PDA

View Full Version : Galatasaray G-14'de, UEFA'ya tesadüf diyenlere yetermi??? =)

capriceman
02.Mayıs.2005, 03:32
Galatasaray Avrupa'nın en büyük 14 kulübünün oluşturduğu G-14 kuruluna Doğu Avrupadan çağrılan tek takım oldu. Yakında Galatasarayında dahil edilmesi ile G-18'e çıkarılacak olan kurum Avrupa futbolunun sürekli vaziyette gündemini belirleyecek. UEFA Kupasına tesadüf diyenler, acaba Galatasaray G-14'e de mi tesadüf eseri çağrıldı sorarım size? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fanatikadnan
13.Mayıs.2005, 19:28
ona da tesadüf derler ama 5-1 lik son destandan sonra hakkaten tesadüf olmadığını anlıyacaklardır..HERALDEEEE. :mrgreen:

apaydin2148
13.Mayıs.2005, 20:26
Galatasaray Avrupa'nın en büyük 14 kulübünün oluşturduğu G-14 kuruluna Doğu Avrupadan çağrılan tek takım oldu. Yakında Galatasarayında dahil edilmesi ile G-18'e çıkarılacak olan kurum Avrupa futbolunun sürekli vaziyette gündemini belirleyecek. UEFA Kupasına tesadüf diyenler, acaba Galatasaray G-14'e de mi tesadüf eseri çağrıldı sorarım size? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kesin tesadüftür canım çağıcarak takım bulamamışlardır ondan çağırmışlardır.hatta rasgele Uefa ve Süper kupayı hiç yenilmeden aldılar bari bizde tesadüf eseri çağıralım demiişlerdir :mrgreen: :mrgreen:

aziz yıldırımın muhtemel demeci :mrgreen:

VoLkaN BaROs
13.Mayıs.2005, 22:06
Ah bu ülkemizde emeğe biraz saygı gösterilse... Galatasarayın ünü dünyaya yayılmış durumda, brezilyada bile bir çocuğun sırtında cimbom forması görmek mümkün... Sayın UEFA başkanı da Galatasaray taraftarı olduğunu belirtiyor ve bu kulübe olan sevgi ve saygısından bahsediyor...

Cimbom' un o yılki durumu ne olursa olsun kurra sonuçlarında diğer takımlar kendi gruplarına Galatasaray düştüğünü görünce tedirgin oluyorlar ve ne olursa olsun adı var deniliyor..

Dünya sıralamasında 1 numaraya oturan tek Türk Tankımı hatta balkanlardan ve asyadan bile yok... Bırakın 1 numarayı ilk 15' e bile girebilen yok..

Bunlarla gurur duyup "bunu bir Türk yaptı bizim de önümüzü açtı, sağolsunlar varolsunlar" diyeceklerine hala bahaneler üretiyorlar..

fanatikadnan
13.Mayıs.2005, 23:14
Ah bu ülkemizde emeğe biraz saygı gösterilse... Galatasarayın ünü dünyaya yayılmış durumda, brezilyada bile bir çocuğun sırtında cimbom forması görmek mümkün... Sayın UEFA başkanı da Galatasaray taraftarı olduğunu belirtiyor ve bu kulübe olan sevgi ve saygısından bahsediyor...

Cimbom' un o yılki durumu ne olursa olsun kurra sonuçlarında diğer takımlar kendi gruplarına Galatasaray düştüğünü görünce tedirgin oluyorlar ve ne olursa olsun adı var deniliyor..

Dünya sıralamasında 1 numaraya oturan tek Türk Tankımı hatta balkanlardan ve asyadan bile yok... Bırakın 1 numarayı ilk 15' e bile girebilen yok..

Bunlarla gurur duyup "bunu bir Türk yaptı bizim de önümüzü açtı, sağolsunlar varolsunlar" diyeceklerine hala bahaneler üretiyorlar..
şimdiiii AZIZ amca burayaaa yumruk havayaaaa!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

benyaben
13.Mayıs.2005, 23:26
bizim aziz yıldırım harika yaw
bir başkan bir takımı ancak bu kadar çekemez
eğer fener şampiyon olursa aziz yıldırım 5-1 lik skora bile rastlantı diyebilir bence (f) (f) (c) (c) (l) (o) (r)

fanatikadnan
13.Mayıs.2005, 23:30
ne rastlantı demesi
YANLIŞLIKLA OLDU bile der be :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

benyaben
13.Mayıs.2005, 23:34
ya onu bırak iftira bile atar
şike falan adam tam manyak yaw

YANLIŞLIKLA OLDU bile der be

bak bu sözüne hasta oldum harika bir söz

benyaben
13.Mayıs.2005, 23:50
ya nou camptan cimbom dan başka puan alarak dönene türk takımı var mı ya aziz

emirduman
14.Mayıs.2005, 11:46
************* Her kim olursa olsun burada hakaret edilmeyi haketmiyor[Genghis_Khan]

benyaben
14.Mayıs.2005, 15:48
allahın kıskanç adamı yaw bu adam çok kıskanç ya kendi takımı avrupa da bişey yapamadı galatasaraya çattı :mrgreen: (c) (c) (e) (e) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (f) (r) (r)

capriceman
14.Mayıs.2005, 21:15
Fenerbahçe ne zaman tökezlese yada bir kaç konu gündemden silinmek istenirse, Aziz Yıldırımın meşhur politikasıdır, direk Gaşataraya'a çatar. Sonunda böyle komik hala düşmeyi de göze alıp :mrgreen:

VoLkaN BaROs
18.Mayıs.2005, 07:47
Bide şunu anlamıyorum yok 25 milyon, yok 38 milyon fenerbahçeli.... Ya nereye gitsem 10 kişiden 6-7' si cimbomlu çıkıyor nasıl oluyorda bu ülkede ençok onların taraftarı olduğunu idda edebiliyorlar aklım almıyor...

Neyse onu bunu bırakında bu hafta sonu kesinlikle galip gelmeliyiz, şampiyonluk için değil şampiyonlar ligi elden gidecek yoksa

apaydin2148
18.Mayıs.2005, 10:56
senin gördüklerin tesadüfen cimcomlu olduklarını söylemişlerdir.kesin onlar fblidir :mrgreen:

emirduman
18.Mayıs.2005, 18:06
Ya da en olmadı, FB li olduklarını sölemeye utanmışlardır.... :mrgreen:

RubenMartin
19.Mayıs.2005, 12:21
Tesadüfler Silsilesi Devam Edecek...

MRe
19.Mayıs.2005, 18:41
Ya da en olmadı, FB li olduklarını sölemeye utanmışlardır.... :mrgreen: ben bi bjk 'li olarak size derby'de ve avrupa da ba$arilar diliyorum..

capriceman
19.Mayıs.2005, 23:02
Ya da en olmadı, FB li olduklarını sölemeye utanmışlardır.... :mrgreen:

Koptum yav :mrgreen:

VoLkaN BaROs
19.Mayıs.2005, 23:48
ben bi bjk 'li olarak size derby'de ve avrupa da ba$arilar diliyorum..

yaw ne kadar centilmen bir taraftar arkadaşımız provo valla :) işallah yeneriz yaw :mrgreen:

capriceman
20.Mayıs.2005, 00:35
ben bi bjk 'li olarak size derby'de ve avrupa da ba$arilar diliyorum..

yaw ne kadar centilmen bir taraftar arkadaşımız provo valla :) işallah yeneriz yaw :mrgreen:

Volkan konuyu dağıtcam ama biraz puan bağışlasana geçmişlerinin hatrına. :mrgreen: Şaka bir yana 30 bin küsür puanı yeni gördüm. Bu nedir böyle yahu ? :mrgreen:

partner
24.Mayıs.2005, 12:32
ee adam sizlere laf yetiştirecem diye az ugraşmadı
bu kadar mesaja bu kadar puan normal

ultrAslan_1905
24.Mayıs.2005, 23:52
UEFA KUPASI VE SUPER KUPA TESADÜFSE DARISI DİĞER TAKIMLARIN BAŞINA :mrgreen:

fanatikadnan
25.Mayıs.2005, 00:00
ee adam sizlere laf yetiştirecem diye az ugraşmadı
bu kadar mesaja bu kadar puan normal
abi 30 bin puanı nasıl alırsın yaw zor olsa gerek :mrgreen: ..ama bütün puanlar sana feda olsun volkan abi.bize nur topu gibi bi Türkçe FM bağışladığın için :mrgreen: :mrgreen: