View Full Version : Galatasaray 1-1 Anderlecht | Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Maç
ReaList
15.Eylül.2014, 15:20
http://i.hizliresim.com/vom82p.jpg
europeanconquer
15.Eylül.2014, 15:43
Şampiyonlar Ligi maçı ve Arena'da aylar sonra ilk seyircili maç.Başka sonuç çıkarsa ayıp eder oyuncular,mutlak galibiyet şart.Yürüyedur Galatasarayım !
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1108143_Galatasaray_SK.jpg
davidvilla
15.Eylül.2014, 15:58
Cikacak kadro: 433
Muslera veysi semi cecu osman
Melo xelcuk Cemali
Sino bruma burak
Bence cikmasi gereken kadro:
4312
Muslera tarik semih cecu tellis
Cemali melo emre
Sino
Burak pandev
byariff
15.Eylül.2014, 20:30
yarin ki kadro bence boyle olcak
muslera
tarik - semih - chedjou - telles
cemali - melo - selcuk
sneijder
pandev-burak
Seçkinn
15.Eylül.2014, 20:43
Bu kupada kolay maç yok. Dikkatli kontrollü oynaması lazım GS'ın. Yenemeyeceği bir rakip değil. Gol için sabırlı olmakta yarar var. Üç puanla başlamak büyük avantaj getirecektir. Zaten içerideki maçları kazanmak lazım. Başarılar GS.
Maçın starda olması çok iyi oldu. Bütün maçlarını star verecekmiş sanırım.
Nedvedmania
15.Eylül.2014, 21:54
İçim yana yana passolig çıkarttım bu maç için. Maça gitmeseydim ve maçı evde izleseydim çok koyardı bana.
Galip geleceğimizi düşünüyorum.
Seçkinn
15.Eylül.2014, 22:29
UEFA kabul etmediği için bu maçta pasolig geçerli olmayacak diye bir şey söylendi bugün ntvspor da ama aslı nedir bilmiyorum.
europeanconquer
15.Eylül.2014, 22:50
Ver coşkuyu.
http://inciswf.com/8bit.swf
William Rookwood
15.Eylül.2014, 23:00
Prandelli'ye ve oyunculara güveniyorum. Oynadigimiz oyundan ve teknik direktorumuzun tercihlerindrn oldukca memnunum. 2-1 kazanacagimizi dusunuyorum.
europeanconquer
15.Eylül.2014, 23:07
UEFA diyor ki ;
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1108538_Galatasaray_SK.jpg
William Rookwood
15.Eylül.2014, 23:24
Uefa guzel demis. Belki bu sistemle selcuk kendine gelir.
jevox06
15.Eylül.2014, 23:25
UEFA diyor ki ;
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1108538_Galatasaray_SK.jpg
Melo ön liberoya geçer. MCR Selçuk - MCL Cemali olur.
Takımdan oldukça umutluyum. Anderlecht'i yenmemiz lazım ve taraftar baskısıyla bu maçı alırız diye düşünüyorum.
LadroN
16.Eylül.2014, 00:18
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1108603_Galatasaray_SK.jpg
Bu kadro çıkacak bence yarın.Pandev ikinci forvet görevini iyi oynarsa 3-1 alırız maçı.
nerazzuri
16.Eylül.2014, 00:30
umarım temsilcimiz 3 puanla başlar şampiyonlar ligine.
çok zor değil. başarılar galatasaray'a.
bende pandev-burak ikilisinin oynamasından yanayım.
Ronaldinho 10
16.Eylül.2014, 00:47
Bu kupada kolay maç yok. Dikkatli kontrollü oynaması lazım GS'ın. Yenemeyeceği bir rakip değil. Gol için sabırlı olmakta yarar var. Üç puanla başlamak büyük avantaj getirecektir. Zaten içerideki maçları kazanmak lazım. Başarılar GS.
Maçın starda olması çok iyi oldu. Bütün maçlarını star verecekmiş sanırım.
Yok Carsamba gunu oynanacak maclari D-Smart veriyor herhalde..
Bu arada Pandev bence sonradan oyuna girer :)
E.Cartman
16.Eylül.2014, 01:32
Salı maçlarını Star, Çarşamba maçlarını D-Smart yayınlıyor beyler.
Muslera - Tarık(Veysel) Semih Chedjou Telles(Tarık) - Melo Dzemaili - Sneijder Selçuk Pandev(Bruma) - Burak 11'yle çıkarız herhalde
Ver coşkuyu.
http://inciswf.com/8bit.swf
Hay senin ben ya yine kitlendim kaldım, yeter lan paylaşma şunu :D
europeanconquer
16.Eylül.2014, 02:00
Mümkün değil,Şampiyonlar Ligi maçlarımız öncesi hep paylaşacağım bunu.Zaten paylaşıyorum bayadır :n:
dAleksic
16.Eylül.2014, 08:37
Gerek takımımızın başındaki tecrübeli hocamız Prandelli, gerekse mevcut kadromuz ve yıldızlarımızla bu gruptaki 3 rakibimizi de yenecek güçteyiz. İş ki oyuncular Galatasaray Ruhu'na yakışır oynasın, sahada son terine kadar mücadele etsinler. Biraz da kura şansı oldu mu ; tüm bu faktörler birleşirse yarı final bile yaparız. Ben umutluyum bu takımdan.
Anderlecht tehlikeli bir ekip. Hücumda Mitrovic-Praet-Bruno 3'lüsüne çözüm getiremezsek sıkıntı yaşayabiliriz. Kanatlardan atak yememek için solda Telles, sağda Tarık oynamalı. Veysel çok ağır kalıyor. Stoperlerimiz bu seneye güzel başladı maşallah. Ayrıca sistem de 4-2-3-1 olmalı. Yoksa Anderlecht kanatlardan vurabilir.
Skor olarak tahminim 2-0 GS lehine.
sarianet
16.Eylül.2014, 13:31
galatasarayıon oynadığı futbol gözönünde buundurarak en beraberlik gibi gözüküyor ama en az beraberlik alınması lazım
davidvilla
16.Eylül.2014, 14:21
http://i.hizliresim.com/1n4OPj.jpg
resimde de görüldüğü üzere hücumda çok fazla ortada konuşlandığımızdan dolayı asla rahat gol bulamayacağımız bir maç olacaktır.
o yüzden en rahat gol bulma şansımız duran top ya da rakibin iyice çıktığı bir anda kontratak.
oyunu geniş alana açamadğımız için bu takım neden bu kadar geri pas yapıyor bu takım neden bu kadar yavaş oynuyor diye ağlamaya gerek yok.
bu kadar darlaşan 11 kişinin de gol yemesi tabi ki zorlaşacaktır.
prandelli takımı hüviyetini net taşıyoruz artık.
Not: söz konusu resimdeki grafik eskişehir maçında oyuncularımızın durduğu ortalama yer grafigidir.
Kaka Leite
16.Eylül.2014, 14:28
Salı maçlarını Star, Çarşamba maçlarını D-Smart yayınlıyor beyler.
Muslera - Tarık(Veysel) Semih Chedjou Telles(Tarık) - Melo Dzemaili - Sneijder Selçuk Pandev(Bruma) - Burak 11'yle çıkarız herhalde
Adamın tam 11'i olamıyor hiç illa parantez içiyle beraber fazladan adam olacak. :n:
Sohbet Alanındaki 12 daha iyiydi bence bu taktik olmamış. :0:
Galatasaray'ın mevcut durumuna bakışla gruptaki 3 ekibide yenebilecek güçte olduğunu düşünmüyorum. Hele ki Dortmund ve Arsenal'i yenebileceğimizi düşünmek çok ütopik geliyor şuan.
Arsenal her ne kadar kötü gözükse de henüz kaybetmediğini belirtmek isterim. Dortmund da yavaş yavaş rayına oturuyor o yüzden iş zor.
Bu maç büyük önem taşıyor en kötü Avrupa da devam etmek için 2 maçta en az 4 puan çıkarmak gerekli.
E.Cartman
16.Eylül.2014, 14:39
Bizim takım kıvamında olursa Arsenal'i yener o konuda bir problemim yok, Dortmund problem asıl.
byariff
16.Eylül.2014, 14:46
arsenal dortmund maci berabere bitsin biz bu gruptan en kotu 2. cikariz. :D tabi bugun kazanmaliyiz
bence bugun kazancagimizi dusunuyorum 1-0 veya 2-0 gol yemicegimizi dusunuyorum savunma hatti oturdu bence , insallah selcuk inan oynamaz.
edit : amk gazetesine gorede selcuk yedekmis hadi insallah..
aytekin79
16.Eylül.2014, 16:25
Hiç kolay maç olmayacak gibi görünüyor. Takım ileride pozisyon bulmakta çok zorlanıyor. Sneijder'ın verimliliğini artıracak bir yol üzerinde durması lazım Prandelli'nin yoksa işimiz sadece bu maç değil gelecek maçlar için de zor
Banega
16.Eylül.2014, 17:15
Anderlecht Maçı Pasolig Konusunda ÖNEMLİ DUYURU!
Passolig konusunda yaşanan kaosla ilgili Başkanımız Veysel Giley'in yaptığı görüşme sonrası YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!
Passolig başvurusu yapıp eline kartı ulaşmayan
Kombinesini yenileyip Passolig başvurusu yapmayan
HERKESE TEK MAÇLIK GİRİŞ KARTI VERİLECEK
Aslanlı Yolda bulunan gişelerde ve yardım masalarında TC Kimlik No ve Kombine bilgileriyle TEK MAÇLIK giriş bileti alınabilecek!
GÜN "TARAFTARINLA SAVAŞMA" ZAMANI DEĞİL!
GÜN "TARAFTARINLA BİRLİKTE SAVAŞMA" ZAMANIDIR.
YAŞASIN GALATASARAY!
Yaşasın BAĞIMSIZ ultrAslan
ReaList
16.Eylül.2014, 17:51
Anderlecht'i kesinlikle küçümsememek lazım. Galatasaray'dan daha organizeler ve daha önemlisi hücum oyuncuları genç, dinamik ve etkili. Galatasaray'ın hücuma çıktığı zaman arka tarafı kesinlikle tedbirsiz bırakmaması gerek.
Unsal123
16.Eylül.2014, 17:54
Maç bizim 2 golümüz var.
Seçkinn
16.Eylül.2014, 18:28
Anderlecht Maçı Pasolig Konusunda ÖNEMLİ DUYURU!
Passolig konusunda yaşanan kaosla ilgili Başkanımız Veysel Giley'in yaptığı görüşme sonrası YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!
Passolig başvurusu yapıp eline kartı ulaşmayan
Kombinesini yenileyip Passolig başvurusu yapmayan
HERKESE TEK MAÇLIK GİRİŞ KARTI VERİLECEK
Aslanlı Yolda bulunan gişelerde ve yardım masalarında TC Kimlik No ve Kombine bilgileriyle TEK MAÇLIK giriş bileti alınabilecek!
GÜN "TARAFTARINLA SAVAŞMA" ZAMANI DEĞİL!
GÜN "TARAFTARINLA BİRLİKTE SAVAŞMA" ZAMANIDIR.
YAŞASIN GALATASARAY!
