arkadaşlar ben oyuncuyla anlaşıyorum külüplede ama oyuncu kadromda yok.fenerbahceyle oynuyorum
arkadaşlar ben oyuncuyla anlaşıyorum külüplede ama oyuncu kadromda yok.fenerbahceyle oynuyorum
oyununun versiyonu kaç?
SS Atsaydın
Aldığın oyuncu eski takımındamı gözüküyo senin takımındamı ona bi baksana .
oyunun versiyonu 6.0.3 ama olmuyo elvir boliç i alacaktım adam elvir boliç subs. bilmemne bilmemne
Olup olmaması bi yana hadi onu açıklarız da; güzel kardeşim madem Fenerbahçe sin Boliç le ne işin var ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bırak biz sana başka forvet önerelim istersen
![]()
![]()
![]()
her teknik soruda oyunun versionu kaç diyosun helal vallaOriginally Posted by SaMaNYoLu
![]()
Benim de başka bi sorunum var hemen söyleyeyim ver. 6.0.3
Oyuncuyla da klübüyle de anlaşıyorum transfer sezonu açılıyor parada var kontenjanda açık bii bakıyorum oyuncu halen klübünde hala sözleşmesi devam ediyor **_**_**** tarihinde gelecek felan da yazmıyor anlamış değilim:S
Originally Posted by KaÇaK_1907
aynı şey bana kerlon'da olmuştu .6 yabancı hakkım dolu diye sezoun snuna anlaşmıştım.Sezon sonu transfer sezonu açıldı bi baktım ne kerlon var ne bir şey!adam hala cruzeiro'da oynuyor!!!
yabancı sorunun warsa gelemez
"Elvir Boliç snubs " takımın neyse böyle yazıyorsa kontrakt teklifini reddetmiş demektir.Originally Posted by psckho_fm
evet reddetmiş
belkide yabancı oyuncu sınırlaman doludur diye gelmiyordur
kontrat teklifini reddetmiştir ondan gelmiyodur![]()
Kardeş aynı şey dün bana oldu.Kerlon'u aldım.Transfer sezonu açıldı.Adam gelmedi.Originally Posted by KaÇaK_1907
Oyun, transferleri sira ile tamamliyor ayni anda degil.Originally Posted by KaÇaK_1907
Yani diyelim kadroda 6 yabanci var. Sezon surerken yeni bir yabanci ile anlasiyorsunuz 1 Temmuz'da takima katilmasi uzere. Bu transfer anlasmasi yapildiktan sonra da yer acmak icin bir oyuncuyu satma anlasmasi yapiyorsunuz, ve bu transfer de 1 Temmuz'da gerceklesecek.
Oyun ilk once takima aldiginiz oyuncuyu transfer etmeye calisiyor. Takimda 6 yabanci oldugunu gorunce transferi tamamlamiyor (bu konuda en azindan bir haber gecilmesi gerekir ama gecmiyor). Yine ayni gun, ama sadece bir kac saniye sonra kadrodan sattiginiz oyuncu takimdan ayriliyor ve kontenjan bosaliyor.
Bunu onlemek icin once kontenjan bosaltip sonra transfer yapmaniz gerekli.
benimde başıma geldi guarini almıştım free ama altı yabancı hakkım doluydu o yüzden sezon sonunda gelcekti baktım sezon sonunda kimse gelmedi bende tam sezon sonunda birini sattım ama guarin yok yani yabancı kontenjanına takılıyo haberde vermiyo![]()
arkadaşlar dediğim gibi ya sözleşmeyi reddetmiştir yada YABANCI OYUNCU SORUNUN vardır iyi bakD
![]()