Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Last edited by anil luque : 22.Ağustos.2014 at 15:06

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ortada bir maç. Geçen sezon şampiyonu olararak Fenerbahçe favori. Ama unutulmamalı ki bir final maçında bu iki takım karşılaşıyorsa sonunda kupa varsa kazanan biz oluyoruz. 2-0 kazanırız bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray'a göre daha güçlü bir kadromuz var ancak zor bir maç olacak,uzatmalara gideceğini düşünüyorum..skor tahminim 2-1 Fenerbahçe

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Prandelli hala takımı tanımaya çalışıyor. Transfer belirsizliği, Burak'ın taraftarla tartışması gibi etkenler de eklendiğinde Galatasaray'ın pek hazır olmadığı görülüyor. Diğer yandan uzun zamandır takımla olan ve futbolcuların sevdiği bir isim olarak ön plana çıkan İsmail Kartal'ın göreve gelişi sonrası hazırlık döneminde çıkış yakalayan bir Fenerbahçe var (bunda futbolcuların İsmail Kartal'ı destekleme isteği etkili daha çok). Uzun süredir birarada oynayan oyunculardan kurulu kadro ve Diego harici yeni transfer olmaması gibi etkenler de Fenerbahçe'yi bir adım öne çıkartıyor. Bunlara ek olarak özellikle son maçlarda iyice ortaya çıkan duran top becerisi de ibreyi iyice Fenerbahçe lehine çeviriyor.

Takıma her zaman güvenirim ama bu kez pek umudum yok açıkçası. Zaten yenilmemiz hayrımıza olur gibime geliyor transfer açısından.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Son iki Süper Kupa'yı biz kazandık, 2 sene önce Kadıköy'de Şampiyonluk maçını biz kazandık, 2005 senesinde Türkiye Kupası finalini biz kazandık. Elbette ucunda kupa olan her maçı kazanacak değiliz hatta genel istatistiklere bakılsa kafa kafayadır muhtemelen ama ben yaşım itibariyle kaybettiğimiz bir final hatırlamıyorum, şahit olmadım. Form durumu ve oturmuş kadro düzeniyle Fenerbahçe bir adım önde olsa da sonuçta bu bir final, derbi ve Galatasaray takımının bir geleneği var. Umarım kazanan ve sezona kupa ile başlayan taraf biz oluruz. Sakatlık olmaması da çok önemli tabii, maçın oynanacağı stadın zeminine ait fotolara bakınca bu ihtimal çok düşük gibi ama..

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Son iki Süper Kupa'yı biz kazandık, 2 sene önce Kadıköy'de Şampiyonluk maçını biz kazandık, 2005 senesinde Türkiye Kupası finalini biz kazandık. Elbette ucunda kupa olan her maçı kazanacak değiliz hatta genel istatistiklere bakılsa kafa kafayadır muhtemelen ama ben yaşım itibariyle kaybettiğimiz bir final hatırlamıyorum, şahit olmadım. Form durumu ve oturmuş kadro düzeniyle Fenerbahçe bir adım önde olsa da sonuçta bu bir final, derbi ve Galatasaray takımının bir geleneği var. Umarım kazanan ve sezona kupa ile başlayan taraf biz oluruz. Sakatlık olmaması da çok önemli tabii, maçın oynanacağı stadın zeminine ait fotolara bakınca bu ihtimal çok düşük gibi ama..

Zemin cidden berbat,bu zeminde dk başı sakatlık çıkar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sneijder gününde olursa kazanma ihtimalimiz var ancak aksii durumda pek mümkün değil kazanmamız.

Her şeye rağmen tekrar Galatasarayımı izleyeceğim için çok mutluyum.Maç zevkli ve dostça geçsin hak eden değilde mümkünse Galatasaray kazansın
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nasıl olcak şimdi bu iş

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Prandelli farkıyla Gs alır...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Özledik be. Ersun hoca gitmeden önce bu maçı Fener'in rahat alacağını düşünüyordum ben ama şimdi şansların eşitlendiğini düşünüyorum. Belki İsmail hoca iyi sonuçlar alarak başladı hazırlık maçlarına ama onlar ölçü olmamalı. Zemine gelirsek bizim alışık olduğumuz bir zemin arenadan. Bizi bir adım önde görüyorum o yüzden. Prandelli reis'e ilk resmi maçında kupa yakışır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kazma kurekte getirsin oyuncularda patatesleri eselim.

Ciddi bir sakatlik yasiyabilir oyuncular o zeminde.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Milyon dolarlık kadrolar kur gel bu zeminde adamlara top oynat.Fenerbahçemin alacağını düşünüyorum Emenike fark yaratır.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Gelenek bozulmaz, super kupayi uzatmalarda aliriz diye tahmin ediyorum.Hic bir umutsuzlugum yok, Prandelli`ye guveniyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gelenektendir kadro tahmini yapacağım.

Muslera-Veysel,Semih,Koray(Chedjou),Telles-Selçuk,Melo-Olcan,Sneijder,Bruma(Yasin)-Burak.

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

Fenerbahçe

Volkan-Gökhan-Bruno Alves-Bekir-Caner-M.Topal-Emre(Alper)-Meireles-Kuyt-Sow-Emenike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben son iki sezonda hep gsyi favori olarak goruyordum çunku sezon oncesi ve ligin ilk 3-4 haftası bizim için çok iyi geçmiyordu ancak bu sezon oncesi her turlu eleştiriye karşı yinede en azından son iki maçta umut verdi bu sezon nedense içimde bizim kupayı alacağımız geçiyor ama derbi ve tarla faktoru çok onemli yinede

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diego Fenerbahçe'nin 21 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Lisansı çıkartılamamış.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Diego Fenerbahçe'nin 21 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Lisansı çıkartılamamış.
    Buna istinaden de Fenerbahçenin içinde biraz karışıklık var gibi.. Son hazırlık maçlarında iyi performans gösterdiler. Galatasaray da ise iç huzur sağlam gözüküyor. Sadece transferler de biraz sıkıntı var gibi.. onun dışında Fener hazır gibi gözükse de Diego olmayışı + dış faktörleri düşünürsek , Gs bir adım önde gözüküyor. Tabi önce dostluk kazansın sonra hak eden kazansın diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İsmail Kartal için lisansın yetişmemiş olması şans. Sakatlıktan çıkan Diego'yu oynatsa ayrı dert, oynatmasa ayrı dert olacaktı. Bu şekilde kolayca kurtulmuş oluyor. Haliyle Fenerbahçe için avantaj, bizim içinse kötü haber Diego'nun yokluğu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

BenceDiego kesin olmalıydı ilk yarıdan ziyade 2. yarı oyuna alınabilirdi bu yonetimle arpa boyu yol alınamayacağı belli oldu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizim 11 belli gibi Amrabat'ı düşünmezse hoca : Muslera-Telles-Chedjou-Semih-Veysel-Melo-Selçuk-Olcan-Yasin-Sneijder-Burak

iyi işler yaparız bu 11'le 2. yarıda Amrabat ya da Bruma ile daha da etkili oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Saha bu şekildeyse Sneijder oynamasın. Varsın kupa gitsin Sneijder kalsın
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sahaya akşam inekleri otlatmaya çıkarıyorlarmış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oooo bugün özel bir gün.

25 Ağustos 2000 !

Bugüne kupa yakışır,mağlubiyet değil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takımların son hazırlık maçlarına bakarak, hoca değişikliğine rağmen, önde olduğumuzu düşünüyorum. İki takımın da temposundan dolayı oyun sıkışır ve duran top avantajı ile kazanırız. Ama en büyük tehlike Alves ve Emre'nin kırmızı görmesi ve Bekir'in kendi kalesine atması. Asıl bu olaylar olmazsa büyük favoriyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gelenek Bozulmaz kazaniriz 1-0.

Kadro Tahminim ; Muslera , Veysel , Semih , Chedjou , Telles ; Selcuk - Melo ; Olcan - Sneijder - Bruma(Yasin) - Burak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence hiçbir takım önde değil, tam tersine iki takımda lige hazır değil. Şuan ligde maçlar için en hazır olan takım Beşiktaş bence. Bir yandan Türkiye ligini tanımayan ve ne yapacağı belirsiz bir İtalyan hoca, bir yandan da şampiyonluğa oynayan bir takımda neler yapacağı kestrilemeyen tecrübesiz bir antrenör var. Bana kalırsa bu maçın skoru alt biter.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe taraftarı Manisa yollarında

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İsmail Kartal'ı mahcup etmemek icin ölümüne oynayacaktır bizimkiler.Zorlanmadan kupayı alacagımızı düsünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

Tamamen tarafsız gôzle bakılırsa Fenerbahçe bir tık daha önde ama ucunda kupa olunca galatasaraya deli gücü geliyor kısacası kazananı degilde sadece futbolu konuştuğumuz zevkli bir maç olsun

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri