View Full Version : Galatasaray 0-4 B.Dortmund | Şampiyonlar Ligi D Grubu
Nedvedmania
20.Ekim.2014, 20:46
http://img908.imageshack.us/img908/627/aumhEv.jpg (http://imageshack.com/i/p8aumhEvj)
22 Ekim 21:45
himone
20.Ekim.2014, 20:54
Dortmund'un sakatlık durumunu bilmiyorum ama çok eksikleri yoksa kazanırlar. GS iyi futbol oynamıyor ve hızlı hücumlara karşı bir tedbir de yok. Bakalım hafta sonu alınan galibiyet nasıl etki edecek. Bu arada yayın D-Smart'ta galiba, keşke star verseydi.
Nedvedmania
20.Ekim.2014, 21:11
Bence şu taktikle oynarsak 1 puana ulaşırız
http://this11.com/play/abHQqC6afg.png (http://this11.com)
Find your football tactics app (http://this11.com) at this11.com (http://this11.com)
E.Cartman
20.Ekim.2014, 21:11
Arsenal'i yenebiliriz ama Dortmund üstümüzden geçer demiştim gruplar belli olduğunda. Fikrim değişmedi. Galatasaray adının olduğu yerde umut da vardır diye GS kazanırı işaretledim ama ümidim pek yok açıkcası.
Yine ilk paylaşımı da ben yapayım :D
http://inciswf.com/8bit.swf
europeanconquer
20.Ekim.2014, 21:57
Olum sen hayırdır ya o benim totemimdi,senin yaptığın ilk maç 4 yedik.
Edit: Yapmadan olmaz tabi ki.
Ver coşkuyu.
Dortmund ta kendi liginde en az bizim kadar formsuz umarım formsuz akşamlarına denk geliriz :D
balot50
20.Ekim.2014, 22:40
http://inciswf.com/8bit.swf bunun için girmiştim arkadaş.
Bu arada dortmund ligde çok kötü. İlkay yeni döndü, Reus ve Miki yok.
Ama ben dortmundun 2-0 3-0 bir skorla alacağını düşünüyorum. Galatasaray gol bulursa dortmund erkenden cevap verir, sonra deplasmanda 1 puan iyidir deyip oyunu kitler bence.
Evet çok kötümserim ama vurduğun gol olsun galatasaray
davidvilla
20.Ekim.2014, 22:45
Rezil olmayalim yeter baska da diyecek bir şey yok.
Walter Sakana
20.Ekim.2014, 22:48
2-1 kazanırız. Totem veya dalga değil, gerçek düşüncem.
LadroN
20.Ekim.2014, 23:08
Dortmund liginde berbat bir performans gösterse de Şampiyonlar Ligi'nde ikide iki gidiyorlar. Dirençli bir kadroyla çıkmamız lazım. Dortmund forvetleri uçak gibi ve Dortmund hızlı bir takım. Her zamanki gibi uyuz bir futbol oynarsak kevgire dönebiliriz.
jevox06
20.Ekim.2014, 23:24
Sistem 4-1-4-1
Muslera
Tarık-Semih-Chedjou-Telles
SNEIJDER
Hamit-Emre Çolak-Melo-Olcan
Burak
Beraberliğe yatar kontra oynarız. Orta sahada sayı üstünlüğünden dolayı direnç sağlarız.
Ama tabi Prandelli'nin böyle birşey yapmayacağından eminim. Melo-Selçuk-Cemali orta sahası yapar ve Dortmund bizi ezer geçer. Selçuk dikine bir tane isabetli pas yapamaz.
sarianet
20.Ekim.2014, 23:57
http://imageresim.com/images/13786979871714370648.png
Walter Sakana
21.Ekim.2014, 00:03
edit: enstantane yakaladık derken enstantane olduk iyi mi :n: neyse kimse görmemiş :D
davidvilla
21.Ekim.2014, 00:18
edit: enstantane yakaladık derken enstantane olduk iyi mi :n: neyse kimse görmemiş :D
Emre ile colak'i farkli adam sandin dimi :)
Bu arada herkes gördü ama kimse caktirmiyor rahat ol kipss :)
E.Cartman
21.Ekim.2014, 00:21
Ah be değiştireceğini bilseydim ss alırdım. Bi de tekrar tekrar saydım ben kim ulan bu 12. adam diye :zuhaha
nannar
21.Ekim.2014, 00:42
UEFA'yı aldığımız yıl Dortmund deplasmanıdan 1 gece önce rüyamda 0-2 yendiğimizi ,golleri hakan ve hagi'nin attığını ve hatta abartmıyorum atılış şekillerine kadar herşeyi görmüş ve maç günü arkadaşlara anlatmıştım. Maç anında goller oldukça herkes bana döndü ve baktı sanki "ak sakallı dede"ye bakar gibi :n:
Dün gece rüyamda yine 1 gol gördüm. Hücum yönüne göre sol kanattan bir orta geldi ve savunmanın hatasını değerlendiren bir oyuncumuz kafa ile golü attı. Ama maç sonunu falan görmedim. 1-0 öne geçersek ve gol böyle olursa beni hatırlarsınız :D
Walter Sakana
21.Ekim.2014, 01:08
Emre ile colak'i farkli adam sandin dimi :)
Bu arada herkes gördü ama kimse caktirmiyor rahat ol kipss :)
aynen :D bi de farkettim sonra, buna rağmen baştan sayınca gene 12 saydım :D akşam işten gelince göz yorgunluğuyla oluyor böyle yanılgılar.
Ah be değiştireceğini bilseydim ss alırdım. Bi de tekrar tekrar saydım ben kim ulan bu 12. adam diye :zuhaha
oh iyi tam zamanında değiştirmişim :zuhaha
sarianet
21.Ekim.2014, 01:26
UEFA'yı aldığımız yıl Dortmund deplasmanıdan 1 gece önce rüyamda 0-2 yendiğimizi ,golleri hakan ve hagi'nin attığını ve hatta abartmıyorum atılış şekillerine kadar herşeyi görmüş ve maç günü arkadaşlara anlatmıştım. Maç anında goller oldukça herkes bana döndü ve baktı sanki "ak sakallı dede"ye bakar gibi :n:
Dün gece rüyamda yine 1 gol gördüm. Hücum yönüne göre sol kanattan bir orta geldi ve savunmanın hatasını değerlendiren bir oyuncumuz kafa ile golü attı. Ama maç sonunu falan görmedim. 1-0 öne geçersek ve gol böyle olursa beni hatırlarsınız :D
hocam bu da çıkarsa senin evin önüne mum yakmaya geliriz :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ekim.2014, 01:39
takimlarimiz biraz duzgun olsalar gercekten de lokum gibi gruptu ama bu sartlarda bile isi zora sokuyor gs. arsenal revir, keza dortmund da oyle. belcika takimi pilot takim gibi, yas ortalamasi 21 nerdeyse. biraz karakter koysalar sahada, su gruptan rahat cikilir. ben hem dortmund hem de arsenal maclarinin alinabilecek maclar oldugunu dusunuyorum, sanilanin aksine imkansiz maclar degil. ama mevcut takim bunu becerebilecek yapida degil, cok eksik var. rakiplerin eksik ve formsuz halinden faydalanmak lazim.
benim de skor tahminim olsun, 1-0 gs alir diyorum.
nannar hocamiza atfen, golu getiren kafayi sino atar :)
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 02:13
Dortmund'un gol atma ve yeme sorunu var. Galatasaray savunma olarak onlara bakışla daha iyi durumda ama ligdeki takım kalitesine göre bakarsak Almanya ligi ağır basıyor.
Köln maçında oynayan ve asist yapan Reus neden yok?
Dortmund takımında Reuslar, İlkaylar olmasa da mutlak favori onlardır. Dikkatli oynarsak belki bir şeyler yapabiliriz ama Galatasaray da ben o ışığı görmüyorum açıkcası. Geçen sene Şampiyonlar liginde oynayan takım bu maçtan puan çıkarabilirdi mesela ama bu sene daha kötü durumdayız.
Galatasaray'ın işi zor açıkcası. Dortmund özellikle Şampiyonlar liginde daha farklı oynuyor ve Immobile gerçeğini de görmek gerek. Immobile çok etkili bir santrafor oldu zaten öyleydi ama Klopp bence daha iyi kullanıyor onu. Bunun yanında bir tehlike de kaçta girerse girsin Ramos'dur.
Ramos'a da çok dikkat etmek gerek.
davidvilla
21.Ekim.2014, 08:46
Adrian ramos'u mu diyorsun ?
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 09:54
Adrian ramos'u mu diyorsun ?
Ramon yazmışım aklım Beşiktaş'ın adama gitmiş. :n:
Adrian Ramos'dan bahsediyorum eğer bir sakatlığı falan yoksa.
europeanconquer
21.Ekim.2014, 10:12
Benim de aklıma Anselmo Ramon geldi,bu adam ne zaman Dortmund'a transfer oldu diyorum :zuhaha
Redrum
21.Ekim.2014, 12:13
Miki ve Reus yok mu dediniz???
davidvilla
21.Ekim.2014, 12:18
Ramon yazmışım aklım Beşiktaş'ın adama gitmiş. :n:
Adrian Ramos'dan bahsediyorum eğer bir sakatlığı falan yoksa.
bana sorarsan dortmund'un en tehlikeli adamı o.
immobile iyi güzel fizikli golcü vs. fakat ramos drogba gibi. arkası dönük takımı oynatabilen bir santrafor.
zaten dortmund maçlarında çok rahat görülüyor ne zaman ki immobile-ramos değişikliği oluyor arka 3lü oyuna dahil oluyor dortmund oyunu ele geçiriyor.
bence en tehlikeli adam kendisi, umarım o oynamaz.
europeanconquer
21.Ekim.2014, 13:36
4-1 bitecek maç,Aubameyang hat trick yapacak.Diğer golü ise oynarsa Reus atar.Bizim golü ya Sneijder ya da Chedjou atar.
Maçı izlemeye bile gerek yok,hadi geçmiş olsun.
BaFraLı
21.Ekim.2014, 14:39
Berabere biteceğini düşünüyorum bu maçın ben. 1 puan alırız gibime geliyor. Dortmund'da fazla formda değil şu aralar ama sakat oyuncuları takıma dönmüş. Boşluk verirsek 3-4 tane atabilirler.
Ama berabere kalırız gibime geliyor evimizde oynamanın avantajıyla. Kazanamıyosan kaybetmeyeceksin.
europeanconquer
21.Ekim.2014, 15:27
https://pbs.twimg.com/media/B0d4JP6IUAAFQw9.jpg
Ohh Reus ve Mkhitaryan'da var kafile de :zuhaha Öpeceğiz sizi bakışı var heriflerde.
sarianet
21.Ekim.2014, 15:45
sen öpeceğiz sizi bakışı var diyince yahşi batıdaki replik geldi aklıma da buraya yazmıyım :D
europeanconquer
21.Ekim.2014, 15:50
sen öpeceğiz sizi bakışı var diyince yahşi batıdaki replik geldi aklıma da buraya yazmıyım :D
Aynen öyle tepki verdim bende abi :D
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 15:57
Hafta sonu Reus etkili oyununun yanında direk asistini de yaptı olmayacağını söyleyen arkadaşlar neye göre söyledi bunu?
Bende inandım onlara. :icon_frown:
Walter Sakana
21.Ekim.2014, 18:21
http://i1099.photobucket.com/albums/g381/WalterSakana/uydugsd_zpsabd556a6.png
Önder HOCA
21.Ekim.2014, 18:24
bunlar arasında ingilizce yayın yapan varmı
Walter Sakana
21.Ekim.2014, 18:31
bunlar arasında ingilizce yayın yapan varmı
sanmıyorum
aytekin79
21.Ekim.2014, 19:08
Ben de bi totem yapayım :)
Maç skoru 1-2 Galatasaray :smismileyiw2:
Yürüyedur Aslanım :s_galatasaray:
Bu bizim Tv Georgia 1 TV georgia değil mi ?
Walter Sakana
21.Ekim.2014, 20:44
Bu bizim Tv Georgia 1 TV georgia değil mi ?
Odur tahminimce. Ben açık mert korkusuzun sitesinden buldum bunu:
http://amkspor.com/2014/10/20/galatasaray-borussia-dortmund-maci-bu-kanallarda-sifresiz-361601/
Viola26
21.Ekim.2014, 21:42
Gerçekten çok zor bir maç olacak,Dortmund ne kadar formsuz olursa olsun çok büyük bir tehlike.
İçimde bu maça dair bir umut var ama.
Fearless Coward
21.Ekim.2014, 22:38
Her şey hocada biter. Sneijder'i yine solda oynatırsa pozisyonsuz bir ilk yarı geçiririz gibi. Hocadan tek isteğim Olcan'ı 11'de oynatması. İki ŞL maçında da 11 başlatmadı. ŞL'de ki Pandev-Burak deliliğini de bırakır umarım. Oyun anlamında pek bir beklentim yok 1-0 olsun bizim olsun Fener maçının moraliyle bu maçı kazanamazsak ligde de kazanmayalım arkadaş. Dortmund ŞL'de iyi olsun olmasın son dönemde önemli bir düşüşteler bu yüzden ben bizi 1 adım önde görüyorum Allah yardımcımız olsun inşAllah kazanırız.
Redrum
22.Ekim.2014, 08:14
Burak Yılmaz ilk 11de olmasın, olursa da tek santrafor olarak olmasın, sol acik falan oynasin, kazanabiliriz. Öbür türlü her zamanki gibi 10 kişi gibi oynayacağımızdan kesinlikle kaybederiz maçı.
Kaka Leite
22.Ekim.2014, 09:32
Her şey hocada biter. Sneijder'i yine solda oynatırsa pozisyonsuz bir ilk yarı geçiririz gibi. Hocadan tek isteğim Olcan'ı 11'de oynatması. İki ŞL maçında da 11 başlatmadı. ŞL'de ki Pandev-Burak deliliğini de bırakır umarım. Oyun anlamında pek bir beklentim yok 1-0 olsun bizim olsun Fener maçının moraliyle bu maçı kazanamazsak ligde de kazanmayalım arkadaş. Dortmund ŞL'de iyi olsun olmasın son dönemde önemli bir düşüşteler bu yüzden ben bizi 1 adım önde görüyorum Allah yardımcımız olsun inşAllah kazanırız.
Dortmund normal haliyle bile Türk takımlarından 2-3 gömlek üstteyken bunu söyleyebilmek demek Galatasaray'ın 2-3 gömlek yukarı çıkmış olması demektir.
Galatasaray son dönemde yükselişe geçti de bizim mi haberimiz yok? Arsenal maçı öncesi de yaptınız bunu ve sonucu gördük. Böyle bakmamak gerekli tamam elbette şans mevcut ama rakip düşüşte diyip beklentiyi yukarı çekersek (kendi takımımızın durumuna bakmadan) sonuç gelince söylemler farklılaşır.
Fearless Coward
22.Ekim.2014, 13:21
Galatasaray öldü de bizim mi haberimiz yok ? Arsenal maçı hocanın hatasıdır. Sen öyle bir deplasmanda çift forvet çıkıp kanatsız oynama gibi bir saçmalık yaparsan tabi yenilirsin. Sneijder bildiğin ön liberoydu. Oynadığımız oyun zaten kötü ben bunu kabul ediyorum ama Dortmund'u da göklere çıkarmanın bir anlamı yok. Form durumu olarak Galatasaray bana göre daha önde görünüyor oynanan oyunun bir önemi yok önemli olan istikrar. Herkesin kendi görüşü futbol şans oyunudur Real Madrid'e geçen sene kök söktürüp 6 yiyebiliyorsun böyle bir oyun. Bazen iyi oynamak yetmiyor. Akşam her şey olacağına varır izleyip göreceğiz.
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 13:57
Galatasaray değil de Türk futbolu öldü :)
Ben genede 2-1 kazanacağız diyorum o ayrı :p
Aradaki uçurum her geçen gün biraz daha artıyor maalesef. Önceden haydi aslanım, haydi koçum bir yere kadar işe yarıyordu ama artık öyle bir şey de kalmadı modern futbolda. Artık tamamen sisteme bağlı her şey. Örneğin;
Guardiola samimi mi yoksa işin şov kısmında mı bilmiyorum ama şöyle bir açıklama yapmış 7-1'lik Roma (deplasman) galibiyeti sonrası:
"Hala geliştirmemiz gereken bazı yönlerimiz var. Bunlardan biri de savunmamız. Roma'ya 2. yarının başında çok pozisyon vermemizden memnun değilim"
byariff
22.Ekim.2014, 14:32
Dortmund baskani bizim klup uyesiymis yeni ogrendim bunu :D
https://pbs.twimg.com/media/BtvY_vRIMAAnhWe.jpg
mac kadrom soyle olurdu....
muslera
tarik-semih-chedjou-olcan
hamit-melo-dzemali
bruma-burak-sneijder
ama tabi hoca boyle cikmaz yine sacma sapan birseyler yapar.. maca gelirsek kaybetmeyiz berabere biter buyuk ihtimal...
ReaList
22.Ekim.2014, 15:11
Galatasaray'ın bu maçtan puan çıkarması sezon başındandır ortaya koyduğu futbolla "Mucize" keşke çıkarsalar, sonuçta ülke puanı az da olsa artacak ama zerre umudum yok. Daha İsmail Kartal'ın Fenerine karşı üstünlük kuramayan takım, son senelerin en organize ve bomba ekibine karşı -istediği kadar eksiklikleri olsun- kolay maç çıkaramaz.
aytekin79
22.Ekim.2014, 15:23
Olcan, Bruma kadroya alınmamış diye okudum şimdi. Şaka mısın sen Prandelli :icon_mad:
davidvilla
22.Ekim.2014, 15:29
Dusun olcan bruma kadroda yok diye infial uyandi. Rakip dortmund. Sen nasil puan cikarabilirsin ki. Olcan ve bruma dortmundta yedek bile olamaz ancak bizde olmazsa olmaz iki adam.
Imkani yok. Rezalet cikmasin yeter.
E.Cartman
22.Ekim.2014, 15:36
Mancini'yi bırakmayacaktık. En azından Bruma'yı falan oynatırdı.
BaFraLı
22.Ekim.2014, 15:39
Veysel'i anladıkta Olcan ve Bruma niye yok kadroda ?
Banega
22.Ekim.2014, 15:45
Beyler kesin mi ki? Kaynak Hurriyet`mis, daha mac kadrosu bildirilmedi diye biliyorum ben.Bir hata olmus olmasin? Yoksa benim aklim almiyor bu kadar onemli bir macta bu adamlarin kadro disinda olmasini.
aytekin79
22.Ekim.2014, 15:45
Maçın taktiği belli . Korkak bir futbolla , en az 2 ön liberolu sistem ki bunlardan biri Sneijder ,ortadan oyun kurmaya çalışıp beceremeyeceğiz. Dzemalli ve Pandev ilk 11'de .Berbat bir futbol bizi bekliyor.
Banega
22.Ekim.2014, 15:51
Aha, vallaha da almamis.
Bir insan hic mi akillanmaz? Su rezalet, berbat otesi orta saha futbolunu Anadolu Takimlarina karsi bile dogru duzgun oynayamazken Dortmund`a karsi mi oynayavagiz?
Yahu vazgec artik su taktikten.Ise yaramiyor iste.
Anderlecht ve Arsenal karsisinda gorduk, Dortmund dagitacak gibi bizi, hem de cok fena.
Umarim bu soylediklerim icin beni utandirirsin Prandelli.
Önder HOCA
22.Ekim.2014, 15:52
Beyler kesin mi ki? Kaynak Hurriyet`mis, daha mac kadrosu bildirilmedi diye biliyorum ben.Bir hata olmus olmasin? Yoksa benim aklim almiyor bu kadar onemli bir macta bu adamlarin kadro disinda olmasini.
kesin ntvspor ligtv hepsinde geçti muhtemelen 4-3-1-2 oynayacaksınız
ntvspora göre
ortasahada selcuk melo hamıt onlerınde sneıjder
europeanconquer
22.Ekim.2014, 15:59
Bildiği bir şey vardır diyeceğim ama yok.Prandelli her geçen gün kendi kuyusunu kazıyor.
aytekin79
22.Ekim.2014, 16:02
4 - 3 - 1 - 2 oynatacaksa buna da razıyım. Hiç ihtimal vermiyorum bu düzene
LadroN
22.Ekim.2014, 16:13
http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1133726_Galatasaray_SK.jpg
Kadro bu. Anderlecht maçına aynı taktikle çıktığımızda haşat etmişlerdi bizi. Kanatlarında Aubameyang ve Reus olan takıma böyle çıkmak çılgınlık gibi bir şey.
Galatasaray'da bu 4-3-1-2 taktiği büyük maçlarda sadece bir kere işe yaradı o da deplasman Schalke maçı. Fakat o maçta bir bekte formda Eboue bir bekte Riera ileride Drogba ve formda Burak vardı. Umarım akşam rezalet olmaz.
davidvilla
22.Ekim.2014, 16:29
selçuk'un yardım götürdüğü bek haşat olur.
aynı anderlecht maçında olduğu gibi. ilk yarı telles'e yardım(!) götürüyordu. 2. yarı da veysel'e götürdü. selçuk oraya geçtiği gibi adam içe katedip vurdu gol. Selçuk refakat etti.
olcan'ı molcanı geçtim, selçuk oynuyorsa biz zaten bitmişiz.
ThersoN
22.Ekim.2014, 16:49
Bu paylaşım yanlış arkadaşlar uydu üzerinden sadece az tv ve zdf verecek başka kanallara güvenip maç saatini beklemeyin georgia tv olympiakos maçını verecek. Rustavi2'nin yayın programında maç gözükmüyor.
davidvilla
22.Ekim.2014, 16:57
rustavi 2'de kocamın ailesi ve karadayı var :D
1 tv georgia'da olimpiakos juventus var.
birlik tv zaten kütahya televizyonu. verse bile kaçak verir yayında yazmaz haliyle yazmıyor maç saati belli olur.
Farda da kaçak veriyor onu da bulamazsınız maç saati belli olur.
ThersoN
22.Ekim.2014, 17:02
Eğer yayını kesmezlerse ZDF'nin internet yayınından izleyeceğim. Daha önceden AzTv'nin kestiğini hatırlıyorum ama ZDF'yi denemedim.
lexoqe
22.Ekim.2014, 17:05
Çift santrafor oynayacağız pardon oynayacaklar :)
Bu taktik çok yanlış, tarihi fark yiyebilir Galatasaray.
europeanconquer
22.Ekim.2014, 17:14
Tarihi fark yiyebiliriz katılıyorum,Arsenal değil bu takım,çok daha iyisi.
aytekin79
22.Ekim.2014, 17:17
Alıştık zaten evimizde 6 yemelere diyorsunuz
davidvilla
22.Ekim.2014, 17:20
çifti bilmem neyi geçin selçuk ve burak var. her türlü kanser olacaksınız.
şöyle sağlam bir fark yesek prandelli istifa eder mi? Selcuk kadro dışı kalır mı mesela ? :D
bir de biz uzun süredir florya'yı basmıyoruz. taraftarda da ruh kalmadı. bir bassalar floryayı takım toparlanır. şimdi akşam fark yersek gece cıkarmayacaksın onları tesislerden :)
@aytekin
6 demesek :)
aytekin79
22.Ekim.2014, 17:26
@aytekin
6 demesek :)
Geçen sene Real maçına atfen dedim :D
Gncl1905
22.Ekim.2014, 17:58
Benim de bu maçla ilgili çok büyük endişelerim var(hele hele dünkü maçlardan sonra) ama hayırlısı :D
Prandelli'nin hala arkasındayım ben :) Kadro doğruysa ilginç. En azından kenarda Olcan vb. bulunması gerekirdi gerçi ama en azından Veysel'den vazgeçmiş; bu da bir şey. Yavaş yavaş öğreniyor; her yeni hoca gibi. Kötü oynuyoruz ama zaman lazım; yapacak bir şey yok. Devre arasına kadar pek bir şey beklememe kararı almıştım takımdan beklemiyorum da. Buna rağmen ligde o kadar puan toplamamıza şaşırdım misal.
Ayrıca niye herkes 4-3-1-2'ye takmış durumda onu da hiç anlamıyorum. Elimizde tek forvet oynayamayan bir Burak var, pozisyonunda oynarsa çok tehlikeli işler yapabilecek olan bir Sneijder var. Bunları bir arada oynatmanın en mantıklı formüllerinden biridir 4-3-1-2. Biz Burak'a kızabiliriz, oynamasın diyebiliriz ama hoca oradan öyle düşünmez. Bakar elindeki en iyi forvet Burak, yazar 11'e. Ayrıca ikili ortasahaya düştüğümüzde de problem oluyor(4-2-3-1). 3'lü ortasaha oynarken bile problem yaşıyoruz oyunun hakimiyetini eline almada(Melo + 1 = 2 kişi oluyor aslında, Selçuk ve Dzenmali bir kişilik performans gösteriyor). Selçuk :( Dzemali hala fiziksel olarak yetersiz ki yeterli olabileceği de muamma aynı şekilde Pandev de. FT zamanından beri 4-3-1-2, 3-5-2 gibi kanatsız sistemler üzerinde durdu hocalar biraz da mecbur kaldıkları için çünkü ellerindeki malzeme bu. Bence kadroda ciddi revizyon/düzenleme/temizlik şart teknik direktörden önce.
Bu akşam da 4-3-1-2, kanatlı veya kanatsız herhangi bir sistemle iyi oynayacağımızı düşünmüyorum gerçi. Çıkacağız ve yenileceğiz, bu kadar basit. Bu yenilgiden kendilerine bir şeyler çıkarabilirseler ne ala, karımız bu olur.
Fearless Coward
22.Ekim.2014, 18:02
Prandelli yine saçmalıyor. Amacı bizi ŞL'den eletmek sanırım yada birilerinden emir falan alıyor ne yahu bu.
sarianet
22.Ekim.2014, 18:51
dünkü skorlar hiç hayra alamet değil halimizi hiç de iyi görmüyorum Allahtan şifreli kanalda maç :)
Flawless Victory
22.Ekim.2014, 19:06
Bence de yeniliriz ama fark yiyecegimizi sanmiyorum. Hatta erken bir gol bulabilirsek puan cikarabiliriz. Ilk golu biz yersek hic sansimiz kalmaz. Olcan'in kadroda olmamasi yerinde ama Bruma olmaliydi.
Viola26
22.Ekim.2014, 19:32
Bruma ile Olcanın ilk 11 de olmamasını anlarım da kadroya bile alınmamalarının bir izahı yok bana göre.
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 19:49
UEFA Gençler Liginde 3-2 yenmişiz Dortmund'u. Gençlerle mi çıksak acaba :D
BaFraLı
22.Ekim.2014, 20:12
Tivibu'da bu maçı izlemenin bir yolu yok değil mi ? :) Memlekette uydudan hep izliyordumda şimdi Balıkesir'de öğrenci evindeyim bizdede tivibu var. Normal uydu olsa izleyecez ama tivibudan izleyemiyoruz sanırım.
byariff
22.Ekim.2014, 20:25
lig ve cl kosu mesafesi 2 takimin
https://pbs.twimg.com/media/B0joGrvCAAIwI4H.jpg:large
Nocna Mora
22.Ekim.2014, 20:37
Önde pres falan deneyecek anladığım kadarıyla 4-3-3le, serbest oyuncu olarak sneijder. Selçuk oynuyorsa kimse bir şey beklemesin takımdan.
rustavi 2'de kocamın ailesi ve karadayı var :D
1 tv georgia'da olimpiakos juventus var.
birlik tv zaten kütahya televizyonu. verse bile kaçak verir yayında yazmaz haliyle yazmıyor maç saati belli olur.
Farda da kaçak veriyor onu da bulamazsınız maç saati belli olur.
O değil yahu. Afganistan kanalı BIRLIK RTV. :)
http://www.birlikrtv.com/
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 20:53
İlk 11:
Muslera
tarık-semih-chedjou-telles
Hamit-melo-selçuk
Sneıjder
Pandev-burak
Fearless Coward
22.Ekim.2014, 20:54
Prandelli ŞL'yi ciddiye almıyor 3 maçta da aynı hata. Ligde tek forvet oynuyor ŞL'de çift forvet.
europeanconquer
22.Ekim.2014, 21:10
İyi ki şifreli maç.
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 21:23
Adamların en etkili oyuncuları kanat. Biz önlerinde kanat olmayan 2 hücumcu bekle çıkıyoruz. Prandelli'nin futbol bilgisinden ciddi anlamda şüphe etmeye başladım. Daha doğrusu yetersiz olduğundan emin oldum.
Ha Hamit sağ, Sneijder sol açık olmak üzere 4-4-2 diziliminde çıkacaksak ayrı ama kadro 4-1-2-1-2 veya 4-3-1-2'yi işaret ediyor.
Genede 2-1 kazanacağız diyorum uleynn inatla :D
di canio
22.Ekim.2014, 21:25
Bence Hamit sağ kanatta, Pandev sol kanatta, Sneijder de Selçuk ve Melo ile orta 3'lü olarak sahaya dizilecek Galatasaray.
Skor tahmini oynayacaktım aslında ama sonra riske girmiyim dedim. 1-2 Dortmund alır.
sarianet
22.Ekim.2014, 21:27
O değil yahu. Afganistan kanalı BIRLIK RTV. :)
http://www.birlikrtv.com/
siteden canlı yayın izlenebiliyor mu
İzleyemezsiniz. Hatta kanalın maçı verip vermeyeceği bile muallak.
sarianet
22.Ekim.2014, 21:40
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1904004_884311154947703_8239293084520772005_n.jpg? oh=67b3a659e499a7a99d2354002c85f39b&oe=54EAF394
bravo gerçekten bravo :)
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 21:43
Bu 2 kanal verecek deniyor (kanyak: mynet)
AZ TV FREKANS AYARLARI:
Uydu: AzerSpace 46
Frekans: 11169 H 20400
Biss:
Provider: 011169 (001BB2)
Key: Of Sid: 0002
Key Data: 123 456 00 654 321 00
ZDF TV KURULUM FREKANSI
Uydu: Astra 19.2° E
Frekans: 11362 H 22000
ZDF Ve Az Tv Kanalların Biss Key Ayarları
1. Uydu alıcınızın çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.
2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.
3. Açılacak menüde yer alan leme tiplerinden ( Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) olanını seçin.
4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
ID: 0x1FFF (eğer 6 haneli ise ID 0x001FFF olarak girilmelidir.)
TP: 10968/11200 (H) (Bazı modellerde bu sorulmamaktadır.)
Key Değeri: 1234560065432100 (eğer 14 hane varsa key değeri 12345600654321 olmalıdır.)
5. yi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.
6. yi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal li’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.
7. Eğer alıcınız hala yi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin.
byariff
22.Ekim.2014, 21:48
Dortmund , gassarayimizi hafife almis bu kadro ile
Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Sokratis,Hummels, Bender, Kehl, Reus, Mkhitaryan, Aubameyang, Kagawa
europeanconquer
22.Ekim.2014, 21:53
Hafife almış ? Kim oynayacaktı abi ?
Kaka Leite
22.Ekim.2014, 21:58
Koreografi yapılacakmış sanıyorum ama taraftar yok sahada twitter da görüntü gördüm.
3D taraftar falan yapsalar da dolu gözükse bari. :n: Maç öncesi yazım orada kalsın, maç sonu lazım olur. :0:
Önder HOCA
Hafife almış ? Kim oynayacaktı abi ?
sen bir şl müziği paylaş bakim
byariff
4-2-4 o kadro bildigim kadariyla almanyada veya clde hic boyle oynamadi dortmund
Kaka Leite
22.Ekim.2014, 22:00
4-2-4 o kadro bildigim kadariyla almanyada veya clde hic boyle oynamadi dortmund
Kagawa'nın forvet 4'lüsü olarak görülmesi doğru olmaz.
4-2-3-1 ya da 4-3-3 desek daha doğru olur.
byariff
22.Ekim.2014, 22:02
uefaya gore boyleymis 4-2-3-1 , dortmund kontradan gol aricak kadro yapisi onu gosteriyor hizli oyuncularla cabuk cikmak isticeklerdir..
https://pbs.twimg.com/media/B0kd4pKCIAEa3DD.jpg
himone
22.Ekim.2014, 22:08
Hani Dortmund'ın kadroda çok eksik vardı, bildiğin herkes oynuyor. Adamların kenarda da İmmobile, Adrian Ramos ve İlkay var hamle şansı çok fazla. Formda olmayabilirler ama çok tehlikeli adamlar var, dikkatli olmak lazım.
İzleniyorsa bile nereye basıcaz her yer arapça :D
europeanconquer
22.Ekim.2014, 22:27
sen bir şl müziği paylaş bakim
Buyur abim :0:
balot50
22.Ekim.2014, 22:44
Yan sekmede 20 dakikadadır tv georgia bekletiyorum yayınlanacak diye, olympiakos-juve maçı çıktı iyi mi
başarılar galatasaray
byariff
22.Ekim.2014, 22:44
koreografi cok iyi olmus
gunduz kilic , metin oktay , ali samiyen...
Flawless Victory
22.Ekim.2014, 22:45
Aliriz maci diyin, GS taraftari ŞL'nde umutsuz olmamali. :) Karabuk ile falan oynasaydik umutlu olmazdim da ŞL bizim gercek ligimiz unutmayin. Aslinda boyle maclarda taktikten cok 11 koca yurek lazim, taktige cok takilmayin. Bir zamanlar Berkantlarla Liverpoollara dokturuyorduk. :)
Walter Sakana
1tv gerogia fos çıktı. Juve maçını veriyor.
Var mı veren kanal? Bende AZTV ve ZTV yok ?
Önder HOCA
Buyur abim :0:
oh be rahatladım
di canio
22.Ekim.2014, 22:51
Eskinin Hotbird'inde (değişti sanırım adı, emin değilim) ZDF şifresiz olarak veriyor. İmkanı olanlar için 11054 / 27500 / horizontal kanal bilgileri
byariff
22.Ekim.2014, 23:03
Net penaltiydi...
Şu golleri gördükçe Avrupa'da mücadele eden eski Beşiktaş geliyor aklıma. Hep böyle saçma sapan basit goller yerdik. Yazık 2-0
europeanconquer
22.Ekim.2014, 23:07
Görünen köy kılavuz istemez.
Gncl1905
Orta alanda gene 3 kişi yazılmış ama ben bir Melo'yu görüyorum. Hamit'e gelen her top kayıp. Selçuk'u da pek göremedik. Sneijder Pandev Burak 3lüsüne pek top gelmedi zaten.
Flawless Victory
Artik belli oldu, ilk golu atmaliydik. 0-5 olabilir sonuc.
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 23:08
Pozisyon bilgisi sıfır olan 2 stoperle normal bunlar.
balot50
22.Ekim.2014, 23:10
Dortmund bey ne yapıyorsunuz...
Aubameyang 2 yaptı
Burak Akmanoğlu
22.Ekim.2014, 23:12
2 Golde de Galatasaray defansı 2 kişi bence tek açıklama bunun nedeni olabilir
byariff
22.Ekim.2014, 23:13
prandelli istifa... bu kadroyu boyle oynatmaya luksu yok manciniyi ozledim vallahi.
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 23:16
Beşiktaş'ın rekoru egale edebilir miyiz acaba?
Beşiktaş'ın rekoru egale edebilir miyiz acaba?
Umarım :D Dün olmadı umutlarımız bugüne
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 23:19
pozisyonlara bak ya. Aumabeyang her pozisyonda demarke çünkü stoperlerin ikisi de at gözlüğü takıyor adamı göremiyor. Adama değil topa bakıyorlar. Adama değil kaleye koşuyorlar.
Namzet
22.Ekim.2014, 23:20
Maçı izlemiyorum ama ilk yarıdan maçın biteceğini düşünüyordum umarım Galatasaray gol bulur ve maça ortak olur..
aytekin79
22.Ekim.2014, 23:26
Beğensen de beğenmesen de şu takımda creative olan Bruma ve Olcanı kadroya alacaksın Prandelli,oynatmıyorsan bile 18 e al-ma-lı-sın
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 23:26
Umarım :D Dün olmadı umutlarımız bugüne
Valla ben de umuyorum. Türk futbolunun iyiliği için.
Öyle bir skor olsun olmasın, bu futbolla bir yere gideceğimiz yok. Ben olsam devre arası hala para ediyorken Muslera, Telles ve Sneijder'ı satarım. Maaşı yüksek oyuncularla konuşurum ya maaşı düşürün ya takım bulun diye. Böylece hem gereksiz yere o kadar para saçmayız hem de FFP açısından rahatlarız. O parayla da gelebilecek gurbetçiler, umut vadeden ucuz ve genç yabancılar ve kalburüstü yerlilerden bir kadro kurarım.
Başa da oyuncularla kaynaşacak genç bir hoca getiririm. Biliç gibi, Mainz'ın hocası Tuchel gibi...
playeray
22.Ekim.2014, 23:27
Reus müthiş attı
europeanconquer
22.Ekim.2014, 23:29
Adamlar sahaya o kadar güzel yayılmış ki bir şey yapabilmemiz mümkün değil.
Valla ben de umuyorum. Türk futbolunun iyiliği için.
Öyle bir skor olsun olmasın, bu futbolla bir yere gideceğimiz yok. Ben olsam devre arası hala para ediyorken Muslera, Telles ve Sneijder'ı satarım. Maaşı yüksek oyuncularla konuşurum ya maaşı düşürün ya takım bulun diye. Böylece hem gereksiz yere o kadar para saçmayız hem de FFP açısından rahatlarız. O parayla da gelebilecek gurbetçiler, umut vadeden ucuz ve genç yabancılar ve kalburüstü yerlilerden bir kadro kurarım.
Başa da oyuncularla kaynaşacak genç bir hoca getiririm. Biliç gibi, Mainz'ın hocası gibi...
Şu anda parayla saadet olunmayacağına en iyi örnek bizim takım aslında (TR ligi için). FM'de kadroyu çok derinleştirip ani değişiklikler yapınca takım uyumu bozuluyordu ya GS'de aynı hesap. Ünal Aysal mahvetti bence bu takımı. En başından beri söylüyorum ama herkes bana karşı çıkıyor. Hem maddi hem manevi anlamda yönetmeyi bilmiyor Aysal.
petrol_fb12
22.Ekim.2014, 23:34
3-5-2 Oynamaya devam eden bir takım...Prandelli Dortmund'u / K.Erciyes falan zannediyor herhalde..
Maç tarihe farka da gidebilir 3-0 da bitebilir ipler tamamen Dortmund'un elinde..
SAİT71
22.Ekim.2014, 23:35
Sanırım bu maçta 5'e 6'ya gidecek...
ThersoN
22.Ekim.2014, 23:36
insan cidden hayret ediyor.
bu prandelli yi kim bulduysa .... ben bu kadar berbat bi teknik direktör görmedim hayatımda hagi hatta bülent korkmaz bile daha iyidir
Walter Sakana
22.Ekim.2014, 23:39
Üzülmeyin beyler, bakın koca Liverpool da Real Madrid'e karşı 0-3 yenik ilk yarıda :D
Nocna Mora
22.Ekim.2014, 23:39
4-3-1-2 nedir ya ? 4-3-1-2 nedir usta nedir nedir nedir ? Sneijder eziliyor forvet arkasında ki o bölgeye topu taşıyamıyoruz zaten. Kanat oyuncusu olmayınca hücum varyasyonu diye bir şey kalmıyor, hücum planı kalmıyor. Oyuncularımızın hepsi iyi gerçekten de ellerinden geleni yapıyorlar fakat sistem yüzünden yok abi olmuyor yani görmemek için kör olmak lazım. Oyuncu bazında bir bozukluk yok, kanat olmayınca hücum o kadar kısırlaşıyor ki zaten topu da taşıyamıyoruz o bölgeye ee ne oluyor Sneijder, Pandev, Burak top alamıyorlar. Oyunu yıkamıyoruz oraya ve kaptırılan her top kontra atak olarak geri dönüyor 7 kişi yakalandığımız için sürekli savunmada. Oysa kanat oyuncuları olsa savunmada 9 kişi oluruz daha dengeli olur. 4-4-1-1 gibi yani demek istediğim. Kaptırdığımız her topta savunma dengesiz yakalanıyor çünkü bekler ileri çıkıyor. Kanat oyuncusu olsa onlar yapsa o işi hem bekler daha az yorulur hem daha dengeli hücum eder hem de daha dengeli savunma yaparız ama 4-3-1-2 gibi bence futbol katili olan bir sistemle oynuyoruz. Aynı hatayı Terim'de yapmıştı. 4-3-1-2'mi kaldı abi günümüz futbolunda. Ayrıca Galatasaray 54 km koşarken, Dortmund 60'larda koşmuş. FARK VAR. Bir tek Hamit 6 km koşabilmiş Galatasaray'da, onu Telles 5.5'la takip ediyor.
Ayrıca Telles bence çok etkili top oynuyor. Çok iyi bindirmeler yaptı, iyi toplar kesti.
Semih çok kötü oynuyor ki uzun zamandır böyle oynuyor ama altyapı cocugu oldugu icin kimse söyleyemiyor. hele bir pozisyon vardı ki rakibi böyle bekledi ya bildigin yayda durdu adamı bekledi adamda bastı geçti, gol olacaktı az kalsın.
Chedjou ilk yarı boyunca tek hata yaptı o da Aubemayang'ın attığı 2.gol'de kaçırdı onu, gol oldu.
Melo çok iyi oynuyor. Selçuk da genel vasatlığının üstünde, pozitif top oynuyor, iyi oynuyor. Hamit'te tecrübesiyle vs. iyi oynuyor.
Burak bildiğin top tepici, top kontrolü olsa 2 golü vardı simdiden ama yooook adam topa bir dokunuyor 30 m öteye gidiyor top.
Tamamen sistem ve bireysel hatalar. Ah ulan Mancini, mumla arıyorum ben şahsen Mancini'yi. Müthiş bir taktik dehaydı adam..
E.Cartman
22.Ekim.2014, 23:40
Ya tamam oyuncuların çoğunda iş yok da hoca sen nabıyon. Olcan bu seviye için yeterli olmayabilir ama en azından dikine oynamaya çalışır, Bruma desen dümdüz giden tek adam takımda. Yedekte bile duramayacak ne yaptı bu adamlar. 1,5 sene sonra ilk kez 11'de maça çıkacak Hamit'in o maçı bu maç mı olmalıydı, Pandev CL'den CL'ye maç kondisyonu kazanamadan nasıl iyi oynayacak, Tarık bi sağda bi solda bi yok, Selçuk geriye bile düzgün oynayamıyor, Sneijder takım içinde kayboluyor, Burak desen ayrı bi dünya, Prandelli böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
aytekin79
22.Ekim.2014, 23:42
Atılan 3 Golü de Forum da benimle alay edip kendi gerçeklerini görmeyen adamlara hediye ediyorum...
3-5-2 Oynamaya devam eden bir takım...Prandelli Dortmund'u / K.Erciyes falan zannediyor herhalde..
Maç tarihe farka da gidebilir 3-0 da bitebilir ipler tamamen Dortmund'un elinde..
Arkadaşım necisin sen ?! Desteklemiyorsan da yoldan çekil .
Tarihi fark yiyorsak yeriz. Burada herkes gerçeklerin farkında sen kafanı yorma. Maç kadrosu ve dizilişle beraber ümidi olan 1 adam gördün mü bu başlığın altında ?
europeanconquer
22.Ekim.2014, 23:44
Böyle pastanın tarifine tüküreyim.
Prandelli okul kantinlerinde tost yapan abi olur ancak.
ThersoN
22.Ekim.2014, 23:49
Çok kısa zamanda iki adet muhteşem koreografi yapan vefakar taraftara bu ruhsuz oyunla karşılık veriyorlar ya bravo.
Fearless Coward
22.Ekim.2014, 23:52
Prandelli bizlerle dalga geçiyor. 3 Maçta da kanatsız oynamanın bir açıklaması olamaz. ŞL'den elen emri falan mı aldı bu adam şaka gibi gerçekten.
balot50
22.Ekim.2014, 23:58
https://vine.co/v/OhWwW0q0wFA
galatasaray savunmasının özeti
TRT korsan yayına geçti
link arayan varsa buyrun resmi link :D
http://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/ptt-1-lig-57/
:D şaka gibi
Nasıl oluyor bu iş
balot50
23.Ekim.2014, 00:06
Devlet kanalı PTT 1. lig diye ŞL veriyor :D
Elazığspor diye Borussia Dortmund veriyor :D
Yok artık :n:
attirson
23.Ekim.2014, 00:10
Teşekkürler Başbakanım ! :n:
Nasıl oluyor bu iş
üzümü ye bağını sorma :D bende nette gördüm cam gibi daha 1 kere donmadı :D
DenizlispoR
23.Ekim.2014, 00:11
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş ya. :n:
Walter Sakana
23.Ekim.2014, 00:11
bende açmıyor, çok mu yüklendiniz :D
Muhtemelen. Donmaya başladı arada :n:
SAİT71
23.Ekim.2014, 00:12
Sayfayı yenileyin :n:
valla benim girdiğim bütün linkler istisnasız donmadan dolayı izlenmiyodu bunda sekme yok cam gibi :D
Yalız böyle bir şey olma durumu imkansız gibi bir şey. Bu işin ardını arkasını merak ettim ben. Deli paralar dönüyor çünkü o piyasada.
http://i.hizliresim.com/Z1aDqo.png (http://hizliresim.com/Z1aDqo)
:D
Walter Sakana
23.Ekim.2014, 00:14
aha yakalandılar :D
Adamın üye numarası yazıyordu. Üyeliğini iptal ettiler yazı geldi :n:
SAİT71
23.Ekim.2014, 00:15
Uyarı geldi sayın üyemiz bu paketi kapsamıyor üyeliğiniz diye :n: Ne biçim iş be, dsmart dava açsa kazanır :)
balot50
Ve bitti
Uyarı Kodu falan diyor
KaRaBükLü KraL
Kulübe bundan sonra İtalyan aşçı bile almasınlar mümkünse.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ekim.2014, 00:16
trt. devletin ne durumda oldugunun bir gostergesi, ne beklenirdi ki baska.
Walter Sakana
23.Ekim.2014, 00:16
http://i.hizliresim.com/Z1aDqo.png (http://hizliresim.com/Z1aDqo)
kaç salisede ekledin ekran görüntüsünü :S
ekranda uyarı çıktı, buraya döndüm yazana kadar eklemişin yuh :n:
anderletch te 1-0 öne geçmiş gelsin 4. lük
sananes
23.Ekim.2014, 00:18
Anderlect kazanıyor, bu çok kötü oldu galatasaray için.
Walter Sakana
23.Ekim.2014, 00:18
Anderlecht 1 - Arsenal 0
Olympiacos 1 - Juventus 0
Neyse 4'ü yemedik daha ona da şükür.
kaç salisede ekledin ekran görüntüsünü :S
ekranda uyarı çıktı, buraya döndüm yazana kadar eklemişin yuh :n:
Elim çabuktur:0:
di canio
23.Ekim.2014, 00:19
Yayını görünce şaşırmadım nedense. Herşeyi kaçak köçek çalarak çırparak halledenler bunu da yaparlar. Her ay elektrik faturasıyla benim cebimden küçük bir meblağ da olsa çalıyorlar mütemadiyen.
europeanconquer
23.Ekim.2014, 00:21
Doğru düzgün süre almayan adamı ıslıklamak iyiymiş.
Yarin da partizan - Besiktas macini sifreli yayinla... Amaaan bida mi gelcen dunyaya @trtspor (https://twitter.com/trtspor)
jevox06
23.Ekim.2014, 00:24
Prandelli geldiğinden beri en iyi futbolumuzu oynuyoruz ama adamlarla eşit şartlarda değiliz maalesef. Adamlar bizden 1 kişi fazla oynuyor. Bunu koşu mesafelerinden rahatlıkla görebilirsiniz.
sarianet
23.Ekim.2014, 00:26
yürüye yürüye gol atıyor adamlar
ThersoN
23.Ekim.2014, 00:31
başkan adayları prandelli ile devam edeceğiz diye açıklama yapmışlardı geçen hafta içinde. muhtemelen bu maçı izliyorlardır umarım fikirlerinde değişim olur. gerçi kimse 4. yıldız yarışını kaybetmeye neden olacak hamleyi yapmak istemeyecektir.
anderlecht berabere oldu
Yok artık Arsenal öne geçti
ThersoN
23.Ekim.2014, 00:32
aman tanrım. bu iyi oldu işte
playeray
23.Ekim.2014, 00:33
adam 6 saat önceden yazmış https://twitter.com/thebaumer_/status/524932694983966720
Önder HOCA
23.Ekim.2014, 00:34
gol be 2-1 arsenal onde geldı kupon
sarianet
23.Ekim.2014, 00:35
arsenale neden seviniyosunuz bşi mi kaçırdım :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ekim.2014, 00:39
gol be 2-1 arsenal onde geldı kupon
yanlis yere yazdin galiba hocam :n:
ReaList
23.Ekim.2014, 00:40
Yani maalesef gerçekler ortada. Sezon başından berbat oynayan bir Galatasaray var. Tüm suçu tamamen Prandelli'ye de atmamak lazım. Ünal Aysal gider ayak hala anlamını çözemediğim Mancini-Prandelli değişikliğiyle rakiplerin ekmeğine yağ sürdü gitti. Adam ne transfer yapabildi, ne takımı tanıyabildi ne adapte olabildi. Senelerdir kulüp takımı çalıştırmıyor kolay değil. Kalsa belki seneye kendi planlamasıyla harika işler çıkaracak ama bu kadro ve bu adaptasyon sürecinde bu sene kesinlikle fazlasını beklemeyin.
Burak Akmanoğlu
23.Ekim.2014, 00:40
arsenale neden seviniyosunuz bşi mi kaçırdım :D
Aynı grupta olmaları ? :D
D-Smart sunucusu Ali İsmet Ural: "Ben hayatımda böyle bir terbiyesizlik, böyle bir ahlâksızlık görmedim."
TRT için
sarianet
23.Ekim.2014, 00:46
trt naptı gençler
Önder HOCA
23.Ekim.2014, 00:47
yanlis yere yazdin galiba hocam :n:
anderletcht puan alamadı ona sevındım :icon_lol:
ReaList
23.Ekim.2014, 00:48
trt naptı gençler
Gs maçını kaçak yayınla vermiş, ilerleyen günlerde kaçak çay ve kaçak sigara işine de gireceklermiş :D
europeanconquer
23.Ekim.2014, 00:51
Prandelli çıksın adam gibi istifa etsin yeni başkan ile Denizli gelsin.
Prandelli'ye önce negatif baktım sonra blog yazarlarının gazına gelip destekledim ama artık yeter.Bir insan bu kadar kısa sürede bu kadar hata yapamaz mümkün değil.
adam çıkmış ben buraya 4. yıldız için geldim ligde iyi gidiyoruz falan diyo şaka gibi biri kovsun şunu istifa etceği yok
Kaka Leite
23.Ekim.2014, 00:57
Öncelikle geçmiş olsun.
Galatasaray'ın tüm sıkıntısı takımın hocasının da taraftarının da kendini dev aynasında görmesi. Taraftar takımı hala geçen sene ile karıştırıyor. Hoca da sanırım henüz nereye geldiğini farkında değil.
Arsenal maçında da ''formsuzlar 3 puan şansımız var'' lafları mevcuttu. Bu maçta da bu laflar buraya yazıldı çizildi. Benim iki maç içinde görüşüm aynıydı, Dortmund - Arsenal gibi takımların formsuz halleri bile bizden 2-3 gömlek üstün durumda.
Prandelli bu 2 maça da galibiyet için çıktı ama bu Galatasaray'ın bu maçlardan asıl hedefi önce 1 puan sonra 3 puan olmalıydı. Dortmund - Arsenal gibi takımlara evinde savunma ağırlıklı oynayıp 1 puan almak başarısızlık ya da utanılacak bir şey değil.
Hücum oynayan Galatasaray'ı da bugün gördük, tek bir net pozisyon yok.
Taraftar artık rakip takımın formsuzluğunu araştırırken bi kendi takımına da göz gezdirsin. Galatasaray'ın başında kimin olduğuna baksın ve bence ona göre yorum yapsın.
Geçen sezon ve ondan önceki sezon ki Galatasaray'ın bu takıma karşı hedefi 3 puan olabilirdi ama bu sezon izlediğimiz Galatasaray'ın böyle bir hedefi ütopik olurdu ve oldu da.
Maç konusuna ara ara bakınırken hala Fenerbahçe maçına gönderme yapıldığını görmek de beni üzdü açıkcası. İbrahim aşağıya çok güzel bir şey yazmıştı ''Daha İsmail Kartal'ın Fenerine karşı üstünlük kuramayan takım'' sözü bence çok doğru bir söz. Fenerbahçe'yi bile Sneijder'in ekstra 2 şutu ile yenen takımın bu maçtan beklentisi...
Her neyse tekrardan geçmiş olsun.
nannar
23.Ekim.2014, 01:02
Sinirden klavyeyi kıracam! Böyle rezalet olmaz! Galatasaray deneme tahtası falan mı arkadaş ? Arsenal maçında 3-5-2 denedin ,4 yedik! ligde normal kanatlı 4-1-2-2-1e döndün güzel oynadık. Nerden çıktı şimdi bu 4-3-1-2 sistemi ? Birisi bu adama sağ bekimizin CAFU , sol bekimizin de LİZARAZU olmadığını anlatsın! Bu beklerle kanatta tek adamla oynanmaz! 2+2=4 ! Bu kadar basit! Yazıklar olsun!!! Bu sistem bizim bekleri "Dünyanın en kötü bek oyuncuları" gibi gösterir! Adam gibi dizilişle çıkana kadar bizim tüm topçular çok formsuz görünmeye devam edecek! Allah aşkına 1 maçta 4'lü savunma önüne melo-selçuk , forvet arkasına olcan,sneijder ve 1 kanat oyuncusu daha koy da bir izleyelim yahu!!!!
nannar
23.Ekim.2014, 01:05
Hayır,sabredelim diyoruz da arkadaş neyi deneyceksen git kupa maçlarında dene, iç sahada skoru aldıktan sonra dene! Hala adam çıkmış 4. yıldız hedefimiz diyor! Ünal Aysal giderayak çakmış bunu bize anlaşılan. ŞL maçlarını deneme maçı olarak gören bir hocamız var.Ne mutlu bize!!!
sarianet
mehmet demirkol fm oynayan 13 yaşındaki çocuk bile dortmundun kanatlarının karşısına bu oyuncularla çıkmaz
europeanconquer
Bu arada maç bitmeden stadı terkeden taraftarlara da yazıklar olsun.
Fearless Coward
23.Ekim.2014, 01:07
Gelmiş bir de ben buraya 4. yıldız için geldim diyor. Olcan'ı lig için saklıyormuş adamın yüz ifadesine bir bakın. Yemişim 4. yıldızı hele gelsin bir kötü sonuçlar tekmeyi yer zaten bu gidişle. Resmen mahalle maçı havasında oynuyoruz ŞL maçlarını hiçbir hoca bu kadar kötü etki etmez takımına varsa böyle bir hoca gösterin.
nannar
23.Ekim.2014, 01:08
Adambasın toplantısı boyunca "4. yıldız" dedi. Hadi geçmiş olsun... Kalan 3 maça pafları çıkarsın da izleyelim gençleri o zaman arkadaş. Böyle rezalet mi olur ? ŞLmaçında 4 yedikten sonra çıkmış ligin sonunda 4. yıldız hedefimiz diyor. Adamlar sana daha sene bitmeden 4er 4er takıyor zaten yıldızları!
Maksadımız İngilizler gibi toplu bir hâlde oynamak, bir renge ve bir isme mâlik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.
biri prandelli denilen arsız adama şundan bahsetsinde istifa etsin allah aşkına kovun şunu ya dayanamıyorum artık
Namzet
23.Ekim.2014, 01:09
Prandelli gibi bir hocanın böylesine saçma sapan işler yapmasını anlamıyorum,Galatasaray'ı deneme tahtası gibi kullanıyor bir o oynuyor bir o..Bir takımı takım yapan Kadro istikrarıdır,bunu bilmiyosa kim anlatırsa anlatsın şu adama..Zaten benim hedefim lig diyerek geçiştiriyor bir de yeni yönetim bu hocayla devam ederse baştan kaybeder.
Fearless Coward
23.Ekim.2014, 01:10
Çıksınlar Oğuzhancım çıksınlar. O taraftarların o emeğine böyle mi karşılık veriyorlar. İlk defa doğru buldum bu olayı o kareografiye bu skor oldu mu şimdi hadi 2 yesen anlarım 4 nedir kendi evindesin yahu.
Banega
23.Ekim.2014, 01:12
Aha, vallaha da almamis.
Bir insan hic mi akillanmaz? Su rezalet, berbat otesi orta saha futbolunu Anadolu Takimlarina karsi bile dogru duzgun oynayamazken Dortmund`a karsi mi oynayavagiz?
Yahu vazgec artik su taktikten.Ise yaramiyor iste.
Anderlecht ve Arsenal karsisinda gorduk, Dortmund dagitacak gibi bizi, hem de cok fena.
Umarim bu soylediklerim icin beni utandirirsin Prandelli.
Dediklerim oldu, biliyordum olacagini.Bugun kafede calisiyordum, iyi ki izlememisim maci.
Yahu sokaktaki esnaf bile takimin sorununu Prandelli`den daha iyi biliyor.Bu adam bu taktikte nasil bir umut goruyor da hala diretiyor?
Yaziklar olsun, iyice averaj takimi yapti bizi.
Önder HOCA
23.Ekim.2014, 01:20
oğuzhan kim olursa olsun çıkar trafik var 4-0 olmuş durmak manasız o dakkadan sonra
nannar
23.Ekim.2014, 01:23
Burak da "bizim için en önemli hedef olan başakşehir maçı" demiş.. :n: süper
Kaka Leite
23.Ekim.2014, 01:26
İlkay Gündoğan: Dört gol olsun istemezdim. 1-0, 2-0 da yeterdi. Bu şimdi #Galatasaray'ın işini biraz zora soktu.
Galatasaray'ın şansını teknik adamından, oyuncularından daha fazla düşünen bir arkadaş...
petrol_fb12
23.Ekim.2014, 01:27
Şu taktiğin artık 1980'lerde kaldığını söylemeli biri Prandelli'ye..Dünya'da 3-5-2 / 3-4-3 / 4-1-2-1-2 gibi Sistemleri kovalayan hocaları anlamıyorum halen..Dünkü kanatsız Galatasaray'dan anca bu kadar malzeme çıkardı..Prandelli bekleri Dani Alves - Alaba zannediyor herhalde o 80 Metrelik mesafeyi maç boyunca domine etmesini bekleyemesin Telles & Veysel'den...Önlerinde bir kanat oyuncu su olsaydı 40 Metrelik daha cok verimli olurdu..Rakip takım hucuma kalktı mı Selçuk (SOLA) - Dzemaili (SAĞA) Açıldı buda göbeği sadece Melo'ya bıraktı buda Anderlect için cok kolay oldu 2 topta tekli orta sahanı çok rahat geçti.. Bruma oyuna girdikten sonra oyuna hareket geldi..Olcan hamlesini bekledim..Görmeli dedim takımın hafif oynadığını olmadı yapmadı....Galatasaray bu sistemle işi biraz zor olacak..Ayrıca Sneijder- Selçuk - Pandev - Dzemaili Topu ne zaman ayağına alsa Burak'a top atmak istediklerinde bir adam İstisnasız hep "OFSAY"tamı olur ? 20 Pas aldıysa Sneijder "BURAK" hep ofsayt ilk anda..Bunu kendi takım arkadaşı görüyor o göremiyor...
Veysel ŞL'de ilk maçında cok kötü oynadı..Lig'de beğeniyorum doğru hamleler yapıyor Temiz oynuyor..ŞL'de ilk heyacan diye kötü olmuş olabilir..İleriki maçlara bakıcak..
Tarık son 10 dakika girmesine rağmen baya başaralı bir performans sergiledi..Yoksa bu Anderleth yorgulunğuna mı verilmeli bilemedim..
Kanatsız bir Galatasaray Lig'de ve ŞL'de işi zor olacaktır...
Galatasaray 1-1 Anderlecht Maçında yazdığım yazı sadece isimler değişmiş...
Maçtan önce Bruma'yı 18'de olmadığını görünce bu adam ne yapmaya çalışıyor demiştim !?..
Anlaşılan Kovulmak ve Tazminat almak için her şeyi yapıyor..
sarianet
23.Ekim.2014, 01:29
ilkayı izlerken google translate geliyo aklıma
Namzet
23.Ekim.2014, 01:40
Burak da "bizim için en önemli hedef olan başakşehir maçı" demiş.. :n: süper
:D o zaman Galatasaray da işi ne gitsin ptt de veya anadoluda oynasın şaka gibi
SacrificeGGTC
23.Ekim.2014, 01:43
Burak Yılmaz'ın açıklamasını duyan bir tane bile insan bu demeçten utanç duyuyorsa bu Burak Yılmaz'ın zekasını ve futbol anlayışını açıklamaya yetmektedir. Yazık!
SAİT71
23.Ekim.2014, 02:02
Bana hiç bir zaman ŞL'nde 3. maçlar oynanırken, bizim için lig daha önemli mesajları vermek inandırıcı gelmiyor. Bizim ligimiz bir Premier lig olsa tamam ama her zaman ŞL daha önemlidir bizim takımlar için. Prandelli devre arasını görürse görür belki daha önce gönderilir.
"Dortmund'u dipten aldınız, biz nerden başlayalım? "
Klopp : "Dortmund'da Türk yöneticilerinin mantalitesi olsaydı ben buralara gelemezdim"
ReaList
23.Ekim.2014, 02:08
Yalnız bu gol muazzamdı https://vine.co/v/OhWFE3LIUhg En son Alex Muslera'yı uzaktan bu şekil avlamıştı.
“Dün gece D Smart yayın platformunda yayınlanan Galatasaray-Dortmund maçı sehven trtspor.com.tr üzerinden bir süre yayına verilmiştir. Görevli personelin ihmali ve sorumsuzluğu nedeniyle gerçekleşen bu olay nedeniyle D-Smart ailesinden ve tüm sporseverlerden özür dileriz. TRT Haber ve Spor Yay. Dairesi olarak bu üzücü olayla ilgili tüm sorumlular hakkında bu gece itibarıyla soruşturma başlatılmıştır. Sözkonusu soruşturmayla ilgili tüm gelişmeler anında kamuoyuyla paylaşılacaktır. Tekrar özür diler, saygılar sunarız.”
SAİT71
23.Ekim.2014, 02:18
Bence o sorumlu kişiler geyiğine böyle bir şeye kalkıştılar. Artık her kimse birileri ile iddiaya mı girdiler ne yaptılarsa kısa bir süreliğine maç yayınını verdiler başka bir açıklaması olamaz çünkü :)
ReaList
23.Ekim.2014, 02:19
Yayın odasına kedi girmiştir : )
lexoqe
23.Ekim.2014, 04:22
Kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum ama YANLIŞ TAKTİK... devre arası arkadaşlarla PES oynamaya gittik. Artık ilgimi bile çekmiyor Galatasaray takımı.
byariff
23.Ekim.2014, 04:40
https://pbs.twimg.com/media/B0lZ7jzIYAECEri.jpg:large
KanaKe
23.Ekim.2014, 12:15
selcuk o agir haliyle bu takimin en cok kosan ismisyse ozaman bu takimda bir problem var demektir.
LaigLeNoiR
23.Ekim.2014, 13:54
Koşan mı var yahu koskoca G.Saray takımı toplam 9 km ortalamayla koşamamış, Dortmund gibi yetenekli bir takım bile 10'un üstüne çıkmış.
Maça gelecek olursak çok sıkıcı bir maçtı, Dortmund hiç oynamadı. Durdu durdu 15-20 pas yapıp gole gitti. G.Saray çok zayıf kaldı gerçekten. Tek güzel haber Arsenal'in maçı çevirmesiydi. Anderlecht eğer yenmiş olsaydı Uefa ümitleri de bitecekti bana göre.
davidvilla
23.Ekim.2014, 14:41
Teamwork der kacarim.
Night_Mare17
23.Ekim.2014, 14:44
Şöyle bir çelişki var bizim takımda. Bir ara baskı yapma havasına giriyorlar ileride iki üç kişi basıyor rakip oradan çıkıyor orta sahada aynı baskı devam etmesi gerekirken bırakıyorlar koşmayı ve rakip adam eksilterek hızlı hücuma çıkmış oluyor. Ah bu takıma Bielsa lazımdı.
Kaka Leite
23.Ekim.2014, 14:46
Bu takıma L. Favre lazımdı.
Finansal durumu ve kadro şişkinliğini göz önüne alırsak transfer istemeyen eldekini en iyi şekilde kullanan mükemmel teknik direktör. Söyleye söyleye bu adamı ya Türkiye'ye ya da bir devin başına getiricem. :icon_biggrin:
himone
23.Ekim.2014, 19:16
Bu takıma L. Favre lazımdı.
Finansal durumu ve kadro şişkinliğini göz önüne alırsak transfer istemeyen eldekini en iyi şekilde kullanan mükemmel teknik direktör. Söyleye söyleye bu adamı ya Türkiye'ye ya da bir devin başına getiricem. :icon_biggrin:
Anca FM'de yaparsın onu. Bu ülkeye proje takımı ve hocası fazla Terim, Lucescu, Daum tarzı hocalar iş yapar burada ne gerek var öyle adamlara Allah muhafaza belki Türk futbolu düzlüğe çıkar. Bielsa için de aynı şeyleri düşünüyorum, gelmediği daha iyi.