Yaşasın BAĞIMSIZ ultrAslan
Burada bir düzeltme yapmakta fayda var. Durum pasoligin henüz alınmamış, kişinin eline ulaşmamış olmasıyla ilgili değil tam olarak. Pasoligi olanlar bu ekstra kartı almayacak ama UEFA genel anlamda pasoligi kabul etmiyor kupa için. Sadece bu maç için değil tüm kupa maçları için pasolige gerek olmayacak, bu özel kart kullanılacak.
balot50
16.Eylül.2014, 19:49
1-1 biten sıkıcı bir maç olur diye tahmin ediyorum. Ama yinede
VURDUĞUN GOL OLSUN GALATASARAY
byariff
16.Eylül.2014, 19:59
AMK ozel haber ; Muslera - Tarik - Chedjou - Semih - Telles - Melo - Dzemaili - Sneijder - Bruma - Pandev - Burak (AMK)
kadro cok iyi selcugun oynamamasi daha iyi.. 4-4-1-1 - 4-4-2 karisimi cikcaz.
Banega
16.Eylül.2014, 20:48
Ayrica bugun ultrAslan TFF`yi protesto edecek.
http://i.hizliresim.com/kYjZyW.jpg (http://hizliresim.com/kYjZyW)
europeanconquer
16.Eylül.2014, 20:51
5 dakika çok fazla değil mi ? Hadi diyelim 3. dakika da gol attık,yine susacaklar mı ? Susmayacaklar,protestonun bir anlamı kalmayacak.5 dakika nedir ya 1 dakika yeter.
Namzet
16.Eylül.2014, 20:56
Protesto yerine takımlarını desteklesinler daha doğru bir iş yapmış olurlar..Umarım Galatasaray bugün rahat bir galibiyet alır
Falcao9
16.Eylül.2014, 21:24
Protesto doğru karar. TFF'ye karşı yapılan bu protestonun temelinde mağdur taraf biziz ama protestoyu Gs taraftarı yapıyor. Bizimkiler bir kere bile ses getirecek protesto yapamadılar.
europeanconquer
16.Eylül.2014, 21:45
https://pbs.twimg.com/media/BxrAadPIMAAVoGB.png
Of of Bruma yok Selçuk var,yine kağnı gibi bir takım izleyeceğiz.Bari firkik falan olsa da Selçuk sallasa bir tane işe yarasa.
byariff
16.Eylül.2014, 21:46
yapma be hoca selcuk hic oynar mi ya... takim yavas , karsi takim ise genclerden kurulu hizli bir takim bruma olmaliydi.
http://www.youtube.com/watch?v=-64YWw9becc
yavaştan ısınalım kaldı 1 saat
E.Cartman
16.Eylül.2014, 21:53
Beklediğim 11 çıkmış. Sağ beke Veysel geçmiş sola Tarık geçmemiş bi tek :D
davidvilla
16.Eylül.2014, 21:56
Beklediğim 11 çıkmış. Sağ beke Veysel geçmiş sola Tarık geçmemiş bi tek :D
Olm sen butun takimi yaziyon sonra bekledigim 11 cikmis diyon :) cikar tabi :)
mustangshelby
sağ bekte niye tarığı oynatmıyor ?
attirson
Bence zevkli ve gollü bir maç olacak.Skor tahminim 2-2.
europeanconquer
16.Eylül.2014, 21:58
Bakalım Pandev neler yapacak,Eskişehir maçında bir kaç olumlu hareketi vardı ama süre kısıtlıydı,şimdi Galatasaray forması ile golle tanışabilir veya Burak'ı 553 gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde golle buluşturabilir.
Yürüyedur Galatasarayım !
zarateray
16.Eylül.2014, 22:02
Tribünlerin hali gercek mi? Bombos tribunler
E.Cartman
16.Eylül.2014, 22:04
Tribünlerin hali gercek mi? Bombos tribunler
Daha 45 dakka var maça taraftarların çoğu ya yoldadır ya da stadın dışındadır. 35-40bin kişi olur yine maç başladığında.
europeanconquer
16.Eylül.2014, 22:07
Herhalde tam dolu olmayacak stad,çok sıkıntılı bu sistem.E-bilet uygulaması çok çok çok yanlış uygulanıyor.Daha 40 dakika var evet ama eskiden bu saatlerde stadın yarısı dolmuş oluyordu,maç saatine yakında tamamı doluyordu.Neyse biz maçımıza bakalım.
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 22:26
hani Selçuk yoktu ya :(
nannar
16.Eylül.2014, 22:28
Eyvah eyvah... 4-3-1-2 çıkıyor takım.Telle ve Veysel'e geçmiş olsun. Kanat hücumu da beklemeyin bugün. Taktik yine aynı,savunma arkasına atılan toplar veya pandev'le verkaç yapılarak girilen pozisyonlar... Umarım taktik iş görür de kanat oyuncularına ihtiyaç kalmaz. Aksi halde Olcan ve Bruma muhtemelen orta alanı zayıflatarak oyuna girerler ve gol atacağız derken gol yeriz. keşke 4-4-1-1 çıksaydık da sonradan bu sisteme dönseydik. Takımda Selçuk dışındaki adamlara lafım yok ama ben olsam burak ve selçuk'u keserek pandev'le tek forvetli kanatlı sistemle başlardım :D Ama adam koca prandelli ,bizden iyi biliyordur herhalde :n:
sarianet
16.Eylül.2014, 22:46
Hakemin forması ne öyle la anderletin kalecisi ileri çıktı sandım :D
Namzet
16.Eylül.2014, 23:12
Hakem formaları berbat ötesi.. :D
Anderlecht sol kanattan çok etkili ataklar geliştirebilir,maç tam beraberlik maçı gibi gidiyor atılacak 1 gol çok heyecanlı bir maç izlettirir
SAİT71
16.Eylül.2014, 23:23
Atan kazanır ama zor gol olur gibi :)
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 23:25
Bu Telles nasıl bek oyuncusu. Bi tane top kapması yok. Bi tane kademesi yok. Bi tane ortası yok. E ne işe yarıyor bu adam?
Selçuk'la ilgili hiç ağzımı açmayayım, maçı şifresiz kanalın verdiğine lanet ediyorum sadece.
Dzemaili ve Pandev güçsüzler ve kondisyon eksikleri var. Ayrıca çok yabancılar takıma. 11'e bu kadar çabuk monte etmenin anlamı yoktu.
Çok çok kötü, çok dağınık başladık ama son 10 dakikadır Melo'nun verdiği gazla bir hareketlenme var. Anderlecht savunması iyi değil, biraz düzgün işler yapsak kolay gol bulacağız.
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 23:33
ŞL'de 7 yıldır grup sonuncusu olan bir takım karşımızdaki. Ama ne acı ki biz onlardan daha kötüyüz.
europeanconquer
16.Eylül.2014, 23:33
Veysel bütün yarı berbat oynadı ama öyle bir müdahale yaptı ki maçı kurtardı belki de.
Banega
16.Eylül.2014, 23:34
Yahu biktim bu yavasliktan.Cok agir, top cevire cevire bu defansin kilidini acmak zor.Kaldi ki bizimkiler 2 pasi dogru duzgun yapamiyor, sacma sacma top kayiplari yapiyor.Adamlar oynamasi gerektikleri gibi oynuyorlar.Karsimizda Dortmund olsaydi, ilk yariyi bir facia ile kapatabilirdik.
Ikinci yari acilen hizli adamlar lazim.Bruma girmeli.
europeanconquer
16.Eylül.2014, 23:36
Kanat lazım kanat,ne Veysel ne de Telles bir kere bile hücuma katılmadı.
davidvilla
16.Eylül.2014, 23:37
Veysel kurtardi bizi beyler şimdilik
sarianet
16.Eylül.2014, 23:37
Buraka gs iyi sabrediyor bence bu sezon son 5 yıldaki en kötü sezonunu yaşıyor tamam sezonun başı ama bu kadar da vasat olmaz ki
MoisHaLe
16.Eylül.2014, 23:39
Veysel, Telles ve Selçuk yok sahada. Bu takımdan acilen Selçuk ve Veysel çıkmalı.. mümkünse 3-5 hafta ilk 18 e bile girmesinler.
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 23:41
Telles'i değeri iyice düşmeden bi Avrupa takımına okutalım yoksa çok fena elimizde patlayacak 6m €.
Selçuk'u da ver şampiyonluktaki rakiplerimizden birine beleşe, gerekirse üstüne para da ver, en azından bi rakibini eksiltmiş olursun yarıştan.
Şu takımda skora etki edebilme kapasitesi en yüksek oyuncu Olcan şu anda, o da yedek.
Nocna Mora
16.Eylül.2014, 23:42
Telles'in de Veysel'in de karşısında 2 adam var. Kanat oyuncularımız olmadığı için o kademelere zaman zaman Selçuk ve Dzemaili giriyor fakat dengeli olmuyor tabii ki bu da çünkü bu gerçekleşirken orta saha azalıyor, gerçekleşmezse zaten pozisyon yiyoruz. Pek kızılacak bir tarafları yok bu iki oyuncunun. Veysel'in rakibi görmesine rağmen yürüyerek savunma yapmasını, Telles'in de 1-2 pozisyon da gereksiz ön prese çıkmasını söyleyebiliriz ama.
Stoperlerimiz yine taş gibi oynuyorlar. Semih biraz ofsayt kurnazlığı kazansa çok iyi stoper olacakta ne yazık ki sürekli rakip kovalamak istiyor.
Selçuk kafasını kaldırdığında genelde Burak'ı görüyor ilerde böyle 1 top ofsayt oldu, 1 top kaybı yaşadık. 1 pozisyonda solda Telles bombostu, gördü fakat geriye döndü. Çok rahatsız edici oluyor bunlar gerçekten. Kendine güvensizliği belli oluyor. Yine bir hızlı hücum yapıyorduk herkes koşuları yaptı. Selçuk bekledi bekledi bekledi ve hatalı bir pasla top kaybı yaşadık. Yine Melo çok güzel bir pas verdi dikine Selçuk'a. Ama Selçuk onu da Melo'ya geri yolladı alıp dönebilecekken. 2-3 pozisyon da önsezileri geç kaldı ve öne hamle yaptı adamlar 2 pasta ekarte ettiler yerini kaybetmiş oldu. Son dakikalarda bir pas hatası yaptı ki 2ye1 çok önemli bir kontra yiyorduk Veysel kesmeyi başardı. Çok kötü oynuyor Selçuk gerçekten. Hayretler içerisinde izliyorum.
Ayrıca taktik olarak benim en sevmediğim taktikle yani kanatsız 4-1-2-1-2 oynuyoruz. Kanat organizasyonu olmayınca hücum çok kısırlaşıyor ve savunmada da orta sahalarımızı çok fazla bek kademesine zorluyoruz, yoruyoruz.
4-4-1-1 daha iyi olurdu. Olcan, Bruma kanatları olduktan sonra takımın kalanında kim oynarsa oynasın -Burak dahil- daha fazla pozisyona gireriz. Umarım bunu görmüştür Prandelli yoksa adamlar 1 tane atıp yatacaklar.
europeanconquer
16.Eylül.2014, 23:43
Gabi abi sakin,Telles en son 25 Ağustos'ta maça çıktı.Yüklenmen gereksiz.
byariff
16.Eylül.2014, 23:45
Drogba takimin butun defolarini gizliyordu drogba olmayinca hepsi ortaya cikti gs cift forvet oynamak istiyorsa ayaginda top tutabilen adam lazim onuda drogba yapiyordu...
veysel-selcuk-telles cok kotu acilen degisiklik sart selcuga tahamulum yok artik.
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 23:46
Gabi abi sakin,Telles en son 25 Ağustos'ta maça çıktı.Yüklenmen gereksiz.
Ben Telles'in bugünkü performansına göre konuşmuyorum ki. Telles özellikle Avrupa maçlarında çok eziliyor savunmada.
nannar
16.Eylül.2014, 23:47
Eyvah eyvah... 4-3-1-2 çıkıyor takım.Telle ve Veysel'e geçmiş olsun. Kanat hücumu da beklemeyin bugün. Taktik yine aynı,savunma arkasına atılan toplar veya pandev'le verkaç yapılarak girilen pozisyonlar... Umarım taktik iş görür de kanat oyuncularına ihtiyaç kalmaz. Aksi halde Olcan ve Bruma muhtemelen orta alanı zayıflatarak oyuna girerler ve gol atacağız derken gol yeriz. keşke 4-4-1-1 çıksaydık da sonradan bu sisteme dönseydik. Takımda Selçuk dışındaki adamlara lafım yok ama ben olsam burak ve selçuk'u keserek pandev'le tek forvetli kanatlı sistemle başlardım :D Ama adam koca prandelli ,bizden iyi biliyordur herhalde :n:
:) haklı çıktıgım için üzgünüz... devre arasında hemen reçeteyi de verelim :n: duy sesimi prandelli :D
burak out bruma in, selçuk out olcan in , sistem 4-2-3-1 :) skor 3-1 GS :D
Redrum
16.Eylül.2014, 23:48
Bu takım bu dizilişle de oynar. Ama çok yavaş düşünüyor oyuncularimiz. Selçuk çileden çıkarttı. Sadece Burak'i görüyor onu da geç görüyor. Sneijder de belki top kaybı çok yapmadı ama o da selçuk gibi çok geç kaldı. Pandev harika koşular yapıyor, paslar veriyor. Buraksa bir pozisyonu çok kotu harcadı Pandev e vermeyerek.
Önder HOCA
16.Eylül.2014, 23:51
Burak su foulleri uapmasa belki gol olucak adan dusunemiyor
Walter Sakana
16.Eylül.2014, 23:54
Geçen Emir'e saydım saydım, arka arkaya 2 üçlük attı maçı kazandık. Belki aynı etkiyi yapar Selçuk'la Telles'in golleriyle çeviririz maçı :D
Namzet
16.Eylül.2014, 23:55
Çok güzel bir gol 2 oyuncu nasıl o adama şutu çektirdi ilginç
Önder HOCA
16.Eylül.2014, 23:59
Aha herkes burak yada selcuk u cikarirken prandelli pandev i cikardi
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 00:03
65'e kadar Olcan'ı almazsa Prandelli ile ilgili soru işaretleri oluşacak bende.
egebartu
17.Eylül.2014, 00:04
Bitmiş bizim takım :(
balot50
17.Eylül.2014, 00:04
https://eksisozluk.com/entry/45745330
egebartu
17.Eylül.2014, 00:06
Ünal açıkla bunu...
Namzet
17.Eylül.2014, 00:08
Bence Pandev oyunda kalıp Selçuk çıkmalıydı sana gol lazım hücumcu cıkarıp oynayamayan topçuyu oyunda tutuyosun..
Namzet
17.Eylül.2014, 00:11
Burak o nasıl bir kontrol resmen golü yedi bir de kendini yere atıyor ...
egebartu
17.Eylül.2014, 00:14
Ünal açıkla lan bu sonucu
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 00:16
Sneijder'ın pili bitti, top kayıpları başladı.
egebartu
17.Eylül.2014, 00:19
Melo ve Muslere diğeleri tırt
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 00:22
Değişiklik yanlış ama Tarık girdi 1 dk dolmadan 3 orta, 1 çalım.
egebartu
17.Eylül.2014, 00:29
Burak yeter ya!
davidvilla
17.Eylül.2014, 00:31
Pandev cikti bruma girdi sampiyonlar ligi bitti :)
attirson
17.Eylül.2014, 00:31
Bu Najar neymiş be.Bize boyle bir adam lazım işte izlerken heyecanlandırıyor adamı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 00:32
sizin gibi taraftar olmaz olsun. defolun gelmeyin maça
Gncl1905
17.Eylül.2014, 00:32
Abi yok böyle bir şey yahu. Stoperimiz maç boyu yapılamayanı yaptı.
davidvilla
17.Eylül.2014, 00:33
Chedjou nun selcuktan daha iyi bir ortasaha oyuncusu olmasi !?!? :)
Önder HOCA
17.Eylül.2014, 00:34
Kral atti. Yalniz ched ne asist yapti
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 00:36
yorulma sen, ben hatırlatırım :)
0xjasaitis
İlk kez bu kadar sinirlendiğim bir maç izledim. Yazacağım mesajları mod arkadaşlar silecekler belki yine çünkü sahadaki oyunculara insan hakaret etmemek için çok çaba göstermek zorunda. Sen bu işten para kazanıyorsan hakkını vereceksin kardeşim. Dinin meşrebin ne olursa olsun emek her yerde aynı karşılıktadır. Emek herşeydir. Emek vermiyorsan ekmek yiyemezsin, yememelisin. Ayıptır yaptıkları cidden ayıp. Veysel güya bek maç boyu tek bir orta açmadı tek bir adam geçmedi. Selçuk artık konuşulmamalı bile. Yazıktır bu renklere gönül verenlere çıkmayın oynamayın kardeşim. Zaten cukkayla para kazanıyorsunuz. Oynamasanızda alacaksınız milyon euroları bari çıkıp bizi kahretmeyin... Anderlecth i de tebrik ederim. Bu genç kadro ile helal olsun
jevox06
Gol Chedjou !
egebartu
17.Eylül.2014, 00:37
Selçuk, Telles ve Snayderin kesik yemesi lazım
mustangshelby
17.Eylül.2014, 00:38
Dua edelim iyi yırttık :) adamlar 2'lik 3'lük yapabilecekken 1-1 bitti. Sağ beklerini çok beğendim.
Banega
17.Eylül.2014, 00:38
Burak`i o kadar savunuyorum, her seferinde beni utandirmayi basariyor.Rezaletti bugun.Attigi gol umrumda falan degil, onu da atamazsa amator kumeye gitsin bir zahmet.
Chedjou`ya helal olsun, gol onundur!
MoisHaLe
17.Eylül.2014, 00:39
Taraftara yazıklar olsun iyi günde şak şak ilk kötü sonuca yuhalamalar harbi yazık bu zihniyete acıyorum. Melo her yerdeydi her yere bastı helal olsun. Çedcu kimsenin yapamadığını yaptı. Bruma ve sneijder çabaladı. Eboue nin yeri çok belli. Veysel falan çare değil. Tarık 1-2 hafta sonra daha iyi duruma gelecek gibi duruyor.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 00:40
Chedjou var ya Chedjou,her yerinden öpüyorum.
Maç ile ilgili yorum yapmak gerekirse,şut çekmedik.Her an pas pas pas,çok kötü bir özellik edinmiş bizim takım,şut çekilecek yerde pas veriyorlar,çıldırdım televizyon başında.Tarık'ın transferini en çok eleştiren bendim ama oyuna girer girmez farkını gösterdi,sol bek ona emanet olur bir kaç maç sonra.Neyse kaybetmemek önemliydi,ekstra bir oyuncunun ekstra çabasıyla sonucu bulduk ve kaybetmedik.Gecenin en güzel yanı da bu.
Ayrıca Bruma'da çok hareketlendirdi oyunu,dolandı durdu,Prandelli Bruma'yı kullanırsa Bruma çok katkı sağlar bize,golden önce Chedjou'ya attığı pas çok güzeldi.
antiochia
17.Eylül.2014, 00:41
Türkiye futbolu patinaj yapmaya devam ediyor...
balot50
17.Eylül.2014, 00:42
:p
Ehehehehehe yine iyi yırttık
Nocna Mora
17.Eylül.2014, 00:43
Chedjou gerçekten top diye oynar Selçuk'u falan ya. Adam yapacağınız işi dedi ve gitti resmen asist yaptı. Gerçekten çok kaliteli bir stoper olduğunu belli ediyor. Geçen sene sakat sakat oynadığını biliyorum ve bu sene gerçekten de gösteriyor kalitesini. Oynadığımız 5 maçta da takımın en iyisiydi ki Semih'in de bol bol arkasını topluyor.
Melo harikaydı, çok iyi toplar kesti, çok iyi dikine oynadı, çokta iyi oyunun yönünü değiştirdi. Yeri gelince takımı da hareketlendirdi dikine dribblinglerle. Ama adam orta sahada yalnızları oynuyor. Selçuk falan kontra oynayan anadolu takımında uzun top atsın mümkünse kalan kariyerinde.
Dzemaili 70'ten sonra falan cok yoruldu. Fiziksel olarak zaten ağır bir topçu ama kondüsyon problemi vardı.
Burak cömertce harcamaya devam etti her zaman ki gibi. Takım oyunu adamın 0. Takımı oyuna katma 0. İlerde dikiliyor öyle. Affedersiniz ama bende o kadar defansın arasında gezsem, 1-2 koşu yapsam bende atarım o kadar gol. Pas oyunu oynayacaksanız Elmander gibi, Drogba gibi oyuna katmanız lazım diğer herkesi. Asist özelliğiniz olmalı. Pandev tek santrafor çok daha iyi iş yapar.
Selçuk o kadar rezaletti ki. Yediğimiz golde yaptığı savunma halı saha maçı kıvamındaydı. Bütün maç aynı şekilde savunma yaptı kaç defa ekarte edildi ben sayamadım. Selçuk'un yapması gereken bütün dikine ve diagonal pasları Chedjou yaptı sağolsun.
Sneijder futbol aklı olarak yanında kimseyi bulamamanın hüznünü bence fazlasıyla yaşıyor. Doğru düzgün ne koşu yapan var, ne tek top oynamayı bilen var. Komik oluyor bence. Yine de ekstra işler yaptı, bol bol pres yaptı, savunma görevini minimum düzeyde aksattı, hücumu da elinden geldiğince çekip çevirmeye sorumluluk almaya çalıştı. Net 2 asistini yediler net pozisyonlarda arkadaşları.
Tarık ayrıca Telles'e göre çok daha başarılıydı.
Pandev de uyum sorunu yaşıyor ama oyunda kaldığı sürede Burak'tan 10 kat daha etkiliydi açıkçası. Burak hiç bir şey yapmıyor ama hala oynamaya devam ediyor..
Prandelli isime göre kadro yapmaya devam ediyor ve böyle giderse gerçekten de iyi olmayacak. Mancini kadar iyi bir taktisyen olmadığı da bence ayan beyan ortada. Mancini hem savunma hem de hücum anlamında fazlasıyla iyi teşhis koyup, müdahele ediyordu. Prandelli'de aynı cesareti falan göremedim. Adama demişler ki Burak, Selçuk falan takımın en iyileri oynat. O da oynatıyor gibi bir hali var. Prandelli kanatsız oynatmaya devam ederse Galatasaray'ı hücum varyasyonları Burak gibi bir forvet yüzünden de pek çeşitli olamayacak.. Burak, Selçuk falan kesik yemeliler kesinlikle. Prandelli ise hakedene formayı vermeli ve bir oyun şablonu oturtmalı. Mesela Mancini 3-5-2 de bu şablonu oturtmuş, herkese bir görev vermişti. Ceyhun rakibi ilk karşılayan oyuncu vb. Su an ise takım da kimse ne yapacağını net olarak bilmiyor. Herkes bireysel çabalıyor, e kanat bindirmesi de olmayınca oyun sıkışıyor ve Selçuk'un Burak'ı görmesiyle atak sonlanıyor ya da pas hatası yapıyoruz. Ekstra bir şeyler olmuyor..
jevox06
Basiretsiz, aşağılık ultraslan. Kimse bana bunları savunmasın. Bunlar taraftar falan değil. Ne yani Veysel'i ıslıklayınca yetenek mi gelecek ne olacak. Aşağılıklar !
nannar
Semih, Chedjou ,Melo maçta iyiydi , Dzemaili veSnejder de tırmaladı. Yalnız birşey dikkatimi çekti.Bence Selçuk'ta özgüven kaybı var.Eğer 1-2 asist yapıp 1 gol atarsa olumlu anlamda büyük bir değişme olabilir Selçuk'ta. Burak bildiğimiz Burak. 5 yakalarsa 2 atsa şapkayı göğe atalım :n:
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim, Anderlecht'in bu projesini kim yaptıysa helal olsun.Adamların sahada hep çoluk çocuk dolu ama hepsi zıpkın gibi maşallah.Belçika milli takımı hakkında benim fikrim "2-3 yıl içinde Avrupa şampiyonluğuna bile oynayabilir" şeklindeydi.Bunu kulüp bazında da başarmışlar.Helal olsun.Biz de hala 24 yaşındaki adamlara genç oyuncu diyelim :n: 20 yaşını geçmeden paf takımdan çıkarmayalım. Geçen hafta İzlanda dersi vermişti ama bu gece de anderlecht bize ders tekrarı yaptırdı resmen :n:
antiochia
17.Eylül.2014, 00:44
Semih, Chedjou ,Melo maçta iyiydi , Dzemaili veSnejder de tırmaladı. Yalnız birşey dikkatimi çekti.Bence Selçuk'ta özgüven kaybı var.Eğer 1-2 asist yapıp 1 gol atarsa olumlu anlamda büyük bir değişme olabilir Selçuk'ta. Burak bildiğimiz Burak. 5 yakalarsa 2 atsa şapkayı göğe atalım :n:
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim, Anderlecht'in bu projesini kim yaptıysa helal olsun.Adamların sahada hep çoluk çocuk dolu ama hepsi zıpkın gibi maşallah.Belçika milli takımı hakkında benim fikrim "2-3 yıl içinde Avrupa şampiyonluğuna bile oynayabilir" şeklindeydi.Bunu kulüp bazında da başarmışlar.Helal olsun.Biz de hala 24 yaşındaki adamlara genç oyuncu diyelim :n: 20 yaşını geçmeden paf takımdan çıkarmayalım. Geçen hafta İzlanda dersi vermişti ama bu gece de anderlecht bize ders tekrarı yaptırdı resmen :n:
Kafa yapımızı değiştirmeliyiz kesinlikle..Altyapıya yatırım yapıyor büyük takımlar
nannar
17.Eylül.2014, 00:44
Bir de bana mı öyle geldi yoksa Sneijder defansif anlamda da SelçukTtan çok mu koştu ? :n:
balot50
17.Eylül.2014, 00:45
Özel ders verdiler hocam :D
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 00:45
Adamların attığı golde Selçuk'u dikkatle izleyin. Kendini basket maçında sanıyor arkadaş.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 00:48
Valla diyeceğim tek şey var ; 4-2-3-1
Başka çare yok,kimse gelip satırlar boyu taktik-teknik şeyler açıklamasın.Bu takımın ilacı 4-2-3-1'dir,ileride ki üçlü Bruma-Sneijder-Olcan olsun geri kalan kimse umrumda değil.
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 00:48
Sneijder futbol aklı olarak yanında kimseyi bulamamanın hüznünü bence fazlasıyla yaşıyor. Doğru düzgün ne koşu yapan var, ne tek top oynamayı bilen var. Komik oluyor bence. Yine de ekstra işler yaptı, bol bol pres yaptı, savunma görevini minimum düzeyde aksattı, hücumu da elinden geldiğince çekip çevirmeye sorumluluk almaya çalıştı. Net 2 asistini yediler net pozisyonlarda arkadaşları.
Prandelli isime göre kadro yapmaya devam ediyor açıkçası ve böyle giderse gerçekten de iyi olmayacak. Mancini kadar iyi bir taktisyen olmadığını da belli ediyor açıkçası. Mancini hem savunma hem de hücum anlamında fazlasıyla iyi teşhis koyup, müdahele ediyordu. Prandelli'de aynı cesareti falan göremedim. Adama demişler ki Burak, Selçuk falan takımın en iyileri oynat. O da oynatıyor gibi bir hali var. Prandelli kanatsız oynatmaya devam ederse Galatasaray'ı hücum varyasyonları Burak gibi bir forvet yüzünden de pek çeşitli olamayacak..
Çok güzel ifade etmişsin, harfi harfine katılıyorum.
Dortmund 2-0 almış bu arada.
balot50
17.Eylül.2014, 00:49
https://eksisozluk.com/entry/45747434
çok doğru..
E.Cartman
17.Eylül.2014, 00:49
Heh Sneijder çok iyi söyledi taraftara. Bizi hep desteklesinler, ıslıklar falan olduğunda bizi de tamamen bozuyor dedi. Ya arkadaş kritik durum gol arıyoruz pozisyon anında takımı ıslıklıyorlar. Hey Allah'ım delirdim oturduğum yerde. Yahu tepki koy, maçın sonunda sahaya dal linç et herkesi ama maç içinde sabote etme şu takımı ya.
sarianet
17.Eylül.2014, 00:50
sneijderin pandevin selçuğun telles veyselin yapamadığını şecu yaptı helal olsun adama geçen sene de zannedersen danny asist yapmıştı
tarık oyuna girince biraz hareketlilik geldi keşke onunla başlasaydı
selçuk burak ikilisi biraz dinlendirilmeli ikisinde de nası olsa takım kurulurken ilk bizim ismimiz tahtaya yazııyor havası var burakın kendini atma huyu hala geçmemiş iki kere gol kralı oldun be adam bırak bu işleri artık
orijinal bi sağ bek de lazım belki hamit oraya konsa bişeyler yapabilir ama o da orijinal değil ama bana en mantıklısı hamit geliyor dortmund arsenal otobana çevirir sağ beki telles kısmına değinmiyorum bile
byariff
17.Eylül.2014, 00:51
Selcuk cikinca sneijder iyi oynamaya basladi , selcuk takimi acayip baltaliyor umarim yedek kalir , demistim takim yavas diye bruma girince nasilda hizlandik bruma surekli oynamali prandelli gormustur, ben hocaya inaniyorum iyi isler yapcagimiza inaniyorum suan icin daha erken hersey... ve son olarak Tanri chejdouya zeval vermesin tas gibi stoper.
Gncl1905
17.Eylül.2014, 00:51
Chedjou'ya geçen sene söylediklerimi geri alıyorum, bu sene çok iyi başladı devam da ediyor maşallah :D
Bekler devamlı gidip gelmiyor. Telles sayesinde 10 kişi oynadık resmen. Veysel yerine Tarık'la başlasa keşke diyordum Telles daha kötüymüş. Veysel'de pek yetenek yok ama uğraşıyor Telles'in ne yaptığı belli değil. Biz adamı kendini geliştirsin diye alıyoruz adam geriye gidiyor. Tarık çok daha iyi şu anda Telles'den.
Orta sahada da Selçuk cidden artık hiç çekilmiyor. Acil kesik yemesi lazım. Normalde birine bir şey yapamadığı için kızmam, yeteneği bellidir derim. Veysel'in yeteneği belli misal ona kızmam. Ama Selçuk'un yapabilecekleri bunlar değil, çok daha fazlası. Kendisi ve bizim için biraz kenarda oturup kafasını toplasın. Melo ve Sneijder iyiydi. Xhemaili ve Pandev biraz daha takıma alışmalılar. Burak bildiğimiz gibi ona da pek kızmıyorum, Burak bu. Bruma da girdikten sonra fena değildi.
Kısaca Telles ve Selçuk'a acilen elveda demeliyiz.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 00:52
Sneijder futbol aklı olarak yanında kimseyi bulamamanın hüznünü bence fazlasıyla yaşıyor. Doğru düzgün ne koşu yapan var, ne tek top oynamayı bilen var. Komik oluyor bence.
Öyle bir an oldu ki Sneijder Dzemaili'ye verdi,sol kanada doğru koşuya başladı Dzemaili topu Pandev'e aktardı,Sneijder koşuya devam etti,Pandev Sneijder'ın önüne attı topu ve atak devam etti.
Bunu herkes yapabilir ama önemli olan bu anlattığım paslaşmanın 5 saniye bile sürmeden gerçekleşmesiydi.
Nocna Mora
17.Eylül.2014, 00:52
2 maç kötü oynadı diye casillas bile hayvanlar gibi eleştiriliyor seyirci ona tepki gösteriyorsa bırakın da gs taraftarı 3 sezondur hiçbir şey yapmayan selçuk oyundan çıkarken tepkisini koysun. yabancı sınırı olmasa ilk 18e giremeyecek topcu.
güzel söylemis soyleyen kısı. savunulacak bir tarafı kalmadı cünkü artık Selcuk'un.
bu selçuk oynamasın artık ya dzemaili de melo da kat kat iyi
Banega
17.Eylül.2014, 00:53
Sneijder bugun harika oynadi bana gore.Takim bu kadar berbat olunca bu adam ne yapsin? Hele Burak`a verdigi muazzam bir pas var ki, her zaman bencil oynayan Burak`in o pozisyonda topu markajda olan Umut`a verecegi tuttu.Tarik-Bruma gibi tempo yapan adamlarla baslamaliydik maca.Bir de baski yedigimizde amator takim gibi pas hatalari yapiyoruz, bir degil iki degil, sayisiz...
sarianet
17.Eylül.2014, 00:54
galatasarayıon oynadığı futbol gözönünde buundurarak en beraberlik gibi gözüküyor ama en az beraberlik alınması lazım
bu arada maç öncesi kurduğum cümlede haklılığımdan ziyade bu cümle yapısını nası kurdum la ben okuyunca kendimden utandım:)
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 00:54
Dzemaili iyi olacak, bunu belli ediyor ama henüz hiç hazır değil. Pandev ise çok bitik gözüktü. Toparlanması baya zaman alacak gibi ki o süreç tersine de işleyebilir.
Melo, Muslera, Sneijder'ın ölüsü, Chedjou, Bruma ve Olcan her maç tahtaya ismi direk yazılması gereken oyuncular.
Nocna Mora
17.Eylül.2014, 00:55
Öyle bir an oldu ki Sneijder Dzemaili'ye verdi,sol kanada doğru koşuya başladı Dzemaili topu Pandev'e aktardı,Sneijder koşuya devam etti,Pandev Sneijder'ın önüne attı topu ve atak devam etti.
Bunu herkes yapabilir ama önemli olan bu anlattığım paslaşmanın 5 saniye bile sürmeden gerçekleşmesiydi.
Burak ve Selçuk'un versiyonunda ise olay şu oluyor. Selçuk al ver yapa yapa yaklaşık 2-3 dakika da rakip yarı sahanın ortalarına geliyor. Burak'la göz göze geliyorlar. Burak koşu yapmaya başlıyor, Selçuk havadan bir L1+üçgen tadında bir pas atıyor ve OFSAYT. Bütün hücum organizasyonu Galatasaray'ın ne yazık ki bu.
dAleksic
17.Eylül.2014, 00:56
Gerek takımımızın başındaki tecrübeli hocamız Prandelli, gerekse mevcut kadromuz ve yıldızlarımızla bu gruptaki 3 rakibimizi de yenecek güçteyiz. İş ki oyuncular Galatasaray Ruhu'na yakışır oynasın, sahada son terine kadar mücadele etsinler. Biraz da kura şansı oldu mu ; tüm bu faktörler birleşirse yarı final bile yaparız. Ben umutluyum bu takımdan.
Anderlecht tehlikeli bir ekip. Hücumda Mitrovic-Praet-Bruno 3'lüsüne çözüm getiremezsek sıkıntı yaşayabiliriz. Kanatlardan atak yememek için solda Telles, sağda Tarık oynamalı. Veysel çok ağır kalıyor. Stoperlerimiz bu seneye güzel başladı maşallah. Ayrıca sistem de 4-2-3-1 olmalı. Yoksa Anderlecht kanatlardan vurabilir.
Skor olarak tahminim 2-0 GS lehine.
Maçtan önceki yorumumda, skor haricinde yanıltmadılar ne yazık ki. 4-1-2-1-2 başlamak intihar olurdu ve Prandelli malesef bunu yaptı. Yani anlamadığım şey ; yılların tecrübesi ve birimi var Prandelli'de, bizim gördüğümüzü O nasıl göremiyor hayret edilesi bir durum. Daha maçın başında belli olan birşeydi bu, adamlar genç ve hızlı oyuncularıyla Veysel'in kanadından vurdukça vurdular, nihayetinde aynı kanattan -Praet'in insiyatifiyle- hak ettikleri golü buldular. Geç bile kaldılar. Daha sonra da net fırsatlar yakalayıp harcadılar cömertce, futbol şansı mı yoksa rakibin beceriksizliği mi artık bilemeyiz. 4-2-3-1e dönüp Bruma'yı oyuna alınca görmek istediğimiz takım ve oyun bir anda ortaya çıktı. Chedjou'nun ekstra katkısıyla golü bulduk. Golü Burak atmış da olsa kesinlikle benim gözümde gol Chedjou'nun golüdür. Daha erken bir dakikada bulsaydık golü, devamı gelebilirdi.
Yeni transferler Pandev ve Dzemaili bariz uyum sorunu yaşıyorlar, çok açık şekilde belli oluyor.
1 puan, hiç puansız ayrılmaktan iyidir. Maçı kazanmayı haketmedik. Onun için zerre kadar da üzülmedim açıkçası. Selçuk'un çıkarken ıslıklanması da iyi oldu.
Bu sezon bu forvet hattına daha çok küfürler edeceğiz belli ki. Allah hepimize sabır versin beyler :)
Bu arada Dortmund da Arsenali 2-0'la geçmiş. Bu futbolla işimiz zor, hakkımızda hayırlısı..
Unsal123
17.Eylül.2014, 00:56
Maç için bişey demeyeceğim sizler anlatıyorsunuz zaten. Bu ultrAslan bozuntusunun ne halt olduğunu biliyorduk, iyice belli ettiler. Top bize geliyor adamlar ıslıklıyorlar, Selçuk'tan ne kadar tiksinsem de onu yuhlamalar, ıslıklamalar. Passolig'e tepki verip 90 dakika boyunca 1 dakika destek yapmayan taraftar. Takım'ı desteklemeyip TFF'ye laf atcaksan gelme kardeşim maça. Arkaya dönmeler felan. Dönseniz kaç yazıcak? Demirören ben istifa ediyorum mu diyecek?
Kısaca yazıklar olsun böyle taraftara. İyi gün taraftarı sizi.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 00:58
https://vine.co/v/OWWFruMlezz
Muslera çok güzel vermiş tepkiyi.
Böyle taraftar olamaz,golü yedik adamlar sustu ya,maç bitene kadar ıslık,ıslık,ıslık biraz sessiizlik sonra tekrar ıslık.Gol attık stadın yarısı ıslıklıyor yarısı seviniyor.Allah aşkına biraz daha seyircisiz oynama cezası versinler bize,taraftar olmadan daha iyi olur.
byariff
17.Eylül.2014, 00:59
Böyle taraftar olamaz,golü yedik adamlar sustu ya,maç bitene kadar ıslık,ıslık,ıslık biraz sessiizlik sonra tekrar ıslık.Gol attık stadın yarısı ıslıklıyor yarısı seviniyor.Allah aşkına biraz daha seyircisiz oynama cezası versinler bize,taraftar olmadan daha iyi olur.
ne demek islik olmaz ya tabi ki olacak yillik 3m euro aliyor 3m euro hayatinda goremicegin para ekstaralar vs haric 3m euroluk adamin kotu oynamaya hakki yok !
Escochae
17.Eylül.2014, 01:00
Anderlecht 2 yarının başında 2'yi atıp bitirebileceği maçı, tecrübe eksikliği neticesinde elinden kaçırdı. Gerçekçi bakmak gerekirse, temsilcimiz bu grubu 3. bitirirse başarılı sayılmalıdır.
Ha bu arada adamlar çocuk diye tabir ettiğimiz gençleri oynatıp söke söke puan alırken, biz hala yabancı sınırını, passoligi vs vs tartışmaya devam edelim.
E.Cartman
17.Eylül.2014, 01:00
Bende bunu yazmaya geldim. Ya takıma çıldırıyorum üstüne bide bunlara çıldırıyorum. Artık yönetim mi el koyuyor uA'nın tabanı mı el koyuyor yoksa yep yeni bir grup mu oluşturuluyor bilmiyorum ama şu saçma sapan taraftara bi ayar çekmek lazım. Rakibi değil kendi oyuncularını baskı altına alıp zor duruma düşürüyorlar.
Heh Sneijder çok iyi söyledi taraftara. Bizi hep desteklesinler, ıslıklar falan olduğunda bizi de tamamen bozuyor dedi. Ya arkadaş kritik durum gol arıyoruz pozisyon anında takımı ıslıklıyorlar. Hey Allah'ım delirdim oturduğum yerde. Yahu tepki koy, maçın sonunda sahaya dal linç et herkesi ama maç içinde sabote etme şu takımı ya.
Galatasaray'lıyım Arif.Böyle taraftar grubu olmaz olsun ama bir gün aç youtube izle Çarşıyı.Elinden geleni yapmaya çalıştı herkes o mücadele bile yetti benim için ben Ultraslan kadar iyi gün taraftarı görmedim
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 01:02
Gruptan çıkmanın formülü 2 Anderlecht galibiyeti ile Dortmund ve Arsenal'e karşı oynanacak 4 maçtan 2 puan çıkarmaktı bence. Şimdi Arsenal maçlarından birini kazanmak şart oldu.
Matematiksel olarak böyle ama ortaya konan tabloya bakınca alıp alabileceğimiz tek puan bu gibi görünüyor. Transferleri son güne bırakmanın cezası bu.
byariff
17.Eylül.2014, 01:03
berk 3-5-10 mac kotu oynasin onemli degil duzelir derim ama son 1.5 sene 2 seneye geldik bu adam hala kotu oynuyor. insan dusunur bunlari beni niye islikliyor diye.
Nocna Mora
17.Eylül.2014, 01:04
Chedjou'nun golü için;
hayatımda daha bariz bir "%%%% oynayacağınız oyunu" atağı görmemiştim
Burak'a çarptırıp gol attı adam resmen. Golden iki dakika önce de çok net bir pozisyon kesmişti. Semih'in arkasını topladığını çok net gördük bu maç bence ve yer yer Semih çok afalladı. Semih'i sağ bekte oynatsak çok daha iyi olmaz mı ki ? Mancini bunu yapıyordu ve gayette iyi oynuyordu Semih bekte. Çünkü tam bir bek gibi kademeye girmeyi çok iyi bilen, iyi pozisyon alan, iyi top kapan ve iyi pas atabilen bir oyuncu. Veysel'den azını yapacağını sanmıyorum.
Ayrıca taraftarlar oyuncu ıslıklar oyundan çıkarken anlarım, Selçuk ıslıklanabilir normaldir. Tamam. Fakat Selçuk çıktıktan sonra ne diye ıslıklarsın ki takımı hala ? Taraftar profilimiz çok kötü ne yazık ki. Geçen sene de bu böyleydi Gençlerbirliği maçında takım gol arıyor. 2-0'dan dönüyor maç 3-2'ye. Son golden 30 saniye önce mancini istifa tezahüratı yapıyorlar. Gol oluyor aynı anda ve herkes sus pus noldu lan moduna geçiyor. Ne futboldan, ne başka şeyden anlamayan kıro tipler bunlar hep.
dAleksic
17.Eylül.2014, 01:04
bu arada maç öncesi kurduğum cümlede haklılığımdan ziyade bu cümle yapısını nası kurdum la ben okuyunca kendimden utandım:)
Çok güldüm lan buna :D
Selçuk düşünsün de diğer oyuncular ne yapsın Veysel de ıslıklandı ? Bizim taraftar grubumuzun etkilediği bir şey varsa o da biziz ama kötü anlamda.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 01:05
ne demek islik olmaz ya tabi ki olacak yillik 3m euro aliyor 3m euro hayatinda goremicegin para ekstaralar vs haric 3m euroluk adamin kotu oynamaya hakki yok !
Ya bırak abi aynı şeyi Gençlerbirliği maçında da yaşadık.Ben böyle taraftarlık istemiyorum.Oyundan çıkarken yuhalarsın,o da 1 dk sürer en fazla ama bu nedir ya maç boyunda adam gibi desteklemediler takımı,yarım saat durmadan ıslıkladılar,Selçuk suçlu veya başka ıslıkları oyuncu suçlu ya o yaptıkları ıslık onları daha suçlu konumuna getiriyor.Tepki vermenin de bir adabı,terbiyesi olur.Bizim taraftarımız rezil rezil başka bir şey değil,inşallah her şeye ceza verirlerde keyifli keyifli maçımızı izleriz bu nedir ya sanki mahalle maçına zorla getirilen küçük çocuklar gibi destekliyorlar takımı.Ben kabul etmiyorum,isterse bütün pasları yanlış olsun,hep top kaptırsın eğer bir oyuncuya tepkin takımını desteklemeni engelliyorsa sen haklı konumundan haksız konumuna geçersin.Bu kadar rezalet bir durum olamaz ya,6 gol yediğimiz Real Madrid maçında bile daha iyiydi tribünlerin hali.İkinci yarıda 5 dakika protestoyu 45 dakika anlamış olacaklar ki 5 dakika bittikten sonra ne bir destek ne bir tezahürat hiç bir şey yapmadı taraftarlar,ıslıklayacak,yuhalayacak,takımı desteklemeyecek taraftar gitmesin şu stada ya,işleri güçleri kaos adamların,zevk mi alıyorlar napıyorlar bilmiyorum.
BaGa TaRKaN
17.Eylül.2014, 01:09
Valla Onu Bunu Bilmemde Galatasaray'da Bu Maçta Oynayan Bir Çok Oyuncunun Böyle Bir Takımda Yeri Yok. Selçuk, Bruma, Umut ve Burak Bu Takımın Oyuncuları Olamaz Olmamalı...
Unsal123
17.Eylül.2014, 01:10
Ya bırak abi aynı şeyi Gençlerbirliği maçında da yaşadık.Ben böyle taraftarlık istemiyorum.Oyundan çıkarken yuhalarsın,o da 1 dk sürer en fazla ama bu nedir ya maç boyunda adam gibi desteklemediler takımı,yarım saat durmadan ıslıkladılar,Selçuk suçlu veya başka ıslıkları oyuncu suçlu ya o yaptıkları ıslık onları daha suçlu konumuna getiriyor.Tepki vermenin de bir adabı,terbiyesi olur.Bizim taraftarımız rezil rezil başka bir şey değil,inşallah her şeye ceza verirlerde keyifli keyifli maçımızı izleriz bu nedir ya sanki mahalle maçına zorla getirilen küçük çocuklar gibi destekliyorlar takımı.Ben kabul etmiyorum,isterse bütün pasları yanlış olsun,hep top kaptırsın eğer bir oyuncuya tepkin takımını desteklemeni engelliyorsa sen haklı konumundan haksız konumuna geçersin.Bu kadar rezalet bir durum olamaz ya,6 gol yediğimiz Real Madrid maçında bile daha iyiydi tribünlerin hali.İkinci yarıda 5 dakika protestoyu 45 dakika anlamış olacaklar ki 5 dakika bittikten sonra ne bir destek ne bir tezahürat hiç bir şey yapmadı taraftarlar,ıslıklayacak,yuhalayacak,takımı desteklemeyecek taraftar gitmesin şu stada ya,işleri güçleri kaos adamların,zevk mi alıyorlar napıyorlar bilmiyorum.
Karaborsa işleri kötü ondan yapıyorlar..
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 01:10
Taraftar ne için tribünde? Daha doğrusu ne için tribünde olmalı? Takıma destek olmak için değil mi? Sen bunu yaptığın zaman bütün takımın moralini motivasyonunu çökertiyorsun. Oyuncular üzerindeki baskıyı arttırıyorsun. Sen oraya deşarj olmak için geliyorsan o ayrı. O zaman taraftarım demeyeceksin. Böyle destek olmaz. Sen taraftarsan iyiyken de kötüyken de destek vereceksin. Sadece şarkılarda marşlarda laf olarak kalmayacak...
Sezonun başında bu iş olmaz. Ha takım bir süre kötü gider, şampiyonluk veya tur şansını elinden kaçırır o zaman tepkini ortaya koyarsın tribünde. Ama daha dur sezonun 4. maçı, tek mağlubiyetin var o da penaltılarla. 3 maçtır gol yememiş bir takım var bu kötü haliyle. Saha dışında istediğin kadar eleştir ama statta bunu yapmamalısın.
Not: sen derken stattaki taraftarı kastediyorum üstüne alınma :D
BaGa TaRKaN
17.Eylül.2014, 01:11
Bu Takıma Taraftar Her Şeyini Verse de Takımda Bunu Anlayacak Oyuncu 2 Elin Parmakları Kadardır Ancak.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 01:12
Valla Onu Bunu Bilmemde Galatasaray'da Bu Maçta Oynayan Bir Çok Oyuncunun Böyle Bir Takımda Yeri Yok. Selçuk, Bruma, Umut ve Burak Bu Takımın Oyuncuları Olamaz Olmamalı...
Bruma ? :zuhaha Abim çocuk fazla hızlı olduğundan gözlerini falan mı yordu :n: Bruma bir kaç yıl sonra bu takımın en önemli oyuncusu olacak.
mwaru
17.Eylül.2014, 01:13
Pandev'in nesini begenmediniz yahu adam sahadayken her atakta imzasi vardi umarim prandelli de sizin gibi dusunur de bi sure oynatmaz ligde :p galatasaray in oynamasi gereken 4-2-3-1 dizilisidir. Forvette kesinlikle pandev oynamali.
E.Cartman
17.Eylül.2014, 01:13
Ya Selçuk çıkarken ıslıklamalarına bir şey demiyoruz zaten. Sürekli Selçuk'a destek veren ben bile artık kaç maçtır ağız dolusu küfür ediyorum Selçuk'a. Ancak Selçuk çıkarken ıslıkladın orada bitir o işi. Takım maçı toparlamaya çalışıyor taraftar bizim takımı bozmaya çalışıyor. Yemin ediyorum Fener taraftarı gelse bu kadar engelleyemez takımı.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 01:15
https://pbs.twimg.com/media/Bxrw39EIQAA4sOu.jpg
asdjaskldjaslkdjaskldjas :zuhaha
BaGa TaRKaN
Bruma ? :zuhaha Abim çocuk fazla hızlı olduğundan gözlerini falan mı yordu :n: Bruma bir kaç yıl sonra bu takımın en önemli oyuncusu olacak.
Hızlı da Biraz Zeka Yoksulu, Teknik Değil Sorunda Bundan Kaynaklanıyor Ancak Türkiye'de İş Yapar Zaten Bu Bruma. Avrupa Maçlarında Teknik Oynamadıktan Sonra Usain Bolt'u Getir O da Nafile
Banega
Anderlecht Teknik Direktoru Hasi:``Savunma oyuncumuzda bir sakatlık oldu o yüzden bende bu değişikliği yaptım. Galatasaray bize çok fazla alan verince bunu kullanmak istedim. Galatasaray kanatlardan gelmeyince ben de bu riski almak istedim.Maçtan önce 1 puan iyi diye düşünürdüm ama maçtan sonra 1 puana üzüldüm.``
Helal olsun adamlara, derslerine cok iyi calismislar.Bizde hala orta sahada Selcuk`tan Buraga pas bekleyelim.Amrabat`i yollamak cok buyuk hataydi, boyle maclarda Bruma-Amrabat kanatlariyla ciksaydik bu sorunu yasamazdik.Ha bu arada, Anderlecht`in tum kadrosu harikaydi da, ozellikle Andy Najar`i cok begendim, super bir oyuncu olacaga benziyor.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 01:23
Hızlı da Biraz Zeka Yoksulu, Teknik Değil Sorunda Bundan Kaynaklanıyor Ancak Türkiye'de İş Yapar Zaten Bu Bruma. Avrupa Maçlarında Teknik Oynamadıktan Sonra Usain Bolt'u Getir O da Nafile
Katılmıyorum,Bruma zihinsel özellikleri kötü olan bir oyuncu değil,sadece tecrübesiz.Bu sezon onun açışısından seviye atlayacağı bir sezon olacak.Oynadıkça da tecrübe kazanacak ve son tercihleri çok daha iyi olacak.
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 01:23
İlk yarıda kullandıkları serbest vuruşta Chedjou ıskaladı, rahat pozisyonda kaçırdılar. Attıkları golün ardından Mitrovic'in kaçırdığı pozisyon da savunma dörtlüsünün hatası. Chedjou bi ton küfür yiyecekken son dk maçın kahramanı oldu.
europeanconquer
17.Eylül.2014, 01:30
Bu arada bir şey daha belirtmem gerekiyor ki,Umut Bulut yerine Olcan girmiş olsaydı belki de bu maçı kazanmış bile olabilirdik.Anlam veremedim Umut'un girmesine.
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 01:33
Bu arada bir şey daha belirtmem gerekiyor ki,Umut Bulut yerine Olcan girmiş olsaydı belki de bu maçı kazanmış bile olabilirdik.Anlam veremedim Umut'un girmesine.
Ben de ilk etapta Olcan'ın gireceğini, son 10-12 dakika kala Umut'u alacağını tahmin ediyordum.
byariff
17.Eylül.2014, 01:36
Bruma girince oyun olarak canlandik bence.. Islik olayina gelince madridin efsanesi casillas isliklaniyor gecin bu ayaklari beyler.. Milyon euro para aliyorlar ona gore oynasinlar.
Seçkinn
17.Eylül.2014, 01:37
Şu oyun sonrası 1 puan iyidir. Kaybetmek felaket olurdu, böylede olsa iyi başlangıç.
Taraftar neden bu kadar azdı, ıslıklamaların katkısı-zararı nedir bunları iyi etüd etmek lazım. Sadece GS değil tüm ülke futboluna çok ince mesajlar var aslında maçın genelinde.
ReaList
17.Eylül.2014, 01:39
Anderlecht'i kesinlikle küçümsememek lazım. Galatasaray'dan daha organizeler ve daha önemlisi hücum oyuncuları genç, dinamik ve etkili. Galatasaray'ın hücuma çıktığı zaman arka tarafı kesinlikle tedbirsiz bırakmaması gerek.
En sevmediğim şeydir, aha ben dedim bakın n'oldu : ) demek ama maalesef bir türlü şu futbolumuzun realitesini kabul etmiyoruz. Kendimizi kaf dağının ardında görüyoruz.
Galatasaray bu grubun en zayıf halkası. Tamam seviyoruz takımımızı, duygusal bakıyoruz ama bir de gerçekler var. Şu grupta takım olma adına en eksik takım Galatasaray. Hala belli bir sistemi, oyunu, varyasyonu yok. Sadece takım isimlerine bakarak "Ooo biz bunları yeriz, bundan da bir puan çaktık mı?" havasındayız. Yanlış.
Hem futbolu takip edip hem de FMseverler olarak bizlerin büyük bir avantajı var. Adı fazla duyulmamış oyuncuları az buçuk tanıyoruz. Rakibe bakıyoruz en pahalı oyuncusu Youri Tielemans daha 17 yaşında. Adam dinamik, taş gibi. Acheampong, Mitrovic, Praet ve diğerleri. Futbol kalitesi yüksek, genç ve dinamik bir takım. Ama televizyonda, sosyal medyada sağda solda "Galatasaray fark yapar" yorumlarını görünce, Arkadaş nasıl bu kadar küçümsüyorsunuz hayret demekten alamadım kendimi. İnanın bugün bir gram bile tempo yapmadılar. Buraya tamamen 1 puan için gelmişlerdi, kendilerini sıkmadan bunu aldılar ve gittiler.
Galatasaray'da ciddi bir tempo sıkıntısı var. Özellikle orta alan oyuncuları çok durağan oynuyor. Selçuk'tan bahsetmeye gerek yok. Ancak Sneijder ve Melo da gittikçe Selçuk'a yaklaşıyor. İnisiyatif sıfır. Arkadaş tonla para kaldırıyorsunuz, karşınızda 17 yaşında 18 yaşında çocuklar sizi ipe diziyor. Top sizin ayağınıza geldiğinde yaptığınız tek şey sağa sola oynamak veya uzun top atmak, zorlamak desen sıfır. Nasıl maça hükmedeceksiniz?
Bugün Galatasaray son dakikadaki golle Avrupa Ligi biletini son maça kadar kurtarmıştır. Sahaya çıkacak 11'de çok ciddi bir revizyon gerekiyor. Yazık ki "Aynı şey diğer takımlarımız için de geçerli" 2 gram top oynamayan adamlara dünyanın parasını maaş olarak veriyoruz. İşte gerçekler de çarpıyor böyle.
BaGa TaRKaN
17.Eylül.2014, 01:41
Bruma Tamam Heyecan Getirmiş Olabilir Takıma Ama Aldığı Bütün Topları Ezdi Nasıl İyi Oluyor Merak Ediyorum :D
europeanconquer
17.Eylül.2014, 01:42
Bruma girince oyun olarak canlandik bence.. Islik olayina gelince madridin efsanesi casillas isliklaniyor gecin bu ayaklari beyler.. Milyon euro para aliyorlar ona gore oynasinlar.
Değil milyon euro yıllık 200 bin lira kazansalar Messi gibi oynamak zorundalar,olay o değil.
Olay taraftarın tepkinin ölçüsünü bilmemesi Casillas en fazla 1 dakika ıslıklanır ama bizim taraftarlar maşallah kimi ıslıkladıkları belli değil durmadan ıslıklıyorlar,yuhalıyorlar,maçta adam gibi bir destek oldu mu takıma ? Hayır.İşte olay burada bitiyor,taraftarın işi destek vermek yarım saat vuvuzela gibi ötmek değil.
Bruma Tamam Heyecan Getirmiş Olabilir Takıma Ama Aldığı Bütün Topları Ezdi Nasıl İyi Oluyor Merak Ediyorum :D
Abi bir göz doktoruna git bence,iyi olur.Hangi maçı izledin hangi topları ezdi bir söylesene rica edersem ?
BaGa TaRKaN
17.Eylül.2014, 01:44
Real Madrid Taraftarları Maçı Çekirdek İzler Gibi İzler Gram Sesleri Çıkmaz Ama Adamlar Takır Takır Oynarlar. Bu mu Yani Galatasaray'ın Oynayamaması
BaGa TaRKaN
17.Eylül.2014, 01:47
Değil milyon euro yıllık 200 bin lira kazansalar Messi gibi oynamak zorundalar,olay o değil.
Olay taraftarın tepkinin ölçüsünü bilmemesi Casillas en fazla 1 dakika ıslıklanır ama bizim taraftarlar maşallah kimi ıslıkladıkları belli değil durmadan ıslıklıyorlar,yuhalıyorlar,maçta adam gibi bir destek oldu mu takıma ? Hayır.İşte olay burada bitiyor,taraftarın işi destek vermek yarım saat vuvuzela gibi ötmek değil.
Abi bir göz doktoruna git bence,iyi olur.Hangi maçı izledin hangi topları ezdi bir söylesene rica edersem ?
Sende Bana İyi Bir Şey Yaptığını Göster O Zaman. Olur ya Gözden Kaçırmış Olabilirim
BaGa TaRKaN
17.Eylül.2014, 01:51
En Basit Örnek Galatasaray'ın Golü. Şeycu Bile Arkadaşlarına İsyan Edercesine Uleyn 90 Dakika Bir Pozisyon Bile Bulamayan Ortasaha ve Hücum Elemanları Bir Bana Bakın Der Gibi Bak Nasıl Pozisyon Yarattım Edasında Burak'a Yeter Artık Al da At Demesi Olayı Bitiren Adam Oldu.
sarianet
17.Eylül.2014, 01:57
ceza sahasının sol tarafından rakibini geçip çizgiye inen şecudan buraka anlamlı mesaj
"al da at"
europeanconquer
17.Eylül.2014, 02:04
Sende Bana İyi Bir Şey Yaptığını Göster O Zaman. Olur ya Gözden Kaçırmış Olabilirim
Sol çaprazdan kaleye girerek pozisyon yaratması,ilk isabetli ortayı açması,yaptığı koşularla Anderlecht'in savunmasında açık alanlar yaratması,ver-kaçlar yaparak baskıdan kurtulması,golden önce Chedjou'ya attığı pas.Yeterli değil mi çünkü 20 dakika oynadı adam.Birde bunu 90 dakika gol yememek için kapanmayan bir takıma karşı oynadığını düşün.Gayet yararlı ve iyi bir oyun oynadı Bruma.
playeray
17.Eylül.2014, 02:11
Valla top ne zaman Anderlecht'e gelse sürekli pazar yaptılar GSlileri. Najar, Suarez :n:
SAİT71
17.Eylül.2014, 07:50
valla 3. lük için galatasaray avantaj kaybetti kotu oldu bu beraberlik bana gore
Kaka Leite
17.Eylül.2014, 08:53
Bruma yapacak, Bruma edecek ile olmaz bu işler. Duygusallığı bir kenara bırakıp doğru şeylerle gelmek gerekli.
Şuana kadar Bruma'nın gelecek için yaktığı tek bir ışık dahi yok. Halen taraftar olacak, yapacak diyor tabii sabırlı olmak iyi bir olay ama Bruma'nın da bunu fark etmesi gerekli. Bu taraftar eminim ki her zaman yanında olmaz.
Dün ıslık Selçuk için çaldı yarın Bruma için o yüzden onun da bir şeyler göstermesi gerekli. Biz çok alışkınız ''ah bi sakatlanmasaydı, neler olacaktı bu çocuktan!'' demeye. Bruma için de tam bunu diyeceğiz bana göre.
Galatasaray için en önemli oyuncu olabilir ileride ama yukarıdaki repliği attığımız adam da olabilir.
Maç hakkında en başında söylemiştim, Arsenal - Dortmund'u yeneriz hedefi koymak ütopik biz Anderlecht de dahil zorlanıyoruz. Avrupa için 4 puan yeter demiştim halen de öyle olduğunu düşünüyorum bence hedef Uefa olmalı.
Flawless Victory
17.Eylül.2014, 09:41
Selçuk İnan sabırları tüketti. Ya bu sezon bir şeyler yapar ya gider. Dzemaili ile Melo'yu yan yana koyup Selçuk'u çıkarıp Olcan ve Brumayı alıp 4-2-3-1 oynasaydı eminim başarılı olurduk.
KanaKe
17.Eylül.2014, 12:29
Cimbomun isi zor bu grupta.. bu oyunla 3. lük bile oldukca zor... Selcuk ile Veysel gibi adamlarin bu takimda olmamasi gerek Galatasaray'da oynayacak seviyeye sahip degiller... Hele Selcuk adam sanki futbola küsmüs... Isin ilginc yani gecen sene begenilmeyen hatta yaz transfer sezonunda gönderilsin denen Chedjou Galatasaray'i ipten alan adam oldu..
asdjaskldjaslkdjaskldjas :zuhaha
beraberlik golüne bu kadar cilginca sevinmesi prandelli nin acizligini gösterir bu adamda is yok mancini den daha beter bi hoca benim gözümde... galatasaray in evinde anderlechti bagirta bagirta yenmesi lazimdi.
davidvilla
17.Eylül.2014, 13:19
anderlecht hocasına maç sonu ntvspor spikeri sordu;
hacı dedi galatasaray'da ne gördün de işte defans çıkardın yerine forvet aldın (demeye getirdiği şey gs'da bir cacık olmadığını gördün de forvet mi aldın ? )
adam da şey dedi;
stoperim sakatlanmıştı yedekte de o an yeterli bir oyuncum yoktu. sol bek oynayan en tecrübeli oyuncumuzu stopere çektim. galatasaray da kanatlardan hiç gelmiyordu o yüzden hayatında sol bek oynamamış achempong'u da oraya koyup risk almakta sakınca görmedim.
kusura bakmayın terim'i iyi hoca yapan ne biliyor musunuz işte böyle durumlarda dzemaili veya selçuk'u cıkarıp bruma'yı salardı achempong'un üzerine. bunu görürdü.
prandelli göremedi.
urwrdskkn
17.Eylül.2014, 14:06
Dzemailli İle Pandev Bu Takımın Daha Çiçeği Burnunda İsimleri Onlar Hakkındaki Olumsuz Yorumları Gördükçe İçim Acıyor Resmen. Sezon Başı Olduğu İçin Sadece Susmak Gerekebilir Ama Bu Durum İlerleyen Haftalarda Düzelmediği Taktirde Ciddi Bir Kriz Çıkacak...
europeanconquer
17.Eylül.2014, 14:46
Daha yeni başlıyoruz,Prandelli ile uzun bir yolculuğa çıktık,değil 2 ayda 1 yılda bile olsa ben bu takımdan umutluyum,adam bir sistem oturtmaya çalışıyor,bunun için zamana ihtiyacı var.
Herkes sistemden bahsediyor ancak hemen yok bu hocayla olmaz,bu hoca bilmiyor diyenlerde bu sistem sevdalıları oluyor.Valla Prandelli'ye ve oynatmak istediği oyuna saygım sonsuz,gidene kadar arkasındayım,tıpkı Mancini'nin de arkasında olduğum gibi.Dediğim gibi her şey daha yeni başlıyor,geçen yılları unutun,şu an elimizde çok farklı bir kadro var.Bu kadronun birbirine alışması ha deyince olacak bir şey değil.Bu takımda 16 tane oyuncu var 2014 yılında takıma katılan,Furkan ve Bruma'da bunların içinde çünkü Bruma yarım dönem takımdan ayrı kaldı,Furkan ise geldiği sezon top oynamadı ve geçen sezonu takımdan ayrı geçirdi.Bu takım kesinlikle o ilk 2 senede ki takımdan çok daha farklı,çok daha yeni,çok daha tecrübesiz.Bunlar için zaman lazım,takımda çok fazla genç oyuncu var,onlar da şans bulacaklar,onlar da hata yapacaklar.Mesela Anderlecht'ten bahsedelim,Gabi abi demiş son 7 sezonda hep grup sonuncusu olmuşlar diye.Bu kadar genç oyuncuyla çıkarlarsa tabi sonuncu olurlar ama adamlar bir sisteme güvenmişler ve sürekli deniyorlar.Dün akşam gördüğümüz gibi,hızlı ve dinamik bir takıma dönüşmüşler.Belki bu sezon gruptan çıkamayacaklar ama bir kaç yıl sonra bu oyuncular daha da geliştiğinde 2.tur veya çeyrek final görmeyecekleri ne malum ?
Lafın kısası,ben bu takıma güveniyorum,sonuna kadar da güveneceğim.Özellikle genç oyunculara,özellikle Bruma'ya güveniyorum,benim gördüğüm ışık bana yeter,başkasının görmesine gerek yok.
Banega
17.Eylül.2014, 14:48
UltrAslan`in dun gece yaptigi aciklama;
Değerli GALATASARAY Taraftarı!
Bu akşam oynanan Anderlecht maçı esnasında tribünlerden ne yazık ki zaman zaman ıslıklı protestolar yükseldi.
Sahada Galatasaray Formasıyla Armaya hizmet etmeye çalışan futbolcuları ıslıklamak ASLA KABUL EDİLEMEZ!
ultrAslan olarak bugüne kadar hiçbir oyuncumuzu ıslıklamadık ve ıslıklamayız!
Bir gün illa ki protesto ihtiyacı doğarsa da bunu ıslıkla demoralize ederek değil, en net şekilde tepkimizi koyarak yaptık ve yine yaparız!
Endüstriyel Futbolun her gün daha popüler olması, binlerce dolarlık localar ve son olarak Passolig ile tribün kültürü yozlaşmaya başladı!
Son yıllarda hızlanan "Vefakar Taraftar"dan "Müşteri Seyirci" kitlesine dönüşümün en acı meyvesi ise ne yazık ki bazı maçlar ortaya çıkıyor!
Henüz sezon başında, yeni hoca ve yeni takım düzeni derken toparlanmaya çalışan bir takımın futbolcularını ıslıklamak izah edilemez.
Maç boyunca takımı motive etmesi ve GALATASARAY MENFAATLERİ UĞRUNA savaşması beklenen "seyircilerse" ne yazık ki sabır kavramını kaybetti!
Bunda özellikle sosyal medya mecralarında "futbol bilgini" kesilen "sözde tribüncülerin" birbirini dolduruşa getirmesi de etkili oldu!
Geçtiğimiz yıllarda da benzer başlangıçlar yaşadık ancak bildiğiniz gibi Şampiyonlar Ligi'nde 2 yıl üstüste gruplardan çıktık!
Bugün TARAFTARA düşen görev, GALATASARAY armasına sahip çıkmak ve GALATASARAY futbolcularına baskı değil İTİCİ GÜÇ olmaktır!
Gün, Gerek tribünleri, gerekse de sosyal medyayı tribünleri ve takımı ileri götürecek birlikteliği tesis için kullanma günüdür!
Taraftar futbolculara inanırsa, futbolcular taraftara sabrederse, yönetim camiayı sahiplenirse ancak zafere ulaşacağız!
ultrAslan olarak, Baba Gündüz'ün efsane sözündeki gibi tüm camiayı "Bir Halatı Hep Birlikte Çekmeye" çağırıyoruz!
Bugün yaşananların herkes tarafından bir an önce geride bırakılması ve hedefe odaklanılması ise MUTLAK ÖNCELİĞİMİZ olmalıdır!
Biz bu takıma inanıyor, takımın desteklerimizle tekrar ayağa kalkacağını ve GALATASARAY Düşmanlarını bozguna uğratacağını biliyoruz!
ultrAslan
Edit:Ayrica Bruma oldu, olacak degil, gayette iyi oynuyor.Turkiye`ye gelen gelmis gecmis en iyi potansiyelli oyunculardan biridir, diger genclerle kiyaslanamaz bile.Portekiz Milli Takimi gecen hafta kaybettiginde tum Portekiz basini Bruma`yi son anda kadrodan kestigi icin Paulo Bento`yu elestirmisti.
sarianet
17.Eylül.2014, 15:31
UE bence saçmaladı kim ıslıkladı la stat yıkılıyodu
ben futbolcuların sorumsuzluklarının taraftarın eleştirilmesiyle örtülmeye çalışıldığını düşünüyorum
taraftar sonuna kadar haklıdır futbolcular da taraftarı anlamaya çalışsın
belkide zar zor biriktirdiği parayı fahiş fiyatlara sattın aldığı bilete harcayıp üstüne de bu futbolu görünce ıslıklar ıslıklamalı
aldığınız ürün defolu çıkınca ortalığı ayağa kaldırırsınız ya işte onun gibi bir şey
hani ortada ürün de yok ya o da ayrı bi mevzu
bu yazdıklarım gs adına ama tüm takımlarımız muhatabıdır
4 büyüklerin oynadıkları maçı sırf ligtvye para verdim izlemezsem kazıklanırım mantığıyla izledim yoksa katiyyen izlemezdim
davidvilla
17.Eylül.2014, 16:09
Maca gidenler ua nin isliklamadigini soyluyorlar genelde. Ua olum varmis korku varmisa bağlamış. Ama tabi bizde artik ua bir azınlık. Stadin geri kalani daha tehlikeli acayip ergen ve daha cok maddi durumu ortalamanin ustu tipler. Genç iphonelular.
Walter Sakana
17.Eylül.2014, 19:29
http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatangalerifile/Detail/2014/09/17/galatasaray-anderlecht-ma-ccedil-i-sonrasi-caps-39-ler-patladi-834793.jpg
http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatangalerifile/Detail/2014/09/17/galatasaray-anderlecht-ma-ccedil-i-sonrasi-caps-39-ler-patladi-834853.jpg
http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatangalerifile/Detail/2014/09/17/galatasaray-anderlecht-ma-ccedil-i-sonrasi-caps-39-ler-patladi-834869.jpg
Fearless Coward
17.Eylül.2014, 19:32
Ben sadece şunu söylemek istiyorum mümkünse Pandev-Burak beraber oynamasınlar bir daha.
petrol_fb12
18.Eylül.2014, 04:06
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1110490_Galatasaray_SK.jpg
Şu taktiğin artık 1980'lerde kaldığını söylemeli biri Prandelli'ye..Dünya'da 3-5-2 / 3-4-3 / 4-1-2-1-2 gibi Sistemleri kovalayan hocaları anlamıyorum halen..Dünkü kanatsız Galatasaray'dan anca bu kadar malzeme çıkardı..Prandelli bekleri Dani Alves - Alaba zannediyor herhalde o 80 Metrelik mesafeyi maç boyunca domine etmesini bekleyemesin Telles & Veysel'den...Önlerinde bir kanat oyuncu su olsaydı 40 Metrelik daha cok verimli olurdu..Rakip takım hucuma kalktı mı Selçuk (SOLA) - Dzemaili (SAĞA) Açıldı buda göbeği sadece Melo'ya bıraktı buda Anderlect için cok kolay oldu 2 topta tekli orta sahanı çok rahat geçti.. Bruma oyuna girdikten sonra oyuna hareket geldi..Olcan hamlesini bekledim..Görmeli dedim takımın hafif oynadığını olmadı yapmadı....Galatasaray bu sistemle işi biraz zor olacak..Ayrıca Sneijder- Selçuk - Pandev - Dzemaili Topu ne zaman ayağına alsa Burak'a top atmak istediklerinde bir adam İstisnasız hep "OFSAY"tamı olur ? 20 Pas aldıysa Sneijder "BURAK" hep ofsayt ilk anda..Bunu kendi takım arkadaşı görüyor o göremiyor...
Veysel ŞL'de ilk maçında cok kötü oynadı..Lig'de beğeniyorum doğru hamleler yapıyor Temiz oynuyor..ŞL'de ilk heyacan diye kötü olmuş olabilir..İleriki maçlara bakıcak..
Tarık son 10 dakika girmesine rağmen baya başaralı bir performans sergiledi..Yoksa bu Anderleth yorgulunğuna mı verilmeli bilemedim..
Kanatsız bir Galatasaray Lig'de ve ŞL'de işi zor olacaktır...
sarianet
18.Eylül.2014, 04:27
-------pandev----------
bruma sneijder olcan
-----melo dzamaili
bence en ideali bu
Cengo
18.Eylül.2014, 05:47
Bunu sürekli yazmaktan çok sıkıldım ama Olcan'dan beklenilen hücum kanat performansı asla mümkün olmaz. Olcan'ın artık eskisi gibi hızı kalmadı. Patlayıcılığı yok, aldığı kilolar ile doğru orantılı çabukluğu azaldı. Hâlâ biraz çevikliği ile idare etmeye çalışıyor. Emre'nin fiziksel düşüşü ile yüksek kapasitesinden ötürü pas merkezine evrildiğini unutmamak gerekiyor. Olcan'ın bunu sağlayabilecek teknik kapasiteye sahip olmadığını gerçeğini de görmek gerekir.
Türk futbolcusu 26-27'den sonra çalışmayı bırakıyor, fiziğine bakmıyor, kendisini yıldız zannediyor ne yazık ki.
Olcan artık sık yardımlaşan, pozisyon alan, orta alanı dolduran çalışkan ve profesyonel bir oyuncuya evrilmek zorunda.
Olcan ve Bruma'nın aynı anda oynadığı bir dizilim asimetrik olmak zorunda. Bruma AML, Olcan MR olacaktır oynadıkları alanların ortalamalarında. Bu da Galatasaray'a çift önlibero ile hiç bir zaman istenilen hücum performansını ve pozisyon zenginliğini sağlamaz. Basketbolda olduğu gibi futbolda da her şey spacing ile başlar.
antiochia
18.Eylül.2014, 12:35
http://www.footballuser.com/formations/2014/09/1110490_Galatasaray_SK.jpg
Şu taktiğin artık 1980'lerde kaldığını söylemeli biri Prandelli'ye..Dünya'da 3-5-2 / 3-4-3 / 4-1-2-1-2 gibi Sistemleri kovalayan hocaları anlamıyorum halen..Dünkü kanatsız Galatasaray'dan anca bu kadar malzeme çıkardı..Prandelli bekleri Dani Alves - Alaba zannediyor herhalde o 80 Metrelik mesafeyi maç boyunca domine etmesini bekleyemesin Telles & Veysel'den...Önlerinde bir kanat oyuncu su olsaydı 40 Metrelik daha cok verimli olurdu..Rakip takım hucuma kalktı mı Selçuk (SOLA) - Dzemaili (SAĞA) Açıldı buda göbeği sadece Melo'ya bıraktı buda Anderlect için cok kolay oldu 2 topta tekli orta sahanı çok rahat geçti.. Bruma oyuna girdikten sonra oyuna hareket geldi..Olcan hamlesini bekledim..Görmeli dedim takımın hafif oynadığını olmadı yapmadı....Galatasaray bu sistemle işi biraz zor olacak..Ayrıca Sneijder- Selçuk - Pandev - Dzemaili Topu ne zaman ayağına alsa Burak'a top atmak istediklerinde bir adam İstisnasız hep "OFSAY"tamı olur ? 20 Pas aldıysa Sneijder "BURAK" hep ofsayt ilk anda..Bunu kendi takım arkadaşı görüyor o göremiyor...
Veysel ŞL'de ilk maçında cok kötü oynadı..Lig'de beğeniyorum doğru hamleler yapıyor Temiz oynuyor..ŞL'de ilk heyacan diye kötü olmuş olabilir..İleriki maçlara bakıcak..
Tarık son 10 dakika girmesine rağmen baya başaralı bir performans sergiledi..Yoksa bu Anderleth yorgulunğuna mı verilmeli bilemedim..
Kanatsız bir Galatasaray Lig'de ve ŞL'de işi zor olacaktır...
Eğer kanatlarınız yoksa bu sistem işleyebilir..Bunun için de beklerinizin hem hücum hem savunmada iyi olmalı
Nedvedmania
19.Eylül.2014, 20:39
Yeni yorum yazma fırsatım oldu.
Öncelikle ıslık konusunda direkt olarak ultrAslan'a sallayanlar olmuş. Siz zaten sallamak için sebep arıyorsunuz :) O statta 30 bin kişi vardı. Bunların kaçı uA ? Artık uA muA yok. Herkes tepki veriyor orda. "Halktan" gelen herkes ıslıklıyor, yuhluyor, küfür ediyor. Kaldı ki ultrAslan ise aksine hala destek vermeye çalışıyor. Maç sonunda da ıslıklamanın ne kadar yanlış olduğuna dair açıklama yaptılar.
Evet uA tezahurat girme konusunda son yıllarda aşırı beceriksiz. Saçma sapan ağır tezahuratlar söyleniyor vs ama ıslık konusunda uA'nın yaptığı ve yapabileceği bir şey yok.
Şahsi yorumum ise bugüne kadar hiç bir futbolcuyu yuhlamamışımdır. En fazla takımı alkışlı protestom olmuştur. Ama bu maçta artık kotam doldu. Selçuk oyundan çıkarken öyle bir yuhladım ki anlatamam. Takıma genel olarak yuhlamaya karşıyım ama yeri geldiğinde de tepkiyi koymak lazım.
Bu ıslıklar, yuhlamalar için daha erken denilebilir ama bu yeni olan bir şey değil. son 1-2 yılın birikimi.
Bir de şöyle bir durum var. Futbolcular diyor ki "Bizi ıslıklamasınlar, kötü etkileniyoruz". E gol ıslıklar arasında geldi ? Demek ki etkilenme diye bir olay yok. 90dk'nın 70 dakikasında destek verildi, ne yaptınız ? Top çevirdiniz, geri pas verdiniz. Kaleyi bulan şutunuz var mı ???
Belki kalecinin salaklığına denk gelecek ve golü yiyecek. Sen çek şutunu. Bu taraftar senden Metin Oktay olmanı beklemiyor ki. Biraz pres yap, orta aç, şut çek.
Valla bu maç için yazacak çok şeyim var da bakalım Allah sonumuzu hayretsin.
Edit : Aklıma son bir şey daha geldi. Burak'ın son dakikalara yakın bir pozisyonu var. Çaprazdan kaleye doğru gidiyor. Ama şut çekmek yerine pas vererek atağı öldürdü. Yahu sen bu takımın Forvetisin forveti. Şut çekmek için oynuyorsun. Vursana sen şutunu. Bırak kaçarsa kaçsın. Sen görevini yap yeter.
Ayrıca bu taraftar yıllarca Sabri'ye de tepki gösterdi. Sabrinin bir gün olsun taraftara trip attığını gördünüz mü ? Burak'la Selçuk'ta niye sürekli trip modu var bunu sorgulamak lazım.