View Full Version : Köprüdeki çekişme gece de sürdü
mgungor
21.Haziran.2006, 14:00
Köprüdeki çekişme gece de sürdü
Fenerbahçeli taraftarlar tarafından geçtiğimiz gün ipleri kesilerek boğazın serin sularına bırakılan Boğaziçi Köprüsü'ndeki Galatasaray bayrağı, yeniden indirilmek istendi.
http://www.superspor.com/images/1/29/6130_B_koprubayrak001.jpg
Önceki gece 5 kişilik Fenerbahçe taraftarının kestiği bayrağın yenisinin asılmasının ardından Fenerbahçe taraftarı, gece tekrar köprüye geldi. Mecidiyeköy'den taksiye binen Alper Tunca Kandemir ve Hakan Özkara isimli Fenerbahçe taraftarları, önceki gece kesilmesinin ardından Galatasaray yönetiminin yeniden astığı bayrağı yine kesmek istedi. Köprü üzerinde bir ticari taksinin durduğunu gören Köprü Koruma polisleri, olay yerine gittiklerinde 2 kişiyi Galatasaray bayrağını kesmek isterken buldu. Polis tarafından gözlem altına alınan 2 kişi ve taksi şoförü Cemal Demir, sorgulanmak üzere Sabancı Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis aracından indirilen Fenerbahçe taraftarları, "Biz kesemezsek başkası keser" diye konuştu.
21.06.2006
Kaynak : İHA
Kuvvetmira
21.Haziran.2006, 15:27
eet bi köprüye gs bayrağı asılması çok saçma dimi:D
alıntı kaldırılmıştır. düzenleyen Vieri
Burak Duran
21.Haziran.2006, 15:37
bu bir gelenektir şampiyon olan bayrağını asar bunu bu kadar dert etmeye ne gerek var ki komik :D
vita es morte
21.Haziran.2006, 15:39
benim mesajım mı silinmiş yahu :S
mgungor
21.Haziran.2006, 15:39
Valla bi daha indirmeye teşebbüs ederlerse ben giderim orada nöbet tutarum hee :p
tolginho
21.Haziran.2006, 15:40
bu da futbolun eğlencesi olsa gerek. İçeri de dayak yemiyorlarsa, bayrakları kesenlere de aksiyon oluyor. Başkalarına zarar verilmediği, küfür edilmediği sürece operasyonların yapılmasında kötü bir yan göremiyorum.
Bu arada bayrak kesilirken kıyıdaki fenerliler kameraya çekmiş, en büyük fener diye tezahürat yapıyorlardı. Irak'taki intihar saldırıları aklıma geldi, çok komiğime gitti ama sonra düşündüm.
Bence oradaki bu hal futbol ve Fenerbahçe sevgisinin parıltısıyıdı.
Güldürürken düşündürmek bu herhalde.
Kuvvetmira
21.Haziran.2006, 15:42
benim mesajım mı silinmiş yahu :Sharbi ya bende alıntı yapmıştım:confused:
pessy
21.Haziran.2006, 15:45
ya her zaman dediğim gib fenerbahçe kabullenemiyo bazı şeyleri...
bursa_mc
21.Haziran.2006, 15:49
sana katılıyorumm
Burak Duran
21.Haziran.2006, 15:50
bu da futbolun eğlencesi olsa gerek. İçeri de dayak yemiyorlarsa, bayrakları kesenlere de aksiyon oluyor. Başkalarına zarar verilmediği, küfür edilmediği sürece operasyonların yapılmasında kötü bir yan göremiyorum.
Bu arada bayrak kesilirken kıyıdaki fenerliler kameraya çekmiş, en büyük fener diye tezahürat yapıyorlardı. Irak'taki intihar saldırıları aklıma geldi, çok komiğime gitti ama sonra düşündüm.
Bence oradaki bu hal futbol ve Fenerbahçe sevgisinin parıltısıyıdı.
Güldürürken düşündürmek bu herhalde.
o olayın aynısını gs liler yapmıştı bayrak kesildiğindi cimbom diye bağarıyolardı. bağlantıyı süper yakalamışsın ırak olayını :D
ibo
21.Haziran.2006, 18:17
ya bu tür davranışlarda bulunanlar taraftar değilki. taraftarlık bu değil....
lazyboy7
21.Haziran.2006, 19:40
çekememezlik başka bişy diil.
barahir
21.Haziran.2006, 19:43
Sorması ayıp kaç gün kalcak bu bayrak burda?
Jesus_FB
21.Haziran.2006, 19:53
iki üç kişinin yaptığı bir şeyi nasıl Fenerbahçe hazmedemiyo olarak çevirebiliyorsunuz anlamıyorum
mgungor
21.Haziran.2006, 19:55
Bunlara taraftarda denemezki.Lütfen kendinize göre çekmeyin konuyu.Tartışma lütfen çıkmasın.Ve bunları FB ye mal etmeyin...
emirduman
21.Haziran.2006, 20:45
FB'ye mal etmek yanlış..
O kişilerin çekememezliği...
ibo
21.Haziran.2006, 21:06
Arkadaşlar bu durumda Fb klübünün hiç bir sorumluluğu vede suçu yok ki. Niçin FB ye yüklüyorsunuz tüm sorumluluğu? Bu yaptığınız ayıp yani. Fb nin stadında olan bir olaymış gibi FB ye yüklenmeyin lütfen. Bir kaç kendini bilmezin,Gerizekalının,Kafası Basmayanın,Cahil insanların,Saygısızların yaptıkları saçma sapan bir hareket.
By_aBuNis
21.Haziran.2006, 21:16
ben gıder keserım bu aksam :D
Burak Duran
21.Haziran.2006, 23:33
iyi bilgimiz oldu :D hemen süvari birlikleri yollayalım
M.Scofield
21.Haziran.2006, 23:37
indiren indirsin o bayrak gönüllerimizde
By_aBuNis
21.Haziran.2006, 23:49
burak abı ayıp edıyorsun ama :(:( neden sıkayet edeceksın kı yaa :D:D
SaMaNYoLu
21.Haziran.2006, 23:50
gecen yılda fenerbayrakları böyle asılıydı fakat hıc bır Galatasaraylının bu sekıl davrandıgını görmedım. Başarıya Saygı diyoorum başkada birşey demiyorum.
By_aBuNis
22.Haziran.2006, 00:01
napalım bu sene boyle oldu ıste ıdare edecez :p :p
mgungor
22.Haziran.2006, 10:19
Boğaziçi Köprüsü'ndeki G.S bayrağını indirmek isteyen 8 kişi gözaltında
İSTANBUL (A.A)
Boğaziçi Köprüsü'ne asılan dev Galatasaray bayrağını indirmeye çalışan 8 kişi gözaltına alındı.
Özel araçlarıyla Boğaziçi Köprüsü'ne gelen ve Fenerbahçe taraftarı oldukları ifade edilen bir grup, köprüde asılı olan Galatasaray bayrağının bağlantılarını kesmeye çalıştı. Gruptan bazı kişiler de köprüye çektikleri bayrağa zarar verdi.
Köprü Koruma Büro Amirliğinde görevli polis memurlarının müdahale ettiği gruptan 8 kişi gözaltına alındı. Diğer kişiler ise araçlarıyla birlikte uzaklaştı. Gözaltına alınan 8 kişi, daha sonra polis merkezine götürüldü.
İstanbul Valiliğinden alınan izinle Boğaziçi Köprüsü'ne asılan Galatasaray bayrağı, 2 gün önce Fenerbahçe taraftarı olan 5 kişi tarafından bağlantıları kesilerek denize düşürülmüştü. Aynı gün Galatasaray yöneticilerinin yerine yenisini astırdığı bayrak, dün 2 kişi tarafından indirilmeye çalışılmış, ancak bunu gerçekleştiremeyen kişiler gözaltına alınmıştı.
Burak Duran
22.Haziran.2006, 10:38
yakında fener taraftarı kalmıcak etrafta :D
mgungor
22.Haziran.2006, 10:40
yakında fener taraftarı kalmıcak etrafta
valla bayrağı gören saldırıyo köprüye ÇD.yakında kökten halletçekler işi.köprüye bomba döşerlerse şaşırmam :D
Burak Duran
22.Haziran.2006, 10:48
dur bakalım belki durulur artık baktılar olmuyor. yeter yani suyu çıktı artık bırak 1 hafta daha kalsın böyle yapıldıkça kalma süresi artar bence
mgungor
22.Haziran.2006, 11:42
Milliyetten Ercan güvenin yazısı
Bayrağı indiren kahramanlar
Boğaz Köprüsü'nden Galatasaray bayrağını indiren gençleri yürekten kutluyorum.
Onlar, yarınlarımızı emanet edeceğimiz cesur, kararlı ve sorumluluk sahibi insanlar.
Kahraman oldukları kuşkusuz.
Çok tehlikeli bir operasyonu hiç tereddüt etmeden başardılar.
Ufak bir eksikleri vardı; o kadar...
Keşke bu performanslarını Greenpeace'deki yaşıtları gibi "insanlık adına" kullanabilecek birikim ve akla sahip olsalar.
ozzy
22.Haziran.2006, 11:43
çok saçma.hiç bir takım kabullenmiyorki olaylar oluyor.fenerbahçe şampiyon olsaydı ve köprüye bayrak assaydı galatasaraylılar indirmeyecekmiydi?
sergenNn
22.Haziran.2006, 12:31
gecen yılda fenerbayrakları böyle asılıydı fakat hıc bır Galatasaraylının bu sekıl davrandıgını görmedım. Başarıya Saygı diyoorum başkada birşey demiyorum.
ozzy arkadaşım ben geçen yıl galatasaraylıların kaldırmaya çalıştığını ya da fenerlilerin bayrak astığını bilmiyorum ama samanyolunun dediği doğru ise demek ki galatasaraylılar böyle bir şey yapmamış.
bursa_mc
22.Haziran.2006, 12:31
fener de bi kıskançlık var galiba bole işler yapıyoo
Universal
22.Haziran.2006, 12:42
Boğaz Köprüsüne asılan ikinci Gs bayrağının sonu da diğerleriyle aynı oldu. Köprüye asılan 2. bayrak geceyarısında fenerbahce taraftarı tarafında yakılarak imha edildi. Bayraktan kalan 2 küçük parça da sabah 05:00'da polisler tarafından çekilerek toplandı. Gs bayrağını indiren grupta olduğu iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.
antu.com(değiştirilmiştir)
Yotumum milletin derdi köprü oldu.
EreN
22.Haziran.2006, 12:42
Kıskançlık ?
Neyi Kıskanmamız gerekiyor ?
mgungor
22.Haziran.2006, 12:56
Arkadaşlar tekrar söylüyorum bunu FB yapmadı bir kaç kendini bilmez adam yaptı..bu arada batuhan hiç yakışmamış o başlık 3.operasyon falan :mad:
Universal
22.Haziran.2006, 12:58
Arkadaşlar tekrar söylüyorum bunu FB yapmadı bir kaç kendini bilmez adam yaptı..bu arada batuhan hiç yakışmamış o başlık 3.operasyon falan :mad:
zaten antudan alıntı başlığı değiştireyim haberide tarafsız hale getirdim
paco
22.Haziran.2006, 13:00
ya arkadaşlar biraz gerçekci olalım bende bir fb li olsam inanın o bayrağı yakmak, suya atmak için elimden geleni yaparım .... sonuçta o takım benim ezeli rakibim ve en kötü gününde bile çıkıp şampiyon oluyor ki o en kötü günlerini yaşarken bende en iyi günlerimi yaşıyorum (maddi açıdan) ... ben f.b lileri anlayabiliyorum .... ve bir nebze bile üzülmüyorum biz her sene şampiyon olalım bayrağımızı asalım f.b. lilerde gelsinler yaksınlar , suya atsınlar .... mutlu bile olurum ....
m_o_11
22.Haziran.2006, 13:02
Rakip diye çekememezlik olmas. Tebrik etmemiz gerekir. İsterseniz bin türlü hileyle olsun bizim tebrik etmemiz lazım. bi kac sarhos un işi dir bu zaten. ama köprüü ye bayrak acmak bence hiç mantıklı bi iş deil. takılmaması lazımdı oraya. Gassarayın sanki köprü. cok saçma geldi böyle bişeye izin verilmesi.
EreN
22.Haziran.2006, 13:03
f.b. lilerde gelsinler yaksınlar , suya atsınlar .... mutlu bile olurum ....
Mazhochist misin ?
paco
22.Haziran.2006, 13:06
Mazhochist misin ?
anladın sen anladın ;)
enesao
22.Haziran.2006, 14:12
kim nederse desin hazmedemiyolar isteeee...
m_o_11
22.Haziran.2006, 14:16
niye hazmedemiycez ki hayret bişey. sanki hep biz şampiyon oluyoduk. 10 yıl sonra siz bi kere şampiyon oldunuz da bizde hazmedemedik. tebrik ederiz. ma köprü sanki sizinmiş gibi bayrak asmak cok sacma. bu ülkede herkes gassaraylı mı ki böyle bişeye izin verebiliyorlar. böyle birsey olacagını bildikleri halde.Tekrar şampiyonlugunuzu tebrik ederim. ama hiç şampiyonluk görmemiş insanlar gibi davranmayalım.
Burak Duran
22.Haziran.2006, 14:21
niye hazmedemiycez ki hayret bişey. sanki hep biz şampiyon oluyoduk. 10 yıl sonra siz bi kere şampiyon oldunuz da bizde hazmedemedik. tebrik ederiz. ma köprü sanki sizinmiş gibi bayrak asmak cok sacma. bu ülkede herkes gassaraylı mı ki böyle bişeye izin verebiliyorlar. böyle birsey olacagını bildikleri halde.Tekrar şampiyonlugunuzu tebrik ederim. ama hiç şampiyonluk görmemiş insanlar gibi davranmayalım.
öncelikle şampiyon olan her takım köprüye bayrak asıyor bu bir gelenektir. ayrıca şampiyonluk görmemiş gibi davranmayalım diyecek en son takım fenerdir çünkü sizin kutlamalarınızı görüyoruz neyse daha fazla uzatmıyım ltf biraz düşünerek yazın
paco
22.Haziran.2006, 14:22
köprüye bayrak asıldığı zaman bizim mi oluyor ... oraya her sene kim şampiyon olursa bayrak asar ... ne var bunda ... hayır herkezin galatasaraylı olmasına ne gerek var oraya bayrak asılmasıyla .... onu anlamadım ...
enesao
22.Haziran.2006, 14:31
ayrıca şampiyonluk görmemiş gibi davranmayalım diyecek en son takım fenerdir çünkü sizin kutlamalarınızı görüyoruz
aynen katiliyoorum...
istersen mübala sanatinida fazla kullanma yani fazla abartma biz nerde 10 yilda bi sampiyon oluyoruz... ha bide flamamizi tabi ki asacagiz oraya avrupa fatihi bi takimiz biiz... bu kadar da olsun yaniii
Laz_Asker_61
22.Haziran.2006, 14:34
ilk önce bu bayrak olayını tüm fenerbahçe camiasına mal etmek yanlış bir kaç kendini bilmez kişinin yapmış olduğu birşey
ne olmuş yani bayraj orada asılıysa o bayrağı indirirsen şaöpiyonlukları da mı gidecek hayır ee daha neyin kavgasını yapıyor bunlar anlamış değilim
Burak Duran
22.Haziran.2006, 14:46
EĞER TARTIŞMA DEVAM EDERSE HERKESE CEZA VERİCEM HABERİNİZ OLSUN!!!
By_aBuNis
22.Haziran.2006, 15:27
çok saçma.hiç bir takım kabullenmiyorki olaylar oluyor.fenerbahçe şampiyon olsaydı ve köprüye bayrak assaydı galatasaraylılar indirmeyecekmiydi?evet cok sacma :D ama sızınkıler son hafta kaybetseydı sence ne yaparlardı ?
eraser212
22.Haziran.2006, 15:56
bence bu konunun sabitleştirilmesi lazım "köprüdeki çekişme" diye:D . iş inata bindi. ne galatasaray bayrağı asmaktan vazgeçer ne de fenerliler indirmekten:D :)):
Burak Duran
22.Haziran.2006, 16:38
sağolun beyler uzatmayın dedik artık ama dinlemiyosunuz umarım bu son noktadır...
By_aBuNis
22.Haziran.2006, 16:45
lütfen noktayı ben koyım :D
( .....................................)
Selman Ozturk
22.Haziran.2006, 17:00
Yahu 3-5 kendini bilmez, akıl zaafiyetleri olan kişilerin birbirleriyle olan inatlaşmalarını tartışıyoruz günlerdir. Yok o asmış, o kesmiş, öbürü biçmiş, diğeri öpmüş...Şimdi düşünüyorum da acaba bu akılsız diye tabir ettiğimiz kişiler mi akılsız, yoksa onların akılsızlıklarını günlerce tartışan ve bu yüzden birbirimizi kıran biz mi?
