View Full Version : Partizan 0-4 Beşiktaş | Avrupa Ligi C Grubu
Nedvedmania
20.Ekim.2014, 20:46
http://img540.imageshack.us/img540/4691/sxuiaJ.jpg (http://imageshack.com/i/f0sxuiaJj)
23 Ekim 22:05
himone
20.Ekim.2014, 20:56
BJK - Partizaan mı, Partizan - BJK mı? Başlık ve resim farklı şeyler söylüyor.
Deplasmandayız ama Cihan'ın gönlü Beşiktaş'tan yana olduğu için ister istemez öyle yazmış :p
Nedvedmania
20.Ekim.2014, 21:02
Tamam tatava yapmayın :zuhaha
davidvilla
20.Ekim.2014, 22:43
Partizanin kale arkasi cezaliymis taraftar izlerdik :)
Bjk rahat kazanacaktir.
Sasa ilic'i de izlemiş olacagiz özlemiştim :)
Kato64
20.Ekim.2014, 23:50
Bu maç çok önemli Kazanamazsak asteras her durumda önümüzde ve asteras deplasmanına gideceğiz. Partizanda işin içinde olmak için kazanmak isteyecektir zor maç olacak gibi. Umarım diğer avrupa maçlarındaki gibi şanssızlık olmaz kazanırız.
footballer33
21.Ekim.2014, 00:02
Partizan'ın taraftarları başa bela; ama tribünlerin bir kısmı kapalı olduğu için full etki yaratamayacaklardır. Yine de zor geçeceğini düşünüyorum maçın. İnşallah kazanırız.
Bu arada maçın hakemi, İtalyan Paolo Silvio Mazzoleni.
sarianet
21.Ekim.2014, 00:38
deplasman olduğu için kazanır beşiktaş :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ekim.2014, 01:49
zemin iyi olsun yeter, dokturur besiktas. :)
1-0 olsun bizim olsun, 3 puan cok rahatlatir.
tottenham bu sahadan 1 puan alabildi sanirim. zor bir deplasman, icerde disarda yenmek lazim bu partizani. grubun anahtari bence partizan maclari.
Saçma sapan puanlar kaybetmesek Ozzy'i falan dinlendir riske atma derdim ama iki saçma beraberlik aldık Avrupa Ligi'nde. Mecbur oynaması lazım.
karakartalbjkk
21.Ekim.2014, 02:34
Avrupa arenasındaki sert ve zor bir maça çıkacağımızı düşünüyorum. Bir başka arkadaşımızın dediği gibi ben de varım diyebilmek adına bize karşı bütün hilelikleri bile hatta buna katıyorum bizi yenmek için her şeyi deneyecekler. Bizim orada sakin ve soğukkanlı durarak gelişecek olaylara karşın yani dikkatli olmamız gerekiyor. Bir kaç tane iyi oyuncuları var. Zaten altyapıları futbolcu fabrikası diyebiliriz.. İnşallah takımımız bu maçtan 3 puan alır hem avrupa arenasında büyük avantaj sağlamış oluruz hem de takımdaki olumlu havaya + katmış olur. Ayrıca orada olabilecek geçen haftadaki gibi ırkçı olaylar gelişirse ve hakem maçı hükmen mağlup sayıp 3-0 bizim tarafımızın lehine sayılır ve bu harika olur :) ama tabiki adam gibi maçı izleyip oynayıp bitirmek varken o olaylar da umarım oralarda tekrarlanmaz.
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 03:02
Bir olay olursa kabak yine bizim başımıza patlar. Biz en iyisi adam gibi oynayıp, kazanalım.
mustangshelby
22.Ekim.2014, 13:35
http://store.donanimhaber.com/96/0d/a7/960DA7837BD551686AD4C2A43AEB03BF.png
Fearless Coward
22.Ekim.2014, 13:48
Zor bir deplasman. Beşiktaş bir adım önde olsa da yine bu şanssızlıkla berabere kalırlar gibi geliyor bana ama umarım artık kazanır temsilcimiz.
playeray
22.Ekim.2014, 18:37
Asteras dağıtmıştı bunları biz de Asteras'tan daha iyi oynamıştık bu matematikle bizim çok rahat yenmemiz gerekiyor ancak yine emin olamıyor insan :D
Zemin güzel olsun, 1-0 olsun bizim olsun :D
Seçkinn
23.Ekim.2014, 19:11
Atmosfer dışında Beşiktaş'ı yenebilecek bir etken yok bu maçta. 3 puan gelir adamlar çok seyirci gazına gelmezse.
footballer33
23.Ekim.2014, 21:46
Tolga
Necip - Sivok - Franco - Motta
Hutchinson - Veli
G.Töre - Oğuzhan - Olcay
Demba Ba
balot50
23.Ekim.2014, 21:56
Trt spordan kaç kişi takip edicek maçı :d
Şaka bi yana Cevat Prekazi falan Beşiktaşın favori olduğunu düşünüyor. Beşiktaş kazanmasını bilecektir bence
HeracLes
23.Ekim.2014, 22:29
Tribünlerin bir kısmının seyirciye kapalı olduğuna bakmayın çok küçük bir bölümünde seyirci olmayacak. Ama sanmıyorumki Beşiktaş'ı etkilesin. Deplasman bizim işimiz.
LaigLeNoiR
23.Ekim.2014, 23:55
İlk yarı 2-0 net skor.
Veli ve Demba Ba...
Töre ne top oynuyor be helal olsun.
Olcay ikinci golde farkını belli etti. Adamı hiç sevmiyordum sevmeye başladım.
Burak Akmanoğlu
24.Ekim.2014, 00:01
Site gitti geldi 2-0 oldu
playeray
24.Ekim.2014, 00:01
Oğuzhan çok kötü keşke Sosa olsaydı. Veli'nin golü harika. Belgrad'da secde daha da harika
Fearless Coward
24.Ekim.2014, 00:02
İşte bu yahu. Kilit maçtı bu deplasman ilk yarıyı çok iyi kapattı temsilcimiz. İnşAllah bir sıkıntı olmaz da kazanırız maçı.
sarianet
24.Ekim.2014, 00:03
demba ba almeydadan sonra hayat öpücüğü gibi geldi beşiktaşa :D
mustangshelby
24.Ekim.2014, 00:03
Oğuzhan çok kötü keşke Sosa olsaydı. Veli'nin golü harika. Belgrad'da secde daha da harika
Oyun içinde pek yoktu ama gollerde o vardı Veli'nin attığı golün assisti onda ve DembaBA'nın attığı goldeki Olcay'a pasıda o veriyor diğer zamanlarda ne yaptı dersen ona katılırım pek etkili değildi ama skora katkısı yadsınamaz.
Önder HOCA
24.Ekim.2014, 00:05
2 olması iyi oldu yoksa her geçen dakika sıkıntı olucaktı
sarianet
24.Ekim.2014, 00:10
oğurhan beşiktaşın havasını değiştiren bi oyuncu sosayı pek izlemedim aama beşiktaşta tolgadan sonra listeye ilk yazılması gereken isim bence
playeray
24.Ekim.2014, 00:10
Oyun içinde pek yoktu ama gollerde o vardı Veli'nin attığı golün assisti onda ve DembaBA'nın attığı goldeki Olcay'a pasıda o veriyor diğer zamanlarda ne yaptı dersen ona katılırım pek etkili değildi ama skora katkısı yadsınamaz.
Baya top kaybetti benim aklımda onlar kaldı
balot50
24.Ekim.2014, 00:11
Çok iyi çok iyi. Oyun da iyi skor da.
Seçkinn
24.Ekim.2014, 00:13
Veli'nin golü çok güzeldi. Atiba'yı her maç daha fazla beğeniyorum. Oğuzhan'da biraz vites yükseltse bu takımı kimse durduramaz.
Tiki taka mısın mübarek :D Akıyoruz 3-0
sarianet
24.Ekim.2014, 00:15
partizana partizanda soğuk duş :D
Önder HOCA
24.Ekim.2014, 00:15
baktı salı kıran olmadı bjk kendi rekoruna göz dikmiş anlaşılan hadi bastır
sarianet
24.Ekim.2014, 00:17
barça dedikte bunlar bildiğin bayern münih :D
Seçkinn
24.Ekim.2014, 00:19
Sanki maçta pasolig uygulaması var gibi, adamların hiçte dendiği gibi ateşli seyircisi filan yok ortalıkta.
Yalnız fena dağıldılar, bir Bayern-Roma tarifesi çekecek Beşiktaş bu gidişle :)
Franco okadar soğukkanlı karşılıyorki topları. Çok iyi yatırım bizim için.
SAİT71
24.Ekim.2014, 00:23
helal olsun bjk bu oyunu oynasın ligde şampiyon olsun canı gonulden isterim çunku hakediyorlar şu oyun ile
Seçkinn
24.Ekim.2014, 00:35
Terim'de izliyordur umarım. Veli, Olcay, Oğuzhan, Tolga, Töre 11'de olmadan maça çıkmaması lazım bundan sonra.
Veli ne yazık ki Avusturya'da :(
SAİT71
24.Ekim.2014, 00:38
gokhan bugun iyiydi velide harika oynadı bence her şeyden once bu takımı bu hale getiren bilictir. ismail kartala versen bu takımı haşat eder mesela bu hoca ah bizde olacaktı diyorum
Seçkinn
24.Ekim.2014, 00:39
Veli ne yazık ki Avusturya'da :(
Harbi mi? Yazık olmuş. Alabildiği kadar adam alması lazım şu takımdan diyelim o zaman :)
Fearless Coward
24.Ekim.2014, 00:42
Gerçekten bu Beşiktaş bir başka. Helal olsun.
sarianet
gokhan bugun iyiydi velide harika oynadı bence her şeyden once bu takımı bu hale getiren bilictir. ismail kartala versen bu takımı haşat eder mesela bu hoca ah bizde olacaktı diyorum
kolay olmadı hocam beşiktaş yönetimi de sabretti sonucuna da ulaştı bizim yönetim bilici
göndermişti şampiyonluk gelmediği için :)
Seçkinn
Hocam doğru diyorsunda o hoca bizde olsa onuda göndermiştik şimdiye :) yakışıyor adam BJK'ya kalsın orada.
SAİT71
24.Ekim.2014, 00:51
adamda ıslandı hepten hasta olacak valla :n:
Motta'da bugün çok iyiydi.
Önder HOCA
24.Ekim.2014, 00:54
Motta'da bugün çok iyiydi.
doksan 90 sarı kartla oynadı adam bide ben oyundan düşer diyordum, düşmedi
adamda ıslandı hepten hasta olacak valla :n:
adama nazar değireceksiniz yahu
Peki Kerim'in bu umursamaz şimarık hareketleri nedir?
Seçkinn
24.Ekim.2014, 00:57
Tebrikler Beşiktaş..
footballer33
24.Ekim.2014, 01:10
:D
'PARTİZAN'İ
Tebrikler Karakartallar'ım! :k:
ReaList
24.Ekim.2014, 01:23
Gıpta ederek izliyorum Beşiktaş'ı. Bilic bir Avrupa takımı gibi oynatıyor bu takımı. Sanki bir Türk takımını değil de Avrupa takımını izler gibi izliyorum.
fbdevil190737
24.Ekim.2014, 01:25
Beşiktaş'ı tebrik ederim . Takım olarak performansları alkışlanacak düzeyde ayrıca Gökhan Töre-Oğuzhan-Olcay ve Demba Ba ileri 4'lü de mükemmel bir uyum var .
attirson
24.Ekim.2014, 01:25
Bjk'nin avrupada iyi oldugu sezon tamda ihtiyacımız oldugu sezona denk geldigi icin sanslıyız.Kaderimiz Bjk ve Ts'nin elinde bu sene ülke puanı acısından.
playeray
24.Ekim.2014, 01:26
Sanki maçta pasolig uygulaması var gibi, adamların hiçte dendiği gibi ateşli seyircisi filan yok ortalıkta.
Nasıl yok yav 90 dakika susmadı adamlar davullar falan. Tribünler dolu değildi fazla onu kastediyosan ondan emin değilim
Night_Mare17
24.Ekim.2014, 01:31
Oğuzhan valla İlkay gibi asist yaptı helal olsun. Milli takım orta sahasına Topal , Selçuk gibi kalasların yerine çok net koyulmalı. Bilic bu takımın tarihine geçecek ne olursa olsun hiçbir yönetim bu adamı yollamamalı.
mustangshelby
24.Ekim.2014, 01:43
Beşiktaş'ımızı tebrik ederim çok iyi bir oyun ve iyi bir skor. Bu arada Yunanistan'ın 2 temsilcisinin yenilmesi bir temsilcisininde berabere kalmasıyla önüne geçtiğimiz için dahada mutlu oldum.
Bu arada yeri değil ama koyacak yer bulamadım rakibimiz Tottenham'lı Lamela'nın golü acayip bişeydi izlenmesi gerek diye düşündüm.
https://vine.co/v/Ohetg7TdVWw
vivoperlei
24.Ekim.2014, 01:47
Tebrikler, Beşiktaş!
William Rookwood
24.Ekim.2014, 01:51
Arkasaslarla izledik maci ne yalan söyleyeyim Besiktas' li arkadaslar ne kadar sevindiyse bizde en azonlar kadar sevindik gol sevincini birlikte kutladik. Tebrikler kara kartal!
mustangshelby
24.Ekim.2014, 01:57
Arkasaslarla izledik maci ne yalan söyleyeyim Besiktas' li arkadaslar ne kadar sevindiyse bizde en azonlar kadar sevindik gol sevincini birlikte kutladik. Tebrikler kara kartal!
Zaten olması gerekende bu değilmi bir Türk takımının karşısındaki yabancı takımı tutmak ihanet, hainlik değilmidir. Bence ta kendisidir bu Fenerde olsa aynı Galatada olsa aynı Rizede olsa aynı Türkün Türkten başka dostu yoktur.
omersal
24.Ekim.2014, 02:26
Tebrikler Beşiktaş :) Türk futbolunun şu kötü günlerinde her türlü galibiyete ihtiyacımız var.
anil luque
24.Ekim.2014, 04:01
Şiir gibi bir oyun ve Tottenham'ın pozisyona giremediği deplasmandan 4-0 ile dönüş. Çok iyi yoldayız Allah bozmasın..
Bordo61Mavi
24.Ekim.2014, 04:21
Ben bosuna bir insani sevmem :)
Bilic gercekten cok sey katti Besiktasa. Bu yazinda kendisiyle tanismak nasip oldu, Besiktasin efsanelerinden biri olacak bu gidisle. Umarim kulup disinfa olan biten seyler Besiktasa zarar vermez.
karakartalbjkk
24.Ekim.2014, 09:29
Dün akşam resmen bir futbol resitali izledim. Artık bu maçı kolay kolay unutmayacağım. Maçtan önce biraz endişelerim vardı. Sonuçta avrupa'da oynuyorsun ve Türk takımısın, ezmek için her türlü pislik yapabilirler diye bekledim. Ama hiç de çok şükür öyle bir şey olmadı. Takım olarak genel anlam da çok iyi durumdayız. Takım oyunumuz 2e 1, servis paslar yada barça tarzı biraz oynayış stili var gibi geldi. Kale ile Defans hattımız çok iyiydi ve sırıtmadılar. Orta saha Atiba tam bir görev adamı.. Veli beceriksiz tam kasma oynayamaz bu takımda diyenlere bu maçta göstere göstere mesaj verdi. Oğuzhan - G.Töre birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Olcay'ın asisti harikaydı. Dembaba iyi ki de alınmış diye bir kez daha çok mutlu oldum. Geçen yıla oranla çok iyi bir görüntü içerisindeyiz. Tabi maşallah diyelim. Hem Avrupa hem lig hemde lig kupası maçları takımı yorabilir. Ara ara gel git olabilir. Dün akşam bizim günümüzdü. Ya başka bir gün bizim olmazsa şaşırmayalım. Yorgunluk takıma ilerisi adına yansıyabilir. Biliç takımı çok iyi organize ediyor. Her maçı kafasında adam yaşıyor ve bunu oyuncularına çok iyi bir şekilde onları da her maça hazırlıyor diye düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder de önce ülkemiz adına sonra camia olarak başarılı bir sezon geçiririz diye umutla beklemekteyim.
Tabi çalışmalara devam.. Jürgen Klopp 4-0 Gs'yi yendiği maçtan sonra adam hala oyundan memnun değilim diyor. Demek ki daha iyisini istiyor. Bizde öyle düşünmeliyiz. Bir sonraki maça daha iyisini yapabilmek için daha çok çalışmalıyız. Takımın havası ve motivasyonu arkadaşlığı çok iyi durumda.. Devre arasında sağbek alınırsa adam gibi bu takımı 2.devre kimse tutamaz diyorum.
Ayrıca Trabzonsporu da galibiyetinden ötürü kutluyorum. Dün ülke adına gerek adına gerekse camialar adına bir gün yaşandı. Umarım milli takımımıza katılan oyuncularımız bu maçlardaki mücadeleleri kendilerine örnek alırlar da ülkemizi tekrar tek çatı altında bir milli havaya sokarlar..
Redrum
24.Ekim.2014, 10:50
Beşiktaşlılar bugünlerin kıymetini bilsin. Partizanı yenmek büyük bir olay değil. Ama beşiktaş çok iyi futbol oynuyor ve bu en fazla 1-2 sene daha devam eder, daha 10 sene göremezsiniz böyle futbol o yüzden kıymetini bilerek izleyin :) ( aynı şeyler gs-fb için de geçerli maalesef 10 senede bir iyi futbol oynuyorlar)
Beşiktaşlılar bugünlerin kıymetini bilsin. Partizanı yenmek büyük bir olay değil. Ama beşiktaş çok iyi futbol oynuyor ve bu en fazla 1-2 sene daha devam eder, daha 10 sene göremezsiniz böyle futbol o yüzden kıymetini bilerek izleyin :) ( aynı şeyler gs-fb için de geçerli maalesef 10 senede bir iyi futbol oynuyorlar)
Kesinlikle katiliyorum. O muthis 2002 sezonunda en son boyle oynuyorduk. Ama dedigin gibi 10 senede bir oldugu icin avrupa takimlari gibi olamiyoruz. Devamlilik lazim.
SAİT71
24.Ekim.2014, 11:15
Bilic kaldığı sürece bu takım çok kötü oynamaz. Tamamiyle hocada bitiyor iş. Bu oyunculara müthiş bir pas çalıştırdığı belli. Gökhan Töre felan hariç genelde her oyuncu tek pasa yakın oynuyor. Ama biraz daha pratik olmak gerek. Beşiktaş oyun felsefesi bakımından Türk takımları içinde modern futbola en yakın olan takım. Bunu bir kademe daha ileriye taşırlarsa işte o zaman Avrupa Ligi'nde final kesin gelir.
aytekin79
24.Ekim.2014, 11:30
Beşiktaş'ı izlerken keyif alıyorum arkadaş ya, müthiş oynadılar dün gene.
Avrupa'da bizim arkamızı bu sene daha çok toplayacaklar bu belli :D
Redrum
24.Ekim.2014, 11:31
Beşiktaş taraftarı Bilic'e değer vermeye ve sahip çıkmaya her zaman devam etmeli. Bilic patronluğa devam ettiği sürece sorun olmaz. Bugün fenerbahçede volkan, emre veya gökhan gönül çıkıp başkana, teknik direktöre bir şey dese bir tepki gösterse veya medyaya birvdemeç verse bunun ağırlığı olur, etkisi olur. Veya galatasarayda burak, selçuk ve eğer biraz iyi bir oyuncu olsaydı sabri aynı şekilde. Takım arkadaşlarıyla gruplaşma yapıp sabote dahi edebilirler, ediyorlar da kısmen. Fakat beşiktaşta bugün Bilic Demba Ba'yı oynatmayı kesse kim ne diyebilir? Yarın oğuzhan çıkıp medyaya konuşsa kim takar? Ersan Gülüm ve Tolga birlikte gidip başkana teknik direktörü şikayet etse kim umursar? Patron Bilic şu anda ve böyle kalmalı. Takımın sabote edilmesine de kimse fırsat vermemeli. Bugün her şey güllük gülistanlık amayarın birvgün gökhan töre, olcay ve veli gruplaşıp teknik direktöre tepki koyabilir belli mi olur :) her şeye hazırlıklı olmak lazım :)
İnşallah beşiktaş bu kaliteli oyununu ve yükselişini sürdürür, oyuncu da ihraç eder, türkiyeyi de tanıtır, şampiyonluklar da yaşar.
davidvilla
24.Ekim.2014, 11:41
Partizan maci ölçü degil ama takimda ruh var uyum var. Ben daha cok gs'in 2000 takimina benzetiyorum. Sonu da benzer umarım :)
Bilic kaldığı sürece bu takım çok kötü oynamaz. Tamamiyle hocada bitiyor iş. Bu oyunculara müthiş bir pas çalıştırdığı belli. Gökhan Töre felan hariç genelde her oyuncu tek pasa yakın oynuyor. Ama biraz daha pratik olmak gerek. Beşiktaş oyun felsefesi bakımından Türk takımları içinde modern futbola en yakın olan takım. Bunu bir kademe daha ileriye taşırlarsa işte o zaman Avrupa Ligi'nde final kesin gelir.
Ama gokhaninda onu yapmasi lazim. Takimda birilerinin topu suruklemesi lazim. Bilmiyorum kotu anlamdami dedin ben yanlis anlamissindir belki.
Bu arada ben gokhani ilk defa bu kadar iyi gordum. Son maclarda performansi yukselmisti ama bu kac zirve yapti.
SAİT71
24.Ekim.2014, 13:53
Gökhan iyiydi dün ama her topu alışında çalım atma niyetinde. Çalımı gerektiği yerde atmak lazım. Eskilerden kalan bu zihniyeti aşamayan oyuncular var hala ama Bilic bunları da oynaymak istediği oyuna uydurabilirse daha akıcı bir futbol gelecektir.
anil luque
24.Ekim.2014, 15:03
Gökhan içinden geçtiği şu zor dönemde bile bu futbolu oynuyorsa o çocuğun mental gücünden şüphe etmem. He oyun mantelitesi ayrı bir olay ama onda da gelişmeler olduğu çok net. Gökhan'ın ilk geldiği zamanki hali olsa Ozi'nin golünden önce orada topu alıp çizgiye inerdi , aldığı gibi Ozi'ye vermezdi. Çok basit ama açıklayıcı bir örnek bence O'ndaki gelişimi göstermek adına.
playeray
24.Ekim.2014, 17:42
Partizan ölçü değil diyorsunuz da Partizan Avrupa kupaları tarihinde evinde ilk kez 4 farklı yenilmiş. Yani kendi kulüp rekorlarını kırdık.