PDA

View Full Version : G.Saray Storelar darphane gibi

mgungor
23.Haziran.2006, 13:53
G.Saray Storelar darphane gibi

Galatasaray’ın şampiyonluğa ulaştığı 14 Mayıs tarihinden sonraki bir aylık dönemde, 2’si mobil olmak üzere toplam 20 Galatasaray Store’un yaklaşık 13 milyon YTL civarında ciro yaptığı ifade edildi.

Storeların faaliyet süresi içindeki en kazançlı dönemlerini yaşadığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın kazançları artırmak için iki store daha açmayı planladığı bildirildi. Yeni storelardan birinin Ankara’ya, diğerinin ise Bursa’ya açılmasının hedeflendiği kaydedildi.

Sarı-Kırmızılı kulüp, sezonluk kombine kart satışından da yaklaşık 10 milyon YTL civarında bir kazanç sağlamış ve bir aylık dönemde kulübün kasasına hatırı sayılır bir miktar girmişti.
23.06.2006

Kaynak : Fanatik

Nedvedmania
23.Haziran.2006, 14:23
gittikçe artar zaten bu storelerin sayısı

mgungor
23.Haziran.2006, 14:32
Valla GS li herkes orjinal ürün alsın lütfen.

Nedvedmania
23.Haziran.2006, 14:33
reklam kokan hareketler bunlar :D

sizin gibi gençleri gs storede orjinal şeyler alırken görmek isteriz:D

Burak Duran
23.Haziran.2006, 14:37
şu yeni sezon ürünleri çıksında atlayalım hemen

mgungor
23.Haziran.2006, 14:47
bu arada almanak çıktımı8?

Burak Duran
23.Haziran.2006, 14:51
daha çıkmadı ne zaman çıkıcak hala belli değil... gazeteci dövcek beni hergün soruyom

Aslan41
23.Haziran.2006, 15:22
yeni sezon ürünleri esas benim tahminimce patlama yapacak....

Burak Duran
23.Haziran.2006, 16:43
yeni sezon ürünleri kesinlikle çok satıcak özellikle formalar umarım güzel olur

paco
23.Haziran.2006, 21:23
bu arada almanak çıktımı8?
almanak lar çıktı arkadaşlar .... ayrıca yeni sezon formalarıda 2 hafta içinde tanıtıma çıkıcakmış .... formaları ö.canaydın beğenmiş onun için biraz kuşkuluyum ....

mgungor
23.Haziran.2006, 21:29
almanak lar çıktı arkadaşlar .... ayrıca yeni sezon formalarıda 2 hafta içinde tanıtıma çıkıcakmış ....

hmm bu çok iyi haber...
desene burak abi senin bakkal yalan söölüyomuş :D

formaları ö.canaydın beğenmiş onun için biraz kuşkuluyum ....

:D:D

EreN
23.Haziran.2006, 22:18
İnşallah Forma renginiz değişir ?
Turuncu Bordo gibi duruyor şuanki formalar yada bana öyle geliyor

perpetua
23.Haziran.2006, 22:25
İnşallah Forma renginiz değişir ?
Turuncu Bordo gibi duruyor şuanki formalar yada bana öyle geliyor

Bu renklerin öyküsünü Ali Sami Yen'den dinleyelim:
"Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu."

Maymuncuk
23.Haziran.2006, 22:26
Bu renklerin öyküsünü Ali Sami Yen'den dinleyelim:
"Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu."

100 yıllık sevda :):)

Burak Duran
24.Haziran.2006, 01:16
almanak daha çıkmadı ya sitede bile çıkmadı diyor

Maymuncuk
24.Haziran.2006, 01:18
almanak daha çıkmadı ya sitede bile çıkmadı diyor

Evet öyle, ama ben daha bilmiyorum almanak'ın ne olduğunu :)

Yılllık gibi birşey ama verilende neler olacak, bilgi verirmisiniz??

mgungor
24.Haziran.2006, 01:29
Evet öyle, ama ben daha bilmiyorum almanak'ın ne olduğunu

Yılllık gibi birşey ama verilende neler olacak, bilgi verirmisiniz??

ayrıntılı bilgi burada var..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=11899

Maymuncuk
24.Haziran.2006, 01:30
Eyvallah, sağol mustafagungor...

mgungor
24.Haziran.2006, 01:45
Ne demek rica ederim...:)

tolginho
24.Haziran.2006, 01:53
Ligin bittiği hafta Mecidiyeköy'den geçiyordum. İçeriyi bir gözlemleyim dedim. Girdiğimde kasada pide kuyruğunu anımsatan bir kalabalık vardı. Doğru düzgün birşey kalmamıştı raflarda. Koca storeda 2 tane GS forması kalmıştı.

Keza dün Suadiye'ye uğradım, içerisi doluydu ama orada da ne sorduysam kalmadı dediler.

mgungor
24.Haziran.2006, 01:59
Ligin bittiği hafta Mecidiyeköy'den geçiyordum. İçeriyi bir gözlemleyim dedim. Girdiğimde kasada pide kuyruğunu anımsatan bir kalabalık vardı. Doğru düzgün birşey kalmamıştı raflarda. Koca storeda 2 tane GS forması kalmıştı.

Keza dün Suadiye'ye uğradım, içerisi doluydu ama orada da ne sorduysam kalmadı dediler.

Aslında bu bir bakıma iyi bir bakıma kötü bir hber bana göre.

İyi yanı; Kalmadığına ve kuyruk olduğuna göre ciddi derecede bir satış var.
Kötü yanı; Çok satılsa bile ürünler GS'nin beklentilleri karşılaması gerekirdi.Onlarda biliyorlardı büyük bir satış olacağını fakat tedbirlerini almamışlar heralde..

Burak Duran
24.Haziran.2006, 02:00
ya izmirde zaten sıkıntı hat safhada adam cimri midir nedir hiç ürün getirmiyor

ibo
24.Haziran.2006, 02:42
bari bu sıralar kombinelerden ve storelerden para yüzü gördük :)