View Full Version : Fenerbahçe'nin hazırlık maçları??????
tosunpasa
10.Temmuz.2006, 19:42
fenerbahçenin hollanda kampında yapacakğı hazırlık maçları hangi kanalda çıkacak?bileniniz var mı?
senderson
10.Temmuz.2006, 20:09
Takımımızın Hollanda’da oynayacağı hazırlık maçlarının saatleri ve tarihleri belli oldu.
Holanda’nın Arnheim kentinde daha önce Milli takımımızın da kamp yaptığı otelde çalışmalarını sürdüren takımımız bu ülkedeki ilk maçını 12 Temmuz 2006 Çarşamba günü Tilburg’daki Willem 2 Stadı’nda Hollanda’nın TELSTAR takımı ile oynayacak.
Takımımız 15 Temmuz 2006 Cumartesi günü Almanya Hollanda sınırında bulunan Kleve şehrinde Ukrayna’nın Metallurg Donetsk takımı ile FCK1 Stadı’nda karşılaşacak.
Takımımız son maçını 20 Temmuz 2006 Çarşamba günü Holllanda Zwolle’de WHC Wezep’in stadyumunda İspanya’nın Valencia takımı ile karşılaşacak. Takımımızın yapacağı bütün hazırlık maçlarının başlama saati TSİ 20.30’da (Hollanda saati ile 19.30) olacak.
tosunpasa
10.Temmuz.2006, 20:35
Takımımızın Hollanda’da oynayacağı hazırlık maçlarının saatleri ve tarihleri belli oldu.
Holanda’nın Arnheim kentinde daha önce Milli takımımızın da kamp yaptığı otelde çalışmalarını sürdüren takımımız bu ülkedeki ilk maçını 12 Temmuz 2006 Çarşamba günü Tilburg’daki Willem 2 Stadı’nda Hollanda’nın TELSTAR takımı ile oynayacak.
Takımımız 15 Temmuz 2006 Cumartesi günü Almanya Hollanda sınırında bulunan Kleve şehrinde Ukrayna’nın Metallurg Donetsk takımı ile FCK1 Stadı’nda karşılaşacak.
Takımımız son maçını 20 Temmuz 2006 Çarşamba günü Holllanda Zwolle’de WHC Wezep’in stadyumunda İspanya’nın Valencia takımı ile karşılaşacak. Takımımızın yapacağı bütün hazırlık maçlarının başlama saati TSİ 20.30’da (Hollanda saati ile 19.30) olacak.hangi kanalda?
senderson
10.Temmuz.2006, 20:40
Kanal D........
tosunpasa
10.Temmuz.2006, 22:41
sağolasın fenerbahçeli kardeşim:)
life law
11.Temmuz.2006, 16:45
ama fb en kolayindan en zoruna gidio en iyisi bu yani
Sekopej
13.Temmuz.2006, 02:42
Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Kanarya, yaptığı ilk hazırlık maçında Telstar'ı 7-0 mağlup etti
Hollanda'nın Arnheim kentinde hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, illburg Willem 2 Stadı'nda yapılan maçta Hollanda İkinci Lig takımlarından Telstar'ı 7-0 mağlup etti.Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan ve birbiri ardına ataklar geliştiren Kanarya, 9. dakikada Beşiktaş'tan transfer ettiği Tümer'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.
Golden hemen sonra tribünden sahaya inen genç bir Fenerbahçe taraftarı, maçın bir süre durmasına neden olurken, genç taraftar, Tümer ve Anelka'ya sarıldıktan sonra güvenlik güçlerince sahadan uzaklaştırıldı.
İlk 11'de sahaya çıkan Fransız futbolcu Anelka, gösterdiği performansla dikkat çekerken, 29. dakikada attığı golle de takımını 2-0'a taşıdı. Tuncay ise 40. dakikada rakip fileleri bir kez daha sarsarak ilk yarının skorunu belirledi: 3-0
İkinci yarıya bazı oyuncularını değiştirerek giren Fenerbahçe, 53. dakikada Uğur'un attığı golle 4-0 öne geçerken, aynı futbolcu 73 dakikada takımının son golüne de imzasını attı.
