1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Oyuncuyla prensipte anlaşıyorum...gelmiyor

Default Oyuncuyla prensipte anlaşıyorum...gelmiyor

arkadaşlar ben oyuncuyla anlaşıyorum külüplede ama oyuncu kadromda yok.fenerbahceyle oynuyorum

oyununun versiyonu kaç?

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

SS Atsaydın

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Aldığın oyuncu eski takımındamı gözüküyo senin takımındamı ona bi baksana .

oyunun versiyonu 6.0.3 ama olmuyo elvir boliç i alacaktım adam elvir boliç subs. bilmemne bilmemne

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Olup olmaması bi yana hadi onu açıklarız da; güzel kardeşim madem Fenerbahçe sin Boliç le ne işin var ya Bırak biz sana başka forvet önerelim istersen

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    oyununun versiyonu kaç?
    her teknik soruda oyunun versionu kaç diyosun helal valla

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Benim de başka bi sorunum var hemen söyleyeyim ver. 6.0.3
    Oyuncuyla da klübüyle de anlaşıyorum transfer sezonu açılıyor parada var kontenjanda açık bii bakıyorum oyuncu halen klübünde hala sözleşmesi devam ediyor **_**_**** tarihinde gelecek felan da yazmıyor anlamış değilim:S

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Oyuncuyla da klübüyle de anlaşıyorum transfer sezonu açılıyor parada var kontenjanda açık bii bakıyorum oyuncu halen klübünde hala sözleşmesi devam ediyor **_**_**** tarihinde gelecek felan da yazmıyor anlamış değilim:S

aynı şey bana kerlon'da olmuştu .6 yabancı hakkım dolu diye sezoun snuna anlaşmıştım.Sezon sonu transfer sezonu açıldı bi baktım ne kerlon var ne bir şey!adam hala cruzeiro'da oynuyor!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

yabancı sorunun warsa gelemez

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Exclamation

Quote Originally Posted by psckho_fm
    oyunun versiyonu 6.0.3 ama olmuyo elvir boliç i alacaktım adam elvir boliç subs. bilmemne bilmemne
    "Elvir Boliç snubs " takımın neyse böyle yazıyorsa kontrakt teklifini reddetmiş demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

evet reddetmiş

belkide yabancı oyuncu sınırlaman doludur diye gelmiyordur

kontrat teklifini reddetmiştir ondan gelmiyodur

Kardeş aynı şey dün bana oldu.Kerlon'u aldım.Transfer sezonu açıldı.Adam gelmedi.

Nesil
    2003

Oyun, transferleri sira ile tamamliyor ayni anda degil.

Yani diyelim kadroda 6 yabanci var. Sezon surerken yeni bir yabanci ile anlasiyorsunuz 1 Temmuz'da takima katilmasi uzere. Bu transfer anlasmasi yapildiktan sonra da yer acmak icin bir oyuncuyu satma anlasmasi yapiyorsunuz, ve bu transfer de 1 Temmuz'da gerceklesecek.

Oyun ilk once takima aldiginiz oyuncuyu transfer etmeye calisiyor. Takimda 6 yabanci oldugunu gorunce transferi tamamlamiyor (bu konuda en azindan bir haber gecilmesi gerekir ama gecmiyor). Yine ayni gun, ama sadece bir kac saniye sonra kadrodan sattiginiz oyuncu takimdan ayriliyor ve kontenjan bosaliyor.

Bunu onlemek icin once kontenjan bosaltip sonra transfer yapmaniz gerekli.

benimde başıma geldi guarini almıştım free ama altı yabancı hakkım doluydu o yüzden sezon sonunda gelcekti baktım sezon sonunda kimse gelmedi bende tam sezon sonunda birini sattım ama guarin yok yani yabancı kontenjanına takılıyo haberde vermiyo

arkadaşlar dediğim gibi ya sözleşmeyi reddetmiştir yada YABANCI OYUNCU SORUNUN vardır iyi bakD

Mesaj Yetkileri