Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Köprüdeki çekişme gece de sürdü

Default Köprüdeki çekişme gece de sürdü

Köprüdeki çekişme gece de sürdü

Fenerbahçeli taraftarlar tarafından geçtiğimiz gün ipleri kesilerek boğazın serin sularına bırakılan Boğaziçi Köprüsü'ndeki Galatasaray bayrağı, yeniden indirilmek istendi.

Önceki gece 5 kişilik Fenerbahçe taraftarının kestiği bayrağın yenisinin asılmasının ardından Fenerbahçe taraftarı, gece tekrar köprüye geldi. Mecidiyeköy'den taksiye binen Alper Tunca Kandemir ve Hakan Özkara isimli Fenerbahçe taraftarları, önceki gece kesilmesinin ardından Galatasaray yönetiminin yeniden astığı bayrağı yine kesmek istedi. Köprü üzerinde bir ticari taksinin durduğunu gören Köprü Koruma polisleri, olay yerine gittiklerinde 2 kişiyi Galatasaray bayrağını kesmek isterken buldu. Polis tarafından gözlem altına alınan 2 kişi ve taksi şoförü Cemal Demir, sorgulanmak üzere Sabancı Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis aracından indirilen Fenerbahçe taraftarları, "Biz kesemezsek başkası keser" diye konuştu.
    21.06.2006

Kaynak : İHA

eet bi köprüye gs bayrağı asılması çok saçma dimi

alıntı kaldırılmıştır. düzenleyen Vieri

bu bir gelenektir şampiyon olan bayrağını asar bunu bu kadar dert etmeye ne gerek var ki komik

benim mesajım mı silinmiş yahu :S

Valla bi daha indirmeye teşebbüs ederlerse ben giderim orada nöbet tutarum hee

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

bu da futbolun eğlencesi olsa gerek. İçeri de dayak yemiyorlarsa, bayrakları kesenlere de aksiyon oluyor. Başkalarına zarar verilmediği, küfür edilmediği sürece operasyonların yapılmasında kötü bir yan göremiyorum.

Bu arada bayrak kesilirken kıyıdaki fenerliler kameraya çekmiş, en büyük fener diye tezahürat yapıyorlardı. Irak'taki intihar saldırıları aklıma geldi, çok komiğime gitti ama sonra düşündüm.

Bence oradaki bu hal futbol ve Fenerbahçe sevgisinin parıltısıyıdı.

Güldürürken düşündürmek bu herhalde.

Quote Originally Posted by vita es morte
    benim mesajım mı silinmiş yahu :S
    harbi ya bende alıntı yapmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ya her zaman dediğim gib fenerbahçe kabullenemiyo bazı şeyleri...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nurisahin
    sana katılıyorumm

Quote Originally Posted by tolginho
    bu da futbolun eğlencesi olsa gerek. İçeri de dayak yemiyorlarsa, bayrakları kesenlere de aksiyon oluyor. Başkalarına zarar verilmediği, küfür edilmediği sürece operasyonların yapılmasında kötü bir yan göremiyorum.

Bu arada bayrak kesilirken kıyıdaki fenerliler kameraya çekmiş, en büyük fener diye tezahürat yapıyorlardı. Irak'taki intihar saldırıları aklıma geldi, çok komiğime gitti ama sonra düşündüm.

Bence oradaki bu hal futbol ve Fenerbahçe sevgisinin parıltısıyıdı.

Güldürürken düşündürmek bu herhalde.
    o olayın aynısını gs liler yapmıştı bayrak kesildiğindi cimbom diye bağarıyolardı. bağlantıyı süper yakalamışsın ırak olayını

ya bu tür davranışlarda bulunanlar taraftar değilki. taraftarlık bu değil....

çekememezlik başka bişy diil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sorması ayıp kaç gün kalcak bu bayrak burda?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bunlara taraftarda denemezki.Lütfen kendinize göre çekmeyin konuyu.Tartışma lütfen çıkmasın.Ve bunları FB ye mal etmeyin...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

FB'ye mal etmek yanlış..

O kişilerin çekememezliği...

Arkadaşlar bu durumda Fb klübünün hiç bir sorumluluğu vede suçu yok ki. Niçin FB ye yüklüyorsunuz tüm sorumluluğu? Bu yaptığınız ayıp yani. Fb nin stadında olan bir olaymış gibi FB ye yüklenmeyin lütfen. Bir kaç kendini bilmezin,Gerizekalının,Kafası Basmayanın,Cahil insanların,Saygısızların yaptıkları saçma sapan bir hareket.

ben gıder keserım bu aksam

iyi bilgimiz oldu hemen süvari birlikleri yollayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

indiren indirsin o bayrak gönüllerimizde

burak abı ayıp edıyorsun ama neden sıkayet edeceksın kı yaa

gecen yılda fenerbayrakları böyle asılıydı fakat hıc bır Galatasaraylının bu sekıl davrandıgını görmedım. Başarıya Saygı diyoorum başkada birşey demiyorum.

napalım bu sene boyle oldu ıste ıdare edecez

Default Boğaziçi Köprüsü'ndeki G.S bayrağını indirmek isteyen 8 kişi gözaltında

Boğaziçi Köprüsü'ndeki G.S bayrağını indirmek isteyen 8 kişi gözaltında

İSTANBUL (A.A)

Boğaziçi Köprüsü'ne asılan dev Galatasaray bayrağını indirmeye çalışan 8 kişi gözaltına alındı.

Özel araçlarıyla Boğaziçi Köprüsü'ne gelen ve Fenerbahçe taraftarı oldukları ifade edilen bir grup, köprüde asılı olan Galatasaray bayrağının bağlantılarını kesmeye çalıştı. Gruptan bazı kişiler de köprüye çektikleri bayrağa zarar verdi.
    Köprü Koruma Büro Amirliğinde görevli polis memurlarının müdahale ettiği gruptan 8 kişi gözaltına alındı. Diğer kişiler ise araçlarıyla birlikte uzaklaştı. Gözaltına alınan 8 kişi, daha sonra polis merkezine götürüldü.

İstanbul Valiliğinden alınan izinle Boğaziçi Köprüsü'ne asılan Galatasaray bayrağı, 2 gün önce Fenerbahçe taraftarı olan 5 kişi tarafından bağlantıları kesilerek denize düşürülmüştü. Aynı gün Galatasaray yöneticilerinin yerine yenisini astırdığı bayrak, dün 2 kişi tarafından indirilmeye çalışılmış, ancak bunu gerçekleştiremeyen kişiler gözaltına alınmıştı.

yakında fener taraftarı kalmıcak etrafta

yakında fener taraftarı kalmıcak etrafta
    valla bayrağı gören saldırıyo köprüye ÇD.yakında kökten halletçekler işi.köprüye bomba döşerlerse şaşırmam

dur bakalım belki durulur artık baktılar olmuyor. yeter yani suyu çıktı artık bırak 1 hafta daha kalsın böyle yapıldıkça kalma süresi artar bence

Milliyetten Ercan güvenin yazısı
    Bayrağı indiren kahramanlar

Boğaz Köprüsü'nden Galatasaray bayrağını indiren gençleri yürekten kutluyorum.
    Onlar, yarınlarımızı emanet edeceğimiz cesur, kararlı ve sorumluluk sahibi insanlar.
    Kahraman oldukları kuşkusuz.
    Çok tehlikeli bir operasyonu hiç tereddüt etmeden başardılar.
    Ufak bir eksikleri vardı; o kadar...
    Keşke bu performanslarını Greenpeace'deki yaşıtları gibi "insanlık adına" kullanabilecek birikim ve akla sahip olsalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by nurisahin
    çok saçma.hiç bir takım kabullenmiyorki olaylar oluyor.fenerbahçe şampiyon olsaydı ve köprüye bayrak assaydı galatasaraylılar indirmeyecekmiydi?

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    gecen yılda fenerbayrakları böyle asılıydı fakat hıc bır Galatasaraylının bu sekıl davrandıgını görmedım. Başarıya Saygı diyoorum başkada birşey demiyorum.
    ozzy arkadaşım ben geçen yıl galatasaraylıların kaldırmaya çalıştığını ya da fenerlilerin bayrak astığını bilmiyorum ama samanyolunun dediği doğru ise demek ki galatasaraylılar böyle bir şey yapmamış.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri