PDA

View Full Version : Maça Renklilik ?

Vale
28.Haziran.2006, 12:01
Arkadaşlar biz madem ki resmi araştırma sitesiyiz FM'nin o zaman benim bildirilmesini istedigim bi kaç şey olcak mesela dünya futbolunda bir çok ülkede maçlarda kavgalar oluyor bazı maçlara random şekilde böle ezeli rakiplere mesela kavgalar konabilir.Maç iptal edilebilir kavgalar yüzünden maç aksayabilir ne biliyim konfeti atılır maç durur falan bu tip böle renk katcak şeyler cok aşırıya kaçmadan yapılsa sizcede güzel olmaz mı ?

Nedvedmania
28.Haziran.2006, 12:12
zaten maçlarda kavga çıkıyo

hassim86
28.Haziran.2006, 12:17
her şeyde koyulmaz ki oyuna kardeşim. o zaman hakeme küfür edilebilsin,kaleci oyunu soğuttuğu için sarı kart görsün,futbolcular evlerinin kapılarını basın mensuplarına açsın,

Vale
28.Haziran.2006, 12:18
vallahi sarı kart olayı cok mantıklı küfür olayıda çok mantıklı bence konabilir.Ayrıca kavgayada o kadar oynamama rağmen rastlamadım enteresan

Zizou
28.Haziran.2006, 12:21
kavga çıkıyo zaten. kavga yüzünden ceza bile alabiliyosun.

Vale
28.Haziran.2006, 12:22
hiç rasgelmedim hangi takımlarla yaşadınız bu kavgayı ?

mgungor
28.Haziran.2006, 12:26
Maçın iptal edilmesi falan güzel olur aslında..

kral_67
28.Haziran.2006, 12:32
olabilir aslında gerçekçilikse gerçekciliğin kralı olur...

Crazy_boys
28.Haziran.2006, 12:56
Vallaha Kavga Felan Başıma Heç Gelmedi :d

SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 12:59
maçda çok kırmızı sarı kart olursa hemen maç raporu oku bak bakalım nasıl kavgalar oluor :)

BaD BoY
28.Haziran.2006, 13:17
Evet benim basımada gelmişti futbolcu kavga etmiş 7 maç oynamama cezası geldi bende merak etip hemen rapora baktım tas atıcı kullanılırken futbolcuya yumruk atmıs öle yazıodu spikerde

eser3131
28.Haziran.2006, 13:34
yuh Artık 7 Maç - Bu Ne BOYLE

Akin_920
28.Haziran.2006, 13:46
aslında iyi olabilir maç iptal edilir her oyuncu kavgaya katılır para cezası alırsın güzel olur :D

NiC 3 9
28.Haziran.2006, 13:53
doğruda adamlar zaten "fair-play" diyolar

Vale
28.Haziran.2006, 20:45
fair play'ı engellemez bence cok eğlence olur :D

FatalRhymeR_58
28.Haziran.2006, 22:55
muhteşem bi fikir(2)

Universal
28.Haziran.2006, 23:38
biz dünya olarak fairplay diyoruz siz oyuna kavga küfür istiyorsunuz hiç yakıştıramadım bu oyunu reşit olmayarak oynayanlar var bu kişilere niye kötü örnek oluyoruz hiç anlamadım biraz daha makul davranmanızı tavsiye ediyorum

Vale
29.Haziran.2006, 00:29
abi reşit olmayan cocuk oynarken etkilenicek mi allah aşkına ? tv'deki gerçeklerinden etkilenmiyo maçtakinden etkilenicek ? haber programlarından etkilenmiyo oyundan etkilenicek ? sokaklardan etkilenmio bundan etkilenicek ? allah aşkına daha mantıklı şeyler savunulabilir de bu çok saçma bence

Universal
29.Haziran.2006, 00:56
nerden bilmiyorsun etkilenmediği denedinmi kendi adına konuşma tabiki her kişi etkilenmez ama bazı çocuk vardır ki öyle etkilenir ki artık bir bakmışsın holigan olmuş bunun örnekleri çok en iyi örnek alın size isviçre maçı bir oyuncu tekme attı diye diğer oyuncularda attı bunun reşitle alakası yok demmeki kötü örnek olmayı seviyorsunuz biz böyle gidersek bu ülkeden ne kasaba olur nede köy helal olsun böyle devam edin tebrikler...

S-B-Z
29.Haziran.2006, 01:46
evet hoş olur böyle şeyler,ayrıca hiç kar yağmıyo sanki,yaz kış hep aynı mesela kırmızı topla beyaz bi sahada maç keyifli olurdu hani :)

CeNTeR_TR
29.Haziran.2006, 11:19
kavga oluyo bende hamıt altıntop 5-1 onde oldugum macta gıttı adama yumruk attı ve 12 mac oynatamadım zaten sorada oynatmadım :D ama cok fazla detayada ınılınce oyun ılk 1 ay oynanaır sora sıkar ya hep aynı seyler

Vale
29.Haziran.2006, 12:00
bi oyundan etkilenecek cocugu annesi babası bilgisayar almasın yada kafeye göndermesin arkadaş o zaman bu oyuna renk katar bencede şahane olur maç esnasında millet birbirine girmiş karambol spiker anlatıyor ordan olaylar çıktı falan filan konfetiler atılır maç geç başlar kavgadan ötürü maç iptal olur bunlar her yerde oluyo ... kar yağışı olur yoğun kar'dan maç iptal edilir yoğun sisten iptal edilir bunlar her dk olmicak tabiki ama oyunca cok ciddi eğlence katar bu kadar gerçekçi bir oyuna biraz daha gerçekçilik kazandırmak gerekir kanımca

Universal
29.Haziran.2006, 14:48
oyuna +18 koyarlar zaten böyle bir durumda ayrıca kavgayı çok seviyorsan kavga et millete kötü örnek ol sonra niye bu devlet böyle diye sorarsınız kendi kendinize

hezzo
29.Haziran.2006, 15:31
size söyle açıklık getireyim, güzel yurdumuzda her maçta kavga, küfür, konfeti,meşale var her maçta olay çıkıyor fakat bu oyunu bir tek biz oynamıyoruz ingilterede veya ispanya veya herangi bi ülkede bu tip olaylar senede bi kere çıkıyot ve oyunda olması çok saçma olur. amma bilmiş konuştum:) ama cidden çok çok çok saçma olur

CeNTeR_TR
29.Haziran.2006, 15:44
oyuna +18 koyarlar zaten böyle bir durumda ayrıca kavgayı çok seviyorsan kavga et millete kötü örnek ol sonra niye bu devlet böyle diye sorarsınız kendi kendinize

kardesım bu konuda sonuna kadar haklısın maksat etkılenme falan deıl oldu olacak oyunda evlenme falanda koyalım sora cocuklar olsun holıgan olsun ıyı be ole sey varmı resıtlıkle bu olaylar olsaydı turkıyenın en buyuk teknık dırektoru fatıh terım o zaman cocuk sayılmalı butun ısvıcre macının cezaları ıste bu tur ınsanların dusuncesınden kaynaklanıyor kavga dayak gulup gemelıyız boyle seylere kavga olcakta nolcak sen hangı macta gordun kavgadan mac ertelendıgını oyunda dusunsene bunun her sene olduugunu adı ustunde oyun cok kavga gormek ıstıyosan gıt bır suru oyun var onu oyna bırakın arkadaslar bos ısler bu kavgalar

size söyle açıklık getireyim, güzel yurdumuzda her maçta kavga, küfür, konfeti,meşale var her maçta olay çıkıyor fakat bu oyunu bir tek biz oynamıyoruz ingilterede veya ispanya veya herangi bi ülkede bu tip olaylar senede bi kere çıkıyot ve oyunda olması çok saçma olur. amma bilmiş konuştum:) ama cidden çok çok çok saçma olur

ayrıca sanada sonuna katılıyorum zaten boyle fıkır sadece bızım halkımızdan cıkar avrupada konusulmaz bıle boyle konu ıngıltere harıc :D onlarda bızım kadar abartmaz

bortecine
29.Haziran.2006, 18:53
her şeyde koyulmaz ki oyuna kardeşim. o zaman hakeme küfür edilebilsin,kaleci oyunu soğuttuğu için sarı kart görsün,futbolcular evlerinin kapılarını basın mensuplarına açsın,
Son dediğin hariç kulağa hoş geliyor . Bence tadını kaçırmadıkları sürece gayet güzel olur en azından bir yamayla bunu isteyenlerin hizmetine sunabilirler ...

Universal
29.Haziran.2006, 19:16
sizlerele uğraşamma size bol dayaklı bol kavgalı günler belki bir gün sizlerde bundan nasibini alırsınız

bortecine
29.Haziran.2006, 19:21
sizlerele uğraşamma size bol dayaklı bol kavgalı günler belki bir gün sizlerde bundan nasibini alırsınız
Biraz aksiyon fena mı olur illa kavga demiyorum ben mesela bir kere bende bir oyuncu seyircilere bir hareket yaptığı için 6 ay sahalardan uzak kaldı başka da öyle şeye rastlamadım . Yani tadı kaçmadan konulması lâzım hem bize hem diğer takımlara ...