Log in

View Full Version : Beşiktaş 2-1 Partizan | Avrupa Ligi C Grubu

BaGa TaRKaN
04.Kasım.2014, 02:50
http://i.imgur.com/za621L2.jpg

playeray
04.Kasım.2014, 02:58
Fener maçından sonra hemen toparlanacağımızı düşünmüyorum. Olimpiyat'ın da uğursuzluğunu katarsak bence berabere kalırız. Ama inşallah yeneceğiz.

Ralph
04.Kasım.2014, 10:38
Yönetim biraz akıllı olup bu maçlarıda finansı gözden çıkararak Ankara'da oynatsa, Fener maçı dahil kazanırdık. Bu maç içinde öyle.

Kato64
04.Kasım.2014, 11:23
Yönetim biraz akıllı olup bu maçlarıda finansı gözden çıkararak Ankara'da oynatsa, Fener maçı dahil kazanırdık. Bu maç içinde öyle.

Uefa ya bu stadı bildirdiğimiz için değiştiremiyoruz diye biliyorum

Ralph
04.Kasım.2014, 11:27
Uefa ya bu stadı bildirdiğimiz için değiştiremiyoruz diye biliyorum

Doğru ben işin orasını unuttum. Ancak geçen seneden biliyoruz bu durumu. Sezon başında başka bir stadyum bulunabilirdi yinede.

footballer33
04.Kasım.2014, 16:10
2 yenilginin üzerine bu maçın gelmesi avantaj bence. Maçı kazanacağımıza inanıyorum, rakip iyi değil çünkü. Bir de rotasyon yapılırsa çok iyi olur. Tolga'nın dinlenmesi şart, Atınç'a ve İsmail'e ilk 11'de yer verilmeli. Töre ve Olcay Başakşehir maçında olmayacağı için bu maçta Pektemek ve Sosa da ilk 11 başlatılabilir. Böylece, lig maçına da daha hazır ve maç eksiği azalmış bir şekilde çıkarlar.

Seçkinn
04.Kasım.2014, 17:46
Yanlış bilmiyorsam daha önceden bildiren stadda ciddi problemler olması ve önceden bu durumun bildirilmesi durumunda UEFA değişiklik olmasına karşı çıkmıyor. Şehir değiştirme konusuna ne derler o kısmını bilmiyorum.

Derbinin bu maça çokta etki edeceğini düşünmüyorum. Partizan zaten Beşiktaş'ın çok dengi olmadığını ilk maçta gösterdi. Bu maçta deplasmanda olmanın etkisiyle daha fazla kapanacaklarını düşünüyorum. Belki bu biraz sıkıntı yaratabilir ama Beşiktaş'ın kilidi açacak oyuncuları var. Saçma işler olmadıkça Beşiktaş kazanır.

karakartalbjkk
05.Kasım.2014, 00:11
Bu maçı alacağımıza inanıyorum. Bilic bu kez işi şansa bırakmadan ne yapıp edip rakibin işini bitirmeye çalışacak diye düşünüyorum. Tolga'nın yerine Cenk , Defans hattında da bir kaç değişiklik ile maça çıkmalıyız diye bakıyorum.

BaFraLı
06.Kasım.2014, 17:23
İstanbul'da Partizan'ı patates eder gibime geliyor Beşiktaş. Yada iddaada Beşiktaş'a çok güvendiğim için böyle diyorum, bilmiyorum :D

Partizan'da ilk maçta oynayan Branko Ilic sarı kart cezalısı. Nikola Drincic de sakatmış sanırım.

Beşiktaş her türlü avantajlı. 2-0, 3-0, 4-1 gibi bir skor bekliyorum.

footballer33
06.Kasım.2014, 17:24
İlk maçta olduğu gibi rahat ve handikaplı bir galibiyet alalım istiyorum. İnşallah, bir kaza bela yaşamayız.

