fenerbahçenin hollanda kampında yapacakğı hazırlık maçları hangi kanalda çıkacak?bileniniz var mı?
fenerbahçenin hollanda kampında yapacakğı hazırlık maçları hangi kanalda çıkacak?bileniniz var mı?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Takımımızın Hollanda’da oynayacağı hazırlık maçlarının saatleri ve tarihleri belli oldu.
Holanda’nın Arnheim kentinde daha önce Milli takımımızın da kamp yaptığı otelde çalışmalarını sürdüren takımımız bu ülkedeki ilk maçını 12 Temmuz 2006 Çarşamba günü Tilburg’daki Willem 2 Stadı’nda Hollanda’nın TELSTAR takımı ile oynayacak.
Takımımız 15 Temmuz 2006 Cumartesi günü Almanya Hollanda sınırında bulunan Kleve şehrinde Ukrayna’nın Metallurg Donetsk takımı ile FCK1 Stadı’nda karşılaşacak.
Takımımız son maçını 20 Temmuz 2006 Çarşamba günü Holllanda Zwolle’de WHC Wezep’in stadyumunda İspanya’nın Valencia takımı ile karşılaşacak. Takımımızın yapacağı bütün hazırlık maçlarının başlama saati TSİ 20.30’da (Hollanda saati ile 19.30) olacak.
hangi kanalda?Originally Posted by senderson
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Kanal D........
sağolasın fenerbahçeli kardeşim![]()
ama fb en kolayindan en zoruna gidio en iyisi bu yani
Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Kanarya, yaptığı ilk hazırlık maçında Telstar'ı 7-0 mağlup etti
Hollanda'nın Arnheim kentinde hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, illburg Willem 2 Stadı'nda yapılan maçta Hollanda İkinci Lig takımlarından Telstar'ı 7-0 mağlup etti.Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan ve birbiri ardına ataklar geliştiren Kanarya, 9. dakikada Beşiktaş'tan transfer ettiği Tümer'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.
Golden hemen sonra tribünden sahaya inen genç bir Fenerbahçe taraftarı, maçın bir süre durmasına neden olurken, genç taraftar, Tümer ve Anelka'ya sarıldıktan sonra güvenlik güçlerince sahadan uzaklaştırıldı.
İlk 11'de sahaya çıkan Fransız futbolcu Anelka, gösterdiği performansla dikkat çekerken, 29. dakikada attığı golle de takımını 2-0'a taşıdı. Tuncay ise 40. dakikada rakip fileleri bir kez daha sarsarak ilk yarının skorunu belirledi: 3-0
İkinci yarıya bazı oyuncularını değiştirerek giren Fenerbahçe, 53. dakikada Uğur'un attığı golle 4-0 öne geçerken, aynı futbolcu 73 dakikada takımının son golüne de imzasını attı.
Fenerbahçe'nin Hollanda'da yaptığı ilk hazırlık maçında genç futbolcu Semih, 57. ve 63. dakikalarda attığı gollerle farklı skorlu galibiyette etkili oldu.
Fenerbahçe'nin Telstar ile yaptığı hazırlık maçına gurbetçiler de ilgi gösterirken, maç boyunca tezahüratlarıyla takımlarını ateşlediler.
Öte yandan Hollanda kampına sonradan katılacak olan yeni teknik direktör Zico'nun yardımcısı Santana, maç boyunca sık sık not aldı.
www.fenerbahce.com
"YÜCE ATATÜRK"
Maçın ilk yarısını izledim, hazırlık pasları yapmaya çalıştı takım zaten bu da hazırlık maçıydı.Fenerbahçeliler hala topu şişirme huylarından vazgeçmemişler,zico bir an önce gelsinde bu huyu söküp alsın,
Ya bi de şu Ümit Özat'ı,hacıoğlunu takımda kim tutuyor anlamıyorum...
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
20 temmuzdaki maçı bekliyorum valencia ile
Evet 20 temmuzdaki maç zevkli olur böyle maçları izlemekten sıkıldım bakmadım bile doğru düzgün ama bir ara taraftar sahaya atlamıştı maçın en güzel anıydı.
7 tane attı da noldu kı o bizim bi başarı diye solemeyin barii hangi ligte bu takımmOriginally Posted by sekopej
adam iyiki köy takımı istememiş. neyse valencia maçına bakarız heralde o maç zevkli olur...
bu maçlar seviye diil tabiki Valencia maçı seviye olacak
[SIGPIC][/SIGPIC]
büyük başarı diyen biri mi oldu?Originally Posted by bursa_mc
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Originally Posted by bursa_mc
Originally Posted by Jesus_FB
evet büyük başarı diyen yok ki. haberde de öle bir şey geçmiyor. Fenerbahçe hazırlık maçı yaptı. maçta oynayanlar gölü atanlar yazıyor...
"YÜCE ATATÜRK"
aslında öyle çok kötü bi takım değildi hasselbank(yanlış yazmış olabilirim) gibi birçok oyuncu yetiştirmiş bir takım eskisi gibi olmadığıda gerçek dün maçı izlerken spiker söyledi hatta birde ismini hatırlayamadığım türk oyuncu vardı
ya bizim genc olcan messi yi cok izlemis heraLde calımları filan aynı onun stilinindeydi yani mükemmel hareketleri vardı.. bu sene 11 de oynamalı harcanmasın![]()
kardesim hemen öyle zor rakiblerle oynanmazOriginally Posted by bursa_mc
daha oyuncularin kondisyonlarinin gelismesi lazim
belirli bir taktik oturmasi lazim
arkadaş kafadan Valencia yla oynayalım istiyo heralde.Sonra Barcelonayla yaparız kapanışıda Dünya Karmasyıyla??Ne dersin arkadaşım böylemi olsun??
arkadaşım demek istediğim bole rakıplerle takım oluşamaz VALENCİA maçını gorelim hele biOriginally Posted by Omerdinho
valencia'nın ilk maçımı olacak zannediyosun sanki? onlarda en azından fener gibi kendinden 2-3 kat daha küçük takımlarla hazırlık maçı yapıyolardır..Originally Posted by bursa_mc
bişzim su 100.yıl cercevisinde yapılacak olan turnuva ne oldu arkadaslar hani avrupanın devleriyle falan r.madrid juventus bide chelsea
cogu kanal d diger arkadasların soledik leri gibi
yaw arkadaşım senin mantığınn alıyomu fenerın duzgun kadrosu var tamam ama neden takım olamıyolar kaç maçta son dakıkalarda hakem sayesinde kurtardınız paçayı komik olmayın sonra da şampiyonluğu kaçırdık diyodunuz zaten sizin hakkınız değildi o şampiyonlukkkOriginally Posted by GrimRepo
ya belki ben feneri sewmediğim için bole konuşuyom yada fenerlilerin anlayışı boledir
hic olucagını sanmıyorum...Originally Posted by kavara
Peki Senin Bu yazdıklarının aynısını yazanlara verdiğimiz SERT cevaplardan kaç Fenerli Renktaşım ceza aldı biliyor musun ?¿ YaDa kaç forum User'ına bu yazdıklarından dolayı Cephe aldımOriginally Posted by bursa_mc
ona karşı tüm düşüncelerim sabitlendi.Ön yargılı bi yapıya kavuştum?
Yeter artık bitirin bu NEFRET'inizi bu size yarar sağlamaz...
Yazdıklarımı bi oku biraz anlamaya çalış bizi..
Konuya Dönelim...>>
Fenerbahçe'nin hazırlık maçları?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
sana rep vermek istiyorum veremiyorum Eren affetFenerbahçe bu akşamki maçı 2-3 farkla alır gibi....
bence fenerbahçe 2-3 farkla değil yine 5-6 tane atar çünkü takımın başında bu maçta zico olucak yani geçen maçtan daha fazla hücuma yönelik oynayacaklar![]()
Fenerbahçe, Brezilyalı teknik direktör Zico yönetiminde çıktığı ilk hazırlık maçında Ukrayna 1. Lig temsilcisi Metallurg Donetsk'i 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin gollerini 11. ve 20. dakikada Tuncay, 56. dakikada Uğur Boral kaydederken, Metallurg Donetsk'in golleri ise 3. ve 35. dakikada Mendoza'dan geldi.
Karşılaşmanın ilk yarısı da 2-2 beraberlikle sona erdi. Karşılaşmaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşma sonrası gurbetçiler, Sarı-lacivertli futbolculardan imza almak ve onlarla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Fenerbahçe, Hollanda kampındaki son hazırlık maçında İspanya La Liga takımlarından Valencia ile karşılaşacak.
Kaynak: AA
"YÜCE ATATÜRK"
çok zevksız bır maçtı ben canlı izledım...