turkcell super ligi 2. hafta açılış maçı saat 20.00 de başlıyorr
turkcell super ligi 2. hafta açılış maçı saat 20.00 de başlıyorr
kara kartalıma başarılar diyorum..
ama hep diyorum..Mösyö'nün benim yüzümü kara çıkartacağı günü bekliyorum..İnşallah o gün bugündür..ki burağı bu sefer delgado ve kleberson'un arasında köprü vazivesinde kullanmayı düşünüyormuş..inşallah yapar.en doğrusu bu çünki..
genede herşeye rağmen kazanacağız..kazanmaktan başka çaremiz yok
bjkli olsam da beraberlik diyorum
Eğer ki Mösyö radikal kararlar verip (Baki'yi sol kanattan kesip yerine İbo'yu koyup sol açığa İ.Akın'ı almak gibi) aksayan yerleri görürse galibiyet gelecektir..Amma Mösyö'nün bu ısrarından vazgeçeceğini pek sanmıyorum..ki bu inadın neticesi gene hüsranla sonuçlanabilir..
Bugün Turgay Demir üstâd fotomaçtaki yazısında mösyö'yü çiftçiye benzetip şöyle demiş : "Memuru süslü avrat,Çiftçiyi kuru inat bitirir"
ne kadar haklı değil mi ?
bence de öyle de tigana ya güvensem de bişeye taktı mı çökene kadar deniyorOriginally Posted by DeDe
delgado macta oynuyor mu?
işin aslı büyük maçlarda inanılmaz taktiksel değişiklikler yapıyor,maçı inanılmaz okuyor.ama küçük maçlarda ya oyuncuları motive edemiyor, yada kendi motive olamıyor ? ?
anlayabilmiş değilim..git-geller yaşıyorum tigana konusunda
oynayacağı açıklandı..ama sakatlıktan yeni çıktı..performansını merak ediyorum açıkçası..sırf onu seyretmeye gidecem akşam..Originally Posted by kaltuntas
bende eğer beraberlik olursa yandınız diyorumOriginally Posted by Hububat_Fiyatları
3.kez aynı film gösterime giriyor galiba
Kazanırız umarım,gerçi ilk maç kaybedildi.Benim bile moralim ve bu sezona dair beklentilerim çöktü,futbolcular ve teknik direktör ne haldedir bilemem.
beşiktaş adına bu maçta giderse futbolcular açısından dezavantaj olurr..
BJK bu maçtada mağlup olursa veya berabere kalırsa gene şampiyonluktan kopar gibi geliyor...
beşiktaş rahat alır diye düşünüyorumm
7/8 hafta üst üste mağlubiyet yada beraberlikler serisi olmadan kopma olmaz..10. hafta belli olur kompa olup olmayacağı..aklımdan bile geçirmek istemiyorum ama olası bir mağlubiyet bizi ligden kopartmaz ammaa çok zorlayacağı da kesin..
ama bu maçı alacaz gibi bir his var içimde..ama bu sadece bir his..Futbol mantığım bu maç için hiçbir ipucu vermiyor bana ? ? ?
Beşiktaş takımının her an ne yapacağı belli değil. V.Manisa maçında kesin yener diyordum yanıldım. Ama maç İnönü'de rahat geçer sanırsam.
Delgado oynayacak mı?
oynayacağı açıklanmış delgado nun.. bjk alır diye düşünüyorum..
inönü fobimiz var ama inşallah bu maçı alacağız
Geçen sezon 29 puan bıraktınız İnönü'de
BEŞİKTAŞ - GAZİANTEP
Kadrolar
Beşiktaş-G.Antep maçı canlı yayında
11 Ağustos 2006 20:00
G.Antep ile karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Siyah-Beyazlılar makus talihini yenmek istiyor. İşte 11'ler...
Kadrolar
BEŞİKTAŞ
Runje, Gökhan Zan, İ.Toraman, Koray, İ.Üzülmez, İbrahim Akın, Burak, Delgado, Kleberson, Nobre, Gökhan
GAZİANTEP
Hasagiç, Göksel, M.Çoğum, Bekir, Adem, Drincic, Kirita, Zurita, Erdal, Diawara, Önder
Maç Beşiktaşlı futbolcuların vuruşu ile başladı
Beşiktaş 1-0 önde kapadı devreyi..Güzel futbol var inönüde.
haydi kartalım al artık şu maçıda dosta düşmana bi nazire yapalım![]()
2-0 oldu yine bobo..
bobo büyüksünOriginally Posted by nurisahin
![]()
2-1 ali bayraktar off runje offf...
ulen bakamıyoz ya şu maçlara ne diyeyim.![]()
nobre atıldı arkadaşlar..
ohhhhhhhhh be aldık şu maçı...beşiktaş 2-antep1
maçı aldık ama nobre atılmayaydı keşke neyse sağlık olsun.
tebrikler kartalım.
Bekirin suratında kanama olmasa atmayacaktı Nobre'yi neredeyse.
Gerçi Bekir'de el ense girdi Nobre'ye..
Beşiktaş'ta Delgado ilk gol harici ortada yoktu, sağ kanat baya işlerken sol kanat sessizdi, ama 2. golün asisti deli ibrahimden, nobre çok top ezdi, 2 tane çok net kontratakta topu kötü yerlere atarak belki de farkı önledi.
defansta gökhan zan bence o kadar iyi değil, kademe almayı bilmiyor; runje abuk sabuk işler yaptı, korner bayrağının orada çalım falan atıyor. Burak iyiydi, Kleberson kaçak güreşti, bobo ne bulduysa attı.. antep beraberliğe gelmiş ama bişi yapabilecek gücü yok gibi, gözüme batan pek oyuncuları olmadı.
ya runje çok yapıyo bunu bugünde çalım aatmaya çalıçştı az daha kaptırıyodu..
haftaya nobre yok ama büyük ihtimalle sakarya macinda Ricardinho ya var arkadaslar
ricardinho beşiktaş ta başkan söyledi..
besiktaslı seyirciler neyi protesto ediyor hakemi anlamadım cünkü nobreye verilen kırmızı dogru vede bekire verilen sarı da dogru