmak için "gönderirim 4 adam, bombalatırım gerekçe olur" ve "Süleyman Şah Türbesi'ne de biz saldırırız" diyenler. Şimdi ne malum Suriye uçağının vurulmasının da kapalı kapılar ardında planlanıp eyleme dökülmediği?

Benim de anlamadığım nerenizden bağlısınız bu ihanet şebekesine? Neden bu ısrar?

sarianet
27.Mart.2014, 23:57
Suriye sana saldırıyorsa karşılık vereceksin. Suriye uçağını neden vurduk? Sınır ihlali dendi. Bunu diyenler ise Suriye topraklarına tank sokmak için "gönderirim 4 adam, bombalatırım gerekçe olur" ve "Süleyman Şah Türbesi'ne de biz saldırırız" diyenler. Şimdi ne malum Suriye uçağının vurulmasının da kapalı kapılar ardında planlanıp eyleme dökülmediği?

Benim de anlamadığım nerenizden bağlısınız bu ihanet şebekesine? Neden bu ısrar?

kimlerin ihanet içersinde olduğunu zaman gösterecek ben doğru olduğuna can-ı gönülden inandığıklarımın yanındayım

furkan58
28.Mart.2014, 00:26
kimlerin ihanet içersinde olduğunu zaman gösterecek ben doğru olduğuna can-ı gönülden inandığıklarımın yanındayım

Bu adamlara bu kadar inanmanin sebebi nedir gerçekten çok merak ediyorum. Çalıyor insan öldürüyor bir köprü yaptığı için mi bu kadar inanç ?

SAİT71
28.Mart.2014, 00:30
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1533735_675307025862839_2069712323_n.jpg

anil luque
28.Mart.2014, 00:31
Boş alana top atışı yapılacakmış arkadaşlar büyütmeyin..

sarianet
28.Mart.2014, 00:33
Bu adamlara bu kadar inanmanin sebebi nedir gerçekten çok merak ediyorum. Çalıyor insan öldürüyor bir köprü yaptığı için mi bu kadar inanç ?

Anlayamazsınız :D

ReaList
28.Mart.2014, 00:36
Facebook da kapanır 1-2 güne. Çok saçma muhabbetler dönüyor kapatılması devlet yararınadır (: O değil de bugünkü mitinglerde Erdoğan'ın sesi neydi öyle yahu :D İnsanlık hali ses tellerinden rahatsız olunca hepimizde olur da yani diğer parti lideriyle kıyaslandığında hitabetiyle öne çıkan bir lideri oldukça komik bir duruma düşürmüş. Danışmanları buna nasıl müsaade etmiş enteresan.

Hakan Fidana gelirsek boşuna dememişler bir ülkenin yönetiminde aydınlar kenarı çekilirse cahiller tarafından yönetilmeye mahkumdur. Bu sözün özetidir kendisi.

sarianet
28.Mart.2014, 00:46
bu tivit harika :)

Facebook'un da kapatılması senaryosunda bile kimsenin aklına gelmiyorsun! Sen çoktan bitmişsin eyy Google+

Ralph
28.Mart.2014, 00:53
Facebook da kapanıyormuş hayırlı uğurlu olsun.

Next...

resoag
28.Mart.2014, 01:10
Google kalır dimi beyler (::)

SAİT71
28.Mart.2014, 01:23
Google'ın kapatılması senaryosu neden kimsenin aklına gelmiyor?

Çünkü hiç kimse Sultan I. Recep'in Google'ı ne bahane ile kapatacağını tahmin edemiyor. Daha doğrusu ihtimal vermiyor. You tube'da özel bilgiler videolar yayınlanıyor yasak, twitter'da hakaret var yasak, facebookta benzer. Bir insan evladı googlea ne bahane bulabilir işte?

Ama karşımızdaki Tayyip.... Fazla kurcalıyor der onuda kapatır...

Ralph
28.Mart.2014, 01:31
Cemaat yazdı "facebook kapanması durumunda [email protected] mail atarak videoları mail üzerinden gönderebiliriz.."

Hadi tayyip mailleride kapat :icon_biggrin:

E.Cartman
28.Mart.2014, 01:36
Google'a da bulaşmazlar heralde, yok artık :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 01:41
twitter ve facebook disinda da bir suru iletisim kanali var internette. engel olabilmek icin interneti kapatmalari lazim (:

Önder HOCA
28.Mart.2014, 02:15
adam o kadar tablet dağıttı şimdi interneti kapatıyor ne iştir anlamadım

savaşı o kadar kolay zannetmeyin yok direk kendi askerimizi vurucakmışız vurmuycakmışız önemli olan o değil.asıl olay olası bir savaşta gidip orda çatışacak olan mehmetçik olası seferberlik durumunda askere tekrar alınacak bizleriz.sonuçta dolaylı yoldan kendi askerimize sıkmış olmuyormuyuz.

o kadar güçlüyüzki savaşı 0 zaiatla kazanırız tabi canım

hadi diyelim girdik kazandık elin abdsi hop ne oluyor demezmi, sadece güç gösterisi yapmış olmazmıyız.

doğru ya rte ekonomimizi düzeltti bakın bomboş bir savaşa bile giriyoruz

aa tabi askerlik yan gelip yatma yeri de değil savaşmak lazım

peşinen söyleyeyim yok suriye onu yaptı yok terör örgütü kuruldu filan demeyin adam akıllı siyasetçimiz olsa onları kurdurtmaz.savaş masada kazanılır

byariff
28.Mart.2014, 03:18
Erdoğan'ın yeğeni Ali Erdoğan karakol basmisti onceden galiba seslisini yayinlamislar

https://www.youtube.com/watch?v=NXoQCFF14Qk

goosfraba
28.Mart.2014, 03:34
üstteki yorumdaki video tam bir "peygamber detected" videosu.

tek ayak üstünde duracak dememiş allahtan.

footballer33
28.Mart.2014, 03:37
Facebooka da sıra gelir yakında. Msn çağına dönüyoruz beyler, ne güzel!

+Slm
-A.s.
+Nbr?
-İii senden?
+Camı açsana!
-Nick güncellemesi yapmamışsın.

....................................

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 03:39
zaman daraldi, butun bu olanlardan sonra tek care 'tatava yapma bas gec' :zuhaha

GicaHagi
28.Mart.2014, 03:39
Keser döner sap döner gün olur hesap döner. Bu söz bosuna söylenmemis fisi cekildi cekilecek az kaldi bu yaptiklari yanina kalmayacak. Kacacak ülke ariyormus ya oralara yerlesecek. Ama cezasini bulmadan gidemez insallah.

footballer33
28.Mart.2014, 03:47
Pazar günü elektrikleri de keserse şaşırmam. Her şeyi bekler oldum artık, bu resmen özgürlüğümüze yapılmış bir hamledir. Parasını verip kullandığımız internete sansür uygulayan, uygulatan dünyada kaç ülkeden birisiyiz acaba?

byariff
28.Mart.2014, 04:44
tatava yapma bas mhpye geç abi. :D

Aydin
28.Mart.2014, 04:53
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/54927/Cumhuriyet_in_TiB_e_yanitini_okundu_Nagehan_Alci_c ildirdi.html

Şu videoyu izlerken yine midem bulandı. Bendeki mide iyice cılkını çıkarttı.

Nagehan alçı diye kendini gazeteci sanan bir arkadaş var. Nasıl da bağırınıyor "vatan hainleri" diye. Neymiş "Assange hemen tutuklanacakmış", neymiş "bradley hapiste yatıyormuş, obama bile işkence yapılmasını ima etmiş" falan.

Bu vebalı gibi bahsettiği iki adam, hükümetlerin kirli çamaşırlarını çıkarttıkları için aranıyordu. Assange'ı zaten çoğunuz biliyorsunuzdur ama geçen sene Bradley Manning'in ortaya çıkarttığı pislikleri nette araştırıp bulmaya üşenir çoğunuz ama zamanında 9gag, 4chan gibi sitelerde "kahraman" ilan edildi bu adam.

Kayıdın içindeki vatan hainliğini görmezden gelenler hala "devlet sırrı" falan diye yırtınıyor. Devletin sırlarını gördük. "boş alana füze", "türbe bombalanması" vs.

Gurur duyun oy verdiğiniz adamlarla. Nasıl feto vs. tayyip kapışmasında ortadan ikiye yarıldınız, "çok pişmanız fg'yi sevdiğimiz için" diyorsunuz, aynı aydınlanmayı bir kez daha yaşayacaksınız. Sıkıntı şu: İlk aydınlanmayı yaşadığınızda devletin en derinine kadar kadrolaşmış leş bir yapı sağladı o oy verdiğiniz hükümet. Esad kardeşi ile tatile çıkmalar misali, okyanus ötesine selam gönderiyordu hani başbakanınız. Şimdi de savaş çıkıp, birileri ülke dışına kaçtıktan sonra anlayacaksınız. Olan bu sefer hukuk sistemine, eğitime vs. değil, canlara olacak.

Feto vs. tayyip olayında ve diğer patlak veren olaylarda "biz demiştik" demek keyif veriyordu ama bu sefer olacakları tahmin etmekten, görünen köyden hiç hoşnut değilim.

Bana savunmayın şu kayıdı.

omersal
28.Mart.2014, 13:34
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/54927/Cumhuriyet_in_TiB_e_yanitini_okundu_Nagehan_Alci_c ildirdi.html

Şu videoyu izlerken yine midem bulandı. Bendeki mide iyice cılkını çıkarttı.

Videoyu izlediğimde bana Rasim Ozan'ı hatırlatmıştı , sonra bir baktım zaten Rasim Ozan'ın eşiymiş :) Video hakkında yorum yapmaya bile gerek yok zaten , alıştık artık bunlara.

Ama yorma kendini abi anlamaz bunlar. Kayıtlara montaj diyenlerden benim bir beklentim kalmadı , tüm beklentim 17 aralık ve sonraki süreçte bitti. Savaş ta çıksa apo da çıksa ülke de bölünse gram değişiklik olmaz fikirlerinde çünkü Tayyip onlara göre peygamber. Tayyip'i Türkiye'den çok daha kutsal çok daha değerli görüyorlar. Adamlar resmen taptığı Fetullah Gülen'i bile satıyorlar 2 saniyede. İnsan bir düşünür der ki bu Tayyip bu kadar Fetullaha saydırıyo da bunları neden daha önce söylememiş te 95 99 yıllarındaki olayı şimdi söylüyor , demek ki tayyip te bunlardan biriymiş.. Ama nerdee...

byariff
28.Mart.2014, 15:12
helal olsun adnan aybabaya adam resmen cildirmis canli yayinda

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/62487/26094508/1/canli-yayinda-cilgina-dondu

goosfraba
28.Mart.2014, 15:39
adama zamanında gülmüştük ama helal olsun. böyle çıkışlar lazım arada.

El Barto
28.Mart.2014, 15:53
"Ben giriyorum siz de girin."

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 16:14
fuat avniden sok paylasim...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=623590727733717&set=a.113533238739471.21660.100002483878697&type=1&theater

sarianet
28.Mart.2014, 16:29
ordakihumeyni değil

goosfraba
28.Mart.2014, 16:31
ordakihumeyni değil

humeyni değil zaten de, yakınındaki sağ kolu falan olamaz mı yani?

sarianet
28.Mart.2014, 16:36
humeyni değil zaten de, yakınındaki sağ kolu falan olamaz mı yani?

kime göre neye göre

goosfraba
28.Mart.2014, 16:38
kime göre neye göre

o çocuk hakan fidan da olmayabilir. koyulan resmi geçtim, bence sen de geç ve yazılanları oku.

footballer33
28.Mart.2014, 16:42
Bugün, Facebook'un da kapatılacağı dillenmeye başladı. Taş devrine döneceğiz, az kaldı! Dumanla haberleşiriz artık!

