PDA

View Full Version : Brezilya Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

europeanconquer
07.Kasım.2014, 19:19
https://pbs.twimg.com/media/B12h2TKIYAAxk8V.png:large

Yine felaket bir seçim.

O yediğin haklar bir gün çıkacak senden Fatih Terim.

Fearless Coward
07.Kasım.2014, 19:31
Kadro geçenkilere göre iyi olsa da Gökhan Töre için Ömer ve Hakan'ı almamak çok komik.

Facx
07.Kasım.2014, 19:32
gökhan töre var hakan la ömer yok bu fatih terim tam bi futbol cahili ya yazık keşke hakanda bi şekilde almanya için oynasada mesuttaki tepkilerin aynısı oluşsa

footballer33
07.Kasım.2014, 19:32
Kalecilere bak! Oldu olacak Hayrettinle Engin İpekoğlu'nu alsaydınız.

Ayrıca genel olarak saçma buldum kadroyu. Pektemek de çıkarılır kadrodan sakatlığı yüzünden.

DenizlispoR
07.Kasım.2014, 19:40
Fatih Terim'i beğenmezdim,şimdi nefret ediyorum.

1-2 yıl önce Mesut Özil'i suçlardım neden milli duygularını izlemedi diye. Şimdi Hakan'ı,Ömer'i,Nuri'yi suçluyorum.

europeanconquer
07.Kasım.2014, 19:40
gökhan töre var hakan la ömer yok bu fatih terim tam bi futbol cahili ya yazık keşke hakanda bi şekilde almanya için oynasada mesuttaki tepkilerin aynısı oluşsa

Maalesef oynayamayacak,çoktan giydi formayı.Neyse adam kulübünde çok daha iyi yerlere gelecektir bizim Milli Takım seviyesi hak eden oyuncular seviyesinde.

Vasat Milli Takım için vasat oyuncular işte,güzel kadro.

playeray
07.Kasım.2014, 19:47
türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu için ortalama bir stoper ile sürekli uzaktan gol atan bi orta sahayı feda etmemiz güzel bir olay. hakan'ın işini bilal kısa da yapıyor.

europeanconquer
07.Kasım.2014, 19:55
türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu için ortalama bir stoper ile sürekli uzaktan gol atan bi orta sahayı feda etmemiz güzel bir olay. hakan'ın işini bilal kısa da yapıyor.

Sana cevap vermeye gerek yok,cevap puan tablosunda yazıyor.

Önder HOCA
07.Kasım.2014, 20:01
ömer hakan nuri gene sakat sanırım

eng1n
07.Kasım.2014, 20:04
Beyler iyi hosta bu adamlar yalan raporlarla gelmemislerdi milli takima simdi alinmasini mi bekliyordunuz ? olayin en basi elestirilebilir ama simdi secilmedi diye elestirmek sacma

Nocna Mora
07.Kasım.2014, 20:05
Selçuk, Hamit, Bekir ? Hazırlık maçında bu adamlar mı oynayacak :n:

europeanconquer
07.Kasım.2014, 20:11
Beyler iyi hosta bu adamlar yalan raporlarla gelmemislerdi milli takima simdi alinmasini mi bekliyordunuz ? olayin en basi elestirilebilir ama simdi secilmedi diye elestirmek sacma

Nerede raporlar ? Nerede açıklama ? Eğer böyle bir durum varsa TFF niye açıklama yapmıyor ? Basın FT ve YD'yi kollamak adına uydurmuş olamaz mı ? Eğer gerçekten sahte rapor olayı varsa YD çıkıp açıklama yapardı,niye TFF ve FT'yi zan altında bıraksın raporları açıklamayarak.

Bu arada Gökhan Töre'ye bir lafım yok benim.

William Rookwood
07.Kasım.2014, 20:35
Sinan, Cenk ve Mert gibi kaleciler varken Harun'u almak?

byariff
07.Kasım.2014, 20:46
almanyanin en formda oyuncusu hakani almamak... diyecek soz yok egolarina yenik dusuyor adam.

Facx
07.Kasım.2014, 20:55

ironi yapıyosun heralde ciddi olamazsın dimi ? yoksa almanya nın en iyi 2-3 takımından birinin 10 numarası ve as stoperini gökhan töre gibi oyun zekasından yoksun top cambazıyla kıyaslamış dahi olamazsın bence (bu arkadaş rubin kazanda dahi oynayamıyodu gökdenizin yıllardır yardırdığı kaptanı olduğu rubin kazan hani )

Maalesef oynayamayacak,çoktan giydi formayı.Neyse adam kulübünde çok daha iyi yerlere gelecektir bizim Milli Takım seviyesi hak eden oyuncular seviyesinde.

Vasat Milli Takım için vasat oyuncular işte,güzel kadro.

biliyorum oynayamıcağına işte böyle belki yeni bi kural falan gelir (hazırlık maçlarının artık sayılmaması gibi) belli bi maçın altındakiler bi şekilde pişmanlıktan dolayı falan kurtulabilirse falan diye umut ediyorum

Esssteban
07.Kasım.2014, 21:29
Eğer Y.D Fatih Terim ve ekibi defolup gideceklerse ben başarısız olmamızı istiyorum.

playeray
07.Kasım.2014, 22:33
ironi yapıyosun heralde ciddi olamazsın dimi ? yoksa almanya nın en iyi 2-3 takımından birinin 10 numarası ve as stoperini gökhan töre gibi oyun zekasından yoksun top cambazıyla kıyaslamış dahi olamazsın bence (bu arkadaş rubin kazanda dahi oynayamıyodu gökdenizin yıllardır yardırdığı kaptanı olduğu rubin kazan hani )

bana kalırsa üçünün de olması gerekli. "gökhan için hakanla ömeri mi kesiyor?" gibi yorumlar komik. hele ülkede kanat yokken.

europeanconquer
07.Kasım.2014, 22:36
bana kalırsa üçünün de olması gerekli. "gökhan için hakanla ömeri mi kesiyor?" gibi yorumlar komik. hele ülkede kanat yokken.

Gökhan için yapmıyor zaten,ne yapıyorsa kendisi için yapıyor.

O olay geçti gitti geride kaldı,Gökhan oynamaya devam ediyor,oynamaya devam edip formda olan bir oyuncunun Milli Takım'a alınmaması abes kaçar zaten kaçıyor da.

mustangshelby
07.Kasım.2014, 22:42
Bence bir şekilde bunlar karşılıklı konuşturulup orta yol bulunup barıştırılması lazım böyle giderse Türk futbolu zarar görüyor kendileri zarar görüyor td zarar görüyor karlı çıkan birtek medya var.

SAİT71
07.Kasım.2014, 22:46
Ömer Toprak'ı almasa da olur ama Hakan gibi potansiyeli olan ve formuyla gündemde olan bir adamı almıyorsan sen birilerinin piyonu olduğunu gösteriyorsun. Türkiye'nin başında teknik direktör yok maalesef sadece paralı bir maşa var.

sarianet
07.Kasım.2014, 23:28
hakanın alınmaması tam bir skandal

Facx
07.Kasım.2014, 23:38
Ömer Toprak'ı almasa da olur ama Hakan gibi potansiyeli olan ve formuyla gündemde olan bir adamı almıyorsan sen birilerinin piyonu olduğunu gösteriyorsun. Türkiye'nin başında teknik direktör yok maalesef sadece paralı bir maşa var.

omeri almasada olur mu ? omer standartinda kac stoperimiz varda omeri almasada oluyo ? diger dediklerine aynen katiliyorum

Nocna Mora
08.Kasım.2014, 00:29
Muhammet Demir yerine alınan isim ? QRAAAL

eng1n
08.Kasım.2014, 00:32
Nerede raporlar ? Nerede açıklama ? Eğer böyle bir durum varsa TFF niye açıklama yapmıyor ? Basın FT ve YD'yi kollamak adına uydurmuş olamaz mı ? Eğer gerçekten sahte rapor olayı varsa YD çıkıp açıklama yapardı,niye TFF ve FT'yi zan altında bıraksın raporları açıklamayarak.

Bu arada Gökhan Töre'ye bir lafım yok benim.

Hakan'ın açıklaması var zaten bu sefer sakat olduğum için gelmiyorum diye milli maçtan sonra ki ilk maçta 90 dakika oynadı, yanlış hatırlamıyorsam Ömer de sakat olduğu için gelemedi dendi hatta Mehmet Demirkol diyor ki Ömer'in raporu 1 aylıkmış ama milli maçtan sonra ki ilk maçta o da oynadı. Ayrıca zaten Hakan Almanya da katıldığı tv programın da milli takım için Fatih Terimle görüşeceğim falan demişti belki de kendisi gelmek istemiyor artık.

Bulstrap87
08.Kasım.2014, 01:02
adamlar milli takıma gelmek istemiyorlarsa eger gelmesinler zaten bizim ülke olarak bu tarz oyunculara ihtiyacımız yok..
milli formaya küsmek ne demek saygısızlar..

mpaker66
08.Kasım.2014, 01:05
Bi insanı kaybetmek çok kolaydır kazanmak zordur. Bunu kendisi söyler Fatih Terim'in. Ama şuan kafası karışık belli ki. Çünkü yaptığı çok garip.

SAİT71
08.Kasım.2014, 03:03
omeri almasada olur mu ? omer standartinda kac stoperimiz varda omeri almasada oluyo ? diger dediklerine aynen katiliyorum

Ben Ömer'in vasat bir stoper olduğuna inanıyorum. Almanya'da oynaması bir şey ifade etmiyor. Balon bir adam.

ReaList
08.Kasım.2014, 03:07
Milli Takım teknik direktörü taraf olmaz. Yaşanan bu olayda -Hakan, Ömer, Gökhan- Fatih Terim taraf olmuştur. Zaten rezalet ötesi bir kadro seçimi var o kısma girmiyorum bile. Kazakistan'la berabere kalırız ve Fatih Terim görevi bırakır diye düşünüyorum.

himone
08.Kasım.2014, 10:29
Son 4 yılda sanki hep hakedenler çağırıldı bu kadar şaşırmaya gerek yok. İşin içinde Fatih Terim olduğu sürece kadro seçimleri her zaman şaibeli olacak. Bundan önceki dönemlerde de aynı şeyler yaşandı. Hakan ve Ömer'in çağırılmaması konusunda bir açıklama yapılmalı. Gökhan da çok değerli bir oyuncu birini diğerine tercih etmek yanlış olur. Oyucuların barıştırılıp hepsinin takıma kazandırılması gerekli.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

davidvilla
08.Kasım.2014, 12:38
Eyvaaah kaan ayhan kendine yazık edecek. Biri şu çocuğu uyarsin lütfen.

CocukMenajer
08.Kasım.2014, 12:44
Ömer Toprak ne zaman oynasa saçma sapan hatalar yapıyor zaten alınmaması gereken bir isim fakat Hakan bu performansıyla Almanya milli takımında oynayabilirdi şuan

nerazzuri
08.Kasım.2014, 13:31
Fatih Terim aslında bu konularda başarılı birisi.

Neden Gökhan,Hakan,Ömer'i barıştırmak yerine böyle şeyler yapıyor anlamak mümkün değil. Burası sonuçta kulüp takımı değil bir milli takım.

Ayrıştırma muhabbetine kendi de dahil olduysa bir şey diyemeyeceğim tabii.

Nuri,Hakan,Ömer,Gökhan hatta Kaan bunları takıma monte etmemiz gerekirken bi' şekilde bi' şeyler oluyor anlayamadığımız.

KanaKe
08.Kasım.2014, 13:49
bence fatih hocaya haksiz yere tepki veriyorsunuz fatih terim ayrimcilik yapacak bir insan degil belliki ömer ile hakan kendileri milli takima gelmek istemiyorlar gökhan oldugu sürece.. fatih terimde ondan davet etmiyordur.

antiochia
08.Kasım.2014, 16:22
https://pbs.twimg.com/media/B12h2TKIYAAxk8V.png:large

Yine felaket bir seçim.

O yediğin haklar bir gün çıkacak senden Fatih Terim.

Rezil bir kador. Bu bizim değil birilerinin oyuncağı olan bir takımdır atık...

SAİT71
08.Kasım.2014, 17:02
Bu milli takım kimsenin kapris yeri değil. Eğer birbirleri var diye gelmeyeceklerse hiç birisini çağırmayacaksın bu takıma. Aralarında sorun varsa çözsünler öyle gelsinler. Yoksa hiç birisinin kaprisini bu takım çekmez. Birisini çağırıp ötekileri almazsan sen hoca olarak taraf tutmuş olursun. Birisini üste çıkarmış olursun.

Seçkinn
09.Kasım.2014, 14:01
Gökhan Gönül sakatlandı, henüz net bir açıklama yok ama milli maçları kaçırabilir.

attirson
09.Kasım.2014, 14:12
Hakan Çalhanoğlu milli takıma nasıl çağrılmaz anlamıyorum.Mesut en güzelini yapmış Almanya'yı seçerek.Yoksa Fatih Terim onu da katledecekti.Eğer kendi gelmek istemiyorsa Gökhan Töre oldugu için haklıdır çağırmayacaksın o zaman Gökhan Töre'yi.Bazıları adam bir hata yapmış silelim mi diye düşünüyor ancak hata yaptıysa gidip özür dileyecek olay öyle kapanacak.

mustangshelby
09.Kasım.2014, 17:29
Hakan Çalhanoğlu milli takıma nasıl çağrılmaz anlamıyorum.Mesut en güzelini yapmış Almanya'yı seçerek.Yoksa Fatih Terim onu da katledecekti.Eğer kendi gelmek istemiyorsa Gökhan Töre oldugu için haklıdır çağırmayacaksın o zaman Gökhan Töre'yi.Bazıları adam bir hata yapmış silelim mi diye düşünüyor ancak hata yaptıysa gidip özür dileyecek olay öyle kapanacak.

Konu birkere netliğe kavuşmamışken ordan burdan duyma haberlerle bunları yazan adamda artniyet ararım ki kimse kimsenin canını canı yanmadığı sürece yakmaz bunu bilir bunu söylerim. bu söylediklerimi "Eğer kendi gelmek istemiyorsa Gökhan Töre oldugu için haklıdır çağırmayacaksın o zaman Gökhan Töre'yi.Bazıları adam bir hata yapmış silelim mi diye düşünüyor ancak hata yaptıysa gidip özür dileyecek olay öyle kapanacak." bu yazın için yazdım.

"Hakan Çalhanoğlu milli takıma nasıl çağrılmaz anlamıyorum.Mesut en güzelini yapmış Almanya'yı seçerek." Çağrılmadıysa eğer bu sözüne harfiyen katılıyorum.

Çağrılıp gelmeyip, rapor gönderip 4-5 gün sonrada maça çıkıyorsa onada milli takıma ve 75 milyona yapılmış saygısızlık derim.

himone
09.Kasım.2014, 19:07
Gökhan ve Hakan arasında geçen olaya açıklama yapıldı. Hepimizin bildiği olaya göre Gökhan arkadaşı ile Ömer, Hakan ve arkadaşlarının olduğu odayı basmış. Gökhan'ın arkadaşı Hakan ve Ömer'e silah çekmiş ve Gökhan onların arkadaşını dövmüş. Olayın bu şekilde yaşandığını Hakan açıkladı bunun inkar edilecek bir tarafı yok. Şimdi olay bu şekilde yaşanmışken birinci sorumlu Fatih Terimdir. Böyle olaylar gizli saklı yaşanmaz, öncelikle Gökhan'a ciddi bir ceza verilmeliydi. Ayrıca televizyona çıkıp basın toplantısı ile tüm Türkiye önünde Hakan ve Ömer'den özür dilemeliydi. Bunları yaptıracak kişilerde Y.D. ve F.T. ikilisidir.

Benim düşüncem olayın bu şekilde yaşanması ve bu 3 oyuncunun da kadroya çağırılmasıydı. Bu dediklerimin hiçbiri yapılmamışken Hakan ve Ömer'in çeşitli bahanelerle takıma gelmemelerini haklı buluyorum. Özellikle en başında Fatih Terim'in benim olduğum yerde böyle bir şey yaşanmaz diyerek olayın üstünü örtmeye çalışması durumun buralara gelmesine sebep oldu. Ben de olsam bir daha o takıma gitmezdim, hatta çıkar televizyonda bu şekilde açıklama da yapardım. Bunlar benim şahsi görüşlerim.

Seçkinn
09.Kasım.2014, 19:23
Anlaşılan o ki Terim bu görevde olduğu sürece Hakan ve Ömer milli takımda olmayacak. Taraflara kızmamak lazım. Bu iki oyuncu gurur meselesi yaparak bu nedenle gelmek istemeyebilirler, bunu anlayışla karşılayabilmek lazım. Terim'de tercihini Gökhan'dan yana kullanmıştır, buna da saygı duyulmalı. Bu saatten sonra tartışmaları uzatmak anlamsız. Zaten turnuvaya katılma ihtimalimizin çok düşük olduğunu hesaba katınca ben kısa süre sonra Terim'in görevi bırakacağını düşünüyorum. Yine yeni yapılanmaya gittiğimizde bu durumları gelen teknik adam değerlendirir artık.