LaigLeNoiR
06.Kasım.2014, 17:27
Bu maç çok önemli saçma sapan 2 lig maçından sonra Avrupa'da alınacak rahat veya farklı bir galibiyetle rahat bir nefes alabiliriz.

Bulstrap87
06.Kasım.2014, 19:40
umarım rahat kazanırız..

Fearless Coward
06.Kasım.2014, 19:58
Olimpiyat'ta daha galibiyeti yok Beşiktaş'ın. O kadar kolay maç olmayacak bence ama dışarda 4 attığın takımı taraftarın önünde yenemeyeceksen Olimpiyat'ı kapatalım tabi. :D

nerazzuri
06.Kasım.2014, 20:20
4-0,3-0 gibi sonuçlar bekleyemiyorum çünkü Olimpiyat'ta maç. :)

Umarım fazla zorlanmadan kazanırız. Partizan tehdit yaratacak bir takım değil.

SAİT71
06.Kasım.2014, 22:15
1-0 ba attı yalnız şu penaltı lige çalınsa dunya sallanırdı çok basit bi penaltı bence :)

davidvilla
06.Kasım.2014, 22:33
Sayi düşük ama bjk taraftari efsane performanslarindan birini gosteriyor bu mac.

SAİT71
06.Kasım.2014, 22:36
markovic attı 2-1 oldu cenk uyuyodu galiba golde

Nocna Mora
06.Kasım.2014, 22:56
Cenk müthiş çıkardı son pozisyonda. 1. kaleci olmalı ve daha çok oynamalı. Atletico Madrid maçından sonra özgüven kaybetmişti, eski özgüvenini yakalarsa Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri.

Ralph
06.Kasım.2014, 23:07
O son dakika golünü yesek büyük düşüş geliyor diyecektim.

himone
06.Kasım.2014, 23:27
Kazanmak güzel oldu, Avrupa'da devamlılık için önemli bu maçlar Tebrikler Beşiktaş.

playeray
06.Kasım.2014, 23:30
1-0 ba attı yalnız şu penaltı lige çalınsa dunya sallanırdı çok basit bi penaltı bence :)

2 kişi birden çelme taktı neresi basit

Ralph
06.Kasım.2014, 23:31
Penaltı gibi penaltıydı yahu neresi sallanırdı? Net.

himone
06.Kasım.2014, 23:36
Çok açık penaltıydı, ligimizde adam akıllı hiçbir şeye düdük çalınmadığı için adamların ayağı kırılmadan penaltı ve kırmızı olmaz mantığı yerleşmiş galiba.

footballer33
06.Kasım.2014, 23:55
İlk gol PENALTI GİBİ PENALTIYDI, 2. golde de Gökhan Töre'nin akıllı pası ve Demba Ba'nın doğru koşusuyla güzel bir gol bulduk. Yediğimiz golde Cenk'in hatası yoktu, Pedro yanılttı kendisini. Son saniyedeki pozisyonda ise futbol şansı yanımızdaydı.

Sonuç olarak, rahat geçmesini beklediğim maçı zorla kazanabildik. Bundan sonra Asteras maçında alacağımız 1 puan gruptan çıkmamız için yeterli olacaktır. 2'de 2 yaparsak da lider çıkacağız gruptan.

Bu arada, Olimpiyat'ta Feyenoord maçından sonra 2. galibiyetimizi yine Avrupa maçında aldık. :)

Tebrikler Beşiktaş!

Ralph
06.Kasım.2014, 23:58
http://i.hizliresim.com/5ROnQd.png (http://hizliresim.com/5ROnQd)

SAİT71
07.Kasım.2014, 00:00
Bilmiyorum maç anında basit bir penaltı gibi geldi. :) Bu arada Asteras'ta kendi evinde 2-1 yenilmiş, ülke puanı içinde iyi bir sonuç oldu. Artık Beşiktaş Tottenham ile liderlik için çekişir.

mustangshelby
07.Kasım.2014, 00:01
Penaltı aslan gibi penaltıydı ha Türkiye'de Beşiktaş lehine verilmezdi ama Beşikta aleyhine verilicek bir penaltıydı neyseki burda adaletli yönetiyorlar ki sorun olmuyor ayrıyetten 1 penaltı daha var Olcay'ın vurup defans oyuncusunun dirsekle çıkardığı ama kazandık tebrikler Kartalıma.

Ayrıca son pozisyonda Cenki tebrik ederim yanlız geri kalan 10 kişiden 1 kişininde topun sekerse otarafa sekecek olmasını tahmin edemeyişini hayretle izledim.

footballer33
07.Kasım.2014, 00:13
Penaltı aslan gibi penaltıydı ha Türkiye'de Beşiktaş lehine verilmezdi ama Beşikta aleyhine verilicek bir penaltıydı neyseki burda adaletli yönetiyorlar ki sorun olmuyor ayrıyetten 1 penaltı daha var Olcay'ın vurup defans oyuncusunun dirsekle çıkardığı ama kazandık tebrikler Kartalıma.

Ayrıca son pozisyonda Cenki tebrik ederim yanlız geri kalan 10 kişiden 1 kişininde topun sekerse otarafa sekecek olmasını tahmin edemeyişini hayretle izledim.
Dostum bana da o pozisyonda doğru karar çıktı gibi geldi, penaltı yoktu yani. Rakip futbolcu elini vücuduna yapıştırmıştı, açık değildi.

Bu arada, Yunan takımlarının çoğu bu hafta yenildi ya da en azından puan kaybetti. Trabzon kazanırsa farkı biraz daha açabiliriz.

mustangshelby
07.Kasım.2014, 00:18
Dostum bana da o pozisyonda doğru karar çıktı gibi geldi, penaltı yoktu yani. Rakip futbolcu elini vücuduna yapıştırmıştı, açık değildi.

Hocam pozisyon tam şöyleydi elini biraz belinin üstüne koymuş gibi düşün şut okadar yakın mesafeden de gelmiyor o topun kaleye gitmesini istesen yan dönmezmiydin veyahut asker tarzı hazır ol pozisyonunda duramazmıydın sanki bunlardan biri yapılabilirdi gibi geliyor bana ama yanılıyorda olabilirim o anki topun şiddeti ve aldığın pozisyonlada ilgili bunlar biraz.

footballer33
07.Kasım.2014, 00:22
Tartışılacak bir pozisyon; ama bana devam kararı doğru gibi geldi.

Aklıma takılmışken; Tottenhamla şu an her şeyimiz eşit. Misalen; biz Asteras'ı, onlar da Partizan'ı aynı skorlarla yendik; son maç da yine 1-1 bitti diyelim. Bu durumda ne oluyor? Kim lider, kim 2. sayılıyor?

eng1n
07.Kasım.2014, 00:35
Tartışılacak bir pozisyon; ama bana devam kararı doğru gibi geldi.

Aklıma takılmışken; Tottenhamla şu an her şeyimiz eşit. Misalen; biz Asteras'ı, onlar da Partizan'ı aynı skorlarla yendik; son maç da yine 1-1 bitti diyelim. Bu durumda ne oluyor? Kim lider, kim 2. sayılıyor?

tamamiyle herşey aynı olursa galiba alfabetik sıra, B-T den önce olduğu için Bjk lider.

Sadixx
07.Kasım.2014, 01:31
tamamiyle herşey aynı olursa galiba alfabetik sıra, B-T den önce olduğu için Bjk lider.

Hayır uefa sıralamasına bakılıyor. Uefa sıralamasında tottenham beşiktaştan daha önde olduğundan öne geçer.

footballer33
07.Kasım.2014, 02:48
Öyle şey olmaz ya, daha neler! :icon_biggrin:

Sadixx'in söylediği uygun olmakla birlikte, aralarında son 1 maç yapabilirler ya da oynadıkları grup maçının sonucunda her şey eşitse uzatmalar, penaltılar vs. olabilir.

Aklıma gelen son bir şey de, Dünya Kupası ya da Avrupa Şampiyonası ön elemeleri gibi son sıradaki takımla yapılan maçların puan sıralamasında değerlendirmeye alınmaması. Böylece lider ve 2. belli olur.

playeray
07.Kasım.2014, 03:13
Grup lideri olan takımlar hala ŞL'den gelen takımlarla eşleşmeye devam ediyor mu? Eğer öyleyse bi zahmet ikinci çıkalım da birkaç tur daha gideriz

di canio
07.Kasım.2014, 03:25
Puan eşitliğinde sırayla;
-Bu iki takım arasındaki maçlarda toplanan puan
-Bu iki takım arasındaki maçlarda gol farkı
-Bu iki takım arasındaki maçlarda en fazla gol atan
-Bu iki takım arasındaki maçlarda deplasmanda en fazla gol atana göre sıralanıyor.

Eğer bunlar da eşitse, yine sırasıyla;
-Grup maçlarındaki averaj
-Grup maçlarındaki atılan gol
-UEFA puanı

footballer33
07.Kasım.2014, 15:56
Puan eşitliğinde sırayla;
-Bu iki takım arasındaki maçlarda toplanan puan
-Bu iki takım arasındaki maçlarda gol farkı
-Bu iki takım arasındaki maçlarda en fazla gol atan
-Bu iki takım arasındaki maçlarda deplasmanda en fazla gol atana göre sıralanıyor.

Eğer bunlar da eşitse, yine sırasıyla;
-Grup maçlarındaki averaj
-Grup maçlarındaki atılan gol
-UEFA puanı
En açıklayıcı cevap bu oldu, teşekkürler. :) Şu halde, bizim ne yapıp edip Asteras'ı farklı yenmemiz ya da Tottenham'ı içeride mağlup etmemiz gerekiyor.

SAİT71
07.Kasım.2014, 16:59
Ben Tottenham deplasmanında oynanan oyunun, içeride de oynanması durumunda kazanılacağını düşünüyorum.

Asteras'ın ise nasıl takım onu çözemedim hala, ancak o maçta da en kötü 2-0 3-1 gibi bir galibiyet olmalı.

Facx
07.Kasım.2014, 19:35
Ben Tottenham deplasmanında oynanan oyunun, içeride de oynanması durumunda kazanılacağını düşünüyorum.

Asteras'ın ise nasıl takım onu çözemedim hala, ancak o maçta da en kötü 2-0 3-1 gibi bir galibiyet olmalı.

geçen maçtaki gibi oynayan 11 oyuncunun 10 u yedek olmasında görelim bu düşünceleri :D gerçi haftasonundaki maçta önemli uefa yı bu sene tottenham veya dengi bi takım kazanıcak orası kesin (bkz. kazanan şl ye gidiyor ) ama grup aşamasında çıkmayı garantiledikten sonra haftasonuda önemli bi maç varken gene maç sallanmaz yedek kadro çıkar

footballer33
07.Kasım.2014, 19:50
geçen maçtaki gibi oynayan 11 oyuncunun 10 u yedek olmasında görelim bu düşünceleri :D gerçi haftasonundaki maçta önemli uefa yı bu sene tottenham veya dengi bi takım kazanıcak orası kesin (bkz. kazanan şl ye gidiyor ) ama grup aşamasında çıkmayı garantiledikten sonra haftasonuda önemli bi maç varken gene maç sallanmaz yedek kadro çıkar
Yedek dediğin kadro, Süper Lig'de şampiyon olur. Ayrıca, Premier Lig takımları genel olarak bu düşüncede zaten. Gruptan çıkmayı garantilediklerinde sonraki Avrupa maçını düşünmüyorlar, ligleri daha önemli onlar için ve orada oynamak daha zor sonuçta.

Facx
07.Kasım.2014, 20:51
Yedek dediğin kadro, Süper Lig'de şampiyon olur. Ayrıca, Premier Lig takımları genel olarak bu düşüncede zaten. Gruptan çıkmayı garantilediklerinde sonraki Avrupa maçını düşünmüyorlar, ligleri daha önemli onlar için ve orada oynamak daha zor sonuçta.

takımın kadrosunu senden daha iyi biliyorum emin olabilirsin , kadroya kötü demedim zaten yedek dedim ne kadar kaliteli olursa olsun yedek oyuncuların birbirleriyle oynama alışkanlığı olmaz nitekim o maçtada çok belli oluyodu beraber oynama alışkanlığı olmadığı , ayrıca yedek kadrodaki oyuncular bile tam anlamıyla motive olamıyolar uefa grup aşamasında böyle bişeyde var yani

mustangshelby
07.Kasım.2014, 21:05

Arsenal bize yedek kadroyla size tam kadro çıktığı içinmi siz 4 yediniz biz kök söktürdük tam anlayamadım.

Facx
07.Kasım.2014, 22:03
Arsenal bize yedek kadroyla size tam kadro çıktığı içinmi siz 4 yediniz biz kök söktürdük tam anlayamadım.

ben beşiktaş iyi veya kötü takım demedim ordaki 1-1 lik skor ve oynanan oyun çok yanıltıcı olduğunu belirttim o kadar kaldıki öyle siz 4-1 biz kök söktürdük falan geçin bunları ligde kimi yendiğnizi kime yenildiğinizi görüyoruz zaten , benim tottenham ı yenip yenememe durumuyla alakalı yorumumda tamamen galatasaray taraftarı olmamdan bağımsız ingilterede tottenham ı tutmamla alakalı bi yorumdu

playeray
07.Kasım.2014, 22:18
ya onu geçin ben şu harry kane'i anlamadım. bu adam niye her maç gol atıyor :n:

Universal
07.Kasım.2014, 22:28
Grup lideri olan takımlar hala ŞL'den gelen takımlarla eşleşmeye devam ediyor mu? Eğer öyleyse bi zahmet ikinci çıkalım da birkaç tur daha gideriz

ŞL'de 3. olup en yüksek 4 puan toplayanlar kura çekiminde 1. torba diğer 4 takım 2. torba oluyor. Hangisinin avantajlı olduğuna karar vermek nerede ise imkansız. :)

SAİT71
07.Kasım.2014, 22:49

Tottenham'ın yedekleri getir bu ligde bir çok takıma 3-4 tane atar bana göre. Adamların yedeği Soldado zaten :D Onların kadrosunun yedek olması çok önemli değil. Her oyuncu çok güçlü. Ben çok fark edeceğini sanmıyorum. En azından Tottenham as kadroyla gelse bile zaten gruptan çıkacakları için çok motive bir şekilde oynayacaklarını da düşünmüyorum :)

Facx
07.Kasım.2014, 23:41
Tottenham'ın yedekleri getir bu ligde bir çok takıma 3-4 tane atar bana göre. Adamların yedeği Soldado zaten :D Onların kadrosunun yedek olması çok önemli değil. Her oyuncu çok güçlü. Ben çok fark edeceğini sanmıyorum. En azından Tottenham as kadroyla gelse bile zaten gruptan çıkacakları için çok motive bir şekilde oynayacaklarını da düşünmüyorum :)

soldado yu sahaya tek basina koysan gene gol atamaz tarihin en buyuk balonu 30 m verildi gecen sene kadro disi kalan adebayor sayesinde as forvet oldu yeniden

davidvilla
08.Kasım.2014, 01:48
Yalniz o degil de o harry cane cok acayip bir topcu bence. Bale'den iyi.