Log in

View Full Version : Brezilya 1-1 Şili (Penaltı Skoru 3-2) | DK - 2.Tur

LaigLeNoiR
27.Haziran.2014, 16:03
http://i.hizliresim.com/glmAd5.png (http://hizliresim.com/glmAd5)

antiochia
27.Haziran.2014, 16:31
Zor da olsa evsahibi avantajıyla brezilya alır bence

Fearless Coward
27.Haziran.2014, 16:37
Brezilya bu kadar erken veda etmez. Neymar klasını konuşturur kazanırlar.

Kryptonite
27.Haziran.2014, 16:38
Neymarlı Brezilya turlar.

playeray
27.Haziran.2014, 17:00
Alexis Sanchez yüzünden kaybeder Şili. Vidal başganın ağırlığını koyması lazım.

BaGa TaRKaN
27.Haziran.2014, 17:03
Brezilya N'apar N'eder Alır Bu Maçı :)

Sadixx
27.Haziran.2014, 20:01
Kestiremediğim bir maç. Her türlü sonuca açık.

Seçkinn
28.Haziran.2014, 03:04
Şili iyi bir takım. Hollanda maçında kapanan takımlara karşı sıkıntı yaşadıklarını gördük. Brezilya kapanmayacağı için mutlaka gol bulacaklarını düşünüyorum. Yinede Brezilya ev sahibi avantajı ve kadro kalite farkıyla bir adım önde. Zaten önde olmasa da mutlaka FIFA bir hakem desteği ayarlayacaktır. Bknz; açılış maçı

Sheriff
28.Haziran.2014, 05:16
Brezilya vurur geçer... Oturdu takım, Neymar'da havaya girdi.. Scolari'de Paulinho'dan falan bir cacık olmayacağını anladı..

Fearless Coward
28.Haziran.2014, 05:44
Aynen Şerif güzel bir konuya değinmiş. Paulinho kesik yiyince zaten halloldu sorunlar. Fred'e de bıyık yaradı gibi o da bir şeyler yapıyor artık. :D Yani Brezilya finale kadar rahat gider bence hem rakipleri de Güney Amerika'dan olunca daha çok işlerine yarayacak bence.

Kaka Leite
28.Haziran.2014, 06:09
Konfederasyon Kupasında çok daha derli toplu bir takım varken bu turnuva maçına göre oynayan ve her an diken altında olan bir takıma dönüştük.

Sonuç olarak net bir biçimde alırız orası kesin ama maç içinde zor duruma da düşmemiz olası.

Neymar çok alıştı ve turnuvanın en hevesli ismi. Bu maçta gollerine devam etmesini umuyorum her ne kadar sevmiyor olsam da.

Leonadias
28.Haziran.2014, 08:48
Açıkçası Şili oyuncuları maça tamamen kendilerini adapte ederlerse , hala evsahibi oldukları için yaşadıkları kafadan kurtulamayan Brezilya'yı erkenden tribünlere yollarlar.

anil luque
28.Haziran.2014, 15:00
Hakem faktörü çok fazla konuşulacak gibime geliyor maçtan sonra.

Brezilya tartışmalı kararlar sonucunda kazanacak bence :)

byariff
28.Haziran.2014, 15:02
hakemler destegi ile brezilya kazanir.

nannar
28.Haziran.2014, 15:40
Hakemler yardımcı olmazsa maç ortada... Futbol artık çok değişti, sadece yıldızlar yetmyor ve Şili takımı çok mücadeleci bir ekip...

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Haziran.2014, 19:14
brezilyanin elenecegini hic dusunmuyorum. fernandinho-paulinho degisikligi faydali olur gibi duruyor. siLi ispanyayi yendi belki ama burda zor kazanir. bu macin havasi cok baska brezilya icin. handikapli kazanir bence brezilya yine.

bu arada cenker, diken altinda mi diken ustunde mi? hangisi :n:

Redrum
28.Haziran.2014, 20:31
Brezilya'nın gazını alır Şili tokatlar yollar. Kıl oluyorum Brezilya'ya ve Neymar'a.

MoisHaLe
28.Haziran.2014, 21:27
Brezilya erken gol buldu.

Night_Mare17
28.Haziran.2014, 22:00
Acayip zevkli bir maç geçiyor Neymar iki pozisyonda belki topu sağına çekmeyi denemese gol yapacaktı Şili çok iyi direniyor beraberliği de buldu ama Brezilya turlar bugün.

Fearless Coward
28.Haziran.2014, 22:06
Neymar vurması gereken yerlerde vurmadı. Ama Brezilya 2. yarı da açar kilidi kazanır. Fred'de yine iş yok bıyık falan hikayeymiş. :D

Leonadias
28.Haziran.2014, 22:08
Şili kazansın istiyorum ama Neymar biraz kaleye vurmalı çok pasör rolünde

sarianet
28.Haziran.2014, 22:25
oyumu şiliye verdim ama brezilyanın sürprize fırsat vereceğini sanmıyorum

MoisHaLe
28.Haziran.2014, 22:50
Şili atar birazdan:)

ReaList
28.Haziran.2014, 22:51
Öğle sıcağında oynanan futbolla Akşam serinliğinde oynanan futbol kalitesi arasında gerçekten fark fazla. Şimdi diyebilirsiniz İngilterede de gündüz oynanıyor ancak sıcaklık, nemlilik ve yoğunluk farkı Ekvator çevresinde bulunan Brezilyada daha fazla.

Vücutların kendini zor hareket ettirdiğini görmek zor olmuyor.

SAİT71
28.Haziran.2014, 22:57
Bu şilili oyuncular pas yapmayı bilmiyorlar. Howard'da bir faulü yedi Şili'nin.

byariff
28.Haziran.2014, 23:02
ilk macdada demistim melo bu gustavodanda iyi paulinhodanda falan diye bana yuklenmisti bazi arkadaslar valla tum mac izledim melo gibi bir oyuncuyu ariyor brezilya ortasahasi sert agrasif ayagi duzgun olan birini... umarim chile tur atlar.

siliye gelirsek 3. bolgede sacmaliyorlar heycandan olsa gerek.

SAİT71
28.Haziran.2014, 23:06
Yalnız Bu Brezilya turu geçse bile çıtır çıtır yerler :D

davidvilla
28.Haziran.2014, 23:20
Iyice super lig macina dondu topu alan ileri sisiriyor tenise bağladılar

MoisHaLe
28.Haziran.2014, 23:44
of of of ne döndü be ..

playeray
28.Haziran.2014, 23:46
penaltılara kaldı haydi şili

Namzet
28.Haziran.2014, 23:51
Şili bu turu geçer!

Leonadias
29.Haziran.2014, 00:04
Alexis Sanchez'e hiç yakışmadı , öte yandan iki kaleciyide kutlarım harika işler çıkardılar

Fearless Coward
29.Haziran.2014, 00:08
Yazık oldu Şili'ye valla. Ah be Pinilla. :(

BleedingMoon
29.Haziran.2014, 00:08
ulan içime oturdu be. brezilya hak etmedi.

Facx
29.Haziran.2014, 00:13
yazık oldu şiliye pinilla nın o topunun direkten dönmesi çok dramatikti , kolombiya eler bu brezilyayı güle oynaya

Corpus
29.Haziran.2014, 00:15
Penaltı gibi Penaltı

Zbaaam

https://vine.co/v/MFMHTj17mu0

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2014, 00:25
macin ilk yarisi sahaneydi. harika mac olcak derken bambaska devam etti. hulk ve fred cok siritiyor bu kadroda.

sili ikinci yari abartti, temponun dusmesinin sebebi bu da olabilir. tek forvet alexis oldu bi ara, sonra pinila arkasinda alexis. full ortasaha ile oynadilar. brezilya oyun kuramadi o yuzden. zaten gustavo-ramires ikilisi hucum baslatacak tipte adamlar degil. kitlendi oyun.

footballer33
29.Haziran.2014, 00:32
Brezilya'nın işi Almanya maçında biter. Adamlara final oynar dedik; ama Şili'yi bile zorla geçebildiler.

Seçkinn
29.Haziran.2014, 00:33
Neymar çok fazla atakta topu sağa çekmeye çalışarak pozisyonları harcadı. Madem öyle neden sağ tarafta oynamadı diye düşünmeden edemiyor insan. Fred bu takımın forveti değil, bu durum çok açık ortada. Turu geçti ama Brezilya ne güven veriyor nede eski takımlar gibi samba yapabiliyor. Kupayı alacaklar diyen çok, bana göre oldukça zor bu hedef. Takımda Kaka tarzı bir abi eksiklik olduğunu düşünüyorum.

Şili alternatifleri olan bir takım değil ne kadro nede oyun anlayışı açısından. Bugünkü performans Brezilyayı durdurmaya yetti, şanslı olsalar 90 dakika sonunda gülen tarafta olabilirlerdi. 2 penaltı kaçıran Brezilya takımını penaltılarda geçememek unutulmayacak bir yara olarak kalır.

di canio
29.Haziran.2014, 00:37
Brezilya'nın işi Almanya maçında biter. Adamlara final oynar dedik; ama Şili'yi bile zorla geçebildiler.

Kolombiya-Uruguay maçından kim çıkarsa çıksın son 8'de harcar Brezilya'yı. Suarez'siz Uruguay bile.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2014, 00:43
scolari hulk ile fredi yanina alsin yeter. bir de hernanes olmali su takimda. oyun kuramiyorlar bariz bir sekilde. her topu sisirdiler bu yuzden. bi de marcelo yerine filipe luis cok rahat oynardi bence. kadroda bile yok, yazik. bu arada dani alves de berbat oynadi. genel olarak form durumu kotu aslinda takimin.

SAİT71
29.Haziran.2014, 00:44
Şilili oyuncular çok benciller, gerekli boşluklarda pas atmıyorlar. Oyunu çok sıkıştırıyorlar. Özellikle Luis Jiménez çok bencil.

MoisHaLe
29.Haziran.2014, 01:10
Saçma vuruşlarla kaybetti Şili. Üst turda Brezilya'da karşı kim gelirse fena harcar. Fred, Hulk ve orta alan bitik. Bir tane top tutan biletleri iyi adam yok.

footballer33
29.Haziran.2014, 01:12
Kolombiya-Uruguay maçından kim çıkarsa çıksın son 8'de harcar Brezilya'yı. Suarez'siz Uruguay bile.
Böyle bir durumun olmasını isterim. Aynı takımları izleyeceğimize daha farklı ve heyecanlı bir Dünya Kupası izlemiş oluruz. :) Kosta Rika-Kolombiya finaline yok demem mesela. :) Ancak o kadarı olmaz tabii. Almanya; Arjantin veya Hollanda ile final oynar gibi geliyor şu aşamada.

Redrum
29.Haziran.2014, 03:30
Brezilya'nın tokatlanması hayalim yine yarıda kaldı. Temennim Kolombiya'nın bunları öyle böyle değil acı yenmesi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2014, 03:51
o degil de guney amerikalilari birbirine kirdiriyor uyanik avrupalilar. brezilya sili kolombiya uruguay, sadece biri yari finale gelebilecekti, ne kadar kotu de olsa bence brezilya finise gelir :/

himone
29.Haziran.2014, 18:17
Nerede o eski Brezilya kadroları, eskiden takımın savunması bile adam eksiltir ve rüzgar gibi top sürerdi şimdi bir tek Neymar biraz da Hulk. Az önce Uğur Meleke'nin yazısını okuyunca aklıma geldi, Scolari bu takıma Lucas Moura ve Coutinho'yu nasıl çağırmaz anlamış değilim. Hatta Ronaldinho'nun ölüsü bu takımda iş yapardı. Ben kupayı alabileceklerine inanmıyorum, aslında kupa başka bir yerde olsa yarı finali de göremezler derdim ama kendi evlerinde olunca hem FİFA hem de taraftar iyi destek oluyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2014, 18:46
On taraftan ziyade iki tane çapa kullanmasi zorluyor brezilyayı. Bence gustavo hernanes ikilisi daha verimli olur. Hulk da çok verimsiz. Karar verme yetisi çok zayıf. Anlamsız şutlar çekiyor sürekli. Atak devamliligini bozuyor.

Forvet
Willian neymar oscar
Hernanes gustavo

olabilir bence.

bu arada ortasaha harici bi de fred dışarda tutulursa topçuların hepsi teknik bence. Öyle abartı bir kalaslık durumu yok. Luiz bile adam geçiyor :D

Defansif görüntünün tek sebebi iki dmc olması. Bence de bu kadar önlem fazla.