Zor da olsa evsahibi avantajıyla brezilya alır bence
Brezilya bu kadar erken veda etmez. Neymar klasını konuşturur kazanırlar.
Neymarlı Brezilya turlar.
Alexis Sanchez yüzünden kaybeder Şili. Vidal başganın ağırlığını koyması lazım.
Brezilya N'apar N'eder Alır Bu Maçı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kestiremediğim bir maç. Her türlü sonuca açık.
Şili iyi bir takım. Hollanda maçında kapanan takımlara karşı sıkıntı yaşadıklarını gördük. Brezilya kapanmayacağı için mutlaka gol bulacaklarını düşünüyorum. Yinede Brezilya ev sahibi avantajı ve kadro kalite farkıyla bir adım önde. Zaten önde olmasa da mutlaka FIFA bir hakem desteği ayarlayacaktır. Bknz; açılış maçı
Brezilya vurur geçer... Oturdu takım, Neymar'da havaya girdi.. Scolari'de Paulinho'dan falan bir cacık olmayacağını anladı..
Burak
Aynen Şerif güzel bir konuya değinmiş. Paulinho kesik yiyince zaten halloldu sorunlar. Fred'e de bıyık yaradı gibi o da bir şeyler yapıyor artık.Yani Brezilya finale kadar rahat gider bence hem rakipleri de Güney Amerika'dan olunca daha çok işlerine yarayacak bence.
Konfederasyon Kupasında çok daha derli toplu bir takım varken bu turnuva maçına göre oynayan ve her an diken altında olan bir takıma dönüştük.
Sonuç olarak net bir biçimde alırız orası kesin ama maç içinde zor duruma da düşmemiz olası.
Neymar çok alıştı ve turnuvanın en hevesli ismi. Bu maçta gollerine devam etmesini umuyorum her ne kadar sevmiyor olsam da.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Açıkçası Şili oyuncuları maça tamamen kendilerini adapte ederlerse , hala evsahibi oldukları için yaşadıkları kafadan kurtulamayan Brezilya'yı erkenden tribünlere yollarlar.
Hakem faktörü çok fazla konuşulacak gibime geliyor maçtan sonra.
Brezilya tartışmalı kararlar sonucunda kazanacak bence![]()
hakemler destegi ile brezilya kazanir.
Hakemler yardımcı olmazsa maç ortada... Futbol artık çok değişti, sadece yıldızlar yetmyor ve Şili takımı çok mücadeleci bir ekip...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
brezilyanin elenecegini hic dusunmuyorum. fernandinho-paulinho degisikligi faydali olur gibi duruyor. siLi ispanyayi yendi belki ama burda zor kazanir. bu macin havasi cok baska brezilya icin. handikapli kazanir bence brezilya yine.
bu arada cenker, diken altinda mi diken ustunde mi? hangisi![]()
Brezilya'nın gazını alır Şili tokatlar yollar. Kıl oluyorum Brezilya'ya ve Neymar'a.
Brezilya erken gol buldu.
Acayip zevkli bir maç geçiyor Neymar iki pozisyonda belki topu sağına çekmeyi denemese gol yapacaktı Şili çok iyi direniyor beraberliği de buldu ama Brezilya turlar bugün.
Neymar vurması gereken yerlerde vurmadı. Ama Brezilya 2. yarı da açar kilidi kazanır. Fred'de yine iş yok bıyık falan hikayeymiş.![]()
Şili kazansın istiyorum ama Neymar biraz kaleye vurmalı çok pasör rolünde
Şili atar birazdan![]()
Öğle sıcağında oynanan futbolla Akşam serinliğinde oynanan futbol kalitesi arasında gerçekten fark fazla. Şimdi diyebilirsiniz İngilterede de gündüz oynanıyor ancak sıcaklık, nemlilik ve yoğunluk farkı Ekvator çevresinde bulunan Brezilyada daha fazla.
Vücutların kendini zor hareket ettirdiğini görmek zor olmuyor.
...
Bu şilili oyuncular pas yapmayı bilmiyorlar. Howard'da bir faulü yedi Şili'nin.
ilk macdada demistim melo bu gustavodanda iyi paulinhodanda falan diye bana yuklenmisti bazi arkadaslar valla tum mac izledim melo gibi bir oyuncuyu ariyor brezilya ortasahasi sert agrasif ayagi duzgun olan birini... umarim chile tur atlar.
siliye gelirsek 3. bolgede sacmaliyorlar heycandan olsa gerek.
Yalnız Bu Brezilya turu geçse bile çıtır çıtır yerler![]()
Iyice super lig macina dondu topu alan ileri sisiriyor tenise bağladılar
of of of ne döndü be ..
penaltılara kaldı haydi şili