Log in

View Full Version : yönetime nasıl ültimatom veriliyor??

yavuuzzzz
25.Temmuz.2006, 17:52
Yawww ben yönetime nasıl ültim atom verip para isteyip sahanın büyütülmesini istiyeceğim benim oyun ingilizce :confused: :confused: :confused:

caner_erden
25.Temmuz.2006, 18:05
walla arkadaşım ben ingilizceyi bilmem ama sahanın büyütülmesi için manager den kulüp güvenine gelip sol alt köşeden istekte bulun olması lazım oradan yapabilirsin.

ZiD4n3
25.Temmuz.2006, 18:09
arkadaşım ben cevap vereyim ama eğer başarıların iyi değilse atarlar onu söyleyeyim:D:D:D

Ilhan
25.Temmuz.2006, 18:13
ultimatom direkt verilmez.
önce sahanın genişletilmesini iste onlar kabul ederse zaten kabul ettik derler yeni sezon baslangıcında da stadı buyuturler
kabul etmezlerse ultimatom ver fakat itibarın yoksa buyuk ihtimalle kovarlar

not:ultimatom vermeden once oyunu save'le ne olur ne olmaz..

aynı zamanda bu siteden oyunun türkcesini indirebilirsin..

Silent Island
25.Temmuz.2006, 18:15
eğer başarılı değilsen kovulursun ama söyleyeyim.Yukarıda sağda "HOME" var ona tıkla.Sonra karşına gelen ekranın sol panelinde CONFİDENCE var ona tukla.Orada da "make board request" var.ona tıklayınca seçenekler gelecek.

Expand the stadium=stadı büyütün.
Make extra funds for wages=haftalıklar için fazladan para bulun.
Make transfer funds available=daha çok transfer bütçesi
Improve youth facilities=altyapı tesislerini geliştirin

umarım yardımcı olmuşumdur.Ama dediğim gibi Cl-Uefa gibi başarı almadıysan büyük bir takımda kovarlar.

pascal88
25.Temmuz.2006, 18:52
bence hiç kariyerin yoksa ültimatomdan uzak dur ben üç sene üst üste şampiyon oldum ültimatom verdim ama adamlar naptı gözümün yaşına bile bakmadı attılar allah tan save lemiştim :)

ZiD4n3
25.Temmuz.2006, 21:41
eğer başarılı değilsen kovulursun ama söyleyeyim.Yukarıda sağda "HOME" var ona tıkla.Sonra karşına gelen ekranın sol panelinde CONFİDENCE var ona tukla.Orada da "make board request" var.ona tıklayınca seçenekler gelecek.

umarım yardımcı olmuşumdur.Ama dediğim gibi Cl-Uefa gibi başarı almadıysan büyük bir takımda kovarlar.

kardeş eline sağlık çok güzel açıklamışsın daha bize laf kalmadı:D:D:D

LaKe
25.Temmuz.2006, 21:58

Güzel açıklamışsın :D :D

Ama daha Türkçe'sini yazıyım bende. Menajer den Kulüp Güveni ve yanda Yönetime İstek Yap a tıkla. Orda istediğin bir seçeneği seç(Yönetimden ne istiyorsan.). Eğer kabul edilmezse sana gelen mesajın altında ULTİMATOM vardır. Ona tıklayıp yönetime istediğim yapılmazsa giderim dersin :) Buyur kardeş yolun açık olsun derler yada başarılıysan, korkudan kabul ederler :D

SaMaNYoLu
25.Temmuz.2006, 21:59
iltimatomda büyütmuyorlar hemen sepetlıyorlar çok başarın yoksa hiç deneme bence :)

LaKe
25.Temmuz.2006, 22:00
Bazı şeyler hata yapılarak öğrenilir :) Boşver denemek istiyorsa denesin :)

CeNTeR_TR
25.Temmuz.2006, 23:20
eğer başarın varsa ve başkana söz geçirebilirim diyorsan peluk nıcklı arkadaşın dediğini yap olsun bitsin :D

sanalkardes
26.Temmuz.2006, 10:13

Kardeş çok güzel açıklamışsın bize diyecek bişi kalmadı

ozan.eroglu
26.Temmuz.2006, 15:31
walla bn fb deyim bu 4. sezonun 4 sezon hem türkiye ligi hemde şampionlar ligini aldım transferler şunlar RONALDİNHO,TORRES,ADRİANO,RİQUELMA VE YÖNETİME ÜLTİMATOM WERDİM STAT 52.000 KİŞİ İDİ ŞİMDİ İSE 58.000+TOPRAK ALTI ISITMA SİSTEMİ OLDU

Ilhan
26.Temmuz.2006, 15:34
walla bn fb deyim bu 4. sezonun 4 sezon hem türkiye ligi hemde şampionlar ligini aldım transferler şunlar RONALDİNHO,TORRES,ADRİANO,RİQUELMA VE YÖNETİME ÜLTİMATOM WERDİM STAT 52.000 KİŞİ İDİ ŞİMDİ İSE 58.000+TOPRAK ALTI ISITMA SİSTEMİ OLDU
bir hile falan var mı arkadasım?

yanlıs anlama ama o adamları almak için sanki başka bişeyler yapmışsın gibi geldi bana. ama yanlıs anlama gercekte de yapmıs olabliirsin..

varsa ss koyarmısın?