PDA

View Full Version : İzlanda 3-0 Türkiye | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

di canio
06.Eylül.2014, 20:53
http://i.imgur.com/C7EHp64.png

9 Eylül 2014, Salı

Show TV

Kryptonite
06.Eylül.2014, 20:58
Çok zor maç.İzlanda sürpriz yaparsa şaşırmam.

BaFraLı
06.Eylül.2014, 21:02
İklim koşulları, farklı bir ortam, yanardağ,lav,kül olayları gibi şeylerin etki edebileceği maç.

Bu zorlu deplasmanla gruplara başlamak avantaj bence. En azından zor bir maçı aradan çıkarıcaz. Tek farklı skorla kazanabiliriz ama en kötü 1 puan cepte.

Seçkinn
06.Eylül.2014, 21:18
Koşullar nedeniyle zor maç olacaktır. Direnç, sıkı savunma, 90 dakika aynı oyunu sergileyen bir rakip olacak tahminlerime göre İzlanda. Umarım bizde 90 dakika maçtan kopmadan, basit savunma hataları yapmadan maçta kalırız.

Rakibi küçük görmekten değil ama şu tarz maçları rahat kazanmamız gerektiğini düşünüyor, istiyor insan.

Falcao9
06.Eylül.2014, 21:28
Kazanmamız benim için sürpriz olur.

dAleksic
06.Eylül.2014, 21:35
Euro16 için kolay görünen maçları kazanmamız lazım. Geçmiş yıllardaki acı tecrübelerimizden ders almışızdır umarım.

Cengo
06.Eylül.2014, 21:50
Maçın tarihini de yazsaydınız keşke.

himone
06.Eylül.2014, 21:59
Bu takımlara artık puan kaybetmeyiz umarım. Bu arada bizim takım gerçekten 183 milyon Euro eder mi?

Redrum
06.Eylül.2014, 23:10
Finnbogason için izleyecegim bir mac :)

SAİT71
06.Eylül.2014, 23:15
Berabere bitebilir, orada yazdan çıktığımız şu mevsimde iklim nasıl bilmiyorum ama pek sıcak olduğunu sanmıyorum bizim elemanlar zorlanırlar bence. Zaten bu tür takımların katı defans anlayışını aşmakta çok sıkıntı yaşıyoruz. Golü erken bulmak çok önemli. Kilidi açarsak bombalarız yok açamazsak zorlanır çırpınır dururuz.

Bu takımlara artık puan kaybetmeyiz umarım. Bu arada bizim takım gerçekten 183 milyon Euro eder mi?

En aşağı oyuncumuzun bonservisi 5-6 milyon € Türkiye'de, niye etmesin :p :n:

davidvilla
06.Eylül.2014, 23:23
Bence rahat kazaniriz.

Not: baba tarafindan izlandaliyiz.

footballer33
07.Eylül.2014, 01:36
Bence rahat kazaniriz.

Not: baba tarafindan izlandaliyiz.
O zaman bu yorumu kimin için yaptığını belirtsen iyi olur. :icon_smile:

Cengo
07.Eylül.2014, 01:46
O zaman bu yorumu kimin için yaptığını belirtsen iyi olur. :icon_smile:

Hangi taraf kazanırsa bildim diyecek işte :icon_biggrin:

attirson
07.Eylül.2014, 02:40
Bu maçtan baslarsak puan kaybına sonumuz yine ''o yenilirse bu kazanırsa'' lafları olacak.Bu tip muhabbetlere girmemek icin bu maçtan galibiyetle ayrılmamız lazım.

davidvilla
07.Eylül.2014, 03:59
Haha :) tarafsizim ama gönlüm izlanda'dan yana

anil luque
07.Eylül.2014, 17:48
İzlanda'yı da yenelim zahmet olmazsa. Nasıl başlarsak öyle devam eder , Fatih Terim bu sefer işini sıkı tutar..

Kato64
07.Eylül.2014, 18:38
Onlar 5. torba biz 3. torba ve ilk 2ye girmek istiyorsak sorunsuz galip gelmemiz gerek

eng1n
07.Eylül.2014, 18:40
İzlanda da Yanardağ harekete geçmiş, Vikings izleyenler bilir bu gibi durumlarda bir kurban vermek gerek ben kadroda ki gereksizliğinden ötürü Volkan Babacan diyorum.

Seçkinn
07.Eylül.2014, 19:05
İzlanda da Yanardağ harekete geçmiş, Vikings izleyenler bilir bu gibi durumlarda bir kurban vermek gerek ben kadroda ki gereksizliğinden ötürü Volkan Babacan diyorum.

Uğraşmayın çocukla :) zaten geçemeyecek kaleye. A milli kampı görmüş oldu işte, belki faydası olur. Yanılmıyorsam ilk kez a milli kampında olması lazım.

CocukMenajer
07.Eylül.2014, 21:21
Uğraşmayın çocukla :) zaten geçemeyecek kaleye. A milli kampı görmüş oldu işte, belki faydası olur. Yanılmıyorsam ilk kez a milli kampında olması lazım.
2 oldu bu Amerika'ya gitmişti galiba

Seçkinn
07.Eylül.2014, 21:55
2 oldu bu Amerika'ya gitmişti galiba

Aynen gitmiş. O zaman beklentisi var Terim'in. Bir ara iyi kaleci olacak deniyordu ama epeydir takip edemiyorum ben.

Kryptonite
07.Eylül.2014, 23:15
Volkan Babacan PTT 1. Lig için kaliteli kaleci olur başka da bişey olmaz :)

footballer33
08.Eylül.2014, 01:51
Volkan Babacan, Yusuf Şimşek'in neredeyse taç çizgisinden vurduğu cılız şutu içeri aldığında bitmişti zaten. Zorlamanın anlamı yok bence. Tolga, Sinan, Cenk Gönen gibi kaleciler dururken Volkan, çok ama çok gereksiz.

caner485
08.Eylül.2014, 12:19
Kadro dolsun diye ve siyasi arkadaşları memnun edip yağ çekmek için terim tarafından kadroya alınmış isim olarak görüyorum volkan babacan'ı.

karakartalbjkk
08.Eylül.2014, 13:42
Eğer erken dakikalar da çok yemezsek bu maçı rahatlıkla alırız yoksa tam tersi olursa izlandanın bırakın süpriz yapmasını daha kötü belki sonuç çıkabilir de.. Tabi İzlanda küçümsenecek bir takım da değil.. şimdiki oyuncuları eskiye oranla çok daha iyi ama bizim bu tür takımları artık rahatlıkla geçmemiz lazım. Fatih Terim de bunu zaten gayet iyi biliyor o zaman geriye tek kalan şey oyuncuların bu tür maçlara kendilerini vermesi, inşallah alırız bu maçı hayırlısıyla ilk maç 3 puan başlarız.

bilmania
09.Eylül.2014, 15:12
N'olursa olsun bu maçı kazanmalıyız. Gruplara galibiyetle başlamak çok önemli.

semih99999
09.Eylül.2014, 17:05
bu maç baya bi zor olacak izlanda son yıllarda baya bi yükselişte şu anda 46. sıradalar gylfı oynayacak mı bilmiyorum ama lige çok formda başladı dikkat etmemiz lazım

ReaList
09.Eylül.2014, 20:53
Fatih Terim neden 4-4-2'den geri adım atıyor anlamış değilim. İlk 11 tamamen top çevirmeye ve rakibin oynamasını engellemeye yönelik bir 11. 4-5-1 oynadığınız zaman bazı oyunculara ihtiyacınız vardır.

10 numaran var mı?
Koyduğun Santrafor bir forvetin taşıyabileceği çoğu özelliği taşıyor mu?
Çizgi oyuncuların var mı?

Neredeyse tüm soruların cevabı hayır. Al gülüm ver gülüm oynayarak bu takım gidemez. Milli takımın mevcut düzende oynayabileceği en iyi hücum oyunu Çift Forvetle olacak oyundur. Fatih Terim neden iyi yaptığı şeyi bozmak için sahaya çıkıyor anlamış değilim.

Emre ve Selçuk 11'de oynuyor bu GS ve FB'ye peşkeşten başka bir şey değil. Emre yarım saat oynuyor kalan 60 dk el belde çünkü yaşlı kaldıramıyor tempoyu. Selçuk desen zaten 3 metre kare alanda kaplumbağa futbolu peşinde. Bu adamlar takımın en anahtar bölgesinde, beyninde yer alıyor. Geçen sene Bundesliga'da harikalar yaratan ve şu sistemde fark yaratabilecek tek oyuncu Hakan ise yedek, neden? Herhalde genç diyedir, tecrübesiz diyedir. Adam Dortmund'a Bayern'e karşı mücadele ediyor tecrübesiz, bizim TSL topçusu Akhisarla, Balıkesirle oynuyor tecrübeli.

Balık baştan kokar, Bu adaletsiz seçim kaybettirir.

mustangshelby
09.Eylül.2014, 21:02
Arda sakatlığını tamamen atlattımı ve kondisyonu, maç formu yerindemi Danimarka maçında pek iç açıcı görmedim ama son 30dk. girse daha iyi olmazmıydı diye düşünüyorum. Şu formsuz orta sahada (Selçuk,Emre vs.) Hakan'ın oynamamasına şaşırıyorum bu oynamaya oynamayamı takıma alışıcak hangi maçta takıma adapte edicek çok merak ediyorum.

sui generis
09.Eylül.2014, 21:30
Fatih Terim neden 4-4-2'den geri adım atıyor anlamış değilim. İlk 11 tamamen top çevirmeye ve rakibin oynamasını engellemeye yönelik bir 11. 4-5-1 oynadığınız zaman bazı oyunculara ihtiyacınız vardır.

10 numaran var mı?
Koyduğun Santrafor bir forvetin taşıyabileceği çoğu özelliği taşıyor mu?
Çizgi oyuncuların var mı?

Neredeyse tüm soruların cevabı hayır. Al gülüm ver gülüm oynayarak bu takım gidemez. Milli takımın mevcut düzende oynayabileceği en iyi hücum oyunu Çift Forvetle olacak oyundur. Fatih Terim neden iyi yaptığı şeyi bozmak için sahaya çıkıyor anlamış değilim.

Emre ve Selçuk 11'de oynuyor bu GS ve FB'ye peşkeşten başka bir şey değil. Emre yarım saat oynuyor kalan 60 dk el belde çünkü yaşlı kaldıramıyor tempoyu. Selçuk desen zaten 3 metre kare alanda kaplumbağa futbolu peşinde. Bu adamlar takımın en anahtar bölgesinde, beyninde yer alıyor. Geçen sene Bundesliga'da harikalar yaratan ve şu sistemde fark yaratabilecek tek oyuncu Hakan ise yedek, neden? Herhalde genç diyedir, tecrübesiz diyedir. Adam Dortmund'a Bayern'e karşı mücadele ediyor tecrübesiz, bizim TSL topçusu Akhisarla, Balıkesirle oynuyor tecrübeli.

Balık baştan kokar, Bu adaletsiz seçim kaybettirir.

Emre dediğin gibi maçın tamamını getiremiyor ama 30 dakika falan abartı İbrahim. 60'a kadar falan götürüyor hem de üst seviye. Son hazırlık maçında da girdi ortasahayı o toparladı. Bence bizi 34lük Emre'ye mecbur edenlerde sıkıntı. 34 yaşına rağmen en iyisi Emre ise Emre oynar. Hakan'ı izlemedim, bilmiyorum ama Selçuk yerine kim oynarsa oynasın daha kötü olamaz.

Fatih Terim 3 defansla oynayacağız demişti. 3-4-3 olur tahminen. İlginç olacak, bakalım.

Cengo
09.Eylül.2014, 21:55
Emre geçen sezon 50-55 dakikalık performans veriyordu ama bu sezona iyi başladı. u sezon şu ana dek oynadığı maçlarda hemen hemen 70-75 dakikalık fiziksel dayanıklılığı vardı. Sezon boyu böyle devam etmez tabi ama bu süreci ne kadar uzatabilirse kâr.

5267
09.Eylül.2014, 22:53
Milli takım maçı bile şifreli oldu vay be

CocukMenajer
09.Eylül.2014, 22:54
İnternetten izliyordum televizyona baktım şifre girmiş nasıl bir saçmalık kimin milli takımı bu biz ileyemiyoruz. Mehmet Topal neden defans oynuyor ?

sarianet
09.Eylül.2014, 22:56
3-6-1 gibi bişi oynuyoruz o yüzden

Netten bis ayarlarını bulun

eng1n
09.Eylül.2014, 22:59
Selçuk gene dökülüyor.

sarianet
09.Eylül.2014, 23:00
Orta saha yok gibi bişi

Seçkinn
09.Eylül.2014, 23:02
Çok kötü başladık. Umarım toparlanırız. Yine önce gol yeyip sonra onun gazıyla ol atıp 1-1 e bağlanacak maç havası var.

CocukMenajer
09.Eylül.2014, 23:02
Diziliş olmamış Selçuk yerine Mehmet Topalın orta saha da olması lazım

5267
09.Eylül.2014, 23:05
Show Tv geldi.

CocukMenajer
09.Eylül.2014, 23:07
Şifre zorunluluğu varmış o yüzden olmuş izin alınmış

ReaList
09.Eylül.2014, 23:08
Selçuk ve Emre ile düğünde bile oynanmaz. Ağır ve Hantal iki topçu. Orta alan yol geçen hanı. Koca ülkede o bölgede oynayacak dinamik oyuncular yok mu? Yazık yemin ederim şu şımarık kendini Xavi, İniesta, Ronaldo zanneden artistleri izliyoruz.

Seçkinn
09.Eylül.2014, 23:08
Hasan Şaş söylemişti maçtan önce yan toplarda sıkıntısı ar Onur'un umarım sıkıntı olmaz diye :(
Bırakın çevirmeyi bu maçtan 1 puan alırsak durumumuz iyi.

eng1n
09.Eylül.2014, 23:09
Onur kornerde saçmalayınca 1-0 oldu bişeyler değişmezse daha artacak gibi fark.

sui generis
09.Eylül.2014, 23:11
3-4-3 olmuyor. Topal yerini yadırgadı. Ya ortasahaya çek ya da çıkar stoper al. Caner ve Gökhan da sırıtıyor bu sistemde. Arda ve Olcan o 3lünün adamları değiller. Ya Selçuk'u çıkar 4-4-2 ye dön ya da 3-4-3'ün adamlarıyla oyna.

Seçkinn
09.Eylül.2014, 23:14
En temizi 4-4-2 bana göre. Affedersiniz sistem uyduruyoruz. Ne gerek var böyle işlere. Al Pektemek'i oyuna oyna oyununu.

sarianet
09.Eylül.2014, 23:20
Çok hantalız yarım saat düşünüp öyle pas atıyor bizim sinyorlar

himone
09.Eylül.2014, 23:22
Sistem hazırlık maçlarında denenmiyor grup maçlarında deneniyor şaka gibi. Rezalet oynuyoruz ve kenardan laf eden yok. Bu arada Volkan Babacan'a o kadar laf attık, Onur Volkan'ın yemeyeceği bir gol yedi isimlerin pek te bir önemi yokmuş. Hak eden oyuncuları kadroya almazsan böyle olur sayın Terim, bence bize müstahak bunlar.

Falcao9
09.Eylül.2014, 23:25
Sistem hazırlık maçlarında denenmiyor grup maçlarında deneniyor şaka gibi. Rezalet oynuyoruz ve kenardan laf eden yok. Bu arada Volkan Babacan'a o kadar laf attık, Onur Volkan'ın yemeyeceği bir gol yedi isimlerin pek te bir önemi yokmuş. Hak eden oyuncuları kadroya almazsan böyle olur sayın Terim, bence bize müstahak bunlar.
Onur yerine kim hakediyor milli takımı? Söyler misin?

CocukMenajer
09.Eylül.2014, 23:27
Orda Onur yerine hak eden anlamında yazılmamış bence

jevox06
09.Eylül.2014, 23:29
Rezil futbol oynuyoruz. Tüm 11 kötü diyebiliriz. Bizim aksimize İzlanda gayet iyi oynuyor.

Falcao9
Az önce sağdan gelen şut da Caner'in şutu çekeni tutması gerkiyordu ama Caner stoperlere doğru boş boş koşuyordu.

Maçın başlarında Ersan üstünden topu vurdurdu ve top direkten döndü. Bu noktalarda o topa vurdurmaması lazım.

europeanconquer
İzlanda'nın tek farkı,onlar maça çıktıklarını biliyorlar.Bizimkiler ise antrenmanda yapılmayacak şeyler yapıyorlar.

Ekstra bir yorumum daha olacak,Selçuk İnan bitmiş,hiç bir yarar beklemiyorum bundan sonra ondan.Ne Galatasaray'da,ne de Milli Takım'da.

attirson
09.Eylül.2014, 23:32
Maçı yeni actım hiç izleyesim yoktu canım sıkıldı bakıyım dedim şaka gibi bir sonucla karsılastım.Bu maç böyle biterse unutsunlar gruptan cıkmayı filan.

jevox06
09.Eylül.2014, 23:33
Yenen gol ile ilgili yorumumda, kişilik olarak hiç sevmesemde eğer kalede Volkan Demirel olsa orda herkesi ezip topu alırdı. Bundan kesin eminim. O golü yemezdi.

himone
09.Eylül.2014, 23:37

Orda Onur yerine hak eden anlamında yazılmamış bence

Aynen onun için söylememiştim, ben de olsam Onur'u kaleye alırdım, ama kendinden beklenmeyecek şekilde amatörce bir gol yedi. As kalecin böyle gol yedikten sonra yedekte Cech olsa ne olur.

Hak edenlerden kastım yedek kulübesinde oturan Hakan Çalhanoğlu ve Mustafa Pektemek, hatta Ozan Tufan. Hazırlık maçında oynayan Olcay ve Ahmet İlhan bu Arda ve Olcan'dan daha etkili olurdu.

Herşeyden önce şu saçma taktiği değiştirmeli Hakan Çalhanoğlu ve Mustafa Pektemek'i oyuna almalıyız. İlk çıkması gerekenler belli ama bu oyunda kim çıksa düzelme anında görülür, Arda bile olur bence.

Flawless Victory
09.Eylül.2014, 23:39
Selçuk ve Emre'nin oynaması çok yanlış. Bir de maça çıkmasaydık daha iyiydi. Eğer bu sene böyle olacaksa, ikinci yarı farklı bir oyun oynamamız lazım. Eğer 2. yarıda da oyunumuz değişmezse ilk maçtan havlu atmış oluruz.

Gncl1905
09.Eylül.2014, 23:41
Ne oynadık veya ne oynamaya çalıştık pek çözemedim. İzlanda ise gayet iyi, bu kadarını beklemiyordum. Belli bir planları var ve yetenekleri dahilinde yapıyorlar. Topu kontrol etmeleri bile sıkıntı çoğunun ama adamlar oynuyor.

Oyun kuramıyoruz, ne defanstan doğru düzgün çıktık ne orta sahadan. Kanat organizasyonu bir İzlanda kadar bile yok, ileride top tutamıyoruz, pres istenilen düzeyde değil vs. vs. Bu milli takım böyle giderse 2016'ya da katılamaz, sadece bu maça bakarak değil hazırlık maçları da ümit vermiyordu.

eng1n
09.Eylül.2014, 23:42
2012 elemelerinde Hiddink Onur ile başlamıştı 2.maç olan Belçika maçında Onur böyle 2 kolay gol yemişti yan toplardan diye hatırlıyorum ondan sonra kaleyi Volkan devralmıştı gene aynısı olacak gibi.

Falcao9
09.Eylül.2014, 23:45
Gökhan, Emre, Selçuk, Caner, Olcan ve Burak dökülüyor.

Falcao9
09.Eylül.2014, 23:47
Onur, Amerika ile olan maçta oynamasaydı çok iyi olacaktı. Tarihi farkı yerdik, sonra da imparator(!)'a sabrederdik.

mustangshelby
09.Eylül.2014, 23:47
Bu takımda Hakan Çalhanoğlu nasıl oynamaz ya inanamıyorum bunlar gözleriyle değil başka yerleriyle izliyorlar heralde şu takımda herkez formda ve sağlıklı olduğunda yazılacak ilk iki isim vardır 1. Arda 2. Hakan yanlız kalın olan yeri iyi okuyun şuanki (sakatlıktan yeni çıkmış) Arda değil gerçi şuanki Arda bile hepsinden daha iyide neyse. Taktikle ilgili hiç bir şey söylemiyorum fantazi arıyoruz resmen...

Şuanda Hakan'ın ve Mustafa Pektemek'in girerek 2 forvete geçmemiz lazım.

Cengo
09.Eylül.2014, 23:52
1 tane iyi oynayan oyuncu yok. Boşuna isim saymayın.

İleride top saklayamıyoruz. Fizikli İzlanda'yı bile bile zaten top saklayamayan Burak'ı seçmek zaten baştan yanlış. Olcan zaten eskisi gibi kateden oyuncu değil. Defansif kalıyor, daha geride. O yüzden Mustafa Pektemek çok daha doğru iş olurdu sağ açıkta.

Topal Fenerbahçe'deki gibi halfback oynuyor ama Caner ve Gökhan öne çıktığı halde önlerini açmıyoruz. Arda ve Olcan top alış verişine taç çizgisinde kalıyorlar. Bekler ile aynı yerde kaldıklarından, rakibin beki aynı anda 2 kanat oyuncumuzu da marke ediyor. Böyle oyunu gereksiz genişletip oyuncuların mesafelerini çok uzatırsak topu elde tutamayız ve kontrolü rakibe veririz.

Arda kötü oynuyorsa da daha orta sahaya yakın kalıp sağ açığa da yardımcı forvet Mustafa'yı alırsak işin şekli değişir bence.

Şu sistem Fenerbahçe'nin sistemi ama Fenerbahçe 2 tarafta da yardımcı forvetler ile oynuyor ve forvete yakınlar. Forvet de yardımcı forvetlere yaklaşıyor ve 3 oyuncu da top saklıyor (Emenike kısmen). Burada taç çizgisinde Arda ve Olcan. Burak da ceza sahasında. 3. bölgede büyük bir boşluk var.

Partenopei
10.Eylül.2014, 00:02
Açık ve net söylüyorum Olcan'in oynadığı su oyunu çıkar ben de oynarım.Pas vermekten aciz.

mustangshelby
10.Eylül.2014, 00:03
Ardada abilerinden güzel küfürlerini öğrenmiş ağzını okuduğum kadarıyla karttan sonra.

europeanconquer
10.Eylül.2014, 00:03
Selçuk-Hakan
Olcan-Olcay

Değişiklikleri gerekiyor bence,Topal stoperde devam eder herhalde.

Falcao9
10.Eylül.2014, 00:05
Olcan: Kötü kadronun büyük oyuncusu

europeanconquer
10.Eylül.2014, 00:09
Fatih Terim yaşlanmış,saçma ve gereksiz değişiklikler.

davidvilla
10.Eylül.2014, 00:10
Yeni Türkiye bu muymus. Eski Türkiye daha güzeldi bence

LadroN
10.Eylül.2014, 00:11
Yeni Türkiye bu muymus. Eski Türkiye daha güzeldi bence

Abi birazdan savcıları salacaklar İzlanda'nın üzerine.Darbe girişimiymiş diyolar.

attirson
10.Eylül.2014, 00:12
Düzce'nin nüfusu İzlanda'dan fazlaymıs.Bence rezilligi gösteren en güzel istatistik.

mustangshelby
10.Eylül.2014, 00:13
Euro 2016 Hayallerinesson İzlanda'da oyuna giriyor.

Walter Sakana
10.Eylül.2014, 00:14
Aferin Burak, o golü kaçıracak daha güzel bir zamanlama olamazdı.

europeanconquer
Burak Yılmaz kalenin önünden yukarıdan auta attı,büyük yetenek valla.Ben orada kaçırmayı denesem en kötü direğe çarptırabilirdim.

Falcao9
Spor yorumcuları haftalardır İzlanda'ya köy takımı muamelesi yapıyor. Bunlar köy takımıysa biz mahalle takımıyız.

sui generis
10.Eylül.2014, 00:18
Milli takıma 'fabrika ayarlarına geri dön' tuşu şart. Kimin ne oynadığı ne yaptığı belli değil.

Partenopei
10.Eylül.2014, 00:20
Onur harika isler cikariyor helal olsun!!

jevox06
3-0 oldu :(

5+3 beyler. Güzel kural.

attirson
Olaya bak. :D Volkan'ı son senelerde ne kadar begenmesemde bu seviyede oynayabilecek tek kalecimiz.

LadroN
10.Eylül.2014, 00:21
Kader ortaklarını hazır yakalamışken averaj takımı yapmamız gerek.

İşte Yeni Türkiye.İşte TFF be.

davidvilla
Hahaha izlanda'da 4 4 4 sesleri

europeanconquer
Ben izlemeyi bırakıyorum,İzlanda atmaya devam etsin ama hak ediyoruz.

Yıldırım Demirören ve elemanlarına bu yolda başarılar diliyorum ve maalesef üzülemiyorum.

Trabzonspor
10.Eylül.2014, 00:23
Dünya Kupasındaki coğu takımdan iyiymişiz ama daha izlanda karşısında varlık gösteremiyoruz. Merak ediyorum DK'daki hnagi takımdan iyiydik acaba biz?

mustangshelby
10.Eylül.2014, 00:24
Dünya Kupasındaki coğu takımdan iyiymişiz ama daha izlanda karşısında varlık gösteremiyoruz. Merak ediyorum DK'daki hnagi takımdan iyiydik acaba biz?

Hondras'ın yerine biz olmalıydık haksızsın hocam...

attirson
10.Eylül.2014, 00:25
Fatih Terim'de yetenegini kaybetmis heralde.Çagırdıgı isimler , cıkardıgı kadro , yapmadıgı müdahaleler ve böyle bir maçta yeni taktik denemesi rezalet ötesiydi.Takım hem psikolojik hem oyunsal olarak bir hazırlık maçındaymıs gibi.

BaGa TaRKaN
İzlanda Şov Yapmış Bizim Köy Takımı Karşısında :uzgun:

Ama Müstehaktır Beter Olsunlar En Azından Kendilerini Dev Aynasında Görmesin Oyuncularımız. Peeehhh 190M € Değerimiz Varmış Yesinler O Değeri...

William Rookwood
2008 yılından sonra milli takim 2008 yılından beri milli maclari takip etmoyorum. Suan ki milli takim oyuncularinim vadesi coktan doldu.

ReaList
10.Eylül.2014, 00:26
Sahaya çıkan 11'den en az 4-5 tanesini bu takımda yola devam etsin alın size sıralama

1- Hollanda
2- Çek
3- İzlanda

Geriye de bizi koyarsınız. Dünyada bitik oyuncularla oynamaya çalışan tek Ulusal (!) takımız.

CocukMenajer
10.Eylül.2014, 00:28
Hakan Çalhanoğlu-Mehmet Topal orta sahası ile başlamak çokmu zordu.Ömer Toprak Nuri Şahin gibi milli maçlarda sapıtıyor ne zaman izlesem top kaybediyor saçma hareketler Bekir-Ersan daha iyi oynar yahu

davidvilla
10.Eylül.2014, 00:29
Hehe kibris bosna karsisinda deplasmanda 1-2 onde :)

Seçkinn
10.Eylül.2014, 00:29
Ersan dışında aklı maçta olan yok bence. Ersan bir nebzede olsa mücadele ediyor, ediyordu sanki. Maça başlayanlar için sözüm.

Bu takım 4-4-2 den başka bir şey oynamaz. Yeni, bu düzeyde futbola aç adamları almadan oynamaz. Tecrübeli adamdan çok koşacak oyuna kendini katacak adamlar olmalı. Yeter artık Emre, Selçuk, Burak alınmasın şu takıma. Form tutarsa Burak'ı Selçuk'u alırsın sonra. Baştan Hakan, Ozan, Mustafa gibi isimlerle başlasa maç farklı olurdu bence.

Taç atarken kural hatası yapan milli takım mı olur birader :)

Bu arada neyse ki 1-0 bitmedi maç. Bütün suçu hakeme şartlara sahaya bağlayacaklardı.

diktac
10.Eylül.2014, 00:34
Biz böyle San Marino ya bile yeniliriz...

jevox06
10.Eylül.2014, 00:35
Bir de küçük bir kendi görüşümümü ekleyeyim. Bazı forumlarda Arda Turan ile Sneijder'i kıyaslayanları görüyorum da Sneijder nereeeeee Arda nere.

CocukMenajer
10.Eylül.2014, 00:37
Bu arada izlanda taraftarını tebrik etmek lazım çok iyiydiler.

William Rookwood
10.Eylül.2014, 00:38
Ceklerde deplasmanda 2-1 yenmis. Mucize olmazsa biz bu grubu sonuncu bitiririz.

Partenopei
10.Eylül.2014, 00:39
Bir de küçük bir kendi görüşümümü ekleyeyim. Bazı forumlarda Arda Turan ile Sneijder'i kıyaslayanları görüyorum da Sneijder nereeeeee Arda nere.
Sneijderleri de yendiler hocam :D Saka bi yana kulüp performansları kiyaslaniyordur bence forumlarda.

attirson
Çek Cumhuriyeti Hollanda'yı 2-1 yenmis.Biz İzlanda'dan 3 yiyoruz adam dünya üçüncüsü yeniyor.Bu arada 4. kez İzlanda deplasmanına gelmişiz 3 maglubiyet 1 beraberlik oldu.

davidvilla
Hedefimiz Cebelitarık'a ilk puanini aldirmak olmalı

ReaList
10.Eylül.2014, 00:40
Bugün turnuvaya veda etmemize neden olan bu yenilgi değil, Hollanda'nın Çeklere yenilmesi oldu. Hadi geçmiş olsun. Daha ilk maçtan havlu atarak rekor kırdık. Helal olsun çocuklar, bir de Dünya Kupasına gidenlerden eksikleri yokmuş. Sizi gidi şişirilmiş balonlar sizi, TR Liginde yabancılar olmasın, Dünyanın en dandik ligi olur.

himone
10.Eylül.2014, 00:43
Bu Fatih Terimle bizden bir şey olmaz, bir takım bu kadar mı kötü hazırlanır bu kadar mı kötü taktik kurulur. Nasıl bir egoya sahipsin sen arkadaş. Barcelona 4-3-3 le şampiyonlar ligini alır hop biz 4-3-3 e döneriz. Hollanda 3-6-1 le dünya kupasında yarı final oynar biz hop 3-6-1 e döneriz. Bizim vizyonumuz bu kadar işte, takımı yeni Milli takım derken demekki bundan bahsediyormuş.

europeanconquer
10.Eylül.2014, 00:43
Bence FIFA ve UEFA üyeliğimizi iptal ettirelim ondan sonra bütün yabancı futbolcuları ülkeden kovup gazozuna lig oynatalım,o ligi kazanana da 2,5 litre Fruko verilsin.Maaşları da asgari ücretle verilsin.Bakın bakalım ne güzel oynuyorlar.

davidvilla
10.Eylül.2014, 00:45
Neyse.
Demirören in dediği gibi;
Yeni Türkiye'ye hayırlı olsun.

Eee ? Eski bildigimiz Türkiye'nin maçı hangi kanalda ?

jevox06
Sneijderleri de yendiler hocam :D Saka bi yana kulüp performansları kiyaslaniyordur bence forumlarda.

O maçta bizim gruptan çıkma ihtimalimizi bitirdi zaten. Hollanda yenilse bile her türlü gruptan lider çıkar onlar. Kıyaslayanlar var harbiden. Bu Arda'yı falan görünce harbiden ne kadar büyük oyuncu olduğunu anlıyosun Sneijder'in. Bu ligde yabancı sınırı var ama yabancılar olmasa ligi harbiden kimse izlemez. Çok leş bir lig bizimkisi :D

Partenopei
Bence FIFA ve UEFA üyeliğimizi iptal ettirelim ondan sonra bütün yabancı futbolcuları ülkeden kovup gazozuna lig oynatalım,o ligi kazanana da 2,5 litre Fruko verilsin.Maaşları da asgari ücretle verilsin.Bakın bakalım ne güzel oynuyorlar.
İşte en iyi fikir bu sanırım.En azından stres atar insanlar çıkar oynarız paşa paşa içeriz frukomuzu :)

LadroN
10.Eylül.2014, 00:49
O değilde maçtan önce -İzlanda:3 Kader Ortakları:1- diye skor tahmini yapmıştım.Burası İzlanda forumu değil gibi saçma bir sebeple mesajımı silmişler.Selam olsun.Futbolumuz bu kadar işte.Yanlış mı söyledik ?

europeanconquer
10.Eylül.2014, 00:49
https://pbs.twimg.com/media/BhKMEHdCYAIgxPP.jpg

jevox06
10.Eylül.2014, 00:53
Hasan Şaş: İzlanda, milli takımımıza karşı topu elle kaleye götürmeye kalksa en fazla 3 kere götürür.

:n::n:

Seçkinn
10.Eylül.2014, 00:57
Hasan Şaş: İzlanda, milli takımımıza karşı topu elle kaleye götürmeye kalksa en fazla 3 kere götürür.

:n::n:

Az önce yanıldığını kabul etti :)

davidvilla
10.Eylül.2014, 01:01
Gs sozlukte baslik acmislar yeni Türkiye duzeni diye ;

9.entry şöyle:

Ilk duzeni Izlanda olmuştur.

Bordo61Mavi
10.Eylül.2014, 01:02
Fatih Terim
“4 senelik plan koyduk”

:)

jevox06
10.Eylül.2014, 01:04
Dünyanın en yüksek maaş olan 3. Ulusal takım teknik direktörüdür Fatih Terim. Onun yerinden bende olsam bende 4. yıllık plan yapardım :n:

dAleksic
10.Eylül.2014, 01:04
Gs sozlukte baslik acmislar yeni Türkiye duzeni diye ;

9.entry şöyle:

Ilk duzeni Izlanda olmuştur.

Çok incee :D

Skor hakkında konuşmak yerine, takım performansı olarak değerlendirmek daha doğru olur. Çok iyi oynayıp da 3-0 yenilebilir bir takım fakat keşke böyle olsaydı dedirttiler bize. Bu denli isteksiz ve kötü performansın sorumluları Fatih Terim ve TFF'dir. Yok 4 yıllık bir planımız var yok " Yeni Türkiye " falan filan hikaye. Egolarına yenik düşen bir teknik direktör ve başarıya aç olmayan tembel bir oyuncu topluluğundan ibaret milli takımımız. Ayrıca yabancı kuralıyla birlikte Türk oyuncuları da kendini birden Ronaldo,Messi sanıp kendilerini geliştirme gereği duymaması da işin cabası, ama bu konu daha derin şimdilik deşmeye gerek yok.

GS'da iken de söylüyordum, şimdi de söylüyorum ; Fatih Terim'in taktiksel olarak bizlerden fazla bilgisi olduğuna inanmıyorum. Adam süper bir motivasyoncu sadece. Kişisel egolarına da yenik düştüğü apaçık ortada. Zaten Ünal Aysal'da bu yüzden gönderdi kendisini. Kendi menfaatleri uğruna birçok manevi değeri de yok etti.

Milli takım olgusu da kalmadı kimsede, kalmayacakta. Birde maça gelen taraftarlar lütfen milli takım forması giysin falan filan. Her zaman gösteriş peşinde olan bir insandı ve öyle de devam ediyor maalesef.

Maç içini konuşmak gerekirse, Lagerback yerinden kalkmadı maç boyunca. Çünkü gerek duymadı. Oyuncuları istediğini yapıyor. Alttan girip üstten çıkıyorlar. Kolayca adam eksiltip, top class ortalar açıp tehlikeler yaratıyorlar. Hee pardon son dakikalarda kalktı şimdi yalan olmasın, lakin o da bi tarafları ağrımıştır, rahatlık da batar bazen insana ;)

Ersan, Ömer, Gökhan, Selçuk, Emre, Burak ve Topal bunlar milli takımı haketmiyorlar kesinlikle. 3 stoper oynadığımız maçta duran toplarda sıkıntı yaşamamamız gerekir mantık olarak. Fakat adamlar 2.duran topta golü buldular. Sonrasında da 10 kişi kalmamız da ekmeğine yağ sürdü rakibin. Ayrıca Onur da jeneriklik goller yemekte gayet usta. Son golde bile çok artistlik bir duruş yaptı, tam bir kaleci kendisi. Ersan da kademe anlayışı da 0 bu arada. Orta sahamızda 3 tane yaşlı isim ve ikisi fizik olarak yetersiz. Kuzey Avrupa takımlarında böyle bir düzen göremezsiniz hiçbir zaman. Fizik olarak adeta ezdiler orta sahamızı. Burak her zaman ki Burak. Sonradan Mustafa'yı alsak da nafileydi.

Tabi bunlar işin laga lugası ama gerçekten ilerisi için 0 umutla, bilinmeze doğru gidiyoruz ülke futbolu adına. Sinirden yanlış şeyler söylememek adına daha çok espritüel yaklaştım fakat Allah sonumuzu hayır etsin.

davidvilla
10.Eylül.2014, 01:07
Sky sport italya'dan takip ettim maçı. Spiker izlanda ataklarindan sikildi bir yerde "yine izlanda sadece izlanda"dedi koptum. Macin ozeti budur. Tek taraflı bir maç.

footballer33
10.Eylül.2014, 01:23
Olcay Şahan varken Olcan Adın, Mustafa Pektemek varken Burak Yılmaz, Salih Uçan varken Selçuk İnan, Hakan Çalhanoğlu varken Emre Belözoğlu, bir de siyasi nedenlerle takıma alınan Volkan Babacan ve 3. kaleci bile olamayan Tolga Zengin, Volkan Demirel, Sinan Bolat gibi isimler...

Sonuçlarına da katlanırsın böyle. Kimse kusura bakmasın da, biz lpgli araç değiliz! Gaz da bir yere kadar. Teknik taktik vizyonu geniş, Van Gaal kalitesinde bir yabancı teknik direktör lazım bize. Fatih Terim'in ve yukarıda ismini saydığım bazı isimlerin miadı doldu artık. Kabul etmek gerek.

Yapılanma, Ozan Tufan'ı ve Hakan Çalhanoğlu'nu hazırlık maçlarında göstermelik oynatıp resmi maçlara gelince kadroya almamakla olmaz. Yetmedi mi Selçuk, Emre gibi isimler?!

Kryptonite
10.Eylül.2014, 01:29
Burak Yılmaz,Arda Turan,Emre B.,Selçuk İnan,Onur ve Gökhan G.Siz güya takımın en tecrübelileri en ustaları fark yaratanlarsınız.Burak Yılmaz kesinlikle bize saç baş yoldurur.Mustafa Pektemek oynamalı forvette en azından adam kafa topuna çıkıyor.Fatih Terim de rezalet açıklamalar rezalet taktik.Aldığınız paranın hakkını verin hakkını.

davidvilla
10.Eylül.2014, 01:31
Mustafa pektemek ve olcay oynayanlardan daha iyi degil kardeşim. Hic kendimizi kandirmayalim.

Onun disinda hakan bence bu takimin en iyi oyuncusu zaten.

Kryptonite
10.Eylül.2014, 01:45
Pektemek en azından çabalar sahada gezmez.Burak Yılmaz mı bizim en iyi forvetimiz.Bu futbolla mı? O zaman biz dükkanı kapatalım hiç boşa uğraşmayalım.

Bordo61Mavi
10.Eylül.2014, 01:53
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10556326_10204532791229400_9063281026939849073_n.j pg?oh=7274c53001eee8563ef872864b6342bc&oe=54CEC881&__gda__=1418863157_d3dd15c90e5a1ab5ad91b42d1bb0686 d

Yeni Turkiye

balot50
10.Eylül.2014, 01:55
Valla iyi ki yenildik, inşaallah avrupa kupasına da gidemeyiz. İzlanda gibi ülkelerin oraya renk katacağı aşikar. Bizim takım çirkef +1. Esas konulara geçersem

1-Yabancı kuralı
bence biz bu kuralı 1+0+1 yapalım. bizimkilerin maaşları azcık daha artsın. Galatasaray tarığa daha geçen sırf türk diye tonla para saydı ya, pandevle dzemailiyi o kadar ucuza kitleyen takım. Şaka bi yana cidden bu kural yüzünden bizimkiler yattığı yerden sırf ırkından ötürü para kırıyor, yabancı ülkeden gelen adam delikanlı gibi çalışıp 11de yer bulmaya çalışıyor. yabancılar gelişiyor. 14 yaşındayım bunu fark edebilmişim ben, koskoca tff halen fark etmediyse yazıklar olsun

2-Israr
Arkadaşım sen koskoca fatih terimsin ya. bi galatasaray, beşiktaş maçlarını falan izle. selçuğun, burağın ne kadar kötü ve formdan uzak olduğu kaç kere dile getirildi ama sen hala selçuk 11 de başlatıyorsun. ben ne diyim buna arkadaşım. hakan gibi formda bi oyuncun var daha geçen hertha maçıydı sanırım 2 asistle oynadı herif.

bence sıkıntılar budur daha var mı var

playeray
10.Eylül.2014, 02:00
Bir de iyi tarafından bakın dünya üçüncüsü Hollanda'nın hemen arkasında yer alıyoruz bence büyük gurur

byariff
10.Eylül.2014, 02:03
Hamzaoğlu: "Yabancılar, bizim oyuncularımızdan 3-4 kat fazla para alıyorlar. O parayı hak etmek için gerçekten gereğini yapıyorlar mı?"

F.Terim: İlk yarı kapıyı açtılar ceryan yaptı, ikinci yarı kapattılar hiç esmedi..

İlk yarı kapıyı açtılar ceryan yaptı, ikinci yarı kapattılar hiç esmedi.. yerlilerimiz napti ki hamza hoca ? yillik 3m euro kazanan adamlar birsey oynamiyor...

mustangshelby
10.Eylül.2014, 02:12
yenince bu takım dünya kupasında olmalıydı, yenilince yabancı sınırı, elektrikler yoktu çalışamadık, yan yattık çamura battık arkadaş hep bir bahane var hiç kendimizde sorun arama gibi bir adetimiz yok yenildiğimiz takım İzlanda sanki bana İtalya'ya yenildikte...

Seçkinn
10.Eylül.2014, 02:16
Hocanın yenilgiyi kabul etmesi, kötüydük demesi tamam ama "maça iyide başladık" dedi ya. Gerçekten anlamıyorum. Biz geri zekalı mıyız yada farklı bir maç mı izledik acaba. İyi oyun anlayışı çok değişti hocanın. Zaten eski havası olsa ilk yarıda değişiklik yapardı hem sistemde hem oyuncularda.

Diğer skorlara bakınca korkarım yine turnuvada olmayacağız.

sarianet
10.Eylül.2014, 02:18
Sinir bozucu olan da bugün oynamayan futbolcu müsveddeleri hafta sonu gol atar asist yapar biz de her şeyi unuturuz
Ruhsuz bi milli takım istemiyoruz

Kaka Leite
10.Eylül.2014, 02:21
Volkan Babacan alındı diye laf söyleyenler bugün dönüp kaleye bir baksınlar.

Onur'un yediği goller şaka gibi. Volkan'ı her ne kadar sevmesek de (Fenerbahçeli olarak ben de sevmiyorum) ona ne kadar ihtiyaç olduğu ortada.

Volkan ile kenarlardan gelecek ortalarla gol yeme oranı %10'u geçmez çünkü inanılmaz biçimde fiziğini kullanarak gidip topu alıyor ya da tokatlıyor.

Bunun haricinde 2 top çevirememiş olmamız da şaka gibi bir olay. Ölü iki orta sahanın eline bakıyoruz yedeklerde Hakan Çalhanoğlu gibi bir oyuncumuz varken.

Falcao9
10.Eylül.2014, 02:23
Onur yerine Volkan oynasın demek fanatiklikten başka hiç bir şey değil. Tartışılması bile büyük hata.

davidvilla
10.Eylül.2014, 02:23
Volkan Babacan alındı diye laf söyleyenler bugün dönüp kaleye bir baksınlar.

Onur'un yediği goller şaka gibi. Volkan'ı her ne kadar sevmesek de (Fenerbahçeli olarak ben de sevmiyorum) ona ne kadar ihtiyaç olduğu ortada.

Volkan ile kenarlardan gelecek ortalarla gol yeme oranı %10'u geçmez çünkü inanılmaz biçimde fiziğini kullanarak gidip topu alıyor ya da tokatlıyor.

Bunun haricinde 2 top çevirememiş olmamız da şaka gibi bir olay. Ölü iki orta sahanın eline bakıyoruz yedeklerde Hakan Çalhanoğlu gibi bir oyuncumuz varken.
Volkan yeterince puan kaybettirdi bize biraz da onur kaybettirsin ondan sonra bakariz :)

Falcao9
10.Eylül.2014, 02:28
Volkan yeterince puan kaybettirdi bize biraz da onur kaybettirsin ondan sonra bakariz :)
Abi bu maçı Onur yüzünden mi kaybettik? Yoksa başta Fatih Terim olmak üzere bütün oyuncuların yüzünden mi? Bana kimse 11de başlayanlardan bir tane iyi oynayan oyuncu gösteremez ama herkes Onur'a saldırıyor.

Bazılarına hatırlatma yapayım. ABD maçında Onur olmasaydı tarihi fark yer, otururduk yerimize.

Bordo61Mavi
10.Eylül.2014, 02:45
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/575705_763206957038363_1816955337_n.png?oh=f65d32c e74d57fa155a9bcc0c126236d&oe=548527F4&__gda__=1418817405_1d534f7add93e497b916d288a1e117a 7

Falcao9
10.Eylül.2014, 02:47
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/575705_763206957038363_1816955337_n.png?oh=f65d32c e74d57fa155a9bcc0c126236d&oe=548527F4&__gda__=1418817405_1d534f7add93e497b916d288a1e117a 7
Karizmatik değil bu adam. Karizması olmayan adamın lafına bakmam ben. Takım elbisesi de iğrenç.

Not: Ağır ironi içerir.

sarianet
10.Eylül.2014, 02:52
Hani şu letonyaya elenen şenol güneş

Falcao9
10.Eylül.2014, 02:53
Hani şu dünya 3.'sü yapan Şenol Güneş

petrol_fb12
10.Eylül.2014, 02:58
Uzun zaman sonra Merhaba !

Ancak bu kadar saçma bir kadroyla çıkılırdı..Danimarka maçında "BAS BAS BAĞIRAN" "ERSAN-ÖMER TOPRAK" uyumsuzluğuna defans gene aynı çıktık gene aynı hatalar yaptılar biri ileride kalıyor diğeri geride kalıyor..Ersan İleride oynarken Franco onu açığını kapatabiliyordu..Burada ömer toprak kapatamıyor..Caner 10 defa sol kanattan sağ kanada Gökhan'a top attı.5 ten sonra izin verilmedi rakip ezberledi.Orta saha sadece geri pas ve yan top yapan ağır hantal bir orta saha..Rakip yürüyerek geçti..Kanatlar arda topu alıyor İzlanda defansı 3 kişi top sürüyor adamlar 6 kişi oluyor..Olcan yoktu .

Spiker : Burak'ın ileride top tutması lazım...

Burak ileride top tutsa zaten GS Santrfor almazdı..

Orta saha'dan ileriye top atabilecek "Bilal Kısa" gibi bir oyuncun varken yine Emre-Selçuk..Gerçi atsa ne değişirdi Burak'la ancak bu kadar..

Ayrıca Rüzgar esti bunlar önemli değil...

Bilal Kısa-Oğzuhan-Mehmet Topal orta sahası daha cok iş yapar..

http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1103276_Turkey.jpg

Hani şu İsviçre'ye elenen Fatih Terim ?

Hani şu 2010 Dünya Kupasında 5 grupta elemelerde 4 Galibiyet 3 Beraberlik 3 Mağlubiyet alan 15 puanla 3 olmamızı sağlayan Play-Off bile oynatamayan Fatih Terim mi ?

Kaka Leite
10.Eylül.2014, 03:07

Yüzeysel bakmaya gerek yok abi.

Bizim oyuncularımız rakip kadar uzun ve iri değil o sebeple yan toplar gerçekten büyük tehlike Onur'un da burada sorunu bana göre mevcut. Böyle rakibe uygun kaleci Volkan'dır.

Yan top sorunu dışında Onur'un bugün yediği 2. gol inanılmaz komik. 2. golü ben tamamen şanssızlık ve konsantrasyon bozulmasına bağlıyorum, her kalecinin başına gelebilir. Ancak kimse ilk gol konusunda bana yanılıyorsun diyemez.

Elinde tam rakibine uygun bir kaleci varken Onur ile çıkılmayabilirdi. Ben burada Onur oynamasın demiyorum, refleks yönünden çok üstün olduğu aşikâr ama takımında yaptıklarını milli takımda yapamıyor.

attirson
10.Eylül.2014, 03:24
Abi bu maçı Onur yüzünden mi kaybettik? Yoksa başta Fatih Terim olmak üzere bütün oyuncuların yüzünden mi? Bana kimse 11de başlayanlardan bir tane iyi oynayan oyuncu gösteremez ama herkes Onur'a saldırıyor.

Bazılarına hatırlatma yapayım. ABD maçında Onur olmasaydı tarihi fark yer, otururduk yerimize.

Fanatikçe yorum yapıyorsun.Tamam takım olarak berbattık ancak 2 golde Onur'un büyük hatası vardı.Onları yemese berbat oyunla bir puan alabilirdik.3. golde ise bulundugu acıdan kurtarması imkansızdı zaten ancak konsantre olsa 1-2 adım ileri gider kurtarabilirdi ama hata olarak nitelendirmiyorum.ABD maçında fark yesek çok birşey kaybetmezdik iyi kaleci önemli maçlarda kendini gösterir.Sana göre Onur'un hiç suçu yok.Milli takıma kulüp karıstırmayın artık yahu yeter.Ts'li olmasaydı Onur bir tane savunmak icin kelime yazmazdın suraya.

Volkan'ın milli takıma yararı zararından cok daha fazladır ancak fanatiklikten gözün karardıgı icin bunu görmek istemiyorsun.Adamı sevmedigin icin oyununa camur atmaya gerek yok.Dünyanın en iyi 15 kalecisi arasında gösteriliyordu bir ara.

Bizim en büyük sorunumuz milli takımdaki oyuncuları kulup formalarıyla degerlendirmemiz.Bir zamanlar NBA'de dogu-batı maçlarında herkes takımının formasıyla oynardı aynı bizde de o ortam var herkes kulup takımı formasına göre degerlendiriliyor.Burak , Caner'le bir fotograf koydu diye tepki yagdı adam fotoyu kaldırmak zorunda kaldı.Böyle bir ülkede milli takım nasıl basarılı olsun.

OrcunFB
10.Eylül.2014, 04:29

Aynı hataları Volkan yapmış olsa nasıl da bombalardın burada Volkan'ı. Adım gibi de eminim buna. Sen insanlara fanatikçe yorum yapıyorsunuz diyorsun ama sen daha fanatiksin.

sui generis
10.Eylül.2014, 06:56
Gayette Onur yüzünden kaybettik. O iki saçma sapan golü yemeseydik bir puanı alırdık. Hadi onu geçtim ikili averajı İzlanda'ya kaptırmazdık.

Volkan'ı şu dönemde en cok fenerbahçeliler sevmez ama istediğiniz kadar reddedin hala en iyi kalecimiz o.

Kaka Leite
10.Eylül.2014, 07:02
Gayette Onur yüzünden kaybettik. O iki saçma sapan golü yemeseydik bir puanı alırdık. Hadi onu geçtim ikili averajı İzlanda'ya kaptırmazdık.

Volkan'ı şu dönemde en cok fenerbahçeliler sevmez ama istediğiniz kadar reddedin hala en iyi kalecimiz o.

Katılmıyorum.

Maçı kaybetmemizin sebebini direk Onur'a yüklemek saçma. %70 Onur - %30 Takım demek çok daha doğru olur.

Savunmamız bu maç inanılmaz dengesiz bir oyun sergiledi. Ömer - Ersan ikilisini hiç beğenmedim ve Topal da üstüne düşeni bana göre adam gibi yapamadı.

Üst üste kontralar yedik. İzlanda inanılmaz hızlı düşünen ve uygulayan bir ekip olmuş. İşin garip tarafı da bizim oyuncularımızın %80'i bizim ligimizde oynuyor ama takım kurgusu sıfır. İzlanda takımında sahada kendi liglerinden adam yoktu ama tam bir takım gibi oynadılar.

Orta saha ilk yarı top yapamadı zaman zaman kanat boşluklarıyla gelmeye çalıştık. Hakan Çalhanoğlu gibi bir adam var elimizde biz halen ölmüş Emre - Selçuk ikilisinde diretiyoruz.

Olcan da çok kötüydü zaten ondan beklentim sıfır. Bana göre tamamen fos bir oyuncu, ben onun yerine Olcay'ı direk yazarım.

Hsyn53Yvz
10.Eylül.2014, 09:10
Onur-Gökhan,Ömer,Semih (Ersan),Caner-Topal,Nuri,Oğuzhan (Çalhanoğlu)-Töre,Arda-Cenk = EURO 2016

europeanconquer
10.Eylül.2014, 09:20
Ne Onur,ne savunma ne de başka biri hatalı.

Futbolcusundan,teknik direktörüne,yöneticisinden,üst düzey görevlilere,üst düzey görevlilerden taraftara herkes suçlu,sistem suçlu.

4+4+4'ü getiren düşünce ile 5+3+1'i getiren düşünce aynı zekanın ürünü.Ortada bir iyileştirme yok,rant var,çıkar var ve bu böyle devam edecek.Fazla kafa yormaya gerek yok,zevkini çıkarabildiğiniz kadar çıkarmaya bakın bunlar daha iyi günlerimiz.

byariff
10.Eylül.2014, 09:27
Saka gibi sirf trabzonlu diye onura saldiranlar var :D volkanin 213213 tane yedigi hatali yedigi golleri hepimiz biliyoruz bunun onuru volkani yok yanlis sistem yanlis oyuncular surdu sahaya terim.

perpetua
10.Eylül.2014, 09:34
Maçı tek bir oyuncu yüzünden kaybetmedik. Dün 11'de oynayan her oyuncuya bir kulp takarım gerektiğinde, çünkü hepsinin bir kulp takılacak yönü var.

Peki bu kulp takılacak yönlerinin hepsinin sahaya yansıdığı bir maçı neden izledik?

Dizilişin 3-4-2-1 veya 5-2-2-1 olması da değildi sorun. Diziliş alt tarafı sahaya nasıl yayıldığımız. Oyun stratejimizi diziliş belirlemedi. Hatta rakibin 442 dizilişine karşı 3 stoper doğru bir tercihti bence.

Fakat normalde taktiksel hamlelerle maçı çevirmeyi beceren Fatih Terim bu maçta bakakaldı. Ceza alanında tek oyuncu varken Caner'in ortalarına izin verdi. Belli ki hazır olmayan statik kalan Arda'dan yaratıcılık bekledi.

Selçuk-Emre ikilisi bizim ligimizde fiizksel olarak sürklase olan oyuncular. Milli takım seviyesinde bu ikisi ile oynayarak rakibin oyunun yönünü değiştirmesine kolaylık sağladık. İkisi de ancak gölge markajı yaptı rakibe.

Bu ikisinin oynamasının nedeni de pas oyunu oynamak. İleride de bir kontra atak forvetin var. Yedektekiler de kontra atak forvetleri. Ama ısrarla pas-pas-pas.

Ben Onur, Topal, Ömer ve Ersan'ın yaptıkları hatalara çok takılamıyorum. Çünkü gerektiğinden fazla baskı altında kaldılar. Burak'ın da pozisyona girememesini doğal karşılıyorum. Çünkü hücum planımızı sahaya yansıtamadık ki Burak'tan verim alalım. Oyunu yönlendirmesi gereken orta saha ne oyunu yönlendirebildi, ne de savunmamızı koruyabildi. Bunu yapmak için fiziksel yeterlilikleri veya istekleri yoktu.

Ve biz onlardan üst düzey fiziksel yeterlilik gerektiren, sürekli hareketli olmalarını gerektiren, pas oyunu oynamalarını bekledik. Tabii biz derken Fatih Terim bunu bekledi.

byariff
10.Eylül.2014, 09:36
hleb daha geleli 1 en fazla 1.5 yil oldu durumu cok iyi ozetlemis.

https://pbs.twimg.com/media/BxJgEutIYAEU9lN.jpg

Kaka Leite
10.Eylül.2014, 09:37
Saka gibi sirf trabzonlu diye onura saldiranlar var :D volkanin 213213 tane yedigi hatali yedigi golleri hepimiz biliyoruz bunun onuru volkani yok yanlis sistem yanlis oyuncular surdu sahaya terim.

''Şaka gibi sırf Fenerbahçe düşmanı olduğu için Onur'u savunanlar var.''

Ne kadar boş bir laf değil mi? Oysa ki bariz bir şekilde bunu yapan yok. O yüzden böyle bir şey söylemek çok saçma olur, havada kalır diyelim kısaca.

Onur - Trabzonspor olarak değil, Onur - Türkiye olarak söylüyoruz söylediğimizi. Onur iyi oynadığında ''Oo ne tuttu, Helal sana Onur, Onur ne kaleci be abi'' tarzı lafları söyleyenler de bu adamlar kimse kusura bakmasın. Onur dün sahanın en kötü ismiydi ama suçu bir tek ona yıkmak büyük haksızlık.

Volkan - Onur karşılaştırılmasından çok bence Türkiye'nin hangisine ihtiyacı var onu sorgulamamız gerekli. Bizim dün Volkan'a ihtiyacımız vardı bu çok net bugünden sonra kime ihtiyaç olur bunu göreceğiz.

O defans kurgusu ile bana göre Volkan daha çok aranacak.

europeanconquer
10.Eylül.2014, 09:43
Olum gözleri sağlam olmayanlar var,niye karınca duası kadar küçük yazıyorsun. :n:

Kaka Leite
10.Eylül.2014, 09:44
Olum gözleri sağlam olmayanlar var,niye karınca duası kadar küçük yazıyorsun. :n:

Onlar da amin desin geçsin. Takımın tek çıkış yolu o zaten :icon_biggrin:

ForsakeN
10.Eylül.2014, 10:04
Onur-Gökhan,Ömer,Semih (Ersan),Caner-Topal,Nuri,Oğuzhan (Çalhanoğlu)-Töre,Arda-Cenk = EURO 2016

Caner ile Gökhan hücum oynayacaksa - yani onlardan bekleneni almak için- , Burak'ın yanına en az 1 tane daha santrafor özellikli oyuncu koymak gerekiyor. Yoksa dünkü gibi cılız ataklar izleriz.

sananes
10.Eylül.2014, 10:26
Ömer Toprak çok çok kötü bir stoper ve yıllardır ısrarla oynatılıyor.
Onur milli takımda iyi oynayamıyor, Volkan'da iyi değil bence oluru Tolga'dır.
Selçuk ve Burak ikilisi bir süre milli formadan uzak tutulmalı.
Olcay Şahan bence her türlü oynamalı ya da Alper Potuk. İkisinden biri mutlaka sahada olmalı.
Arda kaç aydır oynamıyor, sakat diye sezon öncesini de kaçırdı. O zaman bu adamı oynatmayacaksın. ikinci sınıf milli takımlar yapar her şartta en büyük oyuncuyu sahada tutma işini. Büyük takımsan sen hazır oyuncularla oynamak zorundasın.
GG çok kötüydü varsa alternatifi oynatılmasın milli takımda.
Emre'yi ben beğeniyorum bence yanına hareketli adamlar koyarak takıma liderlik etmesi istenmeli. Arda eski formuna kavuşursa buna gerek kalmaz o zaman da emre çekilir kızağa.

caner485
10.Eylül.2014, 10:37
Ne kadar milliyetçi olsamda başında terim ve demirörenin olduğu Türk futbolu için hiç üzülmüyorum keyif alıyorum beter olun diyorum. Oyuncularda tek tek hata aramaya gerek yok hata yabancı kuralında direten tff de. Gördüğümüz gibi hiç bir işe yaramıyor aksine iyide kötüde olsa oynatılacağını bilen topçular yan gelip yatarak para kazanmaya devam ediyor. Hiç üzülmüyorum demirören ile terim gidene kadar umrumda da değiller.

anil luque
10.Eylül.2014, 11:50
Seneler önce Oğuz Çetin'in yediği bir nane vardı , hak eden oyuncuları türlü türlü sebeplerle kadroya almamak gibi. Dün gece de Fatih Terim'in bir nevi "evlatlarını" oynatma çabası sonuç vermedi. Sırf Danimarka maçının ikinci yarısında denediği ve 90+3 te 30 metreden gelen golle güya "maç kazandıran taktiği" böyle bir maçta denemeye kalkarsan sonuç hüsran olur.

Bu takımın belli dinamikleri var. Onlardan vazgeçilmemesi gerek. En başta motivasyon diyoruz. Hem milletçe bizim gelmekte hem de Fatih Terim'in vermekte çok usta olduğu bir olay ; gaz. O zaman bunun etki edeceği oyuncuları sahaya süreceksin.

Yok benim işim teknik-taktik mi diyorsun ? O zaman son üç büyük turnuvaya katılamamış ve artık mutlaka katılması gereken turnuvanın elemelerine yeni taktik deneyerek başlamayacaksın.

Yani neresinden tutsan gerek teknik sorumlular olarak gerek sahadaki oyuncular olarak elinde kalacak bir maçtı , öyle de oldu.

Hakikaten "elimizde kaldı."

Kryptonite
10.Eylül.2014, 12:04
Bu durumu bile takım olayına çeviren arkadaşlarımız var hayret hep de aynı kişiler! Onurun 2 goldede hatası vardı bu aşikar ama adamı linç etmemek lazım.Kaleci bu hata yapar ama milli takımda çıktığı 12 maçta 14 gol yedik bunu biraz düşünmek lazım.Olmuyorsa zorlamayacaksın vereceksin kaleyi Tolgaya.(Eğer Volkana vermem inadın varsa)Mert Günok desen daha bizde kadroya giremiyor adam milli takımda.Onura hatalı deyince hemen Volkana taş atanlar var.Kusura bakmayın da Onur bu yan top beceriksizliğiyle defansı organize edememesiyle toplara geç çıkmasıyla Volkanın,Tolganın yanından geçemez.Burak Yılmaz,Emre B.,Selçuk İnan gibi topçularla da olmaz artık zorlamanın manası yok.Koşmayan 2 orta saha koyuyorsun Mehmet Topalı stopere çekiyosun nasıl bi mantık çözemedim.Arda desen sahada yok.Lafla peynir gemisi yürümez.Hakan Çalhanoğlu gibi adamı sen ilk 11 koymazsan Mehmet Topalı stopere koyar fantezi ararsan böyle hezimete uğrarsın.Ne yazık ki bu turnuvada hüsran galiba.

davidvilla
10.Eylül.2014, 12:13
Fanatikçe yorum yapıyorsun.Tamam takım olarak berbattık ancak 2 golde Onur'un büyük hatası vardı.Onları yemese berbat oyunla bir puan alabilirdik.3. golde ise bulundugu acıdan kurtarması imkansızdı zaten ancak konsantre olsa 1-2 adım ileri gider kurtarabilirdi ama hata olarak nitelendirmiyorum.ABD maçında fark yesek çok birşey kaybetmezdik iyi kaleci önemli maçlarda kendini gösterir.Sana göre Onur'un hiç suçu yok.Milli takıma kulüp karıstırmayın artık yahu yeter.Ts'li olmasaydı Onur bir tane savunmak icin kelime yazmazdın suraya.

Volkan'ın milli takıma yararı zararından cok daha fazladır ancak fanatiklikten gözün karardıgı icin bunu görmek istemiyorsun.Adamı sevmedigin icin oyununa camur atmaya gerek yok.Dünyanın en iyi 15 kalecisi arasında gösteriliyordu bir ara.

Bizim en büyük sorunumuz milli takımdaki oyuncuları kulup formalarıyla degerlendirmemiz.Bir zamanlar NBA'de dogu-batı maçlarında herkes takımının formasıyla oynardı aynı bizde de o ortam var herkes kulup takımı formasına göre degerlendiriliyor.Burak , Caner'le bir fotograf koydu diye tepki yagdı adam fotoyu kaldırmak zorunda kaldı.Böyle bir ülkede milli takım nasıl basarılı olsun.
Kimin fanatikce baktigi o kadar bariz ki.

Tartismaya degmezsin.

anil luque
10.Eylül.2014, 12:24
İkili tartışmalara girmeyelim. Maç hakkında yorum yapılsın arkadaşlar.

rexpo1994
10.Eylül.2014, 12:26
İzlandanın kanatları Gökhan ve Caner sayesinde rahatlıkla ortaları yollarken 3 tane stoperimizin değilde rakibin forvetinin topu almasından dolayı suçlu ONUR.

erdem344
10.Eylül.2014, 12:43
Onur ilk ve ikinci golde net hatalı bence

Burak ve selçuğun artık kesilmesi gerek

Olcan bu seviyelerin topçusu olmadığını da dün gösterdi

caner485
10.Eylül.2014, 12:46
Tek suçlu onur burak selçuk olcan evet arkadaşlar kapatalım konuyu suçlular bulundu.

himone
10.Eylül.2014, 13:04
Mehmet Demirkol'un dediği gibi bu loser oyuncularla bir şey olmaz. Katıldıkları tüm elemeleri kaybetmiş adamlarda ısrar etmenin anlamı yok. Oyuncuları da ne kafar kötü olsalar da tek tek hedef göstermek anlamsız. Baştan sona rezalet bir takım, federasyon ve teknik ekip değişmeden beklenti de olmamalı, ilk maçtan bunu gösterdiler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bordo61Mavi
10.Eylül.2014, 13:52
Her mac birini linc etmek yanlis.

Sorun tek bir kiside degilki.

Sorun bastakilerde.

Demiroren'in Turk futbolunu overkenki halini gordunuzmu ? Adam gercekten iyi bir is cikardiklarini zannediyor.

Terim yeni bir ekip kuruyoruz, 4 senelik planlama diyor ama halen kadrodaki isimler ayni.

Takimdaki formsuz adamlarin bir belli yedegi olmasi lazim, yerine ayni isi gorecek birini yetistirmek lazim. (Gerci taktik felan ne onuda cozemiyoruzya)

Bu kadar formsuz adami ilk 11'e surup, Mr Motivator rolunu oynamaya calismakta gereksiz maceraydi.

Kaan Souza
10.Eylül.2014, 14:16
Bu takıma federasyona müstehak.

William Rookwood
10.Eylül.2014, 14:49
Kalede onur, volkan, yada muslera olsa ne olur olmasa ne olur. Onur'un kurtardigini volkan yer, volkan"in kurtardigini başkası yer bu isler boyle. Biz bugun kalecilerin performansini konusuyorsak halimize yanalim. Takim olarak asiri derecede kotuyuz.

Falcao9
10.Eylül.2014, 14:50

Aynı hataları Volkan yapmış olsa nasıl da bombalardın burada Volkan'ı. Adım gibi de eminim buna. Sen insanlara fanatikçe yorum yapıyorsunuz diyorsun ama sen daha fanatiksin.

İlk gol: http://www.showtv.com.tr/programlar/video/iste-macin-ilk-golu--izlanda-turkiye/124875

İlk golü çok dikkatlice izleyin. Ersan, Onur’un eline çengel takıyor. Zira Onur da o elin İzlandalı birine ait olduğunu düşünerek hakeme çok sert şekilde itiraz ediyor. Ersan, Onur’u direk bozuyor. Ersan, Onur’un eline çengel takmasaymış Onur o topu rahatça yumruklayacakmış. Demek ki neymiş Onur’un ilk gol de hatası yokmuş.

Göremeyenler arkadaşlar için görsel koyayım.
https://pbs.twimg.com/media/BxJ8KIUCUAAZJCH.png:large

İkinci gol: http://www.youtube.com/watch?v=15bJ-YFBd-g

İkinci gol de rakip oyuncu topu alıyor, iki adım sürüyor, bir sürü oyuncunun arasından topa vuruyor. Top neredeyse 90 diye tabir ettiğimiz bölgeye gidiyor. Onur ise 90 diye tabir ettiğimiz bölgeye güç-bela uçuyor ve topu yumrukluyor. Yumrukladığı top kalemize dönüp gol oluyor. Bu pozisyonda Volkan olsaydı hiç uçmadan durduğu yerden kafasını sağ tarafa doğru çevirip, pozisyonu izlerdi. Biz de maçtan sonra adam çok iyi vurdu, Volkan’ın yapacak hiçbir şeyi yoktu gibi cümleler kurardık.

Bu gol sıradan bir kaleci için hatalı gol değildir ama Onur gibi bir kaleci için hatalı goldür. Ancak bu gol de Onur kadar o topa vurduran oyuncularımızın da hatası vardır. Adam bir sürü kişi arasından topa vurdu ve kimse engel olamadı.

Önder HOCA
10.Eylül.2014, 14:57
yahu kaleci hatasından 2 gol yedinde sanki gol atma becerisi gösterdikte kaleci kızağa çekiliyor.adamlar istedikleri gibi sağlı sollu geldiler uzun topla pozisyona girdiler. bizim orta saha izledi onu geçtim hadi savunma yapamıyoruz top bizdeyken takım hiç hareketli değil boşa kaçıp pas isteyen yok.sen sezonu 2 ay önceden açmış beşiktaştan takımı kuracağına hala tatil havasındaki adamlardan maç kondisyonu olmayan adamlardan takım kuruyorsun.madem pas oyunu oynayacaksın mustafa kenarda beklemez.

bu arada mehmet demirkolun bir sözü var ''simone ardayı bizden daha iyi tanıyor diye'' yani kendi oyuncusunu tanımayan adamlarla olmaz bu iş

Falcao9
10.Eylül.2014, 15:01

Onur başka takımlı olsaydı Onur'u savunmazdın diyip gerçekleri geçiştiremeyiz. Belki de savunmazdım ama bu gerçekleri değiştirmez.

Volkan bu maç saha da olup hatalı gol yeseydi evet Volkan'ı bombalardım. Ama bu hataları geçmişiyle beraber değerlendirir bombalardım. Volkan geçmişte de sayısız hatalı gol yemiştir.

Nasıl berabere kalacaktık? Golü nasıl atacaktık? Onu da söyler misin? Tek bir düzgün pozisyon yakaladık. O pozisyonda Arda'nın oyun zekası sonucu oluştu.

Volkan'ı savunmak için çok güzel kılıf bulmuşsunuz. En çok biz Fenerbahçe'liler sevmeyiz ama en iyi kalecimiz falan filan... Siz böyle diyince biz de diyoruz ki... Bak adamlar ne kadar tarafsızlar... sevmiyorlar ama adamın hakkını veriyorlar diyoruz...

europeanconquer
10.Eylül.2014, 15:09
Hadi Onur'un hatası var diyelim ama baktığımız zaman ortada bir oynanan oyun yoktu,o da mı Onur'un hatası ? Maç 3-2 falan bitse bir nevi anlarım da,değil gol kaleyi tutan şutumuz yok neredeyse ben sadece Arda'nın uzaktan şutunu hatırlıyorum.Her yönüyle berbat bir maç çıkardık ve burada ki en büyük suçlu Fatih Terim'dir,onun gibi bir teknik adam bu kadar amatörce hatalar yapmamalıydı.Oyuncularında ''leylim ley'' havasında olduğunu düşünürsek sonuç şaşırtıcı değil.

attirson
10.Eylül.2014, 15:10
Volkan'ı savunmak için çok güzel kılıf bulmuşsunuz. En çok biz Fenerbahçe'liler sevmeyiz ama en iyi kalecimiz falan filan... Siz böyle diyince biz de diyoruz ki... Bak adamlar ne kadar tarafsızlar... sevmiyorlar ama adamın hakkını veriyorlar diyoruz...

Fenerbahce sohbet alanında yazılanlara bakarsan kılıf mı gerçek mi anlarsın.Yada Ekşi Sözlük'te yazan Fb'lilere filan bakarsan da görebilirsin.Ancak hala bana göre bu düzeyde oynayabilecek kalecimiz Volkan.
İlk golde Ersan'la çarpışması iletisim hatasıdır.Ersan'ın da sucu var ancak Onur'un yine hatası var Ersan'la carpısması hatasını gölgelemez.Cıkmayabilirdi Ersan'ın cıktıgını görüp yada Ersan'a bagırıp kendi cıkabilirdi.
İkinci golde Volkan bakardı demissin ancak Volkan bu fotograf cektirmelik pozisyonları en iyi cıkaran kalecidir.Doksandan kornere celdigi birçok top var bunlar Volkan'ın yaptıgı en iyi işler.

Zaten takım olarak berbattık Onur'a suçu yüklemeye calısan yok ancak gereksiz korumayı anlamıyorum.Burası milli takım kulup takımı gibi oyuncunun morali bozulmasın diye dikkat etmez kimse.Maç bazında iyiyse helal olsun denir kötüyse kötü denir.

sui generis
10.Eylül.2014, 15:17
Kimse takım iyiydi de tek suçlu Onur demedi. Takım ne kadar kötü olursa olsun Onur o saçma iki golü yemeseydi berabere kalmamız çok da uzak bir ihtimal değildi. Şu olsaydı şu olurdu demek bu saatten sonra saçma ama hatalı goller ilk iki gol. O dakikaya kadar 0-0 gitseydi maç takım daha dirençli, istekli olabilirdi. 3-0 kaybetmekle ikili averajı İzlandaya bıraktık ve Çek Cumhuriyeti Hollandayı yendi. Artık işimiz çok zor. Volkanın milli takımda çıktığı maç sayısıyla yediği gole bak bir de Onurinkine bak. Onur yan toplarını düzeltmediği sürece bu seviyenin kalecisi değil.

Senin beni tarafsız ya da fanatik görmen pek de önemli değil benim için. Konuyla alakasız. Volkan o golleri yemezdi.

Falcao9
10.Eylül.2014, 15:18
Fenerbahce sohbet alanında yazılanlara bakarsan kılıf mı gerçek mi anlarsın.Yada Ekşi Sözlük'te yazan Fb'lilere filan bakarsanda görebilirsin.Ancak hala bana göre bu düzeyde oynayabilecek kalecimiz Volkan.
İlk golde Ersan'la çarpışması iletisim hatasıdır.Ersan'ın da sucu var ancak Onur'un yine hatası var Ersan'la carpısması hatasını gölgelemez.Cıkmayabilirdi Ersan'ın cıktıgını görüp yada Ersan'a bagırıp kendi cıkabilirdi.
İkinci golde Volkan bakardı demissin ancak Volkan bu fotograf cektirmelik pozisyonları en iyi cıkaran kalecidir.Doksandan kornere celdigi birçok top var bunlar Volkan'ın yaptıgı en iyi işler.

Zaten takım olarak berbattık Onur'a suçu yüklemeye calısan yok ancak gereksiz korumayı anlamıyorum.Burası milli takım kimse kulup takımı gibi oyuncunun morali bozulmasın diye dikkat etmez kimse.Maç bazında iyiyse helal olsun denir kötüyse kötü denir.

Ben Galatasaray maçından sonra yazılanları da gördüm, Fenerbahçe Sohbet Alanı'nda yazılanları da gördüm. Bunları görerek kılıf diyorum.

Ersan, Onur'a bakmadan atlıyor topa. O pozisyonda Onur'un hiç bir suçu yok.

Ben Volkan'ı yükseklerden top aldığını hatırlamam.

Burda bütün suçu Onur'a yüklersen tabi ki Onur'u savunurum. Ben suçu kimseye atmıyorum. Herkes eşit derece de suçludur diyorum.

Ayrıca bu seviyeler diyip duruyorsun, gören de sanacak ki Onur basit maçlarda iyi oynayan, zorlu maçlarda kötü oynayan bir oyuncu.

Kimse takım iyiydi de tek suçlu Onur demedi. Takım ne kadar kötü olursa olsun Onur o saçma iki golü yemeseydi berabere kalmamız çok da uzak bir ihtimal değildi. Şu olsaydı şu olurdu demek bu saatten sonra saçma ama hatalı goller ilk iki gol. O dakikaya kadar 0-0 gitseydi maç takım daha dirençli, istekli olabilirdi. 3-0 kaybetmekle ikili averajı İzlandaya bıraktık ve Çek Cumhuriyeti Hollandayı yendi. Artık işimiz çok zor. Volkanın milli takımda çıktığı maç sayısıyla yediği gole bak bir de Onurinkine bak. Onur yan toplarını düzeltmediği sürece bu seviyenin kalecisi değil.

Senin beni tarafsız ya da fanatik görmen pek de önemli değil benim için. Konuyla alakasız. Volkan o golleri yemezdi.

Hala daha saçma 2 gol diyorsun ama ben görüntülerle Onur'un suçu olmadığını ispatladım. Ondan sonra da tarafsızlıktan bahsediyorsun.

Bir kalecinin yediği gol sayısına bakarken daha çok önündeki oyunculara bakılır.

Evet Volkan o golleri yemezdi.

Bu golleri yerdi: (Bazıları gol değildir ama bariz hatalardır.)

http://www.youtube.com/watch?v=UOztXHcRZ9Y

http://www.youtube.com/watch?v=q5UmsDRLlvk

http://www.youtube.com/watch?v=afWU3ArwqKw

http://www.youtube.com/watch?v=QTjV0PSBcdg

http://www.youtube.com/watch?v=E5BiDD4sCXQ

http://www.youtube.com/watch?v=V9vXqO_tHuM

http://www.youtube.com/watch?v=qyr_ppVlbl4

http://www.youtube.com/watch?v=UZeMF6xSOOs

http://www.youtube.com/watch?v=4kb_2wEGaWE

http://www.vidivodo.com/video/volkanin-tutamadigi-toplar/371765

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/152877/volkan-demireli-nasil-biliriz

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/189957/best-of-volkan-demirel-hatalari-ve-efelikleri

Suç bizde. Irkçılığı kanıtlanmış bir ismin kaptanlık pazubandında "No to Racism" yazması kadar saçma bir ülke futboluna sahibiz. Böyle bir ülke futbolunda konuştuğumuz için hata bizde.

Önder HOCA
10.Eylül.2014, 16:33
http://www.youtube.com/watch?v=zi2ekfc-pp8

rexpo1994
10.Eylül.2014, 16:53
Onur gibi kaliteli kaleciyi Volkan la karşılaştırıyorlar:eek:

CocukMenajer
10.Eylül.2014, 17:25
Onur gibi kaliteli kaleciyi Volkan la karşılaştırıyorlar:eek:
Dimi Volkan Demirel kim zaten

Seçkinn
10.Eylül.2014, 17:25
http://www.youtube.com/watch?v=zi2ekfc-pp8

Bu benzetmedeki havası keşke devam etse hocanın. Bu hırsı devam etse dün işler farklı olurdu muhtemelen. Hatta dünya kupasına bile giderdik belki. Kafası çok başka yerlerde. Tabi önceden fırçaladığı o çocuklar ağa oldular, laf dinlerler mi artık denebilir. Hollanda milli takımına bir bakmak lazım, Gaal kupa öncesinde 7-8 önemli oyuncunun aşırı dişçi korkusuna rağmen buradan oluşacak sıkıntı istemiyorum diye hepsinin yirmilik dişlerini bile zorla çektirtmiş :) demek ki yapılabiliyor oyuncular ağa olsa bile.

Öncelikle hocanın unvanı değiştirilmeli. Milli takımlar teknik direktörü olmalı. Ülke futbol direktörü müdür nedir bu saçmalık ortadan kalkmalı bir an önce. Altında kalan hem kendisi hem milli takım hemde federasyon ve maalesef bizler oluyoruz.

Kaleci konusuna gelince; arkadaşlar Onur'u Volkan'ı yok bu işin. Kaleciler bazen maçı kazandırır, bazende puan kaybına sebep olur. Ancak genel olarak oyunun gidişatını diğer 10 oyuncu belirler. Rakibe göre hangi adamınız uygunsa o kaleciyi oynatırsınız. Onur, Volkan, Tolga elinizdeki en iyi kaleciler. Volkan'ın tecrübesi fazla evet, ama gerektiğinde oynamayabilir. Onur çok iyi kaleci evet, ama yan topları iyi yapan bir takıma karşı oynamayabilir. Uzatmanın manası yok kaleci konusunu. Kalecileri tartıştığımıza göre zaten oyunda hiç bir varlık gösteremiyoruz, ne savunma ne orta saha nede forvette iş yapamıyoruz demektir.

Yine Hollanda'dan bir örnek; adam penaltılar için kaleci değiştirdi yahu dünya kupasında :) bizim sıkıntımız isimler ve performansları değil. Aynı şey bizim takımda yapılsa biz sadece hoca çıkan kaleciye güvenmiyor mu, bir daha yıldızı barışmaz bu kaleciyle, küstürdü bilmem kimi gibi şeyleri konuşacağız.

Çok içimden geldi; fanatikliğiniz batsın :)

caner485
10.Eylül.2014, 17:31
Şu milli takımı fenerli futbolculardan kursalarda bu kadar goygoydan kurtulsak herkes rahata erse başka türlü olmayacak bu iş.

rexpo1994
10.Eylül.2014, 17:37
Bu benzetmedeki havası keşke devam etse hocanın. Bu hırsı devam etse dün işler farklı olurdu muhtemelen. Hatta dünya kupasına bile giderdik belki. Kafası çok başka yerlerde. Tabi önceden fırçaladığı o çocuklar ağa oldular, laf dinlerler mi artık denebilir. Hollanda milli takımına bir bakmak lazım, Gaal kupa öncesinde 7-8 önemli oyuncunun aşırı dişçi korkusuna rağmen buradan oluşacak sıkıntı istemiyorum diye hepsinin yirmilik dişlerini bile zorla çektirtmiş :) demek ki yapılabiliyor oyuncular ağa olsa bile.

Öncelikle hocanın unvanı değiştirilmeli. Milli takımlar teknik direktörü olmalı. Ülke futbol direktörü müdür nedir bu saçmalık ortadan kalkmalı bir an önce. Altında kalan hem kendisi hem milli takım hemde federasyon ve maalesef bizler oluyoruz.

Kaleci konusuna gelince; arkadaşlar Onur'u Volkan'ı yok bu işin. Kaleciler bazen maçı kazandırır, bazende puan kaybına sebep olur. Ancak genel olarak oyunun gidişatını diğer 10 oyuncu belirler. Rakibe göre hangi adamınız uygunsa o kaleciyi oynatırsınız. Onur, Volkan, Tolga elinizdeki en iyi kaleciler. Volkan'ın tecrübesi fazla evet, ama gerektiğinde oynamayabilir. Onur çok iyi kaleci evet, ama yan topları iyi yapan bir takıma karşı oynamayabilir. Uzatmanın manası yok kaleci konusunu. Kalecileri tartıştığımıza göre zaten oyunda hiç bir varlık gösteremiyoruz, ne savunma ne orta saha nede forvette iş yapamıyoruz demektir.

Yine Hollanda'dan bir örnek; adam penaltılar için kaleci değiştirdi yahu dünya kupasında :) bizim sıkıntımız isimler ve performansları değil. Aynı şey bizim takımda yapılsa biz sadece hoca çıkan kaleciye güvenmiyor mu, bir daha yıldızı barışmaz bu kaleciyle, küstürdü bilmem kimi gibi şeyleri konuşacağız.

Çok içimden geldi; fanatikliğiniz batsın :)

:zuhaha Bu yoruma imzamı atarım. Madem bu maç da yan toplardan sıkıntı çekeceğiz bu yüzden Caner gibi defansif yönü zayıf bekler yerine defansif bir bek alınabilirdi de ama sadece bu maçlık:)değil mi?

Falcao9
10.Eylül.2014, 17:45
Ben Onur'un yan toplarının kötü olduğunu düşünmüyorum. Geçen sezon ve bu sezon yan toptan hatalı yediği sadece 1 tane gol hatırlıyorum. Bu maç da hatalı gol yemediğini video-görsel ile kanıtladım.

Önünde oynayan oyuncular Zeki, Caner, Akbaş, Kadir gibi oyuncular olmasına rağmen yan toptan hatalı yediği sadece 1 gol hatırlıyorum. Bu da zaten yan toplarda kötü olmadığını, hatta iyi olduğunu kanıtlar.

rexpo1994
10.Eylül.2014, 17:50
Ben Onur'un yan toplarının kötü olduğunu düşünmüyorum. Geçen sezon ve bu sezon yan toptan hatalı yediği sadece 1 tane gol hatırlıyorum. Bu maç da hatalı gol yemediğini video-görsel ile kanıtladım.

Önünde oynayan oyuncular Zeki, Caner, Akbaş, Kadir gibi oyuncular olmasına rağmen yan toptan hatalı yediği sadece 1 gol hatırlıyorum. Bu da zaten yan toplarda kötü olmadığını, hatta iyi olduğunu kanıtlar.

Bencede hatalı değil,hatalı olsada ilk tercih Onur olacak,olmalı Volkanın o kadar hatasından sonra.

Falcao9
10.Eylül.2014, 17:57
Bencede hatalı değil,hatalı olsada ilk tercih Onur olacak,olmalı Volkanın o kadar hatasından sonra.

Onur, 4-5 yıldır en iyi Türk kaleci ama Onur'a milli(!) formayı tam anlamıyla almak daha yeni nasip oldu.

Trabzonspor oyuncusuysan milli takımı haketsen de milli takıma gidemezsin. Trabzonspor'lunun milli takıma gitmesi için harikalar yaratması lazım, performansını insanların gözüne gözüne sokman lazım.

En yakın örnek İshak. Son kampların hepsine gidiyordu, Trabzonspor'a gelince gidemedi.

Mustafa Yumlu'da haketiyor ama onun gitme şansı hiç ama hiç yok. Hem Trabzonspor'da oynuyor, hem de kütüğü Trabzon.

Olcan, bu gün Trabzonspor futbolcusu olsaydı yarın sahada olma ihtimali çok ama çok düşüktü.

Daha bir sürü örnek var.

CocukMenajer
10.Eylül.2014, 18:10
İshak Doğan çağırılmalıydı bencede ama Mustafa Yumlu'nun çağırılması fikrine katılmıyorum.

jevox06
10.Eylül.2014, 18:12
Ömer Toprak = Overrated

Mustafa Yumlu = Underrated

Seçkinn
10.Eylül.2014, 18:13
Onur, 4-5 yıldır en iyi Türk kaleci ama Onur'a milli(!) formayı tam anlamıyla almak daha yeni nasip oldu.

Trabzonspor oyuncusuysan milli takımı haketsen de milli takıma gidemezsin. Trabzonspor'lunun milli takıma gitmesi için harikalar yaratması lazım, performansını insanların gözüne gözüne sokman lazım.

En yakın örnek İshak. Son kampların hepsine gidiyordu, Trabzonspor'a gelince gidemedi.

Mustafa Yumlu'da haketiyor ama onun gitme şansı hiç ama hiç yok. Hem Trabzonspor'da oynuyor, hem de kütüğü Trabzon.

Olcan, bu gün Trabzonspor futbolcusu olsaydı yarın sahada olma ihtimali çok ama çok düşüktü.

Daha bir sürü örnek var.

Bak bu konuda kesinlikle haklısın. Bunu tartışmak lazım esas. 3 büyüklerden, haydi Beşiktaş'ı da çıkaralım diğer ikisinden oyuncu almak zorunlu mu arkadaş :) alırsın işine yarayacak olanı o ayrı ama sadece Trabzonspor'da değil başka takımlardan da dönem dönem çağrılması gereken isimler asla çağrılmıyor. Tartışılması gereken budur, yoksa Onur bu maç hatalı yedi yemedi, Volkan olsa şöyle böyle olurdu, Tolga hepsinden iyi ona haksızlık oldu meselesi değil bu.

Takımın hemen hiç bir mevkisinde gerçekten o formayı hak eden adamlar yok ve hiç bir zaman olmuyor. Yoksa kaleci olarak bu üçünden başka adam yok zaten. Bunun sıralaması kalite olarak vardır evet ama maça göre iyi analiz yapıp seçimlerini düzgün yaparsan anlamlı olur. Önce sahaya bir oyun koyar bir varlık sergilersin sonra bireysel performanslar tartışılır.

Falcao9
10.Eylül.2014, 18:18
Bence Mustafa Yumlu bu ligin en iyi yerli stoperi.

Ömer Toprak'tan sonra en iyi Türk stoper.

Ben hoca olsaydım çağıracağım 4 stoper şöyle olurdu: Ömer Toprak, Mustafa Yumlu, Kaan Ayhan, (Semih Kaya/ Serdar Aziz/Uğur Demirok/Selim Ay)

Parantez içinde yazdıklarımdan birini tercih ederdim.

Falcao9
10.Eylül.2014, 18:21
Bak bu konuda kesinlikle haklısın. Bunu tartışmak lazım esas. 3 büyüklerden, haydi Beşiktaş'ı da çıkaralım diğer ikisinden oyuncu almak zorunlu mu arkadaş :) alırsın işine yarayacak olanı o ayrı ama sadece Trabzonspor'da değil başka takımlardan da dönem dönem çağrılması gereken isimler asla çağrılmıyor. Tartışılması gereken budur, yoksa Onur bu maç hatalı yedi yemedi, Volkan olsa şöyle böyle olurdu, Tolga hepsinden iyi ona haksızlık oldu meselesi değil bu.

Takımın hemen hiç bir mevkisinde gerçekten o formayı hak eden adamlar yok ve hiç bir zaman olmuyor. Yoksa kaleci olarak bu üçünden başka adam yok zaten. Bunun sıralaması kalite olarak vardır evet ama maça göre iyi analiz yapıp seçimlerini düzgün yaparsan anlamlı olur. Önce sahaya bir oyun koyar bir varlık sergilersin sonra bireysel performanslar tartışılır.

Mesela Mevlüt ve Pektemek, Burak'dan daha çok haketti formayı. İkisi de dün yedekti. Dün ki sistem için ikisi de Burak'dan daha uygundu. Hakan'ı hiç söylemiyorum bile.

europeanconquer
10.Eylül.2014, 18:32
Bu tartışma gereksiz yere uzadı bence beyler.İzlanda bizi darmaduman etti kesin olan tek şey bu.

Falcao9
10.Eylül.2014, 18:37
Kazanmamız benim için sürpriz olur.

Ben maçtan önce söylemiştim zaten.

footballer33
10.Eylül.2014, 20:11
Onur (Volkan)

Ozan Tufan - Mustafa Yumlu - Ersan - Caner (İsmail)

Alper - Salih - Hakan Ç.

G.Töre - Pektemek - Arda

Volkan Demirel, Tolga Zengin, İsmail, G.Gönül, Ömer Toprak, Ahmet Çalık, İshak Doğan, Tarık Çamdal, Ahmet İlhan, Semih Kaya, M.Topal, Nuri Şahin, Kerim Koyunlu, Oğuzhan, Olcay, Cenk Tosun, Mevlüt Erdinç, Enes Ünal, Muhammet Demir...