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 16:43
paylasimdaki resim talihsiz bir ekleme olmus, esas olan fuat avni hesabindan paylasilan yazidir. resim abartmak icin eklenmis olabilir.

dun bu paylasimin kokulari cikmisti zaten, birkac yerde okumustum devletteki bu yapilanmalarla ilgili seyleri. en dogrudan olani bugun cikti. cok karisik olmaya basladi durumlar.

fotografin kaynagi verilmis http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24780836.asp
paylasimi yapan kisi foto konusunda gaza gelmis :D

Aydin
28.Mart.2014, 17:09
fuatavni baya önceden "iran ajanı" diyordu hakan fidan için.

anil luque
28.Mart.2014, 17:50
Bugünkü cuma hutbeleri çok manidar olmamış mı sizce de ?

kumbara
28.Mart.2014, 18:10
Bugünkü cuma hutbeleri çok manidar olmamış mı sizce de ?

Hiç sorma, akp mitingi gibiydi :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 18:28
ne bekleniyordu ki acaba, bence cok normal (:

Del Piero_10
28.Mart.2014, 18:41
Madem burası artık siyaset için 'torba' başlık oldu, burada yukarıdakine nazaran daha ciddi bir paylaşım var.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/1016827_670746899655992_746877638_n.jpg

omersal
28.Mart.2014, 19:09
Keşke dizimin sakatlığı olmasaydı da gidebilseydim bugün cumaya , hocaya güzelce ağzının payını verirdim , tüh.

Aydin
28.Mart.2014, 19:14
Del Piero, amacın nedir?

Ne dememizi bekliyorsun bu paylaşıma? Teröristlerin başı ezilmeli. Bu ülkenin birliğine tehdit oluşturacak her şeyin önüne geçilmeli. Bizans oyunlarıyla mı yapılmalı bu ama?

Sen hem teröristlerle memleket pazarlığı yapanı destekle -ki sonra önümüze "anneler ağlımıyor" demagojisi ile önümüze sun- sonra da "bakın burda da teröristler var, Berkin falan" diye önümüze saçma sapan bir şey koyuyorsun.

Buraya gelip "biz yalandan savaş çıkartmazsak onlar çıkartacak" gibi saçma sapan şeyler söyleyen de sendin. Savaş dediğin şey bağımsızlığın ve egemenliğin tehdit edilirse düşünülür. Bizans oyunlarıyla savaş çıkartmayı da destekleyen sensin. Sonra gelmiş burada "kandile girelim diyenler şimdi hede hödö" diye yine saçma sapan şeyler sunan da sensin.

Her yeriniz çelişiyor. Savunacak argümanınız bile artık komik şeylere dayanıyor. Yukarıdaki fotoyu koymanın amacı da zaten bu. "Savunacak bir şeyim kalmadı, dhkpc'den gireyim bari" diye acizliğe düşmüşsün.

Komiksin. Ama bunlar daha iyi günleriniz. Feto olayında duyduğunuz utancı, pişmanlığı bir kez daha duyacaksınız.

2+2 nasıl 4 ediyorsa, bu da öyle kesin bir olay. fuatavni'nin dediğiyle bitireyim:

Korkma, titre (burada sımayl olacak ama neyse)

sarianet
28.Mart.2014, 19:23
Keşke dizimin sakatlığı olmasaydı da gidebilseydim bugün cumaya , hocaya güzelce ağzının payını verirdim , tüh.

hutbeler müftülükler tarafından yazılır hoalar okumak zorundadır
telefonun varsa müftülüğü arayıp ağzının payını verebilirsin :)

E.Cartman
28.Mart.2014, 19:25
İsveç'te bir evde büyük bir fare bulunmuş. Haberlerde bu var. Ulan gündeme bak, ne güzel yer anasını satıyım :D

sarianet
28.Mart.2014, 19:33
Deniz Baykal Sarıgülün rüşvet ve yolsuzluklarını anlatıyor

https://www.facebook.com/photo.php?v=692889610754476&set=vb.108263955883714&type=2&theater