View Full Version : Mustafa Denizli ve İran..
Gheorge Hagi
12.Ocak.2005, 21:00
Türk futbolunun yetiştirdiği başarılı teknik direktörlerden biri olan Mustafa Denizli'nin irandaki şansı sizce ne olur??
Koray Düşova
12.Ocak.2005, 23:31
İran gibi futbol tarzını bulmaya çalışan bir ülke de Mustafa Denizli'nin başarısız olma şansı çok az,imkanlar elinin altında,maddi durumu iyi,Arap ülkelerinin Avrupa tarafından talibi olmayan veya keşfedilememiş en iyi oyuncularını takımına transfer edebilir,Türkiye liginden de eski tüfek birkaç tecrübeli ismide yanına alarak Türkiye ismini İran'lılara sıcak gösterebilir.Mustafa Denizli İran'a sığmaz gibi geliyor bana...
PhotoGrapher
13.Ocak.2005, 20:22
Son derece başarılı olacak hatta takımı asya şampiyonu bile olabilir.
VoLkaN BaROs
13.Ocak.2005, 23:09
http://www.ntvmsnbc.com/news/178700.jpg
Pas, 16 takımlı İran liginde şuan 11 sırada. İlk yarının bitmiş olmasından dolayı da hemen hemen hiç şansları yok şampiyonluk için. İkinci yarının ilk maçında aldıkları galibiyetle asya şampiyonlar ligine gidebilmek için oldukça umutlular. Hedefleri ise asya kupasını kazanmak.
Mustafa Denizlinin İran birinci lig takımlarından Pas' a gidişi İranda adeta bayram havası estirdi. Taraflı tarafsız tüm İran halkı, Mustafa Denizli sayesinde İran futbolunun bir devrim yaşadığına inanıyor.
Pas takımının tesislerinin yeterli olduğunu belirten Denizli, "ancak kendime göre bazı düzenlemeler yapacağım" dedi. Ayrıca ailesini İrana götürmeyen Denizli, " önceleri benimde kafamda birçok soru işareti vardı. Beni davet ettiklerinde anlaşma imzalamak gibi bir niyetim yoktu fakat uçaktan adımımı attığımdan bu yana fikrim oldukça değişti. Çok modern bir hayat tarzları var, insanları çok sıcak karşıladılar beni. Bana yapılan tekliften bu tarafa ülke gündeminde ilk sıralardayız. Bu nedenle anlaşma teklifini kabul ettim. Ailem yaşamlarına İstanbulda devam edecek, ben belirli aralıklarla İstanbula geleceğim, fakat bir süre sonra ailemde beni ziyaret etmek için İrana geleceklerdir" dedi.
Değerli Mustafa hocamıza başarılar diliyoruz ve ekliyoruz " ülkemiz futbolunu İranda çok iyi temsil edecek ve İran futboluna çok faydalı olacaktır"
Volkan Barbaros Gürcan
Frank_Castle
15.Ocak.2005, 01:04
Pas takımının başarı kıstası ne olduğunu bilmediğim için cevap veremicem .. nba dahi play-off a kalmayı başarı gören takımlar var.. bizde şampiyonluktan aşağısı kurtamıyor..pas ta durum nasıl acaba ?