PDA

View Full Version : Terim'den Marco'ya yeşil ışık

Universal
13.Temmuz.2006, 17:10
F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Marco Aurelio'ya ay yıldızlı forma şansı doğdu. Türk vatandaşlığına geçmek için evraklarını tamamlayarak önceki hafta gerekli işlemleri başlatan ve meclisten onay çıkması halinde vatandaşlık hakkını kazanacak olan Aurelio'ya, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'den de destek geldi. Terim Aurellio'nun milli takımda oynamasına sıcak bakarken yakın çevresine "Bu aslında çok hassas bir konu. Bizim öz evlatlarımız Ay-yıldızlı formayı giyebilmek için adeta canını dişine takıyor. Ama Aurelio'nun da bu davranışını saygıyla karşılamak lazım. Eğer kendisi böyle bir özveri gösteriyorsa şans tanımamak büyük bir haksızlık olur. Aurelio'nun Türkiye'de futbol oynadığı süre içerisinde yaptıkları ortada. Kendisinin büyük hizmetleri oldu. İyi bir sporcu. Çok düzgün de bir karaktere sahip. Kendisinin de milli takımda oynamak istediğini biliyorum. Eğer bürokratik işlerde bir sorun çıkmazsa bu şansı ona tanımak istiyorum" dediği öğrenildi

Ulusoy da sıcak bakıyor

Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'in ayrıca bu konuyu federasyon başkanı Haluk Ulusoy'la da konuştuğu ve Ulusoy'un da Brezilyalı futbolcunun milli takımda görev almasına olumlu yaklaştığı gelen bilgiler arasında.

Bu arada "Mehmet" olmayı sabırsızlıkla beklediğini belirten Marco Aurelio da Türk vatandaşlığına geçmesi durumunda Ay-yıldızlı formayı seve seve giyeceğini dile getirdi. Türk milli takımına girmek için büyük çaba göstereceğini söyleyen Aurelio "Şu anda sadece bekliyorum. Türk vatandaşlığını kazandıktan sonra milli takımda oynama şansı beni çok heyecanladırıyor ve bu durumdan büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

SefaReis66
13.Temmuz.2006, 18:38
bu adam eğer gerçekten bu kadar oynamak istiyorsa şans verilmeli bence bi brezilyalı türk olmayı sabırsızlıkla bekliyor güzel bişey aslında

enesao
13.Temmuz.2006, 18:46
"Bu aslında çok hassas bir konu. Bizim öz evlatlarımız Ay-yıldızlı formayı giyebilmek için adeta canını dişine takıyor.
bunu göz önune alarak oynatmamasi laziiim

SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 20:21
Bence şans verılmeli... mevkısınde cok az fubolcu var.

SYLaR
13.Temmuz.2006, 20:23
mevkisinde çok fazla oyuncu değil hiç bir adam yok bence kesin katılmalı milli takıma

RoCCo_42
13.Temmuz.2006, 20:47
Mevki itibariyle kesinlikle degerlendirilmeli bence

Ama MARCO Alınıpda Alnının akıyla oynayan gencler alınmazsa cok haksızlık olur.

dhassand
13.Temmuz.2006, 23:24
bence de marco mevkii olarak baktığımızda kesinlikle milli takıma alınmalı orda kaliteli oyuncumuz yok ihtiyac var

ewrim_FB
14.Temmuz.2006, 03:53
hüseyin çimşir den iyi olduğu kesindir yani oyüzden mehmet aurelio milli takıma alınsın diyorum

Maymuncuk
14.Temmuz.2006, 14:20
Ehh şu anda Nuri Şahin de var; Hüseyin gibi birinin Milli Takıma nasıl alındığına şaşan ben; onun yerine Aurelio'yu görmek isterim..!!

Adana_UA
14.Temmuz.2006, 15:40
Bence marco'nın dışında aymanda alınmalı.

Oghuse
18.Temmuz.2006, 11:56
ayman kendi milli takımında oynadı zaten

atlantis_fb
19.Temmuz.2006, 09:48
bence aurelio milli takıma kazandırılmalı

aanilll
19.Temmuz.2006, 12:24
Bence Aurelio milli takıma seçilmemeli.. Onun yerine Türk oyuncular konulmalı.. Türk vatandaşı olmasına birşey demiyorum ama Türk Milli Takımı'nda oynamamalı..

miharbi
19.Temmuz.2006, 17:10
Kesinlikle alınmalı milli takıma Selçuk Çok eleştirildi milli takımda artık onun mevvkiinde onun yerine kaliteli bir futbolcumuz olur.

R10aldinho
19.Temmuz.2006, 18:04
bencede kesinlikle alınmalı ve alınıcakta buyuk ihtimalle

_hijacker_
20.Temmuz.2006, 14:36
nasıl uğur yıldırım gibi bazı türkler yabancı milli takımları seçebiliyorsa
auralio gibi oyuncularda TÜRK MİLLİ TAKIM formasını giyebilir

Zaten böyle bir oyuncu oynatılmaz ise TÜRKİYE'ye yazıq olur

başarısı ortada bi adam - çok is yapar
:s_fenerbahce:

ForsakeN
23.Temmuz.2006, 13:45
Bence kesinlikle oynatılmalı.Ben onun yerine Türk gençler oynatılsın diyenlere şunu söylemek istiyorum.

Aurelio'da Türk.Ve mevkiisinin en iyisi Türkler arasında.

tosunpasa
23.Temmuz.2006, 22:58
Bence kesinlikle oynatılmalı.Ben onun yerine Türk gençler oynatılsın diyenlere şunu söylemek istiyorum.

Aurelio'da Türk.Ve mevkiisinin en iyisi Türkler arasında.
Kesinlikle katılıyorum(/f) aurelio'nun mevkisi çok iyi pas yapacak koşacak oyuncuların oynadığı bir mevki bunuda türkiye de yapacak kaliteli oyuncular maalesef yok:(

bursa_mc
24.Temmuz.2006, 00:47
bence alınması çok yaralı olacağını sanmıyorumm,anadolu kuluplerinde ondan daha ii oyuncular varr

ZeroG
06.Ağustos.2006, 18:25
bursa_mc kim var allah aşkına anadolu klüplerinde kesinlikle alınması gerekir yani türkler alınsın diosunuzda adamda artık türk böle dışlamamak lazım

TaşkınMahmut
06.Ağustos.2006, 18:27
eğer Mehmet i oynatmazsa büyük ayıp eder Fatih hoca.Onun gibi adam gerçekten çok büyük katkı sağlar Milli Takıma. Zaten alacağınıda söylemişti.İnşallah hazırlık maçındada oynarda tam randımanlı görürüz Mehmet'i ;;)

bence alınması çok yaralı olacağını sanmıyorumm,anadolu kuluplerinde ondan daha ii oyuncular varr

Anadolu takımlarında ondan iyi oyuncular varsa neden hiç birini duyamadık. neden bütüm takımlar ön libero sıkıntısı yaşıyor? Peki diyorsun ya ön libero var GS neden Avrupa'da yabancı oyuncu alıyorda Tr ' den almıyor? Hiç düşündünmü ;;)

scolari12111
07.Ağustos.2006, 02:23
ben bir gs li olarak alınmalı diyorum ama hüseyin de çok önemli ve etkili bir oyuncu ikisini beraber oynatmak nasıl olur bilmem ama birinden birini kesmekte zor olur diye düşünüyorum.

elbette türkiye de yok böyle oyuncular eğer olsaydı şu an çoktan milli takımdaydı hüseyin den başkası yoktu bir de o çok güzel olur

Burak270588
07.Ağustos.2006, 11:52
marconun mevkiginde turkiyede oynayan topcu az hatta yok bence bu sans degerlendirilmeli ama gercektende eger o alınıpta ilerde genc biri cıkıpta alınmazsa ayıp olur.