Burak Duran
22.Haziran.2006, 17:08
aman abi öpmesin naptın ya:D
mgungor
22.Haziran.2006, 18:38
"Bayrağı yarın yerine asacağız"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Fenerbahçeli taraftarların yerinden sökerek denize attıkları Boğaziçi Köprüsü'ndeki Galatasaray bayrağını yarın yeniden asacaklarını söyledi.
http://www.superspor.com/images/1/29/4190_B_FatihGoksen001.jpg
Fatih Gökşen, bayrak için valilikten aldıkları 15 günlük sürenin dolmadığını ifade ederek, ''Süremiz var. Yeni bir bayrağı yarın yerine asacağız'' dedi.
Fenerbahçeli taraftarların yaptıkları bu hareketlere anlam veremediklerini ifade eden Gökşen, ''Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Bugün biz şampiyon olduk, bayrak astık. Yarın da başka takımlar şampiyon olduğunda asabilirler. Bu yapılan hareketlerin sonu yok. Sağduyulu Fenerbahçeliler bile bu yapılan bayrak indirme olayına tepki gösteriyor'' diye konuştu.
Gökşen, bu hareketlerin sürmesi durumunda gelecek sezonlarda köprüye bayrak asılamayacağını da sözlerine ekledi.
22.06.2006
Kaynak : AA
m_o_11
22.Haziran.2006, 20:04
ii yapmış kesenler(ama kendilerine göre - akıl seviyelerine göre davranmıslar).ben sizi tebrik ettiğimi söylüyorum.bayrak asılmıs yapcak bişey yok daha baska. ama bana köprüde bayrak sallandırılması mantıklı gelmiyor. bayrak bizim olsa dahi. tartısma yı kızıştırdıgım için hepinizden özür dilerim
Universal
22.Haziran.2006, 22:12
Yahu 3-5 kendini bilmez, akıl zaafiyetleri olan kişilerin birbirleriyle olan inatlaşmalarını tartışıyoruz günlerdir. Yok o asmış, o kesmiş, öbürü biçmiş, diğeri öpmüş...Şimdi düşünüyorum da acaba bu akılsız diye tabir ettiğimiz kişiler mi akılsız, yoksa onların akılsızlıklarını günlerce tartışan ve bu yüzden birbirimizi kıran biz mi?
sadece medyatik olmak isteyen bir kaç kişiyi tartışıyoruz
mgungor
23.Haziran.2006, 13:21
2. bayrak krizi
G.Saray bayrağı dün gece de polisin havaya ateş etmesine rağmen taraftarlar tarafından döner bıçakları ve meşalelerle parçalandı. Polis ikiye bölünen sarı kırmızılı bayrağı köprüden kaldırdı.
Bir kez indirilen bir kez de indirilmek istenen Boğaziçi Köprüsü’nde asılı Galatasaray bayrağı dün gece de polisin havaya ateş etmesine rağmen Fenerbahçeli olduğunu söyleyen kişiler tarafından döner bıçakları ile parçalandı. Polis ikiye bölünen sarı-kırmızılı bayrağı köprüden kaldırdı.
Genç Fenerbahçeliler Derneği’ne üye olduklarını söyleyen 30 kişilik grup saat 02.00 sıralarında 6 otomobille köprü üzerine geldi. Nöbet bekleyen polisler olayı görerek uyarıda bulundu. Kalabalığın dağılmadığını gören polis, havaya 4 el ateş açtı.
Panikleyen taraftarlardan büyük bir bölümü geldikleri otomobillere binerek kaçtı. Galatasaray bayrağının köprü üzerinde asılı kalmasını onur meselesi yaptıklarını söyleyen 8 kişilik grup hızla korkulukları aşıp bayrağın yanına geldi.
Meşale yaktılar
Gruptan bir kişi yanında getirdiği kamerayla olayı görüntülerken, bazı taraftarlar meşale yaktı. Fanatik taraftarlar döner bıçağı ile bayrağı keserken polisler tarafından yakalandı.
Köprü Koruma Amirliği’ne götürülen 8 taraftar burada yapılan sorgularının ardından Beylerbeyi Sabancı Polis Merkezi’ne teslim edildi. Taraftar grubunu 34 UH 7796 plakalı Peugeot marka otomobiliyle köprü üzerine getiren Alpay Kazan’ın 1.15 promil alkollü olduğu bu yüzden ehliyetine el koyulduğu bildirildi.
