BJK - Partizaan mı, Partizan - BJK mı? Başlık ve resim farklı şeyler söylüyor.
Deplasmandayız ama Cihan'ın gönlü Beşiktaş'tan yana olduğu için ister istemez öyle yazmış![]()
FM Gazetesi
Tamam tatava yapmayın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Partizanin kale arkasi cezaliymis taraftar izlerdik
Bjk rahat kazanacaktir.
Sasa ilic'i de izlemiş olacagiz özlemiştim![]()
Bu maç çok önemli Kazanamazsak asteras her durumda önümüzde ve asteras deplasmanına gideceğiz. Partizanda işin içinde olmak için kazanmak isteyecektir zor maç olacak gibi. Umarım diğer avrupa maçlarındaki gibi şanssızlık olmaz kazanırız.
Partizan'ın taraftarları başa bela; ama tribünlerin bir kısmı kapalı olduğu için full etki yaratamayacaklardır. Yine de zor geçeceğini düşünüyorum maçın. İnşallah kazanırız.
Bu arada maçın hakemi, İtalyan Paolo Silvio Mazzoleni.
zemin iyi olsun yeter, dokturur besiktas.
1-0 olsun bizim olsun, 3 puan cok rahatlatir.
tottenham bu sahadan 1 puan alabildi sanirim. zor bir deplasman, icerde disarda yenmek lazim bu partizani. grubun anahtari bence partizan maclari.
Saçma sapan puanlar kaybetmesek Ozzy'i falan dinlendir riske atma derdim ama iki saçma beraberlik aldık Avrupa Ligi'nde. Mecbur oynaması lazım.
FM Gazetesi
Avrupa arenasındaki sert ve zor bir maça çıkacağımızı düşünüyorum. Bir başka arkadaşımızın dediği gibi ben de varım diyebilmek adına bize karşı bütün hilelikleri bile hatta buna katıyorum bizi yenmek için her şeyi deneyecekler. Bizim orada sakin ve soğukkanlı durarak gelişecek olaylara karşın yani dikkatli olmamız gerekiyor. Bir kaç tane iyi oyuncuları var. Zaten altyapıları futbolcu fabrikası diyebiliriz.. İnşallah takımımız bu maçtan 3 puan alır hem avrupa arenasında büyük avantaj sağlamış oluruz hem de takımdaki olumlu havaya + katmış olur. Ayrıca orada olabilecek geçen haftadaki gibi ırkçı olaylar gelişirse ve hakem maçı hükmen mağlup sayıp 3-0 bizim tarafımızın lehine sayılır ve bu harika olurama tabiki adam gibi maçı izleyip oynayıp bitirmek varken o olaylar da umarım oralarda tekrarlanmaz.
Bir olay olursa kabak yine bizim başımıza patlar. Biz en iyisi adam gibi oynayıp, kazanalım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zor bir deplasman. Beşiktaş bir adım önde olsa da yine bu şanssızlıkla berabere kalırlar gibi geliyor bana ama umarım artık kazanır temsilcimiz.
Asteras dağıtmıştı bunları biz de Asteras'tan daha iyi oynamıştık bu matematikle bizim çok rahat yenmemiz gerekiyor ancak yine emin olamıyor insan![]()
Zemin güzel olsun, 1-0 olsun bizim olsun![]()
FM Gazetesi
Atmosfer dışında Beşiktaş'ı yenebilecek bir etken yok bu maçta. 3 puan gelir adamlar çok seyirci gazına gelmezse.
Tolga
Necip - Sivok - Franco - Motta
Hutchinson - Veli
G.Töre - Oğuzhan - Olcay
Demba Ba
Last edited by footballer33 : 23.Ekim.2014 at 22:01
Trt spordan kaç kişi takip edicek maçı :d
Şaka bi yana Cevat Prekazi falan Beşiktaşın favori olduğunu düşünüyor. Beşiktaş kazanmasını bilecektir bence
Tribünlerin bir kısmının seyirciye kapalı olduğuna bakmayın çok küçük bir bölümünde seyirci olmayacak. Ama sanmıyorumki Beşiktaş'ı etkilesin. Deplasman bizim işimiz.
İlk yarı 2-0 net skor.
Veli ve Demba Ba...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Töre ne top oynuyor be helal olsun.
Olcay ikinci golde farkını belli etti. Adamı hiç sevmiyordum sevmeye başladım.
FM Gazetesi
Site gitti geldi 2-0 oldu
Oğuzhan çok kötü keşke Sosa olsaydı. Veli'nin golü harika. Belgrad'da secde daha da harika
İşte bu yahu. Kilit maçtı bu deplasman ilk yarıyı çok iyi kapattı temsilcimiz. İnşAllah bir sıkıntı olmaz da kazanırız maçı.
2 olması iyi oldu yoksa her geçen dakika sıkıntı olucaktı
oğurhan beşiktaşın havasını değiştiren bi oyuncu sosayı pek izlemedim aama beşiktaşta tolgadan sonra listeye ilk yazılması gereken isim bence