Fenerbahçe'nin Hollanda'da yaptığı ilk hazırlık maçında genç futbolcu Semih, 57. ve 63. dakikalarda attığı gollerle farklı skorlu galibiyette etkili oldu.
Fenerbahçe'nin Telstar ile yaptığı hazırlık maçına gurbetçiler de ilgi gösterirken, maç boyunca tezahüratlarıyla takımlarını ateşlediler.
Öte yandan Hollanda kampına sonradan katılacak olan yeni teknik direktör Zico'nun yardımcısı Santana, maç boyunca sık sık not aldı.
www.fenerbahce.com (http://www.fenerbahce.com)
physicist87
13.Temmuz.2006, 02:53
Maçın ilk yarısını izledim, hazırlık pasları yapmaya çalıştı takım zaten bu da hazırlık maçıydı.Fenerbahçeliler hala topu şişirme huylarından vazgeçmemişler,zico bir an önce gelsinde bu huyu söküp alsın,
Ya bi de şu Ümit Özat'ı,hacıoğlunu takımda kim tutuyor anlamıyorum...
Burak Duran
13.Temmuz.2006, 10:09
20 temmuzdaki maçı bekliyorum valencia ile
Universal
13.Temmuz.2006, 14:28
Evet 20 temmuzdaki maç zevkli olur böyle maçları izlemekten sıkıldım bakmadım bile doğru düzgün ama bir ara taraftar sahaya atlamıştı maçın en güzel anıydı.
bursa_mc
13.Temmuz.2006, 15:35
Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Kanarya, yaptığı ilk hazırlık maçında Telstar'ı 7-0 mağlup etti
Hollanda'nın Arnheim kentinde hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, illburg Willem 2 Stadı'nda yapılan maçta Hollanda İkinci Lig takımlarından Telstar'ı 7-0 mağlup etti.Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan ve birbiri ardına ataklar geliştiren Kanarya, 9. dakikada Beşiktaş'tan transfer ettiği Tümer'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.
Golden hemen sonra tribünden sahaya inen genç bir Fenerbahçe taraftarı, maçın bir süre durmasına neden olurken, genç taraftar, Tümer ve Anelka'ya sarıldıktan sonra güvenlik güçlerince sahadan uzaklaştırıldı.
İlk 11'de sahaya çıkan Fransız futbolcu Anelka, gösterdiği performansla dikkat çekerken, 29. dakikada attığı golle de takımını 2-0'a taşıdı. Tuncay ise 40. dakikada rakip fileleri bir kez daha sarsarak ilk yarının skorunu belirledi: 3-0
İkinci yarıya bazı oyuncularını değiştirerek giren Fenerbahçe, 53. dakikada Uğur'un attığı golle 4-0 öne geçerken, aynı futbolcu 73 dakikada takımının son golüne de imzasını attı.
Fenerbahçe'nin Hollanda'da yaptığı ilk hazırlık maçında genç futbolcu Semih, 57. ve 63. dakikalarda attığı gollerle farklı skorlu galibiyette etkili oldu.
Fenerbahçe'nin Telstar ile yaptığı hazırlık maçına gurbetçiler de ilgi gösterirken, maç boyunca tezahüratlarıyla takımlarını ateşlediler.
Öte yandan Hollanda kampına sonradan katılacak olan yeni teknik direktör Zico'nun yardımcısı Santana, maç boyunca sık sık not aldı.
www.fenerbahce.com (http://www.fenerbahce.com)
7 tane attı da noldu kı o bizim bi başarı diye solemeyin barii hangi ligte bu takımm
eraser212
13.Temmuz.2006, 15:38
adam iyiki köy takımı istememiş. neyse valencia maçına bakarız heralde o maç zevkli olur...
Cyzio
13.Temmuz.2006, 15:39
bu maçlar seviye diil tabiki Valencia maçı seviye olacak
Jesus_FB
13.Temmuz.2006, 17:29
7 tane attı da noldu kı o bizim bi başarı diye solemeyin barii hangi ligte bu takımm
büyük başarı diyen biri mi oldu?
Sekopej
13.Temmuz.2006, 18:23
büyük başarı diyen biri mi oldu?
evet büyük başarı diyen yok ki. haberde de öle bir şey geçmiyor. Fenerbahçe hazırlık maçı yaptı. maçta oynayanlar gölü atanlar yazıyor...
dnz498
13.Temmuz.2006, 18:49
aslında öyle çok kötü bi takım değildi hasselbank(yanlış yazmış olabilirim) gibi birçok oyuncu yetiştirmiş bir takım eskisi gibi olmadığıda gerçek dün maçı izlerken spiker söyledi hatta birde ismini hatırlayamadığım türk oyuncu vardı
kavara
13.Temmuz.2006, 20:14
ya bizim genc olcan messi yi cok izlemis heraLde calımları filan aynı onun stilinindeydi yani mükemmel hareketleri vardı.. bu sene 11 de oynamalı harcanmasın :D
Omerdinho
13.Temmuz.2006, 20:33
kardesim hemen öyle zor rakiblerle oynanmaz
daha oyuncularin kondisyonlarinin gelismesi lazim
belirli bir taktik oturmasi lazim
senderson
13.Temmuz.2006, 21:28
arkadaş kafadan Valencia yla oynayalım istiyo heralde.Sonra Barcelonayla yaparız kapanışıda Dünya Karmasyıyla??Ne dersin arkadaşım böylemi olsun??
bursa_mc
14.Temmuz.2006, 01:12
kardesim hemen öyle zor rakiblerle oynanmaz
daha oyuncularin kondisyonlarinin gelismesi lazim
belirli bir taktik oturmasi lazim
arkadaşım demek istediğim bole rakıplerle takım oluşamaz VALENCİA maçını gorelim hele bi
GrimRepo
14.Temmuz.2006, 05:26
arkadaşım demek istediğim bole rakıplerle takım oluşamaz VALENCİA maçını gorelim hele bi
valencia'nın ilk maçımı olacak zannediyosun sanki? onlarda en azından fener gibi kendinden 2-3 kat daha küçük takımlarla hazırlık maçı yapıyolardır..
kavara
14.Temmuz.2006, 14:26
bişzim su 100.yıl cercevisinde yapılacak olan turnuva ne oldu arkadaslar hani avrupanın devleriyle falan r.madrid juventus bide chelsea
Sezo27
14.Temmuz.2006, 17:27
cogu kanal d diger arkadasların soledik leri gibi
bursa_mc
14.Temmuz.2006, 17:41
valencia'nın ilk maçımı olacak zannediyosun sanki? onlarda en azından fener gibi kendinden 2-3 kat daha küçük takımlarla hazırlık maçı yapıyolardır..
yaw arkadaşım senin mantığınn alıyomu fenerın duzgun kadrosu var tamam ama neden takım olamıyolar kaç maçta son dakıkalarda hakem sayesinde kurtardınız paçayı komik olmayın sonra da şampiyonluğu kaçırdık diyodunuz zaten sizin hakkınız değildi o şampiyonlukkk
ya belki ben feneri sewmediğim için bole konuşuyom yada fenerlilerin anlayışı boledir
nekop
14.Temmuz.2006, 18:35
bişzim su 100.yıl cercevisinde yapılacak olan turnuva ne oldu arkadaslar hani avrupanın devleriyle falan r.madrid juventus bide chelsea
hic olucagını sanmıyorum...
EreN
14.Temmuz.2006, 23:46
yaw arkadaşım senin mantığınn alıyomu fenerın duzgun kadrosu var tamam ama neden takım olamıyolar kaç maçta son dakıkalarda hakem sayesinde kurtardınız paçayı komik olmayın sonra da şampiyonluğu kaçırdık diyodunuz zaten sizin hakkınız değildi o şampiyonlukkk
ya belki ben feneri sewmediğim için bole konuşuyom yada fenerlilerin anlayışı boledir
Peki Senin Bu yazdıklarının aynısını yazanlara verdiğimiz SERT cevaplardan kaç Fenerli Renktaşım ceza aldı biliyor musun ?¿ YaDa kaç forum User'ına bu yazdıklarından dolayı Cephe aldım(k) ona karşı tüm düşüncelerim sabitlendi.Ön yargılı bi yapıya kavuştum?
Yeter artık bitirin bu NEFRET'inizi bu size yarar sağlamaz...
Yazdıklarımı bi oku biraz anlamaya çalış bizi..
Konuya Dönelim...>>
Fenerbahçe'nin hazırlık maçları?
senderson
15.Temmuz.2006, 12:43
sana rep vermek istiyorum veremiyorum Eren affet:DFenerbahçe bu akşamki maçı 2-3 farkla alır gibi....
tosunpasa
15.Temmuz.2006, 12:52
bence fenerbahçe 2-3 farkla değil yine 5-6 tane atar çünkü takımın başında bu maçta zico olucak yani geçen maçtan daha fazla hücuma yönelik oynayacaklar;)
Sekopej
16.Temmuz.2006, 00:01
Fenerbahçe, Brezilyalı teknik direktör Zico yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında Ukrayna 1. Lig temsilcisi Metallurg Donetsk'i 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin gollerini 11. ve 20. dakikada Tuncay, 56. dakikada Uğur Boral kaydederken, Metallurg Donetsk'in golleri ise 3. ve 35. dakikada Mendoza'dan geldi.
Karşılaşmanın ilk yarısı da 2-2 beraberlikle sona erdi. Karşılaşmaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşma sonrası gurbetçiler, Sarı-lacivertli futbolculardan imza almak ve onlarla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Fenerbahçe, Hollanda kampındaki son hazırlık maçında İspanya La Liga takımlarından Valencia ile karşılaşacak.
Kaynak: AA
SaMaNYoLu
16.Temmuz.2006, 00:16
çok zevksız bır maçtı ben canlı izledım...
Sekopej
16.Temmuz.2006, 00:23
evet geçen seneki Fenerden bi farkı yoktu takımın. Ziconun etkisi daha tam olarak yansımamış takıma. artık transferler yapılsa da biz de önümüzü görsek...
physicist87
16.Temmuz.2006, 00:28
Daha hazırlık maçları,biraz sabredelim yeni transferlerin ve as oyuncuların tam olarak takıma katılmasıyla Fenerbahçe daha iyi oynamaya başlayacaktır,lütfen biraz sabır,hocaya ve takıma tam destek verelim...
Burak Duran
16.Temmuz.2006, 00:30
ben bi tuncayın gölü gördüm okadar nasıl oynadı ki fener
Sekopej
16.Temmuz.2006, 00:31
biz de zaten Hep Destek Tam Destek var. ben Zico ya inanıyorum vatandaşlarını kayırmazsa ki kayıracağını sanmıyorum FB de başarılı olacaktır....
tosunpasa
16.Temmuz.2006, 12:34
luciano ve servet defansta çok basit hatalar yaptı ama olcan yine süper oynadı:)
cr.ronaldo7
16.Temmuz.2006, 13:43
servet herzamanki servet patlayıcı mayın gibi geziyor defansta Alex Çok iyiydi ortasahadan 2 tane asist yaptı..
S-B-Z
16.Temmuz.2006, 14:07
bence alexle tuncay götürdü maçı dün,gerisi vasattı..
EreN
16.Temmuz.2006, 23:43
Bi gün önce yaptıkları bi idman yüzünden böyle oynadıklarını söylediler.Aşırı yorgunluk
Sekopej
21.Temmuz.2006, 01:47
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında İspanya'nın Valencia takımına 2-1 yenildi.
Fenerbahçe'nin golünü 24. dakikada Alex atarken, Valencia'nın gollerini 28. dakikada Gaspar ve 70. dakikada da Pintos kaydetti.
Fenerbahçe karşılaşmaya Volkan, Serkan, Önder, Can, Ümit, Mehmet Yozgatlı, Aurelio, Uğur, Alex, Semih, Zafer ilk 11'i ile başladı.
Bu arada, karşılaşmanın bitimine 7 dakika kala Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli futbolculara sevgi gösterisinde bulunmak için sahaya girince, maçın hakemi karşılaşmayı 83. dakikada bitirdi.
Kaynak: AA
Kendi yorumlarım:
Volkan: Pek fazla tehlike yaşamadı. ilk golde yapabileceği fazla bir şey olmasa da 2. gol de topu kurtarabilirdi. belki de öyle bir şutu beklemediği i,çin hazırlıksız yakalandı. Ama bu da ona bir tecrübe olmuştur.
Serkan: tam bir bal yapmaya arı misalı. Çok çalışıyor, çok koşuyor, çok mücadele ediyor fakat bunları tam manasıyla takıma yansıtamıyor.
Ümit: Bir sol bek alınsa da hem biz hem ümit rahatlasa :) Ümit önünüde Tuncay varken daha iyi oynuyor gibiydi. Uğurla faazla maç yapmadığı için uyum sorunu yaşadılar.
Can-Önder: Bu güne kadar izlediğim en iyi ikili oldular bu takımda. 2 gol yemelerine rağmen rakibe tehlikeli pozisyon vermediler. Can'ın mutlaka bu takımda yer alması lazım.
M.Aurelio: Aynı Aurelio devam sessiz sakin kendi işini yapıyor. O artık bizden biri ve bu sene de orta sahanın değişilmez isimlerinden olacaktır.
M.Yozgatlı: Nedense benim pek beğendiğim bir oyuncu değil. sebebi de çok bencil oynaması. Ama kullandığı frikik gerçekten mükemmeldi. ama eksikler takıma eklendiğinde forma şansı bulamayacak gibi geliyor bana.
Uğur: Yavaş yavaş takıma ısınıyor. Ümitle uyum sorunları yaşadılar. En önemli eksiği olarak çizgiye inip orta yapmaması olarak gördüm. Mücadeleciydi.
Alex: Ona söyleyecek söz bulamıyorum. Zico'nun gelmesi ona doping etkisi yapmış gibi. Belki hala eskisi gibi topa basmıyor ve mücadeli değil ama artık takım için daha çok çalışıyor. sahada da Zico'nun komutanlarından biri olacaktır. Attığı gol şahaneydi. Semih'e attığı pas da gerçekten mükemmeldi. Ama kullandığı 2 serbest vuruştan birini atması lazımdı.
Semih-Zafer: Zafer'in bu takımda yer alacağını sanmıyorum. Semih mücadeleciliği ve fırsatçılığıyla bu takımın içinde yer alacaktır. Fakat onun da ilk 11 de yer alacağını sanmıyorum.
İkinci yarı sıcak ve yorgunluğun da etkisiyle pek zevkli geçmedi. oyuna giren oyuncular da oyuna pek etki etmediler.
Sonuç olarak eksik kadrosuna rağmen iyi mücadele ettiler. 2 gol yemelerine rağmen savunma göbeği de çok başarılıydı. Tuncay ve diğer forvetin(anelka ya da yeni gelecek) takıma katılmasıyla gol yollarında da sorun yaşayacağımızı sanmıyorum....
Burak Duran
21.Temmuz.2006, 17:28
valencia bu kadar eksik bir kadro ile sahaya çıkmasına rağmen başa baş bir mücadele oldu ilk dakikalarda gole kadar fener iyi oynadı ama sonra oyun dengelendi valencianın attığı iki golde süperdi
dnz498
21.Temmuz.2006, 17:40
hele ki o ikinci gol dar açıdan yapılmış süper bir vuruştu çatalın içine doğru yalnız Alex geçen senelerdeki performansının epey bir üzerine çıkıyor koşuları ile güzel bir lig bizi bekliyor
dentaconstantin
21.Temmuz.2006, 17:46
2.gol gerçekten güzeldi volkan beklemiyordu o şutu
Universal
22.Temmuz.2006, 00:02
Fenerbahçe eksik kadrosuyla bence çok başarılıydı gençler sanki yılların tecrübesi gibi olumlu davranışlar göstermesi Fener için büyük kazanç.