Önder HOCA
10.Eylül.2014, 20:24
Salih ici daha cok erken italyada defansif yonunu gelistirip twmposunu 60 dakikaya cikarttiginda alir o formayi gerci simdi oynayan selcuktan daha iyi oynar

himone
10.Eylül.2014, 20:49
Salih ici daha cok erken italyada defansif yonunu gelistirip twmposunu 60 dakikaya cikarttiginda alir o formayi gerci simdi oynayan selcuktan daha iyi oynar

Sana hak veriyorum ama o dediğini yapabilen 1 tane orta saha yok bu ülkede. Eğer 4-3-3 olacaksa orta sahada Topal ve Hakan Çalhanoğlu banko olmalı, diğer oyuncu da formuna göre değişir. Benim aklıma Topal'ın alternatifi gelmiyor.

El Barto
10.Eylül.2014, 22:22
Çok güzel oynadık ve net bir mağlubiyet aldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Darısı Çek Cumhuriyeti maçına.

sarianet
10.Eylül.2014, 22:38
ya bırakın kadro vermeyi onu bunu suçlamayı oyuncularda ruh yok ay yıldızlıforma bilinci kalmamış
dünya üzerindeki en iyi gaz veren teknik direktör bizde ama adamlarda tık yok
bu taktikle teknikle onurla topalla açıklanacak şey değil
yenilirsiniz zaten ata sporumuz malubiyet ama böyle yenilmek nedir ya
insanlar belli dakikadan sonra maçı bırakıp izdivaçı açacaklar neredeyse
Profesyonelleşirken amatör ruhu yitirmişiz hiçbişeye değil buna üzülüyorum

perpetua
10.Eylül.2014, 23:15
Bence Mustafa Yumlu bu ligin en iyi yerli stoperi.

Yanlis anlama ama bence de Mustafa Yumlu Trabzonspor'un en iyi yerli stoperi bile degil. :)

Ayaginadaki topu gelisiguzel bir sekilde kullanan Mustafa Yumlu'nun Milli Takim'daki rolu ancak onde oldugumuz macin son dakikalarinda rakibin oynayacagi uzun toplara onlem olmak olabilir.

Falcao9
10.Eylül.2014, 23:24
Yanlis anlama ama bence de Mustafa Yumlu Trabzonspor'un en iyi yerli stoperi bile degil. :)

Ayaginadaki topu gelisiguzel bir sekilde kullanan Mustafa Yumlu'nun Milli Takim'daki rolu ancak onde oldugumuz macin son dakikalarinda rakibin oynayacagi uzun toplara onlem olmak olabilir.

Yanlış anlaşılacak bir durum yok. Sonuçta herkesin görüşü farklıdır.

Mustafa eskiden kötüydü ama son 2 sezonda kendini çok geliştirdi/iyi oynadı, bu sezona da çok iyi başladı. Mustafa'nın son sene gelişiminde Bosingwa'nın çok büyük katkısı oldu.

Mustafa'nın bir stopere göre gayet iyi tekniği var. Topu kötü kullanmadığını hatta iyi kullandığını düşünüyorum. Bence topu kullanırken tek hatası gereksiz uzun toplar. Bazen bu uzun top işini gereksiz şekilde abartabiliyor.

Cengo
11.Eylül.2014, 00:11
İzlanda çözmüş taktiği. Kanatları yardımlı savundular. Topu ileriye taşıyamadık. Çünkü topu taşıyan 2 kanat ve 2 bek. Hücumdaki ileri üçlü top saklayamıyor. "Oyuna başlama alışkınlıklarını kırdık ve sonrasında Fatih Terim’in bir B planının olmadığını gördük" diye açıklama yaptı Heimir Hallgrímsson. Fenerbahçe gibi daha içe yakın oynayan 3 forvetle oynarsak top saklama sorunuz kalmaz, ki o zaman bekler koridoru adam akıllı işler. Arda ve Olcan, Caner ve Gökhanın koridorunu kapayınca Burak defansın arasında tost oldu. Emre ve Selçuk 3. bölgede ortayı doldurmayınca doğal olarak şişirdiğimizden dönen topları aldıkları gibi sürekli hücuma çıktılar.

Bu maça Burak ile çıkmak, hatta bu sistemde Burak ile oynamak intihar. En azından kanatta yardımcı forvetler ile oynanılmalı ki, topu 3. bölgede saklayıp Burak'ın defans arkası koşuları için topu zamanında kullanabilmeli.

Oyuncuların sezon başı fizik yorgunlukları ve form durumları da bir o kadar etken. Keşke Hollanda ile biz oynasaydık. Hollanda gibi biz de pres gücü ile topu 3. bölgede tutup sürekli set hücum oynamaya çalışan bir takımız. Hollanda da benzer fiziksel sorunları yaşamıştır elbet. O maçı izlemediğimden net bir yorum yapamıyorum. Farkettiniz ise hemen hemen hiç pres yapmadık. İzlanda ise tam tersi alan vermemek için sahanın 4'te 3'nü parselledi.

Oyuncuların kötü oynama sebeplerinin başında Fatih Terim'in oyunu 3. bölgeye taşıyacak yolu bulamaması var. Sürekli baskı yedikçe isabet oranının düşmesi kadar doğal bir şey olamaz.

Mustafa Yumlu en iyi stoper ise; Egemen ile Semih de Nesta ile Cannavaro.

fbdevil190737
11.Eylül.2014, 00:35
Bu skor gençlere güvenmeyen Fatih Terim ve tüm destekçilerine gelsin . On kere yazdım yine yazayım ; Emre , Selçuk İnan , Burak Yılmaz'ı artık görmeyelim lütfen bu isimlerin yerine git Kaan Ayhan,Musa Nizam,Salih Uçan,Bilal Başacıklıoğlu,Yusuf Erdoğan'ı oynat gerekirse 10 fark ye hiç yoktan gerçekten geleceğe yönelik yatırım olur .

Redrum
11.Eylül.2014, 01:17
Gençlerin oynaması gerektiğine katılmıyorum. Dinamik ve dirençli oyuncular oynamalı. Örneğin su anki selçuk'un modern futbolda yeri yok artık. Mustafa, Mevlüt, Olcay, Alper, Oğuzhan, Yusuf, Caner, Semih gibi ısıran oyuncularla oynamaliyiz. En istekli, en çok kosan ve güçlü oyuncularla bir takım kurarak hızlı hücum yapmalıyız. Yuksek presle top kapmali veya rakibi rahatsız etmeliyiz. Selçuk la falan olmaz. Hatta Arda bile pasif baya. İlla zayıf oyuncu oynayacaksa bir tek Arda oynasin.

attirson
11.Eylül.2014, 04:03
Valla bir anda gencleri yerlestirmekle de olmuyor.Sırf genc oynatıcam diye Abdullah Avcı rezil etmisti milli takımı.Yukarıda arkadasın yazdıgı oyunculardan Salih ve Yusuf'u sadece dogru düzgün izlemistir forumdaki cogunluk onlar bile bence milli takım seviyesinde degiller henüz.Elle tutulur bir basarıları yok.Mesela iclerinden Musa Nizam'ı Antalya'dayken hem canlı hem tv'den oynadıgı bütün maçları izlemisimdir ve şuan iyi bir stoper degil Musa.Potansiyelli ancak suan iyi stoper demem ben daha pişmedi.Onun hatalarından bir sürü gol yemistir Antalya ama altyapıdan geldigi icin kimse tepki göstermedi bu hatalara hep motive edildi.Diger oyuncuları takip etmedigim icin bilmiyorum ama milli takımda oynayacak kadar iyi olsalar Hakan Calhanoglu gibi kendilerini gösterirlerdi.Milli takım deneme yeri degil kendini gösteren milli takımda oynamalı.

Kaka Leite
11.Eylül.2014, 04:08
Bu skor gençlere güvenmeyen Fatih Terim ve tüm destekçilerine gelsin . On kere yazdım yine yazayım ; Emre , Selçuk İnan , Burak Yılmaz'ı artık görmeyelim lütfen bu isimlerin yerine git Kaan Ayhan,Musa Nizam,Salih Uçan,Bilal Başacıklıoğlu,Yusuf Erdoğan'ı oynat gerekirse 10 fark ye hiç yoktan gerçekten geleceğe yönelik yatırım olur .

Gereksiz bir hareket olur.

Takımında oynaması gerekiyor bu adamların milli takım ondan sonraki seviye her zaman. Buraya kendisini kanıtlamış adam gerekli.

Emre, Selçuk kötü alınıyor diye hataya başka bir hata ile cevap vermek saçma olur.

Falcao9
12.Eylül.2014, 19:04
Vahid Halilhodzic, İzlanda maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Vahid Halilhodzic: "Onur, İstanbul basını tarafından eleştirilmiş. Kimin söylediği önemlidir. Bazı insanlar çok konuşur ama boş konuşur."

Vahid Halilhodzic: "3-0 Türkiye için çok iyi bir sonuç. Onur olmasaydı 3-0 değil, 6 hatta 7-0 olabilirdi. Hatta hatırlatayım. Danimarka maçını da Onur kurtardı. Biz 4 maçtır gol yemedik."

Halilhodzic: "Umarım F.Bahçe karşısında da aynı formunu korur. Onur üstün bir performans sergiliyor bende oyuncuma sonsuz destek veriyorum."

antiochia
12.Eylül.2014, 19:34
Sorun Türkiye futbolunun kendini çok üstün görmesi..Oysa altyapılarımız iyi değil, organizasyonumuz kötü ve büyük paralar harcanıp, kötü yönetiliyor..
Aynaya bakmamızın zamanı geldi artık..Bu gidişat 4. torbaya doğru gidiştir..

antiochia
12.Eylül.2014, 19:35
Vahid Halilhodzic, İzlanda maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Vahid Halilhodzic: "Onur, İstanbul basını tarafından eleştirilmiş. Kimin söylediği önemlidir. Bazı insanlar çok konuşur ama boş konuşur."

Vahid Halilhodzic: "3-0 Türkiye için çok iyi bir sonuç. Onur olmasaydı 3-0 değil, 6 hatta 7-0 olabilirdi. Hatta hatırlatayım. Danimarka maçını da Onur kurtardı. Biz 4 maçtır gol yemedik."

Halilhodzic: "Umarım F.Bahçe karşısında da aynı formunu korur. Onur üstün bir performans sergiliyor bende oyuncuma sonsuz destek veriyorum."
Maçı izlemesek inanacağız ama tek sorumlu Onur da değil..Sorun bizim mantalitemizde...

antiochia
12.Eylül.2014, 19:37
Türkiye Liginin kalitesi ortada..Yapılacak olan Avrupa'da oynayan oyuncular ile iyi bir karma yaratmak..Hakan Çalhanoğlu kafadan 11 kusura bakmasınlar...

Nocna Mora
12.Eylül.2014, 19:41
Yanlış oyuncu seçimleri, yetersiz taktik bilgiler, ego ve kibir..

Falcao9
12.Eylül.2014, 19:48
Maçı izlemesek inanacağız ama tek sorumlu Onur da değil..Sorun bizim mantalitemizde...

Vahid Hoca'da maçı tercümanına izletmiş. Onun gördükleri ışığında söylemiş bunları.

antiochia
12.Eylül.2014, 20:06
Yalnız bir şey dikkatimi çekiyor hem spor basınında hem de bu forumda kulüpçülük bayağı yaygın.. Bu milli takımın mezarı olur...

jevox06
12.Eylül.2014, 20:22
Yalnız bir şey dikkatimi çekiyor hem spor basınında hem de bu forumda kulüpçülük bayağı yaygın.. Bu milli takımın mezarı olur...

Evet eskisi gibi bir bütünleşme yok. 2002 ruhu yok. Maalesef ki yok. Sebepleri herkes sayar maksat tartışma çıkmasın. Ama gerçekten artık ruh falan kalmadı. Milli takım maçlarına bile artık herkes kendi takımının formasıyla geliyor.

SAİT71
13.Eylül.2014, 16:26
Bu takım 3. lük için yarışır 4. olur. Başka da bişey olmaz. Her sene aynı adamlar, futbol gibi bir oyunda oyuncu çıkarmazsanız böyle rezil olursunuz işte. Artık resmen MAlta, Lüksemburg gibi takımların seviyesine düştük, bunu inkar edemeyiz. Umarım bu Ömer Toprakçılarda anlamışlardır bu adamın vasat seviyesinde bir topçu olduğunu. Gereksiz bir oyuncu bence ve kesinlikle milli takımı haketmiyor.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10646874_10152745461390559_7024003939607642380_n.j pg?oh=add857f96a5af85a49fb607e457e58c4&oe=54C9CA0B&__gda__=1419081822_b27ba07b56ee5705e2d8c290a1c3d90 e

BaGa TaRKaN
13.Eylül.2014, 16:30
Merak Ediyorum San Marino'ya Yenildiğimiz Zaman Neler Olacak ?

:n:

rexpo1994
13.Eylül.2014, 20:13
Merak Ediyorum San Marino'ya Yenildiğimiz Zaman Neler Olacak ?

:n:

Kaleciye bağlı.Tepkiler değişir:)