View Full Version : Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)
anil luque
22.Ağustos.2014, 12:18
http://i.hizliresim.com/72paGv.jpg (http://hizliresim.com/72paGv)
mpaker66
22.Ağustos.2014, 12:32
Ortada bir maç. Geçen sezon şampiyonu olararak Fenerbahçe favori. Ama unutulmamalı ki bir final maçında bu iki takım karşılaşıyorsa sonunda kupa varsa kazanan biz oluyoruz. 2-0 kazanırız bence.
Namzet
22.Ağustos.2014, 12:55
Galatasaray'a göre daha güçlü bir kadromuz var ancak zor bir maç olacak,uzatmalara gideceğini düşünüyorum..skor tahminim 2-1 Fenerbahçe
Walter Sakana
22.Ağustos.2014, 13:00
Prandelli hala takımı tanımaya çalışıyor. Transfer belirsizliği, Burak'ın taraftarla tartışması gibi etkenler de eklendiğinde Galatasaray'ın pek hazır olmadığı görülüyor. Diğer yandan uzun zamandır takımla olan ve futbolcuların sevdiği bir isim olarak ön plana çıkan İsmail Kartal'ın göreve gelişi sonrası hazırlık döneminde çıkış yakalayan bir Fenerbahçe var (bunda futbolcuların İsmail Kartal'ı destekleme isteği etkili daha çok). Uzun süredir birarada oynayan oyunculardan kurulu kadro ve Diego harici yeni transfer olmaması gibi etkenler de Fenerbahçe'yi bir adım öne çıkartıyor. Bunlara ek olarak özellikle son maçlarda iyice ortaya çıkan duran top becerisi de ibreyi iyice Fenerbahçe lehine çeviriyor.
Takıma her zaman güvenirim ama bu kez pek umudum yok açıkçası. Zaten yenilmemiz hayrımıza olur gibime geliyor transfer açısından.
uAburak89
22.Ağustos.2014, 13:02
Son iki Süper Kupa'yı biz kazandık, 2 sene önce Kadıköy'de Şampiyonluk maçını biz kazandık, 2005 senesinde Türkiye Kupası finalini biz kazandık. Elbette ucunda kupa olan her maçı kazanacak değiliz hatta genel istatistiklere bakılsa kafa kafayadır muhtemelen ama ben yaşım itibariyle kaybettiğimiz bir final hatırlamıyorum, şahit olmadım. Form durumu ve oturmuş kadro düzeniyle Fenerbahçe bir adım önde olsa da sonuçta bu bir final, derbi ve Galatasaray takımının bir geleneği var. Umarım kazanan ve sezona kupa ile başlayan taraf biz oluruz. Sakatlık olmaması da çok önemli tabii, maçın oynanacağı stadın zeminine ait fotolara bakınca bu ihtimal çok düşük gibi ama..
https://pbs.twimg.com/media/BvknpbeCUAIwaAT.jpg
Namzet
22.Ağustos.2014, 13:13
Son iki Süper Kupa'yı biz kazandık, 2 sene önce Kadıköy'de Şampiyonluk maçını biz kazandık, 2005 senesinde Türkiye Kupası finalini biz kazandık. Elbette ucunda kupa olan her maçı kazanacak değiliz hatta genel istatistiklere bakılsa kafa kafayadır muhtemelen ama ben yaşım itibariyle kaybettiğimiz bir final hatırlamıyorum, şahit olmadım. Form durumu ve oturmuş kadro düzeniyle Fenerbahçe bir adım önde olsa da sonuçta bu bir final, derbi ve Galatasaray takımının bir geleneği var. Umarım kazanan ve sezona kupa ile başlayan taraf biz oluruz. Sakatlık olmaması da çok önemli tabii, maçın oynanacağı stadın zeminine ait fotolara bakınca bu ihtimal çok düşük gibi ama..
https://pbs.twimg.com/media/BvknpbeCUAIwaAT.jpg
Zemin cidden berbat,bu zeminde dk başı sakatlık çıkar
europeanconquer
22.Ağustos.2014, 13:17
Sneijder gününde olursa kazanma ihtimalimiz var ancak aksii durumda pek mümkün değil kazanmamız.
Her şeye rağmen tekrar Galatasarayımı izleyeceğim için çok mutluyum.Maç zevkli ve dostça geçsin hak eden değilde mümkünse Galatasaray kazansın :n:
Leonadias
22.Ağustos.2014, 14:52
https://pbs.twimg.com/media/BvonRHdCAAA3c-9.jpg
Nasıl olcak şimdi bu iş
antiochia
22.Ağustos.2014, 17:09
Prandelli farkıyla Gs alır...
Fearless Coward
22.Ağustos.2014, 17:20
Özledik be. :) Ersun hoca gitmeden önce bu maçı Fener'in rahat alacağını düşünüyordum ben ama şimdi şansların eşitlendiğini düşünüyorum. Belki İsmail hoca iyi sonuçlar alarak başladı hazırlık maçlarına ama onlar ölçü olmamalı. Zemine gelirsek bizim alışık olduğumuz bir zemin arenadan. :D Bizi bir adım önde görüyorum o yüzden. :D Prandelli reis'e ilk resmi maçında kupa yakışır.
Bordo61Mavi
22.Ağustos.2014, 18:13
Kazma kurekte getirsin oyuncularda patatesleri eselim.
Ciddi bir sakatlik yasiyabilir oyuncular o zeminde.
Kryptonite
22.Ağustos.2014, 18:26
Milyon dolarlık kadrolar kur gel bu zeminde adamlara top oynat.Fenerbahçemin alacağını düşünüyorum Emenike fark yaratır.
Banega
22.Ağustos.2014, 19:31
Gelenek bozulmaz, super kupayi uzatmalarda aliriz diye tahmin ediyorum.Hic bir umutsuzlugum yok, Prandelli`ye guveniyorum.
europeanconquer
22.Ağustos.2014, 20:04
Gelenektendir kadro tahmini yapacağım.
Muslera-Veysel,Semih,Koray(Chedjou),Telles-Selçuk,Melo-Olcan,Sneijder,Bruma(Yasin)-Burak.
mayfaka
22.Ağustos.2014, 20:06
Fenerbahçe
Volkan-Gökhan-Bruno Alves-Bekir-Caner-M.Topal-Emre(Alper)-Meireles-Kuyt-Sow-Emenike
SAİT71
22.Ağustos.2014, 20:20
ben son iki sezonda hep gsyi favori olarak goruyordum çunku sezon oncesi ve ligin ilk 3-4 haftası bizim için çok iyi geçmiyordu ancak bu sezon oncesi her turlu eleştiriye karşı yinede en azından son iki maçta umut verdi bu sezon nedense içimde bizim kupayı alacağımız geçiyor ama derbi ve tarla faktoru çok onemli yinede
anil luque
24.Ağustos.2014, 15:25
Diego Fenerbahçe'nin 21 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Lisansı çıkartılamamış.
karakartalbjkk
24.Ağustos.2014, 15:31
Diego Fenerbahçe'nin 21 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Lisansı çıkartılamamış.
Buna istinaden de Fenerbahçenin içinde biraz karışıklık var gibi.. Son hazırlık maçlarında iyi performans gösterdiler. Galatasaray da ise iç huzur sağlam gözüküyor. Sadece transferler de biraz sıkıntı var gibi.. onun dışında Fener hazır gibi gözükse de Diego olmayışı + dış faktörleri düşünürsek , Gs bir adım önde gözüküyor. Tabi önce dostluk kazansın sonra hak eden kazansın diyorum.
uAburak89
24.Ağustos.2014, 15:34
İsmail Kartal için lisansın yetişmemiş olması şans. Sakatlıktan çıkan Diego'yu oynatsa ayrı dert, oynatmasa ayrı dert olacaktı. Bu şekilde kolayca kurtulmuş oluyor. Haliyle Fenerbahçe için avantaj, bizim içinse kötü haber Diego'nun yokluğu.
SAİT71
24.Ağustos.2014, 17:47
BenceDiego kesin olmalıydı ilk yarıdan ziyade 2. yarı oyuna alınabilirdi bu yonetimle arpa boyu yol alınamayacağı belli oldu
Fearless Coward
24.Ağustos.2014, 21:10
Bizim 11 belli gibi Amrabat'ı düşünmezse hoca : Muslera-Telles-Chedjou-Semih-Veysel-Melo-Selçuk-Olcan-Yasin-Sneijder-Burak
iyi işler yaparız bu 11'le 2. yarıda Amrabat ya da Bruma ile daha da etkili oluruz.
Corpus
25.Ağustos.2014, 00:46
Saha bu şekildeyse Sneijder oynamasın. Varsın kupa gitsin Sneijder kalsın
mustangshelby
25.Ağustos.2014, 00:47
Sahaya akşam inekleri otlatmaya çıkarıyorlarmış.
europeanconquer
25.Ağustos.2014, 01:25
Oooo bugün özel bir gün.
25 Ağustos 2000 !
Bugüne kupa yakışır,mağlubiyet değil.
himone
25.Ağustos.2014, 01:59
Takımların son hazırlık maçlarına bakarak, hoca değişikliğine rağmen, önde olduğumuzu düşünüyorum. İki takımın da temposundan dolayı oyun sıkışır ve duran top avantajı ile kazanırız. Ama en büyük tehlike Alves ve Emre'nin kırmızı görmesi ve Bekir'in kendi kalesine atması. Asıl bu olaylar olmazsa büyük favoriyiz.
byariff
25.Ağustos.2014, 02:15
Gelenek Bozulmaz kazaniriz 1-0.
Kadro Tahminim ; Muslera , Veysel , Semih , Chedjou , Telles ; Selcuk - Melo ; Olcan - Sneijder - Bruma(Yasin) - Burak.
William Rookwood
25.Ağustos.2014, 03:01
Bence hiçbir takım önde değil, tam tersine iki takımda lige hazır değil. Şuan ligde maçlar için en hazır olan takım Beşiktaş bence. Bir yandan Türkiye ligini tanımayan ve ne yapacağı belirsiz bir İtalyan hoca, bir yandan da şampiyonluğa oynayan bir takımda neler yapacağı kestrilemeyen tecrübesiz bir antrenör var. Bana kalırsa bu maçın skoru alt biter.
Leonadias
25.Ağustos.2014, 05:02
Fenerbahçe taraftarı Manisa yollarında
https://pbs.twimg.com/media/Bv2G1DJCYAA6SJQ.jpg
attirson
25.Ağustos.2014, 05:21
İsmail Kartal'ı mahcup etmemek icin ölümüne oynayacaktır bizimkiler.Zorlanmadan kupayı alacagımızı düsünüyorum.
mayfaka
25.Ağustos.2014, 08:13
Tamamen tarafsız gôzle bakılırsa Fenerbahçe bir tık daha önde ama ucunda kupa olunca galatasaraya deli gücü geliyor :D kısacası kazananı degilde sadece futbolu konuştuğumuz zevkli bir maç olsun
Seçkinn
25.Ağustos.2014, 09:20
değişiklik yapıp keyifli bir maç çıkarsalar ne güzel olur..
anil luque
25.Ağustos.2014, 10:10
Ben en çok , basın toplantısında "Benim için 90. dakikadan sonra maçlar biter , Melo ile herhangi bir sounum yok. O konu kapandı" diyen Emre Belözoğlu'nun nasıl bir tavır içerisinde olacağını merak ediyorum. Tabii ki Melo'nun da.
ReaList
25.Ağustos.2014, 10:31
Ben olsam Emre'yi oynatmam. Melo onu attırmak için her şeyi yapacaktır. Geçen seneye göre aynı bir Fenerbahçe ve geçen seneye göre aynı bir Galatasaray sahada olacak. İki takımında üst düzey top çevirmediğini bildiğimizden dolayı daha fazla hücumcu oynatan kazanır.
davidvilla
25.Ağustos.2014, 10:55
temiz maç olur sorun çıkmaz.
fener sahaya karakter koyar ve maçı alır.
byKpln
25.Ağustos.2014, 11:02
Emre-Meireles ikilisi oyuna ağırlığını koyar ise rahatlıkla kazanırız diyorum.
Dave S Mustaine
25.Ağustos.2014, 11:44
Zorlanmadan kazanırız bence. Kuyt - Sow - Emenike üçlüsünün yapacakları çok önemli. Skor tahminim 2-0.
BaFraLı
25.Ağustos.2014, 12:03
Daha maç başlamadan Mahmut Uslu ve Ünal Aysal maç ortamını germiştir. Ama en güzel cevabı umarım saha içerisinde veririz.
Son 2 süper kupayı kazandık. Bunuda alıp hattrick yapabileceğimizi düşünüyorum.
Gncl1905
25.Ağustos.2014, 12:42
İnşallah o zeminde sakatlık falan olmaz, futbolcular/taraftarlar arasında kavga falan çıkmaz. Kupa çok da önemli değil açıkçası, iyi oynayan kazansın.
Fenerbahçe'yi kupaya daha yakın görüyorum bu arada. Yine de final oynuyoruz belli olmaz :)
Banega
25.Ağustos.2014, 13:11
http://i.hizliresim.com/q90Mgd.jpg (http://hizliresim.com/q90Mgd)
sarianet
25.Ağustos.2014, 13:59
YıldırımDemirören kulüpler gelsin bizden borç alsın bankalara gitmesin diyor
madem paran var usta şu zeminlere bi el at
hayır atmıyorsun bari futbolculara rençberlik yaptırma
kim kazanır bilmiyorum ama tek temennim sezonu yada devreyi kaybeden futbolcu çıkmaz umarım bu sahadan yazık yazık
sananes
25.Ağustos.2014, 16:31
Bu maçın Manisa'da oynanması skandal bir karardı zaten. Zeminlerin bu hali ise kulüplerin ayıbı. Bence federasyon kulüplerin zemin için para harcaması konusunda gerekirse kural koyarak zorunluluk getirmeli. Yakışmıyor ve tehlikeli bu zeminler.
Maç için ise tek yorumum ne kadar paranız varsa kupa suyun anadolu yakasında kalıra basın derim.
byariff
25.Ağustos.2014, 20:24
G.Saray'ın derbi 11'i; Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Olcan, Sneijder, Yasin, Burak
Yedekler ; Sinan Bolat, Hakan Balta, Furkan Özçal, Bruma, Yekta Kurtuluş, Umut Bulut , Amrabat
Fenerbahce ilk 11 : Volkan - Gökhan - Bekir - Alves - Caner - Mehmet Topal - Meireless - Emre - Kuyt - Sow - Emenike
BaGa TaRKaN
25.Ağustos.2014, 20:33
https://pbs.twimg.com/media/Bv5cl2RIMAI4bwz.jpg
Fearless Coward
25.Ağustos.2014, 20:38
Beklenen 11'le çıktık. İkinci yarı Amrabat'ı ya da Bruma'yı alır umarım hoca. Gerçi onları alması için bir yabancıdan vazgeçmesi gerekecek bizim takım büyük sıkıntılar yaşar ya ligde. :D Sinan'ı kullanmak lazım ligde ara sıra.
Leonadias
25.Ağustos.2014, 20:52
Eğer Galatasaray'ın Bekir ve Alves'in üzerininden ataklar geliştirir kanatlarda içe doğru kat ederse çok rahat bir maç bekliyor Galatasaray'ı ama tam tersi kanatları seçerse işte o zaman Fener'in istediği olur.
Hızlı bir maç olur tahminimce ve buda gerginliğin artmasına sebep olacaktır , Bekir Alves ikilisinden biri atılır.
Galatasaray 3-1 kazanır
uAburak89
25.Ağustos.2014, 21:02
Beklenen 11'le çıktık. İkinci yarı Amrabat'ı ya da Bruma'yı alır umarım hoca. Gerçi onları alması için bir yabancıdan vazgeçmesi gerekecek bizim takım büyük sıkıntılar yaşar ya ligde. :D Sinan'ı kullanmak lazım ligde ara sıra.
Telles – Bruma değişikliği ve Olcan'ın sol beke geçmesini bekliyorum ben. Tek hamlede başka çözüm yok gibi.
urwrdskkn
25.Ağustos.2014, 21:20
Beklenen 11 Geldi Bence Çünkü Bruma'nın Sakatlığı Söz Konusu Ve Genç Olduğu İçinde Fazla Zorlamak İstememiştir..
Kaka Leite
25.Ağustos.2014, 21:28
İlk golü Caner atar.
sarianet
25.Ağustos.2014, 21:36
bekir gol atar ama
anil luque
25.Ağustos.2014, 21:42
İlk kornerden vukuatlar başladı :)
mayfaka
25.Ağustos.2014, 21:42
1-2 tane daha olursa mutlaka galatasaraya ceza gelir
Cengo
25.Ağustos.2014, 21:48
Veysel'in yaptığının topla alakası yok. Direk kırmızı kart olmalıydı. Top geride kaldı hatta. Sen futbolcusun, nasıl tribündeki gibi fanatikçe düşünebilirsin? Kim olursa olsun hoş görülmemeli. Futbolcu böyle yaparsa tribünleri kontrol edemezler. Sonra derbiler niye kontrol edilemiyor diye düşünürüz.
sarianet
25.Ağustos.2014, 21:48
Bunun için önemini anlayamayanlar var bari bu maçta yapmayin be abi
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
davidvilla
25.Ağustos.2014, 22:05
Anil
Gs ile fb arasindaki farki goruyor musun ?
sarianet
25.Ağustos.2014, 22:08
Hakem çok saçma kararlar aliyor
Cengo
25.Ağustos.2014, 22:09
Emre'nin aldığı sarı kartta faul bile yoktu. Yorumsuz.
anil luque
25.Ağustos.2014, 22:09
Anil
Gs ile fb arasindaki farki goruyor musun ?
Whatsapp vereyim mi abi :zuhaha
Galatasaray'ın vitaminsizliği :0:
sui generis
25.Ağustos.2014, 22:10
Hakem sezona hazır
sarianet
25.Ağustos.2014, 22:17
Şu takımı iyi bi kontratak yazdığını görecek miyiz acaba
William Rookwood
25.Ağustos.2014, 22:23
Hakem iki takim icinde yanlis kararlar veriyor. Yeni sezonda yine hakemlerin damga vuracagi bir yil olucak sanırım.
Cengo
25.Ağustos.2014, 22:24
Şu takımı iyi bi kontratak yazdığını görecek miyiz acaba
Kontralık geniş alan yoktu. Galatasaray tam kadro kapanıyor kendi yarı sahasına.
davidvilla
25.Ağustos.2014, 22:25
Kontralık geniş alan yoktu. Galatasaray tam kadro kapanıyor kendi yarı sahasına.
Kontra atagi bizim gormemiz lazim ama biz de gormedik :)
davidvilla
25.Ağustos.2014, 22:26
Whatsapp vereyim mi abi :zuhaha
Galatasaray'ın vitaminsizliği :0:
Ahah ver kardeşim :) ana fb iyi takin yani bi kere fizik olarak sindiriyor bir de ters uzun toplar var. Ilk yari emenike yerine webo olsa cok farkederdi emenike duvar olamiyor fb oyunu yikmisken hem de.
El Barto
25.Ağustos.2014, 22:27
İlk yarı itibarı ile daha iyi bir Galatasaray bekliyordum herkes gibi. Ama ilk yarıda tam bir hayal kırıklığı. Özellikle Telles 2. sınıf topçular gibi oynuyor. Olcan ve Yasin'de çok sırıtıyorlar. Veysel'in de pek farkı yok. Galatasaray bu kadar kötü olunca Fenerbahçe çok iyi oynuyor gözüküyor. Maçın hakkı Fenerbahçe galibiyeti gibi duruyor. Bakalım hak eden kazanacak mı? :)
mustangshelby
25.Ağustos.2014, 22:27
Galatasaray bu futbolla ligde çok saç yoldurur umarım düzelirde zevkli bir lig izleriz (Beşiktaşlı)
Kryptonite
25.Ağustos.2014, 22:28
Allah galatasaraylı arkadaşlara bu sene sabır versin.Bildiğin kontra atak futbolu oynuyor takım.Yasinle olmaz bu iş adam külliyen zarar.Telles desen defansif olarak çok kötü.Biraz daha işi ciddiye alsak rahat galibiyet alırız.Tam Weboluk maç.Kenar ortalarına yükselir vurur her türlü.Pek tadı tuzu yoktu maçın.
OrcunFB
25.Ağustos.2014, 22:29
Telles'e çıkmayan sarı kart şaka gibiydi. Emre'nin sarı kartı da çok saçmaydı. Hakem gerçekten kötü yönetiyor maçı.
El Barto
25.Ağustos.2014, 22:30
Emre'nin aldığı sarı kartta faul bile yoktu. Yorumsuz.
Aynen katılıyorum. Alves'in kartı da tartışılır. Emre'ye sanırım Telles'in yaptığı harekette net kırmızı.
William Rookwood
25.Ağustos.2014, 22:31
Iki takimda cok kotu oynuyor aslinda. Galatasaray'in oyuna yayilis sekli ve kendi yari sahasina çekilmesi Fenerbahce'yi on plana cikariyor. Ama iki takiminda gelistirdigi olgun bir atagi yok. Iki takiminda biraz zamana ihtiyaci var.
Ayrica emre'nin pozisyoni net sari kart. Arkadan ayaga yapilan kasıtlı mudehale var. Telles' in pozisyonuda sari kartlik kirmizi kartlik birsey yok. Yalniz kimse bekir'den bahsetmemis burakla girdigi pozisyonda faul calinmasi lazimdi. Hakem iki taraf icinde yanlis kararlar veriyor.
himone
25.Ağustos.2014, 22:33
Hakem 30. Dk dan ne kadar kötü olduğunu ve kariyerindeki ilk derbiyi neden şimdi aldığını kanıtladı. Telles 10 dk da 4 tane faul yaptı bırak krtı uyarı bile yok, sonuncusu başlı başına olaydı. Bekir'in pozisyon da komediydi.
Alves veya Emre 2. Yarı kırmızı görür ve bütün iyi havamızı yok eder.
GS'ı Atletico maçında çıplak gözle izlemiştim takım gram değişmemiş, sezona hazır olmktan çok uzaklar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
byariff
25.Ağustos.2014, 22:34
daha takimlar hazir degil , gs kotu sole bole inanilir gibi degil... nese maca gelirsek , sol kanat koridor oldu , telles yerine balta , yasin yerinede bruma bekliyorum.
bilmania
25.Ağustos.2014, 22:35
İlk yarıya baktığımızda Fenerbahçe'nin çok daha iyi oynadığını düşünüyorum. Ama bence maç penaltılara gidecek ve FB kazanacak. Her neyse.
Fenerbahçe'de ilk yarıda en dikkat çeken oyuncu Caner'di bence. Çok etkili kullandık sol kanadı. Ama GS'ın defans merkezdeki ikilisi Chedjou ve Semih dikkatli oynuyorlar. Telles de agresif oynuyor. Bir penaltı yaptırabilir. Emre B. her pozisyonda çok sinirli sarısı da var ikinci yarıda ben olsam alırdım oyundan o kadar etkili de olamadı zaten. Kırmızı görmez inşallah.
Galatasaray ise genel olarak etkisiz orta sahadan top çıkarmakta zorlanıyorlar ve çabuk bir şekilde Fenerbahçe'ye kaptırıyorlar. Ama benim tahminim dediğim gibi GS'ın bu maçta zor gol yiyeceği. Penaltılara kalır. Fenerbahçe kazanır.
Kryptonite
25.Ağustos.2014, 22:36
Birde Veyselin topu koluyla kornere atması var.Melonun Bekire tekme kaldırması da cabası.Hakem resmen komedi.Emreye kart vermesi gayet normal de Alveseverilen faul ne be hocam.Adam zaten kendi sahasında.Tellesin pozisyonu da açık kırmızı direk bileğe basıyor.
byariff
25.Ağustos.2014, 22:38
4-2-3-1 de burak ile olmaz ilerde top tutamiyor , drogbam olacakti ki ah ah..
Walter Sakana
25.Ağustos.2014, 22:41
Hakem skandal. Emre'nin sarı kartı skandal. Sonlarda Burak-Bekir pozisyonundaki kararı skandal.
Fenerbahçe fizik olarak bizden üstün. Bu üstünlüğü yabancılarıyla sağlıyor. Emenike konusunda davidvilla'ya katılmıyorum. Bence Webo'dan daha güçlü. Üstüne hızlanması da eklenince daha yıpratıcı oluyor.
Taktiksel olarak baktığımızda Galatasaray net 4-4-1-1 oynuyor. Savunma yerleşimi ve yardımlaşması çok iyi aslında ama bireysel hatalar veya yetersizlikler sırıtıyor. Örneğin Telles gibi fiziksel açıdan zayıf bir oyuncu önünde bireysel oynamayı seven Yasin gibi bir oyuncuyla o kanatta Kuyt ve Gökhan gibi iki oyuncuya karşı zorlanıyorlar. Biri çok güçlü diğeri çok çalışkan bu 2 rakip oyuncu karşısında doğal olarak yetersiz kalıyorlar. Zaman zaman Emenike de o bölgeye sızınca iyice sıkıntı yaşıyorlar.
Hücuma Prandelli'nin düşündüğü gibi ayağa isabetli ve hızlı paslarla çıkmayı başaramadığımız için etkili olamıyoruz.
Bizde oyunu yönlendirmesi gereken Selçuk taraftarın nefret edeceği bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kredisi tükendi artık, kendini toparlaması, o ilk sezonundaki görüntüsüne yaklaşması lazım. Yoksa bu taraftar onu iyice bitirir.
Şu hayatta gebermesine gram üzülmeyeceğim 3-5 insan varsa bunlardan biri Emre diğeri Pepe'dir. Maç başından beri hareketlerine bak. Kendisini Emre yapan, geçmişte ekmek yediği bir kulübe karşı bu düşmanlığı inanılmaz. Kendisiyle ilgili düşüncelerimi dile getirmeme forum kuralları izin vermiyor.
Gncl1905
25.Ağustos.2014, 22:42
Hakem kötü Galatasaray kötü taraftarımız da kötü.
Falcao9
İki takım da kötü oynuyor. Gs stoper almaktan vazgeçsin, forvet alsın.
mayfaka
Galatasaray taraftarı uslanmaz arkadaş
footballer33
25.Ağustos.2014, 22:43
Şimdi bu su, maytap vs. atma da neyin nesi? Ne gerek var böyle şeylere?
bilmania
25.Ağustos.2014, 22:43
Ne gereği var şimdi bunları yapmanın. İlla bir olay çıkaracaklar.
Edit: Veysel'den Sabri ortası :D
anil luque
25.Ağustos.2014, 22:44
Ahah ver kardeşim :) ana fb iyi takin yani bi kere fizik olarak sindiriyor bir de ters uzun toplar var. Ilk yari emenike yerine webo olsa cok farkederdi emenike duvar olamiyor fb oyunu yikmisken hem de.
Abi şu maçtaki iki takımla Arsenal karşısındaki Beşiktaş'ı bir karşılaştırsana.
Ralph
25.Ağustos.2014, 22:44
Neseniz yerine gelsin
@FerdiCarrefour: Emenike'nin kafası Berdan Mardini'nin çenesine benzemiş. pos makinesi gibi.
:D
El Barto
25.Ağustos.2014, 22:51
Bu stadlara pet şişe sokmak yasak değil mi? Bardak suya boşuna mı 2,5 lira veriyoruz biz acaba? :)
Gerçi benimki laf. Meşale ve patlayıcı maddeleri sokmakta yasak. (::)
davidvilla
25.Ağustos.2014, 22:51
Abi şu maçtaki iki takımla Arsenal karşısındaki Beşiktaş'ı bir karşılaştırsana.
Oyle bakarsan bjk supurur ikisini de.
Ama iste bu tarz maclarda gormemiz lazum bjki. Fb cok kararli sogukkanli ve baskili. Arsenal cok yumusakti özellikle savunmada.
anil luque
25.Ağustos.2014, 22:53
Zamanı gelince görülür abi :)
William Rookwood
25.Ağustos.2014, 22:54
Bizim ulkede büyüklük yapip karsi tarafın hatasini anlamasini bekleme huyu yok. Goze goz dise dis anlayışı devam ediyor maalesef. Eski maclari ve taraftarlari ozlememek mümkün degil. Simdi ki taraftarlara taraftar degil holigan demek daha dogru olur.
mayfaka
25.Ağustos.2014, 22:56
Veysel 1 degil 2 degil kac oldu ya bi kart vermedi
William Rookwood
25.Ağustos.2014, 23:00
İkinci yarı Galatasaray daha iyi oynuyor. Prandelli, Terim etkisi yapmış ikinci yarı.
byariff
25.Ağustos.2014, 23:02
Degisiklikler dogru , yekta yerine furkan girmeliydi bence.
anil luque
25.Ağustos.2014, 23:07
Burak Yılmaz'ın ikili mücadeleler esnasında aklına "savunmacıyı nasıl alt ederim" den çok "kendimi nereye doğru bıraksam" sorusu geliyor bence.
sarianet
25.Ağustos.2014, 23:10
Hliganzmi terör olarak gormedikce cozulmez bu isler
Cengo
25.Ağustos.2014, 23:10
İkinci yarı Galatasaray daha iyi oynuyor. Prandelli, Terim etkisi yapmış ikinci yarı.
Galatasaray'da değişen bir şey yok. Fenerbahçe tempoyu düşürdü.
SAİT71
25.Ağustos.2014, 23:26
sonra passolig iyi olacak deniyor sorun passoligin olmaması değil kameralar ile izlenen madde atanlara caydırıcı bir ceza verilmemesi, ayrıca bu emenike kazması satılsın ihtiyacımız bir kalastan çok bir forvet
Facx
25.Ağustos.2014, 23:37
çok kötü oynuyoruz çekilcek çile değil valla kazanırsak penaltılarla kazanırız
Kryptonite
25.Ağustos.2014, 23:38
Emrenin çıkması yanlış pas trafiğinin ana oyuncusuydu Emre.Emenike o pozisyonu nasıl atamıyosun be kardeşim.Şu forumun %80i atar o pozisyonu ayıptır.Alper de gereksiz çalımlar peşinde basit oynamayı öğrenemedi bir türlü.Webo zamanı Weboo.
himone
25.Ağustos.2014, 23:39
Değil passolig retina taraması da getirsen bu barbarlarla ve sözde polislerle nafile.
byariff
25.Ağustos.2014, 23:46
Oscarlik haraket geldi gokhan gonulden... sari kart ile alakasi yok..
SAİT71
25.Ağustos.2014, 23:48
meireles sabahtan beri yatıyor emre ise çıkıyor bu sene işimiz zor ilk 3 başarıdır benim için
Falcao9
25.Ağustos.2014, 23:51
Gökhan maçdan sonra özür diler.
mayfaka
25.Ağustos.2014, 23:52
Bu veyselle galatasaray sağ beki götüremez bi sene
William Rookwood
25.Ağustos.2014, 23:55
Hangi takım daha kötü oynuyor? Fenerbahçe'de kötü Galatasaray ondan daha kötü.
antiochia
25.Ağustos.2014, 23:59
Penaltılarla GS alır
SAİT71
25.Ağustos.2014, 23:59
şoyle bir galatasarayı yenemeyen berbat bir takımımız var pozisyon bulmak muhim değil iki takımda boyle giderse ilk 2 ts ve bjk olur
himone
26.Ağustos.2014, 00:16
Gs ın kupası hayırlı olsun bir de Sow u çıkarttı. Hocaya ilk maçtan - verdim. Bu arada bana Emenike nin iyi forvet olduğunu kimse savunmasın Webo olsa her türlü 90 dk da bitirirdik.
antiochia
26.Ağustos.2014, 00:19
Emenike Azizin adamı sakatlık olmazsa oyundan çıkarılmaz...
Walter Sakana
26.Ağustos.2014, 00:20
Fenerbahçe fiziksel olarak güçlü ama kondisyonları 70'ten sonra bitti. Galatasaray ise kondisyon açısından çok daha hazır durumda olduğunu gösterdi uzatmalarda.
SAİT71
emenike ben forvetim diye gezmesin şu takıma 2 tane adam gibi kanat olsaydı kaptığımız toplarla 2-3 yapardık emenike yerine stochu tercih ederim takım kaplumbağa gibi sanki ilk futbolun bulunduğu tarihte gibi bir oyun hızımız var
antiochia
GS beni şaşırttı. Bu kadar kötü beklemiyordum açıkçası
antiochia
26.Ağustos.2014, 00:21
Fenerbahçe fiziksel olarak güçlü ama kondisyonları 70'ten sonra bitti. Galatasaray ise kondisyon açısından çok daha hazır durumda olduğunu gösterdi uzatmalarda.
Takım yaşlı...
anil luque
26.Ağustos.2014, 00:24
Selçuk dağlara taşlara vurdu.
anil luque
26.Ağustos.2014, 00:24
Muslera Caner'in vuruşunu çıkardı. 1-1 devam ediyor 2. penaltılar sonucunda.
anil luque
26.Ağustos.2014, 00:26
Melo da dışarı vurdu.
Walter Sakana
26.Ağustos.2014, 00:26
Volkan biraz delikanlı ol be, bi kez olsun :)
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 00:28
Volkan napıyor ya? Sevinirken Melo'ya çarpıp daha sonra üzerine yürüyo. Koskoca adamlar yahu, ayıptır.
sarianet
26.Ağustos.2014, 00:29
En iğrenç penaltı serisi
footballer33
26.Ağustos.2014, 00:29
Bu ne la, gol olmuyor! :D Derken Meireles attı.
anil luque
26.Ağustos.2014, 00:30
Çok değişik şeyler oldu yetişemedim :D
antiochia
26.Ağustos.2014, 00:33
Gs kaçırdı penaltılarda, Muslera kurtardı, FB'nin AVrupalıları attı
Facx
26.Ağustos.2014, 00:33
uçan tekme atan adamın sarı kart gördüğünü gördük ya
Falcao9
26.Ağustos.2014, 00:34
Volkan'ın Melo'ya yaptığından sonra kırmızı yemesi lazımdı. Tabiki yemedi.
balot50
Hele şükür be aldık kupayı.
sarianet
volkan penaltılara da çalışmış meloyu sevmem ama yaptığı hareket kasıtlı yapmayın böyle şeyler
sen böyle şey yaparsın adam gelir azizin topçusu der ki haklıdır
antiochia
Neden Volkan üzerine yürüdü Melo'nun bilen var mı?
Ralph
26.Ağustos.2014, 00:35
Tebrikler Fenerbahçe.
İki takımıda hazır görmedim lig için.
E.Cartman
Beyler Volkan Melo'ya niye atladı bi anlatın bana ya çözemedim ben. Melo kaçırdı yere baktı sonra bi baktım Volkan Melo'ya uçuyor, mevzu neydi?
Sadixx
Uçan tekme nerede ben göremedim. Tamam bende sevmem volkanı da biraz objektif olun. Melo orada üstüne çullanıyor gibi göstermek için arka kısmını volkana doğru attı.
anil luque
Neden Volkan üzerine yürüdü Melo'nun bilen var mı?
Çünkü Melo Volkan'ın atladığı yörüngede duruyordu :)
Facx
26.Ağustos.2014, 00:36
Uçan tekme nerede ben göremedim. Tamam bende sevmem volkanı da biraz objektif olun. Melo orada üstüne çullanıyor gibi göstermek için arka kısmını volkana doğru attı.
he yani penaltı kurtardıktan sonra koşarak penaltı atan adamın üstüne uçmak normal ?
uAburak89
Muslera'ya yazık oldu.
semih99999
sahada galatasaray adına kupayı isteyen tek adam vardı o da muslera bi tek onun adına üzüldüm yönetim bu maçlardan sonra hala gitsin balanta tarık erkan peşinde koşsun takımın forveti yok :uzgun: hatta orta sahaya da adam lazım selçuk ve yekta ile yürümez
antiochia
26.Ağustos.2014, 00:37
Çünkü Melo Volkan'ın atladığı yörüngede duruyordu :)
Ciddi ciddi durup durduğu yerde mi oldu anlamadım Ben Volkan sarılacak, teselli edecek sandım. Bir baktım ki uçtu
William Rookwood
Melo'nun bir suçu yok. Melo penaltıyı kaçırdı, arkadaşlarına doğru giderken Volkan sevinirken Melo'nun üstüne düştü sonra Melo'ya da bir şey yapmışçasına üzerine yürüdü. Herhalde Volkan, Melo'nun orada kasıtlı olarak durup onu ittiğini falan düşündü.
Sadixx
he yani penaltı kurtardıktan sonra koşarak penaltı atan adamın üstüne uçmak normal ?
Yanından uçarak abartı sevinç yapıyordu evet. Üstüne uçmak hayır . Melo orada kendini volkanın üzerine doğru hamle yaptı.
Arkadaşlar sanırım gösterilen pozisyonu iyi sezememiş.
davidvilla
26.Ağustos.2014, 00:38
Valla volkanin o hareketinden sonra yarin obur gun arenada bir sey olursa kimsenin bik bik otneye hakki yok acikca simdiden soyleyeyim.
Macla ilgili hakeden kazandi.
KaRaBükLü KraL
26.Ağustos.2014, 00:38
Fenerbahçe'ye tebrikler Galatasaray hiç bir şey yapmadı çünkü ama şu Volkan neden kırmızı yemedi merak ediyorum.102X65'lik sahada sevinecek bi Melo'nun sırtı mı kaldı ya :D ?
Falcao9
26.Ağustos.2014, 00:39
Volkan her zaman aynı şeyleri yapıyor. Ondan sonra bizim taraftarlar saldırınca suçlu oluyor.
MuraTBudaN
Yanından uçarak abartı sevinç yapıyordu evet. Üstüne uçmak hayır . Melo orada kendini volkanın üzerine doğru hamle yaptı.
Arkadaşlar sanırım gösterilen pozisyonu iyi sezememiş.
Olayı bir gören sen olmuşsun..
ThersoN
Bu sezon zaten sert geçecekti. Böyle hakemler olacaksa daha da zor geçecek. Özellikle Volkan'ın penaltılarda yaptığının savunulur tarafı olmadığı gibi sarı kart da hafif o harekete.
footballer33
O değil de, Melo gibi bir adam Volkan karşısında sus pus arkadaşlarının yanına gitti bir karşılık vermeden. Orada suçlu olduğunu biliyor muydu, yoksa Volkan'dan mı tırstı anlayamadım. :)
Namzet
Öncelikle Galatasaray'a göre daha iyi bir takım olduğumuz gerçeğini sahada gördük,ilk yarıda iyi oynadık ama maçın genelinde orta sahamızla hücum hattımız arasında çok büyük eksiklik var o boşluğuda doldurması gereken isim Diego..Lisansı çıksaydı farklı bir maç olabilirdi..Galatasaray'a gelecek olursak savunma ikilisi çok iyi oynadı bence ama Yasin-Olcan-Burak üçlüsüyle bu sezonu zor tamamlarlar kesinlikle iyi bir Bruma'nın 11'e yerleşmesi lazım..Muslera bu maçta takımın herşeyiydi..Fenerbahçe'de Sow-Meireles'i nasıl o kadar süre oyunda tuttu İsmail hoca anlamıyorum ilk maçta kararlarıyla hayal kırıklığına uğrattı,Volkan da artık süresi doldu yaptığı hareketler çok abartıya kaçtı tamam Melo topa gelirken ağzındaki sakızla hareket yapmış olabilir niye ona karşılık verirsin..Maçın gelirleri anlamlı bir iş için kullanılacak,kazandık ama gerçek kazanan Soma oldu
Gncl1905
26.Ağustos.2014, 00:40
Maçın buralara bile gelmemesi lazımdı; kupa Fenerbahçe'nin hakkıydı. Tebrikler.
Takımı ise hiç hazır görmedim. Sonumuz hayrola.
SAİT71
26.Ağustos.2014, 00:40
Zerre sevinmedim keşke kaybetseydik, Aziz Yıldırım'ın kulübe çöreklenme katsayısı arttı yine. Volkan'ın pozisyonunu ise çözemedim gerçekten. Olay neydi, Volkan niye öyle atladı Melo niye sessiz kaldı gerçekten hayret. Hele şu art arda kaçan penaltılar rezil bir maç oldu gerçekten. BAL Ligi'ndeki yerel derbiler daha tatmin edici.
El Barto
26.Ağustos.2014, 00:41
pitbull - kangal çekişmesi işte ne sebep arıyorsunuz? :) Bana göre hak eden kazandı. Tebrikler Fenerbahçe.
ForsakeN
26.Ağustos.2014, 00:42
Ustune falan cullanmadi beyler tekrar izleyin. Volkan sevinirken Melo kendini onune atti dussun diye havada
Cengo
26.Ağustos.2014, 00:42
Volkan'ın Melo'ya yaptığı doğru olmasa da gövde gösterisi. Melo'nun yıllarca yaptığı çirkefliklerin intikamı duygusu gibi dışa vurumu oldu. Volkan'ın yaptığı şey kesinlikle yanlış, atılabilirdi ama yıllardır Melo'ya yapılanların esgeçildiği ortamda hiç de şaşırtmadı beni açıkçası. Hakemler herkese eşit davransalar ve kimseden korkmadan kartları çıkarsalar bu tip atışmaları hiç görmezdik zaten. Seyirciden kork, camiadan kork, basından kork. Sonucu bu oluyor.
himone
26.Ağustos.2014, 00:43
Hem Melo hem de Selçuk'un kaçıracağını hiç düşünmemiştim. Bence 2 takımda düzgün top oynamadı, FB biraz daha iyi göründü o kadar. Emenike gibi forvetle çok işimiz var, ayrıca o kadar atağa çıktık 1 tane bile adam doğru karar veremedi.
Volkan için diyecek birşey yok gideceği günü dört gözle bekliyorum.
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 00:44
İnsanlar Melo'yu öyle bir futbolcu olarak belirlemiş ki gözünde bu pozisyonda bile suçu Melo'da arıyorlar. :)
Cengo
26.Ağustos.2014, 00:46
İnsanlar Melo'yu öyle bir futbolcu olarak belirlemiş ki gözünde bu pozisyonda bile suçu Melo'da arıyorlar. :)
Volkan üstüne doğru atladı, Melo da kambura yatıp düşürüp sakatlamaya çalıştı. Her ikisi de kırmızı kartlık iş. Melo da hiç masum değil.
ThersoN
26.Ağustos.2014, 00:47
Ortamlarda hala Volkan'ı haklı görenler var. Nasıl bir körlük bürümüş sizin gözünüzü. Soma'ya adanan bu maçta tribünden su şişesi atandan farkınız yok.
himone
26.Ağustos.2014, 00:47
Melo yine Demirören'in elini sıkmadı :).
anil luque
26.Ağustos.2014, 00:48
Volkan üstüne doğru atladı, Melo da kambura yatıp düşürüp sakatlamaya çalıştı. Her ikisi de kırmızı kartlık iş. Melo da hiç masum değil.
Abi yanlış anlama da biraz saçmaladın gibi geldi. Durup dururken biri üstüne atlayınca "dur kardeşim aman bir yerin acıyacak" diye kucağına alacak hali yoktu Melo'nun.
Melo'yu günahım kadar sevmem onu da belirteyim.
BaFraLı
26.Ağustos.2014, 00:49
Emre ve Volkan haricinde Fenerbahçe takımını tebrik etmek lazım.
Muslera, Semih dışındada Cimbom da pek bişey yoktu. Hak eden Fenerbahçe'ydi.
Bu maç için konuşursak Melo'nun fazla göze batan bi hareketini görmedim şahsen. Volkan Demirel denen şahsiyet sağa sola salça olucağına ona buna çullanacağına poposuyla top tutup sağa sola ahlak dersi vereceğine dönsünde topunu oynasın. Daha ilk yarıda yabancı maddeler atılırken dedim ama bu adama müstehak bazı şeyler.
Bu maç için konuşursak Melo'nun yaptığı hiç bişey de yoktu.
Facx
26.Ağustos.2014, 00:50
volkanın kırmızı kart görmesi gerekiyodu nokta net zaten hakem yeminliydi kaç kere sarı kartlık hareketlere sırf oyuncuların sarı kartı var diye faul verip kart göstermedi bizdende fenerbahçedende tek kelimeyle rezalet oynadık maçı fenerbahçe haketti , bunun en temel nedenide orta sahada oynayan "maestro" selçuk ben hayatımda bu kadar kötü bi ortasaha performansı görmemişimdir heralde kaç tane top kaptırdı hücum yapıcakken kalemizde atak oldu sayamadım zaten topu dikerek oynamasından (çoğunu rakibe gidiyo) kontraları ağır kalıp engellemesinden bahsetmiyorum bile bu adama bu sene başında zam yapıldı kaptan yapıldı hala geçen sene kaldığı yerden devam ediyo sorunu ne ki acaba ?
BaGa TaRKaN
Volkan'ı Ayrı Bir Dert, Melo'su Ayrı Bir Dert. Sahada Örnek Alınacak Tek Adam Var O da Muslera'dan Başkası Değil.
Muslera Çıkıp Adam Gibi Futbol Nasıl Oynanıyor Herkese Gösteriyor Bizim Geri Kafalılar Volkan ve Benzerleri Melo, Emre... Daha Çok Var Türkiye'de Bunlar Futbol Değilde Sanki Savaş Alanına Çıkar Gibi Birbirlerini Yeme Telaşında. Tamam Derbidir Merbidir Anlarım da Derbi Sadece Bizim Ülkede mi Var Real-Barça Maçı Derbi Değil mi El İnsaf Yani. Avrupa Arenasında Türkiye'yi Temsil Edemeyen Adam Kendini Türkiye'de Söz Meclisten Dışarı Bir Şey Yaptığını Zannediyorlar.
Uzun Lafın Kısası Türkiye ve Türkiye'ye Şöyle Adam Akıllı Futbolunu Oynayıp Taşıdığı Formayı Grurla Taşıyabilecek Oyuncular Lazım Sahada Sadece Futbol Oynansın Başka Bir Halt ve Maceralar Olmasın.
William Rookwood
Melo'nun sakatlamaya çalışma çabasını nereden gördün dostum? Sanırım bu daha önceden yaptığı vukuatlardan ortaya çıkan bir önyargı olsa gerek. İki oyuncununda geçmişteki vukuatlarını bir kenara bırakıp sadece pozisyona bakıldığında Melo'nun penaltıyı kaçırınca arkasını dönüp arkadaşlarına doğru yürüyüşü ve Volkan'ın kasıtsızda olsa sevincini biraz abartılı yaşayıp Melo'nun üzerine düşmesi ve Volkan'ın da bunu yanlış anlayıp Melo'nun üzerine yürümesi gözüküyor. Olay sadece bu. Volkan'da orada Melo'nun art niyetli olarak orda durduğunu düşünüyor. Melo'da kart yememek için sadece söz dalaşına giriyor.
Ama oyuncuların 5 yaşındaki çocuktan farkları yok, koskoca adam olacaklar birde. Gerçek hayatta kim kime sen bana kasıtlı çarptın diye söz dalaşına girer ki? Ama maçta olunca herkes dayı, reis kesiliyor işte.
Cengo
26.Ağustos.2014, 00:52
Abi yanlış anlama da biraz saçmaladın gibi geldi. Durup dururken biri üstüne atlayınca "dur kardeşim aman bir yerin acıyacak" diye kucağına alacak hali yoktu Melo'nun.
Melo'yu günahım kadar sevmem onu da belirteyim.
Geriye çekilmek için zamanı var. Hakeme doğru da koşabilir. Tabi Melo gururuna yediremez bunu. Tam tersini yapıyor, Volkan atlarken eğiliyor, kambura yatıyor. Açık açık kambura yattı. Videosu varsa koyun, zaten göreceksiniz izlediğinizde. Her maçın başında hakemin kararlarını test etmek için bir rakibe hafif tekme atıp maçın geri kalanını ona göre oynayan bir futbolcudan bahsediyorsunuz.
davidvilla
26.Ağustos.2014, 00:54
Geriye çekilmek için zamanı var. Hakeme doğru da koşabilir. Tabi Melo gururuna yediremez bunu. Tam tersini yapıyor, Volkan atlarken eğiliyor, kambura yatıyor. Açık açık kambura yattı. Videosu varsa koyun, zaten göreceksiniz izlediğinizde. Her maçın başında hakemin kararlarını test etmek için bir rakibe hafif tekme atıp maçın geri kalanını ona göre oynayan bir futbolcudan bahsediyorsunuz.
Volkan'ın orada ne isi var arkadas ? Hala melo hala melo. Valla sizin gozunuz kör olmuş.
mustangshelby
Ne GS'liyim ne FB'li de maçı herkez gibi bende izledim kafa topunamı çıkıyolarda kambura yatsın böyle bi yorum olabilirmi bari yorumları tarafsız yapın. 90 a 120 sahada koşacak sadece orasımı vardı heryer doluydu doğru boş koltuk yoktu :)
footballer33
Maç için de bir yorum yapayım: F.Bahçe 90 dakikada oynadığı futbol ve kaçırdığı gollerle G.Saray'a göre daha fazla hak etti kupayı ve hak ettiği şekilde kazandı.
G.Saray'ın çok eksiği var. Stoper, forvet ve orta sahanın ortasına ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Selçuk, Melo, Sneijder ve Yekta dışında o bölgede alternatif bir isim yok. Bunlardan 3'ü direkt oynuyor zaten.
F.Bahçe ise G.Saray'a göre daha hazır ve daha az eksiği var. Diego girince takıma, bu sisteme ve oyun yapısına nasıl yansır; onu da zamanla göreceğiz zaten.
BaGa TaRKaN
Bu Arada Sadece Volkan-Melo Pozisyonuna Bir Cümle Ayırırsak Volkan %100 Çirkef iken Melo %50 Çirkefti O Pozisyonda.
Redrum
26.Ağustos.2014, 00:55
Galatasaray'ın sorunu ne defans, ne kanat, ne de forvet. Galatasaray'ın sorunu selçuk ve melo. Telefondan yazdığım için detaya giremeyeceğim, anlayan biri aciklasin. Ayrıca Alex Telles çok kötü.
europeanconquer
26.Ağustos.2014, 00:55
Tebrikler Fenerbahçe,hak ettiler.
Muslera hariç bütün takım vasat durumda şu an,özellikle hücum hattı çok uyumsuz oynadı.
Cengo
26.Ağustos.2014, 00:56
Volkan'ın orada ne isi var arkadas ? Hala melo hala melo. Valla sizin gozunuz kör olmuş.
İkisi de kırmızı kart yazmıştım yukarıda.
E.Cartman
Buyrun beyler pozisyon çok net, ilk 2 görüntü belli ediyor zaten olayı. Volkan gidiyor Melo'nun üstüne doğru uçuyor hepimizin de bildiği gibi Melo böyle bir olayda geri çekilecek adam değil o da sırtını dönüyor. Melo'nun sarı doğru ama Volkan'ın net kırmızısı var. Bu olay direk olarak rakibi tahrik etmeye girer, hemde ağır tahrik.
Volkan vs Melo
Falcao9
Biz yanlış görmüşüz. Melo öyle bir kambura yatmış ki Volkan ölebilirmiş.
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 00:57
Melo dil çıkarırken adamsın melo diyenler şimdi fair-playden bahsediyor :)
Volkan kurtardı gittiği Meloya zamanında Melonun Emreye yaptığının değişik versiyonunu yaptı.Melo kardeşimiz yediremedi olsun.
jevox06
26.Ağustos.2014, 00:58
Melo bilerek kambura yattı çünkü Volkan'ı sırtından sektirip stadın dışına atmak istedi. Vay hayın çocuk Melo. Biraz edep yahu. Kafalar Aziz Yıldırım kafası. Melo orada saldırsa ne olurdu. O dövse bu dövse ne olurdu. Sen bu hareketi yaparsan Arena'ya geldiğinde de ne anan kalır ne bacın. Bu sorunu da passolig le çözsenize.
Cengo
26.Ağustos.2014, 01:00
Buyrun beyler pozisyon çok net, ilk 2 görüntü belli ediyor zaten olayı. Volkan gidiyor Melo'nun üstüne doğru uçuyor hepimizin de bildiği gibi Melo böyle bir olayda geri çekilecek adam değil o da sırtını dönüyor. Melo'nun sarı doğru ama Volkan'ın net kırmızısı var. Bu olay direk olarak rakibi tahrik etmeye girer, hemde ağır tahrik.
Volkan vs Melo
Maçın içinde yaparsanız bu hareketin cezası sarı kart olur. Burada kasıt var. Tahrik vardır ya da yoktur, önemli değil. Kavgaya girerseniz, kasıtlı birine zarar vermeye çalışırsanız cezası kırmızı olmalıdır kurala göre.
BaFraLı
26.Ağustos.2014, 01:02
Dil çıkartılan eleman da aynı tezeğin laciverti diyelim. Hani ona takılırsanız eğer o elemanında geçmişi pek sağlam değil. Sağa sola küfürler gırtlak kesmeler vs.
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 01:03
Orada duran Melo değil de Semih olsa şuan bu pozisyon konuşulmuyordu bile hatta Volkan gidip '' birşeyin var mı kardeşim? '' bile derdi. Ama orada duran Melo olunca işler değişiyor, kafadan başka senaryolar yazılıyor. Yok aslında Melo orada durmuyordu, Volkan'ı gider ayak sakatlamaya çalıştı vs. Yukarıda video paylaşılmış ve pozisyon net olarak gözüküyor.
ThersoN
Volkan'ı Ayrı Bir Dert, Melo'su Ayrı Bir Dert. Sahada Örnek Alınacak Tek Adam Var O da Muslera'dan Başkası Değil.
Muslera Çıkıp Adam Gibi Futbol Nasıl Oynanıyor Herkese Gösteriyor Bizim Geri Kafalılar Volkan ve Benzerleri Melo, Emre... Daha Çok Var Türkiye'de Bunlar Futbol Değilde Sanki Savaş Alanına Çıkar Gibi Birbirlerini Yeme Telaşında. Tamam Derbidir Merbidir Anlarım da Derbi Sadece Bizim Ülkede mi Var Real-Barça Maçı Derbi Değil mi El İnsaf Yani. Avrupa Arenasında Türkiye'yi Temsil Edemeyen Adam Kendini Türkiye'de Söz Meclisten Dışarı Bir Şey Yaptığını Zannediyorlar.
Uzun Lafın Kısası Türkiye ve Türkiye'ye Şöyle Adam Akıllı Futbolunu Oynayıp Taşıdığı Formayı Grurla Taşıyabilecek Oyuncular Lazım Sahada Sadece Futbol Oynansın Başka Bir Halt ve Maceralar Olmasın.
Tebrik Ederim %100 katılıyorum. Bu isimlere Caner'i de ekleyelim. Kendilerini kaybediyorlar reaksiyonları kendine ya da takım arkadaşlarından çok rakibe yönelik oluyor. Emre'nin, Caner'in neredeyse her lehine ya da aleyhine verilen faul sonrası yakın çekimlerdeki hareketleri ve söylemleri sürekli hakaret, küfür, tehdit içeriyor.
Portekizceyi bilmediğimiz için Melo'nun söylemlerini anlayamıyoruz.
Ancak bir kişinin ortamda ortaya dil çıkarması ya da tribünüyle orantısız sevinmesinden çok başka bir kişinin direkt belli kişileri hedef alarak ana avrat sövmesi, el hareketi yapması ya da ittirip vurmaya yeltenmesinden daha itici geliyorsa bunu algılayan kişide de problem vardır.
Videoyu tekrar izledikten sonra ek: Kambura yattı falan deniyor. Sokak biri sizin sırtınıza çullansa refleksiniz aynısı olur.
Nocna Mora
Galatasaray 4-2-3-1 oynayamaz bu oyuncularla bunu çok net görmüş olduk. Ne Selçuk oyunu üstüne kurabileceğiniz bir oyuncu, ne bu kanat oyuncuları ne yapmaları gerektiğini biliyor.
Selçuk, kaldığı yerden devam ediyor. İnanılmaz kötü ve yetersiz. Pasların %70'i isabetsiz ki zaten aldığı topların çok büyük bir bölümünü Burak'a şişiriyor. Şuursuzca yaptığı presle en çok koşanlar listesine girmesinin hiç bir anlamı yok. Bu sistemde verimli olacak bir topçu değil kesinlikle.
Yasin inanılmaz derecede vasattı. Resmen sahada yok gibiydi. Savunmayı da oldukça aksattı Telles'i zor durumlarda bıraktı. Kesinlikle daha çok çalışmalı ve kendisini daha çok geliştirmeli. İlk 11 için hazır değil kesinlikle.
Telles savunmada kendisine yardım geldiği bölümlerde de bazen geç pozisyon aldı. Kim geliyor kim gidiyor pek farkında olmuyor açıkçası ki konsantrasyon düşüklüğü denilebilir.
Veysel, ileri çıkışları etkili olsa da savunmada sürekli yanlış pozisyon aldı. Bu adamı ben geçen sene son Gençlebirliği maçında izlemiştim ve o maçta da sapır sapır dökülmüştü bu konuda. Fazlasıyla heyecanlı ve tecrübesiz gözüktü oynadığı oyunla.
Olcan, Trabzon'da kaldığı yerden devam edebileceğini, geriye koşmazsa onu taşıyacak oyuncuların olduğunu falan zannediyor hala ki ilk yarıda neredeyse hiç savunmaya yardıma gelmedi. Bu lakayıtlığı takım oyununa fazlasıyla zarar veriyor. Sağ çizgide oynadığı zaman tek marifeti içeri kat edip şut atmak ki bu bence fazlasıyla kısırlaştırıyor hücumları. Bu adam orta sahanın ortasında iki yönlü oyuncu olarak ya da sol bekte kullanılırsa çok çok çok daha yararlı olacaktır.
Burak ikinci yarı ve uzatmalarda iyi bir performans gösterdi. İyi tek toplar attı, pozisyon kovaladı, pres yaptı. Fakat bence göze en çok çarpan, çarpmıyorsa da çarpması gereken aktif dinlenme halindeyken topsuz oyundaki savunma pozisyonu almamasıdır. Bu nedenle rakip takımlar oyunu direk orta sahadan kurabiliyorlar ki bu da takım merkezini oldukça geriye çekmeye neden oluyor.
Çok fazla hücum faul yaptığı da bir gerçek.
Sneijder 10 numara pozisyonunda oynadı ve markaj altında kayboldu. Takım oyun merkezini ileriye taşıyamadığı için pek bir varlık gösteremedi.
Bruma, oyuna girdikten sonra didindi, çabaladı, genel olarak iyiydi. Savunmaya da eskiye oranla çok daha fazla yardım etti.
Muslera, Melo, Chedjou ve Semih takımın en iyi performanslarını gösterdiler neredeyse hatasız oynadılar.
Mancini'nin kıymetini bence herkes şu an çok daha iyi anlıyordur diye düşünüyorum. Tamamen oyuncuların zaaflarını gizleyen ve iyi oldukları yönleri öne çıkaran bir sistem yaratmıştı ve de oyuncuları ezbere değil tanıyarak, izleyerek mevkiilendirmişti sahada. Hakan Balta'yı stoperde, Sabri'yi sol bekte ve sağ açıkta, Sneijder'i Gizli Oyun Kurucu şeklinde 4-3-3'ün ileri 3lüsünün solunda -ki Hollanda Milli Takımı Dünya Kupası'nda 3.olurken onu yine aynı şekilde kullandılar ve inanılmaz derecede iyi performans gösterdi, yine.-, Emre Çolak'ı ön libero da ki bu maçlarda Modric performansı göstermişti bence Emre, zira yüksek tekniği ve çevikliği sayesinde oyunun yönünü çok hızlı bir şekilde değiştirebiliyor ve pas trafiğinin hızını çok iyi bir şekilde arttırabiliyordu ve hamleleri de gayet iyiydi eğer ki pozisyon almayı yani kısaca savunma yönünü daha da geliştirebilirse ve bu konuda ısrar edilseydi iyi bir iki yönlü oyuncu olacaktı, Semih'in sağ bekte çıkarttığı harika maçlarda da gördüğümüz gibi gayet iyi tercihleri vardı. Takım hem takım halinde iyi savunma yapıyor hem de sahadaki görevler itibariyle herkesin zaaflarını gizliyordu sistem. Fakat 4-2-3-1 olarak gördüğümüz bu sistemin yürümeyeceği çok açık.
Prandelli de umarım Mancini gibi yeri geldiğinde 3-5-2, 4-3-3, 3-4-3 gibi sistemleri kullanır ve iyi bir sistem yaratır çünkü ne yazık ki kağıt üstünde durduğu gibi durmuyor bizim oyuncularımız.
Maça dönecek olursak Fenerbahçe maçı tamamen haketti çok daha organizeydiler ve ne yapmaları gerektiğini biliyorlardı. Maç genel olarak sıkıcıydı ve temposu düşüktü. Galatasaray'ı söylediğim gibi hiç beğenmedim, Fenerbahçe'de de İsmail Kartal'ın oyuna müdahalelerini pek beğenmedim. Taktiksel olarak geçen senenin aynısıydılar zaten.
Penaltı atışlarında Volkan'ın dikkat dağıtma taktiği dünya kupasından Tim Krul'u hatırlattı bana, oldukça başarılı buldum Volkan'ı bu konuda. Fakat Melo'nun penaltısını kurtardıktan sonra DURUP DURURKEN gidip Melo'nun üstüne atlaması ve ortamı germesi bence çirkindi.
Tribünlerde fazlasıyla iğrençti. Bu cahilliği, bilinçsizliği, holiganlığı gördükçe Türkiye'deki futboldan iğreniyorum ben açıkçası, hiç zevk alamıyorum. Keşke daha kaliteli olsa taraftar profilleri.
..
Cengo
26.Ağustos.2014, 01:04
Dil çıkartılan eleman da aynı tezeğin laciverti diyelim. Hani ona takılırsanız eğer o elemanında geçmişi pek sağlam değil. Sağa sola küfürler gırtlak kesmeler vs.
Emre'nin yeterince vukuatı var. Bazıları da cezasız kalmıştır, doğru. Hakemleri de o yüzden eleştirdim zaten. Pozisyonda Emre yok. Onu da ayrıca eleştiririz.
BaFraLı
26.Ağustos.2014, 01:06
Emre'nin yeterince vukuatı var. Bazıları da cezasız kalmıştır, doğru. Hakemleri de o yüzden eleştirdim zaten. Pozisyonda Emre yok. Onu da ayrıca eleştiririz.
Dil çıkartanları savunanlar şimdi fair play hesabı yapıyomuş ya o yüzden kastettim.
Yoksa kimin ne karakterde olduğu belli.
Fenerbahçe bu maçı hak etti gerçekten. Son hareketler bunun önüne geçti tabiki.
Muslera'ya da cidden yazık yahu adam daha ne yapsın. Muslera hatrına o penaltıları atsaydınız bari ya. Melo ve Selçuk sıkıntılı başladı sezona.
Leonadias
26.Ağustos.2014, 01:10
Burada iki insanın yaptığı gereksiz tahrik edici olayları savunmayın arkadaş siz birbirinize düşmeyin iki gereksiz adam için değer mi
BaFraLı
26.Ağustos.2014, 01:11
Volkan Demirel: "Belediye sokak köpeklerini temizlesin yoksa o iş de bana kalacak. Ceza almak istemiyorum" (FB TV)
Yani evine gidip galibiyeti kutlayıp keyif yapmak varken. Ne bileyim ya.
sarianet
26.Ağustos.2014, 01:14
abi neyi tartışıyosunuz penaltı atışlarında kırmızı kart verilmedi raddesine geldi kapatalım dükkanı bunu da tartışacaksak
olayı değil geldiğimiz durumu tartışmalıyız bu hale neden nasıl geldik yoksa volkan kırmızı yer bi sonraki derbide aynı tatava devam eder
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 01:18
Beyler futbolcuların söylediği bu tür sözleri de forumda paylaşmayalım mümkünse. Oradan biri gelip o söze hitaben bir şey yazarsa olaylar çok başka yerlere gidebilir. :)
Nedvedmania
26.Ağustos.2014, 01:18
Arkadaşlar hakaret etmemek gibi basit bir kuralımız var. Buna uymak çok zor olmasa gerek.
sui generis
26.Ağustos.2014, 01:20
Hakem ilk 45 dakikaya damga vurmasaydı bu kadar uzamayacaktı maç. Emre'ye verdiği sarıyla resmen sindirdi Emre'yi. İkinci yarı döküldü adam. Telles verilmeyen kartlar, penaltı vs. Bir de Bekir'in pozisyonu var, orada da saçmaladı.
Takım gayet iyi durumda. Tek sıkıntı Sow ve Kuyt'ın içeriye girmemeleri. Kuyt özellikle orta açmak yerine kendisine orta açılması için içeri girseydi çok farklı olabilirdi. Adam bütün kafa toplarını aldı ama işte yanlış yerdeydi.
Galatasaray da fizik olarak çok kötü. İşleri zor bence bu sene. Bir de taraftarı daha sezon başında böyleyse bu sezon yine olaylar eksik olmaz.
CocukMenajer
26.Ağustos.2014, 01:21
Veysel Sarı'nın eliyle topu kornere attığı pozisyonda ki penaltı ve Telles'in Emre yi sakatlamaya yönelik yaptığı harekette ki kırmızı karttan pek bahseden olmamış bahsedeyim :D
Not:Gülmek isteyen Beyaz Tv açsın Rasim Ozan şov var :D
Falcao9
26.Ağustos.2014, 01:26
Gökhan kendini yere attığı için özür diler mi? Bence diler.
CocukMenajer
26.Ağustos.2014, 01:29
Gökhan kendini yere attığı için özür diler mi? Bence diler.
Aynı mesajı 2 kere atma sebebin nedir tahrik mi ? Bence tahrik.
Falcao9
26.Ağustos.2014, 01:31
Aynı mesajı 2 kere atma sebebin nedir tahrik mi ? Bence tahrik.
Merak ediyorum. Geçenlerde kendini yere atıp sonra özür dilemişti. Bu sefer yapar mı diye çok merak ediyorum.
Facx
26.Ağustos.2014, 01:32
Hakem ilk 45 dakikaya damga vurmasaydı bu kadar uzamayacaktı maç. Emre'ye verdiği sarıyla resmen sindirdi Emre'yi. İkinci yarı döküldü adam. Telles verilmeyen kartlar, penaltı vs. Bir de Bekir'in pozisyonu var, orada da saçmaladı.
Takım gayet iyi durumda. Tek sıkıntı Sow ve Kuyt'ın içeriye girmemeleri. Kuyt özellikle orta açmak yerine kendisine orta açılması için içeri girseydi çok farklı olabilirdi. Adam bütün kafa toplarını aldı ama işte yanlış yerdeydi.
Galatasaray da fizik olarak çok kötü. İşleri zor bence bu sene. Bir de taraftarı daha sezon başında böyleyse bu sezon yine olaylar eksik olmaz.
peki canere ve alvese vermediği 2. sarı kartlar hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim ?
Fearless Coward
26.Ağustos.2014, 01:33
Lami cimi yok hakettik kaybetmeyi. Başgan'a selam olsun buralardan. :) Muslera'ya helal olsun yine kalitesini belli etti tek başına savaştı. Keşke bütün penaltıları o atsaydı. O derece bir performans sergiledi. Geçen sezonun en iyilerinden Melo bile kötüydü bu maçta. Selçuk yine geçen sezonki bildiğimiz Selçuk'a devam etti. Bruma yine iyi işler yapacağının sinyalini verdi. Burak desen o da çabaladı ama nereye kadar. Sneijder'de hazır değilim henüz mesajı verdi. Keza Yasin'de öyle. Olcan kötünün iyisiydi sahadaki. Transfer şart acil belki bu sonuç bizim için daha iyi olmuştur başgan'ın aklı başına gelmiştir belki.
OrcunFB
26.Ağustos.2014, 01:34
Hakettik kazandık. Uzatmalar harici oyuna hakim olan taraf bizdik. Penaltılarda da hakettiğimizi aldık.
Ayrıca rakibi her fırsatta tahrik eden Melo'ya çok güzel bir cevap verdi bugün Volkan. :)
CocukMenajer
26.Ağustos.2014, 01:35
peki canere ve alvese vermediği 2. sarı kartlar hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim ?
Caner'in sarı kartı yoktu maçta.
footballer33
26.Ağustos.2014, 01:35
Soma mağduru kardeşlere de bir jest yapılmıştı halbuki maç Manisa'da oynatılarak. Hiç değilse onlara bir saygısı olsaydı keşke sahadaki o olaysever şahısların. Onların yüzünden burada da millet birbirine düşüyor. Bir de buna dünya derbisi diyorlar! Pehhhh!!!
Redrum
26.Ağustos.2014, 01:41
Caner'in neden dokunulmazlığı var bu ligde? Ben 4 tane foul saydım. Kac foul yaptı sahi? Sarı kart neden görmüyor gerçekten anlam veremiyorum
ThersoN
26.Ağustos.2014, 01:50
Anti-parantez
Telegol'u bile Passolig sunuyor...
Türk Futbolu nereden tutsan elinde kalıyor...
egebartu
26.Ağustos.2014, 01:51
İnşallah ligde toparlanırız :) Bugün ki oyunumuz çok kötüydü :)
Night_Mare17
26.Ağustos.2014, 01:57
Teknik direktörler maç sonu demeçleri yüzünden ceza alabiliyorsa futbolcular da alabilmeli. Volkan'a ağır ceza bekliyorum.
Facx
26.Ağustos.2014, 02:02
https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj
kaç maç ceza alacak acaba ?
CocukMenajer
26.Ağustos.2014, 02:04
Galatasaray edilen küfürler ve atılan maddelerden dolayı ne ceza alır ?
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 02:10
Caner'in neden dokunulmazlığı var bu ligde? Ben 4 tane foul saydım. Kac foul yaptı sahi? Sarı kart neden görmüyor gerçekten anlam veremiyorum
Ona bakacak olursak 2 defa kırmızı görmesi gerekirdi Tellesin :)
SAİT71
26.Ağustos.2014, 02:11
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/529/as_CQED1.jpg
http://media1.ntvspor.net//c/i/cm/musmus1YOHWON.jpg
Tebrik ediyorum, maçın en iyi oyuncusuydu. Maçta tek iyi oynayan adamdı. Gerisi hikaye. Yine başarısızlıkların üzeri örtüldü, gün kurtarıldı. Kazanılan bir kupa ama getirisinden çok bizden götürecekleri elbette daha çok olacaktır. Ben sevinmiyorum o nedenle.
Seçkinn
26.Ağustos.2014, 02:11
İki takım adına da çok kötü futbol.
Hakemlerin performansı vasatın altında.
Seyirci bildiğimiz gibi.
Organizasyon berbat.
Güvenlik sıfır.
Demeçler çok barışçıl!
Soma? Unutmak için son bahane bu maçtı zaten.
Ne güzel başladık. Böyle devam.
eng1n
26.Ağustos.2014, 02:28
Hakemin sarı kartlar konusundan daha çok Fenerbahçe aleyhine saçmaladığını düşünüyorum Telles'in Emre'ye yaptığı sert faulde kart görmemesi aynı şekilde Burak çok fazla faul yaptı ama itirazdan sarı gördü sonralarda ve Emre'nin gördüğü sarı kartta faul bile yok. Aklıma gelenler bunlar daha da vardır
Galatasaray da Selçuk, Melo kötüydü bayağı, Melo el sıkmadı falan filan derken şovunu yapıp kötü oyunu gizledi.
ErsunYanal
26.Ağustos.2014, 03:03
Maçı izleyemedim fanatik bir Fenerbahçeli olarak kaçırmışım neyse konu o bu değil.Muslera'ya muhteşem oyunun'dan dolayı tebrik ediyorum muazzam oyun çıkarmış gerçekten ayrıca Volkan'ın ve Emre'nin şu çirkef hareketleri bitmezse çok sıkıntılar çekeriz daha ama o pozisyonda öyle bir durum varki Volkan Fenerbahçe taraftarına doğru gidiyor sevinmek için.Volkan'ı savunmayacağım sağolasın adam savunacak yanını bırakmıyor maç sonu açıklaması tam bir amatörlük açıklama zaten.Şurada o ceza alıyor şu ceza alıyor diye konuşmayı kesip tebrik edip geçecek kapasite'de de bi arkadaş gördüm sadece onda ver herhalde "europeanconquer" bir mesaj atmış ve tebrik etmiş.Neyse bende kendi takımımı tebrik ediyorum karşı takıma'da güzel oyundan ötürü tebrik ediyorum,Muslera'yı da ayrı bir tebrik ediyorum
Facx
26.Ağustos.2014, 03:09
Maçı izleyemedim fanatik bir Fenerbahçeli olarak kaçırmışım neyse konu o bu değil.Muslera'ya muhteşem oyunun'dan dolayı tebrik ediyorum muazzam oyun çıkarmış gerçekten ayrıca Volkan'ın ve Emre'nin şu çirkef hareketleri bitmezse çok sıkıntılar çekeriz daha ama o pozisyonda öyle bir durum varki Volkan Fenerbahçe taraftarına doğru gidiyor sevinmek için.Volkan'ı savunmayacağım sağolasın adam savunacak yanını bırakmıyor maç sonu açıklaması tam bir amatörlük açıklama zaten.Şurada o ceza alıyor şu ceza alıyor diye konuşmayı kesip tebrik edip geçecek kapasite'de de bi arkadaş gördüm sadece onda ver herhalde "europeanconquer" bir mesaj atmış ve tebrik etmiş.Neyse bende kendi takımımı tebrik ediyorum karşı takıma'da güzel oyundan ötürü tebrik ediyorum,Muslera'yı da ayrı bir tebrik ediyorum
fenerbahçe taraftarına mı gidiyor :D diğer kaçan toplarda neden gitmedi acaba
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 03:14
http://media1.ntvspor.net//c/i/cm/musmus1YOHWON.jpg
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 03:20
fenerbahçe taraftarına mı gidiyor :D diğer kaçan toplarda neden gitmedi acaba
Arkadaşım adam yorumunu yapmış tebriğini etmiş geçmiş.Herkes olayı kapatmış körüklemeye gerek yok.İki oyuncunun da pozisyonda çirkefliği vardı.İkisinede sarı kart verildi.Adam sevindi nazire yaptı Meloya Melo da yediremedi olay bu.Zamanında Melo da Emreyi attırdığında dil çıkardı spastik hareketler yaptı ordada Emre gidip tehditler savurdu yediremedi.Karakter meselesi bunlar.Bu hareketleri Kuyttan Gökhandan Musleradan Semihten beklemeyiz ama var böyle insanlar da yapacak birşey yok.
Seçkinn
26.Ağustos.2014, 03:52
Karakter meselesi bunlar.Bu hareketleri Kuyttan Gökhandan Musleradan Semihten beklemeyiz ama var böyle insanlar da yapacak birşey yok.
Kesinlikle haklısın örneklerinde. Adam olanın hali başka.
Yalnız yapacak bir şey var. Bir milat belirleyip, tüm liglerin takımlarının yönetici hoca ve kaptanlarını çağırıp federasyona toplantı yaparsınız. Bu ve benzeri unsurlar suçtur ve ceza verilecektir, görüntü ve ses kayıtları delildir dersiniz ve sistemi işletirsiniz.
Yapılmıyorsa yapılmak istenmediğinden kaynaklıdır. Teknoloji vb. tüm koşullar fazlasıyla mevcut. Parada çok federasyonda :icon_biggrin:
Sıcak örnek Atletico'nun başına geldi işte. Orada adam hakemin kafasına tokat atmıyor, aslında bir şey anlatmaya çalışıyor ve dostça ona göre bu hamlesi ama işte adamların kuralları var. Tokat deyip 2 maçta oradan yazıyor ceza hanene. Bir daha dokunur mu? Bir metreden fazla yaklaşmaz bence.
Bordo61Mavi
26.Ağustos.2014, 04:00
Dunyanin en iyi derbileri arasindaymis :)
Her mac sonrasi dahada rezil bir hal almaya basladi bu mac.
Seçkinn
26.Ağustos.2014, 04:14
Dunyanin en iyi derbileri arasindaymis :)
Her mac sonrasi dahada rezil bir hal almaya basladi bu mac.
Rekabet geçmişi için filan tamam ama futbol kalitesi olarak herhalde o iş 15 yıl önce filan bitti.
attirson
26.Ağustos.2014, 04:17
Kesin kavgalar cıkmıstır önceki sayfalarda hiç bakıp gerilmeden sadece futbolla ilgili düsüncelerimi yazıcam. :D Mactan önce yazmıstım rahat bir galibiyet bekliyorum diye eger gol yollarında sansımız yaver gitse o rahat galibiyet gelecekti ancak futbol cok umut vericiydi.Gectigimiz iki süper kupa'da Gs'nin bize kurdugu oyun üstünlügünü bu sene biz kurduk ve taraflı tarafsız herkes ''hak eden kazandı'' diyebildi.İnsani acıdan baktıgımda Ersun Yanal'ın gönderilmesini hala terbiyesizlik olarak görüyorum ancak bizim futbolcular böyle , adamlar sohbet muhabbet istiyor taktik filan fos.İnanılmaz bir hırs vardı bugun.Bu hırsı devam ettirirsek 4. yıldızı gecen seneki gibi rahat bir sampiyonlukla takarız.
İç saha maçlarında kesinlikle Emre(Meireles)-Alper-Diego seklinde oynamalıyız.Deplasmanlarda oyun tıkanınca Alper girebilir ancak iç saha da Alper'in 11de baslaması gerektigini düsünüyorum.Taraftarı ayaga kaldıracak top sürecek bir oyuncu olmalı orta sahada.
Fearless Coward
26.Ağustos.2014, 05:08
Bence bu kafayla giderlerse ne Fener'den ne yol olur ne bizden. Beşiktaş bunlar 4. yıldız için kapışayım derken aradan sıyrılır bi bakmışsın şampiyon. İddialı bir Trabzon'da var. Uyum süreci erken aşılırsa onları da şampiyonluk adaylarından görebiliriz. Halen söylüyorum orta saha berbattı. O bölgeye mutlaka transfer şart. Bu arada Volkan'a ceza falan vermez bu federasyon. :D
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 05:32
İki takımda çok kötüydü aslında. Galatasaray'da bu kadar etkisiz olduğu için Fenerbahçe biraz daha iyi gözüktü. Şuan lige hazır olan tek takım Beşiktaş gibi gözüküyor. Karabük ve Trabzonspor'u da beğendim. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın biraz daha zamana ihtiyacı var gibi.
byariff
26.Ağustos.2014, 05:50
Volkanin futboldan men edilmesi lazim ama nerde o yurek... yaptiklari cok ayip utanmadan meloyu tahrik ediyor uzerine atliyor sonrada hakliymis gibi tartismaya basliyor... nese fenerbahce hak etmisti daha hazirlar bize gore tebrikler.
https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj
sananes
26.Ağustos.2014, 10:18
Fenerbahçe rahat şampiyon olur bu sezonda.Beğenilmemiş ama ben takımı beğendim. Kötü zemin,sıcak hava ancak bu kadar oluyor. Baktığımızda 3-4 tane net pozisyonu var Fenerbahçe'nin daha ne olsun? Birini atmış olsak o rahatlıkla maç çok daha rahat ilerlerdi.
Beşiktaş fena takım değil ama sakatlık,avrupa arenası derken 10 hafta falan gider sonra gerilemeye başlar. Galatasaray ise bu görüntüsünü değiştirmezse 3. ya da 4. olur diye düşünüyorum.
europeanconquer
26.Ağustos.2014, 11:16
Valla ne Melo ne Volkan haklı ama Volkan'ın maç sonrası açıklamaları insanlık ayıbı.
Melo'yu kast etmiş olabilir ancak sokak köpekleri ile ne derdi var ? O köpekler biraz mama ve su ile sana büyük bir vefa ve sevgi ile bağlanıyorlar ama gel görki milyon liralar kazanan bir tip hem köpekleri hem de bir insanı rencide ediyor.Allah ıslah etsin ne diyelim.
sananes
26.Ağustos.2014, 11:41
Valla ne Melo ne Volkan haklı ama Volkan'ın maç sonrası açıklamaları insanlık ayıbı.
Melo'yu kast etmiş olabilir ancak sokak köpekleri ile ne derdi var ? O köpekler biraz mama ve su ile sana büyük bir vefa ve sevgi ile bağlanıyorlar ama gel görki milyon liralar kazanan bir tip hem köpekleri hem de bir insanı rencide ediyor.Allah ıslah etsin ne diyelim.
Volkan yeteri kadar zeki değil ve aynı zamanda cahil o yüzden böyle oluyor. Daha profesyonel gösterebilir nefretini ama bunu beceremiyor.
caner485
26.Ağustos.2014, 12:51
Beyaz futbol, telegol izleyen futbol bilgini arkadaşlarımız tek maç ile şampiyonu ilan etmiş :) .Başka yorum yapmaya da gerek yok aslında iki takımda hazır değildi. Futbol kalitesi olarak rezil bir maçtı. Lig başladıkça yavaş yavaş açılır takımlar ve kimin ne olduğu belli olur.
sananes
26.Ağustos.2014, 13:05
Beyaz futbol, telegol izleyen futbol bilgini arkadaşlarımız tek maç ile şampiyonu ilan etmiş :) .Başka yorum yapmaya da gerek yok aslında iki takımda hazır değildi. Futbol kalitesi olarak rezil bir maçtı. Lig başladıkça yavaş yavaş açılır takımlar ve kimin ne olduğu belli olur.
Volkan'a cahil diyorum ya ben esasında futbola meraklı insanlarımızın çoğu için geçerli bu.
Şampiyonu ilan etme konusuna gelecek olursak. Elma ile armutu falan kıyaslayıp sonrasına bir de gülücüklü smiley koyduğunda haklı olmuyorsun veya lafı gediğine oturtmuş da olmuyorsun. Ben hayatımda bahsedilen programları seyretmedim, kaldı ki seyreden bir insan da şampiyonu kendince ilan edebilir. Arada herhangi bir bağlantı yok çünkü.
bilmania
26.Ağustos.2014, 13:46
Maçı hak eden kazandı. Maçtan önce de yazmıştım zaten penaltılarla Fenerbahçe kazanır diye. Genel olarak daha iyi oynayan taraf bizdik ama penaltılarla kazanabildik;
Volkan Maç içinde pek pozisyon gelmedi kendisine balına bir penaltı kurtardı. Maçta Melo'ya yaptığı hareket ve maç sonu açıklamaları zaten kendisinin seviyesini gösteriyor.
Alves ve Bekir İkisi de iyi oynadılar zaten pek fazla pozisyon bulamadı GS.
Caner ve Gökhan Her zamanki gibi iyi bindirmeler yaptılar destek oldular, defansif anlamda da iyiydiler.
Mehmet Topal Kesici rolünü iyi yaptı kendisine pek fazla iş düşmedi
Meireles Maçta pek fazla etkili olamadı defansif bir oyuncu.
Emre Takımın pas alışverişini iyi yaptı ve orta sahada üstün olmamızı sağladı. Tecrübesi sezon içinde Fenerbahçe'ye yarayacaktır.
Sow Saf kanat oyuncusu olmadığı için pek fazla etkili olamadı. Maçlar oynandıkça formunu bulacaktır.
Kuyt Gökhan'la çok iyi anlaşıyorlar. Bugün fena değildi.
Emenike Bugün onun yerine Webo'nun maçıydı. Ama kaçırdığı pozisyon affedilir bir pozisyon değil. İnşallah bu ilk ve tek olur.