Bıçak ve meşalelerle zarar gören bayrak polis tarafından asılı bulunduğu yerden kaldırıldı. Bayrağın parçalanmasının görüntüleri ile fotoğrafları derneğin internet sayfasında yayınlandı.
"BAYRAK YİNE ASILACAK"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Fenerbahçeli taraftarların yerinden sökerek denize attıkları Boğaziçi Köprüsü’ndeki Galatasaray bayrağını bugün yeniden asacaklarını söyledi. Gökşen, bayrak için valilikten aldıkları 15 günlük sürenin dolmadığını ifade ederek, "Süremiz var. Yeni bir bayrağı bugün yerine asacağız. Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum" dedi. Yönetici Şükrü Ergün de F.Bahçe taraftarlarını eleştirirken "Gerekirse onlar kaldırır biz asarız. Yazık Fener taraftarı ne hallere düşmüş" dedi.
23.06.2006
Kaynak : Hürriyet
bluepaw
23.Haziran.2006, 13:37
Boğaziçi Köprüsü'ne asılan dev Galatasaray bayraklarının 3 kez eyleme maruz kalması ve Fenerbahçeli taraftarlar tarafından denize atılması olayına Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen başka bir pencereden baktı.
"Şampiyon olduğumuzda -başkan krizi- ile gündemi değiştirdiler, şimdi -bayrak krizi- ile şampiyonluğumuzu yeniden gündeme getirdiler. Onlara teşekkür ediyorum diyen Gökşen herkesi sağduyulu olmaya çağırdı.
Şampiyonluğun tadını çıkaramadıklarını ifade eden Fatih Gökşen, Galatasaray bayrağının dalgalanmasına bile müsaade etmeyen Fenerbahçeli taraftarların bu durumu sindiremediğini ama böyle davranarak kendilerini yeniden gündeme getirdiğini söylese de; bu tür olayların son bulması gerektiğinin altını çizdi. Gökşen; "Böyle giderse hiç bir takım köprüye bayrak asamayacak" dedi.
Galatasaraylı taraftarlar yeni dikilen bayrağı bugün öğle saatlerinde bir kez daha köprüye asacak.
http://www.superspor.com/images/1/29/6968_B_FatihGoksen003.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu işin Fenerbahçesi Galatasaryı yok. Eğer Fener şampiyon olup öyle bir bayrak assaydı bu sefer GS'liler onu kesmeye çalışacaklardı.
m_o_11
23.Haziran.2006, 13:58
Bu aciklamalar pek yakismiyo yoneticiye. Niye genelleme yapiyo. birascik dusunerek konussa ya daha ii olmas mi!. yoksa bizi mi kiskirtmaya calisiyo.
enesao
23.Haziran.2006, 14:18
bide kamerayla cekmisler ne yapcaklarsa...?
Burak Duran
23.Haziran.2006, 14:19
kışkırtılan kışkırtılmış zaten
Jesus_FB
23.Haziran.2006, 15:00
yöneticiler böyle konuşurlarsa bu fanatiklikler hiç bitmiyecek 2 3 tane serserinin yaptıkları şeyi nasıl hemen Femerbahçe'ye mal ediveriyorlar ortamı geriyorlar birde üstüne FB yönetimine laf atıyorlar bunları dinleyen milyonlarda böyle fanatik oluyor işte
perpetua
23.Haziran.2006, 18:36
Galatasaray bayrağının dalgalanmasına bile müsaade etmeyen Fenerbahçeli taraftarların bu durumu sindiremediğini ama böyle davranarak kendilerini yeniden gündeme getirdiğini
Nasil okudugunuz, nasil anladiginiza bagli.
Galatasaray'in bayraginin dalgalanmasina bile musaade etmeyen Fenerbahceli taraftarlarin bu durumu sindiremedigini => Yani bayragin sallanmasini istemeyen Fenerbahce'li taraftarlarin sindiremedigi anlamina gelir. Kisacasi, bayragi indirmeye celisan ve indirmeye calisanlara destek veren.
Galatasaray bayraginin dalgalanmasina bile musaade etmeyerek, Fenerbahceli taraftarlarin bu durumu sindiremedigi sonucuna variriz => diye bir sey soylemis olsa tum Fenerbahce taraftarlarina bu hareketler maledilmis olur.
Yoneticilerin duzgun konusmasi hakkinda katiliyorum ama bizler de duzgun okusak, dinlesek bazi yanlis anlasilmalar ortadan kalkar.
Burak Duran
23.Haziran.2006, 18:47
G.Saray bayrağı yeniden asıldı
Galatasaray taraftarı yaklaşık 50 kişilik bir grubun sabah saatlerinde Ali Sami yen Stadı'nda toplanmasının ardından diktirilen dev bayrak, uzun uğraşlar sonunda Boğaz Köprüsü'ne asıldı.
Yapılan her türlü hazırlığın ardından 15.00 gibi Boğaziçi Köprüsü'ne gelinirken, önce köprünün mühendis odası, ardından emniyet ve valilikten izin alındıktan sonra bayrak asılabildi.
Şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde Boğaziçi Köprüsüne asılan, ancak Fenerbahçeli taraftarlarca sabahın alacakaranlığında 2 kez indirilen Galatasaray Bayrağı, sarı-kırmızılı kulüp tarafından 3. kez yerine asılmış oldu.
23.06.2006
Universal
23.Haziran.2006, 19:05
bakalım yine keseceklermi :D
Burak Duran
23.Haziran.2006, 19:15
bence artık nöbet tutsunlar 40-50 kişi o zaman yaklaşamazlar :D
mgungor
23.Haziran.2006, 19:27
Artık sıktı ama as-indir-as - indir.bir yere kadar...
bu arada kaç gün daha iznimiz var?
Jesus_FB
23.Haziran.2006, 19:28
bildiğim kadarıyla 12 gün daha izin var
Burak Duran
23.Haziran.2006, 19:36
iyi bi 3-4 bayrak değişir :D
Jesus_FB
23.Haziran.2006, 19:36
köprü ve bayreak olayları ile ilgili Fenerbahçenin taraftar sitesi antu bir açıklma yapmış sizlerle paylaşmak istedim
Buna Bir son Verin
G.s'nin Boğaz köprüsüne astığı bayrak ikidir taraftarlarımızca indiriliyor. Son şampiyonluğumuzda köprüye bayrak asmamıza izin verilmemesine rağmen, Gs'ye bu iznin tanınması taraftarlarımızda tepkilere yol açtı ve bayrak iki kere indirildi. Gs yöneticilerinin yangına körükle gider gibi yaptığı açıklamalar taraftarımızın kızgınlığını arttırıyor ve olaylar istenmeyen taraflara yönelecek gibi görünüyor. Bu zıtlaşmanın toplumun huzurunu kaçırdığı açık. Bu noktada devletimizin yetkililerine önemli bir görev düşüyor.
Sayın Valimiz,
Lütfen bu sevimsiz gelişmelere yol açması muhtemel zıtlaşmaya el koyun. Taraftarlarımızda, son şampiyonluğumuzda verilmeyen iznin, Gs sözkonusu olduğunda bol keseden verilmesi, adaletsizliğe uğramışlık duygusu oluşturdu ve tepki ortaya koyuyorlar. Bunu gidermek, bu adaletsizliğe mani olmak sizin elinizde. Bunu engellemek şehrimizin sosyal huzuru için de son derece gerekli. Lütfen bir açıklama yaparak, bundan sonra her şampiyon olacak takımın belirli bir süre bayrak asabileceğini belirtin. Ya da Gs'nin yeni bir bayrak asma girişimine engel olun ve bir daha o köprüye bayrak asmanın yasaklandığını kamuoyuna açıklayın. Ama bir camiaya evet diğerine hayır demeniz infiale yol açıyor. Biz iki sene önceki şampiyonluğumuzda bayrak astık, geçen sene asamadık.. Bu sene, geçen sene bize verilmeyen iznin ardından, Gs bayrak asabiliyor. Yani görülüyor ki bu işte bir prensip, alınmış kati bir karar yok. Lütfen bu belirsizliğe adil ve kalıcı bir çözüm bulun.
Burak Duran
23.Haziran.2006, 20:06
sonuçta fener asmıştı 1 sene bu senede biz asıyoruz buna bu kadar tepki niye? komik olmaya başladı 1-2 kişi diyorduk ama bu olay camia tepkisine dönüşüyor. bu bayrak bence her sene şampiyon olan takım tarafından köprüye asılmalı sonuçta olaya renk katıyor