En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fener maçından sonra hemen toparlanacağımızı düşünmüyorum. Olimpiyat'ın da uğursuzluğunu katarsak bence berabere kalırız. Ama inşallah yeneceğiz.
Yönetim biraz akıllı olup bu maçlarıda finansı gözden çıkararak Ankara'da oynatsa, Fener maçı dahil kazanırdık. Bu maç içinde öyle.
FM Gazetesi
2 yenilginin üzerine bu maçın gelmesi avantaj bence. Maçı kazanacağımıza inanıyorum, rakip iyi değil çünkü. Bir de rotasyon yapılırsa çok iyi olur. Tolga'nın dinlenmesi şart, Atınç'a ve İsmail'e ilk 11'de yer verilmeli. Töre ve Olcay Başakşehir maçında olmayacağı için bu maçta Pektemek ve Sosa da ilk 11 başlatılabilir. Böylece, lig maçına da daha hazır ve maç eksiği azalmış bir şekilde çıkarlar.
Yanlış bilmiyorsam daha önceden bildiren stadda ciddi problemler olması ve önceden bu durumun bildirilmesi durumunda UEFA değişiklik olmasına karşı çıkmıyor. Şehir değiştirme konusuna ne derler o kısmını bilmiyorum.
Derbinin bu maça çokta etki edeceğini düşünmüyorum. Partizan zaten Beşiktaş'ın çok dengi olmadığını ilk maçta gösterdi. Bu maçta deplasmanda olmanın etkisiyle daha fazla kapanacaklarını düşünüyorum. Belki bu biraz sıkıntı yaratabilir ama Beşiktaş'ın kilidi açacak oyuncuları var. Saçma işler olmadıkça Beşiktaş kazanır.
Bu maçı alacağımıza inanıyorum. Bilic bu kez işi şansa bırakmadan ne yapıp edip rakibin işini bitirmeye çalışacak diye düşünüyorum. Tolga'nın yerine Cenk , Defans hattında da bir kaç değişiklik ile maça çıkmalıyız diye bakıyorum.
İstanbul'da Partizan'ı patates eder gibime geliyor Beşiktaş. Yada iddaada Beşiktaş'a çok güvendiğim için böyle diyorum, bilmiyorum
Partizan'da ilk maçta oynayan Branko Ilic sarı kart cezalısı. Nikola Drincic de sakatmış sanırım.
Beşiktaş her türlü avantajlı. 2-0, 3-0, 4-1 gibi bir skor bekliyorum.
İlk maçta olduğu gibi rahat ve handikaplı bir galibiyet alalım istiyorum. İnşallah, bir kaza bela yaşamayız.
Bu maç çok önemli saçma sapan 2 lig maçından sonra Avrupa'da alınacak rahat veya farklı bir galibiyetle rahat bir nefes alabiliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
umarım rahat kazanırız..
Olimpiyat'ta daha galibiyeti yok Beşiktaş'ın. O kadar kolay maç olmayacak bence ama dışarda 4 attığın takımı taraftarın önünde yenemeyeceksen Olimpiyat'ı kapatalım tabi.![]()
4-0,3-0 gibi sonuçlar bekleyemiyorum çünkü Olimpiyat'ta maç.
Umarım fazla zorlanmadan kazanırız. Partizan tehdit yaratacak bir takım değil.
1-0 ba attı yalnız şu penaltı lige çalınsa dunya sallanırdı çok basit bi penaltı bence![]()
Sayi düşük ama bjk taraftari efsane performanslarindan birini gosteriyor bu mac.
markovic attı 2-1 oldu cenk uyuyodu galiba golde
Cenk müthiş çıkardı son pozisyonda. 1. kaleci olmalı ve daha çok oynamalı. Atletico Madrid maçından sonra özgüven kaybetmişti, eski özgüvenini yakalarsa Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O son dakika golünü yesek büyük düşüş geliyor diyecektim.
FM Gazetesi
Kazanmak güzel oldu, Avrupa'da devamlılık için önemli bu maçlar Tebrikler Beşiktaş.
Penaltı gibi penaltıydı yahu neresi sallanırdı? Net.
FM Gazetesi
Çok açık penaltıydı, ligimizde adam akıllı hiçbir şeye düdük çalınmadığı için adamların ayağı kırılmadan penaltı ve kırmızı olmaz mantığı yerleşmiş galiba.
İlk gol PENALTI GİBİ PENALTIYDI, 2. golde de Gökhan Töre'nin akıllı pası ve Demba Ba'nın doğru koşusuyla güzel bir gol bulduk. Yediğimiz golde Cenk'in hatası yoktu, Pedro yanılttı kendisini. Son saniyedeki pozisyonda ise futbol şansı yanımızdaydı.
Sonuç olarak, rahat geçmesini beklediğim maçı zorla kazanabildik. Bundan sonra Asteras maçında alacağımız 1 puan gruptan çıkmamız için yeterli olacaktır. 2'de 2 yaparsak da lider çıkacağız gruptan.
Bu arada, Olimpiyat'ta Feyenoord maçından sonra 2. galibiyetimizi yine Avrupa maçında aldık.
Tebrikler Beşiktaş!
Bilmiyorum maç anında basit bir penaltı gibi geldi.Bu arada Asteras'ta kendi evinde 2-1 yenilmiş, ülke puanı içinde iyi bir sonuç oldu. Artık Beşiktaş Tottenham ile liderlik için çekişir.
Penaltı aslan gibi penaltıydı ha Türkiye'de Beşiktaş lehine verilmezdi ama Beşikta aleyhine verilicek bir penaltıydı neyseki burda adaletli yönetiyorlar ki sorun olmuyor ayrıyetten 1 penaltı daha var Olcay'ın vurup defans oyuncusunun dirsekle çıkardığı ama kazandık tebrikler Kartalıma.
Ayrıca son pozisyonda Cenki tebrik ederim yanlız geri kalan 10 kişiden 1 kişininde topun sekerse otarafa sekecek olmasını tahmin edemeyişini hayretle izledim.
Dostum bana da o pozisyonda doğru karar çıktı gibi geldi, penaltı yoktu yani. Rakip futbolcu elini vücuduna yapıştırmıştı, açık değildi.
Bu arada, Yunan takımlarının çoğu bu hafta yenildi ya da en azından puan kaybetti. Trabzon kazanırsa farkı biraz daha açabiliriz.
Hocam pozisyon tam şöyleydi elini biraz belinin üstüne koymuş gibi düşün şut okadar yakın mesafeden de gelmiyor o topun kaleye gitmesini istesen yan dönmezmiydin veyahut asker tarzı hazır ol pozisyonunda duramazmıydın sanki bunlardan biri yapılabilirdi gibi geliyor bana ama yanılıyorda olabilirim o anki topun şiddeti ve aldığın pozisyonlada ilgili bunlar biraz.
Tartışılacak bir pozisyon; ama bana devam kararı doğru gibi geldi.
Aklıma takılmışken; Tottenhamla şu an her şeyimiz eşit. Misalen; biz Asteras'ı, onlar da Partizan'ı aynı skorlarla yendik; son maç da yine 1-1 bitti diyelim. Bu durumda ne oluyor? Kim lider, kim 2. sayılıyor?