Flawless Victory
26.Ağustos.2014, 13:54
Ben herkesin aksine Galatasaray'ı ilk defa defansif anlamda başarılı buldum. Daha derli toplu bir oyunumuz var.
Selçuk ve Burak'a ayrı bir parantez açmak gerekir. Selçuk son iki sezonda olduğu gibi yine isteksiz, sorumluluk almayan, Maldonado gibi bir sağa, bir sola topu yuvarlayıp günü geçirir hale geldi. En etkili olduğu pasları bile atacak gücü yok. Şutunu zaten görmüyoruz artık. Arada eline geçerse frikikten şut atıyor. Artı çok top kaptırıyor. Orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncu için berbat durumda.
Burak ise Selçuk'a göre kondisyonu daha iyi olmasına rağmen ikili mücadelerde kendini o kadar kolay yere bırakıyor ki böyle devam ederse, tek forvet oynayacağımızı da düşünürsek gol atma şansımız çok düşüyor. Hava toplarında sadece boşa zıplıyor, hiçbir etkinliği yok. Hücumda çok faul yapıyor bu ise ekstra bir dezavantaj doğuruyor. Orta sahadan da Olcan dışında destek gelmeyeceğini hesaba katarsak bu sene gol yollarında çok zayıf kalacağımızı, transferin şart olduğunu görmek zor değil.
Savunmaya iyi demişken en ince halkamız da şüphesiz sağ bekimiz. Buraya da transfer şart. Defanstan çıkarken takım pek fazla oyun kuramıyor. Genelde uzun toplar ve rastgele paslar ile sonuca gitmeye çalışıyoruz.
Ben genel anlamda geçen seneye göre daha derli toplu bir takım gördüm. En azından artık savunma yapabiliyoruz.
ErsunYanal
26.Ağustos.2014, 14:31
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10527719_808512509199355_3845702605147536077_n.jpg
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10616536_808512545866018_4295602769427663037_n.jpg
Sadixx
26.Ağustos.2014, 14:33
Ben herkesin aksine Galatasaray'ı ilk defa defansif anlamda başarılı buldum. Daha derli toplu bir oyunumuz var.
.
Derli topluydu fakat defansif oyuncularınız berbattı. Üst düzey takımlarla oynıyacaksınız Şampiyonlar Liginde. O takımlar bu defansı affetmez.
Flawless Victory
26.Ağustos.2014, 14:50
Derli topluydu fakat defansif oyuncularınız berbattı. Üst düzey takımlarla oynıyacaksınız Şampiyonlar Liginde. O takımlar bu defansı affetmez.
ŞL farklıdır. FB maçı gibi gitmeyecek bu sezon. Bence bu yenilgi toparlanmamız için bir fırsat. Kazansaydık ilk yarıda havlu atardık. Bence eğer böyle oynarsak ligde en az gol yiyen takım olabiliriz. Yine böyle oynarsak ligde az gol atan takımlar arasına da girebiliriz.
MeMo
26.Ağustos.2014, 16:10
Hakem skandal. Emre'nin sarı kartı skandal. Sonlarda Burak-Bekir pozisyonundaki kararı skandal.
Fenerbahçe fizik olarak bizden üstün. Bu üstünlüğü yabancılarıyla sağlıyor. Emenike konusunda davidvilla'ya katılmıyorum. Bence Webo'dan daha güçlü. Üstüne hızlanması da eklenince daha yıpratıcı oluyor.
Taktiksel olarak baktığımızda Galatasaray net 4-4-1-1 oynuyor. Savunma yerleşimi ve yardımlaşması çok iyi aslında ama bireysel hatalar veya yetersizlikler sırıtıyor. Örneğin Telles gibi fiziksel açıdan zayıf bir oyuncu önünde bireysel oynamayı seven Yasin gibi bir oyuncuyla o kanatta Kuyt ve Gökhan gibi iki oyuncuya karşı zorlanıyorlar. Biri çok güçlü diğeri çok çalışkan bu 2 rakip oyuncu karşısında doğal olarak yetersiz kalıyorlar. Zaman zaman Emenike de o bölgeye sızınca iyice sıkıntı yaşıyorlar.
Hücuma Prandelli'nin düşündüğü gibi ayağa isabetli ve hızlı paslarla çıkmayı başaramadığımız için etkili olamıyoruz.
Bizde oyunu yönlendirmesi gereken Selçuk taraftarın nefret edeceği bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kredisi tükendi artık, kendini toparlaması, o ilk sezonundaki görüntüsüne yaklaşması lazım. Yoksa bu taraftar onu iyice bitirir.
Şu hayatta gebermesine gram üzülmeyeceğim 3-5 insan varsa bunlardan biri Emre diğeri Pepe'dir. Maç başından beri hareketlerine bak. Kendisini Emre yapan, geçmişte ekmek yediği bir kulübe karşı bu düşmanlığı inanılmaz. Kendisiyle ilgili düşüncelerimi dile getirmeme forum kuralları izin vermiyor.
Gerçekten onursal üyeye yakışacak bir söz olmuş. O meşhur maradona-bekir mesajından sonra bir "şeyinizden" şüphe etmiştim, şimdi de bu mesajla başka bir "şeyinizden" şüphe ediyorum. O "şeyler" de insan için olmazsa olmaz bence.
Bu kadar iğrençlik çok rahatsız edici.
attirson
26.Ağustos.2014, 16:14
http://i.hizliresim.com/on5Dd2.jpg (http://hizliresim.com/on5Dd2)
Şöyle istatistiklerin oldugu bir maçta iki takım birbirinden kötüydü demek adil degil.Daha sezonun ilk resmi maçında oynanabilecek en iyi futbolu oynadıgımızı düsünüyorum.
MeMo
26.Ağustos.2014, 16:18
Şöyle istatistiklerin oldugu bir maçta iki takım birbirinden kötüydü demek adil degil.Daha sezonun ilk resmi maçında oynanabilecek en iyi futbolu oynadıgımızı düsünüyorum.
Bu gelenektir, Fenerbahçe ne zaman rakibinden bariz bir şekilde futbol olarak üstün olursa, ikisi aynı kefeye konur ve ülke futbolunun kalitesizliği öne çıkar. Fenerbahçe'liler buna hazırlıklı olsun.
attirson
26.Ağustos.2014, 16:19
Emre'nin tavırlarını bende begenmiyorum ancak çok taraflı bir yorum yapmıssın abi.Emre daha Türkiye'ye gelir gelmez Gs taraftarı ana avrat küfür etmeye basladı Emre daha gıkını çıkarmamısken degisik degisik küfürlü tezahuratlar ürettiler.Sana böyle birşey yapılsa sen ne düsünürsün acaba azıcık empati yap.Gecmiste ekmek yediyse gecmiste Gs'ye ekmek kazandırmıs bir oyuncu aynı zamanda.Uefa kadrosunda bulunan ve Gs'ye para kazandırıp ( 10 mn euro) giden birisi.Gs taraftarı bunun farkına varsın önce.
5267
26.Ağustos.2014, 16:37
O değilde Webo'nun açıklaması beni güldürdü :) :
-Maçta en çok koşan bendim ama maça bir türlü giremedim.
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 16:48
İstatistikler, takımların iyi yada kötü olduğunu göstermez. O kadar şut atılmışta bir daha yaratılan bir gol pozisyonu yoktu iki takımında. Fenerbahçe'nin gol pozisyonlarının çoğu da korner karambolünden geldi zaten. Oyun anlamında da iki takımın ortasahası çok top kaybetti. Heyecanlı ama kötü bir maçtı.
davidvilla
26.Ağustos.2014, 16:48
bu istatistikleri ercan saatçi mi tutmuş ? :D
istatistikte yanlışlıklar var fakat en göze batanı şu;
yasin'in şutunu volkan çıkarmıştı ama volkan'ı kaleciden saymıyorsanız bilemem tabi ;)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10527719_808512509199355_3845702605147536077_n.jpg
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10616536_808512545866018_4295602769427663037_n.jpg
vay anasını ne yapmış öyle yahu .
volkan az bile yapmış o zaman keşke bogazını kesseydi.
meloya 128 maç ceza vermeyen federasyon adam değildir.
attirson
26.Ağustos.2014, 16:51
Tamam kötü oynadık.Eger kötü oyunumuz bile bu kadar iyiyse iyi oynarsak neler neler yaparız. :)
Fearless Coward
26.Ağustos.2014, 16:54
Şimdi sen o kadar şut atıp gol atamıyorsan bir sorun var demektir. Yani bu kadar şut atmak başarı değildir bence önemli olan onu gole çevirmek. Emenike çok baltalar takımı bu sezon. Geçen sezon başkanınızın dediği gibi Galatasaray bu kadar puan kaybetmese şampiyon olamazdınız. Bizim deplasman performansımız da geçen seneki gibi olmazsa Fener rahat bir sezon geçiremez zaten bizden ziyade Beşiktaş ve Trabzon'da iddialı o yüzden şampiyonluk meselesini konuşmak çok erken.
davidvilla
26.Ağustos.2014, 16:58
Tamam kötü oynadık.Eger kötü oyunumuz bile bu kadar iyiyse iyi oynarsak neler neler yaparız. :)
yahu son derece iyi oynadınız üstteki yorumlarda da söyledim maç başlamadan da söyledim.
daha iyi takımsınız bizden.
tebrik de ediyoruz.
ama hala yok melo fotografları yok bilmemne.
yahu efendi gibi top oynadınız kazandınız hatta ilk yarı hakemin kötü kararları bile futbolcularınızı yıldırmadı kopmadılar son derece güzel oynadılar baştan sona.
ama hala bir taneniz de çıkıp volkan'a yakışmadı diyemiyor. ne güzel oynamışsın penaltılarda da alacak gibisin zaten bariz belli hala şov peşinde bir volkan. çıkıp bir taneniz de diyemiyor yahu.
hala melo yıllardır bilmemne yaptı diyorsunuz. yıllara bir dönersek sizde neler var neler ama açmıyoruz biz artık o konuları
hele o kaale almadığım bir tip var diyor ki cevapmışmış bu. sen cevabı 6.hafta göreceksin.
madem volkan'ı kabulleniyorsunuz böyle sahipleniyorsunuz. 6.hafta olacaklar için de hiçbiriniz gelip burada konuşmayacak bak net.
istatistikte bile taraflı bilgi paylaşıyorsun yahu orada 1 şutumuz olsa ne olmasa ne ama burada önemli olan senin tutumun, bu kadar mantıksızca taraflı davranabilmeniz.
attirson
26.Ağustos.2014, 16:59
Şimdi sen o kadar şut atıp gol atamıyorsan bir sorun var demektir. Yani bu kadar şut atmak başarı değildir bence önemli olan onu gole çevirmek. Emenike çok baltalar takımı bu sezon. Geçen sezon başkanınızın dediği gibi Galatasaray bu kadar puan kaybetmese şampiyon olamazdınız. Bizim deplasman performansımız da geçen seneki gibi olmazsa Fener rahat bir sezon geçiremez zaten bizden ziyade Beşiktaş ve Trabzon'da iddialı o yüzden şampiyonluk meselesini konuşmak çok erken.
Problem şampiyonluk meselesi degil bana göre Fb şampiyonlukta favoridir sana göre degildir onda kimse ısrarcı degil.Ancak şu maçta ''iki takım birbirinden kötüydü'' demek sacmalık bence.İnternette bir tane böyle yorum görmedim Gs'li Bjk'li herkes hakeden kazandı yazmıstı buraya girdim her zamanki gibi fanatiklik ön plana cıkmıs ve absürd absürd yorumlar gelmis.Pozisyon kacabilir ama önemli olan o pozisyon üstünlügünü kurmak.Yani maçta daha çok baskı uygulayan taraf bizdik.Dolayısıyla daha üstün olan taraf bizdik.Mesela gectigimiz iki süper kupa'da Gs bu üstünlügü kurdu ama bir maçı son dk golüyle digerini uzatmalarda kazandı.Bir sürü pozisyon kacırmıstı.Kötü mü oynamıs oldu simdi Gs ? Gayet hakederek kazanmıstı.Bu sene aynı durum bizim icin gecerli.Ama Fb hakederek kazandı diyince kendisinin kücük düsecegini sanan ilginc insanlar var.
attirson
26.Ağustos.2014, 17:05
yahu son derece iyi oynadınız üstteki yorumlarda da söyledim maç başlamadan da söyledim.
daha iyi takımsınız bizden.
tebrik de ediyoruz.
ama hala yok melo fotografları yok bilmemne.
yahu efendi gibi top oynadınız kazandınız hatta ilk yarı hakemin kötü kararları bile futbolcularınızı yıldırmadı kopmadılar son derece güzel oynadılar baştan sona.
ama hala bir taneniz de çıkıp volkan'a yakışmadı diyemiyor. ne güzel oynamışsın penaltılarda da alacak gibisin zaten bariz belli hala şov peşinde bir volkan. çıkıp bir taneniz de diyemiyor yahu.
hala melo yıllardır bilmemne yaptı diyorsunuz. yıllara bir dönersek sizde neler var neler ama açmıyoruz biz artık o konuları
hele o kaale almadığım bir tip var diyor ki cevapmışmış bu. sen cevabı 6.hafta göreceksin.
madem volkan'ı kabulleniyorsunuz böyle sahipleniyorsunuz. 6.hafta olacaklar için de hiçbiriniz gelip burada konuşmayacak bak net.
istatistikte bile taraflı bilgi paylaşıyorsun yahu orada 1 şutumuz olsa ne olmasa ne ama burada önemli olan senin tutumun, bu kadar mantıksızca taraflı davranabilmeniz.
Sondan baslıyım.
Mackolik'in istatistigini paylastım.Eger taraflı olarak buluyorsan bilemiycem.Yanlıs demek ayrı taraflı demek ayrıdır.
Koyu olarak belirttigim ilk alanda kin tutulmaması gerektigini Melo'nun önceki hareketlerinin bu maçtan bagımsız oldugunu belirtmissin ama asagıda Volkan'ın karsılık bulacagını yazmıssın ilginc bir celiski olmus.Yani Volkan TT Arena'da cok sakin bir maç gecirsede tepki gelecegini söylemissin.Senin mantıgınla bakarsak Volkan'ın yaptıgı dogru Melo'nun o dil cıkarma olayından kin beslemis ve Melo'nun üstüne atladı dün.Sizde Melo'yu sahipleniyorsunuz ve süper kupa'da olanlardan sonra konusmamanız lazım öyle degil mi ? Yahu lütfen şu taraflı lafları bırakın.Volkan burda sucluydu ama Melo'da savunulacak bir adam degil ikisi birbirinden beter.
Walter Sakana
26.Ağustos.2014, 17:11
Emre'nin tavırlarını bende begenmiyorum ancak çok taraflı bir yorum yapmıssın abi.Emre daha Türkiye'ye gelir gelmez Gs taraftarı ana avrat küfür etmeye basladı Emre daha gıkını çıkarmamısken degisik degisik küfürlü tezahuratlar ürettiler.Sana böyle birşey yapılsa sen ne düsünürsün acaba azıcık empati yap.Gecmiste ekmek yediyse gecmiste Gs'ye ekmek kazandırmıs bir oyuncu aynı zamanda.Uefa kadrosunda bulunan ve Gs'ye para kazandırıp ( 10 mn euro) giden birisi.Gs taraftarı bunun farkına varsın önce.
Kendisiyle ilgili düşüncelerim Galatasaray'dan nefret ediyor veya Fenerbahçe'ye transfer oldu diye değil. Tamamen karakterinden (olmayan bir şeyden bahsettim ama neyse) dolayı.
Futbolcu oynadığı takımın taraftarı olmak zorunda değildir. Ama sen bir kulüp sayesinde buralara geldin. En azından buna saygın olur. Başka takımda olsaydı da aynı yerlere gelirdi diyenler olacak. Hayır gelemezdi. Çünkü kendisinin de dile getirdiği gibi Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü kadrosuydu o dönem ki GS kadrosu ve Emre'yi geliştiren, ona kariyeri boyunca en önemli özelliği olan "vücudunu kullanmayı" öğreten o kadronun yıldızı Hagi idi. Öğrenmeye, kendini geliştirmeye en müsait yaşlardayken Fatih Terim gibi bir teknik direktör ve dönemin en iyi futbolcularıyla birlikte çalışma fırsatı buldu.
Tüm bunlara karşın Galatasaraylı olmak zorunda değil. Fenerbahçe veya başka bir kulübe transfer olması da yadırganacak bir şey değil. Ben şahsen karşı değilim bu tür şeylere. Profesyonel düşünmek ve hareket etmek zorunda çünkü futbol kısa ve nankör bir meslek. Fakat sırf taraftarları ona tepki gösterdi diye kendisini bugünlere getiren bir kulübe karşı böylesine düşmanca tavırlar sergilemesi tamamen kişiliğiyle alakalı bir şey.
Ayrıca, Galatasaray onun transferinden tek kuruş kazanmadı. Yetiştiği kulübe tek kuruş kazandırmadan gitti. Uefa kupasında ise herkesin payı vardı, kaldı ki Emre'nin bu başarıdaki payı Hakan, Hagi, Popescu, Arif, Taffarel, Okan gibi isimlerin gerisinde kalacak düzeydedir. Bunu para kazandırdı diye yorumlamak pek doğru değil.
Falcao9
26.Ağustos.2014, 17:15
Pozisyonu en iyi gösteren gif.
http://giant.gfycat.com/WastefulWarlikeCub.gif
Namzet
26.Ağustos.2014, 17:18
Aziz Başkan ile şampiyonluk özçekimi :)
http://media04.ligtv.com.tr/img/gallery/2014826_gunun_tweetleri/02.jpg
attirson
26.Ağustos.2014, 17:18
Kendisiyle ilgili düşüncelerim Galatasaray'dan nefret ediyor veya Fenerbahçe'ye transfer oldu diye değil. Tamamen karakterinden (olmayan bir şeyden bahsettim ama neyse) dolayı.
Futbolcu oynadığı takımın taraftarı olmak zorunda değildir. Ama sen bir kulüp sayesinde buralara geldin. En azından buna saygın olur. Başka takımda olsaydı da aynı yerlere gelirdi diyenler olacak. Hayır gelemezdi. Çünkü kendisinin de dile getirdiği gibi Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü kadrosuydu o dönem ki GS kadrosu ve Emre'yi geliştiren, ona kariyeri boyunca en önemli özelliği olan "vücudunu kullanmayı" öğreten o kadronun yıldızı Hagi idi. Öğrenmeye, kendini geliştirmeye en müsait yaşlardayken Fatih Terim gibi bir teknik direktör ve dönemin en iyi futbolcularıyla birlikte çalışma fırsatı buldu.
Tüm bunlara karşın Galatasaraylı olmak zorunda değil. Fenerbahçe veya başka bir kulübe transfer olması da yadırganacak bir şey değil. Ben şahsen karşı değilim bu tür şeylere. Profesyonel düşünmek ve hareket etmek zorunda çünkü futbol kısa ve nankör bir meslek. Fakat sırf taraftarları ona tepki gösterdi diye kendisini bugünlere getiren bir kulübe karşı böylesine düşmanca tavırlar sergilemesi tamamen kişiliğiyle alakalı bir şey.
Ayrıca, Galatasaray onun transferinden tek kuruş kazanmadı. Yetiştiği kulübe tek kuruş kazandırmadan gitti. Uefa kupasında ise herkesin payı vardı, kaldı ki Emre'nin bu başarıdaki payı Hakan, Hagi, Popescu, Arif, Taffarel, Okan gibi isimlerin gerisinde kalacak düzeydedir. Bunu para kazandırdı diye yorumlamak pek doğru değil.
Dedigime cevap vermemissin abi.Emre zaten hiçbir zaman saydıgın isimlerle ilgili ve Gs kulubu hakkında kötü konusmadı.Emre'nin derdi Gs taraftarıyla ve bunda da haklı.Gs taraftarının Emre'ye etmedigi küfür kalmadı.Bunlardan sonra Gs'yi nasıl sevsin Emre ? Simdi Emre şöyle böyle hareketler yaptı o yüzden küfredildi deme cünkü gelir gelmez küfürlü tezahuratlar üretildi.Ayrıca para kazandırıp gitmedi demissin buranın yalancısıyım ben.
http://www.milliyet.com.tr/emre-belozoglu/
davidvilla
26.Ağustos.2014, 17:27
bizim penguenlerin yazamadığını ingilizler yazmış.
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/turkish-super-cup-volkan-the-4108781
attirson
26.Ağustos.2014, 17:40
Bu arada Volkan umuyorum saglam bir ceza alırda artık Mert'e , Ertugrul'a gün dogar. :D
Walter Sakana
26.Ağustos.2014, 17:44
Dedigime cevap vermemissin abi.Emre zaten hiçbir zaman saydıgın isimlerle ilgili ve Gs kulubu hakkında kötü konusmadı.Emre'nin derdi Gs taraftarıyla ve bunda da haklı.Gs taraftarının Emre'ye etmedigi küfür kalmadı.Bunlardan sonra Gs'yi nasıl sevsin Emre ? Simdi Emre şöyle böyle hareketler yaptı o yüzden küfredildi deme cünkü gelir gelmez küfürlü tezahuratlar üretildi.Ayrıca para kazandırıp gitmedi demissin buranın yalancısıyım ben.
http://www.milliyet.com.tr/emre-belozoglu/
Yok Yiğit, karışık o transfer olayı. Emre bonservissiz gitti. Hakan ve Okan ile birlikte transfelerinde bazı karışıklıklar oldu, cuzi bir yetiştirme payından vs bahsedildi ama sonuç hüsran.
http://www.transfermarkt.com.tr/emre-belozoglu/transfers/spieler/5782
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/81874.asp
Tabi bu konuyla alakasız. Sen para kazandırdı yazdın diye onu cevapladım. Asıl konu hakkındaki düşüncelerimizi de yazdık zaten. Ben yazdığım şekilde düşünüyorum. GS nefreti konusu olayın başka bir yönü. Yazdıklarımın temeli Emre'nin özellikle saha içindeki kişiliğiyle alakalıydı.
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 19:22
Hala Meloyu haklı gören arkadaşlar var.Gerçekten aklım almıyor.İkisi de hatalı demek zoruna gidiyor insanların kimse kendi oyuncusuna söz söyletmiyor.İki taraf da suçlu.Bunu göremeyecek kadar at gözlüğüyle mi bakıyorsunuz hayata.
http://i.hizliresim.com/Z2BNPA.jpg (http://hizliresim.com/Z2BNPA)
Bu mudur savunduğunuz Melo?
http://i.hizliresim.com/4YoYZp.jpg (http://hizliresim.com/4YoYZp)
Dans ediyor canım sadece seviniyor adam ne var bunda?
Volkanda sonuna kadar suçludur.Sakın sadece Meloyu kötülediğim sanılmasın.Sadece Meloyu koruyan arkadaşlar için diyorum.Volkanın yaptıklar bir BABAya yakışmayan hareketler.
Abi Bekiri sevmiyoruz kötü futbolcu diyoruz adam en azından karakterli.Yakışıyor futbola.Burakla itişiyor gidiyor kaldırıyor.Gökhan Zanla yıllar boyu cam adam diye dalgalar geçtik.Hangi maçta gördük adamın pisliklerini.Melonun saygısızlığına bile uğradı adam.Bir kere çıkıp medyada söz etmedi.
http://i.hizliresim.com/nY6YbM.jpg (http://hizliresim.com/nY6YbM)
http://i.hizliresim.com/y2a2a7.jpg (http://hizliresim.com/y2a2a7)
Bize böyle futbolcular böyle beraberlik lazım.
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 19:26
Kryptonite
O görüntülerin maç içerisinde yaşanan olayla ne tür bir ilgisi var? Geçmiş maçlarda yapılan harekeltlere bakacak olursak Volkan'ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hatta Türkiye'de çok daha fazla maça çıktığı için vukuatları daha fazla bile olabilir. Biz burada pozisyon yorumu yapıyoruz. Fakat arkadaşlar anlamakta zorluk çekiyor. Pozisyonda Melo'nun hiçbir suçu yokken halen geçmişte şunu yaptı bunu yaptı diyerek suçun bir kısmını Melo'ya yıkmaya çalışıyor.
Tamam anlıyorum, Melo'yu sevmiyorsunuz ama bu yaşanan pozisyonda en ufak bir suçu yok. Hatta kendinden beklenmeyeni yapıp gidip rakip takımın oyuncusunun elini sıktı, münakaşaya bile girmedi. Selçuk'ta, Yekta'da penaltı kaçırdı. Volkan neden onlarda da aynı sevinci yapmadı? Melo kaçırınca ona ayrı sevindi ve üzerine düşünce de '' kesin bilerek durmuştur orda '' diye düşünüp üzerine yürüdü. Tamamen ön yargı. Orada duran Semih yada Selçuk olsa üzerine yürür müydü? Yada böyle bir pozisyon olur muydu?
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 19:28
Kryptonite
O görüntülerin maç içerisinde yaşanan olayla ne tür bir ilgisi var? Geçmiş maçlarda yapılan harekeltlere bakacak olursak Volkan'ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hatta Türkiye'de çok daha fazla maça çıktığı için vukuatları daha fazla bile olabilir. Biz burada pozisyon yorumu yapıyoruz. Fakat arkadaşlar anlamakta zorluk çekiyor. Pozisyonda Melo'nun hiçbir suçu yokken halen geçmişte şunu yaptı bunu yaptı diyerek suçun bir kısmını Melo'ya yıkmaya çalışıyor.
Tamam anlıyorum, Melo'yu sevmiyorsunuz ama bu yaşanan pozisyonda en ufak bir sorunu yok. Hatta kendinden beklenmeyeni yapıp gidip rakip takımın oyuncusunun elini sıktı, münakaşaya bile girmedi. Halen gelip şu resimleri paylaşmayın konuda. Çünkü diğer takım taraftarı gelip Volkan ve diğer oyuncuların uygunsuz hareketlerini paylaşssa tartışma ortamı yaratılacak.
Arkadaşım dikkatli oku istersen.Ben Volkan ondan daha iyi falan demedim.İkisi de suçlu diyorum.Yakışmıyor diyorum.Siz hala Melo da melo diyorsunuz.Ya anlamıyorsunuz ya da anlamamkta direniyorsunuz.Maç içinde yaşanan olayda da sadece Volkanın suçu yok ikisi de aynı oranda suçlu bu kadar basit.
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 19:31
Arkadaşım dikkatli oku istersen.Ben Volkan ondan daha iyi falan demedim.İkisi de suçlu diyorum.Yakışmıyor diyorum.Siz hala Melo da melo diyorsunuz.Ya anlamıyorsunuz ya da anlamamkta direniyorsunuz.Maç içinde yaşanan olayda da sadece Volkanın suçu yok ikisi de aynı oranda suçlu bu kadar basit.
Nesi suçlu? Sadece Volkan'ı suçlu göstermemek için suçun bir kısmını da Melo'ya yıkmaktan başka bir şey değil. Nesi suçlu onu anlatabilir misin dostum? Penaltı kaçırdıktan sonra şaşırıp arkasını dönüp gitmeye çalıştığı için mi?
byariff
26.Ağustos.2014, 19:33
yuh artik suclu yine melo oldu inanilmaz insanlarsiniz yeminle. :D :D
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 19:34
Nesi suçlu? Sadece Volkan'ı suçlu göstermemek için suçun bir kısmını da Melo'ya yıkmaktan başka bir şey değil. Nesi suçlu onu anlatabilir misin dostum? Penaltı kaçırdıktan sonra şaşırıp arkasını dönüp gitmeye çalıştığı için mi?
Tamam kardeşim sadece Volkan suçlu :) Arkasına dönüp gitti mi :) Farklı maçlar izledik galiba.Gitmeye çalıştı da Volkan onu gitme diye kolundan tuttu sonra üstüne zıpladı evet.Melo da belini çıkarmadı yere doğru eğilecekti de biz öyle gördük.Sadece Volkan suçlu :)
Yanlış birşey mi yazıyorum anlamadım ki? İki taraf da suçlu diyorum arkadaşlar bu nasıl bencilliktir ne tür bir hırs bürümüş gözünüzü.
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 19:41
Tamam kardeşim sadece Volkan suçlu :) Arkasına dönüp gitti mi :) Farklı maçlar izledik galiba.Gitmeye çalıştı da Volkan onu gitme diye kolundan tuttu sonra üstüne zıpladı evet.Melo da belini çıkarmadı yere doğru eğilecekti de biz öyle gördük.Sadece Volkan suçlu :)
Yanlış birşey mi yazıyorum anlamadım ki? İki taraf da suçlu diyorum arkadaşlar bu nasıl bencilliktir ne tür bir hırs bürümüş gözünüzü.
Pozisyonu defalarca izledim, gözümden bir şey kaçtı mı diye. Şurada ki oyuncu Melo değil de başka takımın futbolcusu olsa aynı görüşte olur muydun? Melo'nun geçmişte yaptığı vukuatlardan ötürü suçsuz bulamıyorsun, hepsi bu. Ben geçmişte yapmış olduğu vukuatlarının hiçbirini desteklemiyorum. Şuan bu hareketi Volkan değil Melo yapsa Melo'yu ayıplardım. Ama görünen köy kılavuz istemez. Şanslıyız ki pozisyonu çok net gösteren kamera açıları var ve çok net bir şekilde pozisyonu yorumlara şansına şansına sahibiz.
Buyur; http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 19:43
Pozisyonu defalarca izledim, gözümden bir şey kaçtı mı diye. Şurada ki oyuncu Melo değil de başka takımın futbolcusu olsa aynı görüşte olur muydun? Melo'nun geçmişte yaptığı vukuatlardan ötürü suçsuz bulamıyorsun, hepsi bu. Ben geçmişte yapmış olduğu vukuatlarının hiçbirini desteklemiyorum. Şuan bu hareketi Volkan değil Melo yapsa Melo'yu ayıplardım. Ama görünen köy kılavuz istemez. Şanslıyız ki pozisyonu çok net gösteren kamera açıları var ve çok net bir şekilde pozisyonu yorumlara şansına şansına sahibiz.
Buyur; http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0
Burda geri çekilebilirdi gayet normal bir şekilde yanlış mıyım güzel arkadaşım? Herneyse ya Volkan suçlu haklısınız.
Ralph
26.Ağustos.2014, 20:45
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Bu tarz maçlardan sonra sıcağı sıcağına ya konuşmayacaksın, ya da soğukkanlı olmayı bileceksin. Volkan o söylemlerinde çok hatalı.
Ralph
26.Ağustos.2014, 20:46
Bilmem kaç metrekare sahada zıplayacak başka yer mi yoktu? Volkanın hareketinde ben kasıt görüyorum. Melo'yu hiç sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu.
AhmetBilgin
26.Ağustos.2014, 20:51
http://www.macadogru.com/76759/volkan-simdi-yandi-olay-goruntuler/
Seçkinn
26.Ağustos.2014, 20:55
Çarpışma olmadı ki. Volkan seviniyorum ayağına Melo'ya vurdu.
:) işte biraz iyi niyet olsa böyle algılanmaz. Bu adamlar dönüp kusura bakma kardeş deyip yoluna gidecek adamlar olsa bunlar hiç konuşulmaz.
Hata bana görede Volkan'da. Bunda hemfikiriz. Yalnız farklı bir şeyden bahsediyorum.
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 21:00
Ben zaten hata iki taraftada diyorum ama bazı arkadaşlar bunu anlamak yerine sadece Volkanı suçlu görüyor.Melo orda geri çekilse sırtını Volkana vermese hiç sorun olmayacak.Melo akıllı futbolcu kendisinin ve takımının rezalet futbolunu bu hareketle gölgeledi.Helal olsun işini biliyor adam.
Redrum
26.Ağustos.2014, 21:02
Burda geri çekilebilirdi gayet normal bir şekilde yanlış mıyım güzel arkadaşım? Herneyse ya Volkan suçlu haklısınız.
Ben final maçında, kritik penaltı kaçırdıktan sonra volkan üzerime doğru koşarak üstüme ziplayacak, cevik bir refleksle geri cekilmedim diye bir de suçlu olacağım öyle mi? Üstüme doğru koşarken ağzını burnunu kirmadigima sukretmesi lazimken. Ne garip insanlarsiniz.
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 21:06
Ben final maçında, kritik penaltı kaçırdıktan sonra volkan üzerime doğru koşarak üstüme ziplayacak, cevik bir refleksle geri cekilmedim diye bir de suçlu olacağım öyle mi? Üstüme doğru koşarken ağzını burnunu kirmadigima sukretmesi lazimken. Ne garip insanlarsiniz.
Adam seviniyor kardeşim sevinmesin mi? Bunun gariplikle alakası yok biraz konuşmalarına dikkat et lütfen.Burda çevik bir reflekse gerek yok olduğu yerde dursa da sorun olmayacak sırtını çıkardı bu kadar basit.
Nedvedmania
26.Ağustos.2014, 21:07
Bence daha fazla aynı konu üzerinde konuşmayın :) Görmek istemeyen görmüyor. Volkan yeni açıklamalar yaptı. Köpek ifadesini melo için kullandığını itiraf etmiş. Umarım ceza gelir. Hem açıklamadan hem de maç içindeki el hareketinden
attirson
26.Ağustos.2014, 21:10
Volkan orda iyi niyetli degildi ama amacı Melo'nun üzerine zıplamak degildi onun yanından zıplamaktı nispet yapmak icin.Melo'da bunu yediremedi tabiki sırtını cıkardı olay bu kadar basit.Oldugu yerde dursa çarpışma olmayacaktı.Ancak herkes kendi tarafından bakıcak ne yazarsak yazalım.İkisi de suclu.Tahrik eden Volkan oldugu icin %60 Volkan sucludur.
SAİT71
26.Ağustos.2014, 21:13
Yahu arkadaş ne uzattınız ama ikiside birbirinin aynısı, Volkan'ın amacı Melo'nun yanından zıplayıp tahrik etmekti, Meloda Volkan geçerken sırtını çıkararak çirkefliğe çirkeflikle karşılık verdi. Hangisi daha az suçlu tartışmak saçma. Melo'nunda aşağı kalır yanı yok. İkiside aynı işte.
sarianet
26.Ağustos.2014, 22:00
Fenerbahçe kulübü de volkanı savunan bildiri yayınlamış
arkadaş bu ne ya
diyemiyolar ki volkan bi halt yedi maçtan sonraki açıklamalarıyla da sıvadı
cezası 200 bin avro kestik
bunu desen ne cimbomular sana tek laf eder ne de volkan bir daha aynı haltı yer
melo da dil çıkarttığında aynı şeyi yapsa gs yönetimi aynı fenerliler bişi demez
bi türlü şu işlere goygoy koymadan çözemiyoruz
melo dil çıkarınca onu savunan burda geliyo volkana kızıyor bu tutarsızlıktan da vazgeçmek lazım.
Fenerliler de volkanı burda eleştirmezlerse olası melonun aynı hareketinde söz söyleme hakları yok
Soma için yapılır tansiyon yükselmez şehit ailelerinin yanında saygısızık yapılmaz diye düşünürdük ama bizde ne etik kalmış ne ahlak ne de futbol sevgisi
bunlar yüzünden futboldan soğuyacağım neredeyse
William Rookwood
26.Ağustos.2014, 23:05
Volkan'a sahada atlayacak baska yer mi yokmuydu diye sorabiliriz fakat o an ki macin heyecani ve atmosferi nedeniyle kontrolsuzce atladi da diyebilir(dim). Ancak mac sonu yapmis olduğu aciklama zaten bunu kasıtlı olarak yaptığını gosteriyor. Ben iyimser davranmak istiyorum ama maalesef futbolcularda birbirine karsi kin besleyebiliyor. Acikcasi melo'nun saha disi karakterini pek begenmesemde kamera acilarina baktığımız zaman volkan"in melo'nun yanindan ziplamak isteyip ona carpip dustugu gozukuyor. Bazı arkadaslar sırtını koymus demiste adam doner dönmez zaten carpsiyorlar ne ara sirtini koyacak? Acikcasi ben futbolcu olsam ve bana bu yapilsa cok sinirlendirdim. Melo'yu da sakinligini koruyup kotu bir harekette bulunmadigi icin tebrik etmek lazim.
Seçkinn
26.Ağustos.2014, 23:14
Bu tür durumların arkasından genelde aynı şeyler yaşanıyor. Taraflar haklılığını savunuyor, taraftarlar kendi takımları lehinde savunma yapıyor veya rakibin geçmiş örneklerini hatırlatıyor.
Federasyon bu işler için bir milat belirleyip cezaları net şekilde ortaya koymadıkça, görüntü ve ses kayıtlarından ceza uygulamaya başlamadıkça bu böyle devam eder. Sonunda muhabbet ama 6-0 ama 7-0 seviyesine iner.
Flawless Victory
27.Ağustos.2014, 03:04
Tamamen katılıyorum. Emre'nin 17-18 yaşlarındaki yeteneği Di Maria'dan daha üstün bir oyuncu olacağını gösteriyordu. Agresifliği daha o yaşlarda başlamıştı. Uefa finalinde oynamadığı gibi, bir çok önemli maçımızda da hep cezalıydı. Bu agresifliğini çıkartırsak, çünkü Galatasaray'dayken de vardı, Emre üstüne belki 10 kat koydu. Galatasaray'ın transfer edip 2 sene sonra sattığı bir oyuncu değildi o, Galatasaray'da yetiştiği için yaptığı hainliği Galatasaray taraftarı unutmayacak. Emre ve Fatih Akyel Galatasaray klübünden içeri adım atarsa eminim birçok kişi benim gibi bir daha Galatasaray'ı tutmayacaktır. Konu açılmışken söyleyeyim dedim.
nannar
27.Ağustos.2014, 11:54
Maçta futbol adına en azından bizim takımımızda pek birşey göremedik. Fenerbahçe hak etti ve geç de olsa kazandı,tebrikler...
Volkan,Caner ve Emre için ayrı bir parantez açmak lazım. Birkaç hafta önce Emre çıkıp "Bu sezon en sakin Emre'yi izleyeceksiniz" diyordu ama maşallah hiç de sakinlik falan yoktu. Caner ise her faulden sonra sanki tümü kırmızı kartmış gibi hakeme veryansın etti durdu. Melo'yu geçen yıla göre çok daha sakin gördüm ben. Volkan konusuna gelince, lütfen TT Arena'da bu adamın kafaya bıçak bile saplasalar çıkıp da savunmayın :) Bu ADAM ya futbolu bıraksın ya da sonu kötü olacak. Çok açık ve net söylüyorum,Melo uzaktan dil çıkararak tahrik etti ,Nouma şortuna el soktu , Meireles halkalı şeker falan yaptı.Hepsi de çok terbiyesiz ve futbolda olmaması gereken işler ama Volkan'ı ben bu futbolcularla aynı yere koyamıyorum artık :) İnsan penaltı kaçıran futbolcunun üstüne zıplayarak sevinir mi yahu ?Birde poposuyla top durdurmuştu değil mi ? En komiği ise BAZI Fenerbahçe'lilerin "Melo Volkanın önüne geçip ,sakatlamaya çalıştı" yorumları :n:
Namzet
27.Ağustos.2014, 13:15
Maçta futbol adına en azından bizim takımımızda pek birşey göremedik. Fenerbahçe hak etti ve geç de olsa kazandı,tebrikler...
Volkan,Caner ve Emre için ayrı bir parantez açmak lazım. Birkaç hafta önce Emre çıkıp "Bu sezon en sakin Emre'yi izleyeceksiniz" diyordu ama maşallah hiç de sakinlik falan yoktu. Caner ise her faulden sonra sanki tümü kırmızı kartmış gibi hakeme veryansın etti durdu. Melo'yu geçen yıla göre çok daha sakin gördüm ben. Volkan konusuna gelince, lütfen TT Arena'da bu adamın kafaya bıçak bile saplasalar çıkıp da savunmayın :) Bu ADAM ya futbolu bıraksın ya da sonu kötü olacak. Çok açık ve net söylüyorum,Melo uzaktan dil çıkararak tahrik etti ,Nouma şortuna el soktu , Meireles halkalı şeker falan yaptı.Hepsi de çok terbiyesiz ve futbolda olmaması gereken işler ama Volkan'ı ben bu futbolcularla aynı yere koyamıyorum artık :) İnsan penaltı kaçıran futbolcunun üstüne zıplayarak sevinir mi yahu ?Birde poposuyla top durdurmuştu değil mi ? En komiği ise BAZI Fenerbahçe'lilerin "Melo Volkanın önüne geçip ,sakatlamaya çalıştı" yorumları :n:
Abi yakıştıramadım bu adam sonuçta bir insan,tanımasam sevineceksiniz derim,görüntülerde Melo ağzında sakız ile hareket çekiyor,Melo kendini öne atmasa üstüne çullanır mı onu söyleyin ha burdan Volkan'ı savunduğum zannedilmesin %100 hatalı ancak Melo'yu da tanıyoruz.Volkan,kesinlikle takımda görmek istemediğim futbolcular arasında uzun süredir
Kryptonite
27.Ağustos.2014, 13:36
Meloyu bilmesek yemin ederim yorumları okusak sadece adamı melake sanacaz.Volkanla aynı köyün insanıyız ve hiç böyle biri değil.Yazılanlar da gerçekten hayrete düşürecek cinsten kafasına bıçak saplasalar falan.
byariff
27.Ağustos.2014, 14:37
Meloyu bilmesek yemin ederim yorumları okusak sadece adamı melake sanacaz.Volkanla aynı köyün insanıyız ve hiç böyle biri değil.Yazılanlar da gerçekten hayrete düşürecek cinsten kafasına bıçak saplasalar falan.
melonunda arkadaslari madridde benim arkadasim meloda hic kotu biri degil insan gercekten hayret ediyor hala volkani savunuyorsunuz melo orda hic birsey yapmamis en ufak hareket bile.. volkan gelip uzerine atliyor ama hala volkan hakli meloya olan ofke ve kininiz "insanliginizin" onune gecmis.
Seçkinn
27.Ağustos.2014, 14:45
Emre ve Caner'in maçta agresif olduğu fikrine katılmıyorum. Emre fazlasıyla sakindi. Caner'in alışkanlığı bu, her pozisyonda itiraz ediyor mutlaka. Hakem elinde kırmızıyla rakip oyuncuya doğru koşsa bile yapacak bu hareketleri. Ama bunların ortamı gerdiğini yada bir zarar verdiğini düşünmüyorum. Kendine zarar veriyor sadece bana göre.
nannar
27.Ağustos.2014, 14:59
Ben kafasına bıçak saplasınlar demedim :) Fakat TT Arena'da göreceksiniz,savunduğu kaleye neler yağacak... Semih,Muslera, Sow , Gökhan Gönül , Sneijder gibi isimler futbolcu ise Volkan'ı bu kategoriye almak mümkün değil!
Seçkinn
27.Ağustos.2014, 15:03
Valla beğensekte beğenmesekte böyle adamlarda var. Koskoca Real Madrid Pepe'den vazgeçmiyorsa burada kimse bu adamlardan bu sebepler yüzünden vazgeçmez. Boşuna yaptırımdı cezaydı beklenmesin.
Hakaret işi ayrı onun için kuralı koyarsınız, kesersiniz federasyon az daha zengin olur :)
davidvilla
27.Ağustos.2014, 15:10
melonunda arkadaslari madridde benim arkadasim meloda hic kotu biri degil insan gercekten hayret ediyor hala volkani savunuyorsunuz melo orda hic birsey yapmamis en ufak hareket bile.. volkan gelip uzerine atliyor ama hala volkan hakli meloya olan ofke ve kininiz "insanliginizin" onune gecmis.
madrid köylüsü seni :)
hiiiiiç tartışmaya gerek yok. volkan bu. melo'dan önce de vardı yine aynıydı değişen hiçbir şey yok.
volkan 8 senedir var belki daha fazla. hep aynıydı.
topçuluğu da dandik ama işte bir yerlere yarandın mı bu ülkede senden iyisi yoktur.
melo hareket çekti, lincoln bacıma sövdü, koller avradıma saydı, gazeteci artislik yaptı, taraftar küfretti. bi bitmedi ya. hep bir sebebi var zaten.
açıkcası bazı taraftarların volkan'ı savunmasını hiç de garipsemiyorum. adamlar muzu savundu, daha onun ötesi yok rekor orada.
hadi taraftarı geçtim yahu klüp ne yaparsa yapsın arkasında .
taraftarı yine bir nebze anlarsın da koskoca klüp yöneten adamlar savunuyor bu cahili.
volkan çıkarıp afedersiniz orta yere kakasını yapsa klüp bildiri yayınlar destekler.
emre ile bu farklı olay. emre ile aynı kefeye koymam kesinlikle. emre hırs kurbanı, adamın nevri dönüyor ama bu adamın hareketleri şov tamamen şov. göz boyama. emre en azından içten davranıyor.
6.hafta.
Unsal123
27.Ağustos.2014, 15:19
madrid köylüsü seni :)
hiiiiiç tartışmaya gerek yok. volkan bu. melo'dan önce de vardı yine aynıydı değişen hiçbir şey yok.
volkan 8 senedir var belki daha fazla. hep aynıydı.
topçuluğu da dandik ama işte bir yerlere yarandın mı bu ülkede senden iyisi yoktur.
melo hareket çekti, lincoln bacıma sövdü, koller avradıma saydı, gazeteci artislik yaptı, taraftar küfretti. bi bitmedi ya. hep bir sebebi var zaten.
açıkcası bazı taraftarların volkan'ı savunmasını hiç de garipsemiyorum. adamlar muzu savundu, daha onun ötesi yok rekor orada.
hadi taraftarı geçtim yahu klüp ne yaparsa yapsın arkasında .
taraftarı yine bir nebze anlarsın da koskoca klüp yöneten adamlar savunuyor bu cahili.
volkan çıkarıp afedersiniz orta yere kakasını yapsa klüp bildiri yayınlar destekler.
emre ile bu farklı olay. emre ile aynı kefeye koymam kesinlikle. emre hırs kurbanı, adamın nevri dönüyor ama bu adamın hareketleri şov tamamen şov. göz boyama. emre en azından içten davranıyor.
6.hafta.
Arena'da aman Allah :zuhaha
Banega
27.Ağustos.2014, 15:28
Ya hepimiz biliyoruz diger takim taraftarlari Melo`dan nefret ediyor hatta biz de bazi hareketlerini kesinlikle tasvip etmiyoruz.
Fakat gecmisi unutun, dunku pozisyona bakin.Taraftarliginizi, nefretinizi birakin, dunku pozisyona tarafsiz bir sekilde bakin.Sirf Volkan`i savunacagim diye komik durumlara dusmeyelim lutfen.Yanlis anlasilmasin, burada Melo`yu savunmak icin demiyorum, bunu Galatasaray`li biri de yapsa cikar hatali derim.
Bence Volkan artik Fenerbahce kalesini Mert`e veya bir baskasina devretmeli.O eski kaleciligi de kalmadi gibi.
caner485
27.Ağustos.2014, 15:30
Bence konuyu kitleyin gitsin
Kryptonite
27.Ağustos.2014, 15:34
Abi büyüğümsün saygım sonsuz.Ben Volkanı korumuyorum.Yaptıkları doğru değil.Melo da pozisyonda bana göre suçlu.Ben önceki mesajlarımda dikkat ederseniz Bekirle Elmanderin fotoğraflarını da koydum kardeşlik dedim ama bazı arkadaşlar irdeledi de irdeledi yok Meloyu hala suçlu mu falan.Ben 2 tarafta suçlu dedikçe adam yok Melo şöyle yok Melo böyle.Volkan köylümüz yazdık bi arkadaşımız dalga geçer gibi yok melo da madridde bilmem ne boş konuşmalar cevap verme gereği bile duymadım.Tamam sadece Volkan suçlu dedik ona bile laf edildi.Evet Melo suçsuz tamam.
davidvilla
27.Ağustos.2014, 15:43
Abi büyüğümsün saygım sonsuz.Ben Volkanı korumuyorum.Yaptıkları doğru değil.Melo da pozisyonda bana göre suçlu.Ben önceki mesajlarımda dikkat ederseniz Bekirle Elmanderin fotoğraflarını da koydum kardeşlik dedim ama bazı arkadaşlar irdeledi de irdeledi yok Meloyu hala suçlu mu falan.Ben 2 tarafta suçlu dedikçe adam yok Melo şöyle yok Melo böyle.Volkan köylümüz yazdık bi arkadaşımız dalga geçer gibi yok melo da madridde bilmem ne boş konuşmalar cevap verme gereği bile duymadım.Tamam sadece Volkan suçlu dedik ona bile laf edildi.Evet Melo suçsuz tamam.
valla kardeşim
feneri gs'ı geçtim. bu takım tutma işi din gibi bir şey.
futbolcuların rakip takımlara, taraftarına, futbolcularına karşı biraz dikkatli davranması gerekiyor.
hadi o hareketi yaptın hedefin melo'ydu ok sıkıntı yok.
bir de maç sonu neden hala üzerine konusuyorsun da insanları iyice kurduruyorsun.
zaten ben bu olayı o kadar ciddiye almıyorum ki daha kötülerini görmüştük. o top kontrolü olsun, kasıklardaki sakatlıklar olsun.
bu olay artık son damla oldu. bunu atıyorum caner ile yekta yaşasa bu maçla beraber unutulur giderdi.
o yüzden yani unutulmayacak ve maalesef ki hesabı sorulacaktır. he umarım ki can saglıgını etkileyen bir şey olmaz küfürle pankartla biter.
ki zaten bu forumda 6.hafta diyenlerin çoğu o şekilde düşünüyor. kimse birileri girsin volkan'a kafa göz dalsın istemiyor. yani güzel bir kapak yapılsın olay bu 6. haftadan kasıt.
Nedvedmania
27.Ağustos.2014, 16:02
Maç hakkında konuşulacak bir şey kalmamış gibi gözüküyor. Kupayı kazanan Fenerbahçe'ye tebrikler. PFDK'dan bir gelişme olursa Fenerbahçe Sohbet Alanında devam edebilirsiniz.