PDA

View Full Version : Zico: "Siz başaracaksınız"

Universal
07.Temmuz.2006, 11:16
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico kolları sıvadı ve mesaiye hızlı başladı. Sabahın erken saatlerinde soluğu Samandıra Tesisleri'nde alan Brezilyalı teknik direktör, önce futbolcularla tanışma toplantısı yaptı ve takıma hitaben, "Ben size bütün tecrübelerimi aktaracağım ama unutmayın ki başarıyı siz sağlayacaksınız. Bu büyük kulübü 100. yılında hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız" dedi. Çiçeği burnunda teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:
"HERKESİ TANIYIP ÇÖZECEĞİM"
"Herkes sorumluluğunun bilincinde olacak. Ben de bu düşünceyle görevime başlıyorum. Birçoğunuzu tanıyorum. Kısa sürede herkesi yakından tanıyıp, çözeceğim. Çünkü bire bir ilişkilere çok önem veririm. Birlikte güzel bir sezon geçireceğimizi umut ediyorum. Sizden tek isteğim bana açık olmanız. Eğer birbirimize açık olursak kazanan biz oluruz.
"DERTLERİNİZİ SÖYLEYİN"
Bu şekilde aşamayacağımız sıkıntı yok. Sizin dilinizden çok iyi anlarım. Bana dertlerinizi açıkça söylerseniz, sıkıntıları beraber gideririz. Sizlerin maç kasetlerinizi izledim. Bir süre daha tanımaya ihtiyacım var ama konuşulabilen bir insan olduğum için bu sürenin kısa olacağını düşünüyorum. Hepiniz de bana olduğunuz gibi davranın..." Daha sonra tesisleri gezen Zico, herşeyi süper bulduğunu söyledi.
İKİ YILLIK İMZAYI ATTI
Samandıra turu bittikten sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na giden Zico kendisini iki yıl F.Bahçeli yapan sözleşmeye imza attı. Brezilyalı teknik adam, basın toplantı odasında yapılan, yöneticiler Murat Özaydınlı ve Vedat Olcay'ın da hazır bulunduğu törende imzayı atarken, çok heyecanlı olduğunu ifade etti.
ZİCO BREZİLYA'YA GİDİYOR
Zico bugün öğleden sonra İstanbul'dan ayrılıp ülkesi Brezilya'ya gidecek. F.Bahçe Teknik Direktörü'nün yardımcıları Edu ile Santana Salı günü F.Bahçe'nin Hollanda kampında görev başı yapacaklar. Zico da önümüzdeki hafta Perşembe günü kampa katılıp takımın başına geçecek.

eGowiCh
07.Temmuz.2006, 16:37
Futbolcularla tanışmış, resmi sitede resimleri vardı, hatta Tuncay karpuz ikram ediyor :)

Brezilya'da kasetleri izleyip, daha iyi tanıyacak ve gerekli yerlere transferleri kararlaştıracak sanırım.