Yawww ben yönetime nasıl ültim atom verip para isteyip sahanın büyütülmesini istiyeceğim benim oyun ingilizce![]()
![]()
![]()
Yawww ben yönetime nasıl ültim atom verip para isteyip sahanın büyütülmesini istiyeceğim benim oyun ingilizce![]()
![]()
![]()
walla arkadaşım ben ingilizceyi bilmem ama sahanın büyütülmesi için manager den kulüp güvenine gelip sol alt köşeden istekte bulun olması lazım oradan yapabilirsin.
arkadaşım ben cevap vereyim ama eğer başarıların iyi değilse atarlar onu söyleyeyim![]()
ultimatom direkt verilmez.
önce sahanın genişletilmesini iste onlar kabul ederse zaten kabul ettik derler yeni sezon baslangıcında da stadı buyuturler
kabul etmezlerse ultimatom ver fakat itibarın yoksa buyuk ihtimalle kovarlar
not:ultimatom vermeden once oyunu save'le ne olur ne olmaz..
aynı zamanda bu siteden oyunun türkcesini indirebilirsin..
eğer başarılı değilsen kovulursun ama söyleyeyim.Yukarıda sağda "HOME" var ona tıkla.Sonra karşına gelen ekranın sol panelinde CONFİDENCE var ona tukla.Orada da "make board request" var.ona tıklayınca seçenekler gelecek.
Expand the stadium=stadı büyütün.
Make extra funds for wages=haftalıklar için fazladan para bulun.
Make transfer funds available=daha çok transfer bütçesi
Improve youth facilities=altyapı tesislerini geliştirin
umarım yardımcı olmuşumdur.Ama dediğim gibi Cl-Uefa gibi başarı almadıysan büyük bir takımda kovarlar.
bence hiç kariyerin yoksa ültimatomdan uzak dur ben üç sene üst üste şampiyon oldum ültimatom verdim ama adamlar naptı gözümün yaşına bile bakmadı attılar allah tan save lemiştim![]()
kardeş eline sağlık çok güzel açıklamışsın daha bize laf kalmadıOriginally Posted by Silent Island
![]()
Güzel açıklamışsınOriginally Posted by Silent Island
![]()
Ama daha Türkçe'sini yazıyım bende. Menajer den Kulüp Güveni ve yanda Yönetime İstek Yap a tıkla. Orda istediğin bir seçeneği seç(Yönetimden ne istiyorsan.). Eğer kabul edilmezse sana gelen mesajın altında ULTİMATOM vardır. Ona tıklayıp yönetime istediğim yapılmazsa giderim dersinBuyur kardeş yolun açık olsun derler yada başarılıysan, korkudan kabul ederler
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
iltimatomda büyütmuyorlar hemen sepetlıyorlar çok başarın yoksa hiç deneme bence![]()
Bazı şeyler hata yapılarak öğrenilirBoşver denemek istiyorsa denesin
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
eğer başarın varsa ve başkana söz geçirebilirim diyorsan peluk nıcklı arkadaşın dediğini yap olsun bitsin![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kardeş çok güzel açıklamışsın bize diyecek bişi kalmadıOriginally Posted by Silent Island
walla bn fb deyim bu 4. sezonun 4 sezon hem türkiye ligi hemde şampionlar ligini aldım transferler şunlar RONALDİNHO,TORRES,ADRİANO,RİQUELMA VE YÖNETİME ÜLTİMATOM WERDİM STAT 52.000 KİŞİ İDİ ŞİMDİ İSE 58.000+TOPRAK ALTI ISITMA SİSTEMİ OLDU
bir hile falan var mı arkadasım?Originally Posted by ozan.eroglu
yanlıs anlama ama o adamları almak için sanki başka bişeyler yapmışsın gibi geldi bana. ama yanlıs anlama gercekte de yapmıs olabliirsin..
varsa ss koyarmısın?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi