Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır.

15 88.24%
  • Berabere Biter.

2 11.76%
  • Partizan Kazanır.

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Beşiktaş 2-1 Partizan | Avrupa Ligi C Grubu

Default Beşiktaş 2-1 Partizan | Avrupa Ligi C Grubu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Fener maçından sonra hemen toparlanacağımızı düşünmüyorum. Olimpiyat'ın da uğursuzluğunu katarsak bence berabere kalırız. Ama inşallah yeneceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim biraz akıllı olup bu maçlarıda finansı gözden çıkararak Ankara'da oynatsa, Fener maçı dahil kazanırdık. Bu maç içinde öyle.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Yönetim biraz akıllı olup bu maçlarıda finansı gözden çıkararak Ankara'da oynatsa, Fener maçı dahil kazanırdık. Bu maç içinde öyle.
    Uefa ya bu stadı bildirdiğimiz için değiştiremiyoruz diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kato64 View Post
    Uefa ya bu stadı bildirdiğimiz için değiştiremiyoruz diye biliyorum
    Doğru ben işin orasını unuttum. Ancak geçen seneden biliyoruz bu durumu. Sezon başında başka bir stadyum bulunabilirdi yinede.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2 yenilginin üzerine bu maçın gelmesi avantaj bence. Maçı kazanacağımıza inanıyorum, rakip iyi değil çünkü. Bir de rotasyon yapılırsa çok iyi olur. Tolga'nın dinlenmesi şart, Atınç'a ve İsmail'e ilk 11'de yer verilmeli. Töre ve Olcay Başakşehir maçında olmayacağı için bu maçta Pektemek ve Sosa da ilk 11 başlatılabilir. Böylece, lig maçına da daha hazır ve maç eksiği azalmış bir şekilde çıkarlar.

Yanlış bilmiyorsam daha önceden bildiren stadda ciddi problemler olması ve önceden bu durumun bildirilmesi durumunda UEFA değişiklik olmasına karşı çıkmıyor. Şehir değiştirme konusuna ne derler o kısmını bilmiyorum.

Derbinin bu maça çokta etki edeceğini düşünmüyorum. Partizan zaten Beşiktaş'ın çok dengi olmadığını ilk maçta gösterdi. Bu maçta deplasmanda olmanın etkisiyle daha fazla kapanacaklarını düşünüyorum. Belki bu biraz sıkıntı yaratabilir ama Beşiktaş'ın kilidi açacak oyuncuları var. Saçma işler olmadıkça Beşiktaş kazanır.

Bu maçı alacağımıza inanıyorum. Bilic bu kez işi şansa bırakmadan ne yapıp edip rakibin işini bitirmeye çalışacak diye düşünüyorum. Tolga'nın yerine Cenk , Defans hattında da bir kaç değişiklik ile maça çıkmalıyız diye bakıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İstanbul'da Partizan'ı patates eder gibime geliyor Beşiktaş. Yada iddaada Beşiktaş'a çok güvendiğim için böyle diyorum, bilmiyorum

Partizan'da ilk maçta oynayan Branko Ilic sarı kart cezalısı. Nikola Drincic de sakatmış sanırım.

Beşiktaş her türlü avantajlı. 2-0, 3-0, 4-1 gibi bir skor bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk maçta olduğu gibi rahat ve handikaplı bir galibiyet alalım istiyorum. İnşallah, bir kaza bela yaşamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu maç çok önemli saçma sapan 2 lig maçından sonra Avrupa'da alınacak rahat veya farklı bir galibiyetle rahat bir nefes alabiliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

umarım rahat kazanırız..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olimpiyat'ta daha galibiyeti yok Beşiktaş'ın. O kadar kolay maç olmayacak bence ama dışarda 4 attığın takımı taraftarın önünde yenemeyeceksen Olimpiyat'ı kapatalım tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-0,3-0 gibi sonuçlar bekleyemiyorum çünkü Olimpiyat'ta maç.

Umarım fazla zorlanmadan kazanırız. Partizan tehdit yaratacak bir takım değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1-0 ba attı yalnız şu penaltı lige çalınsa dunya sallanırdı çok basit bi penaltı bence

Sayi düşük ama bjk taraftari efsane performanslarindan birini gosteriyor bu mac.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

markovic attı 2-1 oldu cenk uyuyodu galiba golde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk müthiş çıkardı son pozisyonda. 1. kaleci olmalı ve daha çok oynamalı. Atletico Madrid maçından sonra özgüven kaybetmişti, eski özgüvenini yakalarsa Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O son dakika golünü yesek büyük düşüş geliyor diyecektim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kazanmak güzel oldu, Avrupa'da devamlılık için önemli bu maçlar Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    1-0 ba attı yalnız şu penaltı lige çalınsa dunya sallanırdı çok basit bi penaltı bence
    2 kişi birden çelme taktı neresi basit

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Penaltı gibi penaltıydı yahu neresi sallanırdı? Net.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çok açık penaltıydı, ligimizde adam akıllı hiçbir şeye düdük çalınmadığı için adamların ayağı kırılmadan penaltı ve kırmızı olmaz mantığı yerleşmiş galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk gol PENALTI GİBİ PENALTIYDI, 2. golde de Gökhan Töre'nin akıllı pası ve Demba Ba'nın doğru koşusuyla güzel bir gol bulduk. Yediğimiz golde Cenk'in hatası yoktu, Pedro yanılttı kendisini. Son saniyedeki pozisyonda ise futbol şansı yanımızdaydı.

Sonuç olarak, rahat geçmesini beklediğim maçı zorla kazanabildik. Bundan sonra Asteras maçında alacağımız 1 puan gruptan çıkmamız için yeterli olacaktır. 2'de 2 yaparsak da lider çıkacağız gruptan.

Bu arada, Olimpiyat'ta Feyenoord maçından sonra 2. galibiyetimizi yine Avrupa maçında aldık.

Tebrikler Beşiktaş!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bilmiyorum maç anında basit bir penaltı gibi geldi. Bu arada Asteras'ta kendi evinde 2-1 yenilmiş, ülke puanı içinde iyi bir sonuç oldu. Artık Beşiktaş Tottenham ile liderlik için çekişir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Penaltı aslan gibi penaltıydı ha Türkiye'de Beşiktaş lehine verilmezdi ama Beşikta aleyhine verilicek bir penaltıydı neyseki burda adaletli yönetiyorlar ki sorun olmuyor ayrıyetten 1 penaltı daha var Olcay'ın vurup defans oyuncusunun dirsekle çıkardığı ama kazandık tebrikler Kartalıma.

Ayrıca son pozisyonda Cenki tebrik ederim yanlız geri kalan 10 kişiden 1 kişininde topun sekerse otarafa sekecek olmasını tahmin edemeyişini hayretle izledim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Penaltı aslan gibi penaltıydı ha Türkiye'de Beşiktaş lehine verilmezdi ama Beşikta aleyhine verilicek bir penaltıydı neyseki burda adaletli yönetiyorlar ki sorun olmuyor ayrıyetten 1 penaltı daha var Olcay'ın vurup defans oyuncusunun dirsekle çıkardığı ama kazandık tebrikler Kartalıma.

Ayrıca son pozisyonda Cenki tebrik ederim yanlız geri kalan 10 kişiden 1 kişininde topun sekerse otarafa sekecek olmasını tahmin edemeyişini hayretle izledim.
    Dostum bana da o pozisyonda doğru karar çıktı gibi geldi, penaltı yoktu yani. Rakip futbolcu elini vücuduna yapıştırmıştı, açık değildi.

Bu arada, Yunan takımlarının çoğu bu hafta yenildi ya da en azından puan kaybetti. Trabzon kazanırsa farkı biraz daha açabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Dostum bana da o pozisyonda doğru karar çıktı gibi geldi, penaltı yoktu yani. Rakip futbolcu elini vücuduna yapıştırmıştı, açık değildi.

Hocam pozisyon tam şöyleydi elini biraz belinin üstüne koymuş gibi düşün şut okadar yakın mesafeden de gelmiyor o topun kaleye gitmesini istesen yan dönmezmiydin veyahut asker tarzı hazır ol pozisyonunda duramazmıydın sanki bunlardan biri yapılabilirdi gibi geliyor bana ama yanılıyorda olabilirim o anki topun şiddeti ve aldığın pozisyonlada ilgili bunlar biraz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tartışılacak bir pozisyon; ama bana devam kararı doğru gibi geldi.

Aklıma takılmışken; Tottenhamla şu an her şeyimiz eşit. Misalen; biz Asteras'ı, onlar da Partizan'ı aynı skorlarla yendik; son maç da yine 1-1 bitti diyelim. Bu durumda ne oluyor? Kim lider, kim 2. sayılıyor?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri