View Full Version : Oyuncuyla prensipte anlaşıyorum...gelmiyor
psckho_fm
23.Temmuz.2006, 10:54
arkadaşlar ben oyuncuyla anlaşıyorum külüplede ama oyuncu kadromda yok.fenerbahceyle oynuyorum
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 13:11
oyununun versiyonu kaç?
eser3131
23.Temmuz.2006, 13:59
SS Atsaydın
miharbi
23.Temmuz.2006, 17:57
Aldığın oyuncu eski takımındamı gözüküyo senin takımındamı ona bi baksana .
psckho_fm
23.Temmuz.2006, 19:20
oyunun versiyonu 6.0.3 ama olmuyo elvir boliç i alacaktım adam elvir boliç subs. bilmemne bilmemne
Lim10
23.Temmuz.2006, 21:29
Olup olmaması bi yana hadi onu açıklarız da; güzel kardeşim madem Fenerbahçe sin Boliç le ne işin var ya:confused: :D :D :D :D :D Bırak biz sana başka forvet önerelim istersen:p :D :D
sasanargiz
23.Temmuz.2006, 21:38
oyununun versiyonu kaç?
her teknik soruda oyunun versionu kaç diyosun helal valla :D
KaÇaK_1907
23.Temmuz.2006, 21:47
Benim de başka bi sorunum var hemen söyleyeyim ver. 6.0.3:D
Oyuncuyla da klübüyle de anlaşıyorum transfer sezonu açılıyor parada var kontenjanda açık bii bakıyorum oyuncu halen klübünde hala sözleşmesi devam ediyor **_**_**** tarihinde gelecek felan da yazmıyor anlamış değilim:S
Silent Island
23.Temmuz.2006, 23:08
Oyuncuyla da klübüyle de anlaşıyorum transfer sezonu açılıyor parada var kontenjanda açık bii bakıyorum oyuncu halen klübünde hala sözleşmesi devam ediyor **_**_**** tarihinde gelecek felan da yazmıyor anlamış değilim:S
aynı şey bana kerlon'da olmuştu .6 yabancı hakkım dolu diye sezoun snuna anlaşmıştım.Sezon sonu transfer sezonu açıldı bi baktım ne kerlon var ne bir şey!adam hala cruzeiro'da oynuyor!!!
mlt44
23.Temmuz.2006, 23:32
yabancı sorunun warsa gelemez
yavuuzzzz
24.Temmuz.2006, 20:26
oyunun versiyonu 6.0.3 ama olmuyo elvir boliç i alacaktım adam elvir boliç subs. bilmemne bilmemne
"Elvir Boliç snubs " takımın neyse böyle yazıyorsa kontrakt teklifini reddetmiş demektir.
emir077
24.Temmuz.2006, 21:49
evet reddetmiş
crazy_engin88
25.Temmuz.2006, 00:10
belkide yabancı oyuncu sınırlaman doludur diye gelmiyordur
ZiD4n3
25.Temmuz.2006, 00:38
kontrat teklifini reddetmiştir ondan gelmiyodur:D:D:D:D
sanalkardes
26.Temmuz.2006, 10:20
Kardeş aynı şey dün bana oldu.Kerlon'u aldım.Transfer sezonu açıldı.Adam gelmedi.
perpetua
26.Temmuz.2006, 16:25
Oyun, transferleri sira ile tamamliyor ayni anda degil.
Yani diyelim kadroda 6 yabanci var. Sezon surerken yeni bir yabanci ile anlasiyorsunuz 1 Temmuz'da takima katilmasi uzere. Bu transfer anlasmasi yapildiktan sonra da yer acmak icin bir oyuncuyu satma anlasmasi yapiyorsunuz, ve bu transfer de 1 Temmuz'da gerceklesecek.
Oyun ilk once takima aldiginiz oyuncuyu transfer etmeye calisiyor. Takimda 6 yabanci oldugunu gorunce transferi tamamlamiyor (bu konuda en azindan bir haber gecilmesi gerekir ama gecmiyor). Yine ayni gun, ama sadece bir kac saniye sonra kadrodan sattiginiz oyuncu takimdan ayriliyor ve kontenjan bosaliyor.
Bunu onlemek icin once kontenjan bosaltip sonra transfer yapmaniz gerekli.
pascal88
26.Temmuz.2006, 17:06
benimde başıma geldi guarini almıştım free ama altı yabancı hakkım doluydu o yüzden sezon sonunda gelcekti baktım sezon sonunda kimse gelmedi bende tam sezon sonunda birini sattım ama guarin yok yani yabancı kontenjanına takılıyo haberde vermiyo :(
ZiD4n3
26.Temmuz.2006, 17:37
arkadaşlar dediğim gibi ya sözleşmeyi reddetmiştir yada YABANCI OYUNCU SORUNUN vardır iyi bak:D:D:D:d:D:D:D:D