View Full Version : BeŞİktaŞ-gazİantepspor
bursa_mc
10.Ağustos.2006, 23:58
turkcell super ligi 2. hafta açılış maçı saat 20.00 de başlıyorr
DeDe
11.Ağustos.2006, 11:46
kara kartalıma başarılar diyorum..
ama hep diyorum..Mösyö'nün benim yüzümü kara çıkartacağı günü bekliyorum..İnşallah o gün bugündür..ki burağı bu sefer delgado ve kleberson'un arasında köprü vazivesinde kullanmayı düşünüyormuş..inşallah yapar.en doğrusu bu çünki..
genede herşeye rağmen kazanacağız..kazanmaktan başka çaremiz yok
Hububat_Fiyatları
11.Ağustos.2006, 12:10
bjkli olsam da beraberlik diyorum
DeDe
11.Ağustos.2006, 12:16
Eğer ki Mösyö radikal kararlar verip (Baki'yi sol kanattan kesip yerine İbo'yu koyup sol açığa İ.Akın'ı almak gibi) aksayan yerleri görürse galibiyet gelecektir..Amma Mösyö'nün bu ısrarından vazgeçeceğini pek sanmıyorum..ki bu inadın neticesi gene hüsranla sonuçlanabilir..
Bugün Turgay Demir üstâd fotomaçtaki yazısında mösyö'yü çiftçiye benzetip şöyle demiş : "Memuru süslü avrat,Çiftçiyi kuru inat bitirir"
ne kadar haklı değil mi ?
Hububat_Fiyatları
11.Ağustos.2006, 12:19
Eğer ki Mösyö radikal kararlar verip (Baki'yi sol kanattan kesip yerine İbo'yu koyup sol açığa İ.Akın'ı almak gibi) aksayan yerleri görürse galibiyet gelecektir..Amma Mösyö'nün bu ısrarından vazgeçeceğini pek sanmıyorum..ki bu inadın neticesi gene hüsranla sonuçlanabilir..
Bugün Turgay Demir üstâd fotomaçtaki yazısında mösyö'yü çiftçiye benzetip şöyle demiş : "Memuru süslü avrat,Çiftçiyi kuru inat bitirir"
ne kadar haklı değil mi ?bence de öyle de tigana ya güvensem de bişeye taktı mı çökene kadar deniyor
kaltuntas
11.Ağustos.2006, 12:23
delgado macta oynuyor mu?
DeDe
11.Ağustos.2006, 12:24
işin aslı büyük maçlarda inanılmaz taktiksel değişiklikler yapıyor,maçı inanılmaz okuyor.ama küçük maçlarda ya oyuncuları motive edemiyor, yada kendi motive olamıyor ? ?
anlayabilmiş değilim..git-geller yaşıyorum tigana konusunda
delgado macta oynuyor mu?
oynayacağı açıklandı..ama sakatlıktan yeni çıktı..performansını merak ediyorum açıkçası..sırf onu seyretmeye gidecem akşam..
Del Piero_10
11.Ağustos.2006, 12:32
bjkli olsam da beraberlik diyorum
bende eğer beraberlik olursa yandınız diyorum
3.kez aynı film gösterime giriyor galiba
FeYYaz1989
11.Ağustos.2006, 12:38
Kazanırız umarım,gerçi ilk maç kaybedildi.Benim bile moralim ve bu sezona dair beklentilerim çöktü,futbolcular ve teknik direktör ne haldedir bilemem.
bursa_mc
11.Ağustos.2006, 13:16
beşiktaş adına bu maçta giderse futbolcular açısından dezavantaj olurr..
ibo
11.Ağustos.2006, 13:28
BJK bu maçtada mağlup olursa veya berabere kalırsa gene şampiyonluktan kopar gibi geliyor...
bursa_mc
11.Ağustos.2006, 16:52
beşiktaş rahat alır diye düşünüyorumm
DeDe
11.Ağustos.2006, 16:54
7/8 hafta üst üste mağlubiyet yada beraberlikler serisi olmadan kopma olmaz..10. hafta belli olur kompa olup olmayacağı..aklımdan bile geçirmek istemiyorum ama olası bir mağlubiyet bizi ligden kopartmaz ammaa çok zorlayacağı da kesin..
ama bu maçı alacaz gibi bir his var içimde..ama bu sadece bir his..Futbol mantığım bu maç için hiçbir ipucu vermiyor bana ? ? ?
Eray Dengiz
11.Ağustos.2006, 16:59
Beşiktaş takımının her an ne yapacağı belli değil. V.Manisa maçında kesin yener diyordum yanıldım. Ama maç İnönü'de rahat geçer sanırsam.
Delgado oynayacak mı?
nart_susruko
11.Ağustos.2006, 18:44
oynayacağı açıklanmış delgado nun.. bjk alır diye düşünüyorum..
Laz_Asker_61
11.Ağustos.2006, 19:25
inönü fobimiz var ama inşallah bu maçı alacağız
dnz498
11.Ağustos.2006, 20:03
Geçen sezon 29 puan bıraktınız İnönü'de
BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP
Kadrolar
Beşiktaş-G.Antep maçı canlı yayında
11 Ağustos 2006 20:00
G.Antep ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Siyah-Beyazlılar makus talihini yenmek istiyor. İşte 11'ler...
Kadrolar
BEŞİKTAŞ
Runje, Gökhan Zan, İ.Toraman, Koray, İ.Üzülmez, İbrahim Akın, Burak, Delgado, Kleberson, Nobre, Gökhan
GAZİANTEP
Hasagiç, Göksel, M.Çoğum, Bekir, Adem, Drincic, Kirita, Zurita, Erdal, Diawara, Önder
Maç Beşiktaşlı futbolcuların vuruşu ile başladı
Frank_Castle
11.Ağustos.2006, 21:55
Beşiktaş 1-0 önde kapadı devreyi..Güzel futbol var inönüde.
S-B-Z
11.Ağustos.2006, 22:15
haydi kartalım al artık şu maçıda dosta düşmana bi nazire yapalım :D
pessy
11.Ağustos.2006, 22:25
2-0 oldu yine bobo..
S-B-Z
11.Ağustos.2006, 22:40
2-0 oldu yine bobo..
bobo büyüksün :)
pessy
11.Ağustos.2006, 22:43
2-1 ali bayraktar off runje offf...
S-B-Z
11.Ağustos.2006, 22:47
ulen bakamıyoz ya şu maçlara ne diyeyim.:(:(:(
pessy
11.Ağustos.2006, 22:55
nobre atıldı arkadaşlar..
ohhhhhhhhh be aldık şu maçı...beşiktaş 2-antep1
S-B-Z
11.Ağustos.2006, 23:04
maçı aldık ama nobre atılmayaydı keşke neyse sağlık olsun.
tebrikler kartalım.
Frank_Castle
11.Ağustos.2006, 23:04
Bekirin suratında kanama olmasa atmayacaktı Nobre'yi neredeyse.
Gerçi Bekir'de el ense girdi Nobre'ye..
Beşiktaş'ta Delgado ilk gol harici ortada yoktu, sağ kanat baya işlerken sol kanat sessizdi, ama 2. golün asisti deli ibrahimden, nobre çok top ezdi, 2 tane çok net kontratakta topu kötü yerlere atarak belki de farkı önledi.
defansta gökhan zan bence o kadar iyi değil, kademe almayı bilmiyor; runje abuk sabuk işler yaptı, korner bayrağının orada çalım falan atıyor. Burak iyiydi, Kleberson kaçak güreşti, bobo ne bulduysa attı.. antep beraberliğe gelmiş ama bişi yapabilecek gücü yok gibi, gözüme batan pek oyuncuları olmadı.
pessy
11.Ağustos.2006, 23:11
ya runje çok yapıyo bunu bugünde çalım aatmaya çalıçştı az daha kaptırıyodu..
life law
11.Ağustos.2006, 23:11
haftaya nobre yok ama büyük ihtimalle sakarya macinda Ricardinho ya var arkadaslar
pessy
11.Ağustos.2006, 23:12
ricardinho beşiktaş ta başkan söyledi..
Emurafu
11.Ağustos.2006, 23:17
besiktaslı seyirciler neyi protesto ediyor hakemi anlamadım cünkü nobreye verilen kırmızı dogru vede bekire verilen sarı da dogru
perpetua
11.Ağustos.2006, 23:19
Besiktas ilk 60 daika harika oynadi. Gerci ben Antep'i de begendim disiplinli oynadilar ve onemli defansif hata yapmadilar. Hizli ataga cikmayi isi basardilar ancak
Runje ile Besiktas'in basi cok agriyacak bence. Bu iyi havalarda eger elinden bu kadar cok top kaciriyorsa, yagisli ve karli havalarda neler yapacagini dusunmek bile istemiyorum.
Burak cok suratli ve iyi bir oyuncu. Tek pasi ne zaman yapacagini, topla ne zaman dripling yapacagini biliyor gibi gorundu bana. Ortalari fena degil ancak daha uzerinde calismasi gerekli.
Kenan Hasagic benim cok begendigim bir kaleci. Hem ceza sahasina hakim hem de yuksek toplara cikmada zamanlamasi iyi bir oyuncu. Bence mac boyunca tek bir hata yapti o da Burak'in yerden yaptigi ortada topa mudahele edememesi idi.
Nobre'nin atilmasi cok normal. Bu tip hareketleri Nobre ilk defa yapmiyor, rakibi yildirmak amacli hep dirsegi salliyor. Gecen senelerde de bu hareketi cok yapti ama demek ki kirmizi kart gormesi icin birisinin suratina temas etmesi gerekiyordu...
Ilk yarida Diawara'ya Baki'nin yaptigi hareket penalti idi ancak herhalde o karambolun icerisinde hakem suzemedi. Baki biraz mayin gibi. Her an ters bir hareket yapabilir bir gorunum verdi. Herhalde yeni transferin gelmesi ile Baki artik yedek oyuncu olarak kullanilir.
Universal
11.Ağustos.2006, 23:29
Beşiktaşın bu sezon ki Süper Kupa Finali hariç maçlarını izlemedim 10 kişi ile geçen sene 29 puan bıraktıkları İnönüde ligin iddalı ekibi G.Antep önünde maçı almayı bildiler tebrik ederim. Arkadaşlar maçta Delgado oynadımı oynadıysa nasıl oynadı?
ibo
12.Ağustos.2006, 00:18
besiktaslı seyirciler neyi protesto ediyor hakemi anlamadım cünkü nobreye verilen kırmızı dogru vede bekire verilen sarı da dogru
sen ÇARŞI yı bilmiyor musun kardeş onların sloganı "ÇARŞI HERŞEYE KARŞI" olduğuna göre onlar karar doğruda olsa karşı yanlışta olsa karşı :D
Emurafu
12.Ağustos.2006, 01:07
böyle birsey olmaz dogruya dogru haaaabu arada besiktaslı yöneticiler federasyona basvurmuslar nobre türk yapmak için nobrede tür olursa adam daha yeni geldi türkiyeye hemen türk bence öncemondragon türk olsun
Laz_Asker_61
12.Ağustos.2006, 12:03
böyle birsey olmaz dogruya dogru haaaabu arada besiktaslı yöneticiler federasyona basvurmuslar nobre türk yapmak için nobrede tür olursa adam daha yeni geldi türkiyeye hemen türk bence öncemondragon türk olsun
konuyla ne alakası var bunun ortamı germeye çalışma
FeYYaz1989
12.Ağustos.2006, 12:32
Nobre'nin atilmasi cok normal. Bu tip hareketleri Nobre ilk defa yapmiyor, rakibi yildirmak amacli hep dirsegi salliyor. Gecen senelerde de bu hareketi cok yapti ama demek ki kirmizi kart gormesi icin birisinin suratina temas etmesi gerekiyordu...
Yada Beşiktaş'a transfer olması gerekiyordu...
Müftüoğlu’ndan iki kritik hata
Tecrübeli hakem Kuddusi Müftüoğlu, dün gece çok kritik iki karara imza attı. Henüz dakikalar 4’ü gösterirken, Veysel’in ceza alanı içinde Burak’a attığı tekmeyi göremeyen Müftüoğlu, böylece Beşiktaş’ı bir penaltıdan etti. Müftüoğlu, ikinci büyük hatasını ise 90 artı 2’de yaptı. Gaziantepspor kaptanı Bekir ile Nobre arasında yaşanan pozisyonda sadece Sambacı’ya kırmızı gösteren Müftüoğlu, Brezilyalı oyuncuya yumruk sallayan Bekir’i ise es geçti.
alınıtıdır(fanatik gazetesi)
Artı maçı canlı izleyen arkadaşlar Bekir'in o pozisyonda Marcio Nobre'yi kafakola aldığını fakat Nobre'nin düşmediğini,Nobre kurtulmaya çalışırkende Bekir'in Nobre'nin kafasına doğru bir hamle yaptığını ve sonrasında bir kemik sesi geldiğini söylüyorlar.Maçı canlı izleyen 3-4 kişiyle görüştüm hepsi de aynı şeyi söylediler.Nobre kolunu kaldırdı ama dirsek atmadı.
Zaten Kuddusi Müftüoğlu pozisyonu gördüğünü fakat 4. hakemin uyarısıyla kırmızı kart verdiğini söyledi.Bunda 4. hakeme sataşan 3-5 kendini bilmez arkadaşın suçu var tabi ama yine aynı 4. hakem Gaziantepspor'lu Faruk'un tribünlere yaptığı el hareketine ise duyarsız kalmış.Acaba bunda orda yediği küfürlerin etkisi varmı yokmu?Varsa 3-5 kendini bilmez küfür etti diye sahada ki takımın-oyuncuların kaderiyle oynaya hakkı varmı?Bu maç beraber bitse Beşiktaş yine yarıştan kopardı çok büyük ihtimalle.Maçın 4. hakemi Barış Şimşek çıksın açıklasın bu konuları zaten maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'na sadece kırmızı kart göster demiş nedenini söylememiş,Kuddusi Müftüoğlu bunu da raporuna yazacakmış.Bekliyoruz bakalım.
Beşiktaş taraftarının neyi protesto ettiğini anlamayanlar anlamıştır şimdi umarım.
Son olarak,
Teröre tepki
Siyah-Beyazlı taraftarlar ortadoğu sorununa da el attı! Maç öncesinde İsrail aleyhine tezahüratta bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, PKK’yı da uzun süre protesto etti ve “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye tempo tuttu. Bu arada kapalı tribünde de büyük bir Atatürk posteri açıldı.
"beşiktaş’ın çarşı grubu, terör örgütünü protesto etmek için g.antep maçı öncesinde inönü stadı’nı türk bayrakları ve 81 ilin sancağı ile süslemeye hazırlanıyor. akbank ve yapı kredi bankalarında bu çalışmayla ilgili hesap açtıran çarşı grubu, ayrıca bu işleri takip edebilmek için her ilden temsilci belirledi. her ilin sancağının üzerine temsilen bir şehidin ismi yazılacak. her bir sancağın maliyeti için 25’er ytl yatırıldı. internette kurdukları forumla haberleşen taraftar grubu, terör örgütünü protestoyu bütün sezon sürdürmekte kararlı olduğunu açıkladı. "
kaynak: türkiye gazetesi, bilgehan can'ın haberi.
Kimse bunlardan bahsetmiyor,pet şişelerinden bahsediyor.Helal olsun,insanın adı çıkmayadursun!
Frank_Castle
12.Ağustos.2006, 13:30
Nobre 2 tane dirsek attı yahu.. Adamın ağzı burnu kan içinde kaldı, görmesek inanıcaz.. Bekir'in hareketi kırmızılık denebilir buna itirazım yok, ama Nobre sütten çıkmış ak kaşık falan değil.
Veysel'in tekmesini nasıl göremedi ben de anlamadım; zaten veysel bütün maç küfredip durdu.
APirlo
12.Ağustos.2006, 15:14
Bu haftaiçi ve geçen haftadan önce ne düşünüyorsam aynı bu takım için, değişmedi.
15. dakikada 7. kornerimizi kullanıyorduk, ilk yarı bittiğinde 30 yan ortamız vardı.Hazırlık maçlarında takımı asanlar, hani (çağdışı futbol deyimiyle) kanatlarımız çalışmıyordu?
Hücumda Burak ve Bobo, savunmada da Koray ve Baki iyiydi.Üzülmez de hayatında atabileceği nadir paslardan biriyle topun kaleye girmesini sağladı.4lü savunma bindirmeleriyle beni yeterince hoşnut etti.
Delgado'nun etkisizliği rakibin ortaya gömülüp kanatları boşlamasından kaynaklandı, ayrıyeten fiziki açıdan da problemi var belli ki, hafta içinden idman eksiği son 20 dak. sırıttı.Yine de klas frikiği bize golü getirdi.
Bu runje başımıza çok bela açacak.Bonservisi elinde Butina'yı almayıp bu mohikana milyon avroyu çekinmeden veren menejer rantçılarına ne desek boş.
Nobre'ye diyecek bişey yok.Üstündeki formaya saygı duymasan çok laf söylemek lazım ya neyse, suç Nobre'de değil onu bu takıma alanda, forma verende.
İlk 30 dakika süper, ondan sonraki 30 dak rölanti, son 30 dak, rakibe mahkum oynadık.
İyi mücadele, öyle ya da böyle iyi skor.
90 dakika desteğini esirgemeyen taraftarlara ve bize ara ara güzel futbol izleten takıma teşekkürler...