View Full Version : Kızıl: "Anadolu'dan şampiyon çıkacarsa bu Bursaspor olur"
teamsah
08.Ağustos.2006, 10:43
Uzun vadede hedefiniz nedir?
Anadolu’dan eğer bir şampiyon daha çıkarsa bu Bursaspor olur. Ama bunun için 5 yıla ihtiyaç var. Türkiyenin en büyük 4. şehri Bursa. Buradaki potansiyeli paraya ve sportif başarıya dönüştürmek bize kalıyor. G.Birliği gibi olsaydık uçardık. Ama yine de potansiyelimize güveniyoruz.
Kaynak: Zaman
jack_sparrow_16
08.Ağustos.2006, 11:43
Başkanımıza güveniyoruz. Bugüne kadar ne dediyse yapmıştır. Şampiyonluk neden olmasın. Bursaspor Bursa'nın tek takımı. Taraftar potansiyeli müthiş. Bursa sanayisi ile Türkiye'de 1 numara. Nüfus açısından 4.sırada. Türkiye'nin en iyi yerel basınına sahip. İş adamları Bursa'da bolca mevcut ve desteklerini biraz daha arttırmaları gerek. Aralık ayında Bursaspor'un hizmetine girecek Özlüce Tesisleri Türkiye'nin 1 numaraları tesisi olacak. Ancak Psikolojik olarak eksiklik şampiyonluğa inanmak gerekir ve 3 yıllık şampiyonluğa oynayacak istikrarlı bir kadro gerekir. Taraftar açısından en büyük eksiklik Stadın büyütülmesi. 20.000 kapasite Atatürk Stadı Bursaspor taraftarına yetmiyor. En az 30.000 kapasite olması gerekir. 30.000 kapasite ile her maçını da çok rahat doldurur. Ama Bursaspor şampiyonluğa oynarsa 30.000 de yetmez. En az 40.000 kapasite stad gerekir. Çünkü bunun en güzel kanıtı Bursaspor'un geçen senelerde 2.ligde olmasına rağmen HER MAÇTA stadı full doldurmuştur. Geçen seneki istatistiklere de bakarsak Fenerbahçe'den sonra maç başına 18.000 ortalaması ile en çok seyirci desteğini alan Bursaspor olmuştur. Bazı maçlarda da stad dışında binlerce kişi dışarıda kalmıştır. Böylesine taraftar potansiyeline sahip ve takımını ateşleyen ateşli bir seyirciye sahip Bursaspor'un en önemli olan bu desteğiyle şampiyonluğa oynamaması için hiçbir sebep göremiyorum.
bursaspor_fan
08.Ağustos.2006, 13:05
Bugüne kadar gelmiş geçmiş hiçbir yönetimden şampiyonluk kelimesi bile duymadık. Levent Kızıl herzaman verdiği sözleri tuttu. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Levent Kızıl ne diyorsa odur. Yeterki Levent Kızıla güvenelim inanalım ve destek olalım. O bu işi gerçekten çok iyi biliyor. Profosyonel ötesi bir başkan.
KaÇaK_1907
08.Ağustos.2006, 13:31
Fenerbahçe ve Adanademirspor'dan sonra Bursaspor'a sempatim var anaodolu'dan şamp. çıkacaksa Bursa'nın olmasını isterim...
dick
08.Ağustos.2006, 13:35
Çok ama çok zor bir iş.Eskiden olsa belki münkündü ama artık futbolda parası olmayanın başarılı olması imkansız hale geldi.Ki Türkiye'de 4 tane şampiyon takım çıktı şu ana kadar.
celepao
08.Ağustos.2006, 13:59
Levent Kizil'a sempatim vardir.5 yil sonra sampiyon olmak hayaldir.belki ilk 3'e oynarsin ama sampiyonluga oynamak uzun bir birikime sahip olmak demektir.bursa gec kalmistir.taraftari sampiyonlugu yerden göge hakediyor her ne kadar adapazari'nda yaptiklari barbarlik dan baska bisey olmasa da...
fmsmyrna
08.Ağustos.2006, 14:00
göztepe de levent kızıl gibi başkan olsa şamp olurdu
Universal
08.Ağustos.2006, 14:13
Bende Konysapor'un olmasını isterim ama şuan Kayserispor daha yakın gözüküyor. Bursaspor için biraz zor.
bursaspor_fan
08.Ağustos.2006, 15:08
Levent Kizil'a sempatim vardir.5 yil sonra sampiyon olmak hayaldir.belki ilk 3'e oynarsin ama sampiyonluga oynamak uzun bir birikime sahip olmak demektir.bursa gec kalmistir.taraftari sampiyonlugu yerden göge hakediyor her ne kadar adapazari'nda yaptiklari barbarlik dan baska bisey olmasa da...
Herşey güzel de Barbar benzetmenize ve görüşlerinize saygım çerçevesinde sizden birşey rica ediyorum. Bir an kendinizi o durumun içinde hissetmeye çalışın. Bu şekilde hissetmenize yardımcı olacak video linkini aşağıya koydum.
http://www.youtube.com/watch?v=2hmhjNw-mrA&mode=related&search=bursaspor
Bu videoda en basit örneğiyle, özellikle polislerden yediği jop acısını hissetmeden aldırış etmeden yere yatıp kapaklanan bir taraftar var. Sadece aklında Bursaspor'un düşmesi var ve o şoku, o acıyı yaşıyor. Polislerin jop acısı Bursaspor'un düşmesinin verdiği acı yanında devede kulak kalıyor.
Bunun yanında o durum şöyle de anlatılabilir. Yani Bursaspor'u Sakarya'da gördüğünüz durumlara getiren unsurların perde arkası... Bursaspor taraftarının hiç suçu yok. Bursaspor futbolcularının o dönemde sezon boyunca yan gelip yatmaları ve son 5 maçta ölümüne oynamaları, bütün sezon boyunca binlerce taraftarın deplasmana gitmelerinin yanında Bursaspor futbolcularının deplasmanda bir tek Kocaeli deplasmanında kazanmaları ve BJK nın düşme potasında olan Sebat ve Rize'ye son haftalarda maç kaybetmeleri, Rize'nin Sebat karşısında maç kaybetmesi, taraftarı çileden çıkarmıştır. Taraftarı çileden çıkaran özellikle o dönemdeki Bursaspor futbolcularıdır. Tüm sezon boyunca paralarını eksiksiz almaları fakat tüm sezon boyunca son 5 maç hariç ruhsuz ruhsuz oynamaları taraftarı deli etmiştir. Tüm sezon boyunca taraftarın muhteşem desteği arkasında futbolcuların motive olmayıp ruhsuz oynamaları taraftarı çileden çıkarmış, taraftarın çileden çıktığı maçlarda 90 dakika sonunda futbolculara küfür bile edilmiştir. O sezon, George Hagi'nin sezon başında gelip birinci devreye kadar kalamadan istifa edip gittiği o sezon tam bir kabustu ve beklenen oldu Bursaspor küme düştü.
bursa_mc
08.Ağustos.2006, 15:16
Bende Konysapor'un olmasını isterim ama şuan Kayserispor daha yakın gözüküyor. Bursaspor için biraz zor.
bole hakemler varken ne bursa nede kayserispor şampiyon olurr
KAYSERİSPOR
08.Ağustos.2006, 16:13
hah iyi cvp verdin bursa mc bu hakemlerle basınla federasyonla çok zor
greencrocodiles
08.Ağustos.2006, 17:22
Yürü be başkan. Helal sana. Daha önce başkan bir rest çekmişti. Demişti ki: Bursaspor eski yöneticileri 9 Milyon Dolarlık eski alacaklarını Bursaspor'a bağışlamazlarsa çeker giderim. Hepsi de bağışladı. Hadi Başkan çek bir rest daha. De ki: "Bursa İş Adamları kulübe 50 Milyon Dolar bağış yapsınlar, ben de Bursaspor'u şampiyon yapayım. Yoksa çeker giderim". Çek bir rest daha Başkan. :D :D :D
Kızıl Başkan Kızıl Başkan RESt çeksene
İş adamları İş Adamları bağış yapsana :D :D :D
Biliyorsunuz küfüre acayip ceza var. Geçen gün Başkan bir rest daha çekti. Tribünler küfür ederse bırakır giderim dedi. :D :D:D
bursaspor_fan
08.Ağustos.2006, 17:41
Yürü be başkan. Helal sana. Daha önce başkan bir rest çekmişti. Demişti ki: Bursaspor eski yöneticileri 9 Milyon Dolarlık eski alacaklarını Bursaspor'a bağışlamazlarsa çeker giderim. Hepsi de bağışladı. Hadi Başkan çek bir rest daha. De ki: "Bursa İş Adamları kulübe 50 Milyon Dolar bağış yapsınlar, ben de Bursaspor'u şampiyon yapayım. Yoksa çeker giderim". Çek bir rest daha Başkan. :D :D :D
Biliyorsunuz küfüre acayip ceza var. Geçen gün Başkan bir rest daha çekti. Tribünler küfür ederse bırakır giderim dedi. :D :D:D
muuhahahhaaa (cc) süperdi. (w)
LEVENT KIZIL BAŞKAN
BURSASPOR ŞAMPİYON :n:
bursa_mc
08.Ağustos.2006, 17:46
levent kızıl takla atsana atsana atsanaaa:D:D
jack_sparrow_16
08.Ağustos.2006, 17:49
güzel uydurmuşsun sıkça tezahüratı yapılır.
......... ......... SİLAH ÇEKSENE
......... ......... ŞİKE YAPSANA :D
teamsah
08.Ağustos.2006, 17:56
Bizim Başkanımız süper yaw. Bursaspor için en sevdiği dostuyla bile kavga eder. Hiç gözünün yaşına bakmaz. Başkanımızın Bursaspor için çok iyi planları var.
jack_sparrow_16
08.Ağustos.2006, 18:00
Başkanımız bir tane. Umarım ileride istediği Federasyon başkanlığı hedefine ulaşır.
gezenti
08.Ağustos.2006, 18:59
kızıl başkanın çok etkilendiğim bir sözü var kongrede söylemişti.
"Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır."zaten levent kızıl söyledikten sonra o laf çok meşhur olmuştu:D:D:D
teamsah
08.Ağustos.2006, 19:00
Tarih-Saat : 08.08.2006 - 18.00
Kaynak : Bursaspor.org
Başkan " Altı doldurulmayan hedefler, her zaman çökmeye mahkumdurlar”
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin383.jpg
Ankaragücü maçından sonra “ Hedefimiz şampiyonluk değil, öyle olsa tabii ki üzülür ve eleştirirdik” şeklindeki demecim farklı yansımalar yaratmış. Bu doğrultuda kulübümüzün hedefleri hakkında görüşlerimi kamuoyu ile paylaşmak istedim.
2002-2003 sezonunda hedefimiz şampiyonluk diye yola çıkıldı, son hafta küme düşmekten kurtulduk. Bir sonraki sezon da ise, UEFA hedefleri ile yola çıkıldı ve haksızlıklara uğrayarak da olsa şehir olarak küme düştük. Ertesi sezon Süper Lig’e yükselme hedefi vardı, fakat bu da bir takım şansızlıklar ve aksilikler sonucunda gerçekleşmedi.
Biz yönetim olarak, koyduğumuz hedeflerin altını mutlaka doldurmaya çalışıyoruz. Altını dolduramadığımız, sağlam temellere oturtamadığımız hedefler koymuyoruz.
Geçen sene Süper Lig’e yükselme hedefini, LİG A şampiyonluğunu da yayına ekleyerek gerçekleştirdik.
Bu sezon boyunca hedefimiz ise, sıkıntı yaşamadan ligi tamamlamaktır. Futbol açısından bu hedefler varken, daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim üzere kurumsallaşma adına gerekli çalışmaları yapacağız. Kulübümüze tesisler kazandırıp, gerekli profesyonel kadroları oluşturmak, kulübümüzün gelirlerini artırıp, gelir gider dengesini sağlamak önemli hedeflerimiz arasındadır.
Eğer bu hedeflerimizde başarılı olur ve bugüne kadar ki yaratılan şehir birlikteliğinin devamı sağlarsak, 5 senelik plan çerçevesinde istikrarlı bir yönetim, istikrarlı bir teknik kadro ile yeni hedefimiz şampiyonluk olacaktır.
Camiamızın, kulübümüzün içerisinde bulunduğu mali durumu gözardı etmemesini ve bu gerçekler çerçevesinde, gerçekçi hedefler koyduğumuzu bilmesini isterim.
Ayrıca Ankaragücü maçında taraftarımızın gösterdiği sağduyulu davranışa da çok teşekkür ederim. Türkiye gündemine böyle dostane bir karşılaşma ile gelmek onur vericiydi.
Saygılarımla
M. Levent Kızıl
Laz_Asker_61
08.Ağustos.2006, 19:42
trabzonumdan sonra inşallah bir anadolu takımı da şampiyon olur
bu takım bursa veya bir başkası olsun ama yeter ki olsun
S-B-Z
08.Ağustos.2006, 19:53
evet bencede anadolu bir şampiyon çıkarmalı artık.
ama ilk başta bunun için temiz bir lig gerekli.oyunsuz,şikesiz falan filan.buda zor gerçekten.
teamsah
08.Ağustos.2006, 20:52
Tüm Anadolu takımları İstanbul takımlarını yenmek için canla başla mücadele ederse İstanbul'dan şampiyon çıkmaz. İstanbul takımlarının birbirinden aldığı puanlar zaten yetmez. Tüm takımlar Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlarda olduğu gibi nasıl İstanbul takımlarını genelde hep yenebiliyorsa diğer takımlarda böyle olmalıdır. Anadolu'dan şampiyon çıkacaksa Anadolu takımlarının İstanbul takımlarına puan vermemesi gerekiyor.
KAYSERİSPOR
08.Ağustos.2006, 20:57
Birde arayı açması lazımki ilk haftalardan gerisinide getirmelidir teamlarımız ona göre hazırlanmalılar ...
HEDEFİNİ BELİRLE VE YAPMAK İSTE GERİSİ GELİR !!!!
bursa_mc
08.Ağustos.2006, 21:15
1.haftaa
ankara gs den puan aldı
westel bkj den puan aldıı
bu hafta gs-kayseri maçında ben kayseriyi favori olarak görüyorumm
nart_susruko
09.Ağustos.2006, 01:47
kulağa hoş gelen sözler söylemiş başkan ama bunun çok zor olduğunu kendisininde bildiğine eminim, bekleyip göreceğiz bakalım neler olacak..
1.haftaa
ankara gs den puan aldı
westel bkj den puan aldıı
bu hafta gs-kayseri maçında ben kayseriyi favori olarak görüyorumm
başkan kızılın röportajının devamımı bu, ben alaka kuramadım da konu ile.. ;)
teamsah
09.Ağustos.2006, 02:06
başkan kızılın röportajının devamımı bu, ben alaka kuramadım da konu ile..
Ropörtajın devamı değil. Eski demeçlerinin ve 5 senelelik şampiyonluk planlaması konusunda daha önce yaptığı ropörtaj ve açıklamalara yanlış anlaşılmalar dolayısıyla açıklık getirmek için Başkan, ayrıca böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş.
Şu kısım konu ile alakalı diyebiliriz
Bu sezon boyunca hedefimiz ise, sıkıntı yaşamadan ligi tamamlamaktır. Futbol açısından bu hedefler varken, daha önceki açıklamalarımda da belirttiğim üzere kurumsallaşma adına gerekli çalışmaları yapacağız. Kulübümüze tesisler kazandırıp, gerekli profesyonel kadroları oluşturmak, kulübümüzün gelirlerini artırıp, gelir gider dengesini sağlamak önemli hedeflerimiz arasındadır.
Eğer bu hedeflerimizde başarılı olur ve bugüne kadar ki yaratılan şehir birlikteliğinin devamı sağlarsak, 5 senelik plan çerçevesinde istikrarlı bir yönetim, istikrarlı bir teknik kadro ile yeni hedefimiz şampiyonluk olacaktır.
Saygılarımla
M. Levent Kızıl [/B][/SIZE][/COLOR]
nart_susruko
09.Ağustos.2006, 02:25
demek istediğimi anlamamışsın, neyse önemli değil.. :)
Nedvedmania
09.Ağustos.2006, 15:02
hehheh bana komik geldi
bence bursaya daha çook sıra var mesela gençler birliği var,sivas var vb...
pessy
09.Ağustos.2006, 16:00
bursayı seviom ya adam doğru demiş bence tek şampiyon bursa çıkar anadoludan
barahir
09.Ağustos.2006, 16:13
Kayserispora bu maddi destek sürerse bence en büyük adaylardan biri haline gelir 4-5 yıl içinde
gezenti
09.Ağustos.2006, 17:38
hehheh bana komik geldi
sana komik gelen şey beni çok sinir etti ama ne yapcaz.sırada sivas varmış gençler varmış.bizim seyircimiz yeter onların 2 maçtaki seyircilerinin toplamı bursanın 1 maçına denk gelmez.bizim maddi desteğimiz onlarınınkinin 2 katı.bunlar daha dünkü klup biz varken hepsi solda sıfır.biri bizi durdursun........
jack_sparrow_16
09.Ağustos.2006, 19:00
hehheh bana komik geldi
Bana senin söylediklerin çok daha komik geldi.
bursa_mc
10.Ağustos.2006, 14:48
hehheh bana komik geldi
banada komik geldii ,,sivas demişsinn ona çok güldümm
greencrocodiles
10.Ağustos.2006, 14:57
3 enes arnos, 5 enes ediniçi zunoyipmaş...
life law
10.Ağustos.2006, 15:01
bence anadoludan sampiyon cikarsa o klup kayserispor olur bence...
gezenti
10.Ağustos.2006, 15:01
3 enes arnos, 5 enes ediniçi zunoyipmaş...
3 sene sonra 5 sene içinde şampiyonuz:D:D:D
zuhahahaha hahahahaha süperdiya nerden aklına geldi???
greencrocodiles
10.Ağustos.2006, 15:16
3 sene sonra 5 sene içinde şampiyonuz:D:D:D
zuhahahaha hahahahaha süperdiya nerden aklına geldi???
İska rib rıdmınasni :D :D
bursa_mc
10.Ağustos.2006, 15:24
niye aksisın be yaw
greencrocodiles
10.Ağustos.2006, 15:42
niye aksisın be yaw
yok beaw şakasına :)
bursa_mc
10.Ağustos.2006, 16:28
yok beaw şakasına :)
bende şaka dedim yaw:D
ugur060713
10.Ağustos.2006, 16:43
bence ankaragücü yada gençlerbirligi olur
bursa_mc
10.Ağustos.2006, 16:57
gençler tamam da a.gücü zorr
celepao
11.Ağustos.2006, 01:47
bursa_mc
"gençler tamam da a.gücü zorr"
aslinda a.gücü nün olmasi lazim gelenegi olan bi takim ayni bursaspor gibi gencler olamaz cünkü seyirci destegi sifir genclerin ama kayseri oldukca planli ve güclü gelio
bursaspor_fan
"Herşey güzel de Barbar benzetmenize ve görüşlerinize saygım çerçevesinde sizden birşey rica ediyorum. Bir an kendinizi o durumun içinde hissetmeye çalışın. Bu şekilde hissetmenize yardımcı olacak video linkini aşağıya koydum. "
bu sözlere bi aciklama yapma geregi duydum adapazari nda ki bir cok isyeri önemli miktarlar da zarar ödediler hasar gören dükkanlarina yani bunu bir takim bursa,eskisehir,kocaeli vs. bi yerde hincini carsi esnafindan cikarirsa bu da barbarlik olur tüm bursa taraftarina zaten sözüm yok dükkanlara saldiranlarin yaptiklari barbarlikti ve bende o dükkanlarin birinde yemek yerken kafamizdan oluyoduk attiklari tas masamiza geldi o günden bir yaraydi icimde
bu kadar uzun yazdigim icin bütün üyelerden af dilerim
ibo
11.Ağustos.2006, 01:59
bence de taraftarıyla,potansiyeli ile ekonomisi ile anadolu takımları arasında ffavori takım BURSASPOR...
teamsah
11.Ağustos.2006, 10:46
bence de taraftarıyla,potansiyeli ile ekonomisi ile anadolu takımları arasında ffavori takım BURSASPOR...
Oh be gerçeği söyleyebilen biri daha çıktı
gezenti
11.Ağustos.2006, 11:18
Oh be gerçeği söyleyebilen biri daha çıktı
buda bir gelişme birde anadolu takımı demişssin b iz sadece onlar arasında deil 3 büyükler arasında da boy gösteririz geçen seneki seyirci ortalamamız gsden fazlaydı hemde bilet fiyatlarının en ucuzu 8 milyondu.....
teamsah
11.Ağustos.2006, 11:24
buda bir gelişme birde anadolu takımı demişssin b iz sadece onlar arasında deil 3 büyükler arasında da boy gösteririz geçen seneki seyirci ortalamamız gsden fazlaydı hemde bilet fiyatlarının en ucuzu 8 milyondu.....
Maddi durumlarımız iyi, taraftar potansiyelimiz mükemmel, Türkiye'nin en iyi spor tesislerine sahibiz artık (Özlüce Tesisleri). Herşey çok iyi sportif başarı da gelsin artık.
bursa_mc
11.Ağustos.2006, 13:20
aslinda a.gücü nün olmasi lazim gelenegi olan bi takim ayni bursaspor gibi gencler olamaz cünkü seyirci destegi sifir genclerin ama kayseri oldukca planli ve güclü gelio
a.gücünde taraftar çok mu sanki..kayseriyi katmışın ben kayseriye bişi demedim ki
teamsah
11.Ağustos.2006, 15:46
5 sene içinde şampiyon olursak hiç şaşırmam. Konu kapanmıştır .