Dortmund'un sakatlık durumunu bilmiyorum ama çok eksikleri yoksa kazanırlar. GS iyi futbol oynamıyor ve hızlı hücumlara karşı bir tedbir de yok. Bakalım hafta sonu alınan galibiyet nasıl etki edecek. Bu arada yayın D-Smart'ta galiba, keşke star verseydi.
Bence şu taktikle oynarsak 1 puana ulaşırız
Find your football tactics app at this11.com
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arsenal'i yenebiliriz ama Dortmund üstümüzden geçer demiştim gruplar belli olduğunda. Fikrim değişmedi. Galatasaray adının olduğu yerde umut da vardır diye GS kazanırı işaretledim ama ümidim pek yok açıkcası.
Yine ilk paylaşımı da ben yapayım
http://inciswf.com/8bit.swf
Screw you guys, I'm goin' home
Olum sen hayırdır ya o benim totemimdi,senin yaptığın ilk maç 4 yedik.
Edit: Yapmadan olmaz tabi ki.
Ver coşkuyu.
http://inciswf.com/8bit.swf
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dortmund ta kendi liginde en az bizim kadar formsuz umarım formsuz akşamlarına denk geliriz![]()
http://inciswf.com/8bit.swf bunun için girmiştim arkadaş.
Bu arada dortmund ligde çok kötü. İlkay yeni döndü, Reus ve Miki yok.
Ama ben dortmundun 2-0 3-0 bir skorla alacağını düşünüyorum. Galatasaray gol bulursa dortmund erkenden cevap verir, sonra deplasmanda 1 puan iyidir deyip oyunu kitler bence.
Evet çok kötümserim ama vurduğun gol olsun galatasaray
Rezil olmayalim yeter baska da diyecek bir şey yok.
2-1 kazanırız. Totem veya dalga değil, gerçek düşüncem.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Dortmund liginde berbat bir performans gösterse de Şampiyonlar Ligi'nde ikide iki gidiyorlar. Dirençli bir kadroyla çıkmamız lazım. Dortmund forvetleri uçak gibi ve Dortmund hızlı bir takım. Her zamanki gibi uyuz bir futbol oynarsak kevgire dönebiliriz.
Sistem 4-1-4-1
Muslera
Tarık-Semih-Chedjou-Telles
SNEIJDER
Hamit-Emre Çolak-Melo-Olcan
Burak
Beraberliğe yatar kontra oynarız. Orta sahada sayı üstünlüğünden dolayı direnç sağlarız.
Ama tabi Prandelli'nin böyle birşey yapmayacağından eminim. Melo-Selçuk-Cemali orta sahası yapar ve Dortmund bizi ezer geçer. Selçuk dikine bir tane isabetli pas yapamaz.
edit: enstantane yakaladık derken enstantane olduk iyi mineyse kimse görmemiş
![]()
Last edited by Walter Sakana : 21.Ekim.2014 at 00:14
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
UEFA'yı aldığımız yıl Dortmund deplasmanıdan 1 gece önce rüyamda 0-2 yendiğimizi ,golleri hakan ve hagi'nin attığını ve hatta abartmıyorum atılış şekillerine kadar herşeyi görmüş ve maç günü arkadaşlara anlatmıştım. Maç anında goller oldukça herkes bana döndü ve baktı sanki "ak sakallı dede"ye bakar gibi
Dün gece rüyamda yine 1 gol gördüm. Hücum yönüne göre sol kanattan bir orta geldi ve savunmanın hatasını değerlendiren bir oyuncumuz kafa ile golü attı. Ama maç sonunu falan görmedim. 1-0 öne geçersek ve gol böyle olursa beni hatırlarsınız![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
takimlarimiz biraz duzgun olsalar gercekten de lokum gibi gruptu ama bu sartlarda bile isi zora sokuyor gs. arsenal revir, keza dortmund da oyle. belcika takimi pilot takim gibi, yas ortalamasi 21 nerdeyse. biraz karakter koysalar sahada, su gruptan rahat cikilir. ben hem dortmund hem de arsenal maclarinin alinabilecek maclar oldugunu dusunuyorum, sanilanin aksine imkansiz maclar degil. ama mevcut takim bunu becerebilecek yapida degil, cok eksik var. rakiplerin eksik ve formsuz halinden faydalanmak lazim.
benim de skor tahminim olsun, 1-0 gs alir diyorum.
nannar hocamiza atfen, golu getiren kafayi sino atar![]()
Dortmund'un gol atma ve yeme sorunu var. Galatasaray savunma olarak onlara bakışla daha iyi durumda ama ligdeki takım kalitesine göre bakarsak Almanya ligi ağır basıyor.
Köln maçında oynayan ve asist yapan Reus neden yok?
Dortmund takımında Reuslar, İlkaylar olmasa da mutlak favori onlardır. Dikkatli oynarsak belki bir şeyler yapabiliriz ama Galatasaray da ben o ışığı görmüyorum açıkcası. Geçen sene Şampiyonlar liginde oynayan takım bu maçtan puan çıkarabilirdi mesela ama bu sene daha kötü durumdayız.
Galatasaray'ın işi zor açıkcası. Dortmund özellikle Şampiyonlar liginde daha farklı oynuyor ve Immobile gerçeğini de görmek gerek. Immobile çok etkili bir santrafor oldu zaten öyleydi ama Klopp bence daha iyi kullanıyor onu. Bunun yanında bir tehlike de kaçta girerse girsin Ramos'dur.
Ramos'a da çok dikkat etmek gerek.
Last edited by Kaka Leite : 21.Ekim.2014 at 09:55 Reason: beyin göç...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Adrian ramos'u mu diyorsun ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benim de aklıma Anselmo Ramon geldi,bu adam ne zaman Dortmund'a transfer oldu diyorum![]()
Miki ve Reus yok mu dediniz???
bana sorarsan dortmund'un en tehlikeli adamı o.
immobile iyi güzel fizikli golcü vs. fakat ramos drogba gibi. arkası dönük takımı oynatabilen bir santrafor.
zaten dortmund maçlarında çok rahat görülüyor ne zaman ki immobile-ramos değişikliği oluyor arka 3lü oyuna dahil oluyor dortmund oyunu ele geçiriyor.
bence en tehlikeli adam kendisi, umarım o oynamaz.
4-1 bitecek maç,Aubameyang hat trick yapacak.Diğer golü ise oynarsa Reus atar.Bizim golü ya Sneijder ya da Chedjou atar.
Maçı izlemeye bile gerek yok,hadi geçmiş olsun.
Berabere biteceğini düşünüyorum bu maçın ben. 1 puan alırız gibime geliyor. Dortmund'da fazla formda değil şu aralar ama sakat oyuncuları takıma dönmüş. Boşluk verirsek 3-4 tane atabilirler.
Ama berabere kalırız gibime geliyor evimizde oynamanın avantajıyla. Kazanamıyosan kaybetmeyeceksin.
Ohh Reus ve Mkhitaryan'da var kafile deÖpeceğiz sizi bakışı var